Πώς να δημιουργήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail, το Outlook και το Yahoo, πώς να δημιουργήσετε μια δεύτερη διεύθυνση Gmail? (Επεξηγήσεις, φροντιστήριο FAQ)

Πώς να δημιουργήσετε μια δεύτερη διεύθυνση Gmail? (Επεξηγήσεις, φροντιστήριο FAQ)

Contents

Το Gmail συνδέεται επίσης με το ημερολόγιο Google, Ένα πρακτικό εργαλείο για το σχεδιασμό γεγονότων, συναντήσεων, υπενθυμίσεων, γενέθλια … μπορείτε:

Πώς να δημιουργήσετε μια διεύθυνση email στο Gmail, το Outlook και το Yahoo

Ανακαλύψτε τα βήματα για τη δημιουργία μιας διεύθυνσης email στις κύριες ηλεκτρονικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Valérie Soriano / Δημοσιεύθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2023 στις 10:00 π.μ

Δημιουργία-διεύθυνση-mail

Για να στείλετε και να λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα, να μεταφέρετε γρήγορα ένα έγγραφο ή να πραγματοποιήσετε διαδικτυακές διαδικασίες, πρέπει τώρα να έχετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει εγγραφεί στο όνομά σας. Όποια και αν είναι ο λογαριασμός μηνυμάτων που επιλέχθηκε για να το χρησιμοποιήσετε, απαιτούνται μερικά βήματα για τη δημιουργία λογαριασμού με μια συνημμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μάθετε πώς μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τη διεύθυνση email σας στο Gmail, το Outlook και το Yahoo.

Δημιουργήστε μια διεύθυνση email στο Gmail

 • Μεταβείτε στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού Google και, στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομά σας, το όνομα και το όνομα χρήστη για τη μελλοντική διεύθυνση email σας,
 • Γράψτε τον κωδικό πρόσβασής σας και στη συνέχεια επιβεβαιώστε τον. Επικύρωση πατώντας ΕΠΟΜΕΝΟ,
 • Ανακαλύψτε τον αριθμό τηλεφώνου σας (προαιρετικό βήμα) για να λάβετε έναν κωδικό επικύρωσης έξι από το Google,
 • Στη συνέχεια, καθορίστε την ημερομηνία γέννησής σας και το φύλο σας. Για αυτό το μέρος, έχετε την επιλογή να εξατομικεύσετε την απάντησή σας ή να επιλέξετε Απροσδιόριστος,
 • Επικυρώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Στείλετε (ή προτιμάτε να επιλέξετε Οχι τώρα, Εάν θέλετε να το επικυρώσετε αργότερα),
 • Εισαγάγετε τον κωδικό επικύρωσης που λαμβάνεται από το Google και στη συνέχεια πατήστε Να επικυρώσω,
 • Σε αυτό το στάδιο, η Google σας προσκαλεί να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας περισσότερο για άλλες υπηρεσίες: Επιλέξτε Ναι αποδέχομαι Ή Αγνοώ,
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε τις ρυθμίσεις προσαρμογής σας: Express σε ένα μόνο βήμα ή εγχειρίδιο σε 5 βήματα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΕΠΟΜΕΝΟ,
 • Επιβεβαιώστε τις ρυθμίσεις εξατομίκευσης και τα cookies στο κάτω μέρος της σελίδας,
 • Επικυρώστε τους κανόνες εμπιστευτικότητας και συνθήκες χρήσης της Google.

Ο λογαριασμός και η διεύθυνση email σας δημιουργούνται τώρα στο Gmail.

Δημιουργία-address-mail-gmail

Δημιουργήστε μια διεύθυνση email στο Outlook

 • Μεταβείτε στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού Outlook,
 • Προσδιορίστε τη νέα σας διεύθυνση (έχετε την επιλογή μεταξύ: Outlook.FR, Outlook.com ή hotmail.com) και κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ,
 • Δημιουργήστε τον κωδικό πρόσβασής σας και στη συνέχεια επιλέξτε ΕΠΟΜΕΝΟ,
 • Εισαγάγετε το όνομα και το επώνυμό σας και, στη συνέχεια, πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ,
 • Καθορίστε τη χώρα και την ημερομηνία γέννησής σας, κάντε κλικ στο κουμπί ΕΠΟΜΕΝΟ,
 • Σε αυτό το στάδιο, η Microsoft απαιτεί μια μέθοδο επαλήθευσης για τον εντοπισμό ρομπότ. Κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ, Στη συνέχεια, απαντήστε στην ερώτηση που έθεσε.

Η διεύθυνση email σας δημιουργείται στο Outlook: Μείνετε συνδεδεμένοι εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Πώς να προσαρμόζετε-mail-outlook

Δημιουργήστε μια διεύθυνση email στο Yahoo

 • Μεταβείτε στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού Yahoo,
 • Εγγραφείτε στο όνομα και το επώνυμό σας, επιλέξτε τη διεύθυνση email σας Yahoo και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και το έτος γέννησής σας,
 • Κάντε κλικ στο Να συνεχίσει Να αποδεχτείτε τους γενικούς όρους χρήσης,
 • Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να εξασφαλίσετε τον λογαριασμό σας και να λάβετε έναν κωδικό επικύρωσης από το SMS,
 • Εισαγάγετε τον λαμβανόμενο κωδικό και, στη συνέχεια, επιλέξτε Πιστοποιώ την αυθεντικότητα.

Μετά από αυτό το τελευταίο βήμα, έχετε τη διεύθυνση email σας Yahoo.

Δημιουργία-address-mail-yahoo

Πώς να δημιουργήσετε μια δεύτερη διεύθυνση Gmail ? (Επεξηγήσεις, Tutorial + FAQ)

Χρειάζεστε μια δεύτερη διεύθυνση Gmail ? Ανακαλύψτε το πλήρες σεμινάριο και τις εύκολες εξηγήσεις μας για να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση !

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, η κατοχή μιας διεύθυνσης Gmail είναι απαραίτητη. Αλλά ξέρατε ότι ήταν δυνατό να δημιουργήσετε μια δεύτερη διεύθυνση ? Εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, μην κοιτάξετε, σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε ένα λεπτομερές σεμινάριο, σαφείς εξηγήσεις και μια πλήρη συχνή συσκευή για να σας καθοδηγήσετε βήμα προς βήμα στη διαδικασία. Καλή ανάγνωση !

αρχείο Gmail

Γρήγορη πρόσβαση (Περίληψη):

Δημιουργήστε μια δεύτερη διεύθυνση ανταλλαγής μηνυμάτων Gmail στο #short

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Gmail
 2. Κάντε κλικ στο “Δημιουργία λογαριασμού”
 3. Συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες
 4. Εξατομικεύστε τον λογαριασμό σας
 5. Ελέγξτε την ταυτότητά σας
 6. Ολοκληρώστε τη δημιουργία

Μια διεύθυνση Gmail, για τι είναι αυτό ?

Μια διεύθυνση Gmail είναι μια Ηλεκτρονικός λογαριασμός email που παρέχεται από την Google. Σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες Google (Google Drive, Google Calendar, Google Docs).

Για μια πιο λεπτομερή εξήγηση για τη χρησιμότητα της διεύθυνσης Gmail, σας προσκαλούμε να διαβάσετε περισσότερα !

Φυσικά, η διεύθυνσή σας Προσφέρετε τη δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα και ευρέως χρησιμοποιούμενα μέσα επικοινωνίας, ειδικά στον επαγγελματικό κόσμο (επίσης προσωπικό, αλλά όλο και λιγότερο συχνές με τα κοινωνικά δίκτυα).

Χάρη στο Google Drive, ένα χαρακτηριστικό ενσωματωμένο στο Gmail, εσείς Έχετε έναν ηλεκτρονικό χώρο αποθήκευσης Για να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε τα αρχεία σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε φακέλους εκεί, λήψη έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο, παρουσιάσεις κ.λπ. Είναι ένα μέσο Πολύ απλό να μοιράζονται αρχεία με άλλα άτομα στέλνοντας τους συνδέσμους κοινής χρήσης, οι οποίοι τους επιτρέπουν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία που έχετε επιλέξει να μοιραστείτε.

Το Gmail συνδέεται επίσης με το ημερολόγιο Google, Ένα πρακτικό εργαλείο για το σχεδιασμό γεγονότων, συναντήσεων, υπενθυμίσεων, γενέθλια … μπορείτε:

 • Δημιουργία συμβάντων
 • Οργανώστε τα στο ημερολόγιό σας
 • Ορίστε υπενθυμίσεις
 • Μοιραστείτε το ημερολόγιό σας με άλλους ανθρώπους
 • Λάβετε προσκλήσεις σε εκδηλώσεις

Επομένως, θα καταλάβετε, Η διεύθυνση Gmail σας σας δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Google. Για παράδειγμα, με τα Έγγραφα Google, μπορείτε να δημιουργήσετε, να τροποποιήσετε τα έγγραφα και να συνεργαστείτε στο ηλεκτρονικό κείμενο, ενώ τα φύλλα Google σας επιτρέπουν να εργάζεστε σε υπολογιστικά φύλλα. Μπορείτε επίσης να Πρόσβαση στο YouTube Για να παρακολουθήσετε και να κατεβάσετε βίντεο, στους Χάρτες Google για πλοήγηση, στο Google να κρατάει σημειώσεις…

Και τέλος, είναι ενδιαφέρον να το γνωρίζουμε αυτό Η διεύθυνση Gmail σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναγνωριστικό για να συνδεθεί με πολλούς άλλους ιστότοπους και υπηρεσίες. Αυτό διευκολύνει την πρόσβαση σε αυτές τις πλατφόρμες και σας εμποδίζει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε κάθε ένα από αυτά. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε διάφορες συσκευές (ο υπολογιστής σας, το smartphone ή το tablet σας), ο συγχρονισμός της διεύθυνσης Gmail σας επιτρέπει να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις επαφές και τις προτιμήσεις σας σε όλες αυτές τις συσκευές.

Ποιος μπορεί να χρειαστεί μια διεύθυνση στο Gmail το 2023 ?

Ήδη, Προσωπικοί χρήστες (Εσείς και εγώ), που μπορούν να δημιουργήσουν μια διεύθυνση Gmail για τις προσωπικές τους ανάγκες:

 • Αποστολή και λήψη email
 • Διαχείριση του προγράμματος με το ημερολόγιο Google
 • Αποθήκευση και κοινή χρήση αρχείων μέσω του Google Drive
 • Πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το YouTube

Για Ανεξάρτητοι επαγγελματίες και εργαζόμενοι, Μια διεύθυνση Gmail είναι πολύτιμη για την καθιέρωση μιας διαδικτυακής επαγγελματικής παρουσίας, επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πελάτες και συναδέλφους, συνεργασία σε έγγραφα χάρη στα έγγραφα της Google, τα ημερολόγια που μοιράζονται για συναντήσεις κλπ. Είναι δύσκολο να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό κόσμο χωρίς αφοσιωμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου … εδώ είναι πώς να το δημιουργήσετε.

Φοιτητές Μπορεί επίσης να επωφεληθεί από μια διεύθυνση Gmail για τις ακαδημαϊκές ανάγκες τους: Επικοινωνήστε με τους δασκάλους και τους συμμαθητές σας, να μοιραστείτε αρχεία και να συνεργαστείτε σε σχολικά έργα, να λαμβάνουν υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις σχετικά με μαθήματα και εκδηλώσεις και πρόσβαση σε ηλεκτρονικά εργαλεία μάθησης. Γενικά, τα σχολεία ή τα πανεπιστημιακά ιδρύματα δημιουργούν αυτόματα μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους μαθητές τους.

Νέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης εργασίας, Απαιτείται συχνά μια επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Gmail μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί σε αυτό το πλαίσιο για να εφαρμόσει online, να λάβει επικοινωνίες Recruiters και να υποβάλει έγγραφα (CVS και Cover Letters).

Και φυσικά, επιχειρήσεις Μπορεί επίσης να επωφεληθεί από τη χρήση διευθύνσεων Gmail για τους υπαλλήλους τους, κυρίως να επικοινωνούν αποτελεσματικά εσωτερικά και με εξωτερικούς εταίρους και να μοιράζονται αρχεία, Σχεδιάστε τις συναντήσεις. Όπως και με τους φοιτητές, οι υπάλληλοι μιας εταιρείας δημιουργούνται γενικά μια επαγγελματική διεύθυνση από την εταιρεία τους αυτόματα.

Πράγματι, Ο καθένας χρειάζεται μια διεύθυνση email (Δεν είναι ιδιαίτερα μια διεύθυνση Gmail, αλλά μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ναι) !

Γιατί θέλετε να δημιουργήσετε μια 2η διεύθυνση email ?(5 λόγοι)

Διαχωρισμός των ρόλων Διαχωρίστε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες χρησιμοποιώντας ξεχωριστές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να διατηρήσετε μια σαφή διάκριση μεταξύ των επικοινωνιών και των πληροφοριών που σχετίζονται με την εργασία και εκείνων που σχετίζονται με τη ζωή.
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια Εάν μια κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διακυβεύεται ή λαμβάνει πάρα πολλά ανεπιθύμητα μηνύματα, μπορεί να είναι συνετό να δημιουργήσετε μια δεύτερη διεύθυνση για τη διατήρηση της καλύτερης εμπιστευτικότητας και της διαδικτυακής ασφάλειας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα διεύθυνση για μικρότερη προτεραιότητα σε διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις ή να εγγραφείτε για ιστότοπους όπου δεν είστε σίγουροι για την ασφάλεια των δεδομένων σας.
Διαχείριση αλληλογραφίας κινητήρα Για να ελέγξετε καλύτερα το κύριο πλαίσιο υποδοχής σας περιορίζοντας τα ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα ενημερωτικά δελτία στα οποία έχετε εγγραφεί. Μπορείτε να ανακατευθύνετε λιγότερο σημαντικές επικοινωνίες ή ηλεκτρονικές εγγραφές στη δευτεροβάθμια διεύθυνση σας.
Οργάνωση και ταξινόμηση Μια πρόσθετη διεύθυνση e-mail μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένη χρήση: αγορές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, συνδρομές σε υπηρεσίες κ.λπ.
Ευελιξία και ποικιλομορφία Προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στις διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες, να εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμές, να δημιουργήσετε προσωρινούς λογαριασμούς ή για συγκεκριμένα έργα όπου προτιμάτε να διατηρείτε τις επικοινωνίες σας ξεχωριστές.

Tutorial: Πώς να δημιουργήσετε μια δεύτερη διεύθυνση Gmail ?

Δημιουργήστε μια δεύτερη διεύθυνση Gmail από άλλη διεύθυνση email

Εδώ είναι η διαδικασία για τη δημιουργία μιας νέας διεύθυνσης στο Gmail από άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Για να δημιουργήσετε μια δεύτερη διεύθυνση Gmail από άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 • Πρόσβαση στον ιστότοπο του Gmail: https: // www.γμελός.com.
 • Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι με τον άλλο λογαριασμό σας στο Gmail, αποσυνδεθείτε κάνοντας κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέγοντας “Αποσύνδεση”.
 • Στη σελίδα σύνδεσης στο Gmail, κάντε κλικ στο σύνδεσμο ” Δημιουργία λογαριασμού »Βρίσκεται κάτω από τη φόρμα σύνδεσης.

Συνδεθείτε στο Gmail ή δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό

 • Η Google θα σας ρωτήσει ποιος θέλετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό: για εσάς, για το παιδί σας ή για δουλειά. Επιλέξτε την αντίστοιχη επιλογή
 • Συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες : Το όνομά σας, το όνομά σας, το επιθυμητό όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης για τη νέα σας διεύθυνση Gmail.
 • Στο πεδίο “Όνομα χρήστη”, μπορείτε να επιλέξετε ένα νέο όνομα χρήστη για τη διεύθυνση Gmail σας. Βεβαιωθείτε ότι το όνομα χρήστη που επιλέγετε είναι διαθέσιμο (ούτως ή άλλως, θα δείτε μια ένδειξη σε πραγματικό χρόνο εάν το όνομα χρήστη έχει ήδη ληφθεί και δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε).
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Επόμενο”.

Συμπληρώστε τις πληροφορίες που απαιτούνται για τη δημιουργία του

 • Στην επόμενη σελίδα, θα πρέπει Παρέχετε έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου Για να ελέγξετε τον λογαριασμό σας. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και κάντε κλικ στο “Επόμενο”.
 • Μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε τον κωδικό επαλήθευσης από SMS ή με φωνητική κλήση. Επιλέξτε την επιλογή που σας ταιριάζει και κάντε κλικ στο “Επόμενο”.
 • Θα λάβετε έναν κωδικό επαλήθευσης στο τηλέφωνό σας. Εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό στο κατάλληλο παράθυρο διαλόγου στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού Gmail.
 • Μόλις ελέγξετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις της νέας σας διεύθυνσης Gmail, όπως η εικόνα προφίλ και οι προτιμήσεις απορρήτου.
 • Αφού διαμορφώσετε τις προτιμήσεις σας, κάντε κλικ στο “Next” για να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο σας πλαίσιο υποδοχής Gmail.

Και εκεί πηγαίνετε, η δεύτερη διεύθυνση email σας δημιουργείται στο Gmail ! Από τώρα και στο εξής, θα πρέπει μόνο να επιλέξετε ποιες από τις διευθύνσεις σας θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Εάν έχετε πολύ ξεχωριστή χρήση για κάθε μία από τις δύο διευθύνσεις, προσέξτε να μην κάνετε λάθος.

Δημιουργήστε μια δεύτερη διεύθυνση Gmail με τον ίδιο λογαριασμό

Δεν είναι Δεν είναι δυνατόν να δημιουργήσετε μια δεύτερη διεύθυνση Gmail με τον ίδιο λογαριασμό. Κάθε διεύθυνση Gmail είναι μοναδική και απαιτεί ξεχωριστό λογαριασμό.

Εάν θέλετε να έχετε μια δεύτερη διεύθυνση Gmail, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα νέο ξεχωριστό λογαριασμό Gmail. Για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στο προηγούμενο μέρος αυτού του άρθρου.

Μπόνους: Δημιουργήστε ένα νέο προφίλ Chrome με τη διεύθυνση Gmail σας

Ένα προφίλ Chrome είναι ένα σύνολο προσωπικών δεδομένων και παραμέτρων Χρησιμοποιείται από το πρόγραμμα περιήγησης στο Web Google Chrome για να παρέχει μια εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε χρήστη. Κάθε προφίλ Chrome σχετίζεται με έναν χρήστη Και περιέχει τις δικές της πληροφορίες: ιστορικό πλοήγησης, αγαπημένα, επεκτάσεις, θέματα, καταγεγραμμένοι κωδικοί πρόσβασης ..

Επιλέξτε ποιος χρησιμοποιεί το Chrome χάρη στα προφίλ

Για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τα προφίλ Chrome, μπορείτε Πρόσβαση προφίλ χρωμίου Κάνοντας κλικ απευθείας στο ενεργό σας προφίλ (στρογγυλό εικονίδιο στην επάνω δεξιά πλευρά της γραμμής εργαλείων).

Για να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρωμίου, απλά:

 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο γύρου στο επάνω δεξιά της οθόνης σας για να εμφανίσετε τα υπάρχοντα προφίλ Chrome
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο “Ρυθμίσεις” δίπλα σε “άλλα προφίλ”
 • Επιλέξτε “Προσθήκη” για να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να συνδέσετε αυτό το νέο προφίλ σε μία από τις διευθύνσεις του Gmail επιλέγοντας “Connect”
 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Gmail
 • Προσαρμόστε το προφίλ σας και δημιουργήστε το

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη δημιουργία μιας δεύτερης διεύθυνσης Gmail (FAQ)

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη λευκή μάρκα

Είναι πραγματικά δυνατό να έχετε 2 διευθύνσεις Gmail ?

Ναι, φυσικά, απλά πρέπει να ακολουθήσετε το σεμινάριο μας και η δεύτερη διεύθυνση Gmail σας θα δημιουργηθεί σε μερικά κλικ !

Σε περίπτωση που δημιουργήσω μια δεύτερη διεύθυνση στο Gmail, ποια είναι η κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου ?

Όταν δημιουργείτε μια δεύτερη διεύθυνση στο Gmail, Η κύρια διεύθυνση σας παραμένει αυτή που χρησιμοποιήσατε κατά τη δημιουργία του αρχικού λογαριασμού σας Gmail. Η νέα διεύθυνση που δημιουργήσατε θα θεωρηθεί μια πρόσθετη διεύθυνση που συνδέεται με τον κύριο λογαριασμό σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να στείλετε και να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτή τη νέα διεύθυνση, αλλά Η κύρια διεύθυνση σας θα παραμείνει η ίδια.

Όταν συνδέεστε στο Gmail, θα χρησιμοποιείτε πάντα την κύρια διεύθυνση σας για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε τη διεύθυνση από την οποία θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το πεδίο “de” κατά τη σύνταξη ενός μηνύματος.

Καλό να ξέρω : Όλες οι πρόσθετες διευθύνσεις που προσθέτετε στον λογαριασμό σας στο Gmail είναι συνδεδεμένες και προσβάσιμες μέσω του ίδιου πλαισίου υποδοχής. Επομένως, δεν θα χρειαστεί να συνδεθείτε ξεχωριστά για να συμβουλευτείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε διεύθυνσης.

Θέλω να βάλω πρόσβαση στα δύο γραμματοκιβώτια μου στο τηλέφωνό μου, πώς να το κάνω ?

Εδώ είναι μια απλή διαδικασία για τη ρύθμιση:

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Gmail στο τηλέφωνό σας. Εάν δεν το έχετε, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το App Store (για χρήστες iPhone) ή το Google Play Store (για χρήστες Android).
 2. Ανοίξτε την εφαρμογή Gmail στο τηλέφωνό σας.
 3. Συνδέω-συωδεομαι στον κύριο λογαριασμό Gmail χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 4. Μόλις συνδεθεί, Πατήστε το εικονίδιο μενού (γενικά αντιπροσωπεύεται από τρεις οριζόντιες γραμμές) στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής.
 5. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε το κουμπί “Ρυθμίσεις” ή “Ρυθμίσεις”.
 6. Στις ρυθμίσεις, αναζητήστε και πατήστε την επιλογή ” Προσθέστε έναν λογαριασμό“” .
 7. Επιλέξτε “Google” από τις επιλογές που προσφέρονται για να προσθέσετε έναν επιπλέον λογαριασμό Gmail.
 8. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης από τον δεύτερο λογαριασμό σας Gmail.
 9. Μόλις προσθέσετε τον λογαριασμό, Μπορείτε να αλλάξετε ανάμεσα στα δύο γραμματοκιβώτια σας Πατώντας το εικονίδιο του λογαριασμού (γενικά αντιπροσωπεύει τη φωτογραφία του προφίλ σας ή ένα γράμμα) στην κορυφή της εφαρμογής Gmail και επιλέγοντας τον λογαριασμό που επιθυμείτε να συμβουλευτείτε.

Επαναλάβετε 4 έως 9 βήματα για να προσθέσετε πρόσβαση στο δεύτερο γραμματοκιβώτιο Gmail στο τηλέφωνό σας. Θα μπορείτε να συμβουλευτείτε και να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους δύο λογαριασμούς από την εφαρμογή Gmail στο τηλέφωνό σας.

Πριν φύγεις ..

Εάν αυτό το άρθρο σχετικά με Η διαδικασία δημιουργίας ενός δεύτερου λογαριασμού Gmail Σας άρεσε, μην διστάσετε να το μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα και να Εγγραφείτε στο ψηφιακό ενημερωτικό δελτίο μας Για να λάβουμε τα επόμενα άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα καλύτερα στοιχεία μας μέσω της ροής RSS: https: // www.λεπιδιγκιτάλης.FR/tag/newsletter-digital/feed/(απλά πρέπει να το εισαγάγετε στον αγαπημένο σας Reader RSS Feed (Ex: Feedly)))))).

Είμαστε επίσης ενεργοί στο LinkedIn, το Twitter, το Facebook και το YouTube.

Για κάθε ερώτηση που σχετίζεται με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την ενότητα “σχόλια” για να μας ενημερώσετε την παρατήρησή σας, θα σας απαντήσουμε (με ευχαρίστηση) το συντομότερο δυνατό.