ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ IBAN | Revolut FR, Revolut: Η γαλλική πλευρά είναι τώρα διαθέσιμη

Revolut: Η γαλλική πλευρά είναι τώρα διαθέσιμη

Λοιπόν, τι να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση ? Είναι απλό, ξεκινήστε γράφοντας μια επιστολή προς την εταιρεία ή τον έμπορο που αρνήθηκε την ξένη πλευρά σας να του υπενθυμίσει τον νόμο. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να καλέσετε μια αρμόδια αρχή, όπως το Banque de France, το DGCCRF ή την Αρχή Προληπτικής Ελέγχου.

Χρειάζεστε βοήθεια ?

Απλά εισαγάγετε την ερώτησή σας παρακάτω για να λάβετε μια απάντηση.

 • Ενημερώστε τα προσωπικά μου στοιχεία
 • Στοιχεία λογαριασμού νομίσματος
 • Ελέγξτε την ταυτότητά μου
 • Έγγραφα και δηλώσεις λογαριασμού
 • Συνδρομή και πλεονεκτήματα
 • Λογαριασμοί κλειδωμένοι ή κλειστές
 • Φορολογικές πληροφορίες
 • Ενίσχυση σύνδεσης
 • Ανεβείτε στον λογαριασμό μου
 • Περιστρέψτε

Πέρασμα στο γαλλικό iban

Το Revolut ανοίγει ένα γαλλικό υποκατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες που ζουν στη Γαλλία θα μεταφερθούν στο γαλλικό υποκατάστημα και θα έχουν γαλλικό iban. Χάρη στη γαλλική Iban, ο λογαριασμός σας Revolut θα είναι ακόμα πιο κατάλληλος για χρήση ως κύριος λογαριασμός:

 • Λάβετε το μισθό σας απευθείας στον λογαριασμό σας Revolut
 • Πληρωμή με άμεση χρέωση
 • Αποφύγετε τα χαρτιά εκτός από το μη -γαλλικό iban
 • Πληρώστε τους παρόχους δημόσιων υπηρεσιών απευθείας από τον λογαριασμό σας Revolut.

Πότε θα είναι διαθέσιμα νέα γαλλικά τοπικά στοιχεία λογαριασμού ?

Μόλις συμφωνήσετε να συμμετάσχετε στο γαλλικό υποκατάστημα και έχετε στείλει όλες τις απαραίτητες πρόσθετες πληροφορίες, θα σας στείλουμε μια επιβεβαίωση της νέας γαλλικής εκπομπής IBAN για τον λογαριασμό σας Revolut.

Πού να βρω τα νέα μου γαλλικά στοιχεία λογαριασμού ?

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε ! Εκτός από τις νέες πληροφορίες, ο λογαριασμός σας δύσκολα θα αλλάξει. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας στην εφαρμογή Revolut πηγαίνοντας στην υποδοχή → Λογαριασμοί → εικονίδιο Euro Flaut → τοπικό.

Μπορώ να κρατήσω το παλιό μου Iban αντί να πάω στο νέο γαλλικό iban ?

Για να μπορέσετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας Revolut, πρέπει να έχετε το γαλλικό IBAN σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ενημερώνοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας την επιλογή συμμετοχής στο γαλλικό υποκατάστημα.

Γιατί δεν έλαβα πρόσκληση να μεταναστεύσω σε ένα νέο γαλλικό iban ?

Αντιμετωπίζουμε τη μετανάστευση στο γαλλικό iban από πολλά. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε να μεταναστεύσουμε στο νέο γαλλικό iban. Μείνετε στην επιφυλακή !

Για να είστε επιλέξιμοι, πρέπει να έχετε τα απαιτούμενα έγγραφα (δηλαδή, το διαβατήριο, την εθνική ταυτότητα, την άδεια διαμονής ή τη βίζα) και η χώρα διαμονής σας πρέπει να είναι Γαλλία. Οι χρήστες που έχουν εγγραφεί σε άδεια οδήγησης πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω άμεσων μηνυμάτων και ενημερώνοντας το έγγραφό τους. Μετά την επαλήθευση αυτών των νέων εγγράφων, θα είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε στο γαλλικό υποκατάστημα και θα ενημερωθείτε μόλις όλα είναι στη θέση τους.

Βασικά άρθρα που αφορούν τη γαλλική IBAN:

 • Έχω επαναλαμβανόμενες πληρωμές ρυθμισμένες στο τρέχον IBAN μου, για πόσο καιρό θα λειτουργήσουν ?
 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το νέο γαλλικό IBAN για αυτόματα δείγματα ?
 • Εάν μια τραπεζική μεταφορά καθυστερήσει λόγω της μετανάστευσης στο γαλλικό IBAN, θα λάβω αποζημίωση ?
 • Τι υπογράφω ακριβώς μέσω ηλεκτρονικής υπογραφής ?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω άμεσων μηνυμάτων εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή για να συμβουλευτείτε το κέντρο βοήθειας εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το γαλλικό υποκατάστημα.

Επιλέξτε τη συνδρομή σας

Πρότυπο

Ελεύθερος

Είτε θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα όταν ξοδεύετε στο εξωτερικό, είτε σέβεστε τον προϋπολογισμό σας με τον ολοκληρωμένο προϋπολογισμό μας, επωφεληθείτε πλήρως από τα χρήματά σας με πρότυπα.

Περισσότερο

2,99 €/μήνα

Ενισχύστε τα οικονομικά σας σε καθημερινή βάση. Σχεδιάστε τα καλύτερα χρήματά σας για λιγότερο από την τιμή ενός καφέ.

Ασφάλιστρο

7,99 €/μήνα

Μεταβείτε σε έναν διεθνή τρόπο ζωής. Κερδίστε την εμπιστοσύνη που είναι απαραίτητη για να δαπανήσετε, να επενδύσετε και να εξοικονομήσετε έξυπνα παγκοσμίως.

Μέταλλο

€ 13,99/μήνα

Επωφεληθείτε από το πλήρες πακέτο. Ξεχωρίστε με μια αποκλειστική μεταλλική κάρτα χωρίς επαφή, κερδίστε έως 1 % επιστροφή χρημάτων και πολλά άλλα.

Υπερ

45 €/μήνα

Ζήστε τα εξαιρετικά, με αποκλειστικά πλεονεκτήματα του τρόπου ζωής, διεθνή ταξίδια και ένα Platinum Plated Map που σχεδιάστηκε με ακρίβεια.

Revolut: Η γαλλική πλευρά είναι τώρα διαθέσιμη

Το Revolut αναπτύσσει τη γαλλική πλευρά

Το Revolut αντικαθιστά τη Λιθουανική του πλευρά με γαλλική πλευρά για όλους τους πελάτες του στη Γαλλία ! Μια αυτόματη μεταφορά που θα επιτρέψει στους πελάτες της Revolut να μην βρίσκονται πλέον σε δυσκολία με την ξένη πλευρά τους. Τι θα αλλάξει ? Πώς να ζητήσετε το νέο σας iban ? Σας λέμε τα πάντα !

Revolut: Τέλος ένα γαλλικό iban !

Γαλλική πλευρά

Καλά νέα για τους Γάλλους πελάτες Revolut ! Το Neobank έχει αρχίσει πράγμα Αναπτύξτε τους Γάλλους στους πελάτες της που κατοικούν στη Γαλλία, Για να αντικαταστήσετε το Λιθουανικό IBAN.

Μια υπηρεσία που αναμένεται σε μεγάλο βαθμό από τους πελάτες της Γαλλίας, καθώς το ξένο IBAN μπορεί μερικές φορές να είναι πρόβλημα για τους κατόχους της !

Τι θα αλλάξει για τους πελάτες ? Λοιπόν, τώρα θα είναι σε θέση να λάβουν το μισθό τους στο λογαριασμό τους Revolut, να κάνουν πληρωμές με άμεση χρέωση από όλους τους τύπους παρόχων υπηρεσιών ή να αποφύγουν πρόσθετες διοικητικές διατυπώσεις που ζητούνται για ξένο IBA.

“Αφού επέλεξε αυτή τη μεταφορά λογαριασμού στο γαλλικό μας υποκατάστημα, θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν διαφανώς τον ανανεώσιμο λογαριασμό τους για καταθέσεις μισθών, άμεσες χρεωστικές πληρωμές με οποιονδήποτε τύπο παρόχων υπηρεσιών και έχουν ένα πραγματικά συμβατό τραπεζικό προϊόν στη Γαλλία.»

Vincent Péron, Γαλλικός Διευθυντής Revolut.

Ως εκ τούτου, οι πελάτες κερδίζουν ευελιξία και μπορούν τώρα Αντιστρέψτε την κύρια τράπεζα τους Αν το επιθυμούν ! Είναι επίσης ένα πραγματικό βήμα προς τα εμπρός για το Neobank, αφού θα επιτρέψειΠροσελκύστε νέους πελάτες, προηγουμένως παρεμποδίστηκε από την απουσία τοπικού iban, καιΑυξήστε την ανταγωνιστικότητα του neobank Αντιμετωπίζοντας τους ανταγωνιστές του.

Τι είναι το IBAN ? Ο Iban είναι ο αριθμός αναγνώρισης του τραπεζικού λογαριασμού. Αυτός ο συνδυασμός αριθμών επιτρέπει στον κάτοχο του λογαριασμού να πραγματοποιεί διάφορες συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών ή των δειγμάτων. Θα βρείτε το IBAN σας απευθείας στη δήλωση ταυτότητας της τράπεζάς σας (RIB).

Revolut Πελάτης: Πώς να ζητήσετε το νέο σας iban ?

ΕΤΣΙ Πώς να ζητήσετε το νέο γαλλικό Iban από το Neobank ? Λοιπόν είναι πολύ απλό, αφού η Revolut φροντίζει τα πάντα, ή σχεδόν ! Επομένως, η μετάβαση στο γαλλικό IBAN θα είναι αυτόματα, θα έχετε μόνο Επικυρώστε και υπογράψτε τις νέες γενικές προϋποθέσεις Πριν λάβετε τα νέα σας τραπεζικά στοιχεία στη διαδικασία.

Revolut πελάτες, Παρακολουθήστε λοιπόν τα πλαίσια email σας Για να συμμετάσχετε στη γαλλική θυγατρική της Neobank και να είστε σε θέση να αποκτήσετε τα νέα σας στοιχεία επικοινωνίας τραπεζών !

Για να διευκολυνθεί η μετάβαση σε αυτό το νέο IBAN, το Λιθουανικό IBAN θα εξακολουθεί να είναι ενεργό για 30 ημέρες μετά τη μεταφορά.

RIB Foreign: Γιατί μερικές φορές είναι πρόβλημα ?

Να αρνηθεί μια πληρωμή ή μια μεταφορά λόγω της ξένης πλευρά του είναι μια κατάσταση μακριά από το να είναι ανέκδοτο. Ακόμη, Είναι μια απόλυτα παράνομη πρακτική στη ζώνη sepa !

Από την άφιξη ξένων νεοναμπανίδων στη Γαλλία, το Διακρίσεις στο Iban συνέχισε να αυξάνεται. Πράγματι, ορισμένοι εξακολουθούν να προσφέρουν στους πελάτες τους σήμερα ξένα πλευρά που μερικές φορές μπορούν να μειωθούν επειδή ο κώδικας της χώρας δεν αντιστοιχεί σε αυτόν της Γαλλίας. Επομένως, οι πελάτες βρίσκονται στο αδιέξοδο, με απορριφθείσες πληρωμές ή μεταφορές.

“Οι πελάτες μας στη Γαλλία είναι τακτικά θύματα αθέμιτων διακρίσεων από παρόχους υπηρεσιών λόγω των ξένων τραπεζικών στοιχείων επικοινωνίας τους, ακόμη και αν είναι παράνομο να αρνηθεί τους ευρωπαίους τραπεζικούς λογαριασμούς. Είμαστε πολύ ενθουσιώδεις για την ιδέα να προσφέρουμε γαλλικό Iban στους πελάτες μας και να βοηθήσουμε στην επίλυση αυτού του προβλήματος γι ‘αυτούς.””

Vincent Péron, Γαλλικός Διευθυντής Revolut.

Λοιπόν, τι να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση ? Είναι απλό, ξεκινήστε γράφοντας μια επιστολή προς την εταιρεία ή τον έμπορο που αρνήθηκε την ξένη πλευρά σας να του υπενθυμίσει τον νόμο. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να καλέσετε μια αρμόδια αρχή, όπως το Banque de France, το DGCCRF ή την Αρχή Προληπτικής Ελέγχου.

Revolut: Μπορείτε τελικά να μεταβείτε σε ένα γαλλικό iban και να το κάνετε τον κύριο λογαριασμό σας

Με σχεδόν 2 εκατομμύρια πελάτες στη Γαλλία, ήταν απαραίτητο μια μέρα ότι η Revolut θα μπορούσε να προσφέρει στους τοπικούς IBANS για τους πελάτες της. Η Neobank μόλις ανακοίνωσε την ανάπτυξη αυτών μέσω του γαλλικού κλάδου του.

Με την έναρξη του γαλλικού υποκαταστήτός του στο τέλος του περασμένου έτους, η Revolut αποσκοπούσε να είναι τελικά σε θέση να ξεκινήσει 100 % γαλλικούς λογαριασμούς για τους κατοίκους της στη Γαλλία προκειμένου να τερματίσει τις διακρίσεις στο IBAN. Αυτό γίνεται σήμερα από την ανάπτυξη των γαλλικών, οι πελάτες μπορούν τώρα να κατοικήσουν τους λογαριασμούς τους στη Γαλλία, όπως σε οποιαδήποτε γαλλική ηλεκτρονική τράπεζα.

Το τέλος της διάκρισης στο IBAN

Δηλώσεις Revolut, ήταν η λειτουργικότητα που ζήτησε περισσότερο από τους πελάτες της στη Γαλλία. Πρέπει να ειπωθεί ότι παρά τους νόμους σχετικά με την ανάγκη για αυτόματη αποδοχή ξένων τραπεζικών λογαριασμών, οι κανονισμοί απέχουν πολύ από τη σεβασμό ορισμένων οντοτήτων ή παρόχων υπηρεσιών. Με ένα μόνο γαλλικό IBAN, οι χρήστες Revolut θα μπορούν να:

 • Πραγματοποιεί πληρωμένες με άμεση χρέωση σε οποιοδήποτε τύπο παροχής υπηρεσιών.
 • Τοποθετήστε τους μισθούς τους απευθείας στους λογαριασμούς Revolut χωρίς επιπλοκές.
 • Ανοίξτε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό με τηλεφωνικούς φορείς και αποφύγετε πρόσθετες διοικητικές διατυπώσεις που απαιτούνται για το ξένο IBAN.
 • Έχετε ένα τραπεζικό προϊόν εντελώς συμβατό στη Γαλλία.

Η αντικατάσταση της Lithuba Iban από το γαλλικό Iban είναι αυτόματη και θα είναι σταδιακά. Οι χρήστες Revolut στη Γαλλία πρέπει να περιμένουν τις επόμενες ημέρες για να λάβουν μια ειδοποίηση που τους προσκαλεί να αποδεχθούν τους νέους γενικούς όρους. Σημειώστε ότι μετά από αυτή την αλλαγή, η Λιθουανική IBAN θα παραμείνει ενεργή για άλλες 30 ημέρες μετά τη μετανάστευση, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια ομαλή μετάβαση στη γαλλική θυγατρική.