Firefox για Windows 64 Bits, Firefox Android Browser – Mozilla

Το Διαδίκτυο πιο άμεσο Firefox για Android

Contents

Κατεβάστε το Firefox ESR (μακροχρόνια έκδοση) για να χρησιμοποιήσετε τον Firefox.

Ένας ασφαλέστερος Firefox.

Το σύστημά σας μπορεί να μην έχει την απαιτούμενη διαμόρφωση για τον Firefox, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε μία από αυτές τις εκδόσεις:

Λήψη Firefox – Γαλλικά

Ο Firefox δεν υποστηρίζεται πλέον στα Windows 8.1 και προηγούμενες εκδόσεις.

Κατεβάστε το Firefox ESR (μακροχρόνια έκδοση) για να χρησιμοποιήσετε τον Firefox.

Ο Firefox δεν υποστηρίζεται πλέον στο MacOS 10.14 και προηγούμενες εκδόσεις.

Κατεβάστε το Firefox ESR (μακροχρόνια έκδοση) για να χρησιμοποιήσετε τον Firefox.

Windows 64 -bit Windows και χρήστες που κατεβάζουν το Firefox μπορούν να λάβουν την προεπιλεγμένη έκδοση 64 -bit μας. Παίρνετε μια ασφαλέστερη έκδοση του Firefox, η οποία φυτεύει επίσης πολύ λιγότερο. Σε ποιο σημείο ? Σύμφωνα με τις δοκιμές μας, ο Firefox 64 bit μείωσε τα φυτά κατά 39 % σε μηχανές με 4 GB μνήμης RAM ή περισσότερο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ 32 bits και 64 bits ?

Τι πρέπει να θυμάστε: Οι εφαρμογές 64 -bit μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερη μνήμη και είναι λιγότερο πιθανό να φυτεύουν εφαρμογές από 32 -bit. Ομοίως, από 32 έως 64 bits, μια συνάρτηση ασφαλείας που ονομάζεται τυχαιοποίηση διάταξης χώρου διευθύνσεων (ASLR) είναι βέλτιστη για να σας προστατεύσει από τους Πειρατές. Εάν χρησιμοποιείτε το Linux ή το MacOS, μην ανησυχείτε, απολαμβάνετε ήδη έναν Firefox βελτιστοποιημένο για τα 64 bit.

Πώς να αποκτήσετε 64 -bit firefox ?

  • Εάν βλέπετε “(32 bits)” και χρησιμοποιήστε το Firefox 56.0 ή μια προηγούμενη έκδοση, η ενημέρωση στην τελευταία έκδοση του 64 -bit Firefox θα πρέπει αυτόματα.
  • Εάν βλέπετε “(32 bits)” και χρησιμοποιήστε το Firefox 56.0.1 ή μια πιο πρόσφατη έκδοση, ο υπολογιστής σας ενδέχεται να μην πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις μνήμης για την έκδοση 64 -bit (3 GB μνήμης RAM ή περισσότερο). Μπορείτε πάντα να εγκαταστήσετε το Firefox 64 bit με μη αυτόματο τρόπο, αν το επιθυμείτε.

Το Διαδίκτυο πιο άμεσο Firefox για Android

Βρείτε όλες τις ανοιχτές καρτέλες σας, την πρόσφατη αναζήτησή σας και τους αγαπημένους σας ιστότοπους στο ίδιο μέρος με τον Firefox για το Android.

Διατίθεται στο Google Play

Υιοθετήστε τον Firefox για το Android

Στείλτε έναν σύνδεσμο στο τηλέφωνό σας.

Ο σύνδεσμος λήψης σας έχει σταλεί.

Γρήγορο και ιδιωτικό

Ο Firefox για το Android προσφέρει αβίαστη ιδιωτικότητα με εξαιρετικά γρήγορα φορτία σελίδας. Η ενισχυμένη προστασία από την παρακολούθηση εμποδίζει αυτόματα τους online ιχνηλάτες να σας ακολουθήσουν στον ιστό και να επιβραδύνουν τις σελίδες σας.

Σε ιδιωτική λειτουργία με ένα κλικ

Πρόσβαση στην ιδιωτική λειτουργία πλοήγησης με ένα κλικ. Και όταν κλείνετε τη λειτουργία ιδιωτικής πλοήγησης, το ιστορικό πλοήγησής σας διαγράφεται αυτόματα από τη συσκευή σας.

Κοιτάξτε με τον δικό σας τρόπο

Έχετε ένα τηλέφωνο XXL και κανονικό μπράβο ? Κανένα πρόβλημα. Ο Firefox για το Android σας επιτρέπει να μετακινήσετε τη γραμμή αναζήτησης από πάνω προς τα κάτω, γεγονός που διευκολύνει τη χρήση του με το ένα χέρι. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη δική σας μηχανή αναζήτησης από το πρόγραμμα περιήγησης και να ορίσετε τον Firefox ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης εάν θέλετε.

Εξοικονομήστε ενέργεια με σκοτεινή λειτουργία

Μεταβείτε στη σκοτεινή λειτουργία ανά πάσα στιγμή για να μειώσετε την κόπωση των ματιών και να παρατείνετε την αυτονομία της μπαταρίας σας.

Τοποθετήστε την αρχική σας οθόνη

Πρόσβαση στο Διαδίκτυο πιο γρήγορα που σας ενδιαφέρει. Επιλέξτε να δείτε όλες τις ανοιχτές καρτέλες, τις πρόσφατες αναζητήσεις, τους σελιδοδείκτες και τους αγαπημένους ιστότοπους σε ένα μέρος.

Ενισχύστε τον Firefox με επεκτάσεις

Οι επεκτάσεις είναι σαν ισχυρά μικρά εργαλεία που μπορείτε να προσθέσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας, για παράδειγμα, να βελτιώσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις απορρήτου ή να προσαρμόσετε την εμπειρία σας.

Πάρτε πίσω όπου ήσασταν

Πηγαίνετε από το τηλέφωνό σας στο φορητό υπολογιστή σας, το tablet και το αντίστροφο χωρίς να σπαταλάτε χρόνο. Με τον Firefox σε όλες τις συσκευές σας, μπορείτε να πάρετε τα αγαπημένα σας, τους κωδικούς πρόσβασης, τα εγγεγραμμένα αναγνωριστικά και το ιστορικό πλοήγησης όπου κι αν πάτε.

Κάντε μια αναζήτηση από την αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας

Δεν χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή. Προσθέστε το widget αναζήτησης Firefox και αναζητήστε απευθείας τον Ιστό από την αρχική οθόνη της συσκευής σας.

Βίντεο PIN στην οθόνη σας

Εξαγάγετε βίντεο από τις ιστοσελίδες ή τους αναγνώστες τους και τα τοποθετείτε στην κορυφή της οθόνης του τηλεφώνου σας για να τα παρακολουθήσετε ενώ σερφάρετε στον ιστό ή σε άλλο. Επωφεληθείτε από αυτό ενώ κάνετε άλλες εργασίες.

Για το Mozilla

Το Mozilla υπάρχει για να καταστήσει το Διαδίκτυο δημόσιο πόρο προσβάσιμο σε όλους, επειδή πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να είναι ανοιχτό και ελεύθερο από το κλειστό και ελεγχόμενο. Δημιουργούμε προϊόντα όπως ο Firefox και η Pocket για να προωθήσουμε την επιλογή, τη διαφάνεια και να δώσουμε στους ανθρώπους περισσότερο έλεγχο στις online ζωές τους.

Κλείσε

Firefox: ιδιωτικό και ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης

Δωρεάν στο Google Play

Δωρεάν στο App Store

Εγκαταστήστε τα πλοηγό που σέβονται το απόρρητό σας – και που το έκαναν πάντα

Λάβετε την προστασία της ιδιωτικής ζωής που σας οφείλεται. Η ενισχυμένη προστασία έναντι της παρακολούθησης είναι αυτόματη για κάθε πρόγραμμα περιήγησης Firefox.

Υπολογιστή

Η ιδιωτική πλοήγηση λήφθηκε σοβαρά. Ο Firefox εμποδίζει αυτόματα περισσότερους από 2.000 online ιχνηλάτες από τη συλλογή πληροφοριών για το τι κάνετε στο διαδίκτυο.

Κινητό

Διατηρήστε το ίδιο επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής σας ζωής, καθώς και τους κωδικούς σας, το ιστορικό, τις ανοιχτές καρτέλες, κ.λπ. – πάντα μαζί σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Διατίθεται στο Google Play

Λήψη για κινητό

Επιχείρηση

Επωφεληθείτε από την ασύγκριτη προστασία των δεδομένων σας με φάσεις υποστήριξης προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρείας σας.

Εχετε ήδη λογαριασμό ? Συνδέστε ή μάθετε περισσότερα σχετικά με τον λογαριασμό Firefox.

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Firefox.

Ο Firefox δεν υποστηρίζεται πλέον στα Windows 8.1 και προηγούμενες εκδόσεις.

Κατεβάστε το Firefox ESR (μακροχρόνια έκδοση) για να χρησιμοποιήσετε τον Firefox.

Ο Firefox δεν υποστηρίζεται πλέον στο MacOS 10.14 και προηγούμενες εκδόσεις.

Κατεβάστε το Firefox ESR (μακροχρόνια έκδοση) για να χρησιμοποιήσετε τον Firefox.

Ανακαλύψτε τη γκάμα των προϊόντων μας

Κλείσε

Firefox: ιδιωτικό και ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης

Δωρεάν στο Google Play

Δωρεάν στο App Store