Πώς να κατεβάσετε μια φωτογραφία στο Instagram?, Instagram: Πώς να κατεβάσετε όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες?

Instagram: Πώς να κατεβάσετε όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες

2. Έπειτα πατήστε Αντιγράψτε τον σύνδεσμο.

Πώς να κατεβάσετε μια φωτογραφία στο Instagram ?

Με την κύλιση των ειδήσεων σας Ίνσταγκραμ Ελάτε πρόσωπο με πρόσωπο με μια εξαιρετική φωτογραφία, μια όμορφη φωτογραφία και έχετε μόνο ένα στόχο: να το αποθηκεύσετε με ακρίβεια στο τηλέφωνό σας. Έτσι, αντί να φτιάξετε ένα χυδαίο στιγμιότυπο οθόνης, ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο αφιερωμένο στη διδασκαλία σας Πώς να διαχειριστείτε το περιεχόμενο και τις δημοσιεύσεις του στο Instagram, Και ανακαλύψτε πώς να κατεβάσετε μια φωτογραφία στο Instagram διατηρώντας παράλληλα έναν βέλτιστο ορισμό.

Κατεβάστε μια φωτογραφία στο Instagram χωρίς ειδική εφαρμογή

1. Στη δημοσίευση που θέλετε να αποθηκεύσετε, πατήστε Τα τρία κατακόρυφα σημεία Στο πάνω δεξιά της ανάρτησης.

2. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε την επιλογή Αντιγράψτε τον σύνδεσμο.

3. Τότε πηγαίνετε στο Ο ιστότοπος downloadgram. Τοποθετήστε τον εαυτό σας στο δωρεάν πεδίο και επικολλήστε τον σύνδεσμο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Κατεβάστε.

4. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε τη φωτογραφία σας πατώντας το κουμπί Λήψη εικόνας.

Η λήψη ξεκινά αυτόματα και θα βρείτε τη φωτογραφία απευθείας στη γκαλερί του smartphone σας.

Κατεβάστε μια φωτογραφία στο Instagram με το Video Downloader για το Instagram

1. Αρχισε με Κατεβάστε το downloader για την εφαρμογή βίντεο Instagram στο Apple Store ή στο Google Play εάν ​​δεν έχει ήδη γίνει. Στη συνέχεια ανοίξτε Ίνσταγκραμ και μεταβείτε στη δημοσίευση που θέλετε να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία. Κάντε κλικ στο Τα τρία κατακόρυφα σημεία Στο πάνω δεξιά της ανάρτησης.

2. Έπειτα πατήστε Αντιγράψτε τον σύνδεσμο.

3. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Video Downloader για Instagram και κολλήστε τον σύνδεσμο με τη θέση που υποδεικνύεται κάνοντας κλικ στο κουμπί Ραβδί.

Στη συνέχεια, η φωτογραφία αποθηκεύεται απευθείας στο τηλέφωνό σας. Γρήγορο και πρακτικό ! Ωστόσο, προσέξτε, όλες οι εικόνες που δημοσιεύονται στο Instagram δεν είναι απαλλαγμένες από δικαιώματα. Επομένως, δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς σκοπούς ή να τα μοιραστείτε προσποιώντας ότι είναι ο δημιουργός τους.

Σε κάθε περίπτωση, παραμείνετε καλοπροαίρετοι και σεβαστείτε το έργο άλλων μελών του κοινωνικού δικτύου. Από την άλλη πλευρά, τίποτα δεν σας εμποδίζει να κατεβάσετε μια φωτογραφία για να το κάνετε μια εξαιρετική ταπετσαρία.

Βρείτε άλλα μαθήματα για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε το περιεχόμενο και τις δημοσιεύσεις σας στο Instagram:

 • Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο Instagram ?
 • Πώς να δημιουργήσετε ένα ζωντανό βίντεο στο Instagram ?
 • Πώς να προσθέσετε μουσική σε μια ιστορία Instagram ?
 • Πώς να κατεβάσετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο του λογαριασμού σας Instagram ?
 • Πώς να κάνετε μια έρευνα ιστορίας στο Instagram ?
 • Πώς να κατεβάσετε ένα βίντεο στο Instagram ?
 • Πώς να διαγράψετε μια δημοσίευση στο Instagram ?
 • Πώς να δημοσιεύσετε μια ιστορία στο Instagram ?
 • Πώς να δημοσιεύσετε διάφορες φωτογραφίες σε μια δημοσίευση στο Instagram ?
 • Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα σε μια ιστορία Instagram ?
 • Εύκολες αλληλεπιδράσεις από πολλά κανάλια (δημοσιεύσεις, ιστορίες, μηνύματα κ.λπ.Ουσία
 • Ένα κοινωνικό δίκτυο προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις των χρηστών στη διαχείριση του λογαριασμού τους
 • Πολλοί τύποι περιεχομένου για τη δημιουργία, την κοινή χρήση και τη διαβούλευση

Το Instagram είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που βασίζεται στην κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο από την εφαρμογή για κινητά ή την ηλεκτρονική υπηρεσία της πλατφόρμας. Τα εκατομμύρια των χρηστών στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο μπορούν να αλληλεπιδρούν μέσω πολλών περιεχομένων: δημοσίευση, ιστορία, κύλινδροι, άμεσο μήνυμα, αναφορά, σχόλια κ.λπ.

Το Instagram είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που βασίζεται στην κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο από την εφαρμογή για κινητά ή την ηλεκτρονική υπηρεσία της πλατφόρμας. Τα εκατομμύρια των χρηστών στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο μπορούν να αλληλεπιδρούν μέσω πολλών περιεχομένων: δημοσίευση, ιστορία, κύλινδροι, άμεσο μήνυμα, αναφορά, σχόλια κ.λπ.

Instagram: Πώς να κατεβάσετε όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ?

Instagram: Πώς να κατεβάσετε όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες;

Με την περιήγηση στις ειδήσεις σας στο Instagram, σίγουρα το έχετε παρατηρήσειΔεν είναι δυνατό να κατεβάσετε εικόνες απευθείας από αυτό το κοινωνικό δίκτυο ανήκει στον Mark Zuckerberg. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικές μεθόδους για να επιτύχετε τους σκοπούς σας. Σε αυτόν τον οδηγό, παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές για να κατεβάσετε φωτογραφίες από το Instagram, είτε χρησιμοποιείτε ένα smartphone είτε έναν υπολογιστή.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Instagram Απαγόρευση της λήψης εικόνων λόγω δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες για προσωπικούς σκοπούς.

Περιεχόμενα

Κατεβάστε τις φωτογραφίες σας Instagram μέσω οθόνης

Ας ξεκινήσουμε με την απλούστερη και προφανή μέθοδο. Αυτή η προσέγγιση είναι να Εκτελέστε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο smartphone σας (Android και iOS). Για να το κάνετε αυτό, απλά δημιουργήστε ένα στιγμιότυπο οθόνης πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά μείωσης ισχύος και όγκου (Κουμπί κύριου κουμπιού και πλευρικού κουμπιού για iOS).

Συγκεκριμένα, πρέπει πάνω απ ‘όλα Πρόσβαση στον λογαριασμό σας και βρείτε την εικόνα που θέλετε να κατεβάσετε (από τη δημοσίευση μεταξύ άλλων). Μόλις στη δημοσίευση που θέλετε να κρατήσετε, κάντε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Τότε μπορείτε να rΕξετάστε την εικόνα που συλλαμβάνεται Χρησιμοποιώντας τον εκδότη για να διατηρήσετε μόνο το μέρος που θέλετε να καταγράψετε.

Μόλις ικανοποιηθεί με το αποτέλεσμα, απλά πρέπει Πατήστε “Αποθήκευση” Για να διατηρήσετε την εικόνα στο τηλέφωνό σας, όχι στο σύννεφο. Μπορείτε να βρείτε την εικόνα στη γκαλερί σας μετά.

Για πληροφορίες, αυτή η μέθοδος έργα Επίσης σε έναν υπολογιστή. Μπορείς Χρησιμοποιήστε το στιγμιότυπο οθόνης των Windows ή πατήστε το πλήκτρο “impcr” (PRT SC) από το πληκτρολόγιό σας, στη συνέχεια, κολλήστε (Ctrl + V) η σύλληψη στο λογισμικό όπως το χρώμα. Εάν βρίσκεστε κάτω από το Linux, η ευκολότερη προσέγγιση για την υιοθέτηση θα ήταν να υποστηρίξετε ταυτόχρονα ” Shift + PRT SC », Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε μόνο το επιθυμητό τμήμα.

Αποθηκεύστε τις εικόνες Instagram χωρίς να χρησιμοποιήσετε λήψη

Είναι επίσης δυνατόν Αποθηκεύστε τις φωτογραφίες σας Instagram χωρίς να χρειάζεται να τις κατεβάσετε. Το Instagram προσφέρει ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να καταγράφετε τις αγαπημένες σας δημοσιεύσεις για να τις βρείτε εύκολα στον ίδιο τόπο. Λάβετε υπόψη ότι εάν ο συντάκτης της δημοσίευσης διαγράφει το περιεχόμενό του, δεν θα μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε αυτήν από τη συλλογή των εγγεγραμμένων εικόνων σας. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας ή μεταβείτε στον ιστότοπο εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή. Μόλις η δημοσίευση θέλετε να καταγράψετε, Πατήστε το εικονίδιο σημείου στο κάτω δεξιά της εικόνας.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το βήμα, επιστρέψτε στο προφίλ σας και πατήστε τα τρία οριζόντια εικονίδια μπαρ αν βρίσκεστε σε ένα smartphone ή Κάντε κλικ στην ενότητα “Εγγραφή” εάν βρίσκεστε σε υπολογιστή. Εάν περιηγηθείτε σε ένα smartphone, απλώς επιλέξτε την επιλογή “Αποθηκευμένο”. Αυτό θα σας οδηγήσει απευθείας στην επιλογή των εγγεγραμμένων δημοσιεύσεων.

Κατεβάστε τις εικόνες Instagram μέσω μιας τρίτης εφαρμογής

Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι και Εφαρμογές που σας επιτρέπουν να κατεβάσετε τις εικόνες σας από το Instagram. Εξηγούμε κάτω από τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο Android και μια εφαρμογή, γνωστή για την ευκολία χρήσης τους.

Αποθηκεύστε τις εικόνες σας με downloadgram

 • Ανοίξτε το Instagram, βρείτε την εικόνα που θέλετε να αποθηκεύσετε, τότε Πατήστε το κουμπί “Κοινή χρήση” ;
 • Επιλέξτε ” Αντιγράψτε τον σύνδεσμο“, Μετά πηγαίνετε στον ιστότοπο www.Κατεβάσετε.Org;
 • Μία φορά στον ιστότοπο, Επικολλήστε τον σύνδεσμο στο αφοσιωμένο μπαρ, Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Λήψη”;
 • Θα πρέπει μόνο Πατήστε “Λήψη” Για να αποκτήσετε την εικόνα, η οποία θα είναι διαθέσιμη στη συλλογή εικόνων σας

Η διαδικασία είναι παρόμοια στον υπολογιστή, με τη διαφορά που Θα πρέπει να κάνετε κλικ στα τρία κατακόρυφα σημεία στο επάνω δεξιά της δημοσίευσης και όχι στο εικονίδιο “Share”, Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή “Αντιγραφή του συνδέσμου”.

Λήψη εικόνας με βίντεο Downloader: STORY SAVER (Android)

Video Downloader: Η STORY SAVER λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το DownloadGram;

 • Κατά τη συνάντηση Play Store εάν βρίσκεστε στο Android ή στο App Store Εάν βρίσκεστε κάτω από το iOS
 • Κατεβάστε και εγκαταστήστε το βίντεο downloader: STORY SAVER;
 • Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram, επιλέξτε την εικόνα για λήψη, τότε Πατήστε το κουμπί “Κοινή χρήση” ;
 • Επιλέξτε ” Αντιγράψτε τον σύνδεσμο“, Ανοίξτε την εφαρμογή βίντεο downloader: STORY SAVER;
 • Η εφαρμογή θα ανιχνεύσει αυτόματα τον αντιγραμμένο σύνδεσμο και θα κατεβάσει την εικόνα.

Μπορείτε να βρείτε τη φωτογραφία στην καρτέλα “Λήψεις”. Θα εμφανιστεί επίσης στη βιβλιοθήκη εικόνων σας, στην κατηγορία “Instant Downloads”.

Και εκεί πηγαίνετε ! Όσο απλό μπορεί να φανεί, ακολουθήστε καλά αυτά τα βήματα και θα μπορούσατε εύκολα να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας Instagram στο smartphone ή τον υπολογιστή σας.