Αποκτήστε Fortnite | Xbox, Fortnite | Xbox

Xbox Fortnite

Ανακαλύψτε περισσότερους τρόπους για να παίξετε ! Δημιουργήστε, παίξτε και αντιμετωπίζετε τους φίλους σας δωρεάν στο Fortnite. Συμμετέχετε σε παιχνίδια, συναυλίες, ζωντανές εκδηλώσεις και πολλά άλλα !

Τετραγωνικός

Το Vampire Kado Thorne έκανε το νησί τον τομέα του στο Fortnite Battle Royale Κεφάλαιο 4 – Σεζόν 4, αντλώντας από τον τοπικό πλούτο για τη χρηματοδότηση πολυτελών συγκροτημάτων ακινήτων: Sanguine Suites, αμείλικτη υποχώρηση και Eclipsed Estate. Ενώ διακυβεύεται η μοίρα του νησιού, ήρθε η ώρα να συγκεντρώσουμε μια λεπτή ομάδα ληστών για έναν τελευταίο χορό. Braque Οι ιδιότητες του Thorne για να χρησιμοποιήσουν αυτό που διέθεσε και, πάνω απ ‘όλα, να αναστατώσει το μυστηριώδες σχέδιο του. Είσαι ? Δημιουργήστε, παίξτε και αντιμετωπίζετε τους φίλους σας δωρεάν στο Fortnite. Γίνετε ο τελευταίος επιζών στο Battle Royale και Zero Construction, συμμετέχετε σε συναυλίες και εκδηλώσεις ή ξεκινήστε σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αγώνες που σχεδιάστηκαν από δημιουργούς σε πλήθος ειδών: Race, Parkour, Survival. Fortnite, αυτό είναι όλο κάθε φορά ! Παίξτε το Battle Royale και τον δημιουργικό τρόπο Fortnite δωρεάν ή αγοράστε Save the World, η εκστρατεία στο JCE. Όλες οι ολοκληρωμένες αγορές είναι προαιρετικές. Περιλαμβάνουν την εκστρατεία Saving the World, τα καλλυντικά αντικείμενα (συμπεριλαμβανομένων των ρούχων), τα προϊόντα-bucks και τα προϊόντα εξέλιξης στις εποχές όπως το The Combat Pass. Κατεβάστε τώρα και μπείτε σε δράση.

δημοσιεύθηκε από

Αναπτύχθηκε από

Ημερομηνία έκδοσης

Αναγνώσιμος

Χαρακτηριστικά

  • Online Cooperative Mode (2-4)
  • Online παιχνίδι για πολλούς παίκτες (2-100)
  • 4K Ultra HD
  • 120 I/S
  • Βελτιστοποιημένο για τη σειρά Xbox X | S
  • Έξυπνη διάδοση
  • Το Xbox One X βελτιώθηκε
  • Xbox Live

Τετραγωνικός

Πέντε χαρακτήρες Fortnite ντυμένοι με αστικό στυλ θέτουν μαζί

 Δημιουργήστε, παίξτε και αντιμετωπίζετε τους φίλους σας δωρεάν στο Fortnite. Να είστε ο τελευταίος επιζών στη μάχη Royale και Zero Construction, να παρακολουθήσετε μια συναυλία ή μια ζωντανή εκδήλωση ή να ανακαλύψετε περισσότερα από ένα εκατομμύριο παιχνίδια δημιουργών, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων, του Parkour, της επιβίωσης εναντίον των ζόμπι και άλλα. Όλα αυτά είναι στο Fortnite !

Ρυμουλκούμενα και εικόνες παιχνιδιού

Series και κονσόλα Xbox Series Xbox

Βελτιστοποιημένο για τη σειρά Xbox X | S

Τα παιχνίδια που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το κιτ ανάπτυξης της σειράς XBox X | S έχουν σχεδιαστεί για να επωφεληθούν από τις μοναδικές δυνατότητες της σειράς Xbox X | S. Θα προσφέρουν απαράμιλλη απόδοση όσον αφορά το χρόνο φόρτωσης, τα γραφικά και την ανταπόκριση, σε συχνότητες εικόνων έως και 120 fps.

Υψηλό δυναμικό εύρος
Ανάλυση 4K
120 εικόνες ανά δευτερόλεπτο
4K Ultra HD
Έξυπνη παράδοση
Χωρικός ήχος Premium Dolby Atmos και DTS: x Ήχος

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού

Πέντε χαρακτήρες που φέρουν διαφορετικά ρούχα και δέρματα πράσινων χρωμάτων θέτουν μαζί σε ένα πράσινο φόντο

Μηδενική κατασκευή

Ελλείψει κατασκευής, όλοι οι παίκτες είναι εξοπλισμένοι με επαναφορτιζόμενο Surbourcier, ενεργώντας ως πρώτη γραμμή άμυνας. Επωφεληθείτε από τις πλαγιές που αποφεύγουν πυροβολισμούς ή χρησιμοποιήστε αναρρίχηση για να φτάσετε στα ύψη και να κυριαρχήσετε στους αντιπάλους σας. Και πάνω απ ‘όλα, μην ξεχάσετε να καλύψετε ανά πάσα στιγμή για να προσπαθήσετε να κερδίσετε τη βασιλική νίκη !

Μια επισκόπηση του νησιού Fortnite που επιπλέει στο διάστημα και τρομακτικό

Γη σε έναν νέο κόσμο

Εξερευνήστε νέους χώρους, προσώπου εχθρούς με νέα όπλα και ανακαλύψτε όλα όσα έχει το νέο νησί για εσάς.

Δύο χαρακτήρες, ένας που κρατάει μια κάρτα και ένα μολύβι και το άλλο όπλο, στέκεται πίσω στην πλάτη

Η μάχη προετοιμάζεται

Εξερευνήστε έναν τεράστιο και καταστρεπτικό κόσμο όπου τα μέρη δεν είναι ποτέ όμοια. Δημιουργήστε τεράστια οχυρά, βρείτε λεηλασία και συνεργαστείτε με τους φίλους σας για να κερδίσετε τη βασιλική σας νίκη.

Ένας χαρακτήρας σε πατίνια κυλίνδρων κρατά μπαλόνια, συνοδευόμενος από μια ομάδα πολύχρωμων σκέιτερ στο ηλιοβασίλεμα

Εκφράσου

Η νίκη είναι πάντα μοντέρνα. Φορέστε αρκετούς συνδυασμούς για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση σε εσάς και την ομάδα σας.

Οι παίκτες πετούν πάνω από τις παγίδες ζημιών πάνω από ένα ανοιχτό φαράγγι

Δημιουργία και παίξτε

Ανακαλύψτε περισσότερους τρόπους για να παίξετε ! Δημιουργήστε, παίξτε και αντιμετωπίζετε τους φίλους σας δωρεάν στο Fortnite. Συμμετέχετε σε παιχνίδια, συναυλίες, ζωντανές εκδηλώσεις και πολλά άλλα !

Ένα μωβ σήμα XP μπροστά από ένα κολάζ από στιγμιότυπα του παιχνιδιού Fortnite

Expient Beyond the Battle Royale Mode

Η Battle Royale και η Zero Construction δεν είναι πλέον τα μόνα μέρη όπου μπορείτε να κερδίσετε exp. Επίσης, κερδίστε το Exp σε μερικά παιχνίδια δημιουργού χάρη στις ανταμοιβές: παίξτε όπως θέλετε να ξεκλειδώσετε το “Doom Slayer”, το “The Timeless” και πολλά άλλα !

Πέντε χαρακτήρες Fortnite που φορούν μωβ θεματικά δέρματα θέτουν μαζί

Πληροφορίες παιχνιδιού

Battle Royale:
Το Fortnite περιλαμβάνει το Battle Royale, το JCJ Mode εντελώς δωρεάν σε 100 παίκτες. Μια γιγαντιαία κάρτα. Ένα λεωφορείο νυχτερίδας. Ο τελευταίος επιζών κερδίζει το παιχνίδι. Σώσε τον κόσμο:
Η καταιγίδα εξαντλείται και το 98 % του παγκόσμιου πληθυσμού έχει εξαφανιστεί. Συνοδεύεται από 1 έως 3 παίκτες, θα οδηγήσετε τους ήρωες που επιβιώνουν στην καρδιά μιας μάχης για να σώσουν τον κόσμο. 4K: 4K Ultra HD δεν είναι διαθέσιμο σε κονσόλες Xbox One ή Xbox One. Βελτιστοποιημένο για το Xbox One X: Βελτιωμένες λειτουργίες για το Xbox One x που υπόκειται στη δημοσίευση μιας ενημέρωσης του περιεχομένου. Πληροφορίες για τα παιχνίδια στο Xbox.com/inhanced.

Επιπλέον πληροφορίες

Εκκρεμείς ταξινόμηση

  • Μπορεί να περιλαμβάνει ακατάλληλο περιεχόμενο για παιδιά. Πηγαίνετε στο Pegi.Info/ fr/ για πληροφορίες σχετικά με την ταξινόμηση.