Essay-Renault Espace (2023): Αξίζει ακόμα το όνομά του?, Video Trial – Renault Espace (2023): Times Change

Video Trial – Renault Espace (2023): Times Change

Contents

Αυτή η δασμολογική διαφορά εξηγείται από νέες μηχανικές επιλογές και μια κατώτερη τοποθέτηση. Πρέπει να ειπωθεί ότι ο χώρος 5 είχε στοχεύσει ψηλά. Η νέα γενιά προτιμά να πληκτρολογεί τις χιλιάδες, συναντώντας ακριβώς τις τρέχουσες προσδοκίες των πελατών.

Essay-Renault Espace (2023): Αξίζει ακόμα το όνομά του ?

Επιμήκυνση της νότιας, ο νέος χώρος δεν είναι πλέον minivan, αλλά ένα SUV που δίνει το όμορφο μέρος του πνεύματος της περιπέτειας καθώς και την κατοικία του ως τέτοια. Αλλά ξαφνικά, αξίζει ακόμα το όνομά του ?

Σχεδιασμένο από την Matra για τη Renault στις αρχές της δεκαετίας του 1980, εμπνευσμένο από το American Van, το Space δημοκρατίας του MEPP στην Ευρώπη το 1984. Τέσσερις γενιές έχουν ακολουθήσει ο ένας τον άλλον, πάντα μεγαλύτερες και κατοικήσιμες, πριν η Renault αρχίσει να εγκαταλείπει το τμήμα με την πέμπτη γενιά, πιο κοντά σε ένα πολύ πιο πολυτελές crossover.

Renault Espace

Χαίρομαι που γνωρίζετε: Προβλέψτε την αγορά και τη μεταπώληση.

Είναι δυνατόν να γνωρίζετε τη μεταπώληση ή την τιμή ανάκτησης του οχήματός σας χάρη στη βαθμολογία Turbo Auto της Renault Espace, την εναλλακτική λύση στην ακτή Argus.

Πιο λογικός

Σήμερα η μόδα βρίσκεται σε SUV, πιο ευπροσάρμοστο, και η Renault δεν στερείται του καταλόγου της. Επομένως, αυτός ο χώρος προορίζεται να αντικαταστήσει τόσο τον προκάτοχό του όσο και τον Koleos που παρέμεινε εμπιστευτικό τα τελευταία χρόνια.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο ρυθμός πρόσβασης έχει μειωθεί. Ο νέος χώρος ξεκινά από 44.500 ευρώ (ή 5.600 ευρώ περισσότερο από την Αυστραλία), ενώ εξοικονομούσε οικολογική ποινή, ενώ η προηγούμενη εμφανίστηκε στα 60.000 ευρώ και τιμωρήθηκε με ποινές 6.000 ευρώ, καθώς και φόρο επί του βάρους του 1.Ευρώ.

Αυτή η δασμολογική διαφορά εξηγείται από νέες μηχανικές επιλογές και μια κατώτερη τοποθέτηση. Πρέπει να ειπωθεί ότι ο χώρος 5 είχε στοχεύσει ψηλά. Η νέα γενιά προτιμά να πληκτρολογεί τις χιλιάδες, συναντώντας ακριβώς τις τρέχουσες προσδοκίες των πελατών.

Renault Espace

Ο σωστός συμβιβασμός ?

Ως εκ τούτου, η Renault έκανε κάποιες οικονομίες κλίμακας για την ανάπτυξη της νέας ναυαρχίδας της. Ο χώρος είναι μόνο μια επιμήκη εκδοχή του μικρού αδελφού του το Austral. Είναι προφανές από το μπροστινό. Το πίσω μέρος διακρίνεται από την κατακόρυφη πίσω πόρτα του, όπως ένα διάλειμμα.

Στην πραγματικότητα, τα δύο μοντέλα φτάνουν μέχρι και να μοιραστούν την ίδια πλατφόρμα. Για το διάστημα, η πίσω πόρτα τεντώθηκε κατά 14 cm υπέρ του κορμού ειδικότερα. Αλλά η Renault δεν έκανε τα πράγματα κατά το ήμισυ από το μεταξόνιο επεκτάθηκε επίσης κατά 7 cm για να φτάσει σε συνολικό μήκος 4,72 m.

Επομένως, ο χώρος κερδίζεται έναντι του Peugeot 5008 Shorter 8 cm. Αλλά παραμένει πιο συμπαγής από τους Κορεάτες Η Hyundai Santa Fe (4,78 μ.) Και η Kia Sorento (4,81 μ.), Οι κύριοι αντίπαλοί του στο τμήμα SUV επτά θέσεων.

Renault Espace

Λιγότερο πρωτότυπο από πριν

Στο μπροστινό μέρος, τα έπιπλα είναι αυστηρά πανομοιότυπα με αυτά του Αυστραλίου και μερικές λεπτομέρειες στο Mega, με ένα σύγχρονο σύστημα πολυμέσων που σχηματίζεται από δύο οθόνες 12 ιντσών. Η ποιότητα της κατασκευής είναι σοβαρή, ειδικά στην υψηλή εικονική έκδοση που προσφέρει όμορφη ταπετσαρία, ανακυκλωμένα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, καθώς και δερμάτινο ταμπλό.

Εκτιμούμε επίσης την τεράστια πανοραμική οροφή πάνω από ένα τετραγωνικό μέτρο, πλημμυρίζοντας το εσωτερικό του αυλού, αντανακλώντας τη θερμότητα του ήλιου χάρη σε μια θεραπεία με αντι -UV.

Παρ ‘όλα αυτά, δυστυχώς δεν βρίσκουμε το ίδιο αίσθημα χώρου καθώς και προηγούμενες γενιές, ιδίως με ποσά δύο μερών παρμπρίζ. Τώρα ο σχεδιασμός είναι πολύ πιο συμβατικός.

Renault Espace, η 6η γενιά στο Testing – Turbo Test 11/06/2023

Renault Espace

Ένα κλασικό επτά μέρη

Αλλά σε αυτό το τμήμα, οι πελάτες περιμένουν ιδιαίτερα μια καλή modularity. Αυτός ο χώρος προσφέρεται σε πέντε ή επτά θέσεις (χωρίς πρόσθετο κόστος). Η δεύτερη κλασματική σειρά 2/3-1/3 κλίνει στους 31 μοίρες και μπορεί να γλιστρήσει στα 22 cm. Αλλά εδώ και πάλι, οι υπηρεσίες είναι λιγότερο κολακευτικές από ό, τι πριν, με μια επαναλαμβανόμενη κατοικία και μια ταπετσαρία χαμηλότερης ποιότητας.

Η σειρά του πυθμένα, με δύο ανασυρόμενα καθίσματα στο πάτωμα, είναι να διατηρήσει τα παιδιά, τόσο λόγω της μάλλον στενής πρόσβασης, όσο και του πολύ μικρού χώρου των ποδιών, που απαιτεί συμβιβασμό με τους επιβάτες της δεύτερης σειράς. Ωστόσο, ο φρουρός οροφής είναι σωστός και δεν ταξιδεύουμε με τα γόνατα στο πηγούνι. Επομένως, η modularity είναι εκεί, αλλά σε αυτό το σημείο, ο χώρος δεν κάνει καλύτερα από τους ανταγωνιστές του.

Ίδια παρατήρηση στην πλευρά του θώρακα, με όγκο 477 λίτρα σε διαμόρφωση πέντε θέσεων, περνώντας σε 677 λίτρα προωθώντας τον πάγκο. Η χωρητικότητα φθάνει το 1.714 λίτρα μόλις διπλωθούν όλα τα καθίσματα (300 λίτρα λιγότερο από το διάστημα 5). Προσέξτε επίσης επειδή ο όγκος μειώνεται σε μόλις 159 λίτρα σε λειτουργία επτά θέσεων. Υπάρχει επίσης ένα ελαφρώς υψηλό όριο φόρτωσης. Ναι, ένα SUV δεν θα είναι ποτέ τόσο ευπροσάρμοστο όσο ένα minivan ..

Renault Espace

Μόνο ένας κινητήρας κατά την εκτόξευση

Η Renault προσφέρει μόνο έναν κινητήρα κατά την εκτόξευσή του: ένα υβριδικό μπλοκ E-Tech των 200 hp, αποτελούμενο από τριών κυλίνδρων βενζίνης 1.2 λίτρων turbo 130 hp που σχετίζεται με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες (50 και 25 kW). Το σύνολο τροφοδοτείται από μια μπαταρία 400V που στεγάζεται στο πάτωμα. Δεν υπάρχει επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση, προς το παρόν, αλλά για να κάνετε μεγάλα ταξίδια, αυτή είναι η ιδανική τεχνολογία.

Πράγματι, η ελαφριά υβριδοποίηση είναι ιδανική για τη συγκράτηση βάρους καθώς και για την κατανάλωση. Αυτός ο χώρος ζυγίζει σύμφωνα με τις εκδόσεις μέχρι 215 kg λιγότερο από την προηγούμενη γενιά (1.587 kg + 35 kg σε 7 μέρη). Προσφέρει έτσι καλή απόδοση (0 έως 100 km/h γίνεται σε 8,8 s) και αισθανόμαστε ένα πραγματικό αίσθημα ελαφρότητας στην οδήγηση.

Ένα συναίσθημα επίσης λόγω του τμήματος του προαιρετικού συστήματος πίσω τροχού. Πράγματι, το σύστημα 4 ελέγχου μεταβάλλει την κατεύθυνση των τροχών σύμφωνα με την ταχύτητα, η οποία του επιτρέπει να είναι επίσης άνετη στον ελιγμό στην πόλη (διάμετρος ληστείας: 10.4m ταυτόσημη με ένα clio), ώστε να προσφέρει μια όμορφη σταθερότητα στους δρόμους τυλιγμών.

Αντίστροφη του μετάλλου, είναι λίγο σταθερό στην απόσβεση. Ωστόσο, η Renault ισχυρίζεται ότι έχει μαλακώσει την αναστολή κατά της Αυστραλίας που έχει πιο δυναμικό πνεύμα. Συνιστούμε λοιπόν να παραμείνετε λογικοί σχετικά με το μέγεθος των ζάντες, να έχετε βέλτιστη άνεση.

Video Trial – Renault Espace (2023): Times Change

Χρονολογείται από το 1984 και όλοι τον γνωρίζουν. Το Renault Espace αντιπροσώπευε μια πραγματική επανάσταση στον πλανήτη αυτοκινήτων. Σχεδόν 40 χρόνια αργότερα, εισέρχεται η έκτη γενιά. Και αντιπροσωπεύει τον χρόνο του καλά: είναι τώρα ένα πραγματικό SUV. Ναι, οι χρόνοι αλλάζουν, δεν είναι πλέον (καθόλου) ένα minivan. E-tech υβριδική δοκιμή e-tech 200 chic.

Video Trial - Renault Espace (2023): Times Change

Γραφή

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

6η γενιά χώρου

Τώρα ένα SUV

Μοναδικός υβριδικός κινητήρας 200 hp

4.6 λίτρα/100 και μεταξύ 104 και 111 g CO2/km

Από € 44.500

Σχεδόν 1,35 εκατομμύρια μονάδες έχουν πουλήσει σχεδόν 1,35 εκατομμύρια !) της πρώτης γενιάς του, το 1984. Το Renault Espace έχει γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια εικόνα των γαλλικών, και το ευρωπαϊκό τοπίο της αυτοκινητοβιομηχανίας, όσο ένας τυπικός κομιστής για το εμπορικό σήμα με ένα διαμάντι.

Αλλά οι χρόνοι αλλάζουν και τα εικονίδια του παρελθόντος γίνονται σήμερα. Οι Monospaces δεν ήταν συνταγές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και ακόμη και με την τοποθέτηση ενός ποδιού στον κόσμο των crossovers, η προηγούμενη γενιά πωλήθηκε άσχημα, πολύ άσχημα (μόνο 322 αγοραστές το 2022 και 126 από την αρχή του έτους). Μακριά από τα 5.627 αντίγραφα του Peugeot 5008 που πωλήθηκαν από την αρχή του έτους.

Video Trial – Renault Espace (2023): Times Change

Ως εκ τούτου, η Renault αποφάσισε ότι ο χώρος θα έδινε το διάστημα για πάντα στην κατηγορία της βασίλισσας της στιγμής: αυτό των SUV, των οποίων η επιτυχία δεν αρνείται με την πάροδο του χρόνου, αντίθετα. Μια καλή ιδέα στο χαρτί, αλλά που παραμορφώνει λίγο την έννοια του χώρου.

Επιπλέον, δεν είναι πλέον ένα 100 % πλήρες μοντέλο, δεδομένου ότι είναι τώρα η εκτεταμένη έκδοση του συμπαγούς SUV της σειράς: το Austral.

Ο μπροστινός πίνακας δεν διακρίνεται από αυτό του Η πρύμνη είναι πολύ παρόμοια με αυτή του

Ενημερωτικό δελτίο

Ο χώρος 6 είναι σήμερα ένα SUV

Επομένως, ο χώρος αλλάζει την κατηγορία ως έννοια. Σε σύγκριση με το νότιο από το οποίο προέρχεται και με την οποία μοιράζεται τη λεγόμενη πλατφόρμα “CMF-CD”, αυξάνει το μήκος του κατά 21 cm, για να φτάσει τα 4,72 μ. Και αυξάνει το μεταξόνιο του κατά 8 cm (2,74 μ.) Το όφελος της οπίσθιας κατοίκησης και του μήκους των ποδιών για τους επιβάτες δεύτερης σειράς.

Ο πάγκος ολισθαίνει τώρα στα 22 cm (ή ακόμα και 26 όταν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων), αντί για 16 στην Αυστραλία.

Με 21 cm περισσότερο από το L

Το πλάτος παραμένει στα 1,84 μέτρα ενώ το ύψος είναι ελαφρώς αυξημένο, 3 cm. Παρά την αύξηση του μήκους, ο χώρος 6 είναι μικρότερος των 14 cm σε σύγκριση με την πέμπτη γενιά. Αυτό είπε ότι η Renault υπόσχεται τέτοιες κολακευτικές εσωτερικές διαστάσεις. Πρέπει να ειπωθεί ότι ο προηγούμενος χώρος ήταν ιδιαίτερα στενός, σε σύγκριση με το γενναιόδωρο πρότυπο του έξω.

Ευτυχώς, το νέο Opus σας επιτρέπει πάντα να φιλοξενήσετε 7 άτομα επί του σκάφους, το αντίθετο θα ήταν έγκλημα Lese Majesty. Η 3η σειρά των κεντρικών γραφείων, υπό την προϋπόθεση, μπορεί να ακυρωθεί με τη διαταγή να έχει χώρο 5 θέσεων με πιο συμφέρουσα όγκο κορμού που θα το δούμε. Αυτή είναι μια δωρεάν αρνητική επιλογή που πρέπει να εγγραφείτε στην παραγγελία.

Τα 2 πρόσθετα μέρη στον κορμό είναι πάντα το εμπορικό σήμα του

Η πρόσβαση στα strapontines δεν είναι η πιο εύκολη, είναι ακόμη πολύ στενή πρόσβαση (5008, Tiguan Allspace και Kodiaq κάνουν καλύτερα), αλλά μόλις εγκατασταθεί, η τιμωρία θα ταξιδέψει σε ένα αποδεκτό επίπεδο άνεσης εάν είναι λιγότερο από 1m70, με περισσότερα κύπελλο Οι κάτοχοι και οι υποδοχές USB-C για την επαναφόρτιση των ηλεκτρονικών συσκευών τους (βλ. Χαρτοφυλάκιο).

Αισθητικά, είναι καθαρά μια εκτεταμένη Αυστραλία

Ο νέος χώρος είναι “σχεδόν” πανομοιότυπος με την Αυστραλία στις πίσω πόρτες. Σημειώνουμε απλώς, στην έκδοση Techno Entry -Level και στην εικονική High -End, μια μάσκα με κατακόρυφα ελάσματα αντί για μια μάσκα χρώματος Chrome. Το τελευταίο είναι παρόν στο φινίρισμα των αλπικών Esprit, το οποίο εμφανίζεται στο εύρος του χώρου, όπως έκανε σε αυτό του Αυστραλίου πρόσφατα και θα το κάνει σε αυτό του clio σύντομα. Το νέο λογότυπο Renault “Nouvel R” είναι παρόν στο κέντρο του. Ναι, πολύ παρόν ακόμη.

Εάν l

Από την πλευρά της, η πρύμνη υιοθετεί ψευδή πρόσληψη αέρα στην ασπίδα. Το προφίλ, χάρη στο επιμηκυμένο μεταξόνιο, διατηρεί μια ορισμένη ισορροπία και αποφεύγει την ατελείωτη προεξοχή και το αποτέλεσμα του σακιδίου που συνοδεύει. Ένα καλό σημείο.

Ωστόσο, θα παραμείνουμε στις ίδιες εντυπώσεις όπως και για το πιο συμπαγές Αυστραλία, δηλαδή ένα στυλ σε αρμονία με τους Times, αλλά χωρίς ιδιαίτερη πρωτοτυπία, κλασική και συναινετική. Αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει μια καλή εμπορική εκκίνηση, μπορούμε να ελπίζουμε όταν πετύχει στον μεγάλο αδελφό του. Και ο κλασικισμός του VW Tiguan Allspace δεν τον εμποδίζει να καριέρα.

ΔΕΝ Δ

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο χώρος δεν υιοθετεί ακόμη τη νέα υπογραφή φωτός που εγκαινιάστηκε από το Restyled Clio, και αυτό είναι φυσιολογικό: είναι ένα εκτεταμένο νότιο. Αλλά είναι κρίμα, αυτό θα τον διαβεβαίωσε μια πραγματική προσωπικότητα. Ίσως (σίγουρα !) για αποκατάσταση ? Εν τω μεταξύ, διατηρούμε τα φώτα ημέρας με τη μορφή ενός C και τα πίσω φώτα που προσφέρουν επίσης μια γνωστή υπογραφή, με τη μορφή ενός άκρου.

Μια καμπίνα πανομοιότυπη με εκείνη της Αυστραλίας

Εάν έξω, ο χώρος είναι ένα εκτεταμένο νότιο, μέσα, είναι ένα νότιο όλα. Και για καλό λόγο: καταλαμβάνει όπως είναι ο πίνακας ελέγχου του τελευταίου, χωρίς καμία τροποποίηση. Όχι κανένας. Και πάλι, θα εκτιμούσαμε κάτι συγκεκριμένο για τη “ναυαρχίδα” της μάρκας της μάρκας.

Ο πίνακας ελέγχου είναι αυστηρά πανομοιότυπο με αυτό του

Τούτου λεχθέντος, το Southern Dashboard συγχαίρει για τον νεωτερισμό του και την ποιότητα της επίτευξής του. Ναι, τα υλικά είναι καλής ποιότητας, ναι τα συγκεκριμένα συγκροτήματα. Και ο νέος πίνακας οργάνων, που εγκαινιάστηκε από το ηλεκτρικό mega, που ονομάζεται “OpenR” παράγει πάντα το μικρό του αποτέλεσμα. Περιλαμβάνει ψηφιακά όργανα 12 ιντσών και την οθόνη πολυμέσων, κάθετη, 12 ιντσών, κάτω από μια γυάλινη πλάκα του “Gorilla Glass” αντι -εκπλυνεχής και αντι -ιντσών δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σε ένα Peugeot 5008, είναι ακόμα πιο σύγχρονο στο σχέδιο, αλλά πιο ετερογενές. Και το VW Tiguan Allspace και το Skoda Kodiaq είναι τώρα παλιές, ακόμη και αν η ποιότητα της υλοποίησής τους είναι εξαιρετική.

Το σύστημα πολυμέσων OpenR Link λειτουργεί στο Android και παρέχεται από την Google. Πρέπει να αναγνωριστεί ότι αποπλανούν με την ταχεία, ρευστό και πολύ πιο εργονομική λειτουργία από τα παλιά συστήματα Renault. Και διατηρούμε τις παρακάτω παραγγελίες κλιματισμού. Καλό παιχνίδι.

Η ανύψωση σε πραγματικό ελαφρύ δέρμα είναι ένα αποκλειστικό (το ίδιο) του χώρου, καθώς και η τεράστια πανοραμική οροφή, πάνω από ένα τετραγωνικό μέτρο (1,34 m x 0,88 m). Αλλά δεν ανοίγει, σε αντίθεση με εκείνους των ανταγωνιστών. Αντιμετωπίζεται αντι-UV και σας επιτρέπει να κάνετε χωρίς το Velum, το οποίο εξοικονομεί φρουρά οροφής.

Η ελαφριά δερμάτινη ταπετσαρία είναι ειδική για το Η γυάλινη πανοραμική οροφή δεν το κάνει

Οι χώροι της δεύτερης σειράς είναι ευρύχωρες, εκείνες της 3ης σειράς λιγότερο, και όχι πολύ προσβάσιμα έχουμε ήδη αναφέρει. Και ο όγκος του κορμού εξαρτάται από τη διαμόρφωση. Σε 5 μέρη, έχουμε μεταξύ 581 και 777 λίτρα ανάλογα με τη θέση του πάγκου και 1.818 λίτρα πάγκους διπλωμένα κάτω. Σε έκδοση 7 -θέρμανσης, πέφτουμε μεταξύ 477 και 677 λίτρα σε 5, εξακολουθούν να ανάλογα με τη θέση του πάγκου και 1.714 λίτρα το πολύ. Και στην έκδοση των 7 -θέσεων, όταν έχουν βγει τα strapontines, παραμένουν μόνο 159 λίτρα. Δεν είναι πολύ. Το 5008 εξακολουθεί να προσφέρει 210 λίτρα και το Tiguan Allspace και το Kodiaq είναι γενναιόδωροι με 270 λίτρα.

Τα τετράγωνα 2ης σειράς είναι εξαιρετικά -ευρύχωρα σε μήκη στα πόδια. Ο πάγκος ολισθαίνει στα 22 cm. Αλλά το πλάτος είναι απλά σωστό Σε διαμόρφωση 7 -θέσεων, το στήθος του κύβου από 477 έως 677 λίτρα ανάλογα με τη θέση του πάγκου. Αλλά από 581 έως 777 λίτρα με το

Θα ανακληθεί επίσης ότι ο προηγούμενος χώρος, σίγουρα περισσότερο, προσέφερε 260 λίτρα τις 7 θέσεις, 680 λίτρα με 5 άτομα επί του σκάφους και μέχρι 2035 λίτρα. Η τελευταία άφιξη είναι επομένως λιγότερο καλά σε αυτό το κεφάλαιο.

Μια μοναδική κινητήρια μηχανή

Κατά την εκτόξευση, ο νέος χώρος θα είναι διαθέσιμος μόνο με έναν μόνο κινητήρα. Αλλά όχι οι αδύναμοι. Αντίθετα, ο πιο ισχυρός. Ένα πλήρες υβριδικό μπλοκ 200 hp, με βάση το ολοκαίνουργιο 3 -cylinder 1.2 από το εμπορικό σήμα, το οποίο αναπτύσσει 130 hp, σε συνδυασμό με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες: ένα από τα 68 hp και ένα 34 hp εναλλακτικό.

Ένας ενιαίος κινητήρας στο Launch, ένα μη επαναλαμβανόμενο υβριδικό βασισμένο

Η μετάδοση εξασφαλίζεται, όπως σε όλα τα υβρίδια της Renault, από το clio μέχρι το χώρο, μέσω του Captur και του Austral, από ένα flashbox με 4 θερμικές αναλογίες και 2 ηλεκτρικές αναφορές. Με τα ουδέτερα, αυτό δίνει 15 πιθανούς συνδυασμούς αναλογίας ταχύτητας. 0 έως 100 km/h ανακοινώνεται σε 8,8 s. Και η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται στα 175 km/h, όπως όλα τα νέα Renault.

Αλλά είναι πάνω απ ‘όλα η αποτελεσματικότητά της που εντυπωσιάζει, τουλάχιστον σε χαρτί. Πράγματι, με ανακοινώσεις 4,6 λίτρα ανά 100 χλμ., Και το CO2 κυκλοφορεί μεταξύ 104 και 108 g ανάλογα με το φινίρισμα, αποφεύγει οποιαδήποτε ποινή.

Από την πλευρά του πλαισίου, ο νέος χώρος καταλαμβάνει τον λογαριασμό του, αλλά μόνο στην ψηλή έκδοση Alpine ή εικονικό, το σύστημα τεσσάρων τιμών του Αυστραλίου και του προκάτοχού του.

  • Μήκος: 4,72 μ
  • Πλάτος: 1,84 μ
  • Ύψος: 1,64 μ
  • Αριθμός θέσεων: 7 μέρη
  • Όγκος θώρακα: 159 L / 677 L
  • Κιβώτιο ταχυτήτων: αυτόματη. 4 -Speed
  • Καύσιμο: ηλεκτρικό βενζίνη υβριδικό
  • Ποσοστό εκπομπής CO2: 104 g/km
  • Malus: NC
  • Ημερομηνία μάρκετινγκ μοντέλου: Απρίλιος 2023

* Για παράδειγμα για την έκδοση VI E-Tech Hybrid 200 Εικονική.

Το μπόνους / ποινή και το ποσοστό εκπομπών CO2 δίδονται ως ένδειξη για την πιο οικολογική έκδοση.

Το μπόνους / ποινικό που εμφανίζεται είναι ότι σε ισχύ κατά τη στιγμή της δημοσίευσης του άρθρου.