Πορτοκαλί κουτί προσφορά: Fiber Internet Συνδρομές, Τιμή και Συνδρομή, Πορτοκαλί Fiber προσφέρει: Σταθερή τηλεοπτική τηλεόραση Internet Box |

Προσφορές ινών στο Orange

Αυτές οι προσφορές αποτελούν μέρος της κατηγορίας τριπλό παιχνίδι, Αυτό σημαίνει ότι συγκεντρώνουν 3 Βασικές Υπηρεσίες: Πρόσβαση στο Διαδίκτυο, Σταθερή τηλεφωνία και τηλεόραση. Η Orange παρέχει στους συνδρομητές των ινών με το LiveBox 5 ή 6, ανάλογα με την προσφορά που έχει εγγραφεί.

Προσφορά πορτοκαλί κουτί: Συνδρομή Internet Fiber, Τιμή και Συνδρομή

Το Orange, ένας από τους ηγέτες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, προσφέρει μια ποικιλία διαδικτύων σε διαφορετικές τιμές. Εάν είστε επιλέξιμοι για το κουτί πορτοκαλιών ή όχι, οι επιλογές πορτοκαλιού περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, απεριόριστες κλήσεις και εξαιρετικά γρήγορες ροές. Ειδικές συνδρομές όπως το LiveBox Max Fiber ή το 4G Home προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και χαρακτηριστικά, εξασφαλίζοντας ότι κάθε χρήστης βρίσκει μια λύση κατάλληλη για τις συγκεκριμένες ανάγκες του.

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλί Διαδικτύου

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Πορτοκαλί συνεργάτης

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλί Διαδικτύου

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλί Διαδικτύου

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Πορτοκαλί συνεργάτης

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλί Διαδικτύου

 • Το ουσιώδες :
 • Ποικιλία προσφορών :: Κουτί ινών, ADSL Ή 4G. Από τις οικονομικές προσφορές έως τις επιλογές πριμοδότησης, ο καθένας μπορεί να βρει μια λύση απόλυτα κατάλληλη για τις ανάγκες τους
 • Τεχνολογικά και πολυμέσων πλεονεκτήματα : Οι εξαιρετικά γρήγορες ροές, η τελευταία 6η τεχνολογία WiFi, οι προχωρημένες επιλογές τηλεόρασης και πολυμέσων και η πιθανότητα να απολαύσετε έως και 300 τηλεοπτικά κανάλια.
 • Orange + Mobile Box : Ομαδοποιώντας το πορτοκαλί κουτί και τις συνδρομές κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 15 € το μήνα στα τιμολόγιά σας.

Προσφορές πορτοκαλιού ινών

Τα πακέτα πορτοκαλιού ινών χωρίζονται σε 3 ξεχωριστές προσφορές. Αυτές οι προσφορές κυμαίνονται από βασικά πακέτα έως επιλογές πριμοδότησης, με τιμές από 24.99/μήνα έχω 37,99 €/μήνα. Ακολουθεί μια επισκόπηση των τριών κύριων προσφορών πορτοκαλί ινών: LiveBox Fiber, LiveBox Up Fiber και LiveBox Max Fiber.

Λίστα προσφορών Orange Fiber Internet για ένα άνοιγμα γραμμής – μέχρι τις 04/10/2023

Προσφορά Μέγιστη. φθίνων Τιμή Συνδρομή
Πορτοκαλί λογότυπο
Πορτοκαλί ίνα livebox
Δέσμευση 1 έτους
✔️ Απεριόριστες κλήσεις για να διορθωθούν
✔् livebox 5
✔️ 140 τηλεοπτικά κανάλια
✔ill αποκωδικοποιητής Ultra HD 4K
500 MB/s
Οπτική ίνα FFTH
Livebox 5
24.99 € /μήνα
για 1 χρόνο τότε 42.99 €/μήνα
Ανάθεση: 0 €
Συμπεριλαμβάνεται σύνδεση ινών
Ultra HD 4K Ultra HD TV αποκωδικοποιητής: + 40 €
09 87 67 94 83

Ποια συνδρομή πορτοκαλί ίνες για να επιλέξετε ?

Με Η προσφορά ινών livebox, Το οποίο προσφέρει έως και 500 MB/s σε υποδοχή και εκπομπή, η βασική πλοήγηση στο Web θα είναι το παιδί του παιδιού. Είτε για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κοινωνικά δίκτυα ή για ροή μουσικής, αυτή η ταχύτητα είναι περισσότερο από επαρκής. Σας αρέσει να κοιτάτε HD βίντεο ή παίζετε online από καιρό σε καιρό ? Χωρίς ανησυχίες, αυτή η προσφορά μπορεί να διαχειριστεί αυτές τις ανησυχίες χωρίς ανησυχίες.

Αν ψάχνετε για κάτι σκουριασμένο, Η προσφορά ινών LiveBox Up Ίσως για σένα. Με έως και 2 GB/s που μοιράζονται στη λήψη και 600 MB/s σε εκπομπή, οι δυνατότητες επεκτείνονται. Φανταστείτε να κοιτάτε Ταινίες και σειρά 4K χωρίς διακοπή ή Κατεβάστε μεγάλα αρχεία σε λίγα λεπτά. Οι απαιτητικοί παίκτες θα εκτιμήσουν επίσης τη χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση. Επιπλέον, αυτή η ταχύτητα επιτρέπει Αρκετά μέλη της οικογένειας για να μεταδίδουν, να παίζουν και να εργάζονται ταυτόχρονα χωρίς επιβράδυνση.

Τέλος, για όσους επιθυμούν το Ultimate όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, υπάρχει Η προσφορά max fiber livebox. Με έως και 2 GB/s σε ροή προς τα κάτω και 800 MB/s στην ενημέρωση, μπορείτε να περιμένετε μια απαράμιλλη online εμπειρία. 8K βίντεο ροής για τη λήψη μεγάλων αρχείων Με την αναλαμπή ενός ματιού, αυτή η προσφορά καλύπτει τα πάντα. Είναι ιδανικό για βιντεοπαιχνίδια υψηλής ποιότητας για οικιακή εργασία ή ακόμα και για τη διαχείριση ενός σπιτιού εξ ολοκλήρου Συνδέονται με πολλές έξυπνες συσκευές.

Γιατί να επιλέξετε μια προσφορά πορτοκαλιού ινών?

Το φάσμα των προσφορών πορτοκαλί ινών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια γρήγορη, σταθερή και εμπλουτιστική εμπειρία στο Διαδίκτυο. Με εξαιρετικά στρογγυλές ροές, πορτοκαλί τηλεόραση και επιλογές οικολογικής διαμόρφωσης, η Orange έχει προσφορά για κάθε χρήστη. Το κόστος ενεργοποίησης υποδεικνύεται σαφώς:

 • Ποικιλία προσφορών : Με τρεις κύριες προσφορές, η Orange προσφέρει μια ποικιλία επιλογών που κυμαίνονται από βασικά πακέτα έως επιλογές υψηλής ποιότητας. Είτε χρειάζεστε μια βασική σύνδεση είτε μια υψηλή εμπειρία στο Διαδίκτυο, η Orange έχει μια κατάλληλη λύση.
 • Εξαιρετικά γρήγορες ροές : Οι προσφορές Orange Fiber παρέχουν ταχύτητες στο διαδίκτυο έως και 2 Gbit/s για λήψη, εγγυώντας γρήγορη πλοήγηση, ροή και online παιχνίδι χωρίς συγκρούσεις.
 • Προχωρημένη τεχνολογία : Το LiveBox Max Fiber ενσωματώνει την 6η τεχνολογία WiFi, προσφέροντας πιο σταθερή και αξιόπιστη συνδεσιμότητα, ακόμη και σε περιβάλλοντα συμφόρησης.
 • Επιλογές τηλεόρασης και πολυμέσων : Με πρόσβαση έως και 140 τηλεοπτικά κανάλια και προχωρημένες επιλογές πολυμέσων, όπως ο αποκωδικοποιητής 4K Ultra HD, προσφέρει πορτοκαλί ινών προσφέρει μια πλούσια εμπειρία ψυχαγωγίας.
 • Απεριόριστες κλήσεις : Ανάλογα με την επιλεγμένη προσφορά, μπορείτε να επωφεληθείτε από απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα διαφόρων προορισμών, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ευρώπης, του DOM, των ΗΠΑ και του Καναδά.
 • Εξυπηρέτηση πελατών Premium: Ορισμένα πακέτα προσφέρουν πρόσβαση σε αφοσιωμένη βοήθεια και προτεραιότητα, εξασφαλίζοντας ταχεία και επαγγελματική υποστήριξη όταν το χρειάζεστε.
 • Οικολογικές επιλογές: Η Orange προσπαθεί επίσης να προσφέρει επιλογές οικολογικής διαμόρφωσης, οι οποίες μπορεί να αποτελέσει πρόσθετο πλεονέκτημα για όσους ανησυχούν για το.
 • Σαφήνεια του κόστους: Το κόστος ενεργοποίησης και άλλα συναφή έξοδα υποδεικνύονται σαφώς, δηλαδή 40 € για τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης και 10 € για κάθε πρόβα.
 • Ευέλικτες επιλογές διαμόρφωσης: Με πρόσθετα όπως ο 6ος επαναλήπτης WiFi και το πλήκτρο τηλεόρασης, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε προσφορά πορτοκαλί ίνες

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Πορτοκαλί συνεργάτης

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε προσφορά πορτοκαλί ίνες

Προσφορές ινών στο Orange

Ταιριάζει με το bbox

Οι οπτικές ίνες έχει γίνει απαραίτητη για πολλά σπίτια. Πράγματι, προσφέρει μια πολύ υψηλή ταχύτητα σύνδεση στο Διαδίκτυο για να καλύψει τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας ταυτόχρονα, είτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο, να παρακολουθήσετε βίντεο ροής ή να κατεβάσετε βαριά αρχεία. Μεταξύ των παρόχων πρόσβασης στο Διαδίκτυο, η Orange είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά ινών. Σε αυτό το συγκριτικό, θα παρουσιάσουμε τις διαφορετικές προσφορές ινών που προσφέρει η Orange, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας.

Τι είναι οι πορτοκαλί ίνες ?

Πορτοκαλί προσφορές 3 προσφορές ινών, Κατάλληλο για διαφορετικές ανάγκες και προϋπολογισμούς:

 • εκεί Fiber LiveBox σε € 24,99/μήνα για 12 μήνες, τότε € 42.99/μήνα
 • εκεί LiveBox Up Fiber σε € 32,99/μήνα για 12 μήνες, τότε € 50.99/μήνα?
 • εκεί Livebox Max Fiber σε € 37,99/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 55,99/μήνα.

Αυτές οι προσφορές αποτελούν μέρος της κατηγορίας τριπλό παιχνίδι, Αυτό σημαίνει ότι συγκεντρώνουν 3 Βασικές Υπηρεσίες: Πρόσβαση στο Διαδίκτυο, Σταθερή τηλεφωνία και τηλεόραση. Η Orange παρέχει στους συνδρομητές των ινών με το LiveBox 5 ή 6, ανάλογα με την προσφορά που έχει εγγραφεί.

Ο Προσφορές στο Internet Orange Fiber Internet έχουν ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης 12 μηνών. Σε περίπτωση τερματισμού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να πληρώσετε όλες τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές καθώς και τα έξοδα τερματισμού που ανέρχονται σε 50 €.

Το LiveBox Orange Fiber, η πολύ υψηλή ταχύτητα σε χαμηλή τιμή

Το LiveBox Fiber είναι η φθηνότερη προσφορά πολύ υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο που προσφέρει η Orange. Επιτρέπει την προσέγγιση Έως 500 MB/S στη λήψη και τη μεταφόρτωση.

Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει:

 • εκεί Livebox 5 ;
 • Ο Απεριόριστες κλήσεις Προς τα σταθερά τηλέφωνα του:
  • Μητροπολιτική Γαλλία και Dom,
  • 110 διεθνείς προορισμοί,
  • Τυνησία (κατόπιν αιτήματος),
  • 10 π.μ. στο σταθερό της Αλγερίας (που προσφέρεται κατόπιν αιτήματος)

  Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια ή υπηρεσίες VOD όπως:

  • Netflix απαραίτητο σε € 8,99/μήνα ή Standard Netflix σε € 13,49/μήνα?
  • Η Disney+ περιλαμβάνεται για 1 μήνα, στη συνέχεια σε € 8,99/μήνα
  • Bein Sports και Disney+ πακέτο σε € 15/μήνα?
  • OCS σε € 1/μήνα για 1 μήνα, στη συνέχεια € 12.99/μήνα
  • και τα λοιπά.

  Εκεί Livebox ίνες είναι διαθέσιμο από € 24.99/μήνα για 12 μήνες, τότε € 42.99/μήνα. Η τιμή της συνδρομής σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις πρόσθετες επιλογές που εγγραφείτε.

  Το LiveBox Up Orange Fiber, η προσφορά Medium Range

  Η δεύτερη προσφορά Διαδικτύου που προσφέρει η Orange είναι η LiveBox Up Fiber. Αυτή η προσφορά μπορεί να φτάσει έως 2 GB/s σε ροή προς τα κάτω και 600 MB/s σε ανοδική ταχύτητα. Εκεί Livebox είναι τοιδανική προσφορά Εάν πολλά άτομα στη χρήση στο σπίτι σας ταυτόχρονη Διαδίκτυο Για δραστηριότητες όπως τηλεόραση, streaming ή βιντεοπαιχνίδια. Πράγματι, μια υψηλή ροή σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πολλές υπηρεσίες ταυτόχρονα. Με αυτήν την προσφορά, μπορείτε να απολαύσετε πολύ υψηλή ταχύτητα για κάθε μία από τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, χωρίς διακοπή.

  Το LiveBox Up Orange Fiber περιλαμβάνει:

  • σύνδεση ινών ·
  • εκεί Livebox 5 ;
  • 1 WiFi 6 Repeater ;
  • Ο Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα από:
   • Μητροπολιτική Γαλλία,
   • Χνουδωτά,
   • Ευρώπη,
   • ΗΠΑ,
   • Καναδάς,
   • 110 διεθνείς προορισμοί,
   • Τυνησία (κατόπιν αιτήματος),
   • 10 π.μ. στο σταθερό της Αλγερίας (που προσφέρεται κατόπιν αιτήματος)
   • ΕΝΑ Ο αποκωδικοποιητής Ultra HD 4K Ultra HD (κατόπιν αιτήματος) Η πρόσβαση στο 140 τηλεοπτικά κανάλια,
   • ΕΝΑ Δεύτερο αποκωδικοποιητή τηλεόρασης Ultra HD 4K Ultra HD ή ένα Κλειδί τηλεόρασης (κατα παραγγελια),
   • Το καλύτερο της Orange TV (πρόσβαση κατόπιν αιτήματος, ισχύει για 24 μήνες) στη συνδεδεμένη τηλεόρασή σας Samsung,
   • 100 ώρες εγγραφής με την τηλεοπτική εγγραφή πολλαπλών οθόνης (κατόπιν αιτήματος),
   • Κυρίαρχος+ Περιλαμβάνεται κατόπιν αιτήματος για 6 μήνες, στη συνέχεια σε € 7.99/μήνα (που μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή).

   Όπως η προσφορά Fiber LiveBox, μπορείτε να εγγραφείτε σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια ή υπηρεσίες VOD. Εκεί LiveBox Up Fiber είναι διαθέσιμο στην τιμή του 32,99 €/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 50,99/μήνα.

   Το LiveBox Max Fiber Of Orange, η προσφορά High -End

   Εκεί Livebox Max Fiber είναι η προσφορά που προσφέρει μια ταχύτερη σύνδεση που προσφέρει η Orange. Φτάνοντας ταχύτητες που μπορούν να πάνε έως 2 GB/s σε ροή προς τα κάτω και 800 MB/s σε ανοδική ταχύτητα, Η προσφορά Max Fiber LiveBox περιλαμβάνει:

   • σύνδεση ινών ·
   • εκεί Νέο livebox 6 ;
   • Έως 3 WiFi 6 επαναλαμβανόμενη ;
   • Ο WiFi Serenity (κατα παραγγελια. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει αποτελεσματικό WiFi, υποστήριξη και δάνειο επαναλήψεων, εάν είναι απαραίτητο)
   • Ο Δάνειο αερόμπαν 20 GB (κατόπιν αιτήματος).
   • Ο Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα από:
    • Μητροπολιτική Γαλλία,
    • Χνουδωτά,
    • Ευρώπη,
    • ΗΠΑ,
    • Καναδάς,
    • 110 διεθνείς προορισμοί,
    • Τυνησία (κατόπιν αιτήματος),
    • 10 π.μ. στο σταθερό της Αλγερίας (που προσφέρεται κατόπιν αιτήματος)
    • ΕΝΑ Ο αποκωδικοποιητής Ultra HD 4K Ultra HD (κατόπιν αιτήματος) Η πρόσβαση στο 140 τηλεοπτικά κανάλια,
    • ΕΝΑ Δεύτερο αποκωδικοποιητή τηλεόρασης Ultra HD 4K Ultra HD ή ένα Κλειδί τηλεόρασης (κατα παραγγελια),
    • Το καλύτερο της Orange TV (πρόσβαση κατόπιν αιτήματος, ισχύει για 24 μήνες) στη συνδεδεμένη τηλεόρασή σας Samsung,
    • 300 ώρες εγγραφής με την τηλεοπτική εγγραφή πολλαπλών οθονών (κατόπιν αιτήματος),
    • Mytf1 max & 6play max (για 24 μήνες) χωρίς διαφημιστική περικοπή (κατόπιν αιτήματος),
    • Κυρίαρχος+ Περιλαμβάνεται κατόπιν αιτήματος για 6 μήνες, στη συνέχεια σε € 7.99/μήνα (που μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή).

    Με αυτήν την προσφορά, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε άλλα κανάλια, υπηρεσίες VOD ή επιλογές. Προσφορά στο Διαδίκτυο Livebox Max Fiber είναι διαθέσιμο στην τιμή των € 37,99/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 55,99/μήνα.

    Το Internet Fiber προσφέρει + πορτοκαλί à la carte κινητό πακέτο

    Η Orange προσφέρει στους συνδρομητές τους έναν άλλο τύπο συνδρομής ινών: Το Internet Box προσφέρει + πακέτο κινητής τηλεφωνίας. Αυτές είναι πραγματικά προσφορές τετραπλή αναπαραγωγή (Internet + Fixed Telephony + TV + Κινητή τηλεφωνίαΟυσία.

    Με αυτόν τον τύπο συνδρομής, μπορείτε να συσχετίσετε την προσφορά Διαδικτύου της επιλογής σας με ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας à la carte:

    Το Internet Box προσφέρει + πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση πορτοκαλί Λεπτομέρειες των προσφορών Orange Mobile Τιμή με ίνα livebox
    (σε € TTC)
    Τιμή με το LiveBox Up
    (σε € TTC)
    Τιμή στο LiveBox Max
    (σε € TTC)
    Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 2 H 100 MB • Αποκλείεται ή όχι
    • 2 ώρες κλήσεων
    • Απεριόριστο SMS/MMS
    23,98 €/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 48,98/μήνα
    33,98 €/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 56,98/μήνα
    38,98 €/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 61,98/μήνα
    Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 2 H 20 GB • Αποκλείεται ή όχι
    • 2 ώρες κλήσεων
    • 3 απεριόριστο N °
    • Απεριόριστο SMS/MMS
    32,98 €/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 57,98/μήνα
    42,98 €/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 65,98/μήνα
    € 47,98/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 70,98/μήνα
    100 GB 5G πακέτο κινητής τηλεφωνίας • Απεριόριστες κλήσεις
    • Απεριόριστο SMS/MMS
    32,98 €/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 69,98/μήνα
    42,98 €/μήνα
    για 12 μήνες
    Τότε € 77,98/μήνα
    € 47,98/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 82,98/μήνα
    170 GB 5G πακέτο κινητής τηλεφωνίας • Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS
    • Multi-SIM
    • Διαδίκτυο κατόπιν αιτήματος
    37,98 €/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 71,98/μήνα
    € 47,98/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 79,98/μήνα
    52,98 €/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 84,98/μήνα
    10 GB πακέτο κινητής τηλεφωνίας • Απεριόριστες κλήσεις
    • Απεριόριστο SMS/MMS
    38,98 €/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 63,98/μήνα
    € 48,98/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 71,98/μήνα
    53,98 €/μήνα
    για 12 μήνες
    τότε € 76,98/μήνα

    Σύγκριση του πλαισίου Internet προσφέρει + πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση πορτοκαλί
    Οι τιμές που ισχύουν τον Απρίλιο του 2023

    Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Το Internet Box προσφέρει + προσφορές κινητής τηλεφωνίας “Περισσότερο από το πακέτο” Με 24 μηνών δέσμευση που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από πολλά πλεονεκτήματα:

    • Ένα κινητό σε μια πλεονεκτική τιμή όταν εγγραφείτε στο πακέτο σας και κάθε 2 χρόνια
    • τη διαμόρφωση του νέου κινητού σας
    • Ένα εγγυημένο μπόνους ανάκτησης € 50.

    Επιλέγοντας μια προσφορά Διαδικτύου + πακέτο κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να:

    • Εξοικονομήστε χρήματα στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας (μεταξύ 3 και 15 € ανά μήνα ανάλογα με το επιλεγμένο πακέτο)
    • Επωφεληθείτε από τους αγαπημένους σας. Μπορείτε να επωφεληθείτε από 3 πακέτα μειωμένων τιμών για τους αγαπημένους σας
    • Κάνε ότι θέλεις. Το Orange σας δίνει την ελευθερία να τροποποιήσετε, να τερματίσετε ή να εξατομικεύσετε κάθε μία από τις προσφορές σας (κινητό ή διαδίκτυο) σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

    Ποια είναι η τιμή των πορτοκαλί ίνες ?

    Ο Προσφορές πορτοκαλιού ινών είναι διαθέσιμα από € 24,99/μήνα για 12 μήνες για το Fiber LiveBox, από € 32,99/μήνα για το LiveBox Up Fiber και από € 37,99 για το Max Fiber LiveBox.

    Σε αυτό μπορεί να προστεθεί πρόσθετο κόστος. Τα τιμολόγια πορτοκαλιού σε συγκεκριμένες ενεργοποιήσεις κοστίζουν μέχρι € 10/επιλογή για τηλεοπτική εγγραφή, επαναλήπτη WiFi, Multi-TV και τηλεοπτικό κλειδί και € 40 για τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης. Το κόστος ενεργοποίησης ισχύει μόνο για νέους πελάτες.

    Σε περίπτωση τερματισμού, θα πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα που ανέρχονται σε € 50. Σε περίπτωση μη επιστροφής του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, ο χειριστής θα σας χρεώσει 200 ​​€.

    Οσον αφορα στοΕγκατάσταση οπτικών ινών, Προσφέρεται από το Orange εάν επιλέξετε να συνδέσετε τον εξοπλισμό στο livebox. Εάν επιλέξετε την εγκατάσταση εμπειρογνωμόνων, θα χρεωθείτε 89 €.

    Πώς είναι η εγκατάσταση ινών στο πορτοκαλί ?

    Είστε επιλέξιμοι για ίνες και έχετε αποφασίσει να βγάλετε ένα Κουτί ινών στο πορτοκαλί ? Είναι πλέον απαραίτητο να εγκαταστήσετε την οπτική ίνες. Κατά την εγγραφή σας στη συνδρομή σας, θα πρέπει να επιλέξετε μια ημερομηνία κατά την οποία ένας τεχνικός θα πάει στο σπίτι σας για να συνδέσει τη διαμονή σας. Την ημέρα της παρέμβασής του, πρέπει να είστε στο σπίτι, οπότε επιλέξτε μια χρονική υποδοχή κατά την οποία είστε διαθέσιμοι. Μόλις ληφθεί το ραντεβού, προκύπτουν αρκετές περιπτώσεις αριθμών:

    • Ζείτε σε ένα μεμονωμένο σπίτι: Θυμηθείτε να απελευθερώσετε πρόσβαση σε τεχνικούς αγωγούς την ημέρα της άφιξης του τεχνικού. Βρίσκονται γενικά στο γκαράζ
    • Ζείτε σε ένα κτίριο: Ρωτήστε τον τερματοφύλακα το κλειδί στο Τεχνικό δωμάτιο, ώστε ο τεχνικός να μπορεί να φτάσει εκεί για να συνδέσει τη διαμονή σας. Είναι γενικά στα κελάρια ή στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του κτιρίου.

    Απο μπορεί να αναμένεται εργασία κατά την εγκατάσταση οπτικών ινών. Εάν είστε μισθωτής, πρέπει λοιπόν να ζητήσετε από τον ιδιοκτήτη σας εκ των προτέρων την εξουσιοδότηση. Αλλά να είστε καθησυχασμένοι: λόγω του “δικαιώματος στις ίνες”, το τελευταίο δεν επιτρέπεται να αντιταχθεί στην εγκατάσταση οπτικών ινών.

    Την ημέρα του Εγκατάσταση ινών, Θα πρέπει να υποδείξετε στον τεχνικό όπου θέλετε να ρυθμίσει το βύσμα οπτικών ινών. Θυμηθείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία που σας ταιριάζει.

    Το Orange στη συνέχεια σας αφήνει την επιλογή μεταξύ δύο τύπων εγκατάστασης:

    • Η εγκατάσταση βήμα προς βήμα που είναι δωρεάν: Εάν επιλέξετε αυτήν την επιλογή, θα εξαρτηθείτε από εσάς να συνδέσετε τον διάφορο εξοπλισμό με το LiveBox
    • Η εγκατάσταση εμπειρογνωμόνων χρεώνεται 89 €: Εάν επιλέξετε αυτήν την υπηρεσία, είναι ο τεχνικός που θα φροντίσει να συνδέει όλο τον εξοπλισμό με το LiveBox. Θα κάνει επίσης δοκιμές και διαγνωστικά για να διασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν και βελτιστοποιούν την κάλυψη WiFi στη διαμονή σας. Θα σας δώσει επίσης συστάσεις και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με δύο υπηρεσίες πορτοκαλιού.

    Η εγκατάσταση της οπτικής ίνας διαρκεί περίπου 2 ώρες και 4 ώρες.

    Μια σύνδεση ινών 100 %

    Το Orange προσφέρει κυρίως FTTH (Αγγλικά Ίνες στο σπίτι), δηλαδή η ίνα στο σπίτι του συνδρομητή. Αυτός ο τύπος σύνδεσης προσφέρει πολύ πιο σταθερές και καλύτερες συνδέσεις.

    Πώς να ξέρω αν είμαι επιλέξιμος για πορτοκαλί ίνες ?

    Όπως με όλους ίνα, Πρέπει πρώτα να είστε σίγουροι ότι είστε επιλέξιμοι πριν μπορέσετε να εγγραφείτε σε συνδρομή. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα της διαμονής σας απευθείας στον ιστότοπο του χειριστή ή δωρεάν.com. Εάν η οπτική των ινών έχει αναπτυχθεί στην κατοικημένη περιοχή σας, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα κουτί ινών στο Orange.

    Άλλοι τύποι προσφορών Διαδικτύου στο Orange

    • ADSL Box προσφέρει στο Orange
    • Προσφορές κουτιού Internet με τηλεόραση στο Orange
    • Προσφορές στο Internet Box στην προώθηση στο Orange
    • Προσφορές κουτιού Internet χωρίς τηλεόραση στο Orange
    • Σχετικά με την επιλογή.com
    • Νομική ειδοποίηση
    • Χάρτης για προστασία προσωπικών δεδομένων
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    • Ειδοποίηση Επιλέξτε.com
    • Συντάκτης

    Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές

    Ένας σύμβουλος σας υπενθυμίζει δωρεάν για να σας συνοδεύσει

    Το αίτημά σας καταγράφεται.
    Οι σύμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
    Μόλις απελευθερωθεί ένας από αυτούς, σας θυμίζει.

    Κάνοντας κλικ, αποδέχεστε ότι ο αριθμός σας θα μεταδοθεί στο Marketshot, εκδότη αυτού του ιστότοπου, προκειμένου να ανακληθεί ως μέρος του αιτήματός σας. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, αντιπολίτευσης, διαγραφής και φορητότητας πληροφοριών σχετικά με εσάς. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα με απλό γραπτό αίτημα στη διεύθυνση email: DPO@Επιλέξτε.com. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον χάρτη μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.