Ανακαλύψτε τη νέα Genesis GV80 | Η Genesis, Genesis GV80 Cup Concept υπονοεί στο Sportier Midsize SUV – Ο οδηγός αυτοκινήτου

Η έννοια του Genesis GV80 Cup υπονοεί το Sports Sports Midsize SUV

Όπως αναφέρθηκε στην κορυφή, το Genesis GV60 τονίζει επίσης την τεχνολογία. Ένα από τα φουτουριστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να συμμετέχετε στο πακέτο είναι ένα CAMRA αναγνώρισης προσώπου στο εξωτερικό που προσδιορίζει τον οδηγό και αυτόματα ξεκλειδώνει τις πόρτες – δεν απαιτείται κλειδί ή smartphone.

Γένεση GV80

Με ένα ηλεκτρονικό εναιώρημα ελέγχου για έναν πιο μαλακό σωλήνα και ένα διαφορικό ηλεκτρονικό περιορισμένο συρόμενο διαφορικό για έναν έλεγχο σε όλες τις περιπτώσεις, εσείς και μέχρι έξι επιβάτες θα φτάσετε στον προορισμό τους σε ηρεμία και ηρεμία.

Δείτε σαφέστερο

Ο πίνακας ελέγχου 12.3 -INCH ακολουθεί την κίνηση των ματιών σας για βέλτιστη σαφήνεια. Η οθόνη πληροφοριών 14,5 ιντσών έχει το σύστημα πλοήγησης επαυξημένης πραγματικότητας. Το σύστημα συνδέεται ακόμη και με τη Γένεση για να εκτελέσει ενημερώσεις λογισμικού σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε σε έναν έμπορο.

Ταξίδι στην πρώτη τάξη

Το αποκλειστικό μας όχημα έξι θέσεων διαθέτει μεμονωμένες θέσεις τρίτης σειράς. Οι επιβάτες δεύτερης σειράς επωφελούνται από μεμονωμένες οθόνες ψυχαγωγίας. Όλα θα εκτιμήσουν το άγγιγμα του δέρματος και του ξύλου Nappa. Το σύστημα ακύρωσης θορύβου δρόμου θα κάνει τον ήχο του συστήματος ήχου Lexicon σε 18 ακόμη καλύτερα ηχεία.

Πηγαίνετε παντού με αυτοπεποίθηση

Με ισχύ μέχρι 300 hp και τη λειτουργία πεδίου, μπορείτε να πάτε σχεδόν παντού. Η ενεργή βοήθεια οδήγησης στον αυτοκινητόδρομο (HDA II) θα σας κρατήσει στο σωστό δρόμο και ο μοναδικός αερόσακος Front -time θα σας επιτρέψει να φτάσετε στον προορισμό σας με πλήρη ασφάλεια.

Γένεση GV80 2.5T 223 kW (304 hp) AWD βενζίνη, 8 -ταχύτητα κιβώτιο ταχυτήτων – συνολική κατανάλωση (μικτός κύκλος): 11.1 L/100 km. Εμφανίζεται CO2 (Mixed Cyle): 248 g/km (τιμές WLTP)*. Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης. Κάντε κλικ ΕΔΩ Για να δείτε μια οπτική παρουσίαση της κατηγορίας ενεργειακής απόδοσης. Εμφανίζεται CO2 Προέρχεται από την παραγωγή καυσίμων: 58,50 g/km.

Γένεση GV80 3.0d 200 kW (272 hp) AWD Diesel, 8 -Speed ​​Gearbox – Συνολική κατανάλωση (μικτός κύκλος): 9.3 L/100 km. Εμφανίζεται CO2 (Mixed Cyle): 243 g/km (τιμές WLTP)*. Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης. Κάντε κλικ ΕΔΩ Για να δείτε μια οπτική παρουσίαση της κατηγορίας ενεργειακής απόδοσης. Εμφανίζεται CO2 Προέρχεται από την παραγωγή καυσίμων: 47,24 g/km. Ισοδύναμο βενζίνης: 10.60 l/100 km.

GV80 Luxury Plus

Πολυτέλεια σε όλο το μεγαλείο της

Το GV80 Luxury Plus είναι η ναυαρχίδα του εύρους Genesis. Ο ευρύχωρος σχεδιασμός έξι θέσεων επιτρέπει σε όλους να απολαύσουν την απόλυτη άνεση, κάνοντας κάθε ταξίδι πραγματική ευχαρίστηση.

Η έννοια του Genesis GV80 Cup υπονοεί το Sports Sports Midsize SUV

Η Genesis παρουσίασε την έννοια του GV80 Cup κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής εκδήλωσης στο Genesis House New York το βράδυ της Δευτέρας, δείχνοντας μας την κορεατική μάρκα πολυτελείας για το κύπελλο SUV Genre.

Διαθέτοντας έντονο πορτοκαλί βαφές, το όχημα διατηρεί τα περισσότερα από τα σχεδιαστικά σημεία που θέτουν τα γονίδια μεταξύ τους περιλαμβάνουν το G-Matrix Crest Grille καθώς και τους Quad Lamps μπροστά.

  • Επίσης: 2023 Ηλεκτρονική Genesis Electified GV70: Εκτελεσμένο με επιδεξιότητα
  • Επίσης: 2023 Genesis Electified GV70 διατιμάται πάνω από τους περισσότερους ανταγωνιστές

Μια διαφορά με το πρότυπο GV80 είναι η συνέχιση των εμπρόσθιων λαμπτήρων στα φτερά, μαζί με το Illumina “που σχεδιάστηκε από τη Genesis” πλάκες στο κάτω μέρος των εν λόγω φτερωτών.

Στο πίσω μέρος, η βελτιστοποιημένη αεροδυναμική ρευστότητα του Cup Concept GV80 περιπλέκεται από ένα άνω πίσω σπόιλερ και το χείλος του σπόιλερ στο ελλειπτικό κοίλο πάπλωμα. Εν τω μεταξύ, οι λαμπτήρες διπλής ουράς είναι μονάδες πλήρους πλάτους που τυλίγονται γύρω από τις γωνίες και εκτείνονται στα πίσω φτερά.

Το μέγεθος των νέων τροχών από αλουμίνιο Five-Spoke δεν είναι συγκεκριμένο, αλλά πιθανότατα είναι 22-23 inschesing πόσο μικρά φαίνονται οι κάλτσες των φρένων.

Το εσωτερικό της έννοιας του κυπέλλου GV80 έρχεται σε αντίθεση.

Το τιμόνι τριών ακτίνων διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην έμφαση στην αθλητικότητα του οχήματος, όπως και τα τέσσερα καθίσματα που παρέχουν αυξημένη στήριξη σώματος κατά τη διάρκεια της στροφής στροφών στροφών. Και πάρτε αυτό: Η δομική δυσκαμψία του σώματος ενισχύεται με ένα στήριγμα αντηρίδας πίσω από τα πίσω καθίσματα.

Ενώ δεν αναμένουμε ότι το τελευταίο θα φτάσει στην παραγωγή σε ένα μοντέλο Genesis, μας είπαν ότι το GV80 Concept χρησιμεύει ως προεπισκόπηση των μελλοντικών προγραμμάτων της εταιρείας. Η Genesis θα προχωρήσει πρόσφατα με μια παραλλαγή κοπής του GV80? Μπορεί. Θα μπορούσαμε να δούμε το Genesis ισοδύναμο του πρόσφατα αποκαλυπτόμενου ηλεκτρικού SUV τριών γραμμών Kia EV9? Που wow είναι υπέροχο.

Μην χάσετε την κάλυψή μας για την εκπομπή Auto της Νέας Υόρκης του 2023 για περισσότερες αποκαλύψεις όπως αυτή.

Το Genesis GV60 Electric SUV αποχώρησε περαιτέρω με εντυπωσιακές προδιαγραφές

Ο οδηγός αυτοκινήτου προσκλήθηκε αυτή την εβδομάδα στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του Genesis GV60, του πρώτου ηλεκτρικού οχήματος της νέας κορεατικής μάρκας. Τα στελέχη της εταιρείας παρείχαν πολύ περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη φορά, με έμφαση στην τεχνολογία και την απόδοση.

Φυσικά, το Genesis GV60 είναι χτισμένο στη νέα πλατφόρμα E-GMP που μοιράζεται με το Hyundai Ioniq 5 και το Kia EV6, δύο άλλα αφιερωμένα EV που οι Καναδοί θα μπορούν να αγοράσουν το 20222.

  • Επίσης: Genesis για να προσφέρει σύνθεση μόνο για EV έως το 2025
  • Επίσης: το GV60 αποκαλύφθηκε ως Genesis ‘First All-Electric SUV

Το GV60 παίρνει το δικό του στυλ, της φυλής, με πιο μαλακά, πιο στρογγυλεμένα σχήματα, ενώ παράλληλα περιορίζουν πολλά στοιχεία σχεδιασμού γένεσης, όπως οι υπογραφές δύο λυχνιών Quad Lamps.

Στο εσωτερικό, μια τεράστια οθόνη εκτείνεται στο ήμισυ του πλάτους του οχήματος και αντικαθιστά τους παραδοσιακούς μετρητές στη διαδικασία. Επίσης αξιοσημείωτο είναι ο κρυσταλλικός σφαίρας, μια σφαίρα σε σχήμα μετατόπισης που ενημερώνει διαισθητικά τους οδηγούς όταν το GV60 είναι έτοιμο να οδηγήσει (και χρησιμεύει ως φωτισμός διάθεσης όταν το όχημα είναι απενεργοποιημένο). Είναι ένα ωραίο gadget, σίγουρα, αλλά τι συμβαίνει όταν αποτυγχάνει και πρέπει να το επισκευάσετε?

Μόνο μία μπαταρία

Ενώ οι Ioniq 5 και EV6 προσφέρουν μια επιλογή από δύο μπαταρίες, το Genesis GV60 θα έρθει αποκλειστικά με το μεγαλύτερο, το οποίο έχει χωρητικότητα 77.4 kWh. Το εύρος εκτιμάται σε έως και 451 χιλιόμετρα, αν και ο ακριβής αριθμός για τον Καναδά δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Για την καταγραφή, το Ioniq 5 εξοπλισμένο με την ίδια μπαταρία είναι σε θέση να ταξιδέψει 480 χιλιόμετρα.

Στην εγχώρια αγορά της Νότιας Κορέας, η Genesis GV60 θα είναι διαθέσιμη τόσο σε διαμορφώσεις μονής όσο και διπλής κίνησης. Και πάλι, δεν ξέρουμε αν αυτό θα συμβεί εδώ. Η Genesis Canada μπορεί πολύ καλά να αποφασίσει να προχωρήσει με την παραλλαγή Dual-Motor AWD μόνο.

Όσον αφορά τη φόρτιση, το GV60 θα είναι συμβατό με DC Fast Loaders έως 350 κιλοβάτ, καθιστώντας δυνατή τη φόρτιση της μπαταρίας από 10-80 Pierces σε μόλις 18 λεπτά. Παρόμοια με την τεχνολογία IonIQ 5, το όχημα προς φόρτωση (V2L) θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες να φορτώνουν συσκευές ισχύος εν κινήσει χρησιμοποιώντας την μπαταρία του GV60.

Τροφές ώθησης και μετατόπισης

Η Γένεση μας είπε ότι το GV60 δεν θα είναι απλώς το πρώτο της EV, αλλά και το πιο γρήγορο. Ένα μοντέλο απόδοσης με 320 κιλοβάτ (429 ίππους) και 446 λίβρες-πόδια ροπής προγραμματίζεται. Αλλά πάρτε αυτό: θα έχει μια λειτουργία ώθησης που η χρονική προσωρινή απόδοση σε 360 κιλοβάτ (482 ίππους) και ροπή σε 516 pund-feet, επιτρέποντας 0-100 km/h σπριντ σε μόλις φούρνο δευτερόλεπτα.

Οι λάτρεις των σπορ οδήγησης θα θραύσουν επειδή η Γένεση έχει ένα άλλο δροσερό κόλπο μέχρι το μανίκι του: μια λειτουργία μετατόπισης. Ναι, αυτό θα είναι ένα κακό που μπορείτε να οδηγήσετε πλάγια και να διασκεδάσετε πραγματικά. Η λειτουργία μετατόπισης θα απενεργοποιήσει τον έλεγχο σταθερότητας κατά την αποστολή περισσότερης ροπής στους πίσω τροχούς.

Αναγνώριση προσώπου

Όπως αναφέρθηκε στην κορυφή, το Genesis GV60 τονίζει επίσης την τεχνολογία. Ένα από τα φουτουριστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να συμμετέχετε στο πακέτο είναι ένα CAMRA αναγνώρισης προσώπου στο εξωτερικό που προσδιορίζει τον οδηγό και αυτόματα ξεκλειδώνει τις πόρτες – δεν απαιτείται κλειδί ή smartphone.

Στο εσωτερικό, θα υπάρχει ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων για να ξεκινήσετε το όχημα αντί να χρειαστεί να πιέσετε ένα κουμπί ή να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για κινητά.

Επιπλέον, οι κάμερες θα αντικαταστήσουν τους πλευρικούς καθρέφτες της σύμβασης για να εξαλείψουν τα τυφλά σημεία, με την εικόνα να εμφανίζεται σε δύο μικρές οθόνες που βρίσκονται στις μπροστινές γωνίες της καμπίνας. Αυτό είναι ένα κορεατικό χαρακτηριστικό, το μυαλό σας, και οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα είναι νόμιμο στον Καναδά, τουλάχιστον αρχικά.

Το Genesis GV60 θα ξεκινήσει στη Νότια Κορέα αυτό το φθινόπωρο και στη Βόρεια Αμερική κάποια στιγμή το επόμενο έτος, πιθανώς ως μοντέλο 2023. Οι πληροφορίες σχετικά με την καναδική αγορά θα είναι Annoudd τους επόμενους μήνες. Θα σας κρατήσουμε αναρτημένους.