Το iPhone XS και το iPhone XS Max προσφέρουν τις πιο προηγμένες και μεγάλες οθόνες που εμφανίζονται ποτέ στο iPhone – Apple (CA), με το iPhone XS και το iPhone XS Max, η οθόνη iPhone δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη και επίσης τελειοποιημένη – Apple (FR)

Με το iPhone XS και το iPhone XS Max, η οθόνη iPhone δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη και τόσο τελειοποιημένη

“Το iPhone XS ξεχειλίζει με τεχνολογίες νέας γενιάς. Είναι ένα μεγάλο άλμα στην εξέλιξη των smartphones. Όλα όσα προσφέρουν είναι η αιχμή της βιομηχανίας: το a12 bionic chip με 8 -Hearty Neural Engine – ο πρώτος στην αγορά που θα είναι χαραγμένη σε 7 nm – μια ταχύτερη πλευρά και ένα σύστημα κάμερας προχωρημένο διπλό, των οποίων οι φωτογραφίες σε κατάσταση πορτρέτου με έξυπνο HDR και δυναμικό βάθος πεδίου “, δήλωσε ο Philip Schiller, κύριος αντιπρόεδρος της Apple Worldwide Marketing. “Το iPhone XS δεν είναι ένα, αλλά δύο νέα μοντέλα iPhone, και το iPhone XS Max ενσωματώνει τη μεγαλύτερη οθόνη μέχρι σήμερα στο iPhone. και την πιο επιβλητική μπαταρία της, η οποία προσφέρει έως και 1,5 ώρες πρόσθετης αυτονομίας στους χρήστες. »»

Το iPhone X S και το iPhone X S Max προσφέρουν τις πιο προηγμένες και μεγάλες οθόνες που εμφανίζονται ποτέ στο iPhone

Ένα iPhone XS μπροστά από ένα iPhone XS max

Τορόντο, Οντάριο – Η Apple ανακοίνωσε σήμερα το iPhone XS και το iPhone XS Max, τα πιο προηγμένα μοντέλα στην ιστορία του, κάνοντας ξαφνικά ένα αποφασιστικό άλμα στο μέλλον των smartphones. Το iPhone XS και το iPhone XS max προσφέρουν υπέροχες οθόνες σούπερ αμφιβληστροειδούς (5,8 in και 6,5 in). Ένα ταχύτερο και αποτελεσματικό σύστημα διπλής κάμερας που επαναφέρει τη φωτογραφία και το βίντεο. Ένα a12 bionic chip με νευρωνικό κινητήρα νέας γενιάς – το πρώτο τσιπ του τηλεφώνου χαραγμένο σε 7 νανομετρικά -; ένα ταχύτερο πρόσωπο? Ένας ευρύ στερεοφωνικός ήχος. Ένα υπέροχο νέο χρυσό φινίρισμα. Και για πρώτη φορά στο iPhone, ένα διπλό sim. Το iPhone XS και το iPhone XS Max θα προσφερθούν στο Pre -Order την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και στα καταστήματα την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Το τελειώνει το χρυσό, το κοσμικό γκρι και το ασήμι στο iPhone XS

“Το iPhone XS ξεχειλίζει με τεχνολογίες νέας γενιάς. Είναι ένα μεγάλο άλμα στην εξέλιξη των smartphones. Όλα όσα προσφέρουν είναι η αιχμή της βιομηχανίας: το a12 bionic chip με 8 -Hearty Neural Engine – ο πρώτος στην αγορά που θα είναι χαραγμένη σε 7 nm – μια ταχύτερη πλευρά και ένα σύστημα κάμερας προχωρημένο διπλό, των οποίων οι φωτογραφίες σε κατάσταση πορτρέτου με έξυπνο HDR και δυναμικό βάθος πεδίου “, δήλωσε ο Philip Schiller, κύριος αντιπρόεδρος της Apple Worldwide Marketing. “Το iPhone XS δεν είναι ένα, αλλά δύο νέα μοντέλα iPhone, και το iPhone XS Max ενσωματώνει τη μεγαλύτερη οθόνη μέχρι σήμερα στο iPhone. και την πιο επιβλητική μπαταρία της, η οποία προσφέρει έως και 1,5 ώρες πρόσθετης αυτονομίας στους χρήστες. »»

Μια γυναίκα που κρατά το iPhone XS και τη χρήση της RA

Δύο ενσωματωμένες οθόνες

Χρησιμοποιώντας ολόκληρο το iPhone X, το iPhone XS και το iPhone XS Max Design Design με τις πιο έντονες οθόνες σε ολόκληρη την περιοχή της Apple, με την υψηλότερη πυκνότητα εικονοστοιχείων. Τώρα διατίθεται σε μορφές 5.8 ” και 6.5 ”, αυτές οι οθόνες Super Retina που έχουν κάνει delo super retina φροντίζουν το dolby Vision και το περιεχόμενο HDR10. Και καθώς το iOS προσφέρει διαχείριση χρωμάτων στην κλίμακα του συστήματος, εμφανίζουν τα πιο πιστά χρώματα στην αγορά. Οι οθόνες iPhone XS και iPhone XS Max ξεχωρίζουν με αντίθεση με 1.000.000: 1, αξιοσημείωτη φωτεινότητα, ultraprofond μαύροι και δυναμικό εύρος 60 % για φωτογραφίες HDR. Με περισσότερα από 3 εκατομμύρια εικονοστοιχεία, το iPhone XS Max προσφέρει μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εμπειρία σε βίντεο, ταινίες και παιχνίδια. Αυτή είναι η μεγαλύτερη οθόνη στην ιστορία του iPhone, σε ένα κουτί μεγέθους συγκρίσιμο με το iPhone 8 Plus.

Ένα iPhone XS μπροστά από ένα iPhone XS max, που δείχνει την οθόνη Super Retina

Μια λωρίδα από ανοξείδωτο χάλυβα χειρουργική ποιότητα σε χρυσό φινίρισμα προστίθεται σε αυτό με κοσμικό γκρι και ασημένια τελειώματα. Η διευρυμένη στερεοφωνική εκπομπή δημιουργεί έναν πιο εντυπωσιακό μουσικό χώρο. Στο μπροστινό και στο πίσω μέρος, το πιο βιώσιμο γυαλί που παρατηρείται ποτέ σε ένα τηλέφωνο δημιουργεί βελτιωμένη αντίσταση στις γρατζουνιές, επιτρέποντας ταχύτερα ασύρματα επαναφόρτιση. Και το iPhone XS και το iPhone XS Max φτάνουν σε νέες κορυφές όσον αφορά την αντοχή στην εκτόξευση και το νερό: έως και 30 λεπτά σε μέγιστο βάθος 2 μέτρων (δείκτης IP68). Είναι τώρα σε δοκιμασία καθημερινών ζημιών, συμπεριλαμβανομένου του καφέ, του τσαγιού και των αναψυκτικών. 2 .

Μια γυναίκα που κρατά μια ομπρέλα και ένα iPhone XS στη βροχή

A12 bionic και νευρωνική κινητήρα νέα γενιά τσιπ

Το A12 Bionic, υπογεγραμμένο Apple, είναι το πιο έξυπνο και ισχυρό τσιπ τηλεφώνου, και το πρώτο χαραγμένο σε 7 nm. Προσφέροντας καλύτερη ενεργειακή απόδοση, αναπτύσσει την καλύτερη απόδοση στην αγορά. Το νέο τσιπ βασίζεται σε μια αρχιτεκτονική σύντηξη με 6 πυρήνες: 2 πυρήνες απόδοσης έως και 15 % ταχύτερα και 4 πυρήνες απόδοσης έως και 50 % λιγότερη ενέργεια -. Περιλαμβάνει επίσης έναν επεξεργαστή γραφικών 4 -core έως και 50 % ταχύτερο, έναν ισχυρό επεξεργαστή εικόνας που σχεδιάστηκε από την Apple, έναν κωδικοποιητή βίντεο και πολλά άλλα. Ο γρήγορος ελεγκτής αποθήκευσης επιτρέπει στο iPhone να ξεκινήσει έως και 512 GB. Το σύνολο καθιστά δυνατή την προσφορά νέων εμπειριών για το παιχνίδι, τη φωτογραφία, την επεξεργασία βίντεο και τις οπτικά απαιτητικές εφαρμογές. Παρ ‘όλα αυτά, το iPhone XS και το iPhone XS Max προσφέρουν 30 λεπτά και 90 λεπτά αυτονομίας περισσότερο από το iPhone Xone.

Το iPhone XS εμφανίζει μια εμπειρία RA

Ο νευρωνικός κινητήρας της νέας γενιάς έχει σχεδιαστεί για προχωρημένη μηχανική μάθηση σε κάθε είδους περιοχές, όπως η επαυξημένη φωτογραφία και η πραγματικότητα. Η νέα αρχιτεκτονική του με 8 πυρήνες του επιτρέπει να εκτελέσει έως και 5 δισεκατομμύρια επιχειρήσεις ανά δευτερόλεπτο, έναντι των 600 δισεκατομμυρίων του A11 Bionic. Προσφέρει επομένως νέες δυνατότητες, όπως επιταχυνόμενη ανίχνευση επίπεδων επιφανειών στο Arkit, και αδημοσίευτα χαρακτηριστικά που τροφοδοτούνται από την πραγματική μηχανική μάθηση. Για πρώτη φορά, το Core ML δίνει πρόσβαση στον νευρικό κινητήρα, η οποία επιτρέπει στους προγραμματιστές να σχεδιάζουν εφαρμογές εκμεταλλευόμενοι αυτήν την εξαιρετικά αποτελεσματική μηχανή εκμάθησης μηχανών. Το Core ML τρέχει έως και 9 φορές ταχύτερα στον βιοϊκό νευρικό κινητήρα A12 μόνο σε εκείνη του A11 Bionic, καταναλώνοντας έως και 10 φορές λιγότερη ενέργεια.

Επαναστατικό σύστημα διπλής κάμερας 12 mpx

Από την πλευρά της φωτογραφίας, το iPhone XS συνεχίζει να παρέχει ακόμα αδιανόητες καινοτομίες πριν από την άφιξη iPhone. Τμηματοποίηση του προχωρημένου βάθους που προωθείται από τη νευρική μηχανή, το Intelligent HDR για φωτογραφίες με μεγάλη δυναμική εμβέλεια, φωτογραφίες σε λειτουργία πορτρέτου με εξελιγμένο φαινόμενο bokeh και ρυθμιζόμενο βάθος πεδίου στην εφαρμογή φωτογραφίας. Εδώ είναι τρεις σημαντικές προόδους στις φωτογραφικές τεχνικές αιχμής που μπορούν να επωφεληθούν όλοι.

Το σύστημα διπλής κάμερας στην επάνω γωνία του iPhone XS

Το σύστημα διπλής κάμερας των 12 mpx έχει διπλή οπτική σταθεροποίηση, ένα οπτικό ζουμ 2x και έναν νέο αισθητήρα δύο φορές πιο γρήγορα. Ενώ το Intelligent HDR βελτιώνει τις καλύτερες στιγμές και τις σκιές, τα μεγαλύτερα και βαθύτερα εικονοστοιχεία βελτιώνουν την πιστότητα της εικόνας και την απόδοση χαμηλού φωτισμού.

Το iPhone XS εμφανίζει μια εικόνα σε λειτουργία πορτρέτου

Το iPhone XS εμφανίζει μια εικόνα σε λειτουργία πορτρέτου με φαινόμενο φωτός σκηνής

Η προχωρημένη κατάτμηση του βάθους σε λειτουργία πορτρέτου σας επιτρέπει να πάρετε ακόμα πιο τακτοποιημένα πορτρέτα, με το Bokeh Effect αντάξιο των επαγγελματιών. Με το νέο έλεγχο βάθους, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει το βάθος του πεδίου για να δημιουργήσει μια υπέροχη θολότητα φόντου όταν τραβάει φωτογραφίες 3 ή μετά. Η λειτουργία πορτρέτου με έλεγχο βάθους είναι επίσης διαθέσιμη στην κάμερα Truedepth for selfies, η οποία υποστηρίζει το Memoji και την επιτάχυνση του προσώπου που ακολουθεί το τρίτο -Party Arkit Apps.

Ο έλεγχος βάθους σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τη θολότητα φόντου των φωτογραφιών σε λειτουργία πορτρέτου.

Το iPhone XS και το iPhone XS Max Capture Videos της μη εξουσιοδοτημένης ποιότητας σε ένα smartphone. Τα διευρυμένα εικονοστοιχεία και ο μεγαλύτερος και ταχύτερος αισθητήρας βελτιώνουν τις επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό και σταθεροποίηση βίντεο, προσφέροντας παράλληλα ένα ευρύ δυναμικό εύρος για σκιές και επισημαίνει πιο λεπτομερή σε βίντεο έως 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Με τα τέσσερα ολοκληρωμένα μικρόφωνα, οι χρήστες μπορούν επίσης να καταγράφουν ήχο σε στερεοφωνικό για να βελτιστοποιήσουν τα βίντεό τους.

Το iPhone XS εμφανίζει μια δυναμική εικόνα βίντεο

Προηγμένες τεχνολογίες

Το αναγνωριστικό προσώπου, η πιο ασφαλής λειτουργία αναγνώρισης προσώπου σε ένα τηλέφωνο, είναι πλέον πιο γρήγορα. Το σύστημα κάμερας Truedepth καλεί μια ακριβή τεχνολογία ανίχνευσης βάθους, η οποία ξεπερνά τις ικανότητες και την αξιοπιστία των δύο διαστάσεων αισθητήρων προσώπου. Με αυτόν, μια απλή εμφάνιση είναι αρκετή για να ξεκλειδώσετε το iPhone, να χρησιμοποιήσετε την Pay Apple, να αποκτήσετε πρόσβαση σε ασφαλείς εφαρμογές και να χρησιμοποιήσετε πολλές άλλες λειτουργίες.

Με την κλάση Gigabit, το iPhone XS και το iPhone XS Max Class Connectivity ακόμα πιο γρήγορα 4 . Και προσφέρουν το διπλό SIM 5 με τη μορφή ενός νανο-SIM και ενός ψηφιακού esim.

iPhone XS με αναγνωριστικό προσώπου

iOS 12

Το iPhone XS και το iPhone XS Max είναι εξοπλισμένα με το iOS 12, το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο. Το iOS 12 εγκαινιάζει τις νέες εμπειρίες της RA, βοηθά τους χρήστες να ανακαλύψουν και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους και να φέρουν τη ζωή και ένα άγγιγμα φαντασίας στις επικοινωνίες με το Memoji και το New Animoji. Ο χρόνος οθόνης βοηθά τους χρήστες να κατανοούν και να διαχειρίζονται το χρόνο που ξοδεύουν στις συσκευές iOS τους, οι συντομεύσεις Siri επιτρέπουν σε όλες τις εφαρμογές να συνεργάζονται με τον έξυπνο βοηθό και τα νέα χαρακτηριστικά εμπιστευτικότητας προστατεύουν τους χρήστες από την παρακολούθηση στο διαδίκτυο.

Το iPhone XS εμφανίζει μια εικόνα μια συντόμευση Siri

Το iPhone XS εμφανίζει φωτογραφίες

Τιμή και διαθεσιμότητα

 • Το iPhone XS και το iPhone XS Max θα μειωθούν σε τρεις ικανότητες – 64 GB, 256 GB και 512 GB – και σε τρία τελειώματα, κοσμικό γκρι, ασήμι και ένα νέο χρυσό φινίρισμα. Θα τους προσφερθούν αντίστοιχα 1.379 $ Αυτό και 1.519 $ Αυτό στο μήλο.com, στα καταστήματα της Apple, καθώς και για τους εγκεκριμένους μεταπωλητές της Apple και ορισμένους προμηθευτές (οι τιμές μπορεί να διαφέρουν).
 • Οι πελάτες θα μπορούν να παραγγείλουν iPhone XS και iPhone XS Max από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και να το αγοράσουν από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 30 χώρες και εδάφη: Γερμανία, Σαουδική Αραβία, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Καναδάς, Κίνα, Δανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισπανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Φινλανδία, Γαλλία, Γκέρνσεϊ, Χονγκ Κονγκ, Ιρλανδία, Νήσοι Άνθρωπος, Αμερικανικά Παρθένια Νησιά, Ιταλία, Ιαπωνία, Τζέρσεϋ, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν και Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, το iPhone XS και το iPhone XS Max θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 25 επιπλέον χώρες και περιοχές: Νότια Αφρική, Ανδόρα, Αρμενία, Μπαχρέιν, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Εσθονία, Γεωργία, Γκρόνλαντ, Ουγγαρία, Ινδία, Ισλανδία, Καζακστάν, Κουβέιτ, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Μάλτα, Μονακό, Ομάν, Πόλαντ, Κατάρ, Τσερί Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία και Σλοβενία.
 • Θα προσφέρονται αξεσουάρ μήλων, συμπεριλαμβανομένων των θήκων δερμάτινων και σιλικόνης σε μια σειρά χρωμάτων, από 55 $ ΟΤΙ. Θα προσφερθεί επίσης μια νέα δερμάτινη θήκη για το iPhone XS και το iPhone XS Max 129 $ ΟΤΙ.
 • Με το Apple Giveback, οι χρήστες μπορούν να ανταλλάξουν τη επιλέξιμες συσκευές τους για μια κάρτα δώρου Apple Store 6 . Και αν η συσκευή τους δεν είναι επιλέξιμη, θα το ανακυκλώσουμε δωρεάν.
 • Όποιος θα αγοράσει ένα iPhone XS ή iPhone XS Max από την Apple θα είναι σε θέση να απολαύσει μια δωρεάν ατομική συνεδρία, στο κατάστημα ή στο διαδίκτυο, για να διαμορφώσει το πλαίσιο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, να ανακαλύψει νέες εφαρμογές στο App Store και πολλά άλλα.
 • Οι χρήστες που θέλουν να εξοικειωθούν ή να προχωρήσουν περισσότερο με το νέο τους iPhone XS ή το iPhone XS Max και το iOS 12 μπορούν να πάνε στην Apple.com/ca/fr/σήμερα για εγγραφή για δωρεάν apple σήμερα.

IPhone XS και iPhone XS Μέγιστες εικόνες

Η Apple μετασχηματίστηκε προσωπικές τεχνολογίες ξεκινώντας το Macintosh το 1984. Σήμερα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας με προϊόντα όπως iPhone, iPad, Mac, Apple Watch και Apple TV. Οι τέσσερις πλατφόρμες λογισμικού – iOS, MacOs, WatchOs και TVOs – προσφέρουν μια υγρή εμπειρία σε όλες τις συσκευές της Apple και παρέχουν στους χρήστες επαναστατικές υπηρεσίες όπως το App Store, Apple Music, Apple Pay και Icloud. Στην Apple, περισσότεροι από 100.000 εργαζόμενοι εργάζονται για να δημιουργήσουν τα πιο καινοτόμα προϊόντα που είναι και επιθυμούν να συμβάλουν σε έναν καλύτερο κόσμο.

  1 Η οθόνη έχει στρογγυλοποιημένες γωνίες που ακολουθούν το υπέροχο καμπύλο της και είναι μέσα σε ένα κανονικό ορθογώνιο. Η διαγώνια αυτού του ορθογωνίου είναι 5.85 ” στο iPhone XS και 6.46 ” στο iPhone XS Max. Η ορατή επιφάνεια είναι μικρότερη.
  2 Τηλέφωνο XS και iPhone XS max είναι ανθεκτικά στο νερό, τις πιτσιλιές και τη σκόνη. Δοκιμάστηκαν σε ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες και ο βαθμός αντίστασης τους αντιστοιχεί στον δείκτη IP68, σύμφωνα με το πρότυπο CEI 60529 (έως και 30 λεπτά σε μέγιστο βάθος 2 μέτρων). Η αντίσταση στο νερό, η εκτόξευση και η σκόνη δεν είναι μόνιμη και μπορεί να μειωθεί με κανονική φθορά. Μην προσπαθήσετε να επαναφορτίσετε το iPhone σας εάν είναι υγρό. Συμβουλευτείτε τον Οδηγό χρήσης για να λάβετε οδηγίες καθαρισμού και ξήρανσης. Η ζημιά που προκαλείται από ένα υγρό δεν καλύπτεται από την εγγύηση.
  3 Πραγματική προεπισκόπηση του ελέγχου βάθους θα προσφερθεί αυτό το φθινόπωρο μέσω μιας ενημέρωσης ελεύθερου λογισμικού.
  4 Η ταχύτητα ποικίλλει ανάλογα με τον τόπο και τον προμηθευτή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υποστήριξη της συνδεσιμότητας LTE, μάθετε με τον πάροχο υπηρεσιών σας και συμβουλευτείτε το Apple.com/ca/fr/iphone/lte.
  5 Η διαχείριση του διπλού SIM θα προσφερθεί αργότερα αυτό το φθινόπωρο μέσω μιας ενημέρωσης ελεύθερου λογισμικού. Η χρήση του διπλού SIM απαιτεί δύο ασύρματα πακέτα υπηρεσιών (τα οποία μπορούν να παρέχουν περιορισμούς στην έλλειψη στέγης). Ισχύουν περιορισμοί.
  6 στις περισσότερες χώρες.

Επαφές

Apple Media Info Line

Με το iPhone X S και το Max’s iPhone, η οθόνη iPhone δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη και τόσο τελειοποιημένη

Το πιο προηγμένο iPhone μέχρι σήμερα έχει μια οθόνη 5,8 ή 6,5 ιντσών που καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια της συσκευής, το ισχυρό Bionic Chip A12 και μια διπλή επαναστατική κάμερα

Ένα iPhone XS μπροστά από ένα iPhone XS max

Cupertino, Καλιφόρνια – Η Apple ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του iPhone XS και του iPhone XS Max, του πιο προηγμένου iPhone μέχρι σήμερα, και η οποία σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο προς το smartphone του μέλλοντος. Το iPhone XS και το iPhone XS max έχουν μια οθόνη σούπερ αμφιβληστροειδούς 5,8 και 6,5 ιντσών, μια βελτιωμένη και πιο αντιδραστική κάμερα που προσφέρει νέα και βίντεο χαρακτηριστικά, από την κορυφή και περισσότερους αντιδραστήρες, το πρώτο τσιπ χαραγμένο σε 7 νανόμετρα σε ένα smartphone – το A12 Το Bionic Chip εξοπλισμένο με το νευρικό σύστημα νέας γενιάς – μιας ταχύτερης αναγνώρισης, ενός μεγαλύτερου στερεοφωνικού ήχου, ενός νέου χρυσού φινιρίσματος, και εγκαινιάζουν επίσης το διπλό sim στο iPhone. Το iPhone XS και το iPhone XS Max θα είναι διαθέσιμα στο Pre -Order την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και στα καταστήματα από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Το iPhone XS Gold, Sidereal και Silver Grey Finishes

“Το iPhone XS είναι γεμάτο από τις τεχνολογίες -ART και είναι μια αξιοσημείωτη πρόοδος στο μελλοντικό smartphone. Όλα τα εξαρτήματά του βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας, όπως το A12 Bionic Chip χαραγμένο σε 7 νανομετρικά – ένα πρώτο σε ένα smartphone – με ένα νευρικό σύστημα 8 -core, αλλά και ένα ταχύτερο σύστημα προσώπου και μια προηγμένη διπλή κάμερα που επιτρέπει να πάρει Φωτογραφίες σε λειτουργία πορτρέτου με έξυπνο HDR και δυναμικό βάθος πεδίου “, δήλωσε ο Philip Schiller, ανώτερος αντιπρόεδρος της παγκόσμιας μάρκετινγκ της Apple. “Το iPhone XS δεν είναι ένα, αλλά δύο νέα μοντέλα iPhone. Το iPhone XS Max είναι εξοπλισμένο με τη μεγαλύτερη οθόνη που δεν εμφανίζεται ποτέ σε ένα iPhone και τη μεγαλύτερη μπαταρία μας για να σας προσφέρει μέχρι μια ώρα και μισή πρόσθετη αυτονομία. »»

Μια γυναίκα που κρατάει ένα iPhone XS με AR

Δύο iPhone στο σχεδιασμό Όλη η οθόνη

Το iPhone XS και το iPhone XS Max αποτελούν μέρος του σχεδιασμού οποιασδήποτε οθόνης του iPhone X και προσφέρουν μια οθόνη ασύγκριτης σαφήνειας και την υψηλότερη πυκνότητα εικονοστοιχείων όλων των συσκευών Apple. Τώρα διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, στα 5,8 και 6.5 ίντσες 1, αυτές οι οθόνες σούπερ αμφιβληστροειδούς έχουν ένα ράφι -κατασκευασμένο πάνελ OLED που υποστηρίζει το Dolby Vision και HDR10 τεχνολογίες καθώς και τη διαχείριση χρωμάτων του συστήματος iOS για να αποκτήσει την καλύτερη χρωματομετρική ακρίβεια στον τομέα. Το iPhone XS και το iPhone XS Max προσφέρουν αντίθεση 1.000.000: 1, αξιοσημείωτη φωτεινότητα, πιστούς μαύρους και μια σειρά δυναμικών χρωμάτων 60 % μεγαλύτερα. Το iPhone XS Max προσφέρει μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εμπειρία για παιχνίδια, βίντεο και ταινίες χάρη σε περισσότερα από 3 εκατομμύρια εικονοστοιχεία στη μεγαλύτερη οθόνη που εμφανίζεται ποτέ σε ένα iPhone, ενσωματωμένο σε μια συγκρίσιμη συσκευή συγκρίσιμη με αυτή του iPhone 8 Plus.

Ένα iPhone XS μπροστά από ένα iPhone XS max που δείχνει την οθόνη Super Retina

Η χειρουργική λωρίδα από ανοξείδωτο χάλυβα προσφέρεται τώρα σε χρυσό φινίρισμα, εκτός από τα ασημένια και τα σκυλάκια γκρίζα τελειώματα. Ο μεγαλύτερος στερεοφωνικός ήχος δημιουργεί έναν πιο εντυπωσιακό ήχο χώρο. Το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει σχεδιαστεί ποτέ για ένα smartphone καλύπτει το iPhone και στις δύο πλευρές και παρέχει καλύτερη προστασία από γρατζουνιές. Στο πίσω μέρος, ο γυάλινος πίνακας επιτρέπει την ταχύτερη ασύρματη επαναφόρτιση. Το iPhone XS και το iPhone XS max αντιστέκονται περισσότερο στο νερό και πιτσίλισμα με ένα δείκτη IP68 που εγγυάται την προστασία σε περίπτωση εμβάπτισης σε βάθος 2 μέτρων για 30 λεπτά και ενάντια σε καθημερινά περιστατικά, όπως καφέ, τσάγια ή ανατροπή SODAS 2 .

Μια γυναίκα που κρατά μια ομπρέλα και ένα iPhone XS στη βροχή

A12 bionic chip και νευρικό σύστημα νέας γενιάς

Το A12 Bionic Chip που σχεδιάστηκε από την Apple είναι το πιο ισχυρό και έξυπνο τσιπ, αλλά και το πρώτο τσιπ χαραγμένο σε 7 νανόμετρα που δεν σχεδιάστηκαν ποτέ για ένα smartphone, παρέχοντας προηγμένες επιδόσεις σε ενεργειακά αποδοτικό σχεδιασμό. Το A12 Bionic Chip έχει, μεταξύ άλλων, με αρχιτεκτονική σύντηξης με 6 πυρήνες, συμπεριλαμβανομένων δύο πυρήνων θεραπείας υψηλής απόδοσης μέχρι 15 % ταχύτερα και τέσσερις πυρήνες θεραπείας υψηλής ενεργειακής απόδοσης μέχρι 50 % ταχύτερα, επεξεργαστή γραφικών τετραγώνου μέχρι 50 έως 50 % ταχύτερο, ο ισχυρός επεξεργαστής σήματος εικόνας (ISP) που σχεδιάστηκε από την Apple και έναν κωδικοποιητή βίντεο. Ένας γρήγορος ελεγκτής αποθήκευσης επιτρέπει στο iPhone να διαχειρίζεται έως και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Όλες αυτές οι τεχνολογίες καθιστούν δυνατές νέες εμπειρίες σε παιχνίδια, φωτογραφία, εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο και σε όλες τις απαιτητικές εφαρμογές όσον αφορά τα γραφικά. Και παρά όλη αυτή τη δύναμη, το iPhone XS προσφέρει 30 λεπτά αυτονομίας περισσότερο από το iPhone X μεταξύ δύο χρεώσεων, ενώ το iPhone XS Max προσφέρει μια ώρα και μισή πρόσθετη αυτονομία.

Το iPhone XS εμφανίζει μια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας

Το νευρικό σύστημα νέας γενιάς έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει εξελιγμένες τεχνολογίες αυτόματης μάθησης σε όλους τους τομείς, από τη φωτογραφία έως την επαυξημένη πραγματικότητα. Τώρα εξοπλισμένο με 8 καρδιές, είναι σε θέση να πραγματοποιήσει έως και 5.000 δισεκατομμύρια επιχειρήσεις στο δεύτερο, έναντι μόνο 600 δισεκατομμυρίων επιχειρήσεων με το A11 Bionic Chip. Αυτό του δίνει νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας ταχύτερης ανίχνευσης σχεδίων με το ARKIT και νέες λειτουργίες που εκμεταλλεύονται αυτόματη μάθηση σε πραγματικό χρόνο. Για πρώτη φορά, το νευρικό σύστημα ανοίγει στο Core ML, για να επιτρέψει στους προγραμματιστές να σχεδιάζουν εφαρμογές χρησιμοποιώντας αυτήν την πολύ αποτελεσματική αυτόματη μηχανική μάθησης. Η εκτέλεση του πυρήνα ML στο νευρικό σύστημα του A12 Bionic Chip είναι έως και εννέα φορές ταχύτερα από ό, τι στο A11 Bionic Chip, ενώ καταναλώνει μόνο μια 10η ενέργεια που απαιτείται πριν.

Διπλή κάμερα 12 mpx επαναστατικό

Το iPhone XS συνεχίζει καινοτομίες στη φωτογραφία, με χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν πριν από το iPhone. Φέρνει πολλές βελτιώσεις σε όλους τους χρήστες για να επωφεληθούν από τις εξελιγμένες τεχνικές φωτογραφίας: τμηματοποίηση με προχωρημένο βάθος χάρη στο νευρικό σύστημα, τη δημιουργία φωτογραφιών με μια μεγάλη παλέτα δυναμικών χρωμάτων και ένα μεγάλο επίπεδο λεπτομέρειας χάρη στο Smart HDR, Advanced “Bokeh “Blur για φωτογραφίες σε λειτουργία πορτρέτου ή δυναμικό βάθος πεδίου ρυθμιζόμενο από τον χρήστη στην εφαρμογή φωτογραφίας.

Η διπλή κάμερα στην επάνω γωνία του iPhone XS

Η κάμερα διπλής 12 mpx είναι εξοπλισμένη με την οπτική διπλή σταθεροποίηση της εικόνας, ένα 2x οπτικό ζουμ και έναν νέο αισθητήρα δύο φορές πιο γρήγορα. Στις φωτογραφίες, το Smart HDR αναδεικνύει περισσότερες λεπτομέρειες σε ελαφρούς και σκοτεινούς τόνους. Μεγαλύτερα και βαθύτερα εικονοστοιχεία βελτιώνουν την πιστότητα της εικόνας και τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το iPhone XS εμφανίζει μια φωτογραφία σε λειτουργία πορτρέτου με φωτισμό σκηνής

Το iPhone XS εμφανίζει μια φωτογραφία σε λειτουργία πορτρέτου με έλεγχο βάθους

Σε λειτουργία πορτρέτου, η κατάτμηση με προχωρημένο βάθος καθιστά δυνατή την απόκτηση πιο εξελιγμένων πορτρέτων με επαγγελματική ποιότητα Bokeh Effect. Η νέα λειτουργικότητα ελέγχου βάθους επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν δυναμικά το βάθος του πεδίου στην εφαρμογή φωτογραφιών, τόσο σε πραγματική προεπισκόπηση 3 όσο και μετά τη λήψη, για να δημιουργήσουν πορτρέτα με υπέροχο φόντο. Η λειτουργία πορτρέτου με έλεγχο βάθους είναι επίσης διαθέσιμος στην κάμερα Truedepth που σας επιτρέπει να κάνετε selfies και η οποία υποστηρίζει τα memoji και ταχύτερα πρόσωπα παρακολούθησης για τις τρίτες εφαρμογές που αναπτύχθηκαν με Arkit που αναπτύχθηκαν με Arkit.

Ο έλεγχος βάθους επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τη θολότητα φόντου των φωτογραφιών τους σε λειτουργία πορτρέτου.

Το iPhone XS και το iPhone XS max προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα βίντεο που εμφανίζεται ποτέ σε ένα smartphone. Μεγαλύτερα εικονοστοιχεία καθώς και μεγαλύτερος και ταχύτερος αισθητήρας βελτιώνουν τις επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σταθεροποίηση βίντεο. Ένα μεγαλύτερο φάσμα δυναμικών χρωμάτων έφερε περισσότερες λεπτομέρειες σε ελαφρούς και σκοτεινούς τόνους για τρόπους βίντεο που φτάνουν τα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Χρησιμοποιώντας τα τέσσερα ολοκληρωμένα μικρόφωνα, οι χρήστες μπορούν επίσης να καταγράψουν στερεοφωνικό ήχο για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις εγγραφές βίντεο τους.

Το iPhone XS εμφανίζει μια δυναμική εικόνα βίντεο

Προηγμένες τεχνολογίες

Το Face ID, το πιο ασφαλές σύστημα ελέγχου ταυτότητας προσώπου προσώπου που έχει σχεδιαστεί ποτέ για ένα smartphone, είναι ακόμα πιο αντιδραστικό. Το σύστημα κάμερας TruedePth χρησιμοποιεί τεχνολογία ανίχνευσης βάθους υψηλής απόδοσης που ξεπερνά την χωρητικότητα και την ασφάλεια των δύο διαστάσεων σαρωτών προσώπου και επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν το iPhone τους, να χρησιμοποιούν την Apple Pay και την Access to Secure και πολλά άλλα χαρακτηριστικά, μια απλή εμφάνιση.

Το iPhone XS και το iPhone XS Max εγκαινιάσουν το 4G LTE Gigabit για να κατεβάσετε το περιεχόμενο ακόμα πιο γρήγορα 4, καθώς και το Double SIM 5 με ένα Nano-SIM και ένα ESIM Digital.

Το iPhone XS με αναγνωριστικό προσώπου

Παραδόθηκε με το iOS 12

Το iPhone XS και το iPhone XS Max παραδίδονται με το iOS 12, το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο. Το iOS 12 εγκαινιάζει νέες εμπειρίες AR, διευκολύνει την έρευνα και μοιράζεται φωτογραφίες και σας επιτρέπει να επικοινωνείτε πιο εκφραστικά και διασκεδαστικά χάρη στο νέο animoji και memoji. Η λειτουργικότητα της χρονικής οθόνης επιτρέπει στους πελάτες να κατανοούν καλύτερα και να διαχειρίζονται καλύτερα το χρόνο που ξοδεύουν στις συσκευές iOS τους. Οι συντομεύσεις Siri επιτρέπουν σε οποιαδήποτε εφαρμογή να λειτουργεί με το Siri και τα νέα χαρακτηριστικά εμπιστευτικότητας προστατεύουν την ιδιωτική ζωή των χρηστών προστατεύοντάς τους από την παρακολούθηση στον ιστό.

Το iPhone XS εμφανίζει συντόμευση Siri

Το iPhone XS που εμφανίζει την εφαρμογή φωτογραφιών

Τιμές και διαθεσιμότητα

 • Το iPhone XS και το iPhone XS Max θα είναι διαθέσιμα σε ασήμι, sidereal γκρι ή στο νέο χρυσό φινίρισμα, με χωρητικότητα 64 GB, 256 GB ή 512 GB, αντίστοιχα σε τιμή μεταπώλησης μήλων από 1.159 € Και 1.259 €, στο μήλο.com, στην εφαρμογή Apple Store, στο Apple Store, καθώς και με ορισμένους εγκεκριμένους μεταπωλητές της Apple και των χειριστών (οι τιμές μπορεί να διαφέρουν).
 • Οι πελάτες θα είναι σε θέση να προετοιμάσουν το iPhone XS και το iPhone XS Max από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου. Αυτά τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 30 χώρες και εδάφη: Γερμανία, Σαουδική Αραβία, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Καναδάς, Κίνα, Δανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισπανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Φινλανδία, Γαλλία, Γκέρνσεϊ, Χονγκ Κονγκ, Ιρλανδία, Νησιά των Ηνωμένων Πολιτειών, Ιταλία, Ιαπωνία, Τζέρσεϋ, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Κάτω Χώρες, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Ηνωμένο Βασίλειο, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Ελβετία Και Ταϊβάν.
 • Το iPhone XS και το iPhone XS Max θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 25 χώρες και εδάφη: Νότια Αφρική, Ανδόρα, Αρμενία, Μπαχρέιν, Βουλγαρία, Κύπρο, Κροατία, Εσθονία, Γεωργία, Ελλάδα, Γροιλανδία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ινδία, Καζακστάν, Κουβέιτ, Λετρίκια, Λιεχαρίνστα, Λιθουανία, Μαλτά, Ομάν, Πολάνδαλος, QATAR, CZECH Δημοκρατία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία και Σλοβενία.
 • Μια σειρά αξεσουάρ που σχεδιάστηκε από την Apple, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων δέρματος και σιλικόνης σε μια ολόκληρη σειρά χρωμάτων, θα είναι διαθέσιμη σε τιμή μεταπώλησης μήλων από 45 €. Οι δερμάτινες θήκες Folio για το iPhone XS και το iPhone XS Max θα είναι διαθέσιμες σε τιμή μεταπώλησης της Apple από 119 €.
 • Με την Apple Giveback, οι πελάτες μπορούν να ανταλλάξουν τη επιλέξιμες συσκευές τους για μια κάρτα δώρου Apple Store 6 . Εάν η συσκευή τους δεν είναι επιλέξιμη και δεν τους επιτρέπει να λαμβάνουν πίστωση, η Apple θα το ανακυκλώσει δωρεάν.
 • Οι πελάτες που αγοράζουν το iPhone XS ή το iPhone XS Max από την Apple θα έχουν μια δωρεάν εξατομικευμένη συνεδρία διαμόρφωσης στο κατάστημα ή σε απευθείας σύνδεση για να τους βοηθήσουν να προσαρμόσουν το iPhone τους, διαμορφώνοντας το email τους και παρουσιάζοντάς τους νέες εφαρμογές από το App Store και πολλά άλλα.
 • Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα ή να εμβαθύνει τις γνώσεις του στο iPhone XS, το iPhone XS Max ή iOS 12 μπορεί να εγγραφεί για μια δωρεάν συνεδρία Apple Today στο Apple.com/fr/σήμερα.

IPHIP XS και iPhone XS MAX Εικόνες

Η Apple επανάσταση στην προσωπική τεχνολογία ξεκινώντας το Macintosh το 1984. Σήμερα, η Apple είναι η πιο πρωτοποριακή εταιρεία στον κόσμο με iPhone, iPad, Mac, Apple Watch και Apple TV. Οι τέσσερις πλατφόρμες λογισμικού της Apple – iOS, MacOs, WatchOs και TVOs – προσφέρουν υγρές εμπειρίες σε όλες τις συσκευές της Apple και επιτρέπουν στους χρήστες να επωφεληθούν από προηγμένες υπηρεσίες, όπως το App Store, η Apple Music, η Apple Pay και η ICLoud. Οι περισσότεροι από 100.000 υπάλληλοι της Apple δεσμεύονται να δημιουργήσουν τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο και να αφήσουν πίσω τους έναν καλύτερο κόσμο.

  1 Η οθόνη έχει στρογγυλοποιημένες γωνίες που ακολουθούν τις κομψές καμπύλες της συσκευής και αυτές οι γωνίες αποτελούν μέρος ενός τυπικού ορθογωνίου. Εάν μετρήσουμε αυτό το ορθογώνιο, η οθόνη εμφανίζει μια διαγώνιο 5,85 ιντσών (iPhone XS) και 6,46 ίντσες (iPhone XS Max). Η πραγματική περιοχή εμφάνισης είναι μικρότερη.
  2 Το iPhone XS και το iPhone XS max αντισταθμίζουν τις πιτσιλιές, το νερό και τη σκόνη. Δοκιμάστηκαν στο εργαστήριο υπό ελεγχόμενες συνθήκες και έλαβαν τον δείκτη προστασίας IP68 που ορίστηκε από το Standard 60529 της Διεθνούς Ηλεκτρονικής Επιτροπής (βάθος 2 μέτρων έως 30 λεπτά). Η αντίσταση στην εκτόξευση, το νερό και η σκόνη δεν είναι μόνιμη και μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου στο πλαίσιο της κανονικής χρήσης. Μην προσπαθήσετε να επαναφορτίσετε ένα υγρό iPhone. Αναφέρετε τον Οδηγό χρήσης για να βρείτε οδηγίες καθαρισμού και ξήρανσης. Η ζημιά που προκαλείται από τα υγρά δεν καλύπτεται από την εγγύηση.
  3 Επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο θα προσφέρεται με ενημέρωση ελεύθερου λογισμικού το φθινόπωρο.
  Οι ταχύτητες 4 ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση των χώρων και του χειριστή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συμβατότητα 4G LTE, επικοινωνήστε με τον χειριστή σας και συμβουλευτείτε την Apple.com/iPhone/LTE.
  5 Υποστήριξη για το Double SIM θα είναι διαθέσιμη ως μέρος μιας ενημέρωσης ελεύθερου λογισμικού το φθινόπωρο. Η χρήση του διπλού SIM απαιτεί δύο σχέδια κυττάρων (τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν περιορισμούς στην έλλειψη στέγης). Μερικοί χρησιμοποιούν περιορισμούς μπορεί να ισχύουν.
  6 στις περισσότερες χώρες.

Πατήστε επαφές:

Apple Press Info Line