Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων στο Google Play Store, πώς να επιστρέψετε στο Google Play

Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από το Google Play

Είτε βρίσκεστε στο smartphone σας είτε στον υπολογιστή σας, θα χρειαστεί να περάσετε από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να διεκδικήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω του καταστήματος Google Play. Είναι αδύνατο να το κάνετε μέσω της εφαρμογής της πλατφόρμας. Εδώ είναι ο σύνδεσμος που πρέπει να ακολουθήσετε. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Google Play Store και να πατήσετε την καρτέλα “Λογαριασμός” στο πλευρικό μενού στα αριστερά και κάντε κλικ στην καρτέλα ” Ιστορικό παραγγελιών »».

Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων στο Google Play Store

Μόλις αγοράσατε ένα παιχνίδι ή μια εφαρμογή στο Android, αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι ? Δείτε πώς θα επιστραφούν στο κατάστημα Google Play.

Επιστροφή χρημάτων στο Play Store

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός εφαρμογών είναι δωρεάν στο Google Play Store. Έτσι, αν κάποιος από αυτούς δεν σας ικανοποιεί μετά τη λήψη, απλώς απεγκαταστήστε το και γίνεται αρχαία ιστορία.

Ωστόσο, για εφαρμογές και παιχνίδια που απαιτούν ένα ορισμένο χρηματικό ποσό που πρόκειται να εγκατασταθεί, το ζήτημα της επιστροφής αναγκαστικά προκύπτει σε περίπτωση δυσαρέσκειας. Γι ‘αυτό εξηγούμε εδώ πώς να λάβετε επιστροφή χρημάτων στο κατάστημα Google Play, θα δείτε, είναι πολύ απλό .

Οι συνθήκες αποζημίωσης του Google Play Store

Αφού αγοράσετε μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι στο κατάστημα παιχνιδιού, επωφεληθείτε απόπερίοδο δύο ωρών Μόνο μετά τη συναλλαγή κατά την οποία μπορείτε να διεκδικήσετε πλήρη επιστροφή (48 ώρες εκτός των χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Περιοχή και του Ηνωμένου Βασιλείου). Πέρα από αυτό το χρονικό διάστημα, μπορείτε να επιστραφούν μόνο εάν η εφαρμογή ή το εν λόγω παιχνίδι παρουσιάζει ένα ελάττωμα ή δεν αντιστοιχεί σε αυτό που γράφεται στην περιγραφή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google.

Παρόμοιες συνθήκες ισχύουν για ψηφιακές υπηρεσίες (για παράδειγμα υπηρεσίες αποθήκευσης στο Google Play), αλλά Η περίοδος απόσυρσης επεκτείνεται σε 14 ημέρες.

2 ώρες για εφαρμογές και παιχνίδια, 7 ημέρες για βιβλία και ταινίες.

Στα βιβλία Google Play, οι ίδιοι κανόνες εφαρμόζονται στη διαφορά ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διαθέσιμων έργων στην πλατφόρμα μπορεί να επιστραφεί εντός επτά ημερών από την αγορά. Για ταινίες παιχνιδιού, υπάρχει ακόμα μια λεπτότητα. Πάντα εκμεταλλεύεστε την ίδια περίοδο μιας εβδομάδας για επιστροφή χρημάτων, αλλά μόνο αν δεν έχετε αρχίσει να παρακολουθείτε την ταινία ή τη σειρά που θέλετε να επιστρέψετε.

Πώς να λάβετε επιστροφή χρημάτων στο Google Play Store

Είτε βρίσκεστε στο smartphone σας είτε στον υπολογιστή σας, θα χρειαστεί να περάσετε από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να διεκδικήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω του καταστήματος Google Play. Είναι αδύνατο να το κάνετε μέσω της εφαρμογής της πλατφόρμας. Εδώ είναι ο σύνδεσμος που πρέπει να ακολουθήσετε. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Google Play Store και να πατήσετε την καρτέλα “Λογαριασμός” στο πλευρικό μενού στα αριστερά και κάντε κλικ στην καρτέλα ” Ιστορικό παραγγελιών »».

Αυτή η σελίδα έχει τη μορφή μιας λίστας που συγκεντρώνει όλες τις αγορές σας. Αναζητήστε την εφαρμογή για την οποία θέλετε να επιστρέψετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ” Ζητήστε επιστροφή χρημάτων “Το οποίο εμφανίζεται στα δεξιά. Στο smartphone, αυτό το κουμπί εμφανίζεται με το όνομα της εφαρμογής.

Επιστροφή χρημάτων αίτησης αποθήκευσης

Αφού κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο στην οθόνη και θα πρέπει να εισαγάγετε την αιτία του αιτήματος επιστροφής χρημάτων (” Αγόρασα αυτό το άρθρο ακούσια “,” Αυτό το άρθρο δεν με ενδιαφέρει πλέον »…).

Το Play Store σας ζητά να περιγράψετε τις ανησυχίες σας με περισσότερες λεπτομέρειες. Γράψτε στο πεδίο που παρέχεται για το σκοπό αυτό πριν κάνετε κλικ στο Στείλετε.

2020-16-17-55-50

2020-16-17-55-59

Παρακαλώ σημειώστε: Εάν αγοράσετε μια εφαρμογή που είχατε επιστραφεί, δεν θα έχετε πλέον την ευκαιρία να επιστρέψετε για δεύτερη φορά.

Σημειώστε ότι η Google σας προτείνει επίσης να επικοινωνήσετε απευθείας με τον προγραμματιστή εφαρμογής ή παιχνιδιών. Για να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, πρέπει να μεταβείτε στην εν λόγω εφαρμογή στο Play Store και να αναζητήσετε την ενότητα “Πρόσθετες πληροφορίες”.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συνθήκες αποζημίωσης που ισχύουν για τις χώρες μέλη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Περιοχή (και στο Ηνωμένο Βασίλειο) καθώς και για τους χρόνους επιστροφής χρημάτων, κάντε κλικ εδώ.

Τι πρέπει να θυμάστε

Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων στο Google Play Store ?

  1. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Google Play Store από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού
  2. Πατήστε την καρτέλα λογαριασμός
  3. Κάντε κλικ στο Ιστορικό παραγγελιών
  4. Βρείτε την εφαρμογή ή το παιχνίδι
  5. Κάντε κλικ στο Ζητήστε επιστροφή χρημάτων
  6. Περιγράψτε το πρόβλημά σας και μετά πατήστε Στείλετε

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του καταστήματος Google Play

Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από το Google Play ?

Εικονίδιο Eeelphone Nav

Εάν έχετε αγοράσει ένα παιχνίδι ή άλλη πληρωμένη αίτηση που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, εάν έχετε κάνει κλικ και αγοράσατε μερικά πράγματα τυχαία ή ακόμα και αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ζητήσετε από το Google Play να επιστρέψει τον εαυτό σας, αλλά υπάρχουν συνθήκες. Σε λιγότερο από 2 ώρες μετά την αγορά, μπορείτε να ζητήσετε αυτόματη επιστροφή χρημάτων. Εάν προσαρμόστηκε 2 ώρες, είναι λίγο πιο περίπλοκο. Θα σας παρουσιάσουμε πώς να κάνετε ακριβώς.

Πολιτική αποζημίωσης Google Play

Αυτή η πολιτική είναι περίπλοκη, η διάρκεια της αποζημίωσης και οι αποδεκτοί λόγοι είναι διαφορετικοί ανάλογα με την κατηγορία στο Google Play. Στην κατηγορία του παιχνιδιού και σε άλλες εφαρμογές, μπορείτε να ζητήσετε αυτόματη επιστροφή σε λιγότερο από 2 ώρες μετά την αγορά ή μια μη αυτόματη επιστροφή σε λιγότερο από 2 ημέρες μετά την αγορά, είναι πιθανό να σας αρνηθείτε να επιστρέψετε. Στην κατηγορία βιβλίων και μουσικής, οι πολιτικοί εξακολουθούν να είναι διαφορετικοί.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, συμβουλευτείτε τις επίσημες πολιτικές επιστροφής χρημάτων της Google.

Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από το Google Play ?

Σε λιγότερο από 2 ώρες μετά την αγορά, μπορείτε να ζητήσετε αυτόματη επιστροφή χρημάτων. Αυτός είναι ο ευκολότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος. Για αυτό, προχωρήστε ως επόμενα:

Βήμα 1: Ανοίξτε το Google Play, πατήστε το μενού Hamburgers.
Βήμα 2: Πατήστε λογαριασμό.
Βήμα 3: Πατήστε το ιστορικό αγοράς.
Χαίρομαι που γνωρίζετε: Εάν η έκδοση του συστήματος Android σας ή αυτό του Google Play είναι παλιά, μπορείτε να πατήσετε τον έλεγχο των ελέγχων.
Βήμα 4: Πατήστε την παραγγελία που θέλετε να επιστρέψετε.
Βήμα 5: Πατήστε Επιστροφή χρημάτων.
Βήμα 6: Πατήστε ΝΑΙ για επιβεβαίωση.
Εάν πετύχετε, ένα μήνυμα σας ενημερώνει ότι αυτή η παραγγελία έχει επιστραφεί, η εντολή στο ιστορικό σας έχει ακυρωθεί.

Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από το Google Play μετά από περίοδο 2 ωρών ?

Εάν έχετε ξεπεράσει 2 ώρες, ωστόσο είναι λιγότερο από 2 ημέρες, μπορείτε πάντα να ζητήσετε μια μη αυτόματη επιστροφή μέσω του ιστότοπου Google Play.
Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να επιλέξετε έναν λόγο και να γράψετε ένα κείμενο για να εξηγήσετε. Η επιστροφή χρημάτων δεν είναι εγγυημένη. Θα λάβετε αποτέλεσμα μέσα σε περίπου 15 λεπτά.
Ακολουθεί μια λίστα με λόγους:

Ζητήστε επιστροφή χρημάτων Google Play

Η αγορά ήταν τυχαία.
Η εφαρμογή δεν λειτουργεί ως αυτό που περιγράφεται.
Η αίτηση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.
Κάποιος αγόρασε την αίτηση χωρίς την εξουσιοδότησή σας.

Εάν έχετε ένα χρηματικό ποσό στο λογαριασμό σας, ορισμένοι έχουν λάβει το κινητό σας τηλέφωνο και αγόρασαν μια αίτηση χωρίς την εξουσιοδότησή σας, πρέπει να ακολουθήσετε μια διαδικασία για να δηλώσετε εντός 120 ημερών από την παραγγελία.

Αιτήματα αποζημίωσης (περισσότερο από 2 ώρες αλλά λιγότερο από 2 ημέρες

Ζητήστε επιστροφή χρημάτων Google Play

Βήμα 1: Μεταβείτε στον ιστότοπο παιχνιδιού.Google.com/store/account, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο google play, κάντε κλικ στο ιστορικό εντολών.
Βήμα 2: Βρείτε την παραγγελία που θέλετε να ακυρώσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Πρόβλημα Αναφοράς.
Βήμα 3: Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή μιας επιλογής.
Βήμα 4: Επιλέξτε τον λόγο για επιστροφή χρημάτων. Εάν δεν υπάρχει ο λόγος σας σε αυτήν τη λίστα, επιλέξτε τον πλησιέστερο λόγο.
Βήμα 5: Γράψτε όπου εξηγήστε το πρόβλημά σας στο πεδίο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή.
Βήμα 6: Κανονικά, λαμβάνετε ανάστημα σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Πέρα από το όριο 2 ημερών, το Google Play επιστρέφει

Ζητήστε επιστροφή χρημάτων Google Play

Σε γενικές γραμμές, το Google Play δεν επιστρέφει εντολές πέραν των 2 ημερών, εκτός αν έχετε πέσει θύμα απάτης, στην περίπτωση αυτή, δέχεται αιτήματα σε λιγότερο από 120 ημέρες μετά την αγορά.
Εάν αυτή είναι η περίπτωσή σας, επικοινωνήστε με τον προγραμματιστή εφαρμογών. Είναι πολύ πιο περίπλοκο. Πρέπει να βρείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του προγραμματιστή και να του στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εξηγήσετε την κατάσταση και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Δεν είναι εγγυημένο ούτε. Το καλύτερο είναι να εξηγήσετε την κατάστασή σας με έντιμο και γυαλισμένο τρόπο. Και διασχίζουμε το δάχτυλό μας έτσι ώστε να λειτουργεί.

Αυτό το άρθρο ενημερώθηκε στις 31 Αυγούστου 2022

εικονίδιο σαν

Εικονίδιο χαμόγελου

Ευχαριστώ στο σχόλιό σας!