Περιπέτεια Jojo S Bizarre – Προσωπικό 3 – Πτήση.3 – Crunchyro. | DVD | Νέα κατάσταση 7630017529596 | eBay, κορυφαίοι 30 καλύτερες animes για να δείτε απολύτως στο Crunchyroll

Top 30 Best Animes για να δείτε απολύτως στο Crunchyroll

Contents

Ο Asta και ο Yuno είναι δύο ορφανά που εγκαταλείφθηκαν στο κατώφλι μιας εκκλησίας. Αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να φανταστούν τους εαυτούς τους στο μέλλον του αυτοκράτορα του Βασιλείου του τριφύλλι. Εάν ο Yuno εμφανίζει ήδη προδιαθέσεις στη μαγεία, η ATSA για την πραγματικότητα του λείπει. Όταν λαμβάνονται τα ζοφερή τους, κάτι φαινομενικό θα συμβεί. Σε γενικές γραμμές, οι υποψήφιοι λαμβάνουν τριφύλλι 3. Ενώ ο Yuno λαμβάνει ένα grimoire με ένα τριφύλλι 3 φύλλων, η ATSA λαμβάνει ένα με 5 φύλλα. Από τότε, τα μονοπάτια τους θα διαχωριστούν, αλλά με τον ίδιο στόχο: να γίνουν ο επόμενος αυτοκράτορας Mage.

Η παράξενη περιπέτεια του Jojo – Staffel 3 – Flight.3 – Crunchyro. | DVD | Νέος Όρος

Ωχ! Luoks όπως έχουμε διαταραχή που συνδέεται με τον διακομιστή μας.

Ανανεώστε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησής σας για να δοκιμάσετε ξανά.

Η παράδοση μπορεί να μην προσφέρεται σε: Φινλανδία. Συμβουλευτείτε την περιγραφή του αντικειμένου ή επικοινωνήστε με τον πωλητή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές παράδοσης . Εμφάνιση λεπτομερειών για παράδοση

Τόπος όπου το αντικείμενο είναι: Βερολίνο, Γερμανία

Επιστροφή εντός 30 ημερών . Ο αγοραστής πληρώνει τα έξοδα επιστροφής . Εμφάνιση λεπτομερειών – Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιστροφές

Αγοράζω εμπιστοσύνη

Εγγύηση πελάτη eBay
Λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν δεν λάβετε το αντικείμενο που έχετε παραγγείλει.

Λεπτομέρειες για τον πωλητή

Εγγεγραμμένος ως επαγγελματίας πωλητής
Σχετικά με αυτό το αντικείμενο
Παράδοση και Πληρωμή
Ο πωλητής αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για αυτήν την ανακοίνωση.
Αριθμός αντικειμένου eBay: 404422409543

Χαρακτηριστικά αντικειμένων

Νέο: Το αντικείμενο που δεν έχει ανοίξει ποτέ ή η συσκευασία του περιλαμβάνει πάντα τη σφραγίδα κλεισίματος . Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νέα κατάσταση: Αντικείμενο που δεν έχει ανοίξει ποτέ ή του οποίου η συσκευασία περιλαμβάνει πάντα την άθικτη σφραγίδα κλεισίματος του κατασκευαστή (αν υπάρχει). Το αντικείμενο έχει πάντα την αρχική πλαστική μεμβράνη (αν υπάρχει). Συμβουλευτείτε την ανακοίνωση του πωλητή για περισσότερες λεπτομέρειες. Εμφάνιση όλων των ορισμών των καταστάσεων Η σελίδα ανοίγει σε ένα νέο παράθυρο ή μια νέα καρτέλα

Περιγραφή του αντικειμένου που παρέχεται από τον πωλητή

Κανονιστικές πληροφορίες

Επανάληψη παλιών προϊόντων

Πληροφορίες επαγγελματικού πωλητή

Schreiberhauer Straße 30
Εμφάνιση των στοιχείων επικοινωνίας
: Enohpélét 3569456710
: Liam-e Esserda RF.pohs-yxomom@ecuvres

Διευθυντές: Heiner Kroke (εκπρόσωπος) και Christian von Hohorst. Πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τον εξωδικαστικό διακανονισμό των διαφορών: https: // ec.Ευρώπη.ΕΕ/καταναλωτές/ODR

Αριθμός Μητρώου Εταιρίας:
Όροι πωλήσεων
Προστασία δεδομένων
Δήλωση προστασίας δεδομένων

Είμαστε ευχαριστημένοι με το ενδιαφέρον που παρουσιάζετε για το κατάστημα eBay μας. Χορίζουμε μεγάλη σημασία στην προστασία της ιδιωτικής σας. Οι ακόλουθες πληροφορίες αποσκοπούν να σας ενημερώσουν λεπτομερώς σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Συλλογή και χρήση δεδομένων για την εκτέλεση της σύμβασης

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα μόλις το επικοινωνήσετε με τη δική σας ελεύθερη βούληση στο πλαίσιο της παραγγελίας σας ή ότι θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (P. πρώην. μέσω μιας φόρμας επαφής ή email). Τα διαφορετικά έντυπα συμμετοχής καθιστούν δυνατή την προβολή των πληροφοριών που συλλέγονται. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας γνωστοποιείτε για να εκτελέσετε τη σύμβαση και να επεξεργαστείτε τα αιτήματά σας. Μόλις ολοκληρωθεί πλήρως η σύμβαση, τα δεδομένα σας εμποδίζονται προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε μεταγενέστερη χρήση και στη συνέχεια να διαγραφεί μετά τη λήξη των προθεσμιών διατήρησης που προβλέπονται από τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία, στο βαθμό που δεν έχετε δώσει την επίσημη συμφωνία σας για μια μεταγενέστερη χρήση του σας δεδομένα ή υπόκεινται στη χρήση των δεδομένων σας που υπερβαίνουν αυτό το πλαίσιο και εξουσιοδοτημένα από το νόμο, όπως σας ενημερώνουμε παρακάτω.

Μετάδοση δεδομένων προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύμβαση

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύμβαση, στέλνουμε τα δεδομένα σας στην ναυτιλιακή εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την παράδοση μόλις οι πληροφορίες αυτές είναι απαραίτητες για την παράδοση των εντολών αγαθών. Προκειμένου να επεξεργαστούμε τις πληρωμές, μεταδίδουμε τα απαραίτητα στοιχεία πληρωμής για το σκοπό αυτό στον πιστωτικό οργανισμό που είναι υπεύθυνος για την πληρωμή και, κατά περίπτωση, στον πάροχο πληρωμών που εντοπίζουμε ή στην υπηρεσία πληρωμών που επιλέγετε όταν πραγματοποιείτε την παραγγελία σας.

Πληροφορίες σωστά και επικοινωνία

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε δωρεάν πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που καταγράφουμε και διατηρούμε και έχουμε, εάν είναι απαραίτητο, δικαίωμα διόρθωσης, αποκλεισμού ή διαγραφής αυτών των δεδομένων. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη συλλογή, την επεξεργασία ή τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, για οποιαδήποτε πληροφορία, διόρθωση, αποκλεισμό ή διαγραφή δεδομένων καθώς και για οποιαδήποτε απόλυση των αδειών που χορηγούνται ή αντιπολίτευση σε ιδιαίτερη χρήση δεδομένων, επικοινωνήστε απευθείας με εμάς μέσω του τα δεδομένα επικοινωνίας που εμφανίζονται στις νόμιμες ειδοποιήσεις μας.

Εγκυρότητα της Διακήρυξης Προστασίας Δεδομένων του eBay

Η δήλωση προστασίας δεδομένων eBay ισχύει επίσης. Μπορείτε να μάθετε για την επεξεργασία των δεδομένων σας από το eBay στον ιστότοπο: http: // σελίδες.eBay./βοήθεια/πολιτικές/ιδιωτική πολιτική.HTML?RT = NC.

Όροι πωλήσεων
1. Πεδίο εφαρμογής

Οι γενικές προϋποθέσεις πώλησης (CGV) παρακάτω ισχύουν για οποιαδήποτε παραγγελία που πραγματοποιείται στο κατάστημα eBay μας.

2. Συμβατικός εταίρος, συμπέρασμα της σύμβασης
Η σύμβαση πωλήσεων ολοκληρώνεται με το Momox AG.

Όταν πωλούμε ένα άρθρο σε μορφή “BID” ή “σταθερή τιμή”, κάνουμε μια σταθερή προσφορά για την ολοκλήρωση μιας σύμβασης πωλήσεων για το εν λόγω άρθρο. Ως μέρος αυτής της προσφοράς, καθορίζουμε την τιμή εκκίνησης ή τη σταθερή τιμή και τη διάρκεια της προσφοράς, δηλαδή την περίοδο κατά την οποία η προσφορά μπορεί να γίνει αποδεκτή. Εάν ορίσουμε μια ελάχιστη τιμή στη μορφή “υποβολής προσφορών”, η προσφορά ισχύει για την αναστολή της κατάστασης ότι επιτυγχάνεται η ελάχιστη τιμή. Επιπλέον, μπορούμε να ταιριάξουμε τις προσφορές σε μορφή “δημοπρασίας” μιας λειτουργίας “άμεσης αγοράς” για την οποία είστε ελεύθεροι να συμμετάσχετε μόλις δεν έχει εκδοθεί προσφορά για το άρθρο ή ότι η ελάχιστη τιμή n ‘δεν έχει ακόμη επιτευχθεί.

Η υποβολή δημοπρασίας αυξάνει την αποδοχή της προσφοράς δημοπρασίας. Αυτή η αποδοχή έρχεται στην προηγούμενη προϋπόθεση ότι είστε καλύτερος πλειοδότης κατά τη λήξη της διάρκειας της προσφοράς. Η δημοπρασία σας λήγει όταν ένας άλλος αγοραστής υπερβαίνει τη διάρκεια της προσφοράς.

Όταν πωλούμε ένα στοιχείο σε μορφή “σταθερής τιμής”, κάνουμε μια σταθερή προσφορά για την ολοκλήρωση μιας σύμβασης πωλήσεων για το εν λόγω άρθρο. Αποδέχεστε την προσφορά κάνοντας κλικ στο κουμπί “Άμεση αγορά” και στη συνέχεια επιβεβαιώνοντας την επιλογή σας. Για τα στοιχεία σταθερής τιμής για τα οποία επιλέξαμε την επιλογή “άμεση πληρωμή”, αποδέχεστε την προσφορά κάνοντας κλικ στο κουμπί “Άμεση αγορά” και στη συνέχεια αμέσως μετά από την ακόλουθη λειτουργία πληρωμής. Έχετε επίσης τη δυνατότητα αποδοχής προσφορών για διάφορα στοιχεία, υποβάλλοντας τα εν λόγω στοιχεία (εντός των ορίων των διαθέσιμων μετοχών) στο καλάθι αγοράς και στη συνέχεια πραγματοποιώντας τη συναλλαγή πληρωμής που ακολουθεί αμέσως.

Επιλογή “Πρόταση τιμής”

Όταν σε μία από τις προσφορές μας, το εικονίδιο “Αποστολή πρότασης τιμών” εμφανίζεται στην οθόνη, έχετε τη δυνατότητα να μας προσφέρετε μια τιμή από την οποία θα αγοράσατε το άρθρο. Είμαστε ελεύθεροι να δεχτούμε την πρόταση τιμών σας, να την απορρίψουμε ή να υποβάλουμε αντεπίθεση. Όταν κάνετε μια προσφορά τιμών, υποβάλλετε μια σταθερή προσφορά για να συνάψετε μια σύμβαση πωλήσεων σχετικά με το άρθρο που σχετίζεται με την τιμή που προσφέρετε. Η πρόταση τιμών σας ισχύει για 48 ώρες ή μέχρι να λήξει η προσφορά, η καθυστερημένη στιγμή που φτάνει πρώτα στη λήξη. Εάν δεχτούμε, ένα σύμβολο πώλησης θα τεθεί σε ισχύ. Κατ ‘αρχήν, η πρόταση τιμών αφορά μόνο την τιμή για το προτεινόμενο άρθρο.

Η διαθέσιμη γλώσσα για την ολοκλήρωση της σύμβασης είναι γερμανική.

Καταγράφουμε το κείμενο της σύμβασης στα συστήματά μας, στα οποία δεν έχετε πρόσβαση. Ωστόσο, στον λογαριασμό σας στο eBay, μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα “My eBay” για να συμβουλευτείτε τις τελευταίες σας παραγγελίες.

Κάνουμε τις παραδόσεις μας αποκλειστικά με αποστολή. Ο αγοραστής δυστυχώς δεν μπορεί να προχωρήσει στην απομάκρυνση των αγαθών.

Οι ακόλουθες μέθοδοι πληρωμής σας προσφέρονται στο κατάστημά μας:

Όταν επιλέγετε τη μέθοδο πρόωρης πληρωμής, σας λέμε τα τραπεζικά μας στοιχεία στην επιβεβαίωση της παραγγελίας και παραδίδετε τα αγαθά μετά την παραλαβή της πληρωμής

Πληρώνετε για το λογαριασμό μέσω της υπηρεσίας PayPal Online. Κατ ‘αρχήν, πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι σε αυτόν τον ιστότοπο ή να εγγραφείτε εκ των προτέρων, να προσδιορίσετε υποδεικνύοντας τους κωδικούς πρόσβασης και να επιβεβαιώσετε την εντολή πληρωμής προς όφελός μας. Σας παρέχονται πρόσθετες πληροφορίες όταν κάνετε την παραγγελία.

4. Αποθεματικό ιδιοκτησίας
Τα εμπορεύματα παραμένουν ιδιοκτησία μας μέχρι την πλήρη πληρωμή τους.
5. Ζημιά κατά τη μεταφορά

Εάν τα εμπορεύματα παραδοθούν με ζημιά προφανώς λόγω μεταφοράς, παρακαλούμε να υποβάλετε αμέσως καταγγελία στον άνθρωπο παράδοσης και να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας. Εάν αποτύχετε να υποβάλλετε καταγγελία ή να επικοινωνήσετε μαζί μας, αυτό δεν έχει καμία συνέπεια στα δικαιώματα που σας δίνεται από το νόμο ή για την αίτησή τους, ιδίως για τα δικαιώματα εγγύησης σας. Εντούτοις, μας βοηθάτε να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τα δικά μας δικαιώματα έναντι του μεταφορέα ή της ασφάλισης μεταφοράς.

6. Καλύψτε και εγγυήσεις

Εκτός αν αναφέρεται ρητά, που αναφέρεται παρακάτω, ισχύει το δικαίωμα εγγύησης για ελαττώματα εμπορευμάτων.

Για τα δεύτερα αγαθά, η περίοδος περιορισμού των καταγγελιών για τον Vice είναι ένα έτος από την παράδοση των αγαθών.

Οι περιορισμοί και οι περιορισμοί του παραπάνω χρόνου ισχύουν μόνο για τις αξιώσεις αποζημίωσης, των οποίων εμείς, οι νόμιμοι εκπρόσωποί μας ή οι βοηθητικές εκτέλεσης πρέπει να ανταποκριθούν όταν προκύπτουν

• Επίθεση στη ζωή, σωματική ακεραιότητα ή υγεία

• Παραβίαση των υποχρεώσεων με σκόπιμη βούληση ή με σοβαρή αμέλεια καθώς και δόλια πρόθεση

• Παραβίαση των θεμελιωδών συμβατικών υποχρεώσεων, η συνειδητοποίηση των οποίων είναι απαραίτητη για την επιβολή σε καλό και τη οφειλόμενη μορφή της σύμβασης και σε σχέση με τους οποίους οι συμβατικοί εταίροι δικαιούνται να εμπιστεύονται τακτικά (βασικές υποχρεώσεις)

• Υπόσχεση εγγύησης μόλις υπόκειται σε συμφωνία
• Εφαρμογή του νόμου σχετικά με την ευθύνη για τα γεγονότα των προϊόντων.

Πληροφορίες σχετικά με τις πρόσθετες εφαρμοστέες εγγυήσεις και τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις τους εμφανίζονται σε σχέση με το αντίστοιχο προϊόν και σε ειδικές σελίδες πληροφοριών στο κατάστημα.

Εξυπηρέτηση πελατών: Momox AG, Medimops.DE, Schreiberhauer Straße 30, D-10317 Βερολίνο, Αριθμός τηλεφώνου 0049 (0) 30/488 288 201, Υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου@momox-shop.Fr

7. Δευτερεύουσα προστασία

Εφόσον η παραγγελία σας περιλαμβάνει αγαθά των οποίων η πώληση υπόκειται σε ηλικιακούς περιορισμούς, εξασφαλίζουμε τον εαυτό μας χρησιμοποιώντας μια αξιόπιστη διαδικασία προσωπικής και ηλικίας που ο συντάκτης της παραγγελίας έχει φτάσει στην ελάχιστη απαιτούμενη ηλικία. Το άτομο παράδοσης θέτει μόνο τα αγαθά μόλις πραγματοποιηθεί ο έλεγχος της ηλικίας και μόνο στο χέρι ειδικά για τον συντάκτη της εντολής.

Πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα απόσυρσης
Οι καταναλωτές επωφελούνται από το δικαίωμα απόσυρσης ενός μηνός.
Δικαίωμα για να αποσύρεστε
Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε αυτό το συμβόλαιο για ένα μήνα χωρίς να αναφέρετε.

Η περίοδος απόσυρσης είναι ένας μήνας από την ημερομηνία κατά την οποία εσείς οι ίδιοι, ή ένα τρίτο μέρος που ορίζονται από εσάς και δεν είστε ο μεταφορέας, έχετε πάρει την κατοχή της τελευταίας κλιμακωτής αποστολής ή του τελευταίου άρθρου.

Για να ασκήσετε το δικαίωμά σας απόσυρσης, πρέπει (Momox AG, Schreiberhauer Straße 30, D-10317 Berlin, [email protected], Τηλέφωνο: 0049 (0) 30 488 288 201, φαξ: 0049 (0) 30 610 800 7 666) Ενημερώστε την απόφασή σας να ανακαλέσετε αυτή τη σύμβαση μέσω μιας αδιαμφισβήτητης δήλωσης (P (P (P. πρώην. ταχυδρομική επιστολή, φαξ ή email). Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μορφή συνημμένης απόσυρσης, αλλά δεν είναι υποχρεωτική.

Προκειμένου να συμμορφωθείτε με την περίοδο απόσυρσης, απλά πρέπει να στείλετε τη δήλωση άσκησης του δικαιώματος απόσυρσης πριν από τη λήξη της περιόδου απόσυρσης.

Συνέπειες απόσυρσης

Εάν ανακαλέσετε αυτήν τη σύμβαση, πρέπει να σας αποζημιώσουμε όλες τις πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (με εξαίρεση τα πρόσθετα έξοδα που προκύπτουν από την επιλογή σας από μια άλλη μέθοδο παράδοσης από την τυποποιημένη παράδοση το πιο οικονομικό που προσφέρουμε), χωρίς καθυστέρηση και το αργότερο εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία λάβαμε τη δήλωση ανάκλησης αυτής της σύμβασης. Για να γίνει αυτό το επιστροφή χρημάτων, χρησιμοποιούμε το ίδιο μέσο πληρωμής με αυτό που χρησιμοποιήσατε στην αρχική συναλλαγή, εκτός αν έχει συμφωνηθεί επίσημα μαζί σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας χρεώσουμε με τέλη λόγω αυτής της επιστροφής. Μπορούμε να αρνηθούμε την επιστροφή χρημάτων μέχρι την παραλαβή επιστρεφόμενων αγαθών ή μέχρι να αποδείξετε την παραπομπή των αγαθών, την ημερομηνία που επιλέγεται η επιλεγμένη από την πρώτη εκδήλωση.

Πρέπει να επιστρέψετε ή να επιστρέψετε τα εμπορεύματα αμέσως και σε κάθε περίπτωση το αργότερο δεκατέσσερις ημέρες από την ημερομηνία κατά την οποία μας ενημερώσατε για την ανάκληση αυτής της σύμβασης, στέλνοντάς τους σε εμάς ή σε αυτό του sales -pply – momox, 87 rue de fontenoy, 59100 Roubaix, Γαλλία. Η προθεσμία θεωρείται ότι γίνεται σεβαστή εάν στείλετε τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των δεκατεσσάρων ημερών. Καλύπτετε το κόστος άμεσης παράδοσης αγαθών. Πρέπει να αναλάβετε μόνο πιθανή απόσβεση αγαθών, εάν η εν λόγω απόσβεση προέρχεται από χειρισμό αγαθών που δεν οφείλονται στον έλεγχο της ποιότητας, των ιδιοτήτων του και της λειτουργίας του.

Έντυπο απόσυρσης
(Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη σύμβαση, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα και επιστρέψτε το.Ουσία

-A Momox AG, Schreiberhauer Straße 30, D-10317 Berlin, [email protected], φαξ: 0049 (0) 30 610 800 7 666

– Με αυτό, ανακαλέζω/επικαλούνται (*) τη σύμβαση που έχω ολοκληρώσει και σχετίζεται με την αγορά των ακόλουθων αγαθών (*)/την υπηρεσία της ακόλουθες υπηρεσίες (*)

– όνομα καταναλωτή/καταναλωτή (*)
– Διεύθυνση καταναλωτή/καταναλωτή (*)
– Υπογραφή του καταναλωτή/καταναλωτή (*) (μόνο για ανάκληση σε χαρτί)
(*) Απορρίψτε την περιττή αναφορά.
Πολιτική απορρήτου
είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία δεδομένων:
Εκπροσωπούμενοι από τους διευθυντές Christian von Hohnhorst και Heiner Kroke
Schreiberhauer Straße 30
Εξωτερικός διαχειριστής προστασίας δεδομένων:
www.Datenschutzexperte.του
Datenschutzbeauftragter@datenschutzexperte.του

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που έχετε στο κατάστημα eBay μας. Η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας ενημερώνουμε παρακάτω σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας.

1. Δεδομένα πρόσβασης και διαμονής

Μπορείτε να επισκεφθείτε τους ιστότοπούς μας χωρίς να δώσετε προσωπικά στοιχεία. Κάθε φορά που ονομάζεται ιστοσελίδα, ο διακομιστής ιστού είναι περιεχόμενο για να αποθηκεύσει αυτόματα ένα αρχείο περιοδικού διακομιστή, το οποίο περιέχει, για παράδειγμα, το όνομα του ζητούμενου αρχείου, τη διεύθυνση IP σας, την ημερομηνία και την ώρα της κλήσης, την ποσότητα των δεδομένων που μεταφέρονται και Ο προμηθευτής του αιτούντος (δεδομένα πρόσβασης) και ο οποίος τεκμηριώνει την κλήση.

Αυτά τα δεδομένα πρόσβασης αξιολογούνται αποκλειστικά προκειμένου να εξασφαλιστεί χωρίς προβληματική λειτουργία του ιστότοπου και να βελτιωθεί η προσφορά μας. Σύμφωνα με την τέχνη. 6, από. 1, πρόταση 1, σημείο F GPP, αυτό καθιστά δυνατή τη διατήρηση των νόμιμων συμφερόντων μας σε μια σωστή παρουσίαση της προσφοράς μας, η οποία επικρατεί τα συμφέροντα των ενδιαφερομένων μερών. Όλα τα δεδομένα πρόσβασης θα διαγραφούν το αργότερο επτά ημέρες μετά το τέλος της επίσκεψής σας στον ιστότοπο.

2. Συλλογή και χρήση δεδομένων για επεξεργασία συμβολαίου, επικοινωνία

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα συλλεχθούν μέσω του eBay ή απευθείας από εμάς εάν τα παρέχετε ως μέρος της παραγγελίας σας ή όταν επικοινωνήσετε μαζί μας (για παράδειγμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Τόσο το eBay όσο και το ενεργό ως υπεύθυνο κόμματα. Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω του eBay θα υποβληθούν σε επεξεργασία σε διακομιστές eBay και σύμφωνα με το ART. 6, από. 1, πρόταση 1, σημείο Β ΑΕΠ για την εκτέλεση της σύμβασης ή για να επεξεργαστείτε την επαφή σας μαζί μας.

Τα υποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται ως τέτοια, διότι σε αυτές τις περιπτώσεις χρειαζόμαστε δεδομένα για την επεξεργασία της σύμβασης ή για την επεξεργασία της επαφής σας και δεν μπορείτε να συμπληρώσετε την παραγγελία ή να στείλετε την επαφή χωρίς την ένδειξη τους. Τα δεδομένα που συλλέγονται μπορούν να προβληθούν από τα αντίστοιχα έντυπα συμμετοχής. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας παρέχετε σύμφωνα με την τέχνη. 6, από. 1 Πρόταση 1 Σημείο b ΑΕΠ για την επεξεργασία συμβολαίων και την επεξεργασία των αιτήματός σας. Μετά την πλήρη εκτέλεση της σύμβασης, τα δεδομένα σας θα περιορίζονται σε μεταγενέστερη επεξεργασία και διαγραφή μετά τη λήξη των περιόδων διατήρησης που απαιτούνται από το φορολογικό και το εμπορικό δίκαιο, εκτός εάν συμφωνήσατε ρητά στην μεταγενέστερη χρήση των δεδομένων σας ή εάν διατηρούμε το Δικαίωμα χρήσης των δεδομένων σας για άλλους σκοπούς που έχουν εγκριθεί από το νόμο και που σας ενημερώνουμε σε αυτή τη δήλωση.

3. μεταφορά δεδομένων

Προκειμένου να εκτελεστεί η σύμβαση σύμφωνα με την τέχνη. 6, από. 1, πρόταση 1, σημείο B GDP, στέλνουμε τα δεδομένα σας στην εταιρεία μεταφορών που είναι υπεύθυνες για την παράδοση, στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την παράδοση εντολών αγαθών. Ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών που επιλέγετε στη διαδικασία παραγγελίας, μεταδίδουμε τα δεδομένα πληρωμής που συλλέγονται στην τράπεζα που είναι υπεύθυνη για την πληρωμή και, εάν είναι απαραίτητο, στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών που έχουμε εντολή ή στην Υπηρεσία Πληρωμών που επιλέχθηκε για πληρωμές πληρωμών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι επιλεγμένοι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών συλλέγουν επίσης αυτά τα δεδομένα εάν ανοίξετε έναν λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να συνδεθείτε με τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών με τα δεδομένα πρόσβασης σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας. Από την άποψη αυτή, ισχύει η Δήλωση Προστασίας Δεδομένων.

Μεταφορά δεδομένων σε οργανισμούς συλλογής

Προκειμένου να εκτελεστεί η σύμβαση σύμφωνα με την τέχνη. 6, από. 1, πρόταση 1, σημείο B GDPR, στέλνουμε τα δεδομένα σας σε μια εντολή Collection Company εάν ​​το αίτημά μας πληρωμής δεν έχει καταβληθεί παρά την προηγούμενη υπενθύμιση. Σε αυτή την περίπτωση, ο ισχυρισμός ανακτάται απευθείας από τον Οργανισμό Ανάκτησης. Επιπλέον, η αποκάλυψη χρησιμοποιείται για την προστασία των νόμιμων συμφερόντων μας, τα οποία επικρατούν τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων μερών, για να διεκδικήσουν ή να εκτελέσουν αποτελεσματικά το αίτημα πληρωμής μας σύμφωνα με την ART. 6, από. 1, σημείο F GRPD.

4. Ταχυδρομική διαφήμιση
Ταχυδρομική διαφήμιση και το δικαίωμά σας αντιπολίτευσης

Επιπλέον, διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε το όνομα και το επώνυμό σας καθώς και την ταχυδρομική σας διεύθυνση για τους δικούς μας διαφημιστικούς σκοπούς, για παράδειγμα για να σας στείλουμε ενδιαφέρουσες προσφορές και πληροφορίες για τα προϊόντα μας μέσω ταχυδρομείου. Αυτό καθιστά δυνατή τη διαφύλαξη των νόμιμων συμφερόντων μας, τα οποία επικρατούν τα συμφέροντα των πελατών μας στο πλαίσιο της ισορροπίας των συμφερόντων, αντιμετωπίζοντας τους πελάτες μας στη διαφήμιση σύμφωνα με την τέχνη. 6, από. 1, σημείο F GRPD.

Οι διαφημιστικές αποστολές γίνονται ως μέρος μιας επεξεργασίας για λογαριασμό μας από έναν πάροχο υπηρεσιών στον οποίο στέλνουμε τα δεδομένα σας για το σκοπό αυτό. Μπορείτε να αντιταχθείτε στην αποθήκευση και τη χρήση των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας ένα μήνυμα στην επιλογή Επικοινωνίας που περιγράφεται παρακάτω.

5. Στοιχεία επικοινωνίας και τα δικαιώματά σας
Ως ενδιαφερόμενος, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Σύμφωνα με την τέχνη. 15 GDPR, το δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργάστηκαν από εμάς στο βαθμό που περιγράφεται σε αυτό

Σύμφωνα με την τέχνη. 16 RGPD, το δικαίωμα να απαιτεί την άμεση διόρθωση λανθασμένων ή ελλιπών προσωπικών δεδομένων που καταγράψαμε

Σύμφωνα με την τέχνη. 17 GDPR, το δικαίωμα να απαιτείται η διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων που είναι αποθηκευμένα μαζί μας, εκτός εάν δεν είναι δυνατή η επακόλουθη επεξεργασία

σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος στην ελευθερία της έκφρασης και της πληροφόρησης ·
να εκπληρώσει νομική υποχρέωση ·
Για λόγους δημόσιου συμφέροντος, ή
είναι απαραίτητη για την επιβεβαίωση, την άσκηση ή την υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων

Σύμφωνα με την τέχνη. 18 GDPR, το δικαίωμα να απαιτεί τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, υπό την προϋπόθεση ότι αυτό

Η ακρίβεια των δεδομένων αμφισβητείται από εσάς
Η θεραπεία είναι παράνομη, αλλά αρνείστε να την διαγράψετε

Δεν χρειαζόμαστε πλέον αυτά τα δεδομένα, αλλά το χρειάζεστε για να διεκδικήσετε, να ασκήσετε ή να υπερασπιστείτε τα νόμιμα δικαιώματα ή

Έχετε εισαγάγει μια καταγγελία κατά της θεραπείας σύμφωνα με την τέχνη. 21 RGPD

Σύμφωνα με την τέχνη. 20 GDPR, το δικαίωμα να λαμβάνετε τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε σε μια δομημένη, κοινή και ευανάγνωστη μορφή με μηχάνημα ή να ζητήσετε να μεταφερθούν σε άλλο διαχειριστή

Σύμφωνα με την τέχνη. 77 GDPR Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας με εποπτική αρχή.

Κατά κανόνα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εποπτική αρχή για το συνηθισμένο τόπο διαμονής ή εργασίας σας ή στην έδρα της εταιρείας μας για το σκοπό αυτό.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη συλλογή, την επεξεργασία ή τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, για πληροφορίες, διόρθωση, περιορισμό ή διαγραφή δεδομένων καθώς και για την ανάκληση συγκεκριμένων συγκατοίκων ή αντίρρηση σε μια συγκεκριμένη χρήση δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω του Στοιχεία επικοινωνίας στις νομικές μας ειδοποιήσεις.

Στο βαθμό που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα όπως εξηγούνται παραπάνω, προκειμένου να διασφαλίσουμε τα νόμιμα συμφέροντά μας, τα οποία επικρατούν για οποιοδήποτε άλλο ενδιαφέρον, μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτή τη θεραπεία με αποτέλεσμα το μέλλον. Εάν η θεραπεία πραγματοποιείται για σκοπούς άμεσης μάρκετινγκ, μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή όπως περιγράφεται παραπάνω. Εάν η θεραπεία διεξάγεται για άλλους σκοπούς, έχετε το δικαίωμα να το αντιταχθείτε μόνο εάν υπάρχουν λόγοι που προκύπτουν από την ιδιαίτερη κατάστασή σας.

Αφού ασκήσετε το δικαίωμά σας αντιπολίτευσης, δεν θα επεξεργαστούμε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για αυτούς τους σκοπούς, εκτός αν μπορούμε να αποδείξουμε την ύπαρξη επιτακτικών λόγων που δικαιολογούν μια προστασία που επικρατεί στα συμφέροντά σας, στα δικαιώματά σας και στις ελευθερίες σας ή εάν χρησιμοποιείται η θεραπεία να ισχυριστεί, να ασκήσει ή να υπερασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματα.

Αυτό δεν ισχύει εάν η θεραπεία διεξάγεται για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για το σκοπό αυτό.

Διαφορετικά, εφαρμόζεται η Πολιτική Απορρήτου του Ebay. Από αυτή την άποψη, το eBay είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία δεδομένων. Μπορείτε να μάθετε για την επεξεργασία των δεδομένων σας στο eBay εδώ:

Top 30 Best Animes για να δείτε απολύτως στο Crunchyroll

Η δύναμη Crunchyroll είναι ότι έχει έναν μεγάλο κατάλογο anime. Υπάρχουν τα πάντα: δράση του αθλητισμού, της φαντασίας, της κωμωδίας και ακόμη και των αισθησιακών animes. Σε αυτό το άρθρο, σας προσφέρουμε ένα όμορφο σουβλάκι των 30 καλύτερων animes της πλατφόρμας, από το λιγότερο να βαθμολογηθεί.

Πιστώσεις: Wit Studio

30. Το πιο stronest φασκόμηλο με την πιο αδύναμη κορυφή

Πιστωτικές μονάδες: J.C.Staff

Το πιο ισχυρό φασκόμηλο στον κόσμο είναι δυσαρεστημένο με το εμπορικό σήμα του. Πράγματι, γεννήθηκε με το εμπορικό σήμα της δημιουργίας. Αυτό που θέλει περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο είναι το τέταρτο εμπορικό σήμα προσαρμοσμένο στην καταπολέμηση. Ο φασκόμηλος είχε τότε την έξυπνη ιδέα να μετενσαρκωθεί για να γίνει ο ισχυρότερος μαχητής. Το σχέδιό του θα περπατήσει από τότε που θα γεννηθεί στο σώμα του Mathias Hildesheimr, με το πολυπόθητο εμπορικό σήμα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι στον κόσμο όπου ξύπνησε τη μαγεία και οι μάχες έχουν πάει στη μόδα. Αλλά για τον Mathias, τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα.

29. Παγκόσμιος Χάριμ του Παγκοσμίου

Πιστωτικές μονάδες: Studio Gokumi

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, το αρσενικό φύλο απειλείται από έναν παράξενο ιό. Ο Reito Mizuhara όπως και άλλοι άνδρες, βυθίστηκε σε κρυογονικό ύπνο ενώ βρίσκεται μια θεραπεία. Όταν ξύπνησε, συνειδητοποιεί ότι οι άνδρες ήταν διάσπαρτοι και ότι είναι ένας από τους πέντε επιζώντες. Ως επιζώντες, ο Reito και οι άλλοι τέσσερις άνδρες προσφέρονται μια ζωή ως Pasha. Σε αντάλλαγμα, θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τη γη. Αλλά ο Reito δεν θέλει να εμπλέξει άγνωστα. Αυτό που θέλει είναι η Erisa, ο εραστής του από τον οποίο δεν έχει νέα από το ξυπνητήρι του.

28. Το μακρινό παλαδιν

Πιστωτικές μονάδες: ψυχαγωγία παιδικής παιδικής χαράς

Για τον William, ήταν φυσιολογικό να ζούμε παράλληλα με τους ζωντανούς νεκρούς. Για πολύ καιρό, η εκπαίδευσή του διατηρήθηκε από το αίμα ο σκελετικός πολεμιστής, η Mary the Mummified Priestess και ο Gus the Ghost Wizard. Τα τρία όντα αγαπούν τον μικρό άνθρωπο της άνευ όρων αγάπης. Αλλά μια μέρα, το αγόρι θα προσπαθήσει να μάθει περισσότερα για την προέλευσή του και τον λόγο για την παρουσία του μεταξύ των νεκρών. Η έρευνά του θα τον εισαγάγει σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Επιπλέον, εκείνοι που θεωρούσαν την οικογένειά του, κρυμμένα τρομερά πράγματα.

27. Remake για τη ζωή!

Πιστώσεις: Αισθανθείτε

Το Hashiba Kyouya ήταν πάντα παθιασμένο με τα βιντεοπαιχνίδια. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι μελέτες ως προγραμματιστής, εντάχθηκε σε μια εταιρεία που ειδικεύεται στη δημιουργία και ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών. Δυστυχώς, την αυγή των 28ων γενεθλίων της, η εταιρεία χρεοκοπεί και κλείνει τις πόρτες της. Ο νεαρός αποφασίζει να επιστρέψει στην οικογένειά του. Αλλά αυτή η απόφαση θα γίνει δηλητήριο γι ‘αυτόν. Μία φορά στην πατρίδα του, έμαθε την επιτυχία των πρώην συντρόφων του. Γεμάτο λύπης, κοιμάται διαλογισμός στις προηγούμενες επιλογές του. Αλλά όταν ξυπνάει, σημειώνει ότι επέστρεψε 10 χρόνια πριν, όταν εισήλθε στο πανεπιστήμιο. Το Will Hashiba κάνει τα ίδια λάθη ή θα δοκιμάσει νέες προοπτικές ?

26. Ανατολή

Πιστώσεις: a.c.g.t

Είμαστε στην Ιαπωνία, πιο συγκεκριμένα στην εποχή του Sengoku. Onis ή Demons βασιλεύουν σε όλο τον κόσμο και σεβαστούν οι άνθρωποι που αγνοούν τις φρικαλεότητες τους. Μόνο η φυλή Bushi γνωρίζει την απειλή που αντιπροσωπεύει αυτά τα τέρατα. Ωστόσο, απορρίπτονται από την εταιρεία. Η Orient ακολουθεί την αναζήτηση δύο φίλων Musashi και Kojirô, ο στόχος των οποίων είναι να τερματίσει τον ιμπεριαλισμό του Onis. Δύο, σκοπεύουν να δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη φυλή Bushi που υπήρχε.

25. Ο μεγάλος Jahy δεν χάνει ποτέ !

Πιστώσεις: Silver Link

Ο Jahy ανήκε στο Βασίλειο του Σκότους. Κρατούσε μετά από το βασίλειο εκεί. Ήταν φόβος και σεβαστός από όλους. Αλλά η καταστροφή μιας μαγικής πέτρας από ένα μαγικό κορίτσι θα κάνει το βασίλειο να εξαφανιστεί και οι κάτοικοί της. Ο Jahy από την πλευρά του επέζησε του κατακλυσμού, αλλά βρέθηκε στον άνθρωπο στο σώμα ενός παιδιού. Πρέπει τώρα να μάθει να ζει την ανθρώπινη ζωή της με τις προκλήσεις που την συνοδεύουν: Διαχείριση ενοικίου ή διαθέσεων εργασίας. Ταυτόχρονα, πρέπει να ανακατασκευάσει τα κομμάτια της κατεστραμμένης πέτρας για να ανακτήσει το σχήμα της και να ανοικοδομήσει το βασίλειο του σκοταδιού. Μόνο ο μεγάλος Jahy δεν μπορεί να πετύχει !

24. Μαύρος summoner

Πιστώσεις: Statelight

Όταν ξυπνά, ο Κέλβιν δεν έχει μνήμη για το παρελθόν του. Λαμβάνοντας τα πρώτα του βήματα σε ένα περιβάλλον άγνωστο σε αυτόν, ανακαλύπτει ότι αντάλλαξε τις αναμνήσεις του για εξαιρετικά ισχυρές δυνάμεις. Ως έμφαση, θα κατακτήσει αυτόν τον νέο κόσμο, με τον πρώτο του οπαδό δίπλα του. Δεν είναι άλλη από τη θεά που την οδήγησε σε αυτόν τον κόσμο. Εκτός από τις νέες δυνάμεις του, ο Kelvin ανακαλύπτει ένα πάθος για τον πόλεμο. Έτσι, καθώς περπατάει τα κάστρα και τα χωριά, δεν μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των τρομερών αντιπάλων, μερικοί πιο τρομερά από τους άλλους.

23. Yashahime: Princess Half-Demon

Πιστωτικές μονάδες: ανατολή του ηλίου

Όλα ξεκινούν στη φεουδαρχική Ιαπωνία, όπου ζουν δύο δίδυμα: Towa και Setsuna. Διαχωρίζεται από μια επίθεση από ένα yokai, τα κιάλια χάνονται στο θέαμα. Προσπαθώντας να βρει την αδελφή της, η Towa χάνεται και εισέρχεται σε μια σήραγγα που την φέρνει στη σύγχρονη Ιαπωνία. Η Sota, ο αδελφός του Kagome Higurashi την βρίσκει και τους μαθητές. Μετά από δέκα χρόνια, η Towa θα έχει πρόσβαση στη σήραγγα που συνδέει τις δύο εποχές. Βρίσκει τελικά το Setsuna. Αλλά το τελευταίο δεν είναι πλέον το ίδιο. Έχασε όλες τις αναμνήσεις της που την συνδέουν με το δίδυμο της και έχει γίνει ένας αδίστακτος δολοφονικός.

22. Έτσι είμαι αράχνη, έτσι τι?

Πιστώσεις: millepensee

Καθώς έτρεξε στη μέση του δρόμου, ο πρωταγωνιστής με όλη της την τάξη θα βρεθεί σε έναν μυστηριώδη κόσμο. Εάν μερικοί έχουν την ευκαιρία να μετενσαρκωθούν σε πρίγκιπες ή ήρωες, η ηρωίδα μας καταλήγει ως αράχνη. Όχι μόνο είναι κολλημένο σε ένα λαβύρινθο, αλλά βρίσκεται στο κάτω μέρος της τροφικής αλυσίδας. Μέσω της ανθρώπινης γνώσης και της αποφασιστικότητάς της, θα αντιμετωπίσει πιο ισχυρά τέρατα και τυχοδιώκτες να ελπίζουν να επιβιώσουν.

21. Αρχοντιά

Πιστωτικές μονάδες: Παραγωγή i.g

Μετά από 8 αιώνες ύπνου, ο Raizel ένας ευγενής βαμπίρ βγαίνει από τον ύπνο του. Με τη βοήθεια του υπηρέτη του Frankenstein, προσπαθεί να ενσωματωθεί στον σύγχρονο κόσμο με την εγγραφή του στο Γυμνάσιο Ye Ran γεμάτο με ανθρώπους. Αλλά οι στιγμές της χαράς που μοιράζονται με τους νέους φίλους του, διαταράσσονται από μια μυστική οργάνωση. Στη συνέχεια ο Raizel αναγκάζεται να αποκαλύψει στον κόσμο την αληθινή του ταυτότητα.

20. Σπίτι σκιών

Πιστώσεις: Cloverworks

Η οικογένεια σκιών είναι αρκετά ξεχωριστή. Πράγματι, τα μέλη αυτής της οικογένειας αριστοκρατών κατοικούν σε ένα αρχοντικό που είναι κρύο στο πίσω μέρος. Επιπλέον, δεν έχουν πρόσωπα και παράγουν μια αιθάλη για “τον επιφανή πρόγονο”. Ο τελευταίος είναι επίσης ο ιδιοκτήτης του αρχοντικού και δεν αποτυγχάνει να αναπτύξει μέλη της οικογένειας. Ο επιφανής πρόγονος είναι επίσης ο εφευρέτης των κούκλων που ζουν. Κάθε κούκλα έχει ένα πρόσωπο και έχει το ρόλο της εξυπηρέτησης ενός μέλους της οικογένειας σκιών. Το Emilico είναι μια ζωντανή κούκλα που έχει ανατεθεί στην Kate Shadow. Η κυρία και ο υπηρέτης θα γνωρίσουν μαζί το σύμπαν που διέπει τις σχέσεις τους.

19. Sabikui Bisco

Πιστώσεις: oz

Για τον κύριό του, ο Akaboshi Bisco είναι ικανός για τα πάντα. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να χάσετε τη ζωή του. Για χρόνια, ένας άνεμος σκουριάζει τα πάντα στο μονοπάτι του, τόσο ζωντανά όντα όσο και υλικά. Ο κύριος του που φτάνει ο κακός, ο Bisco θα πάει στην αναζήτηση του Sabikui, ενός μύκητα ικανού να θεραπεύσει. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του, συναντήθηκε με τον Nekoyanagi Milo. Όπως ο Bisco, ψάχνει για το διάσημο μανιτάρι για να αντιμετωπίσει την αδερφή του. Για δύο, θα δοκιμάσουν τα πάντα για τα πάντα και θα σώσει τους αγαπημένους τους.

18. Ahiru no sora

Πιστώσεις: Diomedea

Η Sora είναι σίγουρα μικρή, αλλά είναι ένας μεγάλος ανεμιστήρας μπάσκετ, το άθλημα που ασκεί. Στη μητέρα του με την οποία μοιράζεται το ίδιο πάθος, υποσχέθηκε να κερδίσει ένα πρωτάθλημα μεταξύ των σχολείων. Αλλά προσπαθώντας να συμμετάσχουν στην ομάδα μπάσκετ του νέου γυμνασίου τους, η Sora Falls από τα σύννεφα. Ο σύλλογος είναι περισσότερο ένας χώρος συνάντησης για παραβάτες από οτιδήποτε άλλο. Αλλά η Sora δεν θέλει να πιστέψει ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Αποφασισμένος όπως ποτέ άλλοτε, το νεαρό αγόρι σκοπεύει να δώσει νέα ζωή στο club.

17. Ο διάβολος είναι μέρος-το!

Πιστώσεις: White Fox

Η φιλοδοξία του βασιλιά-δαίμονα Σατανά και οι δαίμονες του Generals Malacoda, Adramelech, Alciel και Lucifer επρόκειτο να προσαρτήσει τέσσερις ηπείρους του En Isla. Αλλά η ηρωίδα Emilia Justina και οι αδελφοί της δεν σκοπεύουν να περάσουν αυτή την αδικία. Θα πάνε στον πόλεμο εναντίον του βασιλιά-δαίμονα και του γενικού. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο του Malacoda d’Adramelech.

Θέλοντας να υποχωρήσουν, ο Σατανάς και ο Alciel περνούν από μια πύλη που τους οδηγεί στο σύγχρονο Τόκιο. Η ανάσα της μαγείας σε αυτόν τον νέο κόσμο τους μετατρέπει σε ανθρώπους. Επιπλέον, αναγκάζονται να εργαστούν για να επιβιώσουν σε αυτόν τον καπιταλιστικό κόσμο. Ο Σατανάς παίρνει το όνομα του Sadao Maō και εργάζεται με μερική απασχόληση σε ένα fastfood, ενώ ο Altiel μένει μαζί του ως υπηρέτης. Μια μέρα, συναντά ένα νεαρό κορίτσι που ονομάζεται Emi Yusa. Το τελευταίο είναι στην πραγματικότητα η Emilia Justina που ακολούθησε το King-Demon στο Τόκιο, προκειμένου να παρακολουθεί τις ενέργειές της.

16. Τάξη της ελίτ

Πιστωτικές μονάδες: Lerche Studio

Κάθε χρόνο το γυμνάσιο Kōdo Ikusei μπορεί να καυχηθεί να δει τους μαθητές του να λαμβάνουν τα καλύτερα πανεπιστήμια, ή ακόμα και να έχουν πρόσβαση στις αριστοκρατικές εργασίες. Αυτό του επέτρεψε να γίνει αναφορά στην ιαπωνική εκπαίδευση. Με το πρόγραμμα και τον εξοπλισμό του υψηλής τεχνολογίας, το σχολείο είναι δημοφιλές σε πολλούς φοιτητές κολλεγίων. Πράγματι, στο Kōdo Ikusei τα σημεία μετατρέπονται σε χρήματα, τα οποία δωρίζονται σε μαθητές γυμνασίου. Με αυτά τα χρήματα, μπορούν να αγοράσουν όσα πράγματα θέλουν.

Kiyotaka Ayanokōji και οι σύντροφοί του από το δεύτερο D βλέπουν τους λογαριασμούς τους που πιστώνεται με 100.000 γιεν το καθένα. Δυστυχώς, ολόκληρη η τάξη έχει φύγει και ξοδεύει χωρίς να υπολογίζει αυτά τα χρήματα. Επιπλέον, οι περισσότεροι δεν λάμπουν στις σπουδές τους. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι το δεύτερο d είναι η τάξη των χαμηλών ή “χαμηλότερων” μαθητών του σχολείου. Με τη βοήθεια του κρύου και αμείλικτη Suzune Horikita, και το exuberant kikyō kushida, το Kiyotaka θα εφαρμόσει στρατηγικές για την αύξηση του επιπέδου της τάξης. Ένα seinen με την εμφάνιση ενός ψυχολογικού θρίλερ σε έναν κόσμο που δεν είναι τίποτα να τείνει.

15. Ενοικίαση φίλων

Πιστώσεις: TMS Entertainment

Η αγάπη θλίψη μπορεί μερικές φορές να μας ωθεί να διαπράττουμε τρελά πράγματα. Αυτή είναι η περίπτωση του Kazuya Kinoshita. Μετά από ένα μήνα σχέσης με τη φίλη του, ρίχτηκε μακριά και αντικαταστάθηκε αμέσως από άλλο. Αυτή η κατάσταση τον κάνει τόσο άσχημα που βρίσκει μια “λύση”: εκείνη της ενοικίασης των υπηρεσιών ενός κοριτσιού που ισχυρίζεται ότι είναι η νέα φίλη της. Έτσι συναντά τον Chizuru Mizuhara που είναι τέλειος στα μάτια του. Ωστόσο, η κατάσταση θα αυξηθεί γρήγορα όταν διαπιστώνει ότι αυτό το κορίτσι ζει πολύ κοντά στο σπίτι του.

14. Η στολή Sailor του Akebi

Πιστώσεις: Cloverworks

Ο Akebi Komichi έχει πάθος για το ιδιωτικό κολλέγιο του Ρουμπάι. Αυτή η ακαδημία δεν είναι μόνο αποκλειστική για τα κορίτσια, αλλά επιπλέον φορούμε μια όμορφη μπλε στολή ναυτικού. Αλλά μεταξύ των εξετάσεων εισόδου και της εγγραφής του AKEBI, οι στολές έχουν τροποποιηθεί. Τα νεαρά κορίτσια της Ακαδημίας θα πρέπει να είναι ικανοποιημένα με τα Blazers. Ωστόσο, η εξουσιοδότηση δίνεται στο κορίτσι να φορέσει τη μπλε στολή του Ναυτικού. Για το Akebi ξεκινά μια νέα περιπέτεια για να κάνει νέους φίλους σε αυτό το κολέγιο.

13. Χρυσός καμούι

Πιστώσεις: Geno Studio

Ο Saichi Sugimoto “Immortal” είναι επιζών, ένας ήρωας του πολέμου του 1904-1905 που αντιτάχθηκε στη Ρωσία στην Ιαπωνία. Τώρα που ολοκληρωθεί ο πόλεμος, ο Sugimoto έχει ήδη τον επόμενο στόχο του. Πράγματι, κατά τη διάρκεια του πολέμου, έχασε τον καλύτερο φίλο του. Αλλά πριν, υποσχέθηκε να φροντίσει την οικογένειά του. Αλλά χωρίς μια δεκάρα, ο Sugimoto δεν είναι σε θέση να κρατήσει την υπόσχεσή του.

Έχοντας ακούσει για τον θησαυρό του Aïnous και του “Faceless” που τατουάζουν τη θέση του θησαυρού σε όσους επιθυμούν, ο Sugimoto πηγαίνει στην αναζήτηση αυτού του σωρού χρυσού. Γνωρίζει το Asirpa, ένα aïnou του οποίου το οικογενειακό ιστορικό συνδέεται με τον θησαυρό. Ο καθένας έχει τους λόγους για να βρει τον θησαυρό, το Sugimoto και το Asirpa θα περπατήσουν μαζί τα εδάφη της Ιαπωνίας. Αλλά αυτό δεν βασίζεται στη σκληρότητα και το δέλεαρ του κέρδους άλλων ανθρώπων που επιθυμούν αυτό το χρυσό.

12. Το ντύσιμο μου αγάπη μου

Πιστώσεις: Cloverworks

Με την πρώτη ματιά, ο Wakana Gojo και ο Marine Kitagawa δεν έχουν τίποτα κοινό. Αλλά οι εμφανίσεις είναι πολύ παραπλανητικές. Το Gojo είναι μια τέχνη της χειροτεχνίας. Στον ελεύθερο χρόνο του, ο νεαρός άνδρας σχεδιάζει εξατομικευμένα ρούχα για τις κούκλες του Hina. Μια μέρα, ο Marine θα ανακαλύψει το ταλέντο του ντροπαλού και επιφυλαχού τεχνίτη. Όντας ανεμιστήρας cosplay, βρίσκει σε αυτόν το ιδανικό άτομο για να σχεδιάσει τα κοστούμια που χρειάζεται. Ο Gojo είναι πρώτος απρόθυμος επειδή τα ταλέντα του περιορίζονται στο σχεδιασμό μικρών ρούχων. Αλλά αφήνει τον εαυτό του να πειραματιστεί από την περιπέτεια και δέχεται την πρόταση του κοριτσιού. Μαζί, θα ανακαλύψουν τον εαυτό τους μια ευκολία να μιλήσουν ο ένας στον άλλο, αλλά και να αναπτύξουν τα πιο άγρια ​​και κομψά κομμάτια.

11. Εγώ όταν μετατρέψω σε λάσπη

Πιστώσεις: 8-bit

Η ζωή του Salaryman δεν ικανοποιεί πλέον το Satoru Mikami. Έφτασε στα 37α γενέθλιά του, αλλά εξακολουθεί να είναι ανύπαντρη. Ένα βράδυ, ενώ η νεότερη της παρουσιάζει τη φίλη της, ο Satoru σκοτώνεται από μια διανοητική μη ισορροπημένη. Στην αγωνία του, εκδηλώνει τη λύπη του για τη ζωή του που μόλις ωφελήθηκε. Αυτό συμβαίνει όταν μια φωνή συλλαμβάνει τα συναισθήματά της και τα καταλαβαίνει με τον δικό της τρόπο. Αργότερα, ο Satoru συνειδητοποιεί ότι μετενσάρθηκε σε λάσπη με ειδικές ιδιότητες. Μια νέα ζωή, γεμάτη περιπέτειες ξεκινά για το Satoru Mikami μετονομασμένο Rimuru Tempest.

10. Η άνοδος του ήρωα ασπίδας

Πιστωτικές μονάδες: kinema εσπεριδοειδές

Ο Naofumi Iwatani, και τρεις άλλοι άνθρωποι, προβλήθηκαν σε ένα παιχνίδι παιχνιδιού ρόλου. Κάθε ένα από αυτά έχει εξοπλιστεί με εξοπλισμό. Εάν τα άλλα τρία είναι εξοπλισμένα με επιθετικά όπλα, ο Naofumi έλαβε ένα αμυντικό όπλο: μια ασπίδα. Πάντα για έλλειψη τύχης, θα έχει έναν ενιαίο συμπαίκτη του οποίου η σωματική διάπλαση φαίνεται να είναι το μόνο χαρακτηριστικό. Αλλά τελικά θα το εξαπατήσει και θα τον κάνει να μισεί από τον πληθυσμό. Γεμάτο με εκδίκηση, ο Naofumi καταλαβαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρώσει την αναζήτησή του μόνο σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον. Ήταν τότε που ένα νεαρό κορίτσι θα της δώσει την ελπίδα της στην ανθρωπότητα.

9. Το ντύσιμο μου αγάπη μου

Πιστώσεις: Cloverworks

Το Wakana Gojo και το Marine Kitagawa είναι δύο μαθητές γυμνασίου που αντιτίθενται στα πάντα. Κάποιος αγαπά τη μοναξιά του, και το άλλο είναι πολύ δημοφιλές. Ωστόσο, θα βρουν ένα κοινό πάθος: ρούχα. Πράγματι, ο Gojo είναι ένας ανεμιστήρας ραπτικής που κάνει κοστούμια κούκλας. Το όνειρό του είναι να γίνει βιοτέχνης Hina Doll. Η Marine, από την πλευρά της, είναι μια πραγματική μόδα που λατρεύει cosplays. Θαυμάζοντας το ταλέντο του Gojo, το κορίτσι θα της ζητήσει να της δώσει κοστούμι. Μια πρόκληση για το gojo που δεν είχε σχεδιάσει ποτέ ανθρώπινα ρούχα. Αυτό θα υπογράψει την αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας και μιας όμορφης φιλίας.

8. Εκδικητές του Τόκιο

Πιστώσεις: ταινίες Liden

Ο Takemichi Hanagaki δεν έχει τίποτα γι ‘αυτόν. Είναι ανύπαντρος και κερδίζει τη ζωή του με ελάχιστες θέσεις εργασίας. Ήταν στη μέση αυτού του χάους ότι μαθαίνει ότι η σχολική φίλη του Hinata Tachibana πέθανε σε μια διευθέτηση λογαριασμών μεταξύ συμμοριών. Με έναν ανεξήγητο λόγο, ο Takemichi θα κάνει ένα άλμα στο χρόνο και θα συναντηθεί στα 14α γενέθλιά του, όπου εξακολουθούσε να συχνάζει στο Hinata και ήταν μόνο φοβερός έφηβος. Η ζωή του δίνοντάς της μια νέα ευκαιρία, ο Takemichi υπόσχεται να το πιάσει για να αποφύγει το θάνατο αυτού που αγαπούσε τρυφερά.

7. Ο ήρωας μου ακαδημαϊκός

Πιστώσεις: οστά

Μετά τη γέννηση ενός λαμπρού μωρού, τα ανθρώπινα όντα έλαβαν σχολές που ονομάζονται ALTERS. Αυτές οι μεταβολές θα φέρουν μια κοινωνία που κυριαρχείται από τους ήρωες στα Antipodes of the Bad Guys. Εάν ο κανόνας είναι να έχει μια αλλαγή από την παιδική ηλικία, το Izuku Midoriya είναι η εξαίρεση. Ωστόσο, η μοίρα θα του επιτρέψει να συναντήσει τον τελικό ήρωα που όλοι θα μπορούσαν. Ο τελευταίος θα δει στις ιδιότητες του Izuku να γίνει ο διάδοχός του και να κληρονομήσει την αλλαγή του. Ένα δώρο που θα κάνει το Izuku Live Adventures που δεν ονειρευόταν ποτέ.

6. Mob Psycho 100

Πιστώσεις: οστά

Kageyama, το παρατσούκλι Mob δεν είναι ο συνηθισμένος φοιτητής που ισχυρίζεται ότι είναι. Κάτω από τον αέρα του απλού, κρύβει ένα άτομο με ψυχικές δυνάμεις. Ωστόσο, αυτό δεν ενδιαφέρει τον όχλο να τα χρησιμοποιήσει για προσωπικούς σκοπούς. Πράγματι, οι εξουσίες του μπορούν να αντιπροσωπεύουν έναν κίνδυνο για τους γύρω του. Με τη βοήθεια του Arataka Reigen, ένας απατεώνας που προσποιείται ότι είναι μέντορας, ο Mob εργάζεται για να αποπλανήσει τον σύντροφό του Tsubomi.

5. Μαύρο τριφύλλι

Πιστώσεις: Pierrot

Ο Asta και ο Yuno είναι δύο ορφανά που εγκαταλείφθηκαν στο κατώφλι μιας εκκλησίας. Αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να φανταστούν τους εαυτούς τους στο μέλλον του αυτοκράτορα του Βασιλείου του τριφύλλι. Εάν ο Yuno εμφανίζει ήδη προδιαθέσεις στη μαγεία, η ATSA για την πραγματικότητα του λείπει. Όταν λαμβάνονται τα ζοφερή τους, κάτι φαινομενικό θα συμβεί. Σε γενικές γραμμές, οι υποψήφιοι λαμβάνουν τριφύλλι 3. Ενώ ο Yuno λαμβάνει ένα grimoire με ένα τριφύλλι 3 φύλλων, η ATSA λαμβάνει ένα με 5 φύλλα. Από τότε, τα μονοπάτια τους θα διαχωριστούν, αλλά με τον ίδιο στόχο: να γίνουν ο επόμενος αυτοκράτορας Mage.

4. Jujutsu kaisen

Πιστώσεις: Mappa

Ο Yuji Itadori είναι ένας συνηθισμένος μαθητής λυκείου χαρούμενου και φιλικού στυλ. Στο γυμνάσιο, ανήκει στον υπερφυσικό σύλλογο. Αλλά μια μέρα, η ζωή του θα αλλάξει ριζικά. Πράγματι, με μια διαδοχή ατυχών γεγονότων, θα καταναλώσει το δάχτυλο της Sukuna, ένα ισχυρό δαιμονικό λείψανο. Yuji με την πράξη του, θα έχει την επιλογή μεταξύ μιας θανατικής ποινής ή θα βοηθήσει τη Μυστική Εταιρεία Εξορκιστών να συλλέξει τα άλλα λείψανα της Sukuna προκειμένου να το καταστρέψει. Για το Yuji, η απάντηση βρίσκεται όλα. Εάν πρέπει να πεθάνετε τόσο πολύ για να το κάνετε βοηθώντας άλλες ζωές.

3. Εξω φρενών

Πιστωτικές μονάδες: Millepensee & Liden Films

Τα έντερα είχαν μια περίπλοκη και μοναχική παιδική ηλικία. Περήφανος για την ελευθερία του, θα το εγκαταλείψει μετά από τη συνάντησή του με το φιλόδοξο Griffith. Ο τελευταίος θα τον επιβάλει να συμμετάσχει στο στρατό του μισθοφόρων: τα γεράκια. Αν και τα έντερα είναι σαν τους νέους συντρόφους του, αυτή η ελευθερία του οποίου στερείται τον στέκεται. Δεν θέλει να καθορίσει το πεπρωμένο του από την επιτυχία ή την πτώση του Griffith, τα έντερα καταλήγουν να αποσπάσουν τον εαυτό του από το Griffith. Αλλά η δυσανάλογη φιλοδοξία του Griffith θα είναι ισχυρότερη από την επιθυμία για ελευθερία των εντέρων.

2. Κατάταξη των βασιλιάδων

Πιστώσεις: Wit Studio

Σε αυτόν τον κόσμο φαντασίας, οι βασιλιάδες ταξινομούνται σύμφωνα με τη δύναμή τους. Ο βασιλιάς αφεντικό, γνωστός για τη γιγαντιαία του δύναμη, είναι περίπου. Πριν από το θάνατό του, έκανε τον πρίγκιπα Boji τον διάδοχό του. Αλλά αρκετές ανησυχίες εκμεταλλεύονται την αυλή. Ο Boji είναι κωφός και σιωπηλός και ιδιαίτερα μικροσκοπικό μέγεθος. Πώς μπορεί ένα τέτοιο αδύναμο να διεκδικήσει το θρόνο ? Ο Boji απογοητεύτηκε ότι δεν μπορούμε να δούμε σε αυτόν τις ιδιότητες ενός βασιλιά που αξίζει το όνομα, θα βρει τη δύναμη να πολεμήσει χάρη στη φίλη του Shadow, επιζών της γενοκτονίας της Clan Assassins.

1. Η επίθεση των Τιτάνων

Πιστώσεις: Wit Studio

Η ανθρωπότητα ζει πίσω από τους τοίχους. Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να εξοντωθεί από τους Τιτάνες. Δυστυχώς, μετά από εκατό χρόνια ειρήνης, οι Τιτάνες θα επανεμφανιστούν και θα σπάσουν αυτό το αίσθημα ειρήνης. Ο Eren παρακολουθεί αβοήθητα τη δολοφονία της μητέρας του και την καταστροφή του οικοτόπου της. Το νεαρό αγόρι υπόσχεται ότι μια μέρα θα καταλήξει με τους Τιτάνες. Πάνω από τα γεγονότα, ο Eren κατανοεί ότι ο κόσμος δεν είναι τόσο ανθρωπικός όσο σκέφτεται. Που θα τον αναγκάσει να κάνει τρομερές αποφάσεις.