Λήψη Fitness & Bodybuilding – Sport, Health – Digital, Bodybuilding Book

Βιβλίο bodybuilding

Το πρόβλημα είναι ότι έχουν υποβληθεί μεγάλη εφαρμογή από μη σαρέλες, έχουν αναπτυχθεί και παραγγέλθηκαν από εταιρείες για να Για να διαφοροποιήσετε Τις δραστηριότητές τους ή βλέποντας έναν κενό τομέα, χωρίς ανταγωνισμό, προκειμένου να κερδίσουν χρήματα εις βάρος του χρήστη.

Γυμναστήριο & bodybuilding

Fitness & Bodybuilding είναι μια εφαρμογή bodybuilding.

Περιγραφή

Το Fitness & Bodybuilding είναι μια εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε το πρόγραμμα Bodybuilding and Fitness Program.

Θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής, αλλά δεν έχετε χρόνο να μεταβείτε στο γυμναστήριο ή στον προϋπολογισμό για να σας πληρώσετε έναν προπονητή ? Μια εφαρμογή όπως το γυμναστήριο και το bodybuilding μπορεί να σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στους στόχους σας.

Πράγματι, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα, να ικανοποιήσετε τη διαθεσιμότητά σας καθώς και τις ανάγκες σας. Η εφαρμογή προσφέρει μια βάση δεδομένων άσκησης, λεπτομερώς για κάθε τμήμα του σώματος που θέλετε να εργαστείτε. Κάθε φύλλο έχει ένα κείμενο εξήγησης καθώς και ένα βίντεο, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε την άσκηση βέλτιστα.

Επιπλέον, θα σας προσφέρονται νέες ασκήσεις κάθε μέρα, προκειμένου να διαφοροποιήσετε την εκπαίδευση. Μπορείτε να ακολουθήσετε την καμπύλη βάρους σας καθημερινά και να συμβουλευτείτε τα γραφικά της απόδοσής σας, προκειμένου να παραμείνετε κίνητρα.

Βιβλίο bodybuilding

Το Bodybuilding Book είναι η απλούστερη και ευκολότερη εφαρμογή για να αντικαταστήσετε το βιβλίο κατάρτισης χαρτιού σας.

 • “Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για την εκπαίδευσή μου”
 • “Πηγαίνει στο σημείο, και αυτό ακριβώς χρειαζόμουν ! “”
 • “Αδύνατο να το κάνεις χωρίς τώρα ! “”
1.

Είναι αυτό που ?

Το Bodybuilding Book είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης κινητής τηλεφωνίας που αναπτύχθηκε από μια ομάδα που του αρέσει το bodybuilding, το crossfit και το γυμναστήριο. Η εφαρμογή συγκεντρώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενός εξαιρετικά απλού και εύχρηστου τρόπου.

2.

Γιατί ?

Οι άλλες εφαρμογές είναι συχνά πολύπλοκες, απαιτούν προηγούμενη προετοιμασία και χρόνο σπατάλης για τους επαγγελματίες. Χάρη στην απλότητα του, το Bodybuilding Book έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του App Store and Play Store.

3.

Χαρακτηριστικά

Το Bodybuilding Book είναι διαθέσιμο σε iOS και Android και διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών όπως παρακολούθηση απόδοσης, πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία, εξαγωγή δεδομένων και πολλά άλλα. Δοκίμασέ το !

Η καλύτερη εφαρμογή bodybuilding ?

Με τον εκδημοκρατισμό των smartphones, το ζήτημα του καλύτερη εφαρμογή του bodybuilding raging.

Μπροστά από αυτές τις αμέτρητες εφαρμογές, οι οποίες χρησιμοποιούν ή αντί να κάνουν μια εφαρμογή για να μας βοηθήσουν καλύτερη πρόοδος ?

Αυτό είναι το ερώτημα που θα προσπαθήσω να απαντήσω σε αυτό το άρθρο.

Περίληψη του άρθρου

1 – Τι πρέπει να κάνει μια εφαρμογή bodybuilding ?

Καλύτερη εφαρμογή bodybuilding

Δεν γνωρίζετε ότι είναι σημαντικό να σημειώσετε την εκπαίδευσή σας για να μάθετε τι κάνουμε εκεί και να καθορίσουμε τι θα κάνουμε κατά τη διάρκεια της επόμενης συνεδρίας.

Για χρόνια, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα σημειωματάριο κατάρτισης χαρτιού.

Το θυμάμαι πολύ καλά, αφού εγώ ο ίδιος είχα αυτά τετράδια, Από το μεγαλύτερο έως το μικρότερο (σημειωματάριο) που έφερα παντού μαζί μου στο δωμάτιο.

Επομένως, η έλευση του ψηφιακού θα πρέπει να μας επιτρέψει αμέσως να λύσουμε αυτό το έγγραφο “πρόβλημα” επειδή καταλαβαίνετε εξίσου καλά με εμένα και μπορεί να είναι για αυτόν τον λόγο ότι ποτέ δεν έχετε σημειώσει την εκπαίδευσή σας και να χρησιμοποιήσετε ένα σημειωματάριο, ότι είναι ιδιαίτερα ογκώδες και μη πρακτικός.

Υπάρχει / πάντα η λύση για να σημειώσω τα πάντα όταν έφτασα στο σπίτι με πιθανές παραβιάσεις.

Υπήρχε και υπάρχει πάντα η λύση των φόρουμ bodybuilding για να μοιραστούν την εκπαίδευσή σας στην ενότητα που ονομάζονται σημειωματάριο κατάρτισης, αλλά στη συνέχεια αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα της πρακτικότητας (κάθε φορά, υπάρχουν πλεονεκτήματα όσον αφορά τη σημαντική συλλογική προσφορά).

Εκεί Το πρώτο πράγμα Αυτό που πρέπει να κάνει μια εφαρμογή bodybuilding, για μένα, είναι επομένως να αντικαταστήσει το σημειωματάριο κατάρτισης μας.

Καθώς έχουμε πάντα ή σχεδόν το smartphone μας μαζί μας, είναι εύκολο να σημειώσουμε την εκπαίδευσή σας, για να μπορέσουμε να το αναφερθούμε.

Εκεί δεύτερο πράγμα Αυτό που πρέπει να κάνει μια εφαρμογή bodybuilding, είναι να μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε το πρόγραμμά μας.

Υπάρχουν τόσα πολλά προγράμματα διαθέσιμα παντού που είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια ακολουθεί.

Πρέπει λοιπόν να μας προσφέρει προγράμματα Ανάλογα με το επίπεδο και τη διαθεσιμότητά μας χωρίς να χάσουμε τον εαυτό μας έχοντας πάρα πολλές επιλογές, γιατί όσο περισσότερο έχουμε, τόσο λιγότερο γνωρίζουμε.

Στην ιδανική περίπτωση, αυτά τα προγράμματα πρέπει να έχουν επικυρωθεί από έναν επαγγελματία.

Κερδίζουμε χρόνο και αποτελεσματικότητα.

Εάν έχετε ήδη το δικό του πρόγραμμα και είναι κατάλληλο για εμάς, πρέπει να είμαστε σε θέση να το εισάγουμε εύκολα, διαισθητικά.

Στην ιδανική περίπτωση, κάθε άσκηση πρέπει να φανταστεί (σε βίντεο, είναι καλύτερο), ώστε να μπορέσουμε να δούμε τι πρόκειται να το κάνει καλά, ενώ έχει τη δυνατότητα να το προσθέσει αν ποτέ δεν εμφανίστηκαν στη βάση δεδομένων στη βάση δεδομένων.

Εκεί τρίτο πράγμα είναι ότι πρέπει να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε.

Μέχρι πρόσφατα, καμία εφαρμογή δεν μας βοήθησε.

Κατάρτιση SP

Μας προσφέρθηκε να αλλάξουμε τυχαία το πρόγραμμά σας, χωρίς έγκυρο λόγο.

Μας προσφέρθηκαν διάφορες προκλήσεις που δεν έχουν ουρές ή κεφάλια επειδή η τάση είναι παιχνιδοποίηση.

Μια πραγματική καλή εφαρμογή bodybuilding πρέπει να μας πει τι να κάνουμε με κάθε συνεδρία, όπως ένας καλός προπονητής:

 • Τι βάρη πρέπει να βάλω ?
 • Τι χρόνος ανάκαμψης πρέπει να πάρω ?
 • Πόσες σειρές, πρόβες πρέπει να εκτελέσω ?
 • Πώς να ζεσταθείτε ?
 • ….

Και αυτό από πληροφορίες που συλλέγονται σε κάθε συνεδρία που σας ζητήθηκε να δημιουργήσετε την επόμενη συνεδρίαση.

Αυτό είναι που προσωπικά ονομάζω το κύκλοι εξέλιξης.

Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι θα προχωρήσουμε από συνεδρία σε συνεδρίαση και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, επειδή δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να είσαι στο θόλωμα ως προς το περιεχόμενο της επόμενης συνεδρίας.

Αν, επιπλέον, α χρονόμετρο είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή, τότε θα μας επιτρέψει λιγότερο να διεξάγουμε μεταξύ της σειράς μας πηγαίνοντας σε κοινωνικά δίκτυα.

Τέλος, το τέταρτος που μου φαίνεται σημαντικό είναι να ακολουθήσω την πρόοδό σας.

Για να μπορέσετε να ακολουθήσετε ένα κλικ ήχου εξέλιξη Σε αυτές τις ασκήσεις, για να δούμε τι κάναμε, για παράδειγμα, πριν από δύο μήνες σε σύγκριση με τώρα, προκειμένου να δούμε ότι πραγματικά πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

2 – Τι δεν πρέπει να κάνει

Δυστυχώς, αυτά τα 4 βασικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν σε πολλές εφαρμογές bodybuilding.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, είχαμε εφαρμογές που προσφέρθηκαν να αλλάξουν προγράμματα ανάλογα με το χρόνο (Περνάω λίγο, αλλά βλέπετε την ιδέα), η οποία μας ζήτησε να αλλάξουμε ασκήσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν ή που μας ανάγκασε να συμμετάσχουμε ψυχολογικά σε μια πρόκληση για να κερδίσουμε τα σημεία X για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε ένα σήμα.

Καταλαβαίνω πλήρως αυτή την τάση να το gamification για τα πάντα, αλλά ως επαγγελματίες bodybuilding που επιθυμούν να προχωρήσουν και όχι χάνω Ο χρόνος μου, για να αποφύγω λάθη, να μην βλάψω τον εαυτό μου, προτιμώ μια εφαρμογή που το κάνει αυτό και αυτό δεν με χάνει.

Το πρόβλημα είναι ότι έχουν υποβληθεί μεγάλη εφαρμογή από μη σαρέλες, έχουν αναπτυχθεί και παραγγέλθηκαν από εταιρείες για να Για να διαφοροποιήσετε Τις δραστηριότητές τους ή βλέποντας έναν κενό τομέα, χωρίς ανταγωνισμό, προκειμένου να κερδίσουν χρήματα εις βάρος του χρήστη.

Όπως και οι αίθουσες bodybuilding σήμερα, τα οποία ανοίγουν από τον επιχειρηματία και όχι από τους λάτρεις του bodybuilding, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει και ήταν όταν ξεκίνησα, πολλές εφαρμογές bodybuilding αναπτύσσονται από μη επαγγελματίες.

Η πρόθεση μπορεί να είναι αξιέπαινη πίσω, αλλά η εξέλιξη στο bodybuilding δεν μπορεί να αυτοσχεδιάσει.

Εκεί ασφάλεια οι ασκούμενοι συμβουλεύοντας ορισμένες ασκήσεις που δεν είναι κατάλληλες για όλους σύμφωνα με τις μορφοσαναμίες τους, είτε.

Bodybuilding

Το πρόβλημα είναι αυτό της εκπαίδευσης εκ των προτέρων.

Δεν το κάνουμεαυτοσχέδιος Δεν είναι προπονητής, δεν μπορούμε να αυτοσχεδιάσουμε παθιασμένο. Ακριβώς επειδή μπορείτε να το κάνετε ότι πρέπει να το κάνετε.

Είμαι ακόμα έκπληκτος που βλέπω τις εφαρμογές να μην προσφέρουν κύκλους εξέλιξης, παρακολούθηση της εξέλιξης της εκπαίδευσής σας ή ακόμα και να μας ενθαρρύνουν να αλλάξουμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα χωρίς λόγο.

Εάν συναντήσετε αυτό το είδος εφαρμογής, φύγετε !

3-Το πρόβλημα των εφαρμογών Bodybuilding Take-all

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μου, ήρθα σε πολλές εφαρμογές λίγο catch-all, δηλαδή ποιος προσπαθούσε να κάνει τα πάντα ταυτόχρονα.

Δεν είναι έκπληξη Για οποιονδήποτε, αλλά όταν προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα ταυτόχρονα, είστε σπάνια αποτελεσματικοί και υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να γίνετε καλοί παντού (μετά, υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις).

Βρήκα τις εφαρμογές μίξη Τόσο οι καρδιαγγειακές δραστηριότητες όσο και το bodybuilding καθιστούν δύσκολη την εργονομία.

Είδα επίσης εφαρμογές bodybuilding που αναμιγνύουν αυτή τη λειτουργικότητα βιβλίου εργασίας (πάντα Χωρίς αυτήν την επιλογή που είναι αγαπητό για μένα με τους κύκλους της εξέλιξης που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τι να κάνουμε σε κάθε συνεδρία) και Nutrition Notebook για να σημειώσουμε τι τρώτε κάθε μέρα.

Αυτή τη φορά, η εργονομία ήταν απλούστερη, αλλά ακόμα λίγο δύσκολη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσωπικά, προτιμώ να έχω μια εφαρμογή που κάνει “ένα πράγμα” και όχι αρκετές μέτρια.

Για φαγητό, υπάρχουν διαφορετικές εφαρμογές που κάνουν καλά, πολύ καλά τη δουλειά όπως το MyFitnessPal.

Αλλά εγώ δεν θα συνιστούσα Όχι οι εφαρμογές tout-tout.

Χρειάζομαι, και ίσως και εσείς, ότι όλα είναι αρκετά απλά, ότι η πλοήγηση είναι ρευστή, ότι μπορώ εύκολα να βρω τον εαυτό μου.

Δεν θέλω να περάσω ώρες αποκρυπτογραφώντας κάθε καρτέλα για να μάθω τι είναι.

Είναι σαν όταν αγοράζετε ένα φούρνο μικροκυμάτων (παράδειγμα στο ηλίθιο, ξέρω), δεν θέλετε να διαβάσετε 300 σελίδες ειδοποίησης Για να το χρησιμοποιήσετε.

Γι ‘αυτό δεν συνιστώ αυτές τις εφαρμογές bodybuilding tote.

Μια αίτηση για τα πάντα, αλλά μπορεί να είναι επειδή είμαι από το παλιό σχολείο ?

4 – Το καλύτερο: εκπαίδευση SP

Πριν από αρκετούς μήνες, ένας από τους μαθητές μου ήρθε σε επαφή μαζί μου για να αναπτύσσω Μια εφαρμογή bodybuilding.

Μπροστά της προηγούμενης ημέρας, το έκανα, είδα αμέσως την ευκαιρία που μας έδωσε την ευκαιρία.

Δεν υπήρχε Τίποτα που μου ταιριάζει πραγματικά.

Έτσι, αφού καθόρισα τις προδιαγραφές μαζί και τα χαρακτηριστικά που ήθελα για να βοηθήσω όλους εκείνους που επιθυμούν να προχωρήσουν καλύτερα στο bodybuilding, έχουμε δουλειά Πάνω από ένα χρόνο παραπάνω.

Έχουμε θέσει ένα καλό μέρος αυτού που χρησιμοποιώ με τους μαθητές μου και ειδικά όλα όσα έχουμε το δικαίωμα να περιμένουμε από μια εφαρμογή bodybuilding.

Αυτή η εφαρμογή καλείται SP-εκπαίδευση και είναι διαθέσιμο στο Play Store και στο App Store.

Αυτή είναι Ελεύθερος Για ένα μήνα με όλα τα χαρακτηριστικά του και τίποτα δεν αναγκάζει τη συνδρομή αργότερα ότι θέλαμε να έχουμε πρόσβαση σε όλους (λιγότερο από ένα ευρώ ανά μήνα).

Εάν μετά από ένα μήνα, δεν σας ταιριάζει, θα ήταν αρκετό να μεταβείτε στις επιλογές του τηλεφώνου σας και να κόψετε τη συνδρομή πριν από το πρώτο δείγμα.

Που δεν υπήρχαν, το κάναμε.

Επειδή υπήρχαν μοσχαριού Για να δείτε τίποτα, να δείτε το Tote, για να δείτε τον αυτοσχεδιασμό στις συμβουλές bodybuilding.

Τώρα έχουμε, έχετε αυτήν την εφαρμογή που πραγματικά βοηθά στην πρόοδο.

Έτσι μπορώ μόνο να σας ενθαρρύνω να το δοκιμάσετε.

Εάν αντιμετωπίζετε ποτέ προβλήματα, δεν είστε ποτέ ασφαλείς με την επιστήμη των υπολογιστών, μην διστάσετε Επικοινώνησε μαζί μου. Στη συνέχεια, θα μεταδώσω στον Pierre που θα φροντίσει να επιλύσει το πρόβλημά σας.

5 – Συμπέρασμα για την καλύτερη εφαρμογή bodybuilding

Δεν υπήρχε, δεν είχαμε άλλους επιλογή παρά να το δημιουργήσω.

Εκτός από τα προηγούμενα χαρακτηριστικά, έχουμε βοηθό σε αυτόΑλλα χαρακτηριστικά Ως το επίπεδο πέρασμα που σχετίζεται με τους πίνακες του SuperPhysics Club σύμφωνα με τις ασκήσεις που κάνετε, χωρίς να αναγκάσετε τον εαυτό σας να αλλάξει το πρόγραμμά σας για ένα πιθανό σήμα που θα ξεκλειδώσει οτιδήποτε.

Κατάρτιση SP

Εδώ, μόνο για να ξεκινήσετε γκολ Ποιος θα αυξήσει το κίνητρό σας για πρόοδο, λίγο σαν το πέρασμα της ζώνης στο τζούντο.

Μπορείτε επίσης να εξαγωγή Οι συνεδρίες σας αν θέλετε να τις μοιραστείτε με τα φόρουμ bodybuilding, χωρίς να ξεχνάτε τίποτα και έτσι να απολαμβάνετε συλλογική προσομοίωση για να κάνετε καλύτερα από ό, τι μόνο του.

Τέλος, σημαντικό στα μάτια μας, εμείς Ας μην συλλέγουμε Τα δεδομένα σας, κανένα από τα δεδομένα σας. Εάν γνωρίζετε τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο και ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα, θα καταλάβετε ότι είμαστε μέρος εκείνων που δεν τους αρέσουν ότι χρησιμοποιούμε τα δεδομένα τους, ακόμα λιγότερο χωρίς να τους ρωτήσουμε. Γι ‘αυτό, δεν το κάνουμε.

Ελπίζοντας ότι αυτή η εφαρμογή Bodybuilding SP θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε (δεν το αμφιβάλλω πραγματικά), σας εύχομαι καλή εκπαίδευση.

Σχετικές αναρτήσεις:

 1. Ποια είναι η είσοδος ?
 2. Μόνωση για δύναμη ?
 3. Εάν εκπαιδεύσετε στο σπίτι ή σε εσωτερικούς χώρους ?
 4. Έχω ένα χέρι μεγαλύτερο από το άλλο, τι να κάνω ?