Τεχνικό φύλλο iPhone 12: Χαρακτηριστικά, ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, δοκιμή, iPhone 12: Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, τεχνικό φύλλο, όλες οι γνώσεις

IPhone 12: Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, τεχνικό φύλλο, όλα

Contents

Το Enzo είναι ανεξάρτητος επεξεργαστής για Selectra και φροντίζει τους οδηγούς και τα άρθρα σε σχέση με τα smartphones.

Τεχνικό φύλλο iPhone 12: Χαρακτηριστικά, ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, δοκιμή

Το iPhone 12, του οποίου η ημερομηνία κυκλοφορίας χρονολογείται από τις 23 Οκτωβρίου 2020, παρουσιάστηκε ως πραγματική εξέλιξη του iPhone 11 παρέχοντας το μερίδιό του σε βελτιώσεις: οθόνη OLED, συμβατότητα 5G, καλύτερες επιδόσεις κ.λπ. Η Apple επέλεξε να μειώσει τη 14η γενιά smartphones σε 4 μοντέλα για να ικανοποιήσει όλα τα προφίλ χρηστών.

Θέλετε να αγοράσετε ένα ανακατασκευασμένο iPhone ?

Δωρεάν υπηρεσία SELECTRA

 • Το ουσιώδες
 • Ο iPhone 12 Και 12 Pro είναι διαθέσιμα από το 23 Οκτωβρίου 2020. μήλο Στη συνέχεια, στο εμπόριο iPhone 12 Mini Και 12 Pro Max Ο 13 Νοεμβρίου 2020.
 • μήλο προσφέρει ήχο iPhone 12 από 909 € και το δικό του iPhone 12 Mini από 809 €. Οι εκδόσεις Επαγγελματικός Και Επαγγελματικός είναι διαθέσιμα από 1159 € Και 1259 €.
 • Είναι δυνατόν να αποκτήσετε το iPhone 12 σε ελκυστικές τιμές, εγγραφείτε σε ένα πακέτο με έναν από τους κύριους γαλλικούς χειριστές.
 • Σήμερα, υπάρχει το iPhone για πώληση στο ανακατεταμένος στο ίντερνετ.

Τιμή iPhone 12: Πού να τα αγοράσετε φθηνότερα ?

Αν θέλεις Βρείτε ένα iPhone 12 σε χαμηλή τιμή, Σημειώστε ότι αυτό το μοντέλο (και όλες οι παραλλαγές του) δεν μπορεί πλέον να βρεθεί στη νέα μεταξύ της πλειοψηφίας των μεγάλων χειριστών (SFR, Orange, Bouygues, Free) τον Σεπτέμβριο του 2023. Μπορούμε να το εισέλθουμε ανακατεταμένος Σε ορισμένες περιπτώσεις, σε τοποθεσίες εξειδικευμένες σε ανακατασκευασμένα smartphones, ή ακόμα και σε αγορά μόνο από μικρούς χειριστές όπως Κινητό NRJ.

Ελεύθερος

 • Καλό να ξέρω
 • Πορτοκάλι προσφέρει πληρωμή πληρωμής 24 μήνες χωρίς κόστος με ένα πακέτο.
 • SFR προσφέρει εγκαταστάσεις πληρωμών στο 4 Ή 24 φορές χωρίς κόστος με ένα πακέτο.
 • Bouygues Telecom προσφέρει πληρωμή στο 24 φορές χωρίς κόστος με ένα πακέτο.
 • Ελεύθερος προσφέρει κανονισμούς στο 4 φορές χωρίς κόστος απρόθυμος.

Αν και δεν εφαρμόζει μείωση των τιμών iPhone 12 για τη συνδρομή ενός πακέτου, Ελεύθερος προσφέρει προσφορές ενοικίασης συνδρομητών για κινητά στοiPhone 12 (64 GB) και τοiPhone 12 Mini (64 GBΟυσία. Μπορείτε να επωφεληθείτε κατά τη διάρκεια 24 μήνες α iPhone 12 εγκαθιστώ 269 ​​€ κατόπιν παραγγελίας, στη συνέχεια, επιτυγχάνοντας σας 20 € το μήνα Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ενοικίασης. Όσον αφορά το εγώiPhone 12 Mini, Το κόστος της ενοικίασης αυξάνεται επίσης 20 € το μήνα στη διάρκεια 24 μήνες, Μετά από μια πρώτη συμβολή του 189 €.

Το iPhone 12 είναι επίσης διαθέσιμο στο κόκκινο από το ηλεκτρονικό κατάστημα SFR στο ξεκλειδωμένο.

Τα χαρακτηριστικά του iPhone 12

Οι διαστάσεις και ο σχεδιασμός του iPhone 12

Οι διαστάσεις του iPhone 12
Μήκος 14,67 cm
Πλάτος 7,15 cm
Πάχος 0,74 cm
Βάρος 162 g

Ενώ αντλείται έμπνευση από το σχεδιασμό των νέων iPad, ΜΕΓΑΛΟ’iPhone 12 Αναβιώνει επίσης το παρελθόν με το αθλητικό ένα στυλ που θυμίζει τις παλιές γενιές των smartphones μήλο ; ειδικά το 4ο και το 5ο. Το τηλέφωνο είναι πιο συμπαγές από τον προκάτοχό του και εμφανίζει επίσης ένα πιο κομψό φινίρισμα, το οποίο οφείλεται σε πολύ καλύτερα σύνορα. Το smartphone της 14ης γενιάς μοιράζεται επίσης τις ίδιες διαστάσεις με τοiPhone 12 Pro και δικαιολογεί πολύ καλή εργονομία, αφού είναι εύκολα χειραγωγείται με το ένα χέρι.

Η οθόνη iPhone 12

Χαρακτηριστικά της οθόνης iPhone 12
Τύπος οθόνης Super Retina XDR OLED, HDR10, Dolby Vision, 625 NITS (HBM), 1200 NITS (Peak)
Ποσοστό πληρότητας οθόνης 87 %
Ορισμός / ανάλυση 1170×2532 εικονοστοιχεία
Ανανεώστε τη συχνότητα 60 Hz
Min / max φωτεινότητα 0.1 / 635 CD / m2
Χρωματομετρική θερμοκρασία 6.648 k
Δέλτα Ε 1.4

σε αντίθεση με τοiPhone 11 που είναι ικανοποιημένη με ένα Πλάκα LCD, ΜΕΓΑΛΟ’iPhone 12 έχει μια οθόνη με λεπτές και στρογγυλεμένες άκρες, εξοπλισμένη με τεχνολογία OLED. Πιστοποιημένα HDR, Αυτή η οθόνη Super Retina XDR Επωφεληθείτε από ένα σχεδόν άπειρο επίπεδο αντίθεσης και προσφέρει άψογη χρωματομετρική αποκατάσταση. Η οθόνη τουiPhone 12 Με αυτή την έννοια, προσφέρει μια πολύ υψηλή ποιότητα εικόνας και αποδεικνύεται τέλεια για την ανάγνωση βίντεο UHD ! Αν και είναι λιγότερο φωτεινό από τις οθόνες που κοσμούν τις σφραγισμένες εκδόσεις Επαγγελματικός, Η οθόνη τουiPhone 12 Ωστόσο, οφέλη από ένα μεγάλο επαρκές φως για να παρέχει βέλτιστη αναγνωσιμότητα σε όλες τις περιπτώσεις ! Τέλος και χάρη στην πιστοποίησή του IP68, ΜΕΓΑΛΟ’iPhone 12 θέλει να είναι πλήρως Αδιάβροχη σκόνη και είναι σε θέση να αντέξει μια εμβάπτιση σε νερό μέχρι 6 μέτρα βάθος κατά τη διάρκεια 30 λεπτά ; Ένα μεγάλο πρώτο για ένα smartphone !

Η πλάκα τουiPhone 12 προστατεύεται από ένα ποτήρι Κεραμική ασπίδα, που δικαιολογεί μια αντίσταση στη θραύση και τις γρατζουνιές 4 φορές υψηλότερη από αυτή του γυαλιού Gorilla Glass 6 που προστατεύει την οθόνη από τοiPhone 11 !

Ο επεξεργαστής iPhone 12

Χαρακτηριστικά του επεξεργαστή iPhone 12
Επεξεργαστής A14 Bionic
Αριθμός καρδιών 6
Συχνότητα 3.1 GHz
Κάρτα γραφικών (GPU) Apple GPU
RAM (RAM) 4 γιγαμπάιτ
Λειτουργικό σύστημα iOS 14

Όπως με κάθε νέα γενιά, μήλο έχει εξοπλίσει το iPhone 12 του τελευταίου του σπιτικού τσιπ: τοA14 Bionic. Βελτιστοποιημένο για να καλύψει ένα όλο και υψηλότερο επίπεδο απαίτησης, αυτό το κινητό τσιπ ξεχωριστά από το προηγούμενο, φέρνοντας το μερίδιό του στις βελτιώσεις. ΜΕΓΑΛΟ’Α14 στην πραγματικότητα παρέχει απόδοση έως και 20 % υψηλότερη από τηνΑ13. Επομένως, το smartphone της εταιρείας Cupertino είναι σε θέση να προσφέρει άψογη ρευστότητα σε όλες τις περιπτώσεις. Είτε εκτελεί πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα είτε εκτελείται τα πιο γαστρονομικά παιχνίδια χωρίς την παραμικρή επιβράδυνση ! Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τοiPhone 12 Κατατάσσεται μεταξύ των πιο αποτελεσματικών κινητών λύσεων επί του παρόντος !

Η μάρκα της Apple έχει επίσης βελτιστοποιήσει το λειτουργικό της λογισμικό προκειμένου να προσφέρει μια πιο ευχάριστη εμπειρία στους χρήστες της. ΜΕΓΑΛΟ’iOS 14 Πράγματι, σηματοδοτεί την εμφάνιση widgets και προσθέτει ακόμα πιο εργονομία σε μια διεπαφή που έχει ήδη επιβάλει ως ένα από τα πιο ποιοτικά στην αγορά.

Η μνήμη του iPhone 12

Ικανότητες αποθήκευσης iPhone 12
iPhone 12 / iPhone 12 Mini 64GB/128GB/256GB αποθήκευση, χωρίς υποδοχή κάρτας
iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max 128GB/256GB/512GB αποθήκευση, χωρίς υποδοχή κάρτας

Φαίνεται απαραίτητο να ευνοείτε ένα smartphone με μια εσωτερική μνήμη προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, αφού κανένα μοντέλο της εμβέλειας δεν ξεκινά στον αναγνώστη καρτών μνήμης. Δεν θα μπορείτε να επεκτείνετε τη μνήμη του iPhone 12.

Η κάμερα iPhone 12

Χαρακτηριστικά της κάμερας iPhone 12
Αριθμός αισθητήρων στο πίσω μέρος 2
Ορισμός των πίσω αισθητήρων 12 mpx x2
Αριθμός αισθητήρων στο μπροστινό 1
Ορισμός του μπροστινού αισθητήρα 12 mpx
Ανάλυση βίντεο στο μπροστινό και πίσω 4K (3840 x 2160 px)

Ο iPhone 12 Και 12 μίνι είναι εξοπλισμένοι με 2 πίσω αισθητήρες του 12 mpx κάθε: Ένα εξαιρετικό άνοιγμα γωνίας για F/1.6 Και μια εξαιρετικά γωνία που ανοίγει F/2.4. Η φωτογραφική απόδοση είναι γενικά πολύ ικανοποιητική μέρα και νύχτα. Η νυχτερινή λειτουργία αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη σε χαμηλά φώτα. Οι λήψεις κερδίζουν στην αναγνωσιμότητα επωφελούνται από μεγαλύτερη φωτεινότητα και πιο φωτεινά χρώματα. Μπροστά, η κάμερα Τρύπα Εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας selfies και η λειτουργία πορτρέτου καταφέρνει να μειώσει τα θέματα καλά. Σχετικά με τη λήψη βίντεο, τοiPhone 12 μπορεί να κινηματογραφήσει 4K έχω 24, 30 Ή 60 εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Μακριά Dolby Vision HDR έχω 30 εικόνες ανά δευτερόλεπτο είναι επίσης εκεί. Η απόδοση είναι ρευστό και ποιότητα χάρη σε μια τέλεια ελεγχόμενη οπτική σταθεροποίηση.

Τις παραλλαγές Επαγγελματικός Και Επαγγελματικός επωφεληθείτε από 3 αισθητήρες φωτογραφιών από 12 mpx Στο πίσω μέρος: ένας φακός υψηλής γωνίας που ανοίγει F/1.6, ένα εξαιρετικά ευρύτατο αισθητήρα που ανοίγει στο F/2.0 και ένα τηλεφακό με άνοιγμα στο F/2.4. Χάρη σε αυτήν την τριπλή ενότητα, η ποιότητα των κλισέ βελτιώνεται σαφώς. Παρατηρούμε επίσης την παρουσία ενός αισθητήρα Λίδος, που εκτός από τη βελτιστοποίηση της απόδοσης της επαυξημένης πραγματικότητας, σας επιτρέπει να αποκτήσετε ακόμα πιο ρεαλιστικές φωτογραφίες.

Η αυτονομία του iPhone 12

Χαρακτηριστικά της μπαταρίας του iPhone 12
Ισχύς μπαταρίας 2815 mah
Μέση αυτονομία 1:15 μ.μ

παρόλο που τοApple iPhone 12 είναι εξοπλισμένο με λιγότερο ισχυρή μπαταρία από αυτή τουiPhone 11 (3110 MAH), το χάσμα της αυτονομίας μεταξύ των δύο τερματικών είναι τελικά πολύ ελάχιστο (1:30 μ.μ κατά μέσο όρο για τοiPhone 11Ουσία. Η αυτονομία τουiPhone 12 Παραμένει πολύ ικανοποιητική: Περίπου 2 ημέρες σε τυπική χρήση και 1 και μισή ημέρα στο πλαίσιο της πιο εντατικής χρήσης.

Προκειμένου να μειωθεί το οικολογικό αποτύπωμα του, μήλο είναι ικανοποιημένο για την παροχή καλωδίου USB-C Αλλά δεν υπάρχει μπλοκ φορτίου. Επομένως, θα είναι απαραίτητο να αποκτήσετε ένα μπλοκ με έξοδο USB-C ή καλώδιο USB-A προς Αστραπή Για να επαναφορτίσετε το δικό σας iPhone 12. Επιπλέον, ο χρόνος φόρτισης δεν είναι ο πιο καθοριστικός, αφού θα διαρκέσει λίγο περισσότερο από 1 ώρα για να πάει από 0 έως 100 % με φορτιστή 20 W ; Και πάνω από 3 ώρες με ένα μπλοκ φορτίου 5 W.

Δοκιμή iPhone 12: Ποιες είναι οι απόψεις των επαγγελματιών ?

Δυνατά σημεία Αδύναμα σημεία
Η πολύ καλή οθόνη OLED Δεν παρέχεται φορτιστής
Ποιότητα φωτογραφιών Χωρίς μίνι-jack και προσαρμογέα Peanhist
Εργονομία και απόδοση συσκευής Βραδύτερο φορτίο από ό, τι στον ανταγωνισμό
Ο άψογος σχεδιασμός
Καλή αυτονομία
Συμβατότητα 5G
Πιστοποίηση IP68

ΜΕΓΑΛΟ’iPhone 12 έχει περάσει με επιτυχία τις δοκιμές των επαγγελματιών και αποτελεί μέρος μιας πραγματικής εξέλιξης τουiPhone 11, Χάρη σε διάφορες βελτιώσεις που χρησιμοποιούν: ενισχυμένη απόδοση, βελτιστοποιημένο εξοπλισμό φωτογραφιών και μετάβασηOLED ! Στο τέλος των δοκιμών τους, οι επαγγελματίες χορήγησαν σημειώσεις μεταξύ 4 Και 4.6/5 στο νεότερο της μάρκας της Καλιφόρνιας και απλά λυπάμαι μερικές μικρές παραχωρήσεις υλικού.

iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max: Ποιο θα επιλέξει ?

Προκειμένου να σας επιτρέψει να συγκρίνετε με ευκολία το iPhone 12, Έχουμε αναφέρει τα κύρια χαρακτηριστικά τους στον ακόλουθο πίνακα:

Apple iPhone 12 Apple iPhone 12 Mini Apple iPhone 12 Pro Apple iPhone 12 Pro Max
Διαστάσεις 146.7 x 71.5 x 7.4 mm (5.78 x 2.81 x 0.29 σε) 131.5 x 64.2 x 7.4 mm (5.18 x 2.53 x 0.29 σε) 146.7 x 71.5 x 7.4 mm (5.78 x 2.81 x 0.29 σε) 160.8 x 78.1 x 7.4 mm (6.33 x 3.07 x 0.29 σε)
Βάρος 164G, 7.Πάχος 4 χιλιοστών 135G, 7.Πάχος 4 χιλιοστών 189G, 7.Πάχος 4 χιλιοστών 228G, 7.Πάχος 4 χιλιοστών
Οθόνη Super Retina XDR OLED, HDR10, Dolby Vision, 625 NITS (HBM), 1200 NITS (Peak) Super Retina XDR OLED, HDR10, Dolby Vision, 625 NITS (HBM), 1200 NITS (Peak) Super Retina XDR OLED, HDR10, Dolby Vision, 800 NITS (HBM), 1200 NITS (Peak) Super Retina XDR OLED, HDR10, Dolby Vision, 800 NITS (HBM), 1200 NITS (Peak)
Ανάλυση 1170×2532 εικονοστοιχεία 1080×2340 εικονοστοιχεία 1170×2532 εικονοστοιχεία 1284×2778 εικονοστοιχεία
Επεξεργαστής Apple A14 Bionic
Λειτουργικό σύστημα iOS 14.1, μέχρι το iOS 16.5
RAM (RAM) 4 GB RAM 6 GB RAM
Χωρητικότητα αποθήκευσης 64GB/128GB/256GB αποθήκευση, χωρίς υποδοχή κάρτας 128GB/256GB/512GB αποθήκευση, χωρίς υποδοχή κάρτας
Κάμερας Διπλός
Μονόκλινο
Τριπλούς
Μονόκλινο
Μπαταρία 2815 mah 2227 MAH 2815 mah 3687 MAH
Σφικτότητα IP68 (έως και 6 μέτρα βαθιά για 30 λεπτά)
Δάας 0,99 w/kg
Δίκτυα GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G
Διπλό sim Ναί
Χρώμα Μαύρο / λευκό / κόκκινο / πράσινο / μπλε Ασημένιο / γραφίτη / χρυσό / ειρηνικό μπλε

Ενημερώθηκε στις 09/22/2023

Το Enzo είναι ανεξάρτητος επεξεργαστής για Selectra και φροντίζει τους οδηγούς και τα άρθρα σε σχέση με τα smartphones.

iPhone 12: Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, τεχνικό φύλλο, όλα

Το νέο iPhone 12 είναι τελικά επίσημο ! Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, τεχνικό φύλλο, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα νέα smartphones της Apple.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2020 στις 4:00 μ.μ

iPhone 12 Pro 2020 Apple

Το έτος 2020 δεν θα είναι σαν τους άλλους είτε για την Apple. Συνηθισμένος να αποκαλύψει το νέο του iPhone τον Σεπτέμβριο, ο γίγαντας της Καλιφόρνια έπρεπε να αναθεωρήσει τα σχέδιά του. Οι καθυστερήσεις που προκλήθηκαν από τον κορώνα τον ανάγκασαν να μετατοπίσει το μακροχρόνιο Keynote του και επομένως την εμπορική έναρξη του νέου iPhone 12 του.

Εάν η Apple παρηγορούσε τους οπαδούς παρουσιάζοντας το νέο iPad 8 και το iPad Air καθώς και το Apple Watch Series 6 και SE, το νέο iPhone 12 παρέμεινε τα πιο αναμενόμενα προϊόντα της Apple της χρονιάς. Η αναμονή ήταν μεγάλη, αλλά το νέο iPhone 12 είναι τελικά εκεί. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι ‘αυτά.

Πόσα μοντέλα iPhone 12 ?

Όπως κάθε χρόνο, η Apple αρνείται το iPhone της σε διάφορες επαναλήψεις. Ενώ είχαμε συνηθίσει να ανακαλύπτουμε τρία νέα προϊόντα, Η Apple προσφέρει τέσσερα iPhone 12 φέτος, δύο πρότυπα και δύο επαγγελματίες. Επομένως, η σειρά 2020 αποτελείται – εκτός από το iPhone που ξεκίνησε νωρίτερα μέσα στο έτος – από ένα iPhone 12 Mini (οθόνη 5,4 ιντσών), ένα iPhone 12 (6,1 ίντσες), ένα iPhone 12 Pro (6,1 ίντσες και καλύτερη κάμερα) και ένα iPhone 12 Pro Max (6,7 ίντσες).

iPhone 12 Pro Color

Ποιες είναι οι τιμές του iPhone 12 ?

Η Apple δεν αλλάζει τις τιμές των εκδόσεων Pro σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Επομένως, το iPhone 12 Pro προσφέρεται από 1159 ευρώ και το 12 Pro Max από 1259 ευρώ. Σημειώστε ότι η βασική αποθήκευση πηγαίνει σε 128 GB έναντι 64 GB πέρυσι. Η Apple είναι λιγότερο γενναιόδωρη με το iPhone 12 και το iPhone 12 Mini. Το μικρότερο από τα δύο πωλείται στην τιμή του iPhone 11 κατά την εκτόξευσή του ή 809 ευρώ στην έκδοση 64 GB. Το iPhone 12 διατίθεται στο εμπόριο από 909 ευρώ (64 GB) ή 100 ευρώ περισσότερο από το iPhone 11.

iPhone 12: € 909 (64 GB), € 959 (128 GB), € 1079 (256 GB)

iPhone 12 64 GB στην καλύτερη τιμή βασική τιμή: 909 €

iPhone 12 Pro: € 1159 (128 GB), € 1279 (256 GB), € 1509 (512 GB)

iPhone 12 Pro 128 GB στην καλύτερη τιμή βασική τιμή: € 1.159

Όταν βγαίνει το iPhone 12 ?

Αυτό το έτος και πάλι η Apple ξεκινά το νέο της iPhone 12 σε δύο στάδια. Το iPhone 12 και το iPhone 12 Pro θα είναι διαθέσιμα από τις 23 Οκτωβρίου 2020 με ένα Άνοιγμα πριν από τις 16 Οκτωβρίου στις 2 μ.μ. Το iPhone 12 Mini και το iPhone 12 Pro Max θα φτάσει αργότερα. Η ημερομηνία μάρκετινγκ έχει οριστεί για τις 13 Νοεμβρίου με ένα άνοιγμα προ -παραγγελιών στις 6 Νοεμβρίου.

Τα iPhone 12 και 12 Mini διατίθενται σε 5 χρώματα (λευκό, μαύρο, μπλε, πράσινο και κόκκινο προϊόν) ενώ τα 12 pro και 12 pro max προσφέρονται σε τέσσερα χρώματα (χρυσό, ασήμι, γραφίτη και ειρηνικό μπλε).

Το iPhone 12 παραδίδεται με ακουστικά και φορτιστή ?

Αυτό είναι το πιο αμφιλεγόμενο θέμα φέτος. Όπως προβλέπεται από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, το iPhone 12 παραδίδεται χωρίς φορτιστή ή ακουστικά … στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δοκιμή AirPods Pro

Οι Γάλλοι καταναλωτές είναι τυχεροί από τον υπόλοιπο κόσμο. Πράγματι, η νομοθεσία υποχρεώνει τους κατασκευαστές smartphones να τους παραδώσουν με μια συσκευή για να διατηρήσουν συνομιλίες με την απέλαση του τηλεφώνου προκειμένου να περιορίσουν τα αποτελέσματα των κυμάτων. Με άλλα λόγια, Η Apple αναγκάζεται να παρέχει ένα ζευγάρι ακουστικών με το iPhone 12 της. Από την άλλη πλευρά, το μπλοκ φορτίου εμφανίζεται καλά σε απουσιάζοντες συνδρομητές. Τι πιέζουν τους αγοραστές να στραφούν στους νέους φορτιστές Magsafe.

Ο προσαρμογέας που πωλείται από την Apple επιπλέον δεν είναι ο ίδιος στο iPhone 12 και στο iPhone 12 Pro. Το πιο υψηλότερο μοντέλο είναι συμβατό με ελαφρώς ταχύτερο φορτίο από τον μικρό αδελφό του, στα 20 W έναντι των 18 ετών.

Το iPhone 12 είναι συμβατό με 5G ?

Εάν το 5G συζητηθεί στη Γαλλία, η ανάπτυξή της έχει προχωρήσει καλά στον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης, η Apple ανταποκρίνεται στην σειρήνα 5G: Το iPhone 12 είναι επομένως όλα συμβατά 5G. Προς το παρόν, έχει μικρή σημασία στη Γαλλία το δίκτυο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη την ανάπτυξή του. Εάν η Orange έχει ήδη ανακοινώσει τα πρώτα 5G πακέτα, όλα παραμένουν να γίνουν.

Σχέδιο iPhone 12

Φέτος, η Apple παίζει την κάρτα νοσταλγίας και αναλαμβάνει τα χαρακτηριστικά του iPhone 4 (του οποίου ο σχεδιασμός εξακολουθεί να επαίνεσε σήμερα) με ένα άγγιγμα της νεωτερικότητας. Αυτή η ασυνήθιστη αλλαγή (η Apple αλλάζει πλήρως τους κωδικούς σχεδιασμού της και τις δύο γενιές) επιτρέπει στην Apple να δημιουργήσει μια μικρή έκπληξη.

Χρώματα iPhone 12

Έτσι, Το iPhone 12 διακρίνεται από τις πιο γωνιακές άκρες του, Μια επίπεδη οθόνη και λεπτότερα σύνορα. Η εγκοπή είναι επίσης λεπτότερη. Το σασί αποτελείται πάντα από ανοξείδωτο χάλυβα για το iPhone 12 Pro και το αλουμίνιο για το κλασικό iPhone 12. Η πίσω πλευρά τους καλύπτεται με παγωμένο γυαλί με ένα λαμπερό λογότυπο. Η κύρια καινοτομία έγκειται στην ενσωμάτωση του Κεραμική ασπίδα, Ένα υπερ -ανθεκτικό υλικό που κάνει νέο iPhone 12 “Τα ισχυρότερα smartphones στον κόσμο” Εξασφαλίστε την Apple. Το iPhone 12 Mini είναι “Το ελαφρύτερο και πιο συμπαγές smartpone 5g που δημιουργήθηκε ποτέ”.

Όχι οθόνη 120 Hz OLED

Η τεχνογνωσία της Apple όσον αφορά την οθόνη δεν πρέπει πλέον να αποδειχθεί. Παρ ‘όλα αυτά, ο διαγωνισμός είναι εξαντλημένος, επίσης το iPhone 11 Pro, με την πλάκα 60 Hz, ήταν χλωμό μπροστά από τα τελευταία μοντέλα της Samsung, Oppo ή OnePlus. Ο γίγαντας της Καλιφόρνιας έδωσε την τάση ? Με τίποτα. Το νέο iPhone 12S ενσωματώνει μια πλάκα OLED Super Retina XDR με ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Γιατί να μην έχουν ενσωματωθεί 120 Hz ? Επειδή η εταιρεία θεωρεί ότι το ευρύ κοινό δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης, η ποιότητα εμφάνισης παραμένει το κύριο κριτήριο.

iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max

Το αναγνωριστικό πρόσωπο στο (λίγο) μικρότερο

Εγκοπή ή όχι εγκοπή ? Από το iPhone X, η Apple δεν έχει αλλάξει την μπροστινή πλευρά του smartphone της. Στο πλαίσιο, η ενσωμάτωση του προσώπου ID, του συστήματος αναγνώρισης του προσώπου μέχρι στιγμής χωρίς ανισότητα. Προφανώς περήφανος για αυτό το εύρημα, η μάρκα της Apple συνεχίζει τη δυναμική της. Χωρίς αναγνωριστικό αφής στο νέο iPhone, αλλά αντιμετωπίζει αναγνωριστικό.

Apple iPhone 12

Θα μπορούσαμε να περιμένουμε να δούμε μια μικρότερη εγκοπή για αυτή τη νέα επανάληψη του iPhone, αλλά η Apple αποφάσισε διαφορετικά. Η οθόνη αφήνει πάντα αρκετό χώρο για αισθητήρες αναγνώρισης προσώπου, έτσι ώστε το iPhone να μην είναι smartphone με εντελώς οθόνη σύνορο. Φαίνεται ότι το εμπορικό σήμα είναι περισσότερο να περιμένει την άφιξη τεχνολογιών κάμερας κάτω από την οθόνη πριν περάσει την εγκοπή της εγκοπής.

Παραστάσεις: A14 Bionic Chip

Όπως κάθε χρόνο η Apple εκμεταλλεύεται την έναρξη του νέου iPhone της για να αποκαλύψει ένα νέο τσιπ. Το iPhone 12 ενσωματώνεται λογικά Το A14 Bionic χαραγμένο σε 5 nm και παράγεται από το TSMC. Αυτό το όνομα σημαίνει τίποτα για εσάς ? Είναι φυσιολογικό. Η κρίση της υγείας έχει μετατρέψει το ημερολόγιο της μάρκας αναστατωμένος, το πρόσφατα ανακοινωθέν iPad Air έχει ήδη το A14 Bionic. Η Apple μιλά για αυξημένη απόδοση 40% και 30% ταχύτερη επεξεργασία γραφικών. Ένα επίπεδο μέχρι την καριέρα της, καθώς σύντομα θα γίνει το A14X, το νέο τσιπ που ονομάζεται “Apple Silicon” και το οποίο θα αντικαταστήσει τον επεξεργαστή Intel που υπάρχει στο MAC.

Αυτονομία και επαναφόρτιση

Πρώην χλευασμένο για την καταστροφική αυτονομία τους, το iPhone είναι τώρα από τα καλύτερα σε αυτόν τον τομέα (σας ευχαριστώ το iPhone 11 Pro). Η Apple διατηρεί το μάθημα με το νέο iPhone 12. Θα μπορούσε ακόμη και να κάνει καλύτερα, τα 11,8 δισεκατομμύρια τρανζίστορ του Bionic A14 που επιτρέπουν τη βελτιστοποίηση στα μικρά κρεμμύδια. Να ελεγχθεί κατά τη διάρκεια μιας πλήρους δοκιμής.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές προέρχονται από την επαναφόρτιση. Η Apple δεν παρέχει φορτιστή στο κουτί του iPhone 12 και εγκαινιάζει το Magsafe, ένα μαγνητικό σύστημα φόρτισης εμπνευσμένο από το παλιό MacBook. Προσφέρει ασύρματη επαναφόρτιση 15 W και μπορεί να φιλοξενήσει πολλά αξεσουάρ. Ως υπενθύμιση, συμβατή ενσύρματη επαναφόρτιση 20 W στο iPhone 12 Pro και 18 W στο iPhone 12.

Κάμερα: Pretty Little Lidar

Ποιος λέει ότι τα νέα μοντέλα αναφέρουν βελτιωμένη κάμερα. Παρ ‘όλα αυτά, η Apple διατηρεί και πάλι τις καλύτερες τεχνολογίες της στις δύο πιο πριμοδότες εκδόσεις. Έτσι, Το iPhone 12 Pro και το Pro Max ενσωματώνουν τον σαρωτή Lidar ότι ανακαλύψαμε στο iPad Pro 2020. Το κύριο πλεονέκτημά του: διαχειρίζεται τα βάθη καλύτερα και καθιερώνει ένα 3D σχέδιο του περιβάλλοντος του σε ακτίνα 20 μέτρων. Τι βελτιώνει την ποιότητα των πορτρέτων για παράδειγμα. Αυτά τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν επίσης ένα νέο τηλεφακό με 4x οπτικό ζουμ για τα 12 pro και 5x για το 12 pro max.

Με Μετατόπιση αισθητήρα, Το iPhone 12 Pro και το Pro Max απολαμβάνουν καλύτερη σταθεροποίηση. Μήλο proraw είναι από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά Δεδομένου ότι θα σας επιτρέψει να πυροβολήσετε και να αγγίξετε τα κλισέ στο RAW.

Αυτά τα δύο smartphones pros της φωτογραφίας θα αποπλανήσουν επίσης τους βιντεογράφους. Και οι δύο μπορούν να κινηματογραφήσουν σε 4K HDR Dolby Vision στα 60 IM/S. Τα βίντεο μπορούν ακόμη και να δημοσιευθούν απευθείας στην εφαρμογή φωτογραφίας χάρη στη δύναμη του A14 Bionic.

iPhone 12 Pro Photo

Το iPhone 12 και 12 Mini πρέπει να “ικανοποιεί” τους ίδιους δύο κύριους αισθητήρες των εκδόσεων Pro, ένα πρώτο με ένα μεγάλο γωνιακό φακό και ένα δευτερόλεπτο με φακό εξαιρετικά γωνίας. Χωρίς φακό lidar ή τηλεφακού. Όλα τα μοντέλα, από την άλλη πλευρά, απολαμβάνουν βελτιστοποιήσεις λογισμικού που αναπτύχθηκαν από την Apple Engineers: Night Mode (τώρα διαθέσιμη με τον μπροστινό αισθητήρα) βελτιώθηκε, Έξυπνο HDR 3 και πολλά άλλα.

Πλήρης τεχνικά φύλλα για το νέο iPhone 12

iPhone 12 Mini iPhone 12 iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max
Διαστάσεις 131.5 x 64.2 x 7.4 mm 146.7 x 71.5 x 7.4 mm 146.7 x 71.5 x 7.4 mm 160.8 x 78.1 x 7.4 mm
Βάρος 133 g 162 g 187 g 226 g
Σφικτότητα IP68 IP68 IP68 IP68
Οθόνη OLED 5.4 ” Super Retina XDR (2340 x 1080 εικονοστοιχεία)
HDR
Αληθής τόνος
Απτική πινελιά
Αντίθεση 2.000.000: 1
ΜΑΥ 1200 NITS Φωτεινότητα
Κάλυμμα DCI-P3
OLED 6.1 ” Super Retina XDR (2340 x 1170 pixels)
HDR
Αληθής τόνος
Απτική πινελιά
Αντίθεση 2.000.000: 1
ΜΑΥ 1200 NITS Φωτεινότητα
Κάλυμμα DCI-P3
OLED 6.1 ” Super Retina XDR (2340 x 1170 pixels)
HDR
Αληθής τόνος
Απτική πινελιά
Αντίθεση 2.000.000: 1
ΜΑΥ 1200 NITS Φωτεινότητα
Κάλυμμα DCI-P3
OLED 6.7 ” Super Retina XDR (2340 x 1170 pixels)
HDR
Αληθής τόνος
Απτική πινελιά
Αντίθεση 2.000.000: 1
ΜΑΥ 1200 NITS Φωτεινότητα
Κάλυμμα DCI-P3
Ήχος Όχι 3,5 mm Jack
Δύο στερεοφωνικά ηχεία
Dolby Atmos
Όχι 3,5 mm Jack
Δύο στερεοφωνικά ηχεία
Dolby Atmos
Όχι 3,5 mm Jack
Δύο στερεοφωνικά ηχεία
Dolby Atmos
Όχι 3,5 mm Jack
Δύο στερεοφωνικά ηχεία
Dolby Atmos
Πατατακι A14 Bionic
Apple GPU
A14 Bionic
Apple GPU
A14 Bionic
Apple GPU
A14 Bionic
Apple GPU
Αποθήκευση 64, 128 ή 256 GB 64, 128 ή 256 GB 128, 256 ή 512 GB 128, 256 ή 512 GB
Εμβολο Nc Nc Nc Nc
Μπαταρία Nc Nc Nc Nc
Επαναφορτώ Γρήγορο φορτίο 18 W
Magsafe έως 15 W
Qi έως 7,5 W
Γρήγορο φορτίο 18 W
Magsafe έως 15 W
Qi έως 7,5 W
Γρήγορο φορτίο 18 W
Magsafe έως 15 W
Qi έως 7,5 W
Γρήγορο φορτίο 18 W
Magsafe έως 15 W
Qi έως 7,5 W
Βιομετρία Εύκολη αναγνώριση αναγνωριστικού προσώπου Εύκολη αναγνώριση αναγνωριστικού προσώπου Εύκολη αναγνώριση αναγνωριστικού προσώπου Εύκολη αναγνώριση αναγνωριστικού προσώπου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ – Grand English 26 mm (f/1,6); 12 MP αισθητήρα (φωτοστέφανο 1,4 μm). Διπλό εικονοστοιχείο. PDAF; Μετατόπιση αισθητήρα OIS
– Ultra μεγάλης γωνίας 13 mm (F/2,4 mm). 120 ° πεδίο όρασης. Αισθητήρας 12 mpx

2x, Digital 5x οπτικό ζουμ
Νυχτερινή λειτουργία
Έξυπνο HDR 3
Βαθιά σύντηξη

2x, Digital 5x οπτικό ζουμ
Νυχτερινή λειτουργία
Έξυπνο HDR 3
Βαθιά σύντηξη

Μήλο proraw
Νυχτερινή λειτουργία
Έξυπνο HDR 3
Βαθιά σύντηξη
Πορτρέτα σε νυχτερινή λειτουργία με Lidar

Μήλο proraw
Νυχτερινή λειτουργία
Έξυπνο HDR 3
Βαθιά σύντηξη
Πορτρέτα σε νυχτερινή λειτουργία με Lidar

iPhone 12: Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, χαρακτηριστικά … όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα νέα smartphones της Apple

Στις 13 Οκτωβρίου 2020, η Apple σήκωσε το πέπλο στη νέα γενιά του smartphone, το iPhone 12. Ημερομηνία απελευθέρωσης, τιμών, επίσημων χαρακτηριστικών … σας λέμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο Fleury της Apple.

Η Apple μόλις σήκωσε το πέπλο στη νέα της ναυαρχίδα, το iPhone 12. Σε αυτό το έτος 2020, η εταιρεία Cupertino αναθεώρησε δραστικά το αντίγραφό της, χωρίς να ξεκινήσει ένα, αλλά τέσσερα μοντέλα iPhone 12: TheiPhone 12, ΜΕΓΑΛΟ’iPhone 12 Mini, ΜΕΓΑΛΟ’iPhone 12 Pro Και τέλος, τοiPhone 12 Pro Max. Διατίθενται τρία μεγέθη: 5,4 ίντσες για το iPhone 12 Mini, 6,1 ίντσες για το iPhone 12 και το iPhone 12 Pro και 6,7 ίντσες για το iPhone 12 Pro Max.

Όλοι δικαιούνται μια οθόνη Super Retina XDR OLED με κεραμική επικάλυψη, που υποτίθεται ότι το κάνουν πιο ανθεκτικό. Πάνω απ ‘όλα, έχουμε το δικαίωμα σε αλλαγή σασί, καθώς και πολύ αναμενόμενα χαρακτηριστικά των χρηστών του iPhone, συμπεριλαμβανομένης της άφιξης συμβατότητας με το 5G. Καταβάλλουμε απολογισμό όλων των πληροφοριών που πρέπει να γνωρίζουμε για το iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max !

Ενημερωμένο άρθρο στις 30/10 : Προσθήκη της δοκιμής iPhone 12 Pro.

Ποια είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 12 ?

Οι προ -παραγγελίες για το iPhone 12 και το iPhone 12 Pro ξεκίνησαν στις 16 Οκτωβρίου από τις 2 μ.μ. από την Apple, για μια εκτόξευση στις 23 Οκτωβρίου 2020. Ο iPhone 12 Mini Και iPhone 12 Pro Max θα πρέπει να περιμένουν λίγο, τουλάχιστον μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, την ημερομηνία ανοίγματος των προ -παραγγελιών τους, για μια εκτόξευση την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Δοκιμές iPhone 12

Εάν όλα πάνε όπως είχε προγραμματιστεί, θα μπορέσουμε να σας προσφέρουμε τις δοκιμές του iPhone 12 Mini και 12 “πολύ σύντομο” σύντομα. Το iPhone 12 Pro έχει ήδη περάσει στα χέρια μας και είναι ένα εξαιρετικό τρύγο για άλλη μια φορά.

Πόσο κοστίζει το iPhone 12 ?

Φέτος, η Apple εξετάζει κάπως τις τιμές της. Στο πλάι της σειράς iPhone 12, η ​​τιμή εισόδου παραμένει η ίδια ή 809 ευρώ. Από την άλλη πλευρά, αυτό είναι το iPhone 12 Mini σε έκδοση 64 GB, και το iPhone 12 και η οθόνη 6,1 ιντσών (το ίδιο μέγεθος με το iPhone 11) πωλείται 909 ευρώ, σε 64 GB. Ως εκ τούτου, η Apple αύξησε την τιμή της κατά 100 ευρώ φέτος ..

Από την πλευρά του εύρους “pro”, οι τιμές παραμένουν σταθερές. Το iPhone 12 Pro προσφέρεται από 1.159 ευρώ, ενώ το iPhone 12 Pro Max πωλείται για 1.250 ευρώ. Καλά νέα, αυτά τα δύο μοντέλα πηγαίνουν σε 128 GB αποθήκευσης εισόδου, έναντι 64 GB πριν.

Πού να αγοράσετε το iPhone 12 ?

Σημειώστε ότι το Red by SFR και το CDISCONT προσφέρουν πληρωμή σε 4 φορές.

Πού να αγοράσετε το iPhone 12 Pro ?

Τι αλλαγή επιπέδου σχεδιασμού ?

Μετά από χρόνια για να ξεκινήσετε smartphones με στρογγυλεμένες καμπύλες (από το 2014, και το iPhone 6), η Apple φυσάει ένα άνεμος νοσταλγίας Φέτος με το iPhone 12, προσφέροντας το ευθείες φέτες Όπως το αρχαίο iPhone 4/4S/5/5S. Αυτό το χαρακτηριστικό βρίσκεται ιδιαίτερα σε ένα από τα προϊόντα Vogue του Apple, τοiPad Pro. Στο iPhone 12 και 12 Mini, επωφελούμαστε από τις φέτες αλουμινίου με το χρώμα που έχει επιλεγεί (μαύρο, λευκό, κόκκινο, πράσινο και ένα νέο σκούρο μπλε), όταν τα μοντέλα “pro” έχουν πάντα το δικαίωμα σε ανοξείδωτο ατσάλι (ασήμι , χρυσό, γραφίτη γκρι και μπλε μεσάνυχτα). Τέλος, η πλάτη είναι πάντα κατασκευασμένη από γυαλί, γυαλιστερό στο iPhone 12 και παγωμένο στο iPhone 12 Pro, και πάντα επιτρέπει την επαγωγή επαναφόρτισης, ιδιαίτερα χάρη στο νέο Magsafe Magsaler. Βρίσκουμε ένα ισχυρό μπλοκ φωτογραφιών που μοιάζει με αυτό που είχαμε ήδη στο iPhone 11, με δύο αισθητήρες στο iPhone 12 και το iPhone 12 Mini και τρεις αισθητήρες στο iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max, οι οποίοι επωφελούνται επίσης από το Lidar αισθητήρας.

Στην μπροστινή πλευρά, δυστυχώς δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές. Εάν το iPhone 12 και το iPhone 12 Mini επωφελούνται λογικά από τη μείωση του μεγέθους των συνόρων τους χάρη στην άφιξη του OLED, υπάρχει μια σχετικά παρόμοια μπροστινή πλευρά με πάντα αυτό το μεγάλο ID καλωσορίσματος, ένα σχέδιο που αρχίζει σίγουρα σε ηλικία το 2020.

Τι οθόνες προσφέρουν το iPhone 12 ?

Καλά νέα φέτος: Η Apple τελικά εγκαταλείπει την οθόνη LCD στη μη “Pro” Range και προσφέρει το OLED σε όλα τα μοντέλα της ! Αποτέλεσμα, καταλήγουμε σε μια ευρεία επιλογή μεγεθών οθόνης, με πολύ συγκρίσιμη ποιότητα. Πρώτα απ ‘όλα, είναι το μικρό μοντέλο που πρέπει να προσελκύσει τους εραστές των μικρών οθονών, τα χαρακτηριστικά που έχουν γίνει πολύ σπάνια σε μια ναυαρχίδα. Το iPhone 12 Mini μπορεί να έχει μια μικρή πλάκα 5,4 ιντσών, η Apple δεν σκουπίζει τα μέσα και του προσφέρει το OLED και έναν άνετο ορισμό των 2.340 x 1.080 pixels, για 476 σελίδες. Από την πλευρά του iPhone 12 και του iPhone 12 Pro, επωφελούμαστε από μια πλάκα Super Retina XDR σημαντικά ταυτόσημη με τον ορισμό των 2.532 x 1.170 εικονοστοιχεία στα 460 PPP. Τέλος, το iPhone 12 Pro Max ανεβαίνει έως και 6,7 ίντσες, το μεγαλύτερο μέγεθος που δεν έχει δει ποτέ σε ένα smartphone της Apple.

Δυστυχώς, όλα τα μοντέλα iPhone 12 προσφέρουν πάντα ένα ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, παρά τις φήμες ότι υποτίθεται ότι η άφιξη μιας λειτουργίας 120 Hz στα μοντέλα “Pro”. Η Apple θα προτιμούσε να στοιχηματίζει σε αξιοπρεπή αυτονομία, ειδικά με την άφιξη 5G σε όλα τα μοντέλα iPhone 12. Αυτή η έλλειψη είναι ωστόσο πολύ επιζήμια το 2020, ενώ οι περισσότερες ανταγωνιστικές ναυαρχίδες προσφέρουν τώρα 120 Hz οθόνες, όπως το Samsung Galaxy S20 και ΣΗΜΕΙΩΣΗ 20 ή ο OnePlus 8 Pro. Άλλα λιγότερα smartphones premium εξακολουθούν να προσφέρουν 90 Hz, όπως το Xiaomi Mi 10, το Huawei P40 ή ακόμα και το Βόρειο OnePlus, Πωλείται μόνο 399 ευρώ.

Σημειώστε ότι η Apple αυξάνει τις τιμές επισκευής της οθόνης φέτος στο iPhone 12. Εάν η αντικατάσταση της οθόνης ενός iPhone 12 Pro κοστίζει την ίδια τιμή όπως στο iPhone 11 Pro – παρά τις επιπλέον 0,3 ίντσες – αυτή του iPhone 12 αυξάνεται κατά 100 ευρώ σε σύγκριση με την αντικατάσταση ενός iPhone οθόνης 11. Όλες αυτές οι λειτουργίες χρεώνονται 311 ευρώ, είτε πρόκειται για iPhone 12 είτε για iPhone 12 Pro. Αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί από την άφιξη του OLED στο “πρότυπο” iPhone 12, ενώ το iPhone 11 είχε μια πλάκα LCD, λιγότερο ακριβό για παραγωγή. Σημειώστε ότι η Apple έχει φέτος εισήγαγε έναν νέο τύπο σκληρυμένης κεραμικής οθόνης, την οποία η επιχείρηση έχει καυχηθεί ως τέσσερις φορές πιο ανθεκτική στις πτώσεις και “Πιο ανθεκτικό από οποιοδήποτε γυαλί smartphone”.

Τι παραστάσεις αναμένετε από το νέο iPhone 12 ?

Όλα τα νέα iPhone έχουν ένα SOC A14, Σχεδιασμένο από το εμπορικό σήμα. Αυτό είναι χαραγμένο σε 5 nm από το TSMC, ένα μεγάλο πρώτο για ένα τσιπ smartphone. Για σύγκριση, στην Intel, δεν περιμένουμε 5 nm πριν από το 2023, όταν η Qualcomm ανακοίνωσε ότι θα μπορούσε να φτάσει σε αυτή τη φινέτσα το 2021 μόνο με το Snapdragon 875. Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδος ισχύος περίπου 50% σε σύγκριση με το iPhone 11, χάρη σε περίπου 11,8 δισεκατομμύρια τρανζίστορ διαθέσιμα. Αυτό είναι θεωρητικά το iPhone 12 τα πιο ισχυρά smartphones στην αγορά, ακόμη και αν θα πρέπει να επιβεβαιωθεί στις δοκιμές μας. Επίσης, αυτό το vintage σηματοδοτεί την άφιξη 5G στο iPhone. Καλά νέα: Κανένα μοντέλο δεν είναι ιδιωτικό και μπορούμε φυσικά να το εκμεταλλευτούμε στη Γαλλία μόλις η νέα γενιά των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Από την πλευρά της αυτονομίας, το διαφορετικό iPhone 12 θα μπορούσε να είναι λιγότερο αυτόνομο στους προκατόχους τους, με χαμηλότερες μπαταρίες. Σύμφωνα με μια διαρροή – η Apple δεν έχει αναφέρει τις ικανότητες – θα περίμεναν με τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • iPhone 12: 2 227 mah
 • iPhone 12 max: 2.775 mah
 • iPhone 12 Pro: 2.775 mah
 • iPhone 12 Pro Max: 3.687 mah

Από την πλευρά αποθήκευσης, η επιχείρηση θα παραδώσει και πάλι το iPhone 12 και το iPhone 12 Mini με μόνο 64 GB αποθήκευσης κατά την είσοδο -. Το iPhone 12 Pro και το 12 Pro Max όφελος από 128 GB βασικής αποθήκευσης.

Προσφέρεται από το iPhone 12 στη φωτογραφία ?

Από την πλευρά της φωτογραφίας και του βίντεο, η Apple έβαλε ιδιαίτερα το πακέτο στο iPhone 12 Pro, το iPhone 12 και το iPhone 12 Mini προσφέροντας πολύ λίγες αλλαγές σε σύγκριση με το iPhone 11. Υπάρχουν πάντα δύο αισθητήρες-μια εξαιρετική γωνία και μια εξαιρετικά ευρεία γωνιά και οι μόνες πραγματικές διαφορές θα βρίσκονται στο πλάι του τσιπ A14, το οποίο σας επιτρέπει να εισαγάγετε το Smart HDR 3 και το Night Mode ακόμη και στο Ultra Γκορδός.

Από την πλευρά του iPhone 12 Pro και του iPhone 12 Pro Max, υπάρχουν αρκετές αλλαγές, ξεκινώντας από την προσθήκη ενός αισθητήρα LIDAR, που ήδη παρατηρείται στο iPad Pro 2020, το οποίο θα πρέπει να δώσει στο iPhone 12 Pro μη δημοσιευμένες δυνατότητες όσον αφορά την Augmented Πραγματικότητα, αλλά και να κάνετε αυτόματη εστίαση έξι φορές ταχύτερα και να βελτιώσετε τα πλάνα σε χαμηλό φωτισμό, σύμφωνα με την Apple. Διαφορετικά, υπάρχουν πάντα τρεις αισθητήρες, όπως το iPhone 11 Pro, αλλά που επωφελούνται από ορισμένες βελτιώσεις: μεγάλη γωνία 12 MP (26 mm ισοδύναμο, f/1,6), εξαιρετικά γωνία 12 MP (ισοδύναμο 13 mm , f/2.4), ένα Zoom x2 τηλεφακό 12 MP (52 mm ισοδύναμο, f/2.0 στο 12 Pro, f/2.2 στο 12 pro max). Είναι πάνω απ ‘όλα το iPhone 12 Pro Max που κάνει καλά με τον νέο κύριο 47% μεγαλύτερο αισθητήρα και τον τηλεφακό του που προσφέρει ένα X2.5 οπτικό ζουμ Zoom. Αυτές οι προσθήκες θα του επέτρεπαν να υπερέχει σε χαμηλό φωτισμό. Αν όχι, επωφελούμαστε από διάφορα νέα λογισμικού, ξεκινώντας από την άφιξη μιας νέας μορφής Apple Proraw (RAW που περιέχει πληροφορίες Apple όπως Smart HDR, Deep Fusion κ.λπ.), αλλά και βίντεο στο Dolby Vision HDR, με 10 – κομμάτια. Όχι 8K σε βίντεο, αλλά μάλλον 4k.