Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό email στο εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων Gmail?, Δημιουργήστε λογαριασμό Gmail σε 2 λεπτά

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Gmail

Στην επόμενη οθόνη, αναφέρετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (προαιρετική, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει την ημέρα που δεν θα θυμάστε πλέον τον κωδικό πρόσβασής σας) και την ημερομηνία γέννησής σας (θα σας εξυπηρετήσει σε περίπτωση που ξεχνάτε τον κωδικό πρόσβασης ή την πειρατεία του λογαριασμού). Ενδεχομένως καθορίστε ένα είδος.

Γιατί να επιλέξετε το Gmail?

Το Gmail, το γραμματοκιβώτιο της Google, είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στις υπηρεσίες ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Με το διαισθητικό περιβάλλον της, τα προηγμένα χαρακτηριστικά της και τη διαφανή ενσωμάτωσή της με άλλες υπηρεσίες Google, το Gmail ξεχωρίζει ως το καλύτερο γραμματοκιβώτιο στην αγορά. Προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία χρήστη, ισχυρή ασφάλεια και μη εξουσιοδοτημένη παραγωγικότητα, το Gmail είναι η ουσιαστική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό γραμματοκιβώτιο.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Gmail

Για να δημιουργήσετε ένα Λογαριασμός Gmail, Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα αλληλογραφίας πληκτρολογώντας τη διεύθυνση www.γμελός.COM στο πρόγραμμα περιήγησής σας και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Στο κάτω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Δημιουργία λογαριασμού”
  1. Συμπληρώστε το όνομα και το επώνυμό σας
   1. Διάλεξε ένα όνομα χρήστη. Εάν η διεύθυνση χρησιμοποιείται ήδη, Γμελός θα σας κάνει άλλες προτάσεις για εσάς
    1. Επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης για να συσχετίσετε με τον λογαριασμό σας

     1. Επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασής σας πληκτρολογώντας ξανά
     1. Συμπληρώστε τα πεδία “Ημερομηνία γέννησης” και “αριθμός κινητού τηλεφώνου”
      1. Μπορείτε επίσης να αναφέρετε μια άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία θα σας εξυπηρετήσει εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας
       1. Αντιγράψτε τους χαρακτήρες στην εμφανιζόμενη εικόνα για να επιβεβαιώσετε ότι δεν είστε ρομπότ
        1. Επιλέξτε το πλαίσιο “Αποδεχτείτε τους όρους χρήσης της υπηρεσίας”
         1. Επικύρωση κάνοντας κλικ στο “Επόμενο βήμα”.

         Εκεί Δημιουργία του λογαριασμού σας Το Gmail έχει τελειώσει.

         Συνδεθείτε στο πλαίσιο Gmail σας

         Μπορείτε να συνδεθείτε Γμελός Από τον υπολογιστή σας ή εγκαθιστώντας την εφαρμογή Gmail στο smartphone σας. Στη συνέχεια, προσθέστε τον νέο σας λογαριασμό ή ακόμα και έναν παλιό λογαριασμό που θέλετε να διατηρήσετε.

          1. Ανοίξτε τη σελίδα Gmail.com;
          2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασης
          3. Εάν θέλετε να συνδεθείτε σε λογαριασμό διαφορετικό από αυτόν που είστε συνδεδεμένοι, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας, “Προσθήκη λογαριασμού” και επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα
          4. Κάντε κλικ στο “Box Reception” για να συμβουλευτείτε το μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

         Ρυθμίστε καλά το πλαίσιο gmail σας

         Γμελός σας προσφέρει τη δυνατότητα διαβούλευσης πολλών λογαριασμών από άλλους προμηθευτές. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του άλλου λογαριασμού σας που πρέπει να έχουν πρόσβαση POP.

          1. Σύνδεση με Λογαριασμός Gmail στην οποία θέλετε να λάβετε τα email σας
          2. Κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις” στο επάνω δεξιά,
          3. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Μεταφορά και POP/IMAP”
          4. Στην ενότητα “Pop Download”, επιλέξτε “Ενεργοποιήστε το πρωτόκολλο POP” για όλα τα μηνύματα.
          5. Κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση αλλαγών” στο κάτω μέρος της σελίδας.

         Στη συνέχεια, πρέπει να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του Λογαριασμός Gmail ::

          1. Αφού κάνετε ξανά κλικ στις “Ρυθμίσεις”, επιλέξτε την καρτέλα “Λογαριασμούς και Εισαγωγή” ή “Λογαριασμούς”
          2. Κάντε κλικ στο “Εισαγωγή αλληλογραφίας και επαφών”
          3. Ακολουθήστε τη διαδικασία που εμφανίζεται
          4. Κάντε κλικ στο “Εκκίνηση Εισαγωγής”.

          Χρησιμοποιήστε το CleanFox στο κουτί Gmail σας

          Ο τακτικός καθαρισμός των μηνυμάτων σας είναι απαραίτητος για την απελευθέρωση του αποθηκευτικού χώρου. Εκκαθαρισμός είναι ελεύθερο λογισμικό που διευκολύνει εύκολα τον καθαρισμό του κουτιού Gmail διαγράφοντας ανεπιθύμητα μηνύματα, ανεπιθύμητα και περιττά ενημερωτικά δελτία.

          Με ένα κλικ, μπορείτε να επιλέξετε να διαγράψετε ή/και να καταργήσετε την εγγραφή σας από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητος. Μόλις διαγραφεί, τα μηνύματα αποστέλλονται απευθείας στο καλάθι σας. Σε περίπτωση ψεύτικης χειραγώγησης, απλά αποκαθιστάς τους εντός 30 ημερών από τη διαγραφή. Μετά από αυτή την περίοδο, τα e-mail που διαγράφονται θα χαθούν οριστικά.

          Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα φροντιστήριο βίντεο για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Gmail εύκολα, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο παρακάτω βίντεο για να το δείτε.

          Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Gmail

          Αποφασίζεται ! Έχετε επιλέξει το Google για να ανοίξει μια διεύθυνση email. Πώς να προχωρήσω ? Είναι πολύ απλό. Η δημιουργία του λογαριασμού σας στο Gmail θα σας πάρει μόνο 2 λεπτά. ακολούθα τον αρχηγό !

          Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Gmail στη διεύθυνση www.γμελός.com. Στο κάτω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Δημιουργία λογαριασμού και επιλέξτε Για προσωπική μου χρήση.

          Στη συνέχεια, το Gmail σας προσκαλεί να υποδείξετε το όνομα και το επώνυμό σας, στη συνέχεια, για να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη (το αριστερό μέρος της διεύθυνσης email σας @gmail.comΟυσία.

          Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο Google

          Μπορείτε να δείτε αμέσως αν είναι διαθέσιμη η διεύθυνση που έχετε επιλέξει. Εάν η διεύθυνση έχει ήδη ληφθεί, το Gmail θα σας κάνει προτάσεις (συχνότερα αυξάνοντας τους αριθμούς με τα ονόματα που έχετε υποδείξει).

          Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα Κωδικός πρόσβασης (Συμβουλευτείτε τη σελίδα μας σχετικά με την επιλογή ενός κωδικού πρόσβασης για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας) και πληκτρολογήστε για δεύτερη φορά.

          Κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ.

          Στη συνέχεια, η Google σας αναγκάζει να υποδείξετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου. Ενημερώστε το: Η Google σας στέλνει έναν κωδικό SMS που πρέπει να αντιγράψετε για να κάνετε το επόμενο βήμα.

          Στην επόμενη οθόνη, αναφέρετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (προαιρετική, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει την ημέρα που δεν θα θυμάστε πλέον τον κωδικό πρόσβασής σας) και την ημερομηνία γέννησής σας (θα σας εξυπηρετήσει σε περίπτωση που ξεχνάτε τον κωδικό πρόσβασης ή την πειρατεία του λογαριασμού). Ενδεχομένως καθορίστε ένα είδος.

          Διεύθυνση διάσωσης

          Στην επόμενη οθόνη, η Google σας προσκαλεί να συσχετίσετε τον αριθμό που έχετε χρησιμοποιήσει για την επικύρωση του λογαριασμού σε όλες τις υπηρεσίες της.

          Μην κάνετε κλικ στο κουμπί Ναι αποδέχομαι. Συνιστούμε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο Περισσότερες επιλογές.

          Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Αγνοώ Εάν δεν θέλετε η Google να χρησιμοποιήσει τον αριθμό τηλεφώνου σας, ακόμη και για λειτουργίες ασφαλείας.

          Τον αριθμό του τηλεφώνου σας

          Στην οθόνη Περισσότερες επιλογές, Μπορείτε να επιλέξετε την 1η επιλογή Προσθέστε τον αριθμό μου μόνο για την ασφάλεια του λογαριασμού μου ή το δεύτερο Προσθέστε τον αριθμό μου για να προστατεύσετε τον λογαριασμό μου και να λάβετε βίντεο κλήσεις. Εκτός αν θέλετε να χρησιμοποιηθεί ο αριθμός τηλεφώνου σας για τη στόχευση διαφήμισης, Μην επιλέξετε την 3η επιλογή. Τέλος κάντε κλικ στο κουμπί Πεπερασμένος.

          Προτιμήσεις d

          Στη συνέχεια, η Google σας προσκαλεί να επιλέξετε τις ρυθμίσεις εξατομίκευσής σας, με άλλα λόγια για να δώσετε ή όχι δικαιώματα για να καταγράψετε όλη τη δραστηριότητά σας στις υπηρεσίες Google (συμπεριλαμβανομένης της μηχανής αναζήτησης) και να δημιουργήσετε το διαφημιστικό σας προφίλ · =) για να κάνετε μια φωτισμένη επιλογή, επιλέξτε Χειροκίνητη προσαρμογή (5 βήματα) και κάντε κλικ στο κουμπί ΕΠΟΜΕΝΟ.

          Ρυθμίσεις εξατομίκευσης

          Στο τέλος των οθονών, κάντε κλικ στο κουμπί Επιβεβαιώνω.

          Τέλος, αποδεχτείτε τους όρους χρήσης της υπηρεσίας κάνοντας κλικ στο κουμπί Δέχομαι.

          Δημιουργείται η διεύθυνσή σας. Στη συνέχεια, αποκτήστε πρόσβαση στο κουτί Gmail σας.

          Θα πρέπει να αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε τις έξυπνες λειτουργίες του Gmail.

          Έξυπνες λειτουργίες

          Όλες οι γειτονικές διευθύνσεις είναι δικές σας !

          Γνωρίστε ότι οποιοδήποτε email που απευθύνεται σε μια διεύθυνση που προέρχεται από την κύρια διεύθυνση σας προσγειώθηκε στο κουτί σας.

          Έτσι, αν η διεύθυνσή σας είναι [email protected], τα γράμματα που απευθύνονται σε ..

          … Σας στέλνετε. Οι ανταποκριτές σας δεν θα μπορούν να μπερδεύουν !

          Για να μάθετε περισσότερα: Δείτε το τέχνασμα χρησιμοποιήστε το ψευδώνυμο της διεύθυνσης Gmail σας

          Εισαγάγετε τον παλιό λογαριασμό email σας

          Εάν έχετε μια παλιά διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να εισαγάγετε τα παλιά σας μηνύματα και το βιβλίο διευθύνσεών σας στο νέο σας λογαριασμό Gmail.

          Για να μάθετε περισσότερα: δείτε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του εισαγωγέα στο Gmail.

          Προχωρήστε περισσότερο με το Gmail !

          Ανακαλύψτε όλες τις συμβουλές και τα μαθήματα του Gmail μας
          Και βρείτε μια απάντηση στις ερωτήσεις σας στο φόρουμ Gmail

          Εγγραφείτε στο Arobase.org

          Messageries, λογισμικό, εφαρμογές, υπηρεσίες: arobase.Org διερευνά το σύμπαν του email. Για να ακολουθήσετε τα νέα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να λάβετε τις συμβουλές και τις συμβουλές μας, ελάτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα και εγγραφείτε στο μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο μας.