Η Hyundai Electric Cars και οι λειτουργίες τους Hyundai Motor France, Electric Cars: Ο άνεμος γυρίζει?

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Ο άνεμος γυρίζει

Με μια σειρά καινοτόμων τεχνολογιών, ευφυών χαρακτηριστικών και εξοπλισμού άνεσης, το Ioniq 6 ανοίγει έναν νέο τρόπο για εσάς: εκείνη της υπεύθυνης κινητικότητας με κομψότητα. Με την υγρή σιλουέτα, τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και το υψηλό επίπεδο απόδοσης, το IonIQ 6 είναι 100% ηλεκτρικό streamliner. Επωφεληθείτε από μια επαναφόρτιση 10% έως 80% σε μόλις 18 λεπτά χάρη στην τεχνολογία 800 βολτ διαθέσιμη ως πρότυπο.

Τα ηλεκτρικά μας αυτοκίνητα

Χωρίς κατανάλωση καυσίμου, χωρίς εκπομπές CO2, σιωπηλές εκδρομές: Το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο θα συνεισφέρει – με άλλες λύσεις – στην κινητικότητα του αύριο. Καθαρή, καινοτόμος και συναρπαστική κινητικότητα. Η Hyundai σας προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπου θα βρείτε το εμβληματικό SUV Ioniq 5 και το Kona Electric και το Ioniq 6 sedan. Με τη διανομή της άμεσης ισχύος και της ενισχυμένης άνεσης οδήγησης, τα μοντέλα μας συνδυάζουν την απόδοση και την οδηγική απόλαυση. Και είναι ασύγκριτο. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Hyundai ενσωματώνουν ένα συμπύκνωμα τεχνολογιών. Οι μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας ιόντων λιθίου επιτρέπουν την αυτονομία που κυμαίνεται από 305 έως 614 χλμ. (Ανάλογα με το μοντέλο / κύκλο WLTP).

Video Play Last Slide

Ιονικ 6

 • Τα κύρια χαρακτηριστικά :
 • Έως 614 χλμ. Αυτονομίας (WLTP Mixed Cycle)
 • 77,4 kWh μπαταρία, επαναφορτίζεται σε 18 λεπτά (10 έως 80 %)
 • Ισχύς από 229 έως 325 hp

Ιονικ 5

 • Τα κύρια χαρακτηριστικά :
 • Έως 507 χλμ. Αυτονομία (WLTP Mixed Cycle)
 • 77,4 kWh μπαταρία, επαναφορτίζεται σε 18 λεπτά (10 έως 80 %)
 • Ισχύς από 229 έως 325 hp

Kona Electric New Generation

 • Τα κύρια χαρακτηριστικά :
 • Έως 514 χλμ. Αυτονομίας (WLTP Mixed Cycle)
 • Γρήγορη επαναφόρτιση σε 41 λεπτά (10 έως 80%)
 • Έως 493 λίτρα όγκου φόρτωσης (συμπεριλαμβανομένου του μπροστινού κορμού)

Επιλέξτε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο εάν:

Video Play Last Slide

Θέλετε να οδηγείτε σε λειτουργία μηδενικής εκπομπής.

Στην πόλη (ειδικά στο ZFE), στον αυτοκινητόδρομο, στην ύπαιθρο: επιλέξτε τα 100% ηλεκτρικά αυτοκίνητά μας και μετακινήστε χωρίς να εκδίδετε εκπομπές ρύπων στην ατμόσφαιρα. Τα οχήματά μας σας παρέχουν καθαρή, σιωπηλή και άνετη οδήγηση.

Περιηγηθείτε σύντομες και μεγάλες αποστάσεις.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν προορίζονται για σύντομες εκδρομές. Το Hyundai Electric Range είναι συμβατή με τα ταξίδια σας στην καθημερινή ζωή αλλά όχι μόνο ! Πηγαίνετε στις διακοπές ή κάνετε τα επαγγελματικά σας ταξίδια με αυτοπεποίθηση. Τα ηλεκτρικά μας αυτοκίνητα έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιήσουν τη ζωή σας ενώ διασφαλίζουν την άνεση και την ασφάλεια.

Έχετε πρόσβαση σε σταθμούς φόρτισης.

Στο δρόμο σας, στο χώρο εργασίας σας ή στο σπίτι, συνδεθείτε όπου θέλετε το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας Hyundai. Οι σταθμοί φόρτισης είναι προσβάσιμοι οπουδήποτε. Ως μπόνους: Η αυτονομία και ο χρόνος επαναφόρτισης των οχημάτων μας είναι γρήγοροι και αποτελεσματικοί για να μην σας κάνουν να χάσετε το χρόνο σας. Και ο χρόνος, όπως γνωρίζει ο καθένας, είναι πολύτιμος.

Τα ηλεκτρικά μας αυτοκίνητα

Ioniq 6, 100% Electric Streamliner.

Με μια σειρά καινοτόμων τεχνολογιών, ευφυών χαρακτηριστικών και εξοπλισμού άνεσης, το Ioniq 6 ανοίγει έναν νέο τρόπο για εσάς: εκείνη της υπεύθυνης κινητικότητας με κομψότητα. Με την υγρή σιλουέτα, τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και το υψηλό επίπεδο απόδοσης, το IonIQ 6 είναι 100% ηλεκτρικό streamliner. Επωφεληθείτε από μια επαναφόρτιση 10% έως 80% σε μόλις 18 λεπτά χάρη στην τεχνολογία 800 βολτ διαθέσιμη ως πρότυπο.

Ioniq 5, e-mobility στην ομορφιά.

Με το Ioniq 5, οι ιδέες που λαμβάνονται στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι jostled. Κάτω από τις φουτουριστικές και εκλεπτυσμένες γραμμές του, το Ioniq 5 έχει ένα πλήθος ευφυούς εξοπλισμού. Κομψό και υψηλής τεχνολογίας, το SUV επωφελείται από μια εξαιρετικά γρήγορη επαναφόρτιση 800V, πολλά βοηθήματα οδήγησης και μπορεί ακόμη και να επαναφορτίσει ένα σκούτερ, ένα ποδήλατο ή άλλο όχημα (τεχνολογία V2L, όχημα για φόρτωση).

Kona Electric, το 100% ηλεκτρικό SUV.

Πρωτοπόρος. Μια επαναστατική, στην εποχή του χρόνου. Το Kona Electric – το πρώτο συμπαγές ηλεκτρικό SUV στην Ευρώπη – συνδυάζει μια εντυπωσιακή αυτονομία μέχρι 484 χιλιόμετρα με ένα τολμηρό και ευρύχωρο στυλ SUV. Χωρίς συμβιβασμό, θέλει να είναι πάνω απ ‘όλα ευπροσάρμοστο και να επικεντρωθεί στην οδηγική ευχαρίστηση, χωρίς εκπομπή C02. Ας πούμε ότι είναι δυνατά και καθαρά, ναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για να τρέχει γαλήνια σε καθημερινή βάση.

Βελτιστοποιήστε την οδηγική σας ευχαρίστηση.

Η εφαρμογή bluelink hyundai έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει ασύγκριτη οδηγική απόλαυση. Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου σας προτού να πάτε σε ένα ταξίδι: θέρμανση, κλιματισμός GPS, εσείς αποφασίζετε ! Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, επωφεληθείτε από τη συνδεδεμένη πλοήγηση, τη φωνητική εντολή και άλλες συνδεδεμένες υπηρεσίες για να εκτελείτε με ασφάλεια.

Bluelink®

Φτάσατε στον προορισμό ? Η εφαρμογή Bluelink αναλαμβάνει και σας επιτρέπει να εντοπίσετε το όχημά σας σε μερικά κλικ, να το κλειδώσετε από απόσταση και ακόμη και να σας στείλουμε μια ειδοποίηση σε περίπτωση απόπειρας πτήσης.

Τι είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ?

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι ένας τύπος οχήματος που λειτουργεί με ηλεκτρικό κινητήρα που τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Σε αντίθεση με τα “κλασικά” οχήματα, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν χρειάζονται βενζίνη ή ντίζελ για να εργαστούν, αφού δεν διαθέτουν εσωτερική μηχανή καύσης. Αυτός ο μηχανισμός επιτρέπει στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να είναι μη συμβαλλόμενα, πιο οικονομικά και εξίσου ισχυρά ανάλογα με τη χρησιμοποιούμενη μπαταρία.

Πώς λειτουργεί ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ?

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο λειτουργεί χάρη σε μια μπαταρία που τροφοδοτεί έναν κινητήρα. Αυτή η μπαταρία βρίσκεται γενικά στη βάση του αυτοκινήτου. Ο κινητήρας μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια της μπαταρίας σε μια δύναμη που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να μετακινηθεί.

Η αυτονομία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου εξαρτάται από την χωρητικότητα της μπαταρίας, η οποία μετράται σε κιλοβατρες ώρες (kWh) και στην ισχύ του κινητήρα (KW). Όσο υψηλότερη είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας, τόσο μεγαλύτερη είναι η αυτονομία του αυτοκινήτου. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με λύση διαχείρισης ενέργειας που καθιστά δυνατή τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας του αυτοκινήτου προσαρμόζοντας την ισχύ που παρέχεται ανάλογα με τις ανάγκες. Πρόκειται για “τρόπους” για να δόσω τη διαθέσιμη ισχύ και το επίπεδο ανάκτησης ενέργειας για παράδειγμα.

Όταν το αυτοκίνητο επιβραδύνει ή φρένα, ο ηλεκτρικός κινητήρας μετατρέπεται σε εναλλάκτη και σας επιτρέπει να ανακτήσετε μέρος της κινητικής ενέργειας που παράγεται από το αυτοκίνητο για να επαναφορτίσετε την μπαταρία. Αυτή η τεχνική ονομάζεται αναγεννητική πέδηση και αυξάνει την αυτονομία του αυτοκινήτου.

Για να επαναφορτίσετε την μπαταρία, απλά συνδέστε την σε μια πρίζα ή ένα σταθμό φόρτισης (δημόσιο δίκτυο, ιδιωτικό τερματικό σε μια εταιρεία για παράδειγμα ή μέσω ενός χειριστή). Η ταχύτητα επαναφόρτισης εξαρτάται (ειδικότερα) από τη ισχύ του χρησιμοποιούμενου φορτιστή και του φορτιστή στο σκάφος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου ?

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Βοηθούν στη διατήρηση ενός καθαρότερου περιβάλλοντος χάρη στην κινητικότητα μηδενικών εκπομπών. Δεν υπάρχουν ρύποι που απορρίπτονται στον αέρα όταν κυκλοφορεί το αυτοκίνητο. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα βοηθούν επίσης στη μείωση της ηχορύπανσης επειδή φαίνεται να “περιστρέφονται” στο δρόμο χωρίς να κάνουν θόρυβο.

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να οδηγεί παντού, ειδικά σε περιοχές χαμηλής εκπομπής (ZFE) και σε άλλα τμήματα που υπόκεινται σε περιορισμούς. Σε ορισμένες πόλεις, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από το δωρεάν χώρο στάθμευσης!

Όσον αφορά το οικονομικό επίπεδο, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει αρκετά πλεονεκτήματα εάν συγκρίνεται με ένα αυτοκίνητο με θερμικό κινητήρα. Πρώτα απ ‘όλα, είναι επιλέξιμο για αγορά συσκευών βοήθειας. Αυτά είναι τα πρώτα καλά νέα. Η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας είναι ελκυστική και αυτό μεταφράζεται για εσάς με κόστος ανά χιλιόμετρο σημαντικά χαμηλότερο από έναν κινητήρα βενζίνης ή ντίζελ. Εκτός από το χαμηλότερο κόστος χρήσης, είναι επίσης το κόστος των συνεντεύξεων που είναι χαμηλότερα. Τέλος, σημειώστε ότι η τιμή μεταπώλησης είναι συχνά πιο σημαντική για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο λόγω της σπανιότητας και της υψηλής ζήτησης σε ορισμένες περιπτώσεις.

Συνδυάζοντας όλα τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι μια λύση που παρέχει καλύτερη οδηγική εμπειρία, πιο οικονομική και υπεύθυνη.

Πώς να επιλέξετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητό ?

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν μπαίνετε στην αναζήτησή σας και θέλετε να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι να καθορίσετε την ανάγκη σας. Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που χρειάζεστε για να δώσετε την προσωπική σας απάντηση.

 • Τι χρήση θα κάνετε με το αυτοκίνητό σας ? Καθημερινά, ακριβής ?
 • Θα το χρησιμοποιήσετε για να πάτε στη δουλειά, για μεγάλες διαδρομές ?
 • Θα χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος τακτικά το αυτοκίνητο ?
 • Πόσο χώρο χρειάζεστε για επιβάτες, αγώνες ?

Αυτές οι ερωτήσεις θα καθορίσουν άμεσα τη χρήση που θα κάνετε από το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο και θα σας καθοδηγήσει σε ένα είδος μεγέθους (City Car, SUV, Sedan), ένα επίπεδο εξουσίας και αυτονομίας.

Όταν έχετε επιλέξει ορισμένα μοντέλα που ταιριάζουν με τα κριτήρια σας, έχει έρθει η ώρα να δοκιμάσετε. Μεταξύ πολλών μοντέλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, συγκρίνετε την ευελιξία οδήγησης, την επιτάχυνση και τη συνολική εμπειρία. Προσπαθείτε να κρίνετε επίσης το πραγματικό επίπεδο αυτονομίας και τη συνέπεια αυτού ή το ηλεκτρικό αυτοκίνητο σύμφωνα με την προσωπική σας ανάγκη.

Ποια είναι η αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ?

Η αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο, την οδήγηση και τη χρήση που κάνετε. Ταχύτητα, χρήση του κλιματισμού και της θέρμανσης ενεργούν στην αυτονομία του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου. Πάρτε το παράδειγμα του IONIQ 6 και του IONIQ 5 77 kWh, τα οποία αντίστοιχα έχουν αυτονομία 614 και 507 χλμ σε ένα μόνο φορτίο σε μικτό κύκλο (WLTP). Στην πόλη, μπορείτε να κάνετε περισσότερα από 600 χλμ. Με το IONIQ 5 και πάνω από 700 χλμ. Με το IONIQ 6. Γνωρίζοντας ότι ένας Γάλλος οδηγεί κατά μέσο όρο λιγότερο από 45 χλμ. Την ημέρα, τα οχήματά μας προσφέρουν στους περισσότερους από εσάς ένα πολύ επαρκές επίπεδο αυτονομίας. Επιπλέον, όλα τα οχήματα Hyundai επωφελούνται από καινοτομίες που προάγουν το Ecoconduite, μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και βελτιώνουν την αυτονομία.

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Ο άνεμος γυρίζει ?

<Span scxw253061013 bcx0Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: ο άνεμος είναι με το τρένο στροφή ?>

“Width =” 750 “Ύψος =” 410 ” />
Φωτογραφία: Shutterstock

Ενώ τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα υποτίθεται ότι είναι το μέλλον της κινητικότητάς μας, φαίνεται ότι ο άνεμος γυρίζει.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας. Μία δήλωση που μπορούμε να δούμε πολιτικές αποφάσεις στον κόσμο.

Ωστόσο, πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετικό: Εκπτώσεις που αγωνίζονται, κυματιστά απολύσεις σε μεγάλες ομάδες ή αναδυόμενες εντάσεις με την Κίνα.

Ο άνεμος Είναι στη διαδικασία του στροφή Για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή είναι ένα υποχρεωτικό απόσπασμα Καθώς είναι τα θέματα τακτοποιημένος ?

Πωλήσεις που αγωνίζονται να απογειωθούν

μεγάλοεκπτώσεις Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυξάνονται βήμα βήμα στην Ευρώπη. Απόδειξη Το ιστορικό αρχείο κατά τη διάρκεια του Αυγούστου με αύξηση 20% πάνω από ένα χρόνο.

Το φόρο απέχει πολύ από το να μην είναι ικανοποιητικός, ειδικά μετά μια επένδυση ογκώδης κατασκευαστές.

Αυτά είναι εκτός αυτού απαισιόδοξοι Και δεν κρύβεται πλέον οι ανησυχίες τους Μετά τη χαμηλή αύξηση Εκπτώσεις.

Πάμε φθάνω ένα είδος γυάλινη οροφή της ηλεκτρικής βιομηχανίας ? Φοβάται να επιστρέψει το διεθνές πλαίσιο Όπου ο πληθωρισμός αγγίζει Η δύναμη αγορών πελάτης.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα παραμένουν πολύ ακριβό για τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμός και το φάσμα του 2035, όπου η πώληση νέων θερμικών αυτοκινήτων θα απαγορευτεί, ανησυχεί δυνατά οι οικοδόμοι.

Ένα κύμα απολύσεων στη Volkswagen

Εδώ είναι μια είδηση ​​που έκανε Επιλεγμένος Εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένου του Auto Plus: Το κύμα του απόλυση Στο Volkswagen. Ο Γερμανός κατασκευαστής θα διαγράψει 269 ​​θέσεις εργασίας Στο εργοστάσιο του Zwickau.

Ακολουθεί, αρχικά, κατάπνιξη Γερμανική κυβέρνηση, Βοήθεια πολύτιμος προμήθεια ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Πρέπει να προσθέσετε σε αυτό, τιμές αυξημένη ενέργεια, αγοραστική δύναμη στην Ευρώπη κάτω καθώς και η επένδυση του αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ η μετάβαση Volkswagen Electric στίχου.

Ολα Αυτοί οι παράγοντες Κάντε τον γερμανό κατασκευαστή δεν είχε Άλλες επιλογές Τι να απορρίψετε. Απόδειξη ότι η ηλεκτρική βιομηχανία δεν πηγαίνει τοσο καλα ότι.

Υψηλότερα τελωνειακά τέλη για την αντιμετώπιση των ασιατικών κατασκευαστών ?

Να τελειώσω, η ευρωπαϊκή έρευνα του Κινεζικές δημόσιες επιδοτήσεις Συνεχείς ηλεκτρικοί κατασκευαστές Ο μικρός του μονοπάτι.

Τόσο πολύ ώστε να μπορούσε καταργώ σε υψηλότερα τελωνειακά τέλη για Ασιατικά αυτοκίνητα.

Επί του παρόντος, υπάρχει 10 % Τελωνείες Ηλεκτρικά οχήματα Ευρώπη.

Η ΕΕ θα ήθελα να αυξήσω αυτόν τον αριθμό 10 έως 20 %. Βασίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου δικαιώματα Τα τελωνεία είναι 27,5 %.

Από την πλευρά της, η Κίνα πιστεύει ότι έχει μόνο το φρούτο από τις προηγούμενες επενδύσεις της, ενώ η Ευρώπη καταγγέλλει μια παράνομη πρακτική.

Ο Πέκιν το είπε αυτό πρόσφατα βήματα της Ευρώπης θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις οικονομικός Και εμπορικός Μεταξύ της Κίνας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε επίσης:

 • Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Ο άνεμος γυρίζει ? “Data-dull = ‘https: // www.αυτόματος.FR/WP-Content/Uploads/Autoplus/2023/09/Cars-Electric-Vent-En-Train-Tourner-3-750×410.Jpg ‘>
 • Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Ο άνεμος γυρίζει ? “Data-dull = ‘https: // www.αυτόματος.FR/WP-Content/Uploads/Autoplus/2023/09/Cars-Electric-Vent-En-Train-Tourner-2-750×410.Jpg ‘>
 • Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Ο άνεμος γυρίζει ? “Data-dull = ‘https: // www.αυτόματος.FR/WP-Content/Uploads/Autoplus/2023/09/Cars-Electrics-Vent-En-Train-Tourner-750×410.Jpg ‘>

<Span scxw253061013 bcx0Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: ο άνεμος είναι με το τρένο στροφή ?>

/>