Επαναφόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου στον αυτοκινητόδρομο: Πάρτε απολογισμό με Engie, Decarbonation: ηλεκτρικοί τερματικοί σταθμοί | Vinci Autoroutes

Αποκλεισμός: Οι ηλεκτρικοί σταθμοί φόρτισης που είναι προσβάσιμοι στον αυτοκινητόδρομο

Contents

Από την 1η Ιανουαρίου 2023, όλες οι περιοχές εξυπηρέτησης του δικτύου αυτοκινητοδρόμων πρέπει να είναι εξοπλισμένα με σταθμό γρήγορης φόρτισης, διάταγμα της 12ης Φεβρουαρίου 2021 που έχει θέσει αυτή την υποχρέωση. Οι περιοχές αυτοκινητοδρόμων διαθέτουν ταχείες σταθμούς φόρτισης προσαρμοσμένους σε όλες τις πρίζες της αγοράς: Chademo, Combo, II/CCS, τρεις -φάσες AC και E/F εγχώρια υποδοχή. Δίνουν δυνατή την ανάκτηση, σύμφωνα με την Ένωση Γαλλικών Εταιρειών Αυτοκινητοδρόμων (AFSA), πάνω από 80 % αυτονομία σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Επαναφόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου στον αυτοκινητόδρομο: Πάρτε απολογισμό με το Engie

Η παρουσία ηλεκτρικών τερματικών στην επικράτεια αυξάνεται ! Συχνά μια πηγή ανησυχίας, το ζήτημα της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού σας οχήματος κατά τη διάρκεια μεγάλων διαδρομών μπορεί να επιβραδύνει τους οδηγούς για να πάρει τη βύθιση προς την ηλεκτρομορφία. Η κύλιση στην ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι πλέον το προνόμιο των κέντρων της πόλης. Σήμερα μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα πλήρες δίκτυο σταθμών φορτίου. Ο Engie διαθέτει απολογισμό Επαναφόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου στον αυτοκινητόδρομο.

Περίληψη

Πώς να βρείτε ένα σταθμό φόρτισης στον αυτοκινητόδρομο ?

Από την 1η Ιανουαρίου 2023, όλες οι περιοχές εξυπηρέτησης του δικτύου αυτοκινητοδρόμων πρέπει να είναι εξοπλισμένα με σταθμό γρήγορης φόρτισης, διάταγμα της 12ης Φεβρουαρίου 2021 που έχει θέσει αυτή την υποχρέωση. Οι περιοχές αυτοκινητοδρόμων διαθέτουν ταχείες σταθμούς φόρτισης προσαρμοσμένους σε όλες τις πρίζες της αγοράς: Chademo, Combo, II/CCS, τρεις -φάσες AC και E/F εγχώρια υποδοχή. Δίνουν δυνατή την ανάκτηση, σύμφωνα με την Ένωση Γαλλικών Εταιρειών Αυτοκινητοδρόμων (AFSA), πάνω από 80 % αυτονομία σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Εκτιμήστε τον χρόνο επαναφόρτισης του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου με το Engie

  • Από το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων που δανείστηκε (Vinci, APRR, Sanef/SAPN, Adelac, Albea)
  • Ο τύπος λήψης?
  • Ζητήθηκε ελάχιστη ισχύς φορτίου
  • Προμηθευτής ενέργειας.

Για να εντοπίσετε τα ηλεκτρικά τερματικά και να ορίσετε ήρεμα τη διαδρομή σας, μια ποικιλία εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας είναι εγκατεστημένη στην αγορά. Ανακαλύψτε τις κορυφαίες 7 από τις καλύτερες εφαρμογές για να βρείτε έναν σταθμό φόρτισης !

Καλό να ξέρω : Από τις 5 Μαΐου 2023, η Γαλλία έχει 100.000 τερματικά στην επικράτειά της. Ένας στόχος που καθορίστηκε από την κυβέρνηση για να ενθαρρύνει την ανάπτυξη της ηλεκτρικής κινητικότητας και να απλοποιήσει την καθημερινή ζωή των ηλεκτρο-αυτόματων.

Πώς να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό όχημά σας στον αυτοκινητόδρομο ?

Μην ανησυχείς ! Καθώς βελτιώνεται η αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αυξάνεται η αποτελεσματικότητα των συστημάτων φορτίου. Έτσι μπορείτε να οδηγήσετε λίγες ώρες πριν κάνετε ένα διάλειμμα για να τροφοδοτήσετε την μπαταρία του οχήματός σας.

Κατά τη διάρκεια των μεγάλων διαδρομών, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το χρόνο ταξιδιού ευνοώντας τους σταθμούς γρήγορης φόρτισης. Η μπαταρία του οχήματός σας χρεώνεται έτσι 80 % σε λίγα λεπτά. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να προετοιμάσετε σωστά τη διαδρομή σας για να μάθετε εκ των προτέρων τα δίκτυα των χρεώσεων στο δρόμο σας.

Συνοπτικά, πρέπει να σκεφτείτε τους τύπους τερματικών και υποδοχών, τον προμηθευτή, στην τιμή και τους όρους πληρωμής. Χωρίς να ξεχνάμε να σταματάς κάθε δύο ώρες για την ασφάλειά του και να προβλέψεις την απόρριψη κάτω από το 20 %.

Ως υπενθύμιση, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου δεν εκτιμούν τις απορρίψεις και τις πλήρεις χρεώσεις. Με άλλα λόγια, συνιστάται να εξασφαλιστεί ένα επίπεδο μόνιμου φορτίου μεταξύ 20 και 80 %.

Η Engie αναπτύσσει 191 σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Μέσω της θυγατρικής της Engie Solutions, η Engie συμμετέχει στην ενίσχυση του εθνικού δικτύου και επέτρεψε την εγκατάσταση:

  • 107 Σταθμοί φόρτισης από τον Δεκέμβριο του 2022 με APRR σε 16 αυτοκινητόδρομους του δικτύου του Παρισιού-Λίον
  • 84 Τερματικά επαναφόρτισης ηλεκτρικού οχήματος με Sanef σε 18 εθνικό δίκτυο βορειοανατολικού δικτύου?

Αυτά είναι ταχεία και καθολικά τερματικά φορτίου με ισχύ που κυμαίνεται από 80 έως 300 kW. Επιτρέπουν την επαναφόρτιση οχήματος σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Εν συντομία

  1. Το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων έχει πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρικούς σταθμούς φόρτισης το 2023. Η διαδρομή des seckans που οδηγεί ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο υπόσχεται να είναι όλο και πιο γαλήνια.
  2. Η ποικιλομορφία των ελάχιστων υποδοχών φορτίου και των εξουσιών προσφέρονται από σταθμούς υπηρεσίας. Δώστε προσοχή στη συμβατότητα του αυτοκινήτου σας με τα τερματικά που χρησιμοποιούνται.
  3. Είναι σημαντικό να προετοιμάσετε σωστά τη διαδρομή σας για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις και να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και αποτελεσματική επαναφόρτιση του οχήματός σας.

Αποκλεισμός: Οι ηλεκτρικοί σταθμοί φόρτισης που είναι προσβάσιμοι στον αυτοκινητόδρομο

Παρέχετε ένα ταξίδι με ηλεκτρικό όχημα στον αυτοκινητόδρομο ? Τα τερματικά επαναφόρτισης είναι διαθέσιμοι σε ορισμένες από τις περιοχές εξυπηρέτησης μας. Ταξιδέψτε με ένα γαλήνιο πνεύμα και επιλέξτε αυτόν τον τρόπο μεταφοράς προσαρμοσμένο σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων που προωθούν την αποταμίευση της κινητικότητας.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο, επιλέξτε την μαλακότερη ηλεκτρική κινητικότητα που συμβάλλει στην αποκατασκευή των μεταφορών

Για εσάς, η οδήγηση ηλεκτρικής ενέργειας είναι δυνατή μόνο στην πόλη ? Ξανασκέψου το ! Αυτός ο νέος, πιο οικολογικός τρόπος μεταφοράς προορίζεται μόνο για μικρές αποστάσεις. Στον αυτοκινητόδρομο, είναι πλέον δυνατό να κάνετε μεγάλα ταξίδια σε ηλεκτρικό όχημα. Χάρη στην ανάπτυξη σταθμών φόρτισης σε διάφορα σημεία του ταξιδιού σας, βόλτα με ένα ειρηνικό μυαλό και επιλέξτε έναν τρόπο ταξιδιού που συνδυάζει την άνεση και το σεβασμό για το περιβάλλον.

Τερματικά υψηλής ισχύος που σας επιτρέπουν να επαναφορτίσετε σε μόλις 20 λεπτά ανάλογα με τα μοντέλα αυτοκινήτων

Σχεδιάζετε να κυκλοφορήσετε στο δίκτυό μας ? Σημειώστε ότι τα τερματικά υψηλής ισχύος που περιλαμβάνονται σε 150 και 350 kW, σας επιτρέπουν να επαναφορτίσετε το όχημά σας σε μειωμένο χρόνο, ανάλογα με το μοντέλο. Σε 20 έως 30 λεπτά, ο χρόνος του σπασίματος στην περιοχή, το όχημά σας επαναφορτίζεται. Έτσι αφήνετε να ξεκουραστείτε και να γαλουχήσετε ένα όχημα έτοιμο να “καταπιεί” τα χιλιόμετρα ! Προσβάσιμο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, αυτοί οι τερματικοί σταθμοί δέχονται όλες τις συνδρομές που προσφέρονται σήμερα από τους πολλούς χειριστές κινητικότητας. Δεν έχετε συνδρομή ? Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα τερματικά και να επαναφορτίσετε το όχημά σας στις τιμές που ισχύουν. Η τηλεφωνική βοήθεια σας επιτρέπει να σας καθοδηγήσετε εάν είναι απαραίτητο.

Στόχος: 100% των περιοχών εξυπηρέτησης που είναι εξοπλισμένοι το 2023

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο εκπέμπει λιγότερο CO2 από ένα όχημα με θερμικό κινητήρα. Εκτός από την άνεση της οδήγησης που παρέχει (λιγότερο θόρυβο), ένα ηλεκτρικό όχημα δεν εκπέμπει τη μυρωδιά της βενζίνης ή του ντίζελ. Χάρη στη συνεργασία μας με εξειδικευμένους φορείς εκμετάλλευσης (Ionity, Tesla, κλπ.), συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε αυτούς τους ηλεκτρικούς σταθμούς φόρτισης προκειμένου να συνοδεύσουμε την προσπάθεια ηλεκτρικής κινητικότητας σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Ο στόχος μας ? Ότι το 100% των περιοχών εξυπηρέτησης στο δίκτυό μας είναι εξοπλισμένο μέχρι το 2023.