Οδηγός Πώς να κατεβάσετε φωτογραφίες στο Google Drive?, Διαδικασία: Χρησιμοποιήστε τις φωτογραφίες του Google Drive στα Windows ArcGIS Online

Χρησιμοποιήστε τις φωτογραφίες του Google Drive στα Windows ArcGIS Online

2ο βήμα: Οι φωτογραφίες ενός τηλεφώνου Android είναι γενικά αποθηκευμένες σε δύο μέρη. Οι φωτογραφίες σας βρίσκονται γενικά στην εφαρμογή της γκαλερί του τηλεφώνου ή στο Google Photos, ανάλογα με την προεπιλεγμένη εφαρμογή του τηλεφώνου σας. Η δεύτερη τοποθεσία είναι ένα αρχείο της εσωτερικής σας αποθήκευσης. Αυτό είναι όπου καταγράφετε φωτογραφίες από μια εφαρμογή ή μια ιστοσελίδα που αποθηκεύει φωτογραφίες στον εσωτερικό φάκελο αποθήκευσης και όχι απευθείας στην προεπιλεγμένη εφαρμογή σας για φωτογραφίες.

Πώς να κατεβάσετε φωτογραφίες στο Google Drive ?

Η αποθήκευση των σύννεφων είναι από τη φύση μια ευπροσάρμοστη λύση αποθήκευσης, και όπως είπε ο Orwell, μερικοί είναι πιο ίσοι από άλλους. Αυτό συμβαίνει με λύσεις αποθήκευσης cloud όπως η Microsoft OneDrive και το Google Drive. Πάρτε το Google Drive, για παράδειγμα. Αυτή η αποθήκευση cloud είναι απαραίτητη λόγω της ενσωμάτωσής του με άλλες υπηρεσίες Google που επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή και χωρίς την οποία θα χάνονταν στον τρέχοντα ψηφιακό κόσμο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Google Gmail διαθέτει πλαίσιο υποδοχής 15 GB για να “ποτέ διαγράψει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου”, όπως είπε η ομάδα μάρκετινγκ Google. Εάν η Google ήταν μόνο προμηθευτής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα κουτί λήψης 15 GB είναι πάντα πολύ περισσότερο από άλλους προμηθευτές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρουν δωρεάν και μπορείτε να στείλετε και να λάβετε πολλά μέσα σε πολλά χρόνια ενώ διαθέτετε κάποια gigabytes διαθέσιμα. Αλλά αυτή η χωρητικότητα αποθήκευσης 15 GB είναι αυτή του Google Drive που χρησιμοποιείται από όλες τις υπηρεσίες Google στις οποίες έχετε εγγραφεί, όπως το Gmail, ο ίδιος ο ίδιος, η Google Photos κ.λπ. Εάν χρειάζεστε περισσότερη αποθήκευση από 15 GB, υπάρχουν προσιτά σχέδια.

Η σχετικά σημαντική αποθήκευση των 15 GB που παρέχει η Google δωρεάν με κάθε λογαριασμό Google μοιράζεται οι υπηρεσίες Google όπως το Google Photos και το Google Drive και, φυσικά, το Gmail. Στην αρχή, η Google δεν είχε αυστηρό πιρούνι μεταξύ Google Drive και Google Photos. Ακόμα και σήμερα, η Google θέτει το Google Drive και τις φωτογραφίες για ξεχωριστούς σκοπούς και επιτρέπει την ενσωμάτωση μεταξύ των δύο, ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες στο Google Drive. Και στις περισσότερες περιπτώσεις, η Google Photos είναι σε κάθε περίπτωση μια καλύτερη εφαρμογή για τις φωτογραφίες σας, καθώς αυτή η εφαρμογή είναι αφιερωμένη σε μορφές βίντεο και μορφές εικόνας μόνο και φέρνει χαρακτηριστικά DAM (διαχείριση ψηφιακών άλμπουμ). Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: το Google Photos αποθηκεύει όλες τις φωτογραφίες σας δωρεάν – χωρίς να τις μετράτε στη μνήμη των 15 GB – αλλά μόνο αν δεν τα αποθηκεύετε στην αρχική ανάλυση και προτιμάτε να τα αποθηκεύετε σε υψηλή ανάλυση. Έτσι, όταν θέλουμε οι φωτογραφίες να είναι στην καλύτερη αρχική τους ανάλυση, πρέπει να τις κατεβάσουμε στο Google Drive και να μην τις αποθηκεύσουμε στο Google Photos.

Λοιπόν, πώς να κατεβάσετε φωτογραφίες στο Google Drive ? Το κάνετε το ίδιο με το να κατεβάσετε όλα τα άλλα αρχεία και φακέλους στο Google Drive σας. Εδώ είναι οι διάφοροι τρόποι λήψης φωτογραφιών στο Google Drive.

 • Μεταφέρετε φωτογραφίες στο Google Drive από υπολογιστή ή Mac
 • Κατεβάστε φωτογραφίες στο Google Drive χρησιμοποιώντας το Wondershare Inclowdz
 • Πώς να κατεβάσετε φωτογραφίες στο Google Drive από το Android ?
 • Μεταφορά φωτογραφιών από iPhone στο Google Drive
 • Πώς να κατεβάσετε αυτόματα τις φωτογραφίες στο Google Drive
 • Αυτόματη λήψη φωτογραφιών στο Google Drive από έναν υπολογιστή

Μεταφέρετε φωτογραφίες στο Google Drive από υπολογιστή ή Mac

Οι φωτογραφίες μπορούν να μεταφορτωθούν από το Google Drive χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή μια εφαρμογή αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού Google που ενσωματώνεται με τους Windows Computers και το MacOS Finder σε υπολογιστές στο Mac Mac.

Χρήση προγράμματος περιήγησης ιστού

Βήμα 1 : Ανοίξτε το Google Drive σε μια νέα καρτέλα προγράμματος περιήγησης πηγαίνοντας στο https: // drive.Google.com και συνδεθείτε εάν είναι απαραίτητο.

2ο βήμα: Εάν θέλετε να κατεβάσετε φωτογραφίες στη ρίζα του αναγνώστη, μεταβείτε στο επόμενο βήμα, διαφορετικά δημιουργήστε ένα νέο φάκελο στον οποίο θα κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας και θα ανοίξετε το φάκελο.

Βήμα 3: Finder, περιηγηθείτε στη θέση των φωτογραφιών σας που θέλετε να κατεβάσετε στο Google Drive και απλά τραβήξτε τις στο Google Drive σας ανοιχτό στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

Σύρετε και ρίξτε εικόνες στο

Χρήση εφαρμογών επιφάνειας εργασίας

Κάτω από τα Windows και το MacOS, η εφαρμογή Backup και Synchronization Google επιτρέπει την ενσωμάτωση με τον Explorer File και το MacOS Finder αντίστοιχα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενσωμάτωση όχι μόνο για να κατεβάσετε φωτογραφίες αλλά και να κάνετε σχεδόν ό, τι θέλετε να κάνετε με το Google Drive σας, Στην άνεση του εγγενούς προγράμματος περιήγησης αρχείων.

Βήμα 1 : Όταν συνδέεστε στο Google Drive σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, προς τα κάτω, υπάρχει μια ειδοποίηση για λήψη του Google Drive για επιφάνεια εργασίας. Αυτός είναι ένας σύνδεσμος που σας επιτρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού προσαρμοσμένη στο λειτουργικό σας σύστημα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μια επιλογή ή να ανησυχείτε για οτιδήποτε.

Λήψη l

2ο βήμα: Διαμορφώστε το αντίγραφο ασφαλείας και τον συγχρονισμό στον υπολογιστή σας σε 3 εύκολα βήματα:

2ο βήμα.1: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Google

2ο βήμα.2: Επιλέξτε το φάκελο που θέλετε να συγχρονίσετε με το Google Drive (αυτός είναι ο φάκελος που περιέχει τις φωτογραφίες που θέλετε να κατεβάσετε στο Google Drive)

2ο βήμα.3: Επιλέξτε τους φακέλους στο Google Drive που θέλετε να συγχρονίσετε με τον υπολογιστή σας.

Επιλέξτε το φάκελο που θέλετε να συγχρονίσετε (λήψη) στο Google Drive

Βήμα 3: Εάν δεν έχετε επιλέξει ένα φάκελο στον υπολογιστή σας για συγχρονισμό με το Google Drive κατά τη στιγμή της διαμόρφωσης, αυτά τα βήματα θα σας πάρουν. Τώρα, μόλις ολοκληρωθεί η διαμόρφωση, θα έχετε συντόμευση για το Google Drive στην πλαϊνή μπάρα του προγράμματος περιήγησης αρχείων σας. Ανοίξτε ένα νέο παράθυρο Explorer File ή μια νέα καρτέλα Finder και κάντε κλικ στην συντόμευση Google Drive στην πλαϊνή γραμμή.

Βήμα 4: Μεταβείτε στο πού θέλετε να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας για να δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο εάν το επιθυμείτε.

Βήμα 5: Στο προηγούμενο παράθυρο του Explorer File ή στην καρτέλα/Παράθυρο Finder, μεταβείτε στο σημείο όπου θέλετε να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας στο Google Drive και απλά πρέπει να τα επιλέξετε και να τα σύρετε στο παράθυρο/καρτέλα Google Drive/. Η εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού θα φροντίσει τα υπόλοιπα.

Κατεβάστε φωτογραφίες στο Google Drive χρησιμοποιώντας το Wondershare Inclowdz

Το Wondershare Inclowdz είναι πολλαπλές χρήστες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα πάντα – συγχρονίστε τα δεδομένα μεταξύ των σύννεφων, μεταφέρετε τα δεδομένα από έναν λογαριασμό cloud σε άλλο και περισσότερο – διαχειριστείτε τα δεδομένα σας στο cloud από το inclowdzz. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wondershare Inclowdz για να κατεβάσετε φωτογραφίες στο Google Drive και σε πολλούς άλλους λογαριασμούς cloud χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Wondershare Inclowdz και να κάνετε πολλά περισσότερα.

Wondershare Drfone Product

Wondershare Inclowdz

Μεταναστεύστε, συγχρονίστε, διαχειριστείτε τα αρχεία cloud σε ένα μέρος

 • Μεταναστεύστε αρχεία σε σύννεφο όπως φωτογραφίες, μουσική, έγγραφα από έναν αναγνώστη σε άλλο, όπως το Dropbox στο Google Drive.
 • Αποθηκεύστε τη μουσική, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε έναν από αυτούς τους δίσκους για να τα μεταφέρετε σε άλλη για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των αρχείων..
 • Συγχρονίστε αρχεία cloud όπως μουσική, φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ. Από έναν αναγνώστη σύννεφων σε άλλο.
 • Διαχειριστείτε όλους τους αναγνώστες σύννεφων όπως το Google Drive, το Dropbox, το OneDrive, το Box και το Amazon S3 σε ένα μέρος.

5.857.269Οι άνθρωποι το κατεβάστηκαν

Βήμα 1 : Επισκεφθείτε τον ιστότοπο Inclowdz εδώ: και συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό εάν δεν έχετε.

Inclowdz 01

2ο βήμα: Κάντε κλικ στη μονάδα διαχείρισης στο δεξιό μενού. Προσθέστε τον λογαριασμό σας στο Google Drive εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το InclowDz, κάνοντας κλικ στην επιλογή “Προσθήκη cloud drive”.

Βήμα 3: Εξουσιοδότηση του λογαριασμού για να δώσετε πρόσβαση στο Inclowdz.

Inclowdz 4

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται μετά την προσθήκη μερικών λογαριασμών στο σύννεφο στο Wondershare Inclowdz:

Inclowdz 14

Βήμα 4: Επιλέξτε το Google Drive και ξεκινήστε τη λήψη των φωτογραφιών σας από το Google Drive χρησιμοποιώντας το Inclowdz:

Inclowdz 13

Όχι μόνο οι φωτογραφίες, το Wondershare Inclowdz σας επιτρέπει να προσθέσετε αρχεία και φακέλους, μετονομάστε τους, να τα αντιγράψετε, να τα μετακινήσετε και να διαγράψετε εύκολα στο google player σας από το Wondershare clowdzzzz.

Πώς να κατεβάσετε φωτογραφίες στο Google Drive από το Android ?

Το Android, που είναι προϊόν Google, παραδίδεται με προεγκατεστημένες στο Google Drive στις περισσότερες περιπτώσεις, και σχεδόν πάντα, θα συνδεθείτε με αυτό, χάρη στον λογαριασμό Google που χρησιμοποιείτε για τη συσκευή σας Android.

Βήμα 1 : Ελέγξτε εάν έχετε εγκαταστήσει το Google Drive και αν δεν δείτε την εφαρμογή, μεταβείτε στο κατάστημα Play Store, κατεβάστε το και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Google.

2ο βήμα: Οι φωτογραφίες ενός τηλεφώνου Android είναι γενικά αποθηκευμένες σε δύο μέρη. Οι φωτογραφίες σας βρίσκονται γενικά στην εφαρμογή της γκαλερί του τηλεφώνου ή στο Google Photos, ανάλογα με την προεπιλεγμένη εφαρμογή του τηλεφώνου σας. Η δεύτερη τοποθεσία είναι ένα αρχείο της εσωτερικής σας αποθήκευσης. Αυτό είναι όπου καταγράφετε φωτογραφίες από μια εφαρμογή ή μια ιστοσελίδα που αποθηκεύει φωτογραφίες στον εσωτερικό φάκελο αποθήκευσης και όχι απευθείας στην προεπιλεγμένη εφαρμογή σας για φωτογραφίες.

Έτσι, εάν έχετε φωτογραφίες στη γκαλερί σας ή την εφαρμογή Google Photos και θέλετε να στείλετε μερικές στο Google Photos, τα βήματα είναι απλά:

2.1: Στο Google Photos ή στην εφαρμογή της γκαλερί σας, επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να κατεβάσετε στο Google Drive

2.2: Χρησιμοποιήστε το κουμπί Share για να στείλετε τις φωτογραφίες στο Google Drive, όπου το Google Drive θα σας ζητήσει να επιλέξετε τον τόπο όπου θέλετε να κατεβάσετε τις φωτογραφίες 2.3: Επιλέξτε το μέρος και ολοκληρώστε την εργασία. Είναι τόσο απλό.

Εάν οι φωτογραφίες βρίσκονται σε φάκελο της εξωτερικής αποθήκευσης, προχωρήστε ως εξής:

2.1: Μεταβείτε στο φάκελο που περιέχει τις φωτογραφίες σας στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σας. Μπορεί να χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή Google Files στο τηλέφωνό σας εάν το τηλέφωνό σας δεν έχει ακόμη μια εφαρμογή πλοήγησης αρχείων ή εάν βρείτε οποιαδήποτε άλλη πολύ βαριά εφαρμογή για χρήση.

2.2: Στα αρχεία Google, μεταβείτε στο φάκελο που περιέχει τις εικόνες, επιλέξτε όλες τις εικόνες πατώντας ένα αρχείο για μεγάλο χρονικό διάστημα και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τις φωτογραφίες που θέλετε να κατεβάσετε στο Google Drive.

Αποθήκευση για (Λήψη) στο Google Drive

2.3: Επιλέξτε το κουμπί Share και πατήστε Αποθήκευση στο δίσκο για να κατεβάσετε φωτογραφίες από το τηλέφωνο αποθήκευσης στο Google Drive στο Android.

Μεταφορά φωτογραφιών από iPhone στο Google Drive

Η μεταφορά φωτογραφιών από το iPhone στο Google Drive είναι μια απλή διαδικασία. Οι φωτογραφίες στο iOS αποθηκεύονται στην εφαρμογή φωτογραφίας ή στην εφαρμογή αρχείου και οι φωτογραφίες μπορούν να μεταφορτωθούν από αυτές τις εφαρμογές καθώς και από το Google Drive στο iOS. Κατεβάστε την εφαρμογή Google Drive στο κατάστημα iOS App Store και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Google.

Φωτογραφίες στο iOS

Βήμα 1 : Εάν οι φωτογραφίες που θέλετε να κάνετε λήψη βρίσκονται στις φωτογραφίες στο iOS, απλά επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να κατεβάσετε στο Google Drive, πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης και στη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Google Drive

Επιλέξτε Google Drive στο φύλλο κοινής χρήσης iOS

2ο βήμα: Επιλέξτε τη θέση για λήψη στο Google Drive και επιλέξτε Λήψη.

Αρχεία εφαρμογών iOS

Τα βήματα λήψης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αρχείων είναι παρόμοια με αυτά της εφαρμογής φωτογραφιών, αλλά η πλοήγηση είναι διαφορετική. Εάν οι φωτογραφίες σας βρίσκονται σε φάκελο της εφαρμογής αρχείου σας, μπορείτε να περιηγηθείτε στην εφαρμογή αρχείων και στο φάκελο, επιλέξτε τις εικόνες που θέλετε να κατεβάσετε και, στη συνέχεια, πατήστε Share για να αποκαλύψετε το φύλλο κοινής χρήσης iOS. Τώρα επιλέξτε την εφαρμογή Google Drive, επιλέξτε την τοποθεσία για λήψη και πατήστε λήψη.

Εφαρμογή Google Drive στο iOS

Μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες στο Google Drive από το Google Drive.

Βήμα 1 : Ξεκινήστε το Google Drive στο iOS

2ο βήμα: Αγγίξτε το μεγάλο σύμβολο στρογγυλού + στο κάτω μέρος δεξιά

Πατήστε το σύμβολο + για να κατεβάσετε φωτογραφίες στο Google Drive

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο “Λήψη”

Πατήστε Λήψη για να επιλέξετε τις φωτογραφίες για λήψη στο Google Drive

Βήμα 4: Επιλογή φωτογραφιών και βίντεο

Επιλέξτε φωτογραφίες και βίντεο για λήψη στο Google Drive

Βήμα 5: Αφού παρέχετε τις εξουσιοδοτήσεις, επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να κατεβάσετε και πατήστε λήψη.

Βήμα 6: Εάν θέλετε να κατεβάσετε φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στον αναγνώστη iCloud στο Google Drive, τότε, αντί να επιλέξετε φωτογραφίες και βίντεο στο βήμα 4, επιλέξτε Περιήγηση και αυτό θα σας μεταφέρει στο iCloud Player όπου μπορείτε να πλοηγηθείτε στις φωτογραφίες σας και να κατεβάσετε.

Πώς να κατεβάσετε αυτόματα τις φωτογραφίες στο Google Drive

Οι φωτογραφίες μπορούν να μεταφορτωθούν αυτόματα από το Google Drive από τον υπολογιστή σας και όχι τα τηλέφωνά σας, είτε πρόκειται για ένα smartphone Android είτε για ένα iOS smartphone.

Αυτόματη λήψη φωτογραφιών στο Google Drive από έναν υπολογιστή

Για να κατεβάσετε αυτόματα τις φωτογραφίες από το Google Drive, πρέπει να διαμορφώσετε τη λειτουργία Backup και Sync Google Drive στον υπολογιστή σας, όπως περιγράφεται παραπάνω. Στο βήμα 2 της διαμόρφωσης του αντιγράφου ασφαλείας και του συγχρονισμού, πρέπει να επιλέξετε ένα φάκελο για να συγχρονίσετε στο Google Drive Player μεταξύ των βημάτων που περιγράφονται παραπάνω. Απλά βεβαιωθείτε ότι αυτός ο φάκελος είναι αυτός στον οποίο αποθηκεύετε τις φωτογραφίες σας και το Google Drive θα κατεβάσει αυτόματα τις φωτογραφίες σας για εσάς.

συμπέρασμα

Είναι εύκολο να κατεβάσετε φωτογραφίες στο Google Drive. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κατεβάσετε φωτογραφίες των συσκευών σας στο Google Drive και μπορείτε να συγχρονίσετε αυτόματα τις φωτογραφίες σας με το Google Drive από τον υπολογιστή σας, είτε είναι εξοπλισμένο με Windows είτε MacOs.

Χρησιμοποιήστε τις φωτογραφίες του Google Drive στα Windows ArcGIS Online

Lorem Ipsum Dolor Sit Amet, Adipiscing Elit Consectur. Αναστολή Sapien Sapien Sapien Malesuada Fringilla. Fusce Venenatis, Mauris id Sagittis Dapibus, Mauris Velit Solicitudin ante, Pulvinar Leo Orci vel erat. Nam mattis erat aague, στο Luctus ex dignissim και. Donec Dust, DUI στο Efficitur Tristique, Nisi Ornare Lorem, Vel Dictum Lectus Eros Nec Felis.

Περίληψη

Είναι δυνατόν να συμπεριληφθούν εικόνες σε Windows ArcGIS Online, εισάγοντας την άμεση διεύθυνση URL τους. Αυτές οι εικόνες μπορούν να φιλοξενηθούν στο ArcGIS Online ή σε έναν εξωτερικό ιστότοπο, όπως το Google Drive και το Flickr. Η διεύθυνση URL που θα χρησιμοποιηθεί στη διαμόρφωση των παραθύρων συμφραζομένων πρέπει να είναι η άμεση διεύθυνση URL εικόνας. Ωστόσο, αυτή η διεύθυνση URL δεν παρέχεται απευθείας από το Google Drive.

Διαδικασία

 1. Κάντε κλικ στην εικόνα στο Google Drive.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Μερίδιο στην κορυφή της σελίδας.
 3. Κάντε κλικ στο Παραμέτρους κοινής χρήσης.
 4. Κάντε κλικ στο Προκαταβολή Στο κάτω δεξί μέρος του πλαισίου διαλόγου κοινής χρήσης.
 5. Κάντε κλικ στο Για τροποποίηση. παρακάτω Προσιτός.
 6. Επιλέγω Ενεργοποιημένο – κοινό και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθηκεύσετε.
 7. Πριν κλείσετε το παράθυρο διαλόγου κοινής χρήσης, αντιγράψτε το αναγνωριστικό εγγράφου από τη διεύθυνση URL που εμφανίζεται στο πεδίο Σύνδεσμος. Αυτή η διεύθυνση URL περιέχει το αναγνωριστικό ID. Για παράδειγμα: https: // drive.Google.com/file/d/0B14BZGSFJ06JMDF5Y2VSNU9FRVK/θέα?Usp = κοινή χρήση
 8. Αντικαταστήστε σε αυτήν τη διεύθυνση URL με το αναγνωριστικό της εικόνας σας: https: // drive.Google.Com/uc?Εξαγωγή = Προβολή & ID =
 9. Αυτή είναι η διεύθυνση URL που θα χρησιμοποιηθεί στη διαμόρφωση των παραθύρων συμφραζομένων.

Ήταν αυτό το χρήσιμο άρθρο