Γαλλική και γερμανική μετάφραση, γαλλική-γερμανική μεταφραστής-εφαρμογές στο Google Play

Μεταφραστής Γαλλίας-Γερμανίου

Χαρακτηριστικά λογισμικού:
– Μετάφραση λέξεων και προτάσεων.
– Φωνητική είσοδος
– Αγαπημένη
– Ιστορία
– Ρυθμίσεις διασύνδεσης.

Υπηρεσίες μετάφρασης

Χρειάζεστε επαγγελματική υπηρεσία μετάφρασης ? Λοιπόν, πιστεύουμε ότι κάνατε την καλύτερη επιλογή ! Είμαστε μια γερμανική εταιρεία μετάφρασης. Παρέχουμε επαγγελματικές γλωσσικές λύσεις στις οποίες μπορείτε να κάνετε πλήρη εμπιστοσύνη και παρεμβαίνουμε στη θέση των τεχνικών εγγράφων, των ιστότοπων και άλλων.

Μετάφραση εγγράφων:

Η εταιρεία μας υποστηρίζει πολύγλωσση μετάφραση όλων των τύπων εγγράφων. Σας εγγυόμαστε ουσιαστικά τρεις βασικούς παράγοντες:

Εμπορική μετάφραση:

Η υπηρεσία μας ειδικεύεται σε εμπορικές υπηρεσίες μετάφρασης στη γερμανική γλώσσα. Επεξεργαζόμαστε εξειδικευμένα ή γενικά έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών, μάρκετινγκ, οικονομικών και νομικών εγγράφων. Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας στο διαδίκτυο.

Ανθρώπινη μετάφραση:

Ως πάροχοι επαγγελματικών υπηρεσιών τοποθεσίας, εργαζόμαστε μόνο με μεταφραστές εμπειρογνωμόνων για τη διαχείριση όλων των έργων σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τεχνικό. Αρκετές πολύγλωσσες εταιρείες τοποθεσίας έχουν επενδύσει τώρα σε στατιστικές μεταφράσεις, αλλά η εταιρεία μας βασίζεται μόνο σε επαγγελματίες μεταφραστές.

Οι εμπορικές μας αναφορές:

Οι παρακάτω εταιρείες είναι μερικοί από τους σημαντικούς πελάτες του γραφείου μας:

Οι μεταφραστές μας:

Γερμανοί μεταφραστές μεγάλης εμπειρίας

Η μεταφραστική μας υπηρεσία επιδιώκει συνεχώς τα μέσα που απαιτούνται για την ενίσχυση των σχέσεών μας με την ομάδα επαγγελματιών και ταλαντούχων μεταφραστών μας. Ως πάροχοι επαγγελματικής υπηρεσίας μετάφρασης, μπορούμε να εξαρτώμε σαφώς από τις επίσημες σχέσεις με τους μεταφραστές μας. Και πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας μας. Η εταιρεία μας στη συνέχεια σας προσφέρει μια αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορες ώρες παράδοσης. Διεξάγουμε τη μετάφραση διαφόρων τύπων εγγράφων: (Κλήση για προσφορές, άρθρο, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, φυλλάδιο, επιχειρηματικό σχέδιο, κατάλογο, σύμβαση, βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή, τιμολόγιο, φύλλο προϊόντων, παιχνίδια, βιβλίο, περιοδικό, εγχειρίδιο, μνήμη, ειδοποίηση , εργασία, φυλλάδιο, αναφορά, αναθεώρηση, μυθιστόρημα).

Λειτουργούμε σε περισσότερες από 50 γλώσσες !

Άλλοι οργανισμοί καλύπτουν συχνά εκατοντάδες γλώσσες. Το γραφείο της μετάφρασης καλύπτει λίγο πάνω από 50 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών ζευγών όπως τα αγγλικά και τα γαλλικά.

Καλύπτουμε Οι κύριες ευρωπαϊκές γλώσσες όπως ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και ολλανδικά.

Μεταφραστής Γαλλίας-Γερμανίου

Αυτός ο ελεύθερος μεταφραστής μπορεί γρήγορα να μεταφραστεί από γαλλικά σε γερμανικά και γερμανικά σε λόγια (μεταφραστής γαλλικού-γερμανικού, Deutsch-Französisch übersetzer) καθώς και πλήρεις προτάσεις. Στιγμιαία μετάφραση και η πλήρης εγκυρότητα των λέξεων.
– Αυτή η εφαρμογή θα είναι πολύ χρήσιμη για άτομα που μελετούν μια ξένη γλώσσα (ταξιδιώτες, φοιτητές και όλοι όσοι αυξάνουν το επίπεδο γλώσσας τους)
– Η διασύνδεσή του είναι πολύ απλή και εύκολη στη χρήση
– Λόγω της λίστας των αγαπημένων και της ιστορίας, μπορείτε να κοιτάξετε μέσω της αποσύνδεσης των πληροφοριών που μεταφράζονται

Χαρακτηριστικά λογισμικού:
– Μετάφραση λέξεων και προτάσεων.
– Φωνητική είσοδος
– Αγαπημένη
– Ιστορία
– Ρυθμίσεις διασύνδεσης.

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια είναι η πρώτη να καταλάβει πώς οι προγραμματιστές συλλέγουν και μοιράζονται τα δεδομένα σας. Οι πρακτικές που αφορούν την εμπιστευτικότητα και την προστασία τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση σας, την περιοχή και την ηλικία σας. Ο προγραμματιστής παρείχε αυτές τις πληροφορίες και μπορεί να το τροποποιήσει αργότερα.

Η Βασκική και η Κορσική φτάνουν στη μετάφραση Google (αλλά όχι στον Breton)

Η Google ανακοίνωσε την προσθήκη 33 νέων γλωσσών στην εφαρμογή μετάφρασης της. Εμφανίζονται έτσι δύο γαλλικές περιφερειακές γλώσσες.

Ο στόχος είναι να φτάσετε στις 1000 διαθέσιμες γλώσσες. Για να ακολουθήσει τις ανακοινώσεις της στις αρχές Νοεμβρίου, η Google πρόσθεσε 33 νέες γλώσσες στην εφαρμογή μετάφρασης Google. Η ομάδα τώρα καθιστά δυνατή τη μετάφραση της βασκικής ή της Κορσικής, ενώ το Breton εξακολουθεί να στερείται της κλήσης.

Η μετάφραση Google είναι τώρα διαθέσιμη για τη βασκικήΗ μετάφραση Google είναι τώρα διαθέσιμη για την Κορσική

Καλύτερη συμφραζόμενα

Μεταξύ των άλλων προτεινόμενων γλωσσών, είναι πλέον δυνατή η μετάφραση κειμένων σε Χαβάη, Χμεγκ, Κουρδικά, Λατινικά, Λουξεμβούργο, Σουδανέζικα, Γίντις ή ακόμα και Ζουλού. Το άλλο πλεονέκτημα αυτής της ενημέρωσης είναι να είναι σε θέση να καταγράψει περισσότερες γλώσσες εντός της εφαρμογής. Με αυτόν τον τρόπο, η μετάφραση της Google δεν χρειάζεται πλέον να συνδεθεί με τις λέξεις αποκρυπτογράφησης.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει αναθεωρήσει την ενσωμάτωση των μεταφράσεων αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών και ιαπωνικών. Η αίτηση θα περιλαμβάνει επίσης τα ισπανικά καλύτερα τους επόμενους μήνες.

“Είτε θέλετε να βρείτε το πλησιέστερο μπαρ ή παραγγελία από το εστιατόριο στο εστιατόριο, μπορείτε να βασιστείτε στο πλαίσιο για να βρείτε τη σωστή μετάφραση και να χρησιμοποιήσετε τις προσαρμοσμένες στροφές, εκφράσεις και ορολογία”, επιβεβαιώνει η Google σε ένα σημείωμα ιστολογίου.

Επίσης, η αίτηση iOS για τις συσκευές της Apple θα επωφεληθεί από τις βελτιώσεις που έχουν ήδη γίνει στην έκδοση Android σε λίγες εβδομάδες. Αυτές οι αλλαγές σχεδιασμού θα πρέπει να παρέχουν μεγαλύτερο πλαίσιο όταν χρησιμοποιείτε το φακό Google. Αυτό πρέπει να δημιουργήσει ευκολότερη ενσωμάτωση του περιεχομένου, αλλά και να βελτιώσει την προσβασιμότητα των σημείων εισόδου.