Νέο στο σχολείο νέα χαρακτηριστικά για τους μαθητές γυμνασίου Ile-De-France, ο φορητός υπολογιστής που προσφέρεται στους μαθητές γυμνασίου île-de-france που εξέτασαν

Ο φορητός υπολογιστής προσφέρθηκε στους μαθητές γυμνασίου île-de-france

Contents

Για την 4η συνεχή χρονιά, η περιοχή île-de-france έχει δεσμευτεί να παγώσει τα ποσοστά τροφοδοσίας για τις κατηγορίες Α έως G, προκειμένου να διατηρηθεί η αγοραστική δύναμη των οικογενειών. Ένα μέτρο που αφορά περισσότερο από το 50% των οικογενειών.
Από την αρχή του σχολικού έτους του 2021, η περιοχή έχει εγγυηθεί την τιμολόγηση γεύμα στα 50 σεντς Για μαθητές γυμνασίου Τα πιο μέτρια νοικοκυριά.

Γυμνάσια: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα νέα χαρακτηριστικά της έναρξης του σχολικού έτους του 2023

Νέα εφαρμογή για κινητά, πιο ισχυροί υπολογιστές, μεταφορές, κατεψυγμένες τιμές καντίνας, νέες υπηρεσίες προσανατολισμού …: Επιστροφή σε σχολικά εορτασμούς με νέα χαρακτηριστικά στο île-de-france για περίπου 530.000 μαθητές γυμνασίου στην επικράτεια.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2023, ήταν σχεδόν 530.000 για να ανακτήσετε το δρόμο προς το σχολείο σε όλο το île-de-france. Και, για αυτό το νέο σχολικό έτος, Η επιστροφή στο σχολείο είναι συνώνυμο με νέα χαρακτηριστικά για τους νέους στο Ile -de -france.

Οι πιο ισχυροί υπολογιστές για μαθητές γυμνασίου που εισέρχονται στο δεύτερο, ψηφιακά εγχειρίδια, νέα εφαρμογή Labaz για παιδιά ηλικίας 15-25 ετών, νέες υπηρεσίες για τους συνδρομητές Imagine R, διευκόλυνε τον προσανατολισμό, ανακαλύπτουν όλα όσα περιμένουν τη νεολαία Ile-de-France από την αρχή του σχολική χρονιά.

Η περιοχή αφιερώνει σχεδόν 4.000 ευρώ ανά μαθητή γυμνασίου.

Labaz, The Essential Young App

Προσαρμόσιμο σύμφωνα με τα προφίλ, το Labaz παρουσιάζει με απλό και ρευστό τρόπο όλες τις καλές προσφορές, τις ενισχύσεις και τις συσκευές της περιοχής και τους συνεργάτες της για τη νεολαία Ile -de -France.

Από την αρχή του σχολικού έτους το Σεπτέμβριο, η εφαρμογή ενσωματώνει νέα χαρακτηριστικά και θα προσφέρει κάθε χρόνο ::

 • 100 ευρώ σε όλους τους νέους ηλικίας 15 έως 17 ετών Για να εγγραφείτε για αθλητικό κλαμπ ή καλλιτεχνική δραστηριότητα,
 • Έως 400 ευρώ για να αγοράσετε ένα ποδήλατο,
 • Πλεονεκτήματα της περιοχής και των συνεργατών της όπως εκπτώσεις με συνεργάτες, ελεύθερες θέσεις προβολής ή με προτιμησιακές τιμές, διαγωνισμούς, χώρους για εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από την περιοχή (Rock en Seine, Solidays, Rugby World Cup, Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό 2024 κ.λπ.Ουσία.

Ένα πιο ισχυρό φορητό υπολογιστή για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Φέτος και πάλι, όλοι οι μαθητές των δημόσιων γυμνασίων που εισέρχονται στη δεύτερη τάξη λαμβάνουν έναν προσωπικό υπολογιστή. Για αυτό το σχολικό έτος 2023, είναι ένας υπολογιστής με αυξημένη μνήμη που θα τους δοθεί. Θα το κρατήσουν για τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους και πέρα.

Οι δευτεροβάθμιοι φοιτητές της επαγγελματικής πορείας των ιδιωτικών γυμνασίων σύμφωνα με τις συμβάσεις σύνδεσης με το κράτος είναι επίσης εξοπλισμένοι με φορητό υπολογιστή.

Η περιοχή île-de-france υποστηρίζει αυτό το εξοπλισμό πληροφορικής πλήρως και τα ψηφιακά εγχειρίδια που προηγουμένως είναι υπεύθυνα για αυτό. Αυτό αντιπροσωπεύει μια μέση δαπάνη 600 ευρώ ανά μαθητή.

Qioz, για δωρεάν εκμάθηση γλωσσών

Ξεκίνησε το 2019 από την περιοχή, το Qioz είναι μια δωρεάν πλατφόρμα για να μάθει μια γλώσσα. Ανοιχτό σε όλους τους κατοίκους Ile -de -france άνω των 15 ετών, είναι προσβάσιμο μέσω ενός ιστότοπου και μιας εφαρμογής. Το Qioz επιτρέπει στους μαθητές γυμνασίου σήμερα να μαθαίνουν ή να βελτιώνουν σε 7 γλώσσες:

 • Αγγλικά,
 • Γερμανός,
 • Ισπανικά,
 • Γαλλικά ως ξένη γλώσσα,
 • Πορτογαλικά,
 • Κινεζικό μανταρίνι,
 • Γαλλική νοηματική γλώσσα.

Πηκτή των τιμών τροφοδοσίας σχολείου

Για την 4η συνεχή χρονιά, η περιοχή île-de-france έχει δεσμευτεί να παγώσει τα ποσοστά τροφοδοσίας για τις κατηγορίες Α έως G, προκειμένου να διατηρηθεί η αγοραστική δύναμη των οικογενειών. Ένα μέτρο που αφορά περισσότερο από το 50% των οικογενειών.
Από την αρχή του σχολικού έτους του 2021, η περιοχή έχει εγγυηθεί την τιμολόγηση γεύμα στα 50 σεντς Για μαθητές γυμνασίου Τα πιο μέτρια νοικοκυριά.

Ταυτόχρονα, η περιοχή île-de-france θα αυξήσει τις κατανομές που καταβάλλονται στα γυμνάσια κατά 8%ή 23 σεντ ανά γεύμα, για να τους επιτρέψουν Συνεχίστε να προετοιμάζετε ποιοτικά γεύματα ενσωματώνοντας τοπικά και βιολογικά προϊόντα στα μενού.

Καταπολέμηση της σχολικής παρενόχλησης

Σχολική παρενόχληση και cyberviolnces είναι οι κύριες απειλές για την ψυχική υγεία των νέων. Η περιοχή έχει υπογράψει ένα Συνεργασία για την ψυχική υγεία των νέων με την ένωση “Marion La Main Tretue”. Αυτό θα τεθεί σε ισχύ στην αρχή του σχολικού έτους 2023-2024.

Θα είναι ::

 • Διεξαγωγή δράσεων πρόληψης Παρενόχληση με μαθητές στο Ile -de -France High School,
 • Εκπαιδεύστε και υποστηρίξτε τους φοιτητές πρεσβευτών,
 • Ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών και των ειδικών ομάδων κατάρτισης εντός εγκαταστάσεων (Οι δάσκαλοι, οι βοηθοί εκπαίδευσης, το προσωπικό της καντίνας κ.λπ.Ουσία.

Μεταφορά: 4 νέες υπηρεσίες για τους συνδρομητές Imagine R

Φαντάζομαι

Εκτός από την προσφορά όλων Ile -de -de -france απεριόριστη μεταφορά για 1 ευρώ την ημέρα, Το πακέτο Imagine R εμπλουτίζεται νέα χαρακτηριστικά για τους μαθητές και τους μαθητές:

 • Πρόσβαση σε καθημερινά προϊόντα και υπηρεσίες Με μειωμένες τιμές σε βιολογικά καλάθια αντι-αποβλήτων της μάρκας Beno Bono, εκπτώσεις στις αθλητικές αίθουσες της φόρμας και πολύ πλεονεκτικές προσφορές για να περάσουν την άδεια οδήγησης με τη Simone (κώδικας κώδικα του Κώδικα Ο Δωρεάν Δρόμος)
 • Μια πολιτιστική προσφορά και διάφορες ψυχαγωγίες Με το e-spot αίθουσα τυχερών παιχνιδιών και πολλά άλλα μέρη αναψυχής (παιχνίδι λέιζερ, αίθουσα εικονικής πραγματικότητας, παιχνίδι διαφυγής κ.λπ.Ουσία. Η ανάγνωση τιμάται επίσης μέσω 3 εκδοτικών οίκων (Flammarion Jeunesse, Bragelonne, Leduc) με την παροχή των πρώτων κεφαλαίων των λογοτεχνικών εξόδων τους σε ένα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο προσβάσιμο μόνο για να φανταστεί τους συνδρομητές R
 • Η πιθανότητα για να διαπράξουν νέοι κάτοικοι ile -de -france, Αναλαμβάνοντας από τις ενώσεις εταίρων σε 3 βασικά θέματα: το περιβάλλον (Ίδρυμα για τη φύση και τον άνθρωπο), την αμοιβαία βοήθεια (Emmaüs Connect, COP’1) και την εκπαίδευση (AFEV, Σωκράτης)
 • Ψυχολογικη ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Για τους νέους που έχουν ανάγκη χάρη στην υποστήριξη 4 ενώσεων (Youth Health FIL, E-E-Child, SOS Crisis και SOS φιλία).

Σημειώστε ότι χάρη στην κουλτούρα των παροχών του Navigo, οι συνδρομητές του Navigo Pass και το Imagine R επωφελούνται από μειωμένες τιμές και πλεονεκτήματα σε περισσότερα από 300 θέσεις και πολιτιστικά ιδρύματα όπως κινηματογράφους, μουσεία, αίθουσες επιδόσεων κ.λπ.

Ένα παράθυρο μεμονωμένο προσανατολισμό για όλους

Oriane île-de-france

Για την προώθηση της επιτυχίας όλων των φοιτητών ile -de -france, της περιοχής, μέσω της περιφερειακής υπηρεσίας της για τη δημοκρατική υπόσχεση και τον προσανατολισμό, Καταπολέμηση της εγκατάλειψης του σχολείου που θα επηρέαζε έως και 25.000 νέοι ηλικίας 16 έως 25 ετών κάθε χρόνο.

Σύντομα, η περιοχή θα παρουσιάσει επομένως νέες λύσεις ως μέρος του α Σχέδιο δράσης αφιερωμένο στην καταπολέμηση της εγκατάλειψης του σχολείου.

Τα κύρια μέτρα του σχεδίου:

 • Υποστήριξη για ενισχυμένες σχολικές εγκαταλείψεις και εφαρμογή ψηφιακών μαραθών στα κοινωνικά δίκτυα.
 • Βοηθήστε καλύτερα τους ανθρώπους στην ολοκλήρωση για να κινηθούν καλά Χάρη στην πλατφόρμα “Exchange με επαγγελματική”, διαθέσιμη στις www.ολένιο.πληροφορίες.
 • Δημιουργία εισαγωγής île-de-france, που θα προσφέρει αυτό το 270.000 νέοι στο Ile -de -france που δεν είναι ούτε στην απασχόληση ούτε στην κατάρτιση εξατομικευμένων διαδρομών υποστήριξης για την κατάρτιση, την απασχόληση ή την επανένταξη σε σχολικό περιβάλλον.

Ταυτόχρονα από την αρχή της σχολικής χρονιάς, Ένα λεωφορείο προσανατολισμού θα διασχίσει το île-de-france για να καλύψει το κοινό προτεραιότητας Σε απομονωμένα χωριά και περιοχές προτεραιότητας της πολιτικής της πόλης (QPV). Οι αξιωματικοί του Οργανισμού Oriane θα προσφέρουν πληροφορίες και συναντήσεις για τη δημοσιοποίηση των περιφερειακών συστημάτων και της βοήθειας.

Τέλος, 0800 730 640, ελεύθερος πράσινος αριθμός “Προσανατολισμός του France” île-de-france “, του επιτρέπει να παρέχει μια άμεση και εξειδικευμένη απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σας. Σας επιτρέπει επίσης να έρθετε σε επαφή με το σωστό συνομιλητή.

Με αυτά τα νέα μέτρα και υπηρεσίες που διατίθενται στους μαθητές γυμνασίου ILE -DE -France, η περιοχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εγγυηθεί την ακαδημαϊκή τους επιτυχία. Η περιοχή έχει επίσης αναλάβει πολυάριθμες μεγάλες επιχειρήσεις ως μέρος της Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τα γυμνάσια 2017-2027 Ile-De-France.

Για περαιτέρω

Οι εκσυγχρονισμοί και οι επεκτάσεις, οι δημιουργίες νέων τόπων και οι ανακαίνιση ενέργειας των κτιρίων, φέτος η περιοχή θα αφιερώσει 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ στα γυμνάσια île-de-france.

Ο φορητός υπολογιστής προσφέρθηκε στους μαθητές γυμνασίου île-de-france

Η περιοχή île-de-france έχει αρχίσει να διανέμει φορητούς υπολογιστές σε όλους τους μαθητές γυμνασίου στο Γενικό και Τεχνολογικό Γυμνάσιο. Ο Numerama ενδιαφέρθηκε για αυτούς τους φορητούς υπολογιστές.

Πριν από λίγες εβδομάδες, α Νήμα Πολύ κοινό στο Twitter καρφώθηκε στην απόφαση της περιοχής île-de-france, και πιο συγκεκριμένα του προέδρου Valérie Pécresse, για να προσφέρει ένα φορητό υπολογιστή σε όλους τους μαθητές του δεύτερου σχολείου γενικά και τεχνολογικό γυμνάσιο. Σύμφωνα με τον συγγραφέα αυτού Νήμα, Ο εν λόγω φορητός υπολογιστής θα ήταν ένα όμορφο χάος, γιατί το κακό τεχνικά και απαλά συγκρατημένο.

Μια από τις αδελφές μας numerama έχει αναλάβει όλα τα στοιχεία του Νήμα, Επειδή ορισμένα στοιχεία είναι ψευδή ή κατά προσέγγιση.

Τι αξίζουν αυτοί οι φορητοί υπολογιστές ?

Οι εν λόγω φορητοί υπολογιστές είναι φορητοί υπολογιστές εξοπλισμένοι με Windows 10 Pro με μια οθόνη LCD Non -Intactily Mat 13,3 -INCH, μια οθόνη SSD 34 WH, μια μπαταρία 34 WH, WiFi 5, Bluetooth 4.1 και μια κάμερα 2 megapixel. Υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων για ξεκλείδωμα χάρη στη λειτουργία των Windows Hello.

Αυτοί είναι φορητοί υπολογιστές που δανείζονται σε μαθητές γυμνασίου μέχρι το τέλος του προγράμματος σπουδών τους για να μειώσουν το ψηφιακό κάταγμα που τονίζει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της συγκράτησης που συνδέεται με το Covvi-19.

Ο Aurore Gayte, δημοσιογράφος Numerama, επιστρέφει στην ταυτότητα του κατασκευαστή, την απόδοση αυτού του φορητού υπολογιστή, τη διαμόρφωση των Windows 10 Pro … για να είναι σαφέστερη σε ένα φορητό υπολογιστή που θα συνεχίσει να δίνεται σε πολλούς μαθητές γυμνασίου île-de-france περιοχή. Μια πρωτοβουλία της οποίας το συνολικό κόστος είναι 180 εκατομμύρια ευρώ σε διάστημα δύο ετών.

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).

Η σουίτα στο βίντεο

Το εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο σας

Καταγράφεται ! Παρακολουθήστε το γραμματοκιβώτιό σας, θα ακούσετε για εμάς !

Λάβετε τα καλύτερα νέα

Τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω αυτής της φόρμας προορίζονται για το Humanoid, εκδοτικό της εταιρείας του ιστότοπου Frandroid ως ελεγκτή θεραπείας. Δεν θα πωληθούν σε τρίτους σε τρίτους. Αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με την επιφύλαξη της συγκατάθεσης σας για να σας στείλουν με νέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες σχετικά με το συντακτικό περιεχόμενο που δημοσιεύθηκε στο Frandroid. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ξεβιδώνουν σε κάθε ένα από αυτά. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε όλη την πολιτική μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, φορητότητας και αντιπολίτευσης για νόμιμους λόγους για προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Για να ασκήσετε ένα από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε να κάνετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας άσκησης ειδικών δικαιωμάτων.

Ειδοποιήσεις Ιστού

Οι ειδοποιήσεις Push σας επιτρέπουν να λαμβάνετε οποιοδήποτε Fandroid News σε πραγματικό χρόνο στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στο τηλέφωνό σας Android.

Το HA είναι αδύνατο να εγκαταστήσει το λογισμικό ακόμη και τους ότι ο δάσκαλος των μαθηματικών ζητά να είναι ADM και ο κωδικός ADM Το γυμνάσιο δεν το έκανε

Γεια σας, κάνω μια μικρή διόρθωση: Windows Education και όχι Windows Pro Χρησιμοποιώ για να είμαι PC κάθε μέρα για το γυμνάσιο το έστειλα 2 φορές στην αποθήκευση μία φορά επειδή χρησιμοποίησα το Plugged PC μου, επειδή η μπαταρία και τόσο πολύ Nase που όταν έχετε Μια μέρα 8 ωρών στο τέλος εργάζεστε στο δίκτυο και δεν παίρνει την μπαταρία έτσι ώστε ο υπολογιστής να μην είναι πλέον ενεργοποιημένος. Η δεύτερη φορά ήταν ο υπολογιστής που δεν μπορούσε πλέον να συνδεθεί με το πρόβλημα του δικτύου της κάρτας δικτύου σε σύντομο χρονικό διάστημα ο αποθηκευτικός χώρος και απλά ειλικρινά τα παράθυρα παίρνει 5/6 έχετε μόνο 2 giga και αν εγκαταστήσετε όλα τα εγχειρίδια που τελειώνουν. Χρησιμοποιώ μια κάρτα SD για όλα τα έγγραφα και τα εγχειρίδια μου.

Δεν είμαι ακόμα στο γυμνάσιο και να δουλεύω να επικοινωνήσω και να παίζω πολύ λίγα, χρειάζομαι ελάχιστο χρειάζομαι ένα intel core i5 8 gb μνήμης RAM και 256GB E SSD για ένα χρόνο, έτσι βρίσκω ότι είναι ένα πολύ μεγάλο απόβλητο. Θα τους χρειαζόταν τουλάχιστον ένα i7 ή αλλιώς το νησί της Γαλλίας θα μπορούσε να προσφέρει κουπόνια έκπτωσης έτσι ώστε οι νέοι να αγοράσουν έναν υπολογιστή.

Έχοντας τον υπολογιστή μετά από ένα μήνα το ήμισυ των μαθητών έπρεπε να φέρει τον υπολογιστή πίσω λόγω της κακής διάρκειας ζωής της μπαταρίας, είναι όλοι χωρίς μεγάλη διάρκεια ζωής

Διαφορετικά, παίρνετε ένα iPad Pro με ένα πληκτρολόγιο και προβάλλετε έναν υπολογιστή που αγγίζει ��

Η διαμόρφωση είναι επαρκής: https: // www.νουμεράμα.com/politics/656218-les-sterers-off-off-aux-yceens-dile-de-france-sont-vrament-inutiles.HTML

Ο υπολογιστής που δεν είναι y13 μαλάκας για να είναι απαλλαγμένος από ψηφιακά εγχειρίδια, οπότε πριν επικρίνετε, πρέπει να ξέρετε γιατί δόθηκε στους μαθητές. Πάρα πολύ εύθραυστο πληκτρολόγιο, πολύ εύθραυστο μεντεσέδες οθόνης, αναγνώστη καρτών σφαλμάτων SD χωρίς να σταματήσει (μεταξύ 5 και 10 λεπτών λειτουργίας). Ανάλυση οθόνης πάρα πολύ καλά, 64 GB SSD σκληρό δίσκο (λίγο μόνο αλλά επαρκής για τη λήψη ψηφιακών εγχειριδίων). Που αναπτύχθηκαν από τον Οκτώβριο του 2019, τα μοντέλα ενός έτους -είχαν ένα μεγάλο πρόβλημα αυτονομίας μπαταρίας για 15 ημέρες (θα το έβαλα σε μια διαδικασία γκουρμέ που τρέχει στο παρασκήνιο δεδομένης της έκτασης των καταστροφών). Το WiFi φαίνεται να είναι καλύτερο με την ενημέρωση των οδηγών. Η μεγάλη ανησυχία είναι η διαχείριση των αδειών μεταξύ του ENT, του GAR και του LDE. Οι ψηφιακοί εγχειριδίων εκδότες είναι γεμάτοι από συνολική παραλαβή εκτός από το Lelivrenumeric.FR που έχει ένα κορυφαίο προϊόν. Οι μαθητές χρησιμοποιούν ψηφιακά εγχειρίδια από το Νοέμβριο του 2019 και είχαμε λειτουργικό WiFi για αρκετά χρόνια. Μετά τη χρήση του ψηφιακού εγχειριδίου εξαρτάται έντονα από τους εκπαιδευτικούς, αλλά συνολικά τα εγχειρίδια χρησιμοποιούνται σχεδόν 35 έως 40% από τους εκπαιδευτικούς, οι συνήθειες πρέπει να αλλάξουν. Στα μαθήματά μου, είναι 100% ψηφιακό, έτσι ώστε οι μαθητές χωρίς υπολογιστή να μην μπορούν πλέον να λειτουργούν με έγγραφο PDF για τροποποίηση. Το λογισμικό μπορεί να εγκατασταθεί: ο Thonny με το Jupyter-Notebook (οι εκπαιδευτικοί μαθηματικών θα εκτιμήσουν), το GoogleArth (οι δάσκαλοι SVT θα εκτιμήσουν), το Photofilter (SNT ή SVT Teachers θα εκτιμήσουν) είναι μηδέν. Συμπερασματικά, ο υπολογιστής είναι σωστά διαστασιολογημένος για τις αρχικές ανάγκες (χαρακτηριστικά υπολογιστών), υπό διαστάσεις στο επίπεδο ευρωστίας (όχι προσεκτικοί μαθητές) μπορούμε να εκτρέψουμε τη χρήση του για τη βελτίωση των μαθημάτων με πιο πρωτοφανές λογισμικό στη βάση.

Είναι για απολύτως όλους τους μαθητές γυμνασίου στα δημόσια γυμνάσια. Για τα στοιχεία δεν είμαι ιδέα.

Για να εγκαταστήσετε το MS Office ή το ισοδύναμο, εξακολουθείτε να έχετε τα δικαιώματα των τοπικών διαχειριστών. ^^

Εκτός από το ότι το μπόνους του πίσω -school χρησιμοποιείται για να καλύψει όλα τα δίδακτρα και δεν είναι βέβαιο ότι αρκεί να καλύψουμε επιπλέον την τιμή ενός φορητού υπολογιστή. “Το ποσό του πίσω μπόνους -school ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία. Για το έτος 2020, η βοήθεια κυμαίνεται μεταξύ 469,95 ευρώ για τους νεότερους και 503,88 ευρώ για παιδιά ηλικίας 15 έως 18 ετών (ανά εξαρτώμενο παιδί).””

Ποιος είναι ο πληθυσμός του Hérault και αφορούσε πόσοι μαθητές γυμνασίου . ^^

Κατάλαβα ότι ήταν δυνατό να εγκαταστήσετε εφαρμογές από το Microsoft Store. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, τότε στην πραγματικότητα ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά το λογισμικό.

Θα ήταν επαρκές εάν υπήρχε η δυνατότητα χρήσης ενός επεξεργαστή κειμένου και ενός υπολογιστικού φύλλου για παράδειγμα, κάτι που δεν συμβαίνει με τη διαμόρφωση που παρέχεται. https: // www.Ile-de-france.FR/340000-Tablettes-and-Borders-Distributes-Aux-Lyceens-En-2-Ans

Δεν υπάρχει γραφείο στο γραφείο, ούτε δυνατότητα εγκατάστασης α . ^^

Εκτός από το ότι αν ρωτήσατε λίγο περισσότερο σε βάθος, αυτοί οι υπολογιστές δεν ενσωματώνουν καμία σουίτα γραφείου και ότι δεν υπάρχει καν η δυνατότητα εγκατάστασης ενός απολύτως από το MS Office ή μια ελεύθερη εναλλακτική λύση. ^^ Θα βρείτε κάτω από τον σύνδεσμο που υποδεικνύει το περιεχόμενο του υπολογιστή καθώς και την εταιρεία που παρέχει αυτούς τους υπολογιστές: Unowhy. https: // www.Ile-de-france.FR/340000-Tablettes-and-Borders-Distributes-Aux-Lyceens-En-2-Ans

Αχ, είναι βέβαιο ότι αυτοί οι υπολογιστές δεν γίνονται για να τρέξουν Fortnite . Αυτοί οι υπολογιστές είναι αρκετά ευρύ για την κανονική περίοδο δανείου (3 έτη: δεύτερο, 1ο, τερματικό) και για τη χρήση στην οποία προορίζονται πραγματικά. Ειλικρινά το.Έχοντας δει στο μικρό ξάδερφο, είναι αρκετά λεπτό, συμπαγές, εισέρχεται σε ένα σακίδιο, ελαφρύ και όμορφο ,. Ειλικρινά δεν πρέπει να κάνει το σημείο για έναν δεδομένο υπολογιστή δωρεάν . Ποτέ ευτυχισμένη υποβοηθούμενη εταιρεία . Me Ma’fille θα εισέλθει στο γυμνάσιο το επόμενο έτος, δεν θα έχει την ευκαιρία να έχει ένα από τότε που θα είναι στο Clermont Ferrand.

4GB μνήμης RAM για αυτοματοποίηση γραφείων είναι αρκετή, δεν υπάρχει ανάγκη για ένα πυρήνα i7 και 16GB re ram πρέπει να σταματήσει λίγο. Εκτός αν έχετε 10 ή + ανοιχτές καρτέλες, το κάνουμε τέλεια, και στο “My Time” Chrome ήταν ακόμα πιο άπληστο

Το πρόβλημα προέρχεται κυρίως από πολύ αργούς σκληρούς δίσκους και λειτουργικά συστήματα. Έχω ένα Toshiba i3 3110m και 4GB μνήμης RAM που εργάστηκε υπέροχα κάτω από τα Windows 10 αλλά για 1 ή 2 χρόνια είναι μια πραγματική καταστροφή και γρήγορα γίνεται οδυνηρό να το χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, η τελευταία έκδοση του Ubuntu λειτουργεί υπέροχα

Ο ξάδερφος μου από 9 έως 14 ετών χρησιμοποιεί ένα Lenovo Ideapad με 2GB μνήμης RAM και ένα Celeron 3200. Η χρήση των Windows 10 είναι οδυνηρή και ακόμη και τα Windows 7, αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα προέρχεται από τον πολύ αργό σκληρό δίσκο. Τελικά εγκατέστησα το Linux Deepin και λειτουργεί πολύ καλά

Ιστολόγιο

Αναλάβετε το φορητό υπολογιστή που παρέχεται από την περιοχή Ile de France

 • Συγγραφέας/Συγγραφέας της Δημοσίευσης: Vincent Thizeau
 • Δημοσιεύθηκε δημοσίευση: 9 Σεπτεμβρίου 2023
 • Κατηγορία Post: Bask’en Net / Back to School 2023
 • Σχόλια δημοσίευσης: 0 Σχόλιο

Από την έναρξη του σχολικού έτους του 2019, Κάθε μαθητής σε δεύτερη τάξη στο Γυμνάσιο Louis-Buyécan Στο Rambouillet (78), λαμβάνει ένα ελεύθερο φορητό υπολογιστή που παρέχεται από την περιοχή île-de-france, σε συνεργασία με το La Poste.

Ο εξοπλισμός διατηρείται μέχρι το τελευταίο έτος και δεν ανακτάται στο τέλος των τριών ετών σχολικής φοίτησης στην εγκατάσταση.

Επιστροφή στο σχολείο 2023
Νέα τεχνικά χαρακτηριστικά του εξαιρετικά φορτωτή PC Y13
Επεξεργαστής: N5100 – Μνήμη αποθήκευσης: 128 GB – ΕΜΒΟΛΟ: 8 GB

Πώς είναι ο χειρισμός αυτού του νέου εξοπλισμού πληροφορικής ?

Πρώτη σύνδεση με PC Y13

| → Για να κατεβάσετε τον οδηγό σας Κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα ή στο παρακάτω κουμπί.

Βήματα, εργαλεία, επαφές και χρήσιμοι σύνδεσμοι.

Έγγραφο που προορίζεται για εκτύπωση, σε μορφή PDF.

 • Διάρκεια βίντεο: 2 λεπτά 8 δευτερόλεπτα
 • Ημερομηνία έκδοσης : 6 Σεπτεμβρίου 2023
 • Πραγματοποίηση : Μη επωφεληθείσα συνεργασία και την περιοχή île-de-france.
 • Περιγραφή: Αυτό το βίντεο σας παρουσιάζει πώς να συνδεθείτε για πρώτη φορά στον υπολογιστή σας Y13 εάν ο λογαριασμός σας ENT δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί.
 • Κατάλυμα: Το κανάλι Sqool YouTube

Αντιμετώπιση προβλημάτων και βοήθειας

Σε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας του ψηφιακού εξοπλισμού μου

| → Πρέπει να μεταβείτε στη γάτα που υλοποιείται από μια μπλε φούσκα που θα εμφανιστεί στο κάτω δεξιά της οθόνης σας (η υπηρεσία προσβάσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 12 μ.μ. και από τις 1:30 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. ορατό εκτός των ωρών λειτουργίας)

Εξωτερικός σύνδεσμος, ανοίγει σε ένα νέο παράθυρο.

 • Διάρκεια βίντεο: 1 λεπτό 27 δευτερόλεπτα
 • Ημερομηνία έκδοσης : 7 Σεπτεμβρίου 2023
 • Πραγματοποίηση : Μη επωφεληθείσα συνεργασία και την περιοχή île-de-france.
 • Περιγραφή: Αυτό το βίντεο εξηγεί την υπηρεσία μετά την πώληση για το σχολικό έτος 2023-2024, σε περίπτωση δυσλειτουργίας του υπολογιστή σας Y13.
 • Κατάλυμα: Το κανάλι Sqool YouTube

Χρήσιμοι εξωτερικοί σύνδεσμοι

 • Συχνές ερωτήσεις:Πρόσβαση στη γάτα
 • Y13 –Συχνές ερωτήσεις – Υλικό, Καταστροφή, Προβλήματα (2020 & 2021 & 2022 & 2023)
 • Διαδικασία αποθήκευσης: Επιστροφή στο σχολείο 2023-2024
 • Διάρκεια βίντεο: 2 λεπτά 2 δευτερόλεπτα
 • Ημερομηνία έκδοσης : 25 Αυγούστου 2020
 • Πραγματοποίηση : Περιοχή île-de-france
 • Περιγραφή: Έκθεση που έγινε στο Lycée Louis-Bécancan, στο Rambouillet (78), σχετικά με τις προκλήσεις του ψηφιακού έργου της περιοχής île-de-france.
 • Πηγή:Κανάλι YouTube της περιοχής île-de-france

Project – Y10 Tablet – PC Y13 – Κατάλογος πόρων – Συχνές ερωτήσεις – Βοήθεια
Μια περιοχή εταιρικής σχέσης île-de-france / unowhy / la poste

Εξωτερικός σύνδεσμος, ανοίγει σε ένα νέο παράθυρο.

 • Διάρκεια βίντεο: 1 λεπτό 8 δευτερόλεπτα
 • Ημερομηνία έκδοσης : 19 Νοεμβρίου 2021
 • Πραγματοποίηση : Άγνωστος
 • Περιγραφή: Unowhy Ultraportable Y13, σχεδιασμένο για εκπαίδευση.
 • Πηγή:Μη owhy youtube κανάλι

Συσχετισμένα άρθρα:

 • Επιστροφή στο σχολείο 2019: εγχειρίδια, πόροι και ψηφιακό εξοπλισμό
  Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουλίου 2019 στον ιστότοπό μας.
 • Το Lycée Bascan στην ψηφιακή στροφή
  Δημοσιεύτηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2020 στον ιστότοπό μας.
 • Πώς να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή ή το tablet μου μετά το γυμνάσιο ?
  Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2022 στον ιστότοπό μας.

Για να συμβουλευτείτε το διαδίκτυο:

 • 340.000 δισκία και υπολογιστές που διανέμονται σε μαθητές γυμνασίου σε 2 χρόνια
  Άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της περιοχής île-de-france.
 • Ψηφιακό: Σημείο εκκίνησης για εκπαιδευτική συνέχεια
  Άρθρο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο LA Poste.

Αρχείο:

 • Φοιτητής πίσω στο σχολείο – Επιστροφή στο σχολείο 2022
  Έγγραφο που προορίζεται για εκτύπωση, σε μορφή PDF.

Να συνεχιστεί στο Facebook: