IPhone 11 (Κριτικές): Μπορεί ακόμα να ανταγωνιστεί το 2021?, Δοκιμή iPhone 11: Ισχυρή, διαρκής, προικισμένος στη φωτογραφία. Το πιο προσιτό smartphone της Apple αυξάνει μια εγκοπή

Δοκιμή iPhone 11: Ισχυρό, διαρκές, προικισμένο στη φωτογραφία … το πιο προσιτό smartphone της Apple αυξάνεται από μια εγκοπή

Contents

Αυτή η εργονομική λεπτομέρεια συμβολίζει αρκετά καλά τη φροντίδα που δίνεται στην εμπειρία της χρήσης της εφαρμογής της κάμερας και με κάποιο τρόπο στη γενική διεπαφή του iPhone, είτε πρόκειται για iOS 13 είτε για απτική αφή, η οποία δονείται για να δώσει βάθος στις αλληλεπιδράσεις σας με την οθόνη.

iPhone 11 (Κριτικές): Μπορεί ακόμα να ανταγωνιστεί το 2021 ?

Κάθε χρόνο, το αμερικανικό γίγαντα Apple αποκαλύπτει τη νέα γενιά smartphones στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Τον Σεπτέμβριο του 2019, μπορέσαμε να ανακαλύψουμε το iPhone 11, ο οποίος ήρθε παράλληλα με τις εκδόσεις 2 “pro” και “pro max”. Αυτό επιτυγχάνει το iPhone XR, το φθηνότερο μοντέλο στο φάσμα των τηλεφώνων που επισημοποιήθηκαν το 2018.

Το iPhone 11 είναι τεχνικά λιγότερο αποτελεσματικό από το iPhone 11 Pro και το 11 Pro Max, αλλά αυτό δεν εμποδίζει να είναι εξαιρετική όσον αφορά την αξία για τα χρήματα. Παρακάτω, θα βρείτε τη γνώμη μας iPhone 11, καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή αυτής της συσκευής. Μπορεί να ανταγωνιστεί με το νέο iPhone 12 ? Αυτό θα δούμε τώρα.

iPhone 11 Apple

Εάν το iPhone 11 δεν είναι τόσο ισχυρό όσο η έκδοση 11 Pro, αυτό δεν εμποδίζει να παρέχει μια εξαιρετική αξία για τα χρήματα στη γενιά των smartphones της αμερικανικής εταιρείας 2019 της αμερικανικής εταιρείας. Για τη γενιά Smartphones 2018, το iPhone XR θεωρήθηκε ο καλύτερος συμβιβασμός στα τηλέφωνα. Το iPhone 11 έχει τη δυνατότητα απόκτησης της ίδιας κατάστασης ? Απάντηση κατά τη γνώμη μας για το iPhone 11.

iPhone 11 στην καλύτερη τιμή βασική τιμή: € 809

Σχέδιο iPhone 11

Μέγεθος και απόδοση οθόνης

Αυτό είναι το τελευταίο iPhone που θα είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη LCD – και όχι την τεχνολογία OLED, όπως συμβαίνει με τα μοντέλα πιο πριμοδότησης (και πιο ακριβό). Αυτό το νέο iPhone 11 έρχεται με την ίδια τεχνολογία με το iPhone XR, αλλά σίγουρα δεν το κάνει “κακό” τηλέφωνο. Η νέα γενιά του iPhone 12 (2020) αγνόησε την οθόνη LCD για να επικεντρωθεί στο OLED, ένα πιο υψηλότερο επίπεδο.

Η Apple παραμένει πάντα η Apple και η ποιότητα της οθόνης που ενσωματώνει σε όλα τα τηλέφωνά του εξαρτάται από τις προσδοκίες του ακροατηρίου του. Το εμπορικό σήμα δεν θα επέτρεπε στον εαυτό του να εξοπλίσει το iPhone 11 του με υπερπέρατα τεχνολογία. Πρέπει να αναγνωριστεί ότι η οθόνη LCD είναι πολύ καλά ισορροπημένη, η ποιότητα των χρωμάτων είναι εξαιρετική. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι τόσο φωτεινό όσο μια οθόνη OLED όπως βρίσκουμε στο iPhone 11 Pro ή στο iPhone 12.

Επιπλέον, η Apple επιβεβαίωσε ότι το τελευταίο iPhone 11 ήταν εξοπλισμένο με το “πιο συμπαγές γυαλί που δεν έγινε ποτέ σε ένα smartphone” το 2019 για να αντισταθεί καλύτερα στο Falls. Είναι ενδιαφέρον να θυμόμαστε ότι το πίσω μέρος του τηλεφώνου αποτελείται από μία μόνο ημερομηνία γυαλιού – το οποίο είναι βουρτσισμένο στο επίπεδο των αισθητήρων φωτογραφιών. Στη σύγκριση του iPhone 11 vs iPhone 12, μπορείτε να δείτε ότι το τελευταίο έχει τώρα μια κεραμική ασπίδα.

Με αυτό το ενισχυμένο γυαλί στο πίσω μέρος του iPhone 11, αυτό δίνει πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα στην κάμερα που επομένως προστατεύεται καλύτερα. Η άκρη είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο (έναντι από ανοξείδωτο χάλυβα για το iPhone 11 Pro ως λεπτομέρειες της σύγκρισης μας), όπως συνέβη ήδη για το προηγούμενο μοντέλο. Παρακάτω κατά τη γνώμη μας σχετικά με αυτό το iPhone 11, μια λεπτομέρεια για τα τελειώματα της συσκευής.

Οθόνη

Όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης, η πλάκα LCD είναι 6.1 “διαγώνια, λίγο περισσότερο από το iPhone 11 Pro (5.8”) και το ίδιο μέγεθος με το iPhone XR. Έχει επίσης το ίδιο μέγεθος με το iPhone 12 του 2020. Όσον αφορά τον ορισμό και την ανάλυση της οθόνης iPhone 11, παραμένει ακριβώς το ίδιο όπως και για το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς, δηλαδή 1792 x 828 px.

Είτε από τεχνική ή αισθητική άποψη, η οθόνη iPhone 11 είναι η ίδια με αυτή του iPhone XR. Η Apple δεν έχει ακόμη αποφασίσει να διαγράψει την εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης – το οποίο ένα μικρό τιμωρεί την επιφάνεια της οθόνης. Αυτή η εγκοπή έρχεται να αποκρύψει τον αισθητήρα φωτογραφιών “selfie”, αλλά και την τεχνολογία που αντιμετωπίζει τα ID (αναγνώριση προσώπου) και το ηχείο. Πρέπει επίσης να αναγνωριστεί ότι αυτό είναι ένα από τα σπάνια smartphones ως premium για να κρατήσει μια μακρά εγκοπή.

Διατηρώντας την εγκοπή στο iPhone 11, η Apple διαφέρει από τους ηγέτες της Huawei και της Samsung – που αποφάσισαν να βρουν εναλλακτικές λύσεις. Είναι μακριά από το να είναι δραματικό και δεν διαχειρίζεται την πλοήγηση. Η εταιρεία Cupertino δεν θέλει να αγωνιστεί για την αναλογία οθόνης προς σώμα και αφήνει τις κάμερες που “pop-up” ή τις “φυσαλίδες” στους αντιπάλους της. Ας προχωρήσουμε στην αναθεώρηση του iPhone 11 με διαθέσιμα νέα χρώματα.

Χρώμα iPhone 11

Για αυτή τη γενιά smartphones, η Apple ήθελε να προσφέρει νέα με νέα χρώματα. Έκανε το ίδιο για το iPhone 12 που έφυγε στα τέλη του 2020 και το οποίο θα παραμείνει το 2021. Εάν εμφανίζεται μόνο ένα νέο χρώμα για το iPhone 11 Pro, υπάρχουν διαθέσιμα τουλάχιστον 6 χρώματα για το βασικό iPhone 11. Βρίσκουμε το χρώμα μαύρο, κόκκινο (κόκκινο), μωβ, λευκό, πράσινο και κίτρινο.

Η μάρκα θέλει να προσφέρει ένα μεγάλο εύρος που θα ανταποκριθεί σε όλα τα προφίλ και τα στυλ. Η εταιρεία Cupertino έχει επίσης επισημοποιήσει μια σειρά από νέα κελύφη που θα προσθέσει ακόμα περισσότερα χρώματα σε νέα τηλέφωνα. Παρακάτω στην κριτική μας στο iPhone 11, η παλέτα χρωμάτων είναι διαθέσιμη.

Χρώμα

Τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 11

Απόδοση του τσιπ A13

Φέτος, η Apple εκμεταλλεύτηκε το συνέδριο για να παρουσιάσει το νέο της τσιπ, το A13 Bionic. Αναλαμβάνει το A12 προηγούμενων μοντέλων και είναι ακόμα πιο ισχυρή. Είναι λογικά λιγότερο αποτελεσματικό από το νέο Bionic A14 (χαραγμένο σε 5nm) το οποίο εξοπλίζει το τελευταίο iPhone 2020, αλλά παραμένει μεταξύ των πιο αποτελεσματικών στην αγορά.

Η Californian Company συνεργάστηκε με την TSMC για να δημιουργήσει αυτόν τον νέο επεξεργαστή χαραγμένο σε 7nm. Βρίσκεται στο iPhone 11 και στο iPhone 11 Pro και το 11 Pro Max Smartphones.

Στην επίσημη παρουσίαση, η Apple δεν δίστασε να επισημάνει την εξαιρετική απόδοση (CPU και GPU) του νέου Bionic Chip A13. Εάν το A12 ήταν ακόμα τοποθετημένο ως το καλύτερο στην αγορά, τώρα προηγείται από το A13 Bionic. Στην αγορά, αυτό εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο ισχυρά το 2021.

Πολύ καθαρά, για τους λάτρεις του κινητού παιχνιδιού, ένα iPhone 11 (ή άλλα 11 pro και 11 pro max μοντέλα) είναι το νέο ουσιαστικό. Αυτό καθιστά επίσης δυνατή την εξασφάλιση καλύτερης επεξεργασίας λογισμικού, συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας. Ακόμα και το τελευταίο τσιπ Qualcomm, το Snapdragon 865, δεν είναι μέχρι το τελευταίο. Με άλλα λόγια, το iPhone 11 παραμένει μια πολύ καλή επιλογή όσον αφορά την απόδοση, ακόμη και το 2020 – και επίσης το 2021.

A13 Bionic Chip

Ενώ εμφανίστηκαν τα πρώτα 5G συμβατά smartphones, αυτή η νέα γενιά του iPhone 11 εξακολουθεί να αγνοεί αυτήν την τεχνολογία. Πρέπει να ειπωθεί ότι κανένας γαλλικός φορέας εκμετάλλευσης δεν προσφέρει αυτό το δίκτυο προς το παρόν και ότι οι πρώτες προσφορές δεν πρέπει να πραγματοποιηθούν πριν από το τέλος του 2020 (ή ακόμα και μετά). Η Apple παρουσίασε το iPhone 12 με 5G, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει πολύ το 2021.

Με αυτό το Bionic Chip A13, η Apple είναι έτσι ικανή να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της κάμερας – η οποία είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτής της γενιάς του iPhone 11. Όπως θα ανακαλύψετε παρακάτω σε αυτή τη γνώμη σε αυτό το iPhone 11, ο διπλός αισθητήρας φωτογραφιών στην πλάτη φέρνει το μερίδιό του σε νέα χαρακτηριστικά που θα αποπλανήσουν αναγκαστικά τους λάτρεις των φωτογραφιών.

Επεξεργασία φωτογραφικών μηχανών και εικόνων

Το 2019, όλα τα smartphones παρουσίασαν όλα μια σημαντική βελτίωση στην προσφορά φωτογραφιών τους. Εάν το iPhone 11 Pro και το 11 Pro Max έχουν τώρα 3 αισθητήρες φωτογραφιών (12 mpx το καθένα), το νέο iPhone 11 έχει 2 στο πίσω μέρος σε μια ελαφρώς υπερ-υψηλή επιφάνεια. Ως υπενθύμιση, ο προκάτοχός του που είναι το iPhone XR ήρθε μόνο με έναν μόνο αισθητήρα φωτογραφιών στο πίσω μέρος. Το iPhone 11 παραμένει πολύ ανταγωνιστικό μπροστά από το iPhone 12, αφού η προσφορά είναι σχεδόν η ίδια.

Ο πρόσθετος αισθητήρας στο πίσω μέρος του iPhone 11 είναι ένας αισθητήρας 12 mpx ο οποίος είναι εξοπλισμένος με λειτουργία εξαιρετικά γωνίας. Στην επίσημη παρουσίαση, η Apple έχει αποκαλύψει πλάνα που επιτρέπουν στην ανάληψη τοπίων έως και 120 βαθμών και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αυτή η λειτουργία ευρείας γωνίας είναι επίσης διαθέσιμη στον αισθητήρα φωτογραφιών selfie που σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε αρκετούς ανθρώπους σε μορφή τοπίου. Ομοίως, ο αισθητήρας ευρείας γωνίας είναι επίσης διαθέσιμος για τα βίντεο 4K, τα οποία είναι αρκετά συναφή.

Αυτοί οι νέοι αισθητήρες φωτογραφιών στο iPhone 11 του επιτρέπουν να περάσει μια νέα πορεία και να τοποθετηθεί ως ένα από τα καλύτερα φωτοφώτρα στην αγορά. Σε αυτό, η Apple εργάστηκε επίσης δυνατά σε χαρακτηριστικά και τρόπους που βελτιώνουν την επεξεργασία εικόνας. Για παράδειγμα, φτάνει μια νυχτερινή λειτουργία και σας επιτρέπει να προσθέσετε φυσική φωτεινότητα σε πιο σκοτεινά περιβάλλοντα.

IPhone 11 στεγανοποίηση

Για να έρθει τώρα σε αυτή τη γνώμη σχετικά με το iPhone 11 στην στεγανοποίηση αυτού του προϊόντος, είναι τοποθετημένο στο ίδιο επίπεδο με τους μεγάλους αδελφούς του, ενώ το iPhone XR ήταν πίσω σε σύγκριση με μοντέλα XS. Για αυτή τη νέα γενιά συσκευών, είναι όλα πιστοποιημένα με το πρότυπο IP68, το οποίο παρέχει τηλέφωνα με αντίσταση νερού έως 2 μέτρα σε περίοδο 30 λεπτών.

Στις διαφημίσεις της, η Apple επικοινωνεί πολύ με την εξαιρετική αντίσταση των υδάτινων συσκευών της – η οποία είναι καθησυχαστική. Έχει γίνει ένα πρότυπο στην αγορά, βρίσκεται επίσης στα πιο πρόσφατα μοντέλα του iPhone 2020.

Σφικτότητα

Προφανώς, μπορούμε μόνο να προτείνουμε να δώσουμε προσοχή στο μέγιστο και να αποφύγουμε την κατάδυση αυτών των νέων smartphones υποβρύχια. Ακόμα, οι τρεις νέες θα είναι ανθεκτικές στην εκτόξευση και το νερό, το οποίο μπορεί να είναι πρακτικό σε περίπτωση προβλήματος. Ακόμα καλύτερα, είναι δυνατόν να πάρετε το iPhone 11 ή 11 Pro για να τραβήξετε φωτογραφίες υποβρύχια (επιτυχημένη δοκιμή), όπως μια πισίνα ή στη θάλασσα για παράδειγμα. Τώρα ας προχωρήσουμε στην ειδοποίηση του iPhone 11 για την αυτονομία της συσκευής.

Αυτονομία και αντίστροφο φορτίο

Όπως και με κάθε εκτόξευση, η Apple παραμένει αρκετά ασαφής για την αυτονομία των smartphones της. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει για το iPhone 11, όπου δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποια είναι η δύναμη της μπαταρίας: Γνωρίζουμε μόνο ότι διαρκεί “μια ώρα περισσότερο από αυτή του iPhone XR”. Εάν αρκετές πηγές λένε ότι είναι περίπου 3.110 mAh, το μόνο πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι επιτρέπει στο τηλέφωνο να διαρκεί περισσότερο από μία ημέρα. Ο επεξεργαστής Bionic A13 είναι λιγότερο ενέργεια -που καταβάλλει και βελτιστοποιεί την κατανάλωση τηλεφώνου για να διαρκέσει περισσότερο.

Από την άλλη πλευρά, οι φήμες που ισχυρίστηκαν ότι το νέο iPhone θα ήταν εξοπλισμένο με ένα ανεστραμμένο σύστημα φόρτισης αποδείχθηκε ψευδής. Τις προηγούμενες ώρες η παρουσίαση, ένας διάσημος Κορεατικός αναλυτής είχε προειδοποιήσει ωστόσο ότι η εταιρεία αποφάσισε να σχεδιάσει μια γραμμή για την τεχνολογία.

Σημειώστε ότι ο φορτιστής που περιλαμβάνεται κατά την αγορά ενός iPhone 11 εξακολουθεί να είναι φορτιστής 5W, ενώ ο φορτιστής στα κουτιά του iPhone 11 Pro και 11 Pro Max είναι 18W. Μπορούμε να μετανιώσουμε λίγο αυτό το σημείο όταν βλέπουμε την αντίπαλη στρατηγική, θα πρέπει λοιπόν να πληρώσουμε € 35 για έναν επίσημο φορτιστή 18W αν το επιθυμούμε. Αυτό είπε, είναι ακόμα πολύ πρακτικό. Τώρα ας πάμε σε αυτήν τη γνώμη στο iPhone 11 στο δίκτυο τιμών.

Τιμή iPhone 11

Ενώ το νέο iPhone 11 Pro υπερβαίνει το κατώφλι των 1.000 ευρώ, το κλασικό iPhone 11 παραμένει το μόνο κάτω από αυτό το επίπεδο. Τελικά, αυτό είναι που το καθιστά πολύ καλή αξία για τα χρήματα στην αγορά, συμπεριλαμβανομένου του 2021. Καθώς θα μπορείτε να δείτε χαμηλότερα σε αυτή τη γνώμη σχετικά με αυτό το iPhone 11, αυτό επιτρέπει την αντιστάθμιση της έλλειψης ορισμένων χαρακτηριστικών που θα βρούμε στο Big Brothers iPhone 11 Pro και το 11 Pro Max.

Προκειμένου να μην προσβάλει το ασιατικό κοινό όπως είχε κάνει για το εύρος XS, η επιχείρηση αποφάσισε επομένως να διατηρήσει τις αρκετά λογικές τιμές σε όλο το νέο της εύρος. Κάνοντας αυτό, του επιτρέπει να εξασφαλίσει υψηλότερο όγκο πωλήσεων. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναλυτή, η Apple σχεδιάζει να παράγει 75 εκατομμύρια iPhone 11 (τα 3 μοντέλα σε συνδυασμό), περισσότερο από ό, τι για την προηγούμενη γενιά.

Αυτό το iPhone 11 έρχεται σε 3 μοντέλα, με διαφορετικούς χώρους αποθήκευσης και τιμές:

  • 64 GB αποθήκευσης για 809 €
  • 128 GB αποθήκευσης για € 859
  • 256 GB αποθήκευσης για € 979

Παρακάτω, οι καλύτερες τιμές για αυτά τα iPhone 11:

iPhone 11 στην καλύτερη τιμή βασική τιμή: € 809

Για όσους θα ήθελαν να συγκριθούν με το προηγούμενο μοντέλο, το iPhone XR, το νέο iPhone 11 είναι φθηνότερο από 50 ευρώ σε κάθε ένα από αυτά τα μοντέλα. Η έκδοση με 64 GB αποθήκευσης του iPhone XR ήταν € 859, ενώ η πιο ακριβή έκδοση είχε 256 GB. Η Apple κάνει ένα νέο προϊόν φθηνότερο και με ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά. Η αξία για τα χρήματα έχει βελτιωθεί σημαντικά,.

iPhone SE 64 GB στην καλύτερη τιμή βασική τιμή: € 489

Συμπέρασμα: Η γνώμη μας για το iPhone 11

Περιμέναμε αυτό το iPhone 11 ανυπόμονα και η παρουσίαση ήταν μέχρι τις προσδοκίες. Ενώ το iPhone XR θεωρήθηκε ήδη μια εξαιρετική αξία για τα χρήματα, το iPhone 11 θα καθιερωθεί ως το νέο μπεστ σέλερ της Apple. Παρόλο που κυκλοφορεί το iPhone 12, υπάρχει μια εξαιρετική επιλογή. Η τιμή του έχει μειωθεί σημαντικά για να πέσει κάτω από 700 €. Παραμένει πολύ λειτουργικό, το iPhone 11 εξακολουθεί να έχει μεγάλες δυνατότητες μέχρι το 2021.

Μεταξύ των βελτιώσεων που μας άρεσαν σε αυτή τη γνώμη iPhone 11, μπορούμε να αναφέρουμε τη βελτίωση της φωτογραφίας – με έναν νέο αισθητήρα γωνίας Ultra -Wide στην πλάτη και τους νέους τρόπους (όπως το Night Mode ή μια βελτιωμένη λειτουργία πορτρέτου) που είναι πραγματικά σχετικό. Εάν θέλετε να φτιάξετε τη δική σας γνώμη για το iPhone 11 και να κατανοήσετε τη διαφορά με το iPhone 11 Pro, η παρακάτω δοκιμή βίντεο θα σας βοηθήσει:

Ένα άλλο ισχυρό σημείο αυτού του smartphone είναι η αυτονομία, η οποία εξακολουθεί να επεκτείνεται κατά μία ώρα σε σύγκριση με το iPhone XR. Το τελευταίο ήταν ήδη γνωστό για μεγαλύτερη μπαταρία από το κανονικό στην Apple, η εμπειρία θα βελτιωθεί περαιτέρω. Εάν η Apple δεν δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την αυτονομία, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μια ημέρα και μισό. Το a13 bionic chip και η αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας είναι μεταξύ των λόγων για αυτή τη βελτίωση.

Τελευταίο σημείο σχετικά με τους λάτρεις των παιχνιδιών: Το A13 Bionic Chip είναι ακόμη πιο ισχυρό χάρη σε μια σαφή βελτίωση στην CPU και GPU. Ενώ το Bionic Chip A12 από το προηγούμενο iPhone XR, XS και XS Max εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα πιο αποτελεσματικά, ο Bionic A13 Bionic εξακολουθεί να είναι μια εγκοπή μπροστά από τους προκατόχους. Με άλλα λόγια, η εμπειρία για τα τυχερά παιχνίδια στο τηλέφωνό σας είναι πραγματικά απίστευτη.

Και εσύ, ποια είναι η γνώμη σας στο iPhone 11 ?

Δοκιμή iPhone 11: Ισχυρό, διαρκές, προικισμένο στη φωτογραφία … το πιο προσιτό smartphone της Apple αυξάνεται από μια εγκοπή

Μετά από ένα πολύ επιτυχημένο iPhone XR, η Apple επιστρέφει με ένα μοντέλο που επαναλαμβάνει τα δυνατά του και τα ενισχύει ακόμα. Περισσότερη δύναμη, περισσότερη αυτονομία, καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών ? Δοκιμάσαμε το iPhone 11 για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Η γνώμη του 01NET.com

Apple iPhone 11

  • + Η πολύ ευχάριστη μορφή
  • + Η οθόνη LCD, φυσικά, αλλά εκπληκτική
  • + Η δύναμη χύνεται χωρίς να μετράει
  • + Η δεύτερη μονάδα κάμερας
  • + Αυτονομία αυξάνεται
  • – Μόνο δύο μονάδες φωτογραφιών
  • – Η εκπληκτική οθόνη, φυσικά, αλλά η LCD

Σημείωμα γραφής

Σημείωση που δημοσιεύθηκε στις 09/25/2019

Τεχνικό δελτίο

Apple iPhone 11

Σύστημα iOS 13
Επεξεργαστής Apple A13 Bionic
Μέγεθος (διαγώνιος) 6.1 “
Ανάλυση της οθόνης 326 PP

Δείτε το πλήρες αρχείο

Πέρυσι, το iPhone XR είχε τα πάντα ιδανικά για όσους ήθελαν ένα iPhone, χωρίς να διασχίσουν τη στρατοσφαιρική πορεία χιλιάδων ευρώ: δύναμη, καλό μέγεθος και ποιότητα οθόνης, σωστή αυτονομία και πάνω απ ‘όλα μια πιο αποδεκτή τιμή. Φέτος, το iPhone 11 καταλαμβάνει την ίδια τοποθέτηση και οφέλη από πολλές βελτιώσεις. Μικρή ανασκόπηση των λεπτομερειών των επιχειρημάτων και των ελαττωμάτων του ..

Σχεδιασμός και τελείωμα: Το πλήκτρο Apple, στη διασκέδαση

Πάνω από τις επαναλήψεις του iPhone, η Apple έχει ανεγείρει το σχεδιασμό της High -end Aura αυτών των smartphones. Όπως το iPhone 5C μπροστά του, αλλά με πολύ περισσότερη κυριαρχία, το iPhone XR και τώρα το iPhone 11 έχει λίγο βεβηλώσει το σχέδιο με το χρωματισμό, καθιστώντας το λιγότερο επίσημο.

Διατίθεται σε έξι χρώματα (μοβ, πράσινο, κίτρινο, λευκό μαύρο και κόκκινο – κόκκινο προϊόν), το iPhone 11 είναι επομένως σχεδόν διασκεδαστικό. Διατηρεί το ίδιο σχέδιο με το iPhone XR πέρυσι, με κάμψη αλουμινίου με στρογγυλεμένες άκρες και γυαλιστερό γυαλί πίσω, για ασύρματη επαναφόρτιση και δακτυλικά αποτύπωμα, φαίνεται. Η ποιότητα του τερματισμού αξίζει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, πολύ καλή εκμετάλλευση και πρέπει να είναι τουλάχιστον τόσο ανθεκτική όσο αυτή του XR που δεν έχει σημειωθεί πραγματικά από το έτος χρήσης μας.

Η μορφή 6,1 ιντσών είναι ένας εξαιρετικός συμβιβασμός μεταξύ του iPhone 11 Pro (5,8 ιντσών) και του iPhone 11 Pro Max (6,5 ίντσες). Βρισκόμαστε στο όριο του να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με ένα χέρι (μεσαία), χωρίς πραγματική δυσφορία. Οι λίγες συμβουλές από το iOS, που καθιστούν δυνατή τη μείωση της κορυφής του τερματισμού της οθόνης, κάνοντάς μας να το υιοθετήσουμε.

Ας μιλήσουμε γρήγορα για την οθόνη. Επομένως, η διαγώνια του παραμένει αμετάβλητη, όπως και η τεχνολογία που χρησιμοποιείται. Το iPhone 11 δεν δικαιούται ένα πάνελ OLED, αλλά διατηρεί μια αρκετά απίστευτη πλάκα LCD, ενσωματώνοντας P3 (μεγάλη έγχρωμη γκάμα) και Truetone, Apple Technologies. Αν και ήταν λίγο λιγότερο φωτεινό (651 CD/M2 έναντι 710) και αντίθετη (1549: 1 έναντι 1732: 1) από αυτό που εξοπλίστηκε το iPhone XR μας. Αυτό δεν εμποδίζει να είναι πολύ ευανάγνωστο σε πλήρη ήλιο και να είναι πολύ ευχάριστο να χρησιμοποιηθεί για να διαβάσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σερφ ή να παρακολουθήσετε ταινίες ή φωτογραφίες. Αλλά η πλάκα iPhone 11 διασχίζει ένα νέο καπάκι όσον αφορά την ποιότητα της αποκατάστασης των χρωμάτων. Έτσι, το Delta E 2000 μετράται είναι 0,9. Ως υπενθύμιση, όσο μικρότερη είναι η φιγούρα, τόσο πιο κοντά είναι η πίστη στα πραγματικά χρώματα,. Το iPhone 11 δημιουργεί επομένως ένα ρεκόρ μέχρι τώρα που πραγματοποιήθηκε στην οικογένεια από το iPhone 8 Plus και το δέλτα E του 0,92.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αποδείξετε ότι μια πλάκα LCD μπορεί να έχει κάποια περιουσιακά στοιχεία στο μανίκι του.

Την ίδια στιγμή του iPhone Pro

Όπως και πέρυσι, η Apple επέλεξε να εξοπλίσει το iPhone “High -End” με τον ίδιο επεξεργαστή με τα πιο ακριβά smartphones της. Ακόμα καλύτερα, σε αντίθεση με το iPhone XR που ξεκίνησε ένα gigabyte της μνήμης RAM σε λιγότερο από τα XS και XS Max, το iPhone 11 δικαιούται τώρα τα τέσσερα gigabytes του. Ως εκ τούτου έχει ακριβώς την ίδια διαμόρφωση με το 11 Pro και 11 Pro Max.

Έτσι βρίσκουμε το Bionic A13, με τους έξι πυρήνες της στην πλευρά της CPU, δύο υψηλές επιδόσεις και τέσσερις χαμηλές κατανάλωση, ενώ το τμήμα GPU παρέχεται από τέσσερις πυρήνες, σπίτι. Έχουμε ήδη την ευκαιρία να περιγράψουμε λεπτομερώς τις παραστάσεις αυτού του νέου τσιπ στις πρώτες δοκιμές του άρθρου μας: Τα iPhone 11 και 11 Pro είναι πραγματικά τόσο ισχυρά ?

Εάν θέλουμε να συνοψίσουμε γρήγορα τα πράγματα, ας θυμηθούμε ότι το A13 Bionic έχει τουλάχιστον 8,5 δισεκατομμύρια τρανζίστορ, είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το A12 Bionic που εξοπλίζει το iPhone πέρυσι και εξακολουθεί να έχει αρκετούς ερωτηθέντες σύμφωνα με τα εργαλεία πάγκου Οι καλύτερες μάρκες των smartphones Android.

Με το Bionic A13, η Apple ανακοινώνει επομένως μια νέα αύξηση της εξουσίας. Με το Antutu 7, το iPhone 11 δίνεται περίπου 43% πιο αποτελεσματικό από το συνολικό από το iPhone XR – το οποίο διατηρείται στην περιοχή. Και αν κοιτάξουμε μόνο το γραφικό μέρος, το κέρδος είναι περίπου 90%. Εντυπωσιακό, τουλάχιστον. Ωστόσο, αν εμπιστευόμαστε το Geekbench 5, το χάσμα μεταξύ των δύο γενεών του iPhone είναι 60% “μόνο”, με πολύ μεγάλα αποσπάσματα έτσι.

Εάν στραφούμε στην πλευρά του ανταγωνισμού, το iPhone 11 κυριαρχεί στο Galaxy S10. Ακόμα με την Antutu, η συνολική βαθμολογία του Smartphone της Apple είναι περισσότερο από 37% υψηλότερη, ενώ η διαφορά στο τμήμα CPU μόνο αυξάνεται στο 44% και 61% για το γραφικό τμήμα (GPU).

Αναμφισβήτητα, το iPhone 11 είναι ένα αγωνιστικό θηρίο που έχει τον ερωτώμενο. Αυτό προφανώς αισθάνεται καθημερινά, όπου υπάρχει η εμπειρία “iPhone”. Όλα είναι ρευστά και γρήγορα, διατηρώντας παράλληλα αυτό το είδος εργονομικού περιορισμού που κάνει τη διεπαφή να φαίνεται λιγότερο νευρική από αυτή των smartphones κάτω από το Android. Σε αυτό το σημείο, οι απόψεις αποκλίνουν, ένα πράγμα είναι βέβαιο, χωρίς επιβράδυνση στο βλέμμα.

Καλύτερα ακόμα, η άφιξη του Wi-Fi 6 θα επιτρέψει και θα επιτρέψει την ταχύτερη λήψη εφαρμογών από το App Store. Μια μικρή λεπτομέρεια, αλλά για όσους καταναλώνουν πολλές εφαρμογές ή σκοπεύουν να εγγραφούν στην Apple Arcade, η άφιξη αυτού του νέου προτύπου που επιτρέπει την καλύτερη απόδοση ακόμη και σε ένα περιβάλλον που εξακολουθεί να κυριαρχείται από το Wi-Fi 5 είναι καλά νέα.

Η καλή έκπληξη της αυτονομίας, η λύπη της επαναφόρτισης

Αλλά το Apple A13 Bionic δεν είναι μόνο έξω. Αυτό το τσιπ δίνεται επίσης 30% πιο ενεργειακά αποδοτικό από το A12. Καταλάβετε ότι θα καταναλώσει το ένα τρίτο της μικρότερης ηλεκτρικής ενέργειας για να εκτελέσει το ίδιο έργο με τον ηλικιωμένο της.

Μια προφανώς λεπτομέρεια που λαμβάνει όλο το ενδιαφέρον του όταν κοιτάζετε την αυτονομία του iPhone. Σας είπαμε ήδη για αυτό σε προκαταρκτικό έγγραφο (αυτονομία: Οι δοκιμές μας το αποδεικνύουν, το iPhone 11 και το 11 Pro τελικά κάνουν καλύτερα από τον ανταγωνισμό Android), αλλά ας κάνουμε ένα λεπτομερές σημείο.

Ιστορικά, όπως γνωρίζουμε, το iPhone είναι ένα εξαιρετικό smartphone, το οποίο αμαρτάνει με πολύ χαμηλή αυτονομία. Η εμπειρία είναι εξαιρετική, αλλά πρέπει να επαναφορτίσετε πιο συχνά από ό, τι θέλετε, ειδικά αν θέλετε να έχετε λίγο μακρύ βράδυ.

Το iPhone XR, πέρυσι, κατάφερε να κάνει καλύτερα από το iPhone XS και το iPhone XS Max, με 12 ώρες ευέλικτης αυτονομίας, τη δοκιμή μας που προσομοιώνει καθημερινές χρήσεις (surfing, streaming βίντεο κ.λπ.Ουσία. Φέτος το iPhone 11 εμφανίζει 2:14 μ.μ. για την ίδια δοκιμή. Ένα άλμα προς τα εμπρός που δεν είναι αμελητέο, ακόμη και αν αποδειχθεί ότι είναι χαμηλότερο από αυτό που εμφανίζεται από το iPhone 11 Pro και το Pro Max.

Σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερο από το Galaxy S10 (το οποίο έχει επίσης οθόνη 6,1 ιντσών, αλλά OLED) ή ότι το OnePlus 7 Pro. Τα άλλα high -end smartphones κάτω από το Android δεν είναι, ωστόσο, απόσταση από το iPhone 11.

Για τις δύο άλλες δοκιμές αυτονομίας, βλέπουμε ότι στο streaming βίντεο, το iPhone 11 κυριαρχεί πάντα στο S10 και στο OnePlus 7 Pro και ξεπερνά όλα τα άλλα smartphones Android που πληρούν τα κορυφαία μας 10 High -End.

Από την άλλη πλευρά, δεν θαύμα, όταν κοιτάζετε την αυτονομία στην επικοινωνία, δηλαδή τη στιγμή που μπορεί να κρατήσει μια συμβατική συσκευή κλήσης, η σβήσιμη οθόνη, το iPhone 11 είναι χαρούμενο. Πρέπει να ειπωθεί ότι η Apple δεν υπερέβη στον τομέα.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι για να πάρουμε τα πάντα, προτιμούμε ένα τηλέφωνο που διαρκεί πολύ χρόνο στις καθημερινές χρήσεις και όχι στην επικοινωνία μόνο ..

Επομένως, η Apple εξελίσσεται από την πλευρά της αυτονομίας και εξακολουθεί να έχει το δρόμο να κάνει. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο στο οποίο η εταιρεία Cupertino αποφάσισε να μην κάνει τη ζωή ευκολότερη για τους πιθανούς χρήστες iPhone 11, αυτός είναι ο χρόνος φόρτισης. Ενώ το iPhone 11 Pro και το 11 Pro Max ξεκινούν τώρα από προεπιλογή φορτιστή 18W, το iPhone 11 παίζει το ρόλο του μισθωμένου με τον ίδιο φορτιστή 5W με τις προηγούμενες γενιές. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε ακόμα σχεδόν 3:30 για να το επαναφορτίσετε από 0 έως 100%. Είναι εξαιρετικά αργή και ταυτόχρονα μια αναπηρία σε καθημερινή βάση καθώς και λόγο ενοχλημένης. Μόνο μία λύση εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο, επιλέξτε έναν πιο αποτελεσματικό φορτιστή, κατά προτίμηση αναγνωρισμένο (αποτυγχάνοντας να πωληθεί) από την Apple.

Η φωτογραφία, δύο ενότητες και η όμορφη πρόοδος

Ας τελειώσουμε με ένα βασικό σημείο για πολλούς χρήστες, τη φωτογραφία. Πέρυσι, το iPhone XR ήταν ικανοποιημένο με μία μονάδα κάμερας, μεγάλη γωνία (ισοδύναμο 26 mm) και ψηφιακό ζουμ X5.

Με το iPhone 11, η κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά. Το νέο smartphone της Apple επωφελείται από την άφιξη της εξαιρετικά γωνίας που βρίσκεται στα μοντέλα Pro. Επομένως, έχουμε αυτόν τον ισοδύναμο στόχο 13mm εκτός από τον κύριο στόχο -ένα ισοδύναμο 26 mm-, το πρώτο άνοιγμα στο F/2.4, με γωνία προβολής 120 °, το κύριο άνοιγμα στο f/1.8.

Δύο πράγματα για την άφιξη αυτής της εξαιρετικά γωνίας. Το πρώτο είναι ότι θα είστε τελικά σε θέση να τραβήξετε αυτές τις φωτογραφίες ομάδας ή να πάρετε ένα μόνο πλήγμα από ολόκληρη την πρόσοψη ενός κτιρίου χωρίς να χρειαστεί να διασχίσετε το δρόμο ή πίσω πάρα πολύ. Είναι μια άνεση που συνηθίζουμε πολύ γρήγορα, πράγμα που αποδεικνύει πόσο λείπει. Το δεύτερο σημείο είναι ότι δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει μετά από λίγες μέρες χρήσης για να μετανιώσει την απουσία της τρίτης μονάδας, ο τηλεφακός φακός. Ακούμε ότι πρέπει να κλείσετε επιλογές για μοντέλα pro, ωστόσο, από φωτογραφική άποψη, δεν έχουμε όλη την ελευθερία που θα θέλαμε. Για να σχηματίσετε, δεν θα διακινδυνεύσετε να συνθλίψετε με τη διέλευση του δρόμου για να φωτογραφίσετε μια ολόκληρη πρόσοψη, από την άλλη πλευρά, θα αναλάβετε αυτόν τον κίνδυνο διασχίζοντας το για να πάρετε ένα κλισέ λεπτομέρειες … Ο Capa είπε πολύ πριν από εμάς “αν Οι φωτογραφίες σας δεν είναι αρκετά καλές, δεν είστε αρκετά κοντά ». Δεν θα μπορείτε να εξαπατήσετε με το iPhone 11, εκτός από τη χρήση του ψηφιακού ζουμ.

Τέλος πάντων, εκτιμούμε την άφιξη αυτής της δεύτερης ενότητας. Όχι μόνο προσφέρει νέες δυνατότητες καθημερινών συνθέσεων, αλλά η μετάβαση από ένα μπλοκ φωτογραφιών στο άλλο είναι ευέλικτη και δεν μεταβάλλει τα χρώματα και την ισορροπία λευκού. Εκτός από τη μη μετάβαση σε μαύρο όταν πηγαίνετε από μια ενότητα στην άλλη, διατηρούμε την ίδια χρωματομετρική απόδοση και το φως παραμένει ομοιογενές. Μια σπανιότητα που πρέπει να αναφερθεί και να τεθεί στην πίστωση της Apple, η οποία έλαβε το πρόβλημα να βαθμονομήσει τις ενότητες του στο εργοστάσιο κατά τη στιγμή της συναρμολόγησης και στη συνέχεια να επεξεργαστεί το διαμέρισμα του λογισμικού έτσι ώστε να συνδέει τα πάντα. Έτσι, μπορούμε να εκτιμήσουμε μόνο τις προσπάθειες της Apple για να μειώσουμε τις στρεβλώσεις που συνδέονται με την εξαιρετικά γωνιά. Μερικές φορές οι ευθείες γραμμές είναι λίγο καμπύλες και αναμφισβήτητα η διόρθωση λογισμικού θα μπορούσε να ήταν πιο προχωρημένη, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καλό.

Ωστόσο, θα καθορίσουμε ένα σημείο, ειδικά αληθινό σε χαμηλό φωτισμό. Έχουμε παρατηρήσει μια μικρή υποβάθμιση στο τέλος του “ψηφιακού ζουμ” όταν πηγαίνουμε από την εξαιρετικά μεγάλη γωνία με τη μεγάλη γωνία με τον τροχό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό είναι το τίμημα για να πληρώσετε για αυτή τη ρευστότητα της χρήσης.

Επιπλέον, παρατηρήσαμε σε αρκετές βολές που αλιεύονται σε εξαιρετικά μεγάλη γωνία, ενώ το φως ήταν διακριτικό ότι ορισμένες περιοχές ήταν λίγο πολύ φωτισμένες, όχι καμένες αλλά λίγο αιχμηρές. Ίσως θα υπάρξουν κάποιες προσαρμογές που πρέπει να γίνει από αυτή την πλευρά, τόσο από την πλευρά της Apple όσο και από την πλευρά του χρήστη.

Πράγματι, όταν πέφτει το φως, η νυχτερινή λειτουργία του iPhone 11 ενεργοποιείται αυτόματα. Πολύ καλά νέα ως γενικός κανόνας, διότι καθιστά δυνατή την καθοδήγηση μιας εικόνας που κυριαρχείται από σκοτεινές περιοχές. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι λίγο χαμένο. Σε αυτή την περίπτωση, μην διστάσετε να παίξετε χειροκίνητα λίγο με τον χρόνο έκθεσης, όπως προσφέρει το iPhone. Εξαρτάται από εσάς να μην μετακινηθείτε.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο τρόπος νύχτας του iPhone 11 δεν είναι το σχεδόν μαγικό ισοδύναμο του P30 Pro, ικανός να πάρει ένα εκμεταλλεύσιμο πυροβολισμό σε πλήρες σκοτάδι. Εδώ, είναι ένα κέρδος μερικών διαφράγματος που μας προσφέρονται, ένα πλεόνασμα φωτός που έφερε για να σώσει μια φωτογραφία στο τέλος της βραδιάς ή ένα πορτρέτο του ύπνου παιδιού στο σκοτάδι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο θόρυβος είναι μάλλον καλά διαχειριζόμενος και, για άλλη μια φορά, τα καλά -αποκατασταθέντα χρώματα.

Ακόμα κι αν σας προετοιμάζουμε μια μεγάλη δοκιμή φωτογραφιών των νέων iPhones, δώστε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την ποιότητα των πυροβολισμών. Όπως είπαμε, η Apple συνεχίζει να αξιοποιεί την τεχνογνωσία της όσον αφορά την απόδοση χρώματος, οι εκθέσεις είναι τακτοποιημένες και ευχάριστες. Κατά κανόνα, οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν είναι επομένως πολύ κολακευτικές και ελκυστικές, ειδικά στην οθόνη iPhone. Εάν τα ανοίξουμε σε έναν υπολογιστή ή ζουμ λίγο, θα δούμε, ωστόσο, ότι η Apple συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα όσον αφορά την κατάδυση και τη δομή των λεπτομερειών. Σε πλήρες εστιακό μήκος (χωρίς ψηφιακό ζουμ), υπάρχει μια μικρή τάση να ισοπεδώνουν τα περιγράμματα, τα έντυπα. Όταν χρησιμοποιήσαμε το ψηφιακό ζουμ, τα Flattens γίνονται γρήγορα ακουαρέλα.

Το αποτέλεσμα δεν είναι κακό, ας έχουμε κατά νου ότι είμαστε σε ένα smartphone, αλλά αναρωτιόμαστε τι θα δώσει το iPhone με μεγαλύτερους αισθητήρες ή καλύτερα το άνοιγμα. Σε αυτή την περίπτωση, το iPhone 11 είναι μια καλή κάμερα, αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με τους τόνους του τομέα, το Huawei P30 Pro στο μυαλό, ακόμη και αν η θεραπεία του χρωμάτων είναι πολύ καλύτερη.

Επιπλέον, η Apple εργάστηκε στο ισχυρό σημείο της, το βίντεο. Σε 4K έως 60 εικόνες ανά δευτερόλεπτο, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ειδικά όταν το φως είναι εκεί, υποψιάζεστε. Αλλά αυτό που φέρνει το βίντεο από την παρτίδα στο iPhone 11 είναι η ποιότητα της σταθεροποίησης. Μπορούμε τώρα να περπατήσουμε, να τρέξουμε ή να προχωρήσουμε γύρω από το θέμα (ή ταυτόχρονα με αυτόν) χωρίς να πάρουμε πολύ κλονισμένο βίντεο.

Περισσότερο ανέκδοτο, αν και μπορεί να γίνει ένα φαινόμενο, η κάμερα Truedepth στην πρόσοψη βελτιώνεται επίσης. Αναμφίβολα θα εκτιμήσετε το τέχνασμα που συνίσταται στην ελαφρώς επέκταση του πλαισίου όταν πηγαίνετε από μια οθόνη σε λειτουργία πορτρέτου στη λειτουργία τοπίου. Αυτό σας επιτρέπει να πάρετε πιο εύκολα με φίλους.

Η κάμερα Truedepth επιτρέπει επίσης, τώρα, ταινία σε 4K στα 60 I/S και να κάνει βίντεο σε αργή κίνηση σε 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Η Apple τους καλεί slo-fies. Ίσως θα τα υιοθετήσετε αν επιλέξετε το iPhone 11.

Επιπλέον, η Apple εισήγαγε μια μικρή εργονομική καινοτομία, η οποία μας είχε παρασυρθεί μόλις το iPhone στο Cupertino, είναι η λειτουργία QuickTake. Όταν βρίσκεστε σε λειτουργία φωτογραφίας, είναι τώρα αρκετό για να διατηρήσετε την ενεργοποίηση πιέζεται έτσι ώστε η καταγραφή ενός βίντεο να αρχίσει. Αυτό σας επιτρέπει να αποθανατοποιήσετε πολλές φορές όταν το βίντεο είναι πιο χρήσιμο από τη φωτογραφία, από το gobage των μικρών ελβετών, συμπεριλαμβανομένης της διασκέδασης Grimace ή του αυτοσχέδιου καταρράκτη.

Αυτή η εργονομική λεπτομέρεια συμβολίζει αρκετά καλά τη φροντίδα που δίνεται στην εμπειρία της χρήσης της εφαρμογής της κάμερας και με κάποιο τρόπο στη γενική διεπαφή του iPhone, είτε πρόκειται για iOS 13 είτε για απτική αφή, η οποία δονείται για να δώσει βάθος στις αλληλεπιδράσεις σας με την οθόνη.

Δοκιμή iPhone 11: ειδοποίηση και χαρακτηριστικά

IMG-test-iPhone-11

“Σας μιλάμε για μια εποχή που δεν μπορεί να ξέρει η ηλικία κάτω των είκοσι ετών” … όχι, ακόμα όχι, αλλά σχεδόν. Το iPhone 11 κυκλοφόρησε το 2019 όλα τα ίδια. Και σε κλίμακα smartphones, αρχίζουμε να μιλάμε για δεινόσαυρο σε αυτή την περίπτωση. Έτσι ναι, με το iPhone 11 έχετε μια ευχάριστη οθόνη στα χέρια σας, και έναν ισχυρό κινητήρα, όλα με ρευστότητα της Apple. Έτσι μένουμε σε ένα εξειδικευμένο smartphone. Αλλά σε σύγκριση με τα πιο πρόσφατα μοντέλα, φλερτάρουμε με το παλιό επίπεδο σχεδιασμού σχολείου, φωτογραφία και δύναμη. Ότι δεν το κρατάει επειδή αντικατοπτρίζεται στην τιμή ! Νέο, για 64 GB, το iPhone 11 προσφέρει (όταν εξακολουθεί να προσφέρεται !) Κατά μέσο όρο € 529. Προφανώς δεν θα ήμασταν εύκολο μετρητά αν δεν σας συνιστούσατε να το βρείτε σε μια ανακατασκευασμένη έκδοση !

Για να ρίξετε καλύτερα στην προσπάθειά σας για το ιδανικό smartphone, έχουμε εμπλακεί σε μια λεπτομερή δοκιμή του iPhone 11. Και εδώ είναι τα συμπεράσματά μας.

Σχέδιο

Σας προειδοποιήσαμε, ο σχεδιασμός του iPhone 11 είναι αρκετά χρονολογημένη αν το συγκρίνουμε με τα σημερινά μοντέλα. Ειδικά από τότε που κυκλοφόρησε το 2019, δανείζεται τη γραμμή εμφάνισής του για το iPhone XR, κυκλοφόρησε το 2018 ! Συγκεκριμένα, μιλάμε για πολύ παχιά άκρα οθονών και την απουσία μιας ματ επιφάνειας στο πίσω !Ουσία. Σημειώνουμε επίσης μια εγκοπή σε σαφή. Αλλά ας μιλήσουμε για τελειώματα. Δεν είναι τόσο κακά στο iPhone 11: φέτες αλουμινίου και γυαλί πίσω. Δεν είναι τόσο κακό ! Επίπεδο μορφής, από την άποψη του χεριού, μερικοί μπορεί να έχουν την εντύπωση ότι είναι λίγο γεμάτοι. Αλλά το iPhone 11 παραμένει εύκολο να χειριστεί και να παραμείνει τέλεια στην τσέπη.

Εκτέλεση

Από την πλευρά της απόδοσης, το iPhone 11 είναι σε αρμονία με τη γενιά του:

Ξεκινάμε με την απόδοση της οθόνης: Δεν υπάρχει τεχνολογία OLED στον ορίζοντα. Είμαστε ικανοποιημένοι εδώ με μια κλασική οθόνη LCD, με τον μετρημένο ορισμό: 1782 x 828 εικονοστοιχεία. Για όσους τρίβουν τους ώμους με τρέχοντα μοντέλα, προσέξτε, η σύγκριση πονάει. Αλλά η απόδοση παραμένει καλά βαθμονομημένη με μια πολύ σωστή χρωματομετρία και φωτεινότητα για ένα smartphone 2019.

Συνεχίζουμε με υλικό: Είχαμε σχεδόν ξεχάσει: ο επεξεργαστής A13 Bionic ! Για τους Latecomers, γνωρίζετε ότι τα νέα μοντέλα iPhone, των οποίων η ναυαρχίδα είναι το iPhone 14 Pro Max, φιλοξενεί ένα Bionic Chip A16. Η διαφορά είναι επομένως ορατή. Αλλά το iPhone 11 δεν είναι υποχρεωμένο να κοκκινίζει. Η Apple ήταν πάντα μπροστά από τη δύναμη. Συνεπώς, το τσιπ του 2019 εξακολουθεί να κατέχει το δρόμο σήμερα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές εισόδου ή μεσαίας εμβέλειας. Εάν δεν είστε εθισμένοι στο multitasking, θα έχετε επομένως πρόσβαση σε μια εντελώς υγρή εμπειρία.

φωτογραφία

Επίπεδο φωτογραφίας, επίσης, τίποτα δεν έχει να κάνει με τα μοντέλα της Apple της στιγμής. Αλλά το iPhone 11 παραμένει ένα ποιοτικό τηλέφωνο και προσφέρει εντελώς αξιόλογες λήψεις, υπό την προϋπόθεση ότι το ένα δεν είναι πάρα πολύ διασπασμένο με την απόδοση. Συγκεκριμένα μιλάμε για δύο κάμερες με αισθητήρες 12 mpx, με μεγάλη γωνία και εξαιρετικά γωνιά. Η απόδοση φωτογραφιών θα είναι πολύ καλά βαθμονομημένη, ειδικά για τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα τα κλισέ θα χάσουν την ευκρίνεια τους, ακόμη και αν η απόδοση παραμένει αξιέπαινη.

Ήχος

Το iPhone 11 προσφέρει ποιοτικό ήχο, σας ευχαριστώ Apple. Εκτιμούμε τη στερεοφωνική προσέγγιση με ένα ηχείο πάνω από την οθόνη και δύο άλλους κάτω από το smartphone. Θα προσπαθήσουμε ακόμα να μην προωθήσουμε την ένταση του τόμου για να αποτρέψουμε την περιστροφή της ισορροπίας. Αλλά ο ομιλητής θα βοηθήσει ακόμα. Σημείωση για το πιο νοσταλγικό, το iPhone 11 είναι εκείνοι που έχουν (ήδη) είπε αντίο σε 3,5 χιλιοστά γρύλα χτυπήματα. Υποχρεωτικές συσκευές Bluetooth !

Αυτονομία

Το iPhone 11 διαθέτει παλιά σχολική μπαταρία: 3110 mAh. Δεν ήταν ήδη τρομερό το 2019, οπότε όσον αφορά τα τρέχοντα πρότυπα, σχεδιάζουμε σοβαρά τη γλώσσα ! Και ο χρόνος φόρτωσης επιπέδου Η παρατήρηση είναι τελική. Είμαστε πιστοί στη φήμη της Apple στο θέμα, δηλαδή: πολύ άσχημα ! Αφήστε 3:30 για πλήρες φορτίο. Σας προσκαλούμε πολύ έντονα να πάρετε ένα καλώδιο μαζί σας. Ολη την ώρα !

Η γνώμη μας

Για να ολοκληρώσουμε τη δοκιμή μας, μπορούμε να σας πούμε κάτι. Το iPhone 11 είναι σωστό. Ένας καλός συμβιβασμός μεταξύ εξουσίας, σχεδιασμού και τιμής. Δεν ήταν το μοντέλο premium του εύρους όταν βγαίνει, οπότε δεν είναι ακόμα ένα μοντέλο premium σήμερα. Αλλά η πτώση για ένα iPhone 11 σας επιτρέπει να ζήσετε την εμπειρία της Apple, η οποία παραμένει πολύ κατάλληλη εδώ, χωρίς να σπάσει το PEL σας. Σαν μια ρωγμή εν συντομία.