IPhone: Ανακαλύψτε τα νέα emojis διαθέσιμα με iOS 16.4, εδώ είναι τα 31 νέα emojis για το 2023

Εδώ είναι τα 31 νέα emojis για το 2023

Προς το παρόν, iOS 16.Το 4 βρίσκεται σε έκδοση beta, αλλά η τελική δημόσια έκδοση θα πρέπει να φτάσει σε όλους τους χρήστες τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2023. Πέρυσι, iOS 15.4 είχε αναπτυχθεί στα μέσα Μαρτίου από την Apple. Περισσότερο από ένα μήνα ή δύο για να περιμένετε να χρησιμοποιήσετε νέους πολύχρωμους πυρήνες ! ��

iPhone: Ανακαλύψτε τα νέα emojis διαθέσιμα με iOS 16.4

Ανακαλύψτε τη λίστα με νέα emojis στο iPhone σας με την ενημέρωση iOS 16.4.

Estelle Raffin / δημοσιεύθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:19 π.μ

iPhone-Emojis-IOS-16-4

Καλα ΝΕΑ ! Η ενημέρωση iOS 16.4 Φροντίζει το νέο emojis του Unicode 15.0. Συνολικά: 31 νέα emojis ! Καταβάλλουμε απολογισμό νέων emojis και τις έννοιές τους.

1 νέο χαμόγελο, 3 πολύχρωμοι πυρήνες, 2 νέες χειρονομίες

Φέτος, μόνο 1 νέο Smiley: The Trembling Face (Face Face). Σας επιτρέπει να εκφράσετε ένα εσωτερικό συναίσθημα όπως σοκ, αμφιβολία ή αναταραχή. Μπορεί επίσης να εκφράσει διαταραχή στο περιβάλλον του, όπως ενοχλητικοί θόρυβοι για παράδειγμα. Μια άλλη σημαντική καινοτομία: 3 emojis σε σχήμα καρδιάς (απλό ροζ, μπλε και γκρι). Το Emoji Coeur Rose και το Uni είναι το πιο αναμενόμενο από τους χρήστες σύμφωνα με το emojpedia. Επί του παρόντος, υπάρχουν ήδη emojis rose core, αλλά συνοδεύονται από μοτίβα ��.

Το United Pink Emoji ήταν μια δημοφιλής ζήτηση για κάποιο χρονικό διάστημα και, παράλληλα με την γαλάζια καρδιά και τη γκρίζα καρδιά, γεμίζει ορισμένα αξιοσημείωτα κενά στο φάσμα των χρωμάτων του emoji coeur, υπογραμμίζει το emojipedia.

iPhone-Emojis-IOS-16-4-Smiley-Coeurs-Mains

Επιπλέον, δύο νέες χειρονομίες στο κλειδί: χέρι που ωθεί προς τα δεξιά και το χέρι που ωθεί προς τα αριστερά. Η Emojipedia εξηγεί ότι μπορούν “Χρησιμοποιείται μεμονωμένα για να αντιπροσωπεύει μια χειρονομία βιασύνης ή μια χειρονομία” stop “, ή να τοποθετηθεί δίπλα ο ένας στον άλλο για να δημιουργήσει ένα νέο emoji” High Five “.

iPhone-Emojis-IOS-16-4-mains

Άλλα νέα emojis: ζώα, φαγητό, αντικείμενα ..

Όπως μπορείτε να δείτε στην πρώτη εικόνα του άρθρου, εμφανίζονται άλλα νέα emojis με iOS 16.4:

  • Των ζώων : Élan, γαϊδουράκι, πουλί, χήνα, μέδουσες
  • Φύση και φαγητό: Hyacinth, τζίντζερ, μπιζέλι
  • Αντικείμενα: Πτυσσόμενο εύρος, κορυφή μαλλιών, μαράκας, φλάουτο
  • Σύμβολα: Khanda (Σικισμός), Wi-Fi

Ανάπτυξη για όλους τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2023

Προς το παρόν, iOS 16.Το 4 βρίσκεται σε έκδοση beta, αλλά η τελική δημόσια έκδοση θα πρέπει να φτάσει σε όλους τους χρήστες τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2023. Πέρυσι, iOS 15.4 είχε αναπτυχθεί στα μέσα Μαρτίου από την Apple. Περισσότερο από ένα μήνα ή δύο για να περιμένετε να χρησιμοποιήσετε νέους πολύχρωμους πυρήνες ! ��

Εδώ είναι τα 31 νέα emojis για το 2023

Η κοινοπραξία Unicode ανακοινώνει ότι έχει εγκρίνει 31 νέα emojis για την ενημέρωση Unicode 15.0.

Héloïse Famié-Galtier / δημοσιεύθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 4:52 μ.μ

Emojipedia-Unicode-15

Μετά από μια επισκόπηση που αποκαλύφθηκε από την Emojipedia, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας emojis, η κοινοπραξία Unicode διαμορφώνει την άφιξη των 31 νέων emojis που θα ενσωματώσουν την ενημέρωση Unicod 15.0.

31 Νέο επιβεβαιωμένο emojis για το Unicode 15.0

Όπως ανακοινώθηκε από την κοινοπραξία Unicode, το Unicode 15 Update.Το 0 θα έχει 4489 νέους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων 20 νέων emojis που έχουν μόλις εγκριθεί από τον οργανισμό.

Ο κατάλογος που δημιουργήθηκε για το emoji 15.Το 0 παρέχει 11 πρόσθετες ακολουθίες, ειδικά για τις παραλλαγές των διαφορετικών χρωμάτων του δέρματος. Που οδηγεί σε αποτέλεσμα 31 νέων emojis. “Η διάκριση μεταξύ του Unicode 15.0 και emoji 15.Το 0 είναι ότι το τελευταίο περιλαμβάνει ακολουθίες στις οποίες δύο ή περισσότερα σημεία κώδικα μπορούν να συνδυαστούν για να εμφανιστούν ένα μόνο emoji, ενώ το πρώτο περιλαμβάνει μόνο τον κατάλογο των αυτόνομων σημείων κωδικών emoji “, Υπενθυμίζει το emojipedia.

Έτσι, τα emojis που θα συνθέσουν την ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί το 2023 είναι οι εξής:

  • Ένα “πρόσωπο” emoji: Unicode 15.Το 0 θα έχει μόνο ένα “πρόσωπο” emoji που αντιπροσωπεύει ένα τρελό πρόσωπο,
  • “Heart” emojis: Μια απλή ροζ καρδιά, μια μπλε καρδιά, μια γκρίζα καρδιά,
  • “Hand” emojis: Ένα χέρι που μεγαλώνει προς τα δεξιά, ένα χέρι που μεγαλώνει προς τα αριστερά,
  • “Animal” emojis: Μια ορμή, ένα γαϊδουράκι, ένα μαύρο πουλί, μια χήνα, μια μέδουσα, μια πτέρυγα,
  • Μη φιγούρα emojis: Μια υάκινθος, μια ρίζα τζίντζερ, ένα μπιζέλι, ένας ανεμιστήρας, μια χτένα, μαράκας, ένα φλάουτο, ένα σύμβολο Wi-Fi, ένα khanda (Sikhism).

Οι 4.489 νέοι χαρακτήρες στο #unicode15 περιλαμβάνουν 20 νέα #emoji, μαζί με νέες ακολουθίες emoji, που αναμένεται να εμφανιστούν σε ��s, ��s και άλλες πλατφόρμες κάποια στιγμή το επόμενο έτος → https: // t t.CO/92BPON11BP #絵 文字 Peak.κελάδημα.com/tk9cyv1sxo

– Η κοινοπραξία Unicode (@Uunicode) 6 Σεπτεμβρίου 2022

Η πιο αναμενόμενη καρδιά emoji του emoji 15.0

Όπως υπογραμμίζει το Emojipedia στο blogpost του, το United Pink Emoji ζητείται πολύ από τους χρήστες. Πράγματι, δεν υπάρχει απλή ροζ καρδιά, οι ροζ καρδιές συνοδεύονται πάντα από διάφορες λεπτομέρειες. Επομένως, οι χρήστες του Διαδικτύου θα έχουν την ικανοποίηση να το βλέπουν να εμφανίζονται στη νέα ενημέρωση, συνοδευόμενη από μια ελαφριά και γκρίζα μπλε έκδοση.

Emojipedia-Unicode-15-New-Emojis

Επιπλέον, αυτή είναι η ενημέρωση που περιέχει τον πιο περιορισμένο αριθμό νέων emojis τα τελευταία χρόνια. Σε σύγκριση, η ενημέρωση Emoji 14.0 Το 2021 είχε 112 νέα emojis, εναντίον 31 νέων emojis για το emoji 15.0. Ο λόγος: το γεγονός ότι αυτή η νέα ενημέρωση δεν καταλαβαίνει ότι τα emojis αντιπροσωπεύουν τους ανθρώπους, το “ανθρώπινο” emojis που έχει συνθέσει την πλειοψηφία των ενημερώσεων τα τελευταία τρία χρόνια.

Ανάπτυξη μεταξύ 2022 και 2023

Σχετικά με την ανάπτυξη του Unicode 15.0, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μεταξύ Οκτωβρίου έως Δεκεμβρίου 2022 για το Google. Θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 για να δείτε την ενημέρωση σε άλλες πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter ή το Apple OS, σύμφωνα με το ημερολόγιο που δημοσίευσε η Emojpedia.

-Emoji-15_0-καλαίσθιος