Ο καλύτερος προγραμματιστής διαδρομής για ποδηλασία, περπάτημα, πεζοπορία και τρέξιμο | Komoot, που ο οδικός σχεδιαστής και οι διαδρομές για να επιλέξουν? Δείτε τα κορυφαία 10 εδώ.

Ποιος ελεύθερος σχεδιαστής οδικών με απεριόριστες στάσεις για να επιλέξετε? – Εδώ είναι το κορυφαίο 10

Contents

Επιλέξτε το άθλημά σας, προσθέστε τα σημεία αναχώρησης και άφιξης και τα βασικά στοιχεία που θέλετε να επισκεφθείτε κατά μήκος του δρόμου. Αφήστε το Komoot να σχεδιάσει την ιδανική διαδρομή για την επόμενη περιπέτεια σας. Κατεβάστε το Komoot στο App Store ή το Google Play για να προγραμματίσετε διαδρομές, όπου κι αν βρίσκεστε. Επωφεληθείτε πλήρως από την περιπέτεια με τον καλύτερο προγραμματιστή δρομολογίων στον κόσμο, δωρεάν.

Διαδρομής

Ο καλύτερος προγραμματιστής διαδρομής για ποδηλασία και πεζοπορία

Με την καθοδήγηση ανά τύπο αθλητισμού, την λεπτομερή ανάλυση του τύπου εδάφους και του τύπου της διαδρομής, τα ακριβή προφίλ ανύψωσης και τη μεγαλύτερη επιλογή των βασικών στοιχείων στον κόσμο. Το Komoot σας επιτρέπει να σχεδιάζετε εύκολα τις υπαίθριες δραστηριότητές σας χάρη στον προγραμματιστή GPS.

Επιλέξτε το άθλημά σας, προσθέστε τα σημεία αναχώρησης και άφιξης και τα βασικά στοιχεία που θέλετε να επισκεφθείτε κατά μήκος του δρόμου. Αφήστε το Komoot να σχεδιάσει την ιδανική διαδρομή για την επόμενη περιπέτεια σας. Κατεβάστε το Komoot στο App Store ή το Google Play για να προγραμματίσετε διαδρομές, όπου κι αν βρίσκεστε. Επωφεληθείτε πλήρως από την περιπέτεια με τον καλύτερο προγραμματιστή δρομολογίων στον κόσμο, δωρεάν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον προγραμματιστή διαδρομής Komoot

Το Komot Hiking Planner σας επιτρέπει να εισάγετε απευθείας τα σημεία αναχώρησης και άφιξης και να προσθέσετε σημεία διέλευσης μέσω των οποίων θέλετε να περάσετε. Στη συνέχεια, το Komoot θα δημιουργήσει μια διαδρομή σύμφωνα με τα διαθέσιμα μονοπάτια πεζοπορίας και τα μονοπάτια πεζοπορίας μεταξύ των δύο σημείων σας και θα σας παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να σας προετοιμάσει εκ των προτέρων. Εάν θέλετε να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας, κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στο εικονίδιο πεζοπορίας και επιλέξτε Hike στα βουνά. Ο προγραμματιστής διαδρομής πεζοπορίας θα ενημερώσει τη διαδρομή πεζοπορίας σας για να περάσετε από ορεινά μονοπάτια, πιο δύσκολο να αποκτήσετε πρόσβαση. Εάν θέλετε να διασχίσετε την καμπάνια με τα πόδια, απλά απενεργοποιήστε την επιλογή “Ακολουθήστε τα κομμάτια” για να σχεδιάσετε μια εκδρομή out -of -network.

Σχεδιάστε τις καλύτερες διαδρομές κυκλώματος με τον ηλεκτρονικό προγραμματιστή διαδρομών

Ο προγραμματιστής διαδρομής Komoot για τα ποδήλατα ποδηλάτων και ποδηλάτων βουνού θα σχεδιάσει μια διαδρομή κύκλου ανάλογα με τον τύπο του ποδηλάτου που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Είτε σε δρόμους ασφάλτου για οδικά ποδήλατα, μονοπάτια ποδηλασίας βουνού ή ειρηνικές πεζοπορίες, επιλέξτε τον τύπο του αθλητισμού σας από τον σχεδιαστή και το Komoot θα φροντίσει τα υπόλοιπα. Εάν θέλετε να κάνετε χαλίκι, επιλέξτε ‘έξοδο χαλικιού’ ως είδος αθλητισμού. Εάν θέλετε να αυξήσετε το επίπεδο δυσκολίας μιας πορείας ποδηλάτου βουνού, επιλέξτε “VTT (Enduro)”. Το Komoot θα ενημερώσει τη διαδρομή σας σύμφωνα με το μονοπάτι που λαμβάνεται, είτε σε ομαλή άσφαλτο για οδικά ποδήλατα, είτε ειρηνικά μονοπάτια για πεζοπορίες ποδηλάτων ή μονοπάτια ποδηλάτου βουνού.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον προγραμματιστή διαδρομής Komoot

Στο Komoot που τρέχει διαδρομές, μπορείτε να σχεδιάσετε, να περιηγηθείτε και να επωφεληθείτε πλήρως από τα ψώνια σας. Είτε θέλετε να σχεδιάσετε μια πόλη ή μια κούρσα στην ύπαιθρο, κάντε το με Komoot σε μερικά κλικ. Συγκρίσιμο με τον προγραμματιστή πεζοπορίας, το Komoot θα υπολογίσει την ιδανική διαδρομή για να κινηθεί με τα πόδια, ευνοώντας τα ειρηνικά μονοπάτια και τα απομονωμένα μονοπάτια με συμφόρηση δρόμων. Όσον αφορά τον υπολογισμό των δρομολογίων κύκλου, το Komoot θα σας παρέχει επίσης όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τη φυλή ή το μονοπάτι σας, με το πρακτικό προφίλ ανύψωσης, ιδανικό για την πρόβλεψη των πιο δύσκολων καταστάσεων.

Αποκτήστε το komoot στο smarpthone

Κατεβάστε το Komoot και απολαύστε κάθε περιπέτεια με τον καλύτερο προγραμματιστή διαδρομής στον κόσμο. Διατίθεται στο Android και το iOS, σχεδιάστε τις διαδρομές σας εν κινήσει και αποθηκεύστε τα εκτός σύνδεσης από ένα μόνο κλικ. Επωφεληθείτε από τη λεπτομερή φωνητική πλοήγηση σε όλο το ταξίδι σας και εξερευνήστε μεγάλους χώρους με αυτοπεποίθηση χάρη στο εργαλείο προγραμματισμού αναφοράς για πεζοπόρους και ποδηλάτες σε όλο τον κόσμο, ακόμη και χωρίς υποδοχή στο Διαδίκτυο.

Ποιος ελεύθερος σχεδιαστής οδικών με απεριόριστες στάσεις για να επιλέξετε ? – Εδώ είναι το κορυφαίο 10

Οδικός σχεδιαστής

Ποιος δεν του αρέσουν τα ελεύθερα πράγματα ? Όλοι το κάνουμε, όχι? Το ίδιο ισχύει και για τον καλύτερο ελεύθερο οδικό σχεδιαστή με απεριόριστες στάσεις το 2021.

Αλλά, είναι επίσης αλήθεια ότι δεν υπάρχει δωρεάν μεσημεριανό. Τα πράγματα που προσφέρονται δωρεάν συχνά συνοδεύονται από κρυφό κόστος.

Με άλλα λόγια, το δωρεάν δεν είναι ποτέ πραγματικά δωρεάν.

Υπάρχουν πολλές δωρεάν εφαρμογές στο διαδίκτυο, αλλά αυτές είναι κυρίως πληρωμένες εφαρμογές που προσφέρουν δοκιμαστικές εκδόσεις για δοκιμή.

Υπάρχουν επίσης σχεδιαστές διαδρομής που είναι πραγματικά δωρεάν αλλά δεν μπορούν να εντοπίσουν μια διαδρομή με απεριόριστες στάσεις.

Μερικοί έχουν ακόμη και χαρακτηριστικά που μπορεί να μην είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους εταιρειών πεδίου και παράδοσης.

Έτσι, αντί να καλούν αυτές τις εφαρμογές δωρεάν σχεδιαστών διαδρομής με απεριόριστες στάσεις, κάτι που είναι παραπλανητικό, είναι προτιμότερο να τους αντιμετωπίσουμε ως ελεύθερους σχεδιαστές διαδρομής σε διάφορες στάσεις.

Ως εκ τούτου, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας προχωρήσουμε στη λίστα μας από τους 10 καλύτερους ελεύθερους σχεδιαστές διαδρομής με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και συμβουλές για τα οποία είναι τα καλύτερα για όλα τα πεδία πεδίου και υπηρεσίας παράδοσης.

1.Google Χάρτες Δωρεάν Οδικός Σχεδιαστής με GPS για διάφορες στάσεις

TLDR: Παροιμία: “Αν είναι δωρεάν, είμαι εγώ”. Έτσι, αν ψάχνετε για τον καλύτερο δωρεάν σχεδιασμό οδικής.

Ο πιο δημοφιλής δωρεάν σχεδιαστής οδικών και ίσως ο καλύτερος σε αυτήν τη λίστα είναι οι χάρτες Google. Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι λατρεύουν να χρησιμοποιούν το Google Maps Road Planner.

Παρόλο που είναι ιδανικό για προσωπική χρήση, αυτό δεν είναι ο καλύτερος δρόμος για εμπορικούς σκοπούς, ιδίως για υπηρεσίες πεδίου και μεγάλες εταιρείες παράδοσης.

Για τι? Θα βρείτε παρακάτω μια λίστα πλεονεκτημάτων και μειονεκτήματα, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας.

Τα πλεονεκτήματα του λογισμικού οδικού σχεδιασμού

 • Οι χάρτες Google παρέχουν λεπτομερείς οδηγίες και δωρεάν χαρτογραφικές διαδρομές.
 • Προσφέρει φωνητικές οδηγίες και μπορεί να λάβει φωνητικές οδηγίες, γεγονός που κάνει το χέρι να οδηγεί ένα αεράκι.
 • Ο χρόνος άφιξης που εκτιμάται από τους Χάρτες Google είναι συχνά εξαιρετικά ακριβής λόγω πραγματικών δεδομένων κυκλοφορίας που συλλέγονται από χρήστες σε όλο τον κόσμο.
 • Λειτουργεί στο Google Cloud, το οποίο είναι πολύ ασφαλές και κλιμακωτό.
 • Είναι εξαιρετικά φιλικός.
 • Το Google Maps προσφέρει μια θέα στο δρόμο που είναι πολύ πρακτικό για να εντοπίσετε μια τοποθεσία.
 • Οι χάρτες Google μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εκτός σύνδεσης. Είναι χρήσιμο για μέρη όπου η κάλυψη του Διαδικτύου είναι κακή ή ανύπαρκτη.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το λογισμικό βελτιστοποίησης διαδρομής είναι πολύ καλύτερο από τους Χάρτες Google

Τα αναστάτες Λογισμικό οδικού σχεδιασμού

 • Η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει να σχεδιάσετε μόνο 10 στάσεις.
 • Η πληρωμένη έκδοση μπορεί να είναι πολύ ακριβό επειδή το ποσό που χρειάζεστε για να πληρώσετε εξαρτάται από τον όγκο χρήσης σας.
 • Δεν προσφέρει βελτιστοποίηση δρομολογίου. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δείξει μόνο την ταχύτερη διαδρομή μεταξύ των πολλαπλών στάσεων. Αλλά αν δεν έχετε εισέλθει στις στάσεις με βέλτιστη σειρά, ο προγραμματιστής δρομολογίων του Google Maps για παραδόσεις δεν θα κάνει για εσάς.
 • Είναι μια αυτόνομη εφαρμογή. Έτσι, για άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά όπως η παρακολούθηση των οδηγών σας, πρέπει να επενδύσετε σε άλλες εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης: Τα μυστικά της βελτιστοποίησης των δρόμων Google

2 Route4me Road Planner και Optimizer Route

Το Route4me είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λογισμικά βελτιστοποίησης διαδρομής με περισσότερους από 32.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Στην πραγματικότητα, έχει μεταφορτωθεί περισσότερο από δύο εκατομμύρια φορές με 300 εκατομμύρια διευθύνσεις που επισκέφτηκαν ετησίως και εξοικονομούνται δισεκατομμύρια χιλιόμετρα.

Βασίζεται στο σύννεφο, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον οδικό σχεδιαστή από την επιφάνεια εργασίας σας ή να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές Android και iOS για να σχεδιάσετε μια διαδρομή από την κινητή συσκευή σας.

Το Route4me προσφέρει μια δωρεάν εφαρμογή Planner Road για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την ταχύτερη διαδρομή για να φτάσετε στη δουλειά.

Και, αν σας αρέσει (σας εγγυόμαστε ότι θα σας αρέσει !), τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα εξατομικευμένα πακέτα τιμολόγησης σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Εδώ είναι η σελίδα 4ME Road σε πακέτα τιμολόγησης.

Ο προγραμματισμός μιας διαδρομής με αρκετές οδικές στάσεις4me είναι αρκετά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε τη λίστα διευθύνσεων, να ορίσετε ορισμένες ρυθμίσεις και να πατήσετε τη βελτιστοποίηση. Αυτό είναι!

Θα έχετε μια καλή διαδρομή με λεπτομερείς οδηγίες, απαλλαγμένες από κακές καιρικές συνθήκες, κυκλοφοριακές μαρμελάδες, ένα -way, αριστερά -wing στροφές και πολλά άλλα, σε ένα λεπτό.

Μάθετε να σχεδιάζετε μια διαδρομή με απεριόριστες στάσεις σε μόλις 30 δευτερόλεπτα με το Route4me.

Λογισμικό βελτιστοποίησης διαδρομής και προγραμματισμός διαδρομών | Οδός4

Ας εξετάσουμε τώρα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Routner Route4me.

Τα πλεονεκτήματα του σχεδιασμού Route4me Route4me

 • Το Route4me έρχεται με μια ολοκληρωμένη λειτουργία παρακολούθησης GPS που σας βοηθά να παρακολουθείτε τα οχήματα και τους οδηγούς σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, αν κάτι δεν πάει καλά, μπορείτε να λάβετε αμέσως διορθωτικά μέτρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ακολουθήσετε την επιθετική οδήγηση, τη χαλάρωση των οδηγών και τις καταστροφές του οχήματος.
 • Έρχεται με πλοήγηση φωνητικής καθοδήγησης στην εφαρμογή, έτσι ώστε οι οδηγοί σας να μην πρέπει ποτέ να παρακολουθούν μια κάρτα σε ένα τηλέφωνο (ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή υψηλής κυκλοφορίας). Πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσουν μια ενιαία εφαρμογή για τον προγραμματισμό διαδρομής και μια άλλη αίτηση για πλοήγηση.
 • Το Route4me παραδίδεται με έναν σαρωτή διευθύνσεων ενσωματωμένο στην εφαρμογή που σας βοηθά να σαρώσετε τη διεύθυνση σε κάθε πακέτο σε λίγα λεπτά, προτείνετε τις επιλογές διευθύνσεων GeoCoded από τις οποίες επιλέγετε και σας επιτρέπει να προσθέσετε άμεσα ψηφιακές διευθύνσεις σε νέες ή προγραμματισμένες διαδρομές.
 • Έρχεται με μια ηλεκτρονική συνάρτηση υπογραφής που βοηθά τους πελάτες να υπογράψουν για παραδόσεις απευθείας στα smartphones των οδηγών σας. Δεν θα χάσετε ποτέ ξανά μια επιβεβαίωση.
 • Η εφαρμογή σχεδιασμού διαδρομής Road 4ME παραδίδεται με μια λειτουργία στρώματος καρτών καιρού που σας δείχνει πραγματικές καιρικές συνθήκες, έτσι ώστε να μπορείτε να αποφύγετε καθυστερήσεις, να φτάσετε εγκαίρως και να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας.
 • Mobile Route4me Mobile Route Planning Applications Υποστήριξη της σύνδεσης SSO.

Λήψη στο App Store
Διατίθεται στο Google Play

Τα μειονεκτήματα του οδικού δρόμου Planter4me

 • Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δρομολόγιο περισσότερων από 10 στάσεων στην δωρεάν έκδοση.
 • Έρχεται με πολλά ισχυρά χαρακτηριστικά, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι διαθέσιμα μόνο κάτω από την πληρωμένη έκδοση.

3 Waze Driving Road Planner

Οι Χάρτες Google αγόρασαν το Waze το 2013, αλλά αυτή η εφαρμογή εξακολουθεί να προσφέρει δυνατότητες που το κάνουν καλύτερο από τους Χάρτες Google.

Είναι επίσης μια εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή προγραμματισμού δωρεάν διαδρομής που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Πλεονεκτήματα ένας δωρεάν σχεδιαστής οδικής

 • Η συλλογή ενημερώσεων Waze σχετικά με τις συνθήκες κυκλοφορίας άλλων χρηστών Waze (που ονομάζεται Wazers) και τα δεδομένα είναι επομένως πολύ ακριβείς.
 • Ως Wazer, μπορείτε εύκολα να ενημερώσετε την εφαρμογή σε κλείσιμο δρόμων, ατυχήματα, οδικούς κινδύνους κ.λπ. Αυτό καθιστά την οδήγηση πιο βολική για wazers.
 • Έχει φωνητικές οδηγίες και μπορεί να λάβει φωνητικές οδηγίες.
 • Οι οδηγίες είναι πολύ σαφείς με τις φωνητικές οδηγίες που διαβάζουν τα ονόματα οδών ή τους αριθμούς εξόδου για να εγγυηθούν ελάχιστα σφάλματα.

Τα μειονεκτήματα ενός ελεύθερου σχεδιασμού οδικής

 • Επιτρέπει μόνο να τραβήξει δύο στάσεις κάθε φορά. Ωστόσο, μπορείτε να το συνδέσετε με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή σχεδιασμού διαδρομής με πολλαπλές στάσεις για να προσθέσετε περισσότερες στάσεις.
 • Όπως οι χάρτες Google, το Waze δεν προσφέρει βελτιστοποίηση δρομολογίων.
 • Είναι επίσης μια αυτόνομη εφαρμογή, χωρίς κανένα άλλο κρίσιμο χαρακτηριστικό για εταιρείες υπηρεσιών πεδίου και παράδοσης.

4 MapQuest Road Planner

Το MapQuest Road Planner έχει περάσει εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες και παραμένει δημοφιλής μεταξύ πολλών νοσταλγικών. Από όσο το γνωρίζουμε, δεν υπάρχει πλήρης επαγγελματική ποιότητα MapQuest Road Optimizer.

Στην πραγματικότητα, το MapQuest ήταν το πρώτο εργαλείο σχεδιασμού οδικής κυκλοφορίας που έχει επανάσταση στην έννοια μιας κάρτας, αλλά τώρα, κατά τη γνώμη μας, είναι κυρίως μια σελίδα διαφημιστικού προορισμού που εκτελεί λογισμικό δρομολόγησης ανοιχτού κώδικα (OpenStreetMaps) που χρηματοδοτείται από μια τρίτη εταιρεία ( Mapbox)

Δυστυχώς, κατά τη γνώμη μας, ο σχεδιαστής του MapQuest Road έχει περάσει από το καθεστώς του ηγέτη και του καινοτόμου της βιομηχανίας σε εκείνη της διαφήμισης της διαφήμισης. Επιπλέον, είναι πολύ δύσκολο να προγραμματίσετε διαδρομές με πολλαπλές στάσεις μαζί του.

Τα πλεονεκτήματα του MapQuest Road Planner

 • Προσφέρει θέα στο δρόμο όπως οι χάρτες Google.
 • Μπορείτε να εντοπίσετε στάσεις όπως παντοπωλεία, καφέδες κ.λπ., που το καθιστά ιδανικό για προσωπική χρήση.
 • Υποδεικνύει το εκτιμώμενο συνολικό κόστος καυσίμου για ένα ταξίδι. Αυτή η λειτουργία το καθιστά πολύ χρήσιμο για εταιρείες πεδίου και παράδοσης.
 • Μπορείτε να συντάξετε έως και 20 στάσεις ανά ταξίδι με την δωρεάν έκδοση

Τα αναστάτες

MapQuest Road Planner

 • Δεν προσφέρει βελτιστοποίηση δρομολογίου.
 • Το MapQuest δεν είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη και υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις διαφημίσεις στην έκδοση Web, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστικών βίντεο streaming, τα οποία συχνά καθιστούν το εργαλείο προγραμματισμού διαδρομής στο διαδίκτυο.

5 κάρτες μήλου για τον σχεδιασμό του δρόμου

Οι χάρτες της Apple έχουν ταξιδέψει πολύ από τη δημιουργία του. Βελτίωσε τη πλοήγηση του και ο σχεδιασμός της κάρτας είναι ασύγκριτος

Πλεονεκτήματα

 • Η Apple Maps προσφέρει μια 3D View Street, η οποία δεν είναι μόνο αισθητική, αλλά και η οποία είναι επίσης χρήσιμη για την εύρεση μιας τοποθεσίας.
 • Μπορείτε να συγχρονίσετε την κάρτα σε διαφορετικές συσκευές και πλατφόρμες της Apple.
 • Η εξυπηρέτηση πελατών της Apple είναι απαράμιλλη.
 • Παρέχει φωνητική πλοήγηση.

Τα αναστάτες

 • Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τους χάρτες της Apple είναι ότι λειτουργεί μόνο σε συσκευές Apple, όπως iOS, MacOS και iPad. (Αλλά είναι σημαντικό σε αυτό το στάδιο, είναι το καλύτερο στην αγορά και ως εκ τούτου έχουν κυρίαρχη ανταγωνιστική θέση)
 • Σας επιτρέπει μόνο να σχεδιάσετε δύο στάσεις ανά διαδρομή. Δεν είναι καλός προγραμματιστής διαδρομής ή προγραμματιστής ταξιδιού.
 • Ούτε προσφέρει βελτιστοποίηση διαδρομής και δεν έχει άλλη χρήσιμη λειτουργία.

6 Planner Routexl Route

Το ROUTEXL είναι ένας προγραμματιστής διαδρομής στο διαδίκτυο που συνήθως συναντάται (24-05-2021) στα αποτελέσματα αναζήτησης Google κατά την αναζήτηση ενός δωρεάν προγραμματιστή διαδρομής.

Το κοινό -στόχο τους αποτελείται από μικρο -συναλλαγές, οι οποίες γενικά διαθέτουν έναν μόνο κινητήρα, ή το πολύ χούφτα.

Πλεονεκτήματα

 • Σας επιτρέπει να συντάξετε έως και 20 στάσεις με την δωρεάν έκδοση.
 • Σε αντίθεση με τους χάρτες Google και το Waze, το Routexl προσφέρει μια βελτιστοποίηση των διαδρομών “βανίλιας”.
 • Σας επιτρέπει να εισαγάγετε τη διαδρομή σας σε ένα υπολογιστικό φύλλο.

Τα αναστάτες

 • Οι χρήστες βρίσκουν το εργαλείο σύγχυσης και είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν.
 • Είναι μόνο ένα εργαλείο που βασίζεται σε έναν ιστότοπο.
 • Χωρίς πακέτα βοήθειας που μπορεί να αγοράσει μια πραγματική επιχείρηση

7 Παρακολούθησε διαδρομές διαδρομής

Αυτό το εργαλείο έχει δημιουργηθεί για σκοπούς αναψυχής, αλλά εάν εσείς ή οι οδηγοί σας χρησιμοποιείτε δύο οχίες για την υπηρεσία πεδίου ή την εταιρεία παράδοσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

Πλεονεκτήματα

 • Προσφέρει μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές διαδρομές για δύο τροχούς εναντίον δρόμων υψηλής κίνησης.
 • Η τυπική συμμετοχή δεν απαιτεί πληρωμή. Είναι δωρεάν!
 • Μπορείτε να ακολουθήσετε τα χιλιόμετρα σας.

Τα αναστάτες

 • Προτείνει να τραβήξει μικρές αποστάσεις μόνο επειδή απευθύνεται κυρίως σε χρήστες ψυχαγωγίας.
 • Δεν προσφέρει κανένα χαρακτηριστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις εταιρείες υπηρεσιών ή παράδοσης, είτε μικρών, μεσαίων ή μεγάλων.

8 Myrouteonline

Αυτός ο προγραμματιστής διαδρομής στο διαδίκτυο δεν είναι ελεύθερος προγραμματιστής διαδρομής, αλλά περιλαμβάνεται σε αυτόν τον κατάλογο, επειδή μερικές φορές εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης Google όταν οι άνθρωποι αναζητούν λογισμικό βελτιστοποίησης επαγγελματικής διαδρομής.

Πλεονεκτήματα

 • Σας επιτρέπει να μεταφέρετε έως και 350 στάσεις κάθε φορά.
 • Μπορείτε να αποθηκεύσετε διαδρομές για μελλοντική χρήση.
 • Μπορείτε επίσης να εκχωρήσετε εδάφη για να διαχειριστείτε καλύτερα την υπηρεσία σας στον τομέα ή στη δραστηριότητα παράδοσης.

Τα αναστάτες

 • Είναι ακριβό.
 • Μερικοί χρήστες διαμαρτύρονται ότι το εργαλείο είναι δύσκολο να πλοηγηθεί.

9 Πλοήγηση GPS για φορτηγό SmartTruckroute

Το SmartTruckroute στοχεύει τους οδηγούς φορτηγών και τους χειριστές των οχημάτων κοινής ωφέλειας στις τάξεις 1 έως 8, όπως υποδηλώνει το όνομά του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μικρούς ιδιοκτήτες-χειρουργούς για μια βασική διαδρομή σε ένα μόνο όχημα.

Πλεονεκτήματα

 • Προσπαθεί να παράσχει συγκεκριμένες πληροφορίες σε φορτηγά, όπως το ύψος/βάρος που επιτρέπεται για έναν συγκεκριμένο δρόμο και πληροφορίες σχετικά με το υψόμετρο της διαδρομής. Υποθέτοντας ότι οι πληροφορίες είναι ακριβείς, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο όταν τα φορτηγά σας ταξιδεύουν σε μεγάλες αποστάσεις.
 • Έχει στοιχεία επιχειρηματικού μοντέλου freemium.

Τα αναστάτες

 • Η έξυπνη διαδρομή φορτηγών είναι μια συγκεκριμένη εφαρμογή για φορτηγά (εφαρμογή για οχήματα κοινής ωφέλειας). Ως εκ τούτου, μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμο με άλλα οχήματα στο στόλο σας.
 • Πιστεύουμε ότι η διεπαφή χρήστη ήταν παρωχημένη για 5 έως 10 χρόνια, ότι είναι δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί ο αριθμός των ελαττωμάτων του προϊόντος (UX, κλπ.) και ότι δεν μπορούσαμε να επαληθεύσουμε ανεξάρτητα εάν οι οδηγίες του φορτηγού είναι πλήρως συμβατές, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό.

10 raisse

Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως. Παρακάτω, απαριθμούμε τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτής της εφαρμογής καθώς και των μειονεκτημάτων.

Πλεονεκτήματα

 • Προσφέρει βελτιστοποίηση διαδρομών.Ο σχεδιασμός είναι πολύ απλός, ο οποίος μπορεί να είναι ευκολότερος στη χρήση ως επί το πλείστον.

Τα αναστάτες

 • Η δωρεάν έκδοση του προγραμματιστή διαδρομών σας επιτρέπει να σχεδιάζετε μόνο έως και 10 στάσεις. Η πληρωμένη έκδοση, ωστόσο, σας επιτρέπει να σχεδιάσετε έναν απεριόριστο αριθμό στάσεων.Δεν είναι τόσο αισθητική όσο άλλες εφαρμογές σχεδιασμού δρομολογίων με πολλαπλές στάσεις σε αυτήν τη λίστα.

Πληρωμή vs δωρεάν

Τώρα που έχετε ταξιδέψει τη λίστα με 10 πιο δημοφιλείς εφαρμογές σχεδιασμού διαδρομής που σας επιτρέπουν να εντοπίσετε αρκετές στάσεις, μιλάμε αν πρέπει να επιλέξετε μια δωρεάν ή πληρωμένη αίτηση.

Θα παρατηρήσετε ότι οι δωρεάν εκδόσεις των εργαλείων που αναφέρονται πάνω απ ‘όλα προσφέρουν περιορισμένο αριθμό χαρακτηριστικών. Παρόλο που μια εκκίνηση ή ένα μικρό πεδίο ή μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών μπορεί να βρει αυτές τις χρήσιμες εφαρμογές για σκοπούς μείωσης του κόστους, δεν είναι ιδανικά για τους αντίστοιχους μεσαίου ή μεγάλης κλίμακας.

Οι λόγοι παρέχονται παρακάτω:

 • Οι δωρεάν εφαρμογές δεν παρέχονται με ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά που είναι ζωτικής σημασίας για εταιρείες πεδίου και παράδοσης.
 • Οι δωρεάν εφαρμογές δεν διαθέτουν καμία υποστήριξη ή επίπεδο υπηρεσίας επαγγελματικής ποιότητας
  Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν λογισμικό σχεδιασμού διαδρομών, θα πρέπει να επενδύσετε σε εργαλεία που προσφέρουν άλλες λειτουργίες.

Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείτε όσα διαφορετικά εργαλεία που μπορεί ή δεν μπορεί να είναι συμβατά μεταξύ τους.

 • Οι περισσότερες δωρεάν εφαρμογές δεν προσφέρουν βελτιστοποίηση δρομολογίων. Ο χειρωνακτικός σχεδιασμός μιας βέλτιστης διαδρομής μπορεί να λειτουργήσει για μικρές επιχειρήσεις που κάνουν μόνο 10 στάσεις την ημέρα, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο όταν οι στάσεις ανέρχονται σε 150 έως 200, το οποίο είναι φυσιολογικό για μεσαίες και μεγάλες εταιρείες.
 • Οι δωρεάν σχεδιαστές διαδρομής σας επιτρέπουν να εντοπίσετε έως και 10 ή 20 στάσεις ταυτόχρονα με την δωρεάν έκδοση. Ακόμη και με την πληρωμένη έκδοση, ορισμένες εφαρμογές δεν επιτρέπουν τη διαδρομή απεριόριστης διαδρομής.

Συγκρίνετε αυτό με μια πληρωμένη διαδρομή για τον προγραμματισμό διαδρομής για τους οδηγούς, οι οποίοι:

 • Παραδίδονται με χαρακτηριστικά που είναι σημαντικά για τις εταιρείες υπηρεσιών και παράδοσης.

Ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το GPS Surther -UP, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τους οδηγούς σας στο δρόμο και αναλύσεις, οι οποίες σας δείχνουν δεδομένα όπως η κατανάλωση καυσίμου και η απόσταση που ταξιδεύει. Αυτά τα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να λάβετε καλύτερες αποφάσεις για την επιχείρησή σας.

 • Σας επιτρέπει να σχεδιάσετε έναν απεριόριστο αριθμό στάσεων και να βελτιστοποιήσετε τις διαδρομές για εσάς.
 • Προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης πελατών που είναι απλώς μια κλήση για να σας βοηθήσει με όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχετε. Είστε, τελικά, ένας πελάτης που πληρώνει.

Τελευταίες λέξεις για να επιλέξετε τον καλύτερο δωρεάν προγραμματιστή διαδρομής με απεριόριστες στάσεις

Παρουσιάσαμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των 10 εφαρμογών δωρεάν διαδρομής και πώς συγκρίνονται με μια εφαρμογή πληρωμένου οδηγού-λιβωτού. Η τελική απόφαση ανήκει σε εσάς, αλλά η συμβουλή μας είναι να επενδύσουμε σε μια εφαρμογή ποιοτικού σχεδιασμού διαδρομής. Ακόμα κι αν πρέπει να πληρώσετε για αυτό, θα είναι πιο κερδοφόρο μακροπρόθεσμα.

Έχετε λοιπόν ερωτήσεις σχετικά με δωρεάν εφαρμογές προγραμματισμού διαδρομής ? Μην διστάσετε να αφήσετε τα σχόλιά σας παρακάτω.