Εξαιρετική: Το καλύτερο πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο Internet Box Pack είναι δωρεάν (και είναι πραγματικά φθηνό! ), Συγκρίνετε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας FreeBox Fiber τον Σεπτέμβριο του 2023

Το FreeBox προσφέρει πακέτο κινητής τηλεφωνίας συγκριτή

Contents

Αυτό το πακέτο μη δέσμευσης περιλαμβάνει Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS Στην ηπειρωτική Γαλλία, στο εξωτερικό, στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νότια Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία ή ακόμα και το Ισραήλ. Από τη Γαλλία, μπορείτε τηλέφωνο Περίπου 100 διεθνείς προορισμοί. Εάν βρίσκεστε στην Ευρώπη, στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα ή σε μία από τις ξένες χώρες που αναφέρονται παραπάνω, θα είστε ελεύθεροι Εγγραφείτε στη βούληση Η πόλη.

Εξαιρετική: Το καλύτερο πακέτο κουτιού Internet + το πακέτο κινητής τηλεφωνίας είναι δωρεάν (και είναι πραγματικά φθηνό !Ουσία

Ένα από τα καλύτερα κουτιά στο διαδίκτυο και ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5G για λιγότερο από 40 ευρώ το μήνα είναι η προσφορά Ultra Canon από δωρεάν.

Καλό σχέδιο: ένα πακέτο Pop FreeBox + 4G/5G απεριόριστο πακέτο για λιγότερο από 40 € το μήνα δωρεάν

Olivia Cheval – Δημοσιεύθηκε στις 01/16/2023 στις 9:30 π.μ

Ο συνδυασμός του πλαισίου Internet και του πακέτου κινητής τηλεφωνίας συχνά εξοικονομεί χρήματα. Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που προσφέρει δωρεάν με το πακέτο του που είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον: το freebox pop και το απεριόριστο δωρεάν πακέτο 5G για μια τιμή μικρότερη από 40 ευρώ το μήνα ! Μεγέθυνση σε αυτό το καλό πρόγραμμα Internet + Mobile που σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε € 120 ετησίως !

FreeBox POP + Απεριόριστο δωρεάν πακέτο: μια ασυναγώνιστη τιμή !

Τι υπέροχη προσφορά που προτείνεται από το Free ! Ο χειριστής σάς επιτρέπει να συνδυάσετε τις δύο συνδρομές σας στο Διαδίκτυο και το κινητό και επομένως να επωφεληθείτε από την άμεση έκπτωση. Πράγματι, το Freebox Pop είναι σήμερα σε 29,99 ευρώ ανά μήνα για 1 έτος, χωρίς δέσμευση. Και αυτό το δωρεάν κουτί σάς επιτρέπει να απολαύσετε το δωρεάν πακέτο 5G σε μόλις € 9,99 το μήνα. Δεν είναι κακό δεν είναι αυτό ? Συνδέοντας το δωρεάν κουτί και το πακέτο απεριόριστου, πληρώνετε μόνο μόνο € 39,98/μήνα αντί για € 49,98 ή ετήσια εξοικονόμηση € 120 !

Το freebox pop είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα κουτιά στην αγορά. Χωρίς δέσμευση και τριπλό παιχνίδι, προσφέρει μια σύνδεση ινών με 5 gbit/δευτερόλεπτο για λήψη και 700 MB/s στην αποστολή. Σας επιτρέπει επίσης να απολαύσετε Απεριόριστες κλήσεις στα κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας (Metropolitan & Dom), στις ΗΠΑ, την Κίνα ή τον Καναδά, καθώς και προς την κατεύθυνση σε περισσότερους από 110 προορισμούς. Επίσης, έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 220 τηλεοπτικά κανάλια μέσω του OQEE με δωρεάν διασύνδεση καθώς και στην υπηρεσία Δωρεάν Ligue 1 Uber τρώει (Καλύτερες στιγμές στο γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σχεδόν απευθείας). Η προσφορά περιλαμβάνει σε περισσότερους από 12 μήνες συνδρομής Canal+ Series, 6 μήνες συνδρομής στο Prime Video και 3 μήνες συνδρομής στη Disney +.

Με το δωρεάν πακέτο, επωφεληθείτε από μια μειωμένη τιμή σε ένα πακέτο 5G με απεριόριστα δεδομένα

Χάρη στη συνδρομή σας Freebox pop, Μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα Δωρεάν πακέτο 5G σε μισή τιμή. Μόνο για 9,99 € ανά μήνα (αντί για € 19,99), θα επωφεληθείτε από ένα Δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5G με απεριόριστα δεδομένα (25 GB σε 4G/3G από περισσότερα από 70 εδάφη έξω από τη μητρόπολη).

Αυτό το πακέτο μη δέσμευσης περιλαμβάνει Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS Στην ηπειρωτική Γαλλία, στο εξωτερικό, στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νότια Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία ή ακόμα και το Ισραήλ. Από τη Γαλλία, μπορείτε τηλέφωνο Περίπου 100 διεθνείς προορισμοί. Εάν βρίσκεστε στην Ευρώπη, στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα ή σε μία από τις ξένες χώρες που αναφέρονται παραπάνω, θα είστε ελεύθεροι Εγγραφείτε στη βούληση Η πόλη.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε όλα τα νέα της Ariase στο Google News.

FreeBox + Comparator πακέτου κινητού

Ανακαλύπτω 19,99 €/μήνα το πακέτο FreeBox + Mobile Subscription Το φθηνότερο της στιγμής.

Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 44,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Μειρό 10 €

Φόντο δικτύου

Δοκιμάστε την επιλεξιμότητα των ινών μου

Fleche για προσφορές φιλτραρίσματος

Φιλτράρετε τις προσφορές

Φιλτράρετε τις προσφορές

Μέγιστος προϋπολογισμός. 50 € και περισσότερα
Πάροχος διαδικτύου :
Επαναφορά φίλτρων
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 44,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Μειρό 10 €
Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 39,99/μήνα
Μειρό 10 €
Εγώ θα. κινητός στίχος
Κλήσεις απεριόριστος
12 μήνες τότε € 60,98/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Μειρό 10 €
Εγώ θα. κινητός στίχος
Κλήσεις απεριόριστος
12 μήνες τότε € 49,98/μήνα
Μειρό 10 €
Εγώ θα. κινητός στίχος
Κλήσεις απεριόριστος
12 μήνες τότε € 60,98/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Μειρό 10 €

Μάθετε περισσότερα για τον συγκριτή μας
Οι προσφορές που αντιστοιχούν στα κριτήρια του συγκριτή της σελίδας ταξινομούνται ανά τιμή και, σε ισοδύναμο διάστημα τιμών, ταξινομούνται αυθαίρετα από τον χειριστή. Οι σύνδεσμοι των προσφορών μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για τη ζώνη ADSL & Fiber χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου.

Ποιο πακέτο δωρεάν box + κινητό δωρεάν για επιλογή ?

Συγκρίνετε τις προσφορές FreeBox με πακέτο κινητής τηλεφωνίας

Χάρη στο FreeBox + Mobile Comparator από το ZONEADSL, θα μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις διαθέσιμες προσφορές FreeBox αυτή τη στιγμή με δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας. Επιλέγοντας το κουτί + δωρεάν πακέτα πακέτων κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα διαφημιστικά πλεονεκτήματα στη συνδρομή σας στο Internet Box και στο δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας.

Freebox + δωρεάν κινητό

Ποια δωρεάν κουτιά ινών προσφέρονται με πακέτο κινητής τηλεφωνίας ?

Το ZONEADSL συγκρίνει όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες Internet και Mobile στην αγορά, προκειμένου να σας προσφέρει την πιο πλεονεκτική προσφορά πακέτου κουτιού + για κινητά για εσάς. Εδώ είναι η επιλογή μας από το καλύτερο πακέτο FreeBox + Mobile της στιγμής.

Τι δωρεάν κουτί + πακέτο για κινητά είναι το φθηνότερο τον Σεπτέμβριο του 2023 ?

Ποια προσφορά FreeBox με πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5G/4G είναι η πιο οικονομική ?

Η προσφορά κινητής τηλεφωνίας με το πιο προσιτό πλαίσιο Internet είναι το FreeBox Fiber Revolution + TV 280 κανάλια + κλήσεις σε κινητά + δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας 2 50 MB στις 19.99 €/μήνα για 12 μήνες, τότε 44.99 €/μήνα.

Εγώ θα. κινητός στίχος
12 μήνες τότε € 44,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Μειρό 10 €

Ποιες είναι οι τιμές των δωρεάν προσφορών στο Διαδίκτυο με πακέτο κινητής τηλεφωνίας ?

Το Freebox Fiber Revolution + TV προσφορά 280 κανάλια + κλήσεις σε κινητά + δωρεάν 2 ώρες 50 MB πακέτο κινητής τηλεφωνίας στις 19.99 €/μήνα με 12 μήνες δέσμευσης για 12 μήνες, τότε 44.99 €/μήνα. Ως σύγκριση, μπορείτε επίσης να βρείτε το FreeBox Fiber Revolution + TV 280 κανάλια + κλήσεις σε κινητά + κινητά πακέτα 5G πακέτο απεριόριστη κλήσεις 150 GB σε τιμή € 35,98/μήνα για 12 μήνες και μετά € 60,98/μήνα.

Όλες οι προσφορές FreeBox με το φθηνότερο πακέτο κινητής τηλεφωνίας τον Σεπτέμβριο του 2023

Κουτί + πακέτο για κινητά Τιμή 1ου έτους Ταχύτητα μεταφόρτωσης Δεδομένα κινητού
FreeBox Fiber Revolution + TV 280 κανάλια + κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα + πακέτο κινητής τηλεφωνίας δωρεάν 2h 50 MB 19.99 1 GB/S 50 MB
FreeBox Fiber Pop + TV 220 Κανάλια + κλήσεις σε κινητά + δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας 2H 50 MB 50 MB 29.99 5 GB/S 50 MB
FreeBox Revolution ADSL + TV 280 κανάλια + κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα + πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5G Απεριόριστα κλήσεις 150 GB 35.98 50 MB/S 150 GB
FreeBox Fiber Revolution + TV 280 κανάλια + κλήσεις σε κινητά + κινητό πακέτο 5G πακέτο απεριόριστη κλήσεις 150 GB 35.98 1 GB/S 150 GB

Μειωμένες τιμές με προσφορά πακέτου κινητής τηλεφωνίας + δωρεάν κινητής τηλεφωνίας

Τι πλεονεκτήματα φέρνουν ένα δωρεάν κουτί σε συνδυασμό με ένα πακέτο για κινητά ?

Οι συνδρομητές σε ένα συνδυασμένο πακέτο FreeBox και Mobile πακέτο επωφελούνται από διάφορα πλεονεκτήματα. Ως αφθονία του Freebox, μπορείτε να εγγραφείτε σε τέσσερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε μειωμένες τιμές. Με όλα τα κινητά σχέδια της οικογένειας, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 264 ευρώ ετησίως χάρη στα συνδυασμένα πακέτα FreeBox και Mobile.

Το FreeBox + Mobile Package είναι χωρίς υποχρέωση

Το Free είναι ένας από τους μοναδικούς φορείς εκμετάλλευσης, με το Red, το οποίο προσφέρει προσφορές στο Διαδίκτυο και το κινητό σε συνδυασμό χωρίς δέσμευση. Τα δύο πακέτα κινητής τηλεφωνίας που προσφέρονται από το Free και το FreeBox Pop και το Delta επιτρέπουν τη συνδρομή σε συνδυασμένη προσφορά χωρίς δέσμευση.

Μπορείτε να τερματίσετε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας μόνο στο κουτί σας + δωρεάν προσφορά για κινητά

Με δωρεάν, μπορείτε να τερματίσετε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας μόνο ως μέρος μιας προσφοράς κινητής τηλεφωνίας Internet +. Με εξαίρεση την Orange, όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου σας επιτρέπουν να τερματίσετε το κινητό χωρίς να τερματίσετε το κουτί.

Δεν υπάρχει μείωση για ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας σε συνδυασμό με ένα δωρεάν κουτί 5G ή 4G

Δεν υπάρχουν επί του παρόντος δωρεάν κουτιά 5G ή 4G με μείωση του κινητού σας σχεδίου στον χειριστή. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις στα πακέτα κινητής τηλεφωνίας σας, θα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα κουτί ινών ή δωρεάν ADSL.

Πώς να τερματίσετε ένα κουτί κάτω από δωρεάν δέσμευση για ένα κουτί + κινητό δωρεάν ?

Είτε έχετε μια περίοδο δέσμευσης, είναι δυνατόν να τερματίσετε τη συνδρομή σας στο Διαδίκτυο χωρίς κόστος, επειδή το δωρεάν σας επιστρέφει μέχρι και τα έξοδα τερματισμού των € 100 για τον πρώην χειριστή σας. Αυτά τα 100 € επιστρέφουν το κόστος τερματισμού των περίπου € 50 που χρεώνουν όλες οι εταιρείες, καθώς και τα έξοδα € 50, εάν έχετε συνδέσει μια δέσμευση σε εξέλιξη.

Μπορεί το σπίτι σας να λάβει δωρεάν ίνες ?

Εάν δεν είστε σίγουροι ότι έχετε πρόσβαση σε δωρεάν ίνες στο σπίτι, δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας με το εργαλείο ZONEADSL. Εάν δεν ζείτε σε ένα μέρος που προσφέρει δωρεάν υπηρεσία ινών, σχεδιάστε να εγγραφείτε σε έναν χειριστή που καλύπτει το σπίτι σας.

Επιλέξτε το δωρεάν πακέτο για κινητά

Πώς να γνωρίζετε αν το δωρεάν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας καλύπτει καλά στο σπίτι ?

Κάντε μια δοκιμή δικτύου ZONEADSL για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ποιότητα του κινητού δικτύου στη διεύθυνσή σας πριν από την εγγραφή σας στο Free. Εάν το Free δεν προσφέρει επαρκή κάλυψη, σας συνιστούμε να στραφείτε στον προμηθευτή που προσφέρει το καλύτερο επίπεδο υπηρεσίας για σύνδεση 4G και 5G Internet.