Ηλεκτρική μπαταρία αυτοκινήτου: Η σύνθεσή του – IZI από την EDF, η μπαταρία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου από το Α έως το Z

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Contents

Όποια και αν είναι ο τύπος της μπαταρίας του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου, μπορείτε να “επεκτείνετε” τη διάρκεια ζωής του διατηρώντας το με ρυθμό φόρτισης που περιλαμβάνεται Μεταξύ 20 % και 80 % φορτίο. Ωστόσο, η σύνθεση της μπαταρίας των ηλεκτρικών μοντέλων υποδηλώνει ότι η μπαταρία είναι 100 % φορτωμένη τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Αυτό επιτρέπει Σύστημα διαχείρισης μπαταριών του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου για να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας της μπαταρίας σας.

Ποια είναι η σύνθεση μιας μπαταρίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου ?

Η σύνθεση μιας μπαταρίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου διαφέρει από αυτή ενός θερμικού αυτοκινήτου. Οι μπαταρίες λιθίου θεωρούνται αναφορές στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Γνωρίστε τι αποτελούνται από και πώς λειτουργούν αυτές οι νέες τεχνολογίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη ζωή της μπαταρίας σας. Μάθετε ποια είναι η μπαταρία του αυτοκινήτου σας και βελτιστοποιήστε το προσδόκιμο ζωής του χάρη σε αυτό το άρθρο.

Ποια είναι τα εξαρτήματα μιας ηλεκτρικής μπαταρίας ?

Επισκόπηση της σύνθεσης μιας μπαταρίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Η μπαταρία του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου αποτελείται από ηλεκτροχημικά κύτταρα. Είναι αυτοί που αποθηκεύουν την ενέργεια που χρειάζεται το ηλεκτρικό όχημά σας για τη λειτουργία του κινητήρα.

Λίθιο, νικέλιο, κοβάλτιο και μαγγάνιο είναι σε θέση να αποθηκεύουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας σε συμπαγή μορφή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτά τα υλικά χρησιμοποιούνται στην κατασκευή μιας μπαταρίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Μια μπαταρία περιλαμβάνει επίσης ένα Σύστημα ψύξης Για να διατηρήσετε τα κύτταρα σε βέλτιστη θερμοκρασία. Υπάρχουν επίσης άλλα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε τη λειτουργία της μπαταρίας σας. Συνεπώς, η σύνθεση μιας μπαταρίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου μελετάται για τη λειτουργία της, αλλά και για ένα είδος “αυτο -προστατευτικής”.

Ποια είναι τα μέταλλα που υπάρχουν στις μπαταρίες ?

Για να κατανοήσουμε πλήρως τη σύνθεση μιας μπαταρίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου, είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι το λίθιο, το κοβάλτιο, το νικέλιο και το μαγγάνιο είναι μέταλλα. Έχουν πολύ συγκεκριμένες ηλεκτροχημικές ιδιότητες.

Το λίθιο είναι πολύ ελαφρύ. Εχει ένα Σημαντική χωρητικότητα αποθήκευσης ενέργειας ανά μονάδα βάρους. Το ίδιο ισχύει και για το κοβάλτιο, το μαγγάνιο και το νικέλιο. Το κοβάλτιο είναι βαρύτερο από το λίθιο.

Βρείτε το τερματικό προσαρμοσμένο στο ηλεκτρικό όχημά σας !

Wallbox Copper SB 7.4-22 kW

Wallbox Copper SB 7.4-22 kW

Το προϊόν παραδίδεται και εγκαταστάθηκε

Δείτε αυτό το προϊόν

Izi από EDF 7.4 kW

Izi από EDF 7.4 kW

Το προϊόν παραδίδεται και εγκαταστάθηκε

Δείτε αυτό το προϊόν

Hager Witty Start 7,4 kW

Hager Witty Start 7,4 kW

Το προϊόν παραδίδεται και εγκαταστάθηκε

Δείτε αυτό το προϊόν

Πώς είναι οι μπαταρίες των ηλεκτρικών σας αυτοκινήτων ?

Για να σχεδιάσει μια μπαταρία, οι κατασκευαστές πρέπει πρώτα να λάβουν προτεραιότητα σε πρώτες ύλες όπως το Λίθιο-ιόν, κοβάλτιο και μαγγάνιο. Στη συνέχεια τα λιώνουν και τα διαμορφώνουν σε κύτταρα που αποτελούνται από κάθε μπαταρία.

Κάθε κύτταρο δοκιμάζεται για την ανίχνευση σφαλμάτων και ασφάλειας πριν από τη συναρμολόγηση της μπαταρίας. Αυτό συμβαίνει σε ένα εξαιρετικά proper περιβάλλον για να αποφευχθεί η μόλυνση.

Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται έως ότου τα κύτταρα σχηματίσουν μια πλήρως λειτουργική μπαταρία, έτοιμη για εγκατάσταση σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Οι διαδικασίες ασφάλισης ποιότητας που εμπλέκονται στην κατασκευή μπαταρίας λιθίου για εγγύηση ηλεκτρικού αυτοκινήτου μια διάρκεια ζωής και μέγιστη ασφάλεια.

Πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει μια μπαταρία ηλεκτρικού οχήματος ?

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των σημερινών ηλεκτρικών αυτοκινήτων ποικίλλει ανάλογα με διάφορα κριτήρια:

 • Ο αριθμός των κύκλων φορτίου
 • Ο αριθμός των κύκλων εκφόρτισης

Οι επαγγελματίες στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας πιστεύουν ότι μπορεί να υποστηρίξει μια ηλεκτρική μπαταρία λιθίου αυτοκινήτου Μεταξύ 1.000 και 1.500 κύκλων φόρτωσης. Συγκεκριμένα, αυτό ισοδυναμεί με περίπου δέκα χρόνια χρήσης του ηλεκτρικού σας οχήματος. Αυτή η εκτίμηση βασίζεται 15.000 έως 30.000 χλμ ταξίδεψε ανά έτος.

Σημειώστε επίσης ότι άλλοι παράγοντες επηρεάζουν περισσότερο ή λιγότερο την ικανότητα μακροζωίας και φόρτωσης της μπαταρίας λιθίου σας:

 • Η φυσική του γήρανση
 • Οι συνθήκες χρήσης του: ο τύπος των δρόμων στους οποίους οδηγείτε, ο καιρός, ..

Το βλέπετε, αν η σύνθεση της μπαταρίας του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου επηρεάζει τη μακροζωία του, άλλα κριτήρια μπαίνουν στο παιχνίδι.

Προσφορά CTA

Το Carburing Electric δεν ήταν ποτέ έτσι Izi !

Βελτιστοποιήστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του λιθίου-9: είναι δυνατόν ?

Ο τρόπος με τον οποίο φορτώνετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο θα επιταχύνετε ή θα επιβραδύνετε τη φυσική γήρανση της μπαταρίας του. Έτσι, μια μπαταρία φορτωμένη ή εκκενωμένη πολύ γρήγορα θα έχει αναγκαστικά μια μικρότερη διάρκεια ζωής.

Αυτές οι τεχνολογίες είναι ευαίσθητες στη θερμότητα. Είναι, συνεπώς Δεν συνιστάται να κάνετε μια γρήγορη επαναφόρτιση όταν είναι ζεστό. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ένα ηλεκτρικό όχημα εισόδου. Για αυτά τα μοντέλα, η σύνθεση της μπαταρίας του ηλεκτρικού αυτοκινήτου έχει ελαφρύνει. Δεν περιέχει Χωρίς σύστημα ψύξης, Εξ ου και η δυσκολία στη διατήρηση του καυτού καιρό. Εάν δεν έχετε άλλη επιλογή, γνωρίζετε ότι το φορτίο της μπαταρίας σας θα είναι λιγότερο σημαντικό ή ακόμα και μπλοκαρισμένο.

Όποια και αν είναι ο τύπος της μπαταρίας του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου, μπορείτε να “επεκτείνετε” τη διάρκεια ζωής του διατηρώντας το με ρυθμό φόρτισης που περιλαμβάνεται Μεταξύ 20 % και 80 % φορτίο. Ωστόσο, η σύνθεση της μπαταρίας των ηλεκτρικών μοντέλων υποδηλώνει ότι η μπαταρία είναι 100 % φορτωμένη τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Αυτό επιτρέπει Σύστημα διαχείρισης μπαταριών του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου για να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας της μπαταρίας σας.

Γιατί η ισχύς μιας μπαταρίας λιθίου γίνεται λιγότερο αποτελεσματική στα φορτία ?

Η ίδια η σύνθεση μιας μπαταρίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου παίζει στην απόδοση της μπαταρίας λιθίου. Αυτός ο τύπος μπαταρίας πάσχει από το Στερεοποίηση ιόντων λιθίου. Μετά από ορισμένες χρεώσεις και απορρίψεις, τα ιόντα παρέχουν λιγότερη ενέργεια.

Αυτός ο τύπος τεχνολογιών απαιτεί τακτικά η μπαταρία. Λίγο σαν ένα θερμικό αυτοκίνητο.

Εάν το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας έχει μείνει για λίγο χωρίς να κυλήσει, σας συμβουλεύουμε να ζητήσετε συμβουλές από επαγγελματίες πριν το φορτώσετε ξανά. Αυτός ο τύπος μπαταρίας δεν εκτιμά ότι τα ιόντα θα στερεοποιηθούν και αυτό συμβαίνει ακριβώς σε περίπτωση αδράνειας.

Γνωρίζετε τώρα τη σύνθεση μιας μπαταρίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Τα ηλεκτρικά μοντέλα παραμένουν ακόμα αρκετά πρόσφατη τεχνολογία. Είναι επομένως ένα ασφαλές στοίχημα ότι οι κατασκευαστές θα βρουν έναν τρόπο Για περαιτέρω βελτιστοποίηση της λειτουργίας και της διάρκειας ζωής μιας ηλεκτρικής μπαταρίας.

Από την πλευρά σας, εάν έχετε εγκαταλείψει το θερμικό σας αυτοκίνητο για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ίσως να σας ενδιαφέρει ο ηλεκτρικός κινητήρας για να κατανοήσετε πλήρως όλα τα στοιχεία του νέου σας αυτοκινήτου.

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Κάντε όλο το φως στη μπαταρία του ηλεκτρικού οχήματος

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά 5

Κάντε όλο το φως στη μπαταρία του ηλεκτρικού οχήματος

Η αρχή της μπαταρίας είναι περισσότερο από ένα αιώνα, αλλά έχει φέρει επανάσταση στο χρόνο μας. Σήμερα πολλά ηλεκτρονικές συσκευές Λειτουργήστε με μπαταρία, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων και ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ που έχουν αναστατωθεί ριζικά τις επικοινωνίες. Ολοένα και πιο αποτελεσματική, το μπαταρία έλξης, Προορίζεται για μεταφορά, τώρα κουνάει το στάθμευση ! Χωρίς αυτό, δεν θα υπήρχαν ηλεκτρικά ή υβριδικά οχήματα και η πράσινη κινητικότητα θα ήταν πάντα μια ουτοπία. Η λειτουργία του είναι άγνωστη, η ανακύκλωσή της είναι αμφιλεγόμενη, όχι μια μέρα χωρίς να μιλάμε, ζουμ στην μπαταρία !

Ανατομία ηλεκτρικής μπαταρίας

Σχηματικά, μια μπαταρία είναι μια δεξαμενή ενέργειας, ένας συσσωρευτής που αποτελείται από ένα σωρό μικρών κυττάρων που περιέχουν το καθένα άνοδος (Αρνητικό ηλεκτρόδιο), ένα κάθοδος (θετικό ηλεκτρόδιο), ένας διαχωριστικός και ένα ηλεκτρολύτης.

Αυτή η στοίβα στρώσεων μετατρέπει τη χημική ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια κατά τη διάρκεια της εκκένωσης και της ηλεκτρικής ενέργειας σε χημική ενέργεια κατά τη διάρκεια φορτίων.

Σε ένα συσσωρευτής, Το ηλεκτρικό ρεύμα εισέρχεται και ταιριάζει μέσω των ανόδων και των καθόδων που αλλάζουν το ρόλο τους ανάλογα με το εάν η συσκευή φορτώνει ή εκκένωση.

Ο ηλεκτρόνια κυκλοφορήστε σε ένα αγώγιμο υγρό που ονομάζεται ηλεκτρολύτη όπου σχηματίζεται η ηλεκτροχημική αντίδραση, αρχικά προκύπτει από ένα ζευγάρι μολύβδου οξέος.

Από την άποψη της τεχνολογίας, η μπαταρία έχει εξελιχθεί καλά από την εφεύρεσή της στη δεκαετία του 1860, αλλά η βασική αρχή παραμένει η ίδια.

Εκεί ισχύς μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό, το μέγεθος και τη συναρμολόγηση των κυττάρων. Ο ηλεκτρικές μπαταρίες αυτοκινήτων (μπαταρία πρόσφυσης) είναι διαφορετικά από εκείνα που εξοπλίζουν θερμικά οχήματα. Στο τελευταίο, η μπαταρία δίνει την απαιτούμενη ισχύ για εκκίνηση, αλλά δεν είναι αρκετά αποτελεσματική για να παρέχει ηλεκτρικό κινητήρα.

Συνεπώς, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει δοκιμάσει άλλα ηλεκτροχημικά ζευγάρια προκειμένου να αποκτήσουν συσσωρευτές που συνδυάζουν την ισχύ και την ελαφρότητα σε χαμηλό όγκο και με το καλύτερο κόστος:

 • Νικέλιο/κάδμιο (NI-CD)
 • Υδρίδιο νικελίου/μετάλλου (NI-MH)
 • Νικέλιο/ψευδάργυρος (Nizn)
 • Νικέλιο νάτριο/χλωριούχο (ζέβρα)
 • Νάτριο
 • Λίθιο/ιόν (Li-ion)
 • Λίθιο/πολυμερές (Lipo)
 • Λίθιο/φωσφορικό (LIFEPO4)
 • Μέταλλο λιθίου/πολυμερούς (LMP)

Είναι μέχρι σήμερα η μπαταρία ιόν λιθίου Καλύτερα αποτελέσματα.

Η ισχύς μιας μπαταρίας έλξης

Στην ηλεκτρική ενέργεια, οι μονάδες μέτρησης είναι το Watt, το Volt και το Ampère.

Το Watt αντιστοιχεί στην ηλεκτρική ενέργεια. Λαμβάνεται με πολλαπλασιασμό των βολτ από τους ενισχυτές.

Το Volt δίνει την ηλεκτρική τάση ενώ το αμπέρ δίνει την ένταση.

Η χωρητικότητα αποθήκευσης μιας μπαταρίας έλξης, η δεξαμενή ενέργειας ενός πραγματικού αυτοκινήτου, εκφράζεται kWh.

Ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο αυτοκινήτου από 50 έως περισσότερα από 100 kWh.

Μπαταρία ιόντων λιθίου

Παρουσιάζεται στο 95 % των ρεύματος μπαταριών, το λίθιο ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαφορετικών τεχνολογιών των ηλεκτροειδών οχημάτων: υβρίδια, Επαναφορτιζόμενα υβρίδια, με κυψέλες καυσίμου και 100 % ηλεκτρικό.

Εκεί μπαταρία ιόντων λιθίου Περιέχει διάφορα στοιχεία, μέταλλα και μέταλλα, μεταξύ των οποίων μπορούμε να αναφέρουμε χαλκό, μαγγάνιο, αλουμίνιο, γραφίτης, Το νικέλιο, μερικές φορές κοβάλτιο Και φυσικά, το λίθιο.

Παρουσιάζει όλες τις απαιτούμενες ιδιότητες όσον αφορά:

 • ενεργειακή πυκνότητα, Ποια είναι η ενέργεια που περιέχει εκφράζεται σε όγκο ή μονάδα βάρους,
 • ταχύτητα φόρτωσης, εκφράζεται σε μονάδα χρόνου,
 • Διάρκεια Ζωής, χρόνος κατά τον οποίο ενοχλείται η απόδοση.

Διάρκεια ζωής ηλεκτρικής μπαταρίας

Αυτό εκφράζεται στο Κύκλοι επαναφόρτισης, δηλαδή σε αριθμό χρεώσεων και απορρίπτει πλήρης. Η διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας ιόντων λιθίου είναι 1.000 έως 1.500 κύκλοι φόρτισης, από 8 έως 15 χρόνια, ανάλογα με τη χρήση του οχήματος.

Μερικές καλές πρακτικές επιτρέπουν τη διατήρηση όσο το δυνατόν περισσότερο.

Συνιστάται ειδικότερα για να μείνετε σε ένα επίπεδο φόρτωσης μεταξύ 20 και 80 %, για να ευνοείτε Χρόνος φόρτωσης σύντομες και αργές χρεώσεις για να περιορίσουν τα οποιαδήποτε υπερθερμανθέντων.

Ο ταχείες χρεώσεις σε δρόμους ή ηλεκτρικό σταθμό πρέπει να παραμείνει περιστασιακά.

Επιπλέον, είναι καλύτερο να αποφύγετε βαθιές απορρίψεις και μεγάλες περιόδους χωρίς κύλιση.

Μια μπαταρία χάνει περίπου 2 % απόδοση (αυτονομία, ισχύ και ταχύτητα φορτίου) κάθε χρόνο. Αυτή η χωρητικότητα είναι μετρήσιμη σε έναν μηχανικό χάρη Κατάσταση υγείας, Ή Σομός στο σκορ που εκφράζεται σε ποσοστό.

Ποια είναι η τιμή μιας μπαταρίας ?

Αντιπροσωπεύει 40 % της τιμής του αυτοκινήτου, δηλαδή 8.000 έως περισσότερα από € 20.000 ανάλογα με το μοντέλο.

Για να μειώσουν το τιμολόγιο, ορισμένοι κατασκευαστές το προσφέρουν από ενοικίου για μηνιαίο κόστος μεταξύ 70 και 150 ευρώ.

Κάθε μία από αυτές τις λύσεις έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, που πρέπει να μελετηθούν με βάση την υπόθεση.

Στην κορυφή σε οποιαδήποτε εποχή

Παρά την τεχνολογική πρόοδο, δύσκολα εκτιμά τις ακραίες θερμοκρασίες που συνδέονται με το κύμα της θερμότητας ή τον παγετό του χειμώνα !

Το ιδανικό είναι να σταθμεύσετε το αυτοκίνητο κάτω από ένα καταφύγιο ή καλύτερα, σε ένα γκαράζ.

Το χειμώνα, Συνιστάται να ξεκινήσετε το αυτοκίνητο για να το θερμαίνετε ενώ είναι ακόμα συνδεδεμένο με το ηλεκτρικό δίκτυο έτσι ώστε να μην επηρεάζει πάρα πολύ την φόρτιση.

Ωστόσο, μην ανησυχείτε, επειδή τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων είναι εξοπλισμένα με ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ, πολύ λιγότερο άπληστοι από τις ηλεκτρικές αντιστάσεις.

Στην καρδιά του ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Ο σύστημα ηλεκτρισμού Το υβριδικό είναι διαφορετικό από αυτό ενός όλου -ηλεκτρικού.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μπαταρία προσφέρει βοήθεια οχήματος, σε άλλες, είναι το κεντρικό κομμάτι.

Θα μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το τελευταίο, γιατί θα είναι το μόνο διάγραμμα μετά το 2035, η ημερομηνία κατά την οποία τα θερμικά οχήματα δεν θα παράγονται πλέον.

Λειτουργία μπαταρίας έλξης

Το καθαρό αυτοκίνητο έχει Ένας ή περισσότεροι ηλεκτρικοί κινητήρες. Αυτά γενικά λειτουργούν με εναλλασσόμενο ρεύμα και τροφοδοτείται από την μπαταρία που αποθηκεύει συνεχές ρεύμα.

Το ταξίδι ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ των διαφόρων τμημάτων εξασφαλίζεται από ένα ηλεκτρονική ισχύος που εξασφαλίζει τον μετασχηματισμό του ρεύματος κατά τη διάρκεια του φορτίου ή της εκκένωσης του οχήματος και κατά τη διάρκεια της πέδησης.

Εκεί φόρτιση μπαταρίας γίνεται μέσω σύνδεσης σε έναν από τους διαφορετικούς τύπους σταθμών φόρτισης.

Αυτή η ενέργεια περνά μέσα από ένα σε φορτιστή, Ή μετατροπέας. Αυτό μετατρέπει το εναλλασσόμενο ρεύμα σε άμεσο ρεύμα που αποθηκεύεται στην μπαταρία πρόσφυσης.

Ο κινητήρας ελέγχεται από ένα ηλεκτρονική περίπτωση διαχείρισης που ονομάζεται ελικόπτερο (κινητήρες που τροφοδοτούνται με άμεσο ρεύμα) ή αντιστροφέας (Οι κινητήρες τροφοδοτούνται με εναλλασσόμενο ρεύμα).

Ηλεκτρονικά ισχύος ρυθμίζει την επαναφόρτιση, τον έλεγχο του συμπιεστής κλιματισμού και θέρμανση.

Στη συνέχεια, ο κινητήρας οδηγεί (NT) τους τροχούς.

Η μπαταρία αποθηκεύει επίσης την ενέργεια που απελευθερώνεται από το επιβράδυνση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια φάσεις πέδησης.

Αναγεννητική πέδηση

Ο κινητήρας του Υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ο καταναλωτής, αλλά επίσης παραγωγός ενέργειας Χάρη στο σύστημα πέδησης.

Όποιος εξοπλίζει τα θερμικά οχήματα αναθεωρήθηκε και διορθώθηκε έτσι ώστε η ενέργεια που απελευθερώθηκε κατά τη διάρκεια της πέδησης και της επιβράδυνσης του οχήματος, που ονομάζεται κινητική ενέργεια, δεν χάνονται πλέον.

Ανακτάται και στη συνέχεια μετασχηματίζεται από τα διάφορα ηλεκτρονικά εξαρτήματα πριν αποθηκευτεί με τη σειρά της στη μπαταρία έλξης.

Η ενέργεια που ανακτάται έτσι επιτρέπει ένα μείωση της κατανάλωσης της τάξης του 7 έως 12 %, ειδικά στους αστικούς κύκλους.

Σημειώστε ότι αυτή η προσαρμογή προσφέρει πάντα την άνεση και την αποτελεσματικότητα του Φρενάρισμα και βοήθεια φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης.

Η ανακύκλωση

Λόγω του χρόνου ή των ιδιοτροπιών του δρόμου, εκτός από το γεγονός ότι η λειτουργία μπορεί γρήγορα να είναι ακριβή, Αλλάζει μια μπαταρία ! Ανάλογα με την ηλικία του οχήματος, μπορεί να είναι σοφό να επιλέξετε την ενοικίαση.

Αλλά τι γίνεται μεταχειρισμένη μπαταρία ? Σύμφωνα με μια ευρωπαϊκή οδηγία, ο παραγωγός της μπαταρίας είναι θεωρητικά υπεύθυνος για την ανακύκλωσή της. Αυτή η υποχρέωση στοχεύει να αποφευχθεί η εγκατάλειψη στο μεγάλο ύπαιθρο του Πολύ ρυπογραμμητικά χημικά συστατικά.

Αυτή η αποστολή ανατίθεται συχνότερα εξειδικευμένοι και εγκεκριμένοι οργανισμοί.

Στη συνέχεια αποσυναρμολογείται, επειδή σχεδόν όλα τα συστατικά του διατηρούν εμπορική αξία.

Το ποσοστό ανακύκλωσης που επιβάλλεται από το νόμο είναι 50 %, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ υψηλότερο, περίπου 75 %.

Ο Μέταλλα και υλικά ανακτώνται κατά τη διάρκεια διαφόρων επιχειρήσεων.

Οτιδήποτε δεν μπορεί να επαναληφθεί, αντιμετωπίζεται σύμφωνα με ένα διαδικασία ανακύκλωσης καλά καθορισμένος.

Ωστόσο, αν δεν έχει πλέον αρκετή δύναμη για ένα αυτοκίνητο, μπορεί ακόμα να έχει αρκετή ικανότητα να χρησιμεύσει ως στατικός αποθηκευτικός χώρος, Μόνο ή σετ σε σειρά.

Επικριτές Ηλεκτροποίηση πάρκων πρέπει μόνο να έχουν δίκιο, οι μπαταρίες δικαιούνται μια δεύτερη ζωή και δεν είναι τόσο επικίνδυνες όσο λέγεται !

Η Gest’europe θέτει όλη την εμπειρία της στην υπηρεσία των επαγγελματιών αυτοκινήτων με προσαρμοσμένη υποστήριξη, ειδικά στην Electromobility.

 • Ηλεκτρικό και κρύο όχημα: Τι πρέπει να είναι γνωστό πριν από το χειμώνα ?
 • Μπαταρίες λιθίου
 • Ηλεκτρικά οχήματα
 • Συνδεδεμένη μπαταρία
 • Electronics Power VE/VH
 • Αναγεννητική πέδηση