Electric Scooters: Κατάλογος μοντέλων ηλεκτρικών σκούτερ διαθέσιμα στη Γαλλία – CleanRider, Γαλλικό ηλεκτρικό σκούτερ: Top 5 Trott Made in France – Trot Secure

Γαλλικό ηλεκτρικό σκούτερ

Contents

– Αποθηκεύστε το φορτιστή σε ξηρό και ασφαλές μέρος μέχρι την επόμενη χρήση.

Electric Scooters: Όλα τα μοντέλα, οι τιμές και οι επιδόσεις

Πρώτα δεσμεύονται για χρήσεις που σχετίζονται με τον ελεύθερο χρόνο και τα παιδιά, Το ηλεκτρικό σκούτερ έχει πλέον γίνει ένα πραγματικό φαινόμενο στον τομέα της αστικής κινητικότητας. Τόσο πρακτικό, διασκεδαστικό όσο και απλό στη χρήση, είναι για μερικά προνομιούχα μέσα μεταφοράς για καθημερινά ταξίδια, είτε πρόκειται να πάτε στη δουλειά είτε να πάτε για ψώνια. Ένας τρόπος για να αντικαταστήσετε το αυτοκίνητο ή τις δημόσιες συγκοινωνίες, η οποία έχει την αξία της αποφυγής κυκλοφοριακής συμφόρησης και της αποταμίευσης της κινητικότητας.

Μια επιτυχία έτσι ώστε ο κώδικας αυτοκινητοδρόμων έπρεπε να προσαρμοστεί για να φιλοξενήσει αυτή τη νέα κατηγορία οχήματος !

Θέλετε να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ? Απο ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ στα πιο ισχυρά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων Φτηνές σκούτερ , Το CleanRider σας βοηθά να επιλέξετε Το ιδανικό ηλεκτρικό σκούτερ ! Βρείτε κάτω από το Λίστα των κύριων μοντέλων που διατίθενται για αγορά στη Γαλλία Εκτός από τα χαρακτηριστικά τους: αυτονομία, τιμή, ταχύτητα κ.λπ.

Η αυτονομία ενός ηλεκτρικού σκούτερ

Η αυτονομία ενός ηλεκτρικού σκούτερ

Ηλεκτρικό σκούτερ και ρύθμιση: Τι λέει ο νόμος το 2023

Ηλεκτρικό σκούτερ και ρύθμιση: Τι λέει ο νόμος το 2023

Ηλεκτρικά σκούτερ

Αναζήτηση και φίλτρο

Acer Escoter Series 3

Acer Escoter Series 3

Τιμή εκτόξευσης 399 €

Acer Escoter Series 5

Acer Escoter Series 5

Τιμή εκτόξευσης € 499

Aprilia ESR1

Aprilia ESR1

Τιμή εκκίνησης € 659

Aprilia ESR2

Aprilia ESR2

Τιμή εκτόξευσης € 559

Aprilia esr2 evo

Aprilia esr2 evo

Τιμή εκτόξευσης 749 €

Aprilia Esrz

Aprilia Esrz

Τιμή εκτόξευσης 300 €

Beeper Cross FX1100-S

Beeper Cross FX1100-S

Τιμή εκτόξευσης 790 €

Beeper Cross FX1600-S

Beeper Cross FX1600-S

Τιμή εκτόξευσης 992 €

Βομβητής FX8-G2

Βομβητής FX8-G2

Τιμή εκτόξευσης € 476

Βομβητής FX2L

Βομβητής FX2L

Τιμή εκτόξευσης 312 €

Αέρας πουλιών

Αέρας πουλιών

Τιμή εκτόξευσης € 599

Decathlon oxelo r900e

Decathlon oxelo r900e

Τιμή εκκίνησης € 529

Decathlon r920e

Decathlon r920e

Τιμή εκκίνησης € 629

Achilleus dualtron

Achilleus dualtron

Τιμή εκτόξευσης 3490 €

Πόλη Dualtron

Πόλη Dualtron

Τιμή εκτόξευσης 2790 €

Διπλός αετός

Διπλός αετός

Τιμή εκτόξευσης € 1840

Dualtron Mini

Dualtron Mini

Τιμή εκτόξευσης € 1090

Dualtron pop

Dualtron pop

Τιμή εκτόξευσης 799 €

Dualtron Speedway 5

Dualtron Speedway 5

Τιμή εκτόξευσης € 1890

Dualtron Speedway 5 Lite

Dualtron Speedway 5 Lite

Τιμή εκτόξευσης € 1390

Αράχνη Dualtron

Αράχνη Dualtron

Τιμή εκτόξευσης € 2449

Καλές προσφορές ηλεκτρικά σκούτερ

Aprilia, ESR1, Electric Scooter, κινητήρας 350W, σασί μαγνησίου, μαύρο/κόκκινο

Aprilia, ESR1, Electric Scooter, κινητήρας 350W, σασί μαγνησίου, μαύρο/κόκκινο

Αμαζόνα

Aprilia, ESR2, Electric Scooter, κινητήρας 350W, με κατευθυντικά βέλη, κόκκινο/μαύρο/γκρι

Aprilia, ESR2, Electric Scooter, κινητήρας 350W, με κατευθυντικά βέλη, κόκκινο/μαύρο/γκρι

Αμαζόνα

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Electrol Crottinette για Nolld Addult

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Electric Skooting για τον ενήλικα μαύρο ενήλικα με αντιπολίτευση και οθόνη, μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ

  • Ελαστικά 10 ιντσών
  • Πρότυπο
  • Σωστή αυτονομία
  • Εφαρμογή για κινητό
  • Τιμή
  • Χωρίς αναστολές
  • Δεν υπάρχει μηχανικό φρένο στο μπροστινό

Αμαζόνα

Urban Glide Ride 100

Urban Glide Ride 100

  • Τιμή φωτός
  • Καλή χωρητικότητα μπαταρίας
  • Χωρίς αναστολές

Αμαζόνα

Xiaomi mi ηλεκτρικό σκούτερ 3 m μαύρο

Xiaomi mi ηλεκτρικό σκούτερ 3 m μαύρο

Αμαζόνα

Urban Glide Ride 62s Scooter Ride

Urban Glide Ride 62s Scooter Ride

Αμαζόνα

Urban Glide Ride 82L Scooter Ride

Urban Glide Ride 82L Scooter Ride

Αμαζόνα

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα ηλεκτρικά σκούτερ

Ποια είναι η τιμή ενός ηλεκτρικού σκούτερ ?

Η τιμή ενός ηλεκτρικού σκούτερ μπορεί να ποικίλει σημαντικά ανάλογα με το εμπορικό σήμα, την ποιότητα, τα χαρακτηριστικά και την απόδοση. Το πιρούνι είναι περίπου 200 € για τα φθηνότερα ηλεκτρικά σκούτερ στα € 1.500 για μοντέλα υψηλότερου -end. Είναι σημαντικό να καθορίσετε τις ανάγκες σας και να πραγματοποιήσετε έρευνα για να βρείτε ένα ηλεκτρικό σκούτερ που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας και τις επιδόσεις και τις λειτουργικές σας απαιτήσεις.

Πώς να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Πριν αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αξιολογήσετε τις χρήσεις του για να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες, ειδικά όσον αφορά την αυτονομία, αλλά και την πρώτη ιδέα του προϋπολογισμού. Εάν τα ηλεκτρικά σκούτερ “πρώτης τιμής” θα κάνουν την υπόθεση για περιστασιακές χρήσεις, θα πρέπει να επενδύσετε λίγο περισσότερο και να είστε πιο προσεκτικοί σχετικά με την ποιότητα των εξαρτημάτων, αν πάτε σε τακτική πρακτική, για παράδειγμα σε ταξίδια στο σπίτι.

Εν ολίγοις, εδώ είναι οι κύριοι παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας:

– Η προγραμματισμένη χρήση: πόλη, δρόμος, πεζοπορία κ.λπ.

– Φορητότητα: Εάν πάρετε το ηλεκτρικό σκούτερ σας στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή σε έναν κορμό αυτοκινήτου, ευνοούν ένα ελαφρύ ή ακόμα και αναδιπλούμενο μοντέλο.

– Απόδοση: Η μέγιστη ταχύτητα, η χωρητικότητα της μπαταρίας, η ισχύς του κινητήρα είναι όλα τα κριτήρια που θα επηρεάσουν την οδηγική σας εμπειρία.

– Ασφάλεια: Χωρίς ηλεκτρικό σκούτερ χωρίς φρένα, χωρίς φώτα, χωρίς προειδοποίηση ήχου ! Τα ελαστικά κατά της παρενόχλησης είναι επίσης ένα ευνοϊκό επιχείρημα.

– Comfort: Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το σκούτερ σας για μεγάλες διαδρομές, βεβαιωθείτε ότι έχει καλές αναστολές και ευρεία πλατφόρμα.

– Η τιμή, φυσικά !

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού σκούτερ ?

1- Είναι οικολογικό: τα ηλεκτρικά σκούτερ δεν παράγουν αέρια θερμοκηπίου και σας εμποδίζουν να χρησιμοποιήσετε το θερμικό αυτοκίνητο ή το σκούτερ.

2- είναι οικονομικό: Επειδή πολύ φθηνότερη χρήση από ένα αυτοκίνητο ή ακόμα και ένα πακέτο δημόσιων συγκοινωνιών ! Το Trott ‘δεν απαιτεί καύσιμο και το κόστος φόρτισης του είναι γενικά χαμηλό.

3- Είναι πρακτικό: Φως και εύκολο στη μεταφορά, το ηλεκτρικό σκούτερ είναι ιδανικό για σύντομες διαδρομές ή για να γλιστρήσει σε σφραγισμένες αστικές περιοχές.

4- Είναι σιωπηλή: και αυτό, πραγματικά, εκτιμούμε.

5- Είναι αστικό: το ηλεκτρικό σκούτερ αποφεύγει τις κυκλοφοριακές συμφόρησης, τις δυσκολίες στάθμευσης και να κινηθεί γρήγορα στους στενούς δρόμους. Ένας τέλειος Acolyte για ταξίδια πόλεων !

Ποια είναι τα μειονεκτήματα ενός ηλεκτρικού σκούτερ ?

Το κύριο μειονέκτημα του σκούτερ είναι πιθανώς συνδεδεμένο με την ασφάλεια, αλλά εξαρτάται κυρίως από τη συμπεριφορά των χρηστών: κινδύνους σύγκρουσης με πεζούς, ποδηλάτες ή αυτοκίνητα, έλλειψη σταθερότητας σε μοντέλα με χαμηλά εναιωρήματα κλπ.

Ας πούμε ότι το ηλεκτρικό σκούτερ είναι ένα όχημα με το οποίο πρέπει να πληρώσετε τρεις φορές περισσότερο σε όλα ! Επιπλέον, ο κίνδυνος έγκειται στο γεγονός ότι οι χρήστες σπάνια φέρουν προστασία: κράνος, γάντια κ.λπ.

Πώς να επαναφορτίσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Η επαναφόρτιση ενός ηλεκτρικού σκούτερ δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Εάν τα σκούτερ με αφαιρούμενες μπαταρίες είναι ιδιαίτερα σπάνιες, το μηχάνημα παραμένει εύκολα κινητό για να συνδεθεί στο σπίτι ή στο γραφείο μέσω ενός εξωτερικού φορτιστή.

Εδώ είναι η διαδικασία για την επαναφόρτιση του ηλεκτρικού σας σκούτερ:

– Ελέγξτε ότι η μπαταρία είναι καλά εγκατεστημένη στο σκούτερ και ότι είναι απενεργοποιημένη.

– Χρησιμοποιείτε πάντα μια ηλεκτρική πρίζα σε καλή κατάσταση.

– Συνδέστε το φορτιστή που παρέχεται με το σκούτερ στην ηλεκτρική πρίζα και συνδέστε το άλλο άκρο στο φορτίο του σκούτερ. Οι περισσότεροι φορτιστές έχουν ένα φως που ανάβει για να δείξει ότι το φορτίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

– Αφήστε το σκούτερ να φορτώσει μέχρι να γεμίσει η μπαταρία.

– Στη συνέχεια, αποσυνδέστε τον φορτωτή από το φορτίο του σκούτερ και την ηλεκτρική πρίζα.

– Αποθηκεύστε το φορτιστή σε ξηρό και ασφαλές μέρος μέχρι την επόμενη χρήση.

Μπορούμε να οδηγήσουμε στα πεζοδρόμια με ηλεκτρικό σκούτερ ?

Όχι, είναι υποχρεωτικό να κυκλοφορούν σε διαδρομές κύκλου, διαδρομές κύκλου ή στους δρόμους όπου η ταχύτητα περιορίζεται σε 50 km/h. Ο κώδικας αυτοκινητοδρόμου είναι επίσημος: χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό σκούτερ στα πεζοδρόμια υπόκειται σε πρόστιμο κατηγορίας 4 (€ 135).

Ορισμένοι δήμοι μπορούν να παρεκκλίνουν από αυτόν τον κανόνα και να επιτρέψουν τα ταξίδια στα πεζοδρόμια σε σκούτερ, τα οποία σε αυτή την περίπτωση περιορίζονται σε 6 km/h, η κατά προσέγγιση ταχύτητα ενός πεζού.

Όσον αφορά τη στάθμευση, είναι γενικά εξουσιοδοτημένη στα πεζοδρόμια, υπό την προϋπόθεση ότι δεν ενοχλείτε την κυκλοφορία των πεζών. Προσέξτε για εξαιρέσεις ! Ειδικότερα, στο Παρίσι, απαγορεύεται να σταθμεύσετε ένα σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης στο πεζοδρόμιο, υπό ποινή προστίμου € 49 και το κόστος της λίβρας με δικά σας έξοδα.

Ποιες είναι οι μάρκες ηλεκτρικών σκούτερ ?

Υπάρχουν αρκετές δωδεκάδες μάρκες ηλεκτρικών σκούτερ στη Γαλλία, που παράγονται κυρίως στην Ασία. Μεταξύ των πιο γνωστών και πιο δημοφιλών εμπορικών σημάτων, θα αναφέρουμε την Xiaomi, το Ninebot-Segway, το NIU ή το Dualtron.

Πρέπει να φορούμε κράνος για να οδηγήσουμε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Ακόμη και αν συνιστάται ιδιαίτερα, η φθορά του κράνους δεν είναι υποχρεωτική να κυλήσει σε ηλεκτρικά σκούτερ. Εξαίρεση: Οι τοπικές αρχές μπορούν να επιτρέψουν την κυκλοφορία των ηλεκτρικών σκούτερ στους δρόμους των οποίων η μέγιστη εξουσιοδοτημένη ταχύτητα είναι 80 km/h (εξαιρουμένων των συσσωμάτωσης). Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να φορέσετε ένα κράνος, ρετρό ανακλαστικό εξοπλισμό και να κυλήσετε με τα φώτα on -show. Σημειώστε ότι το κράνος μπορεί να προστατεύσει το κεφάλι σε περίπτωση πτώσης ή ατυχήματος, γεγονός που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ηλεκτρικό σκούτερ σε μια διαδρομή κύκλου ?

Όλα θα εξαρτηθούν από περιπτώσεις χρήσης. Σε συσσωμάτωση, τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν υποχρέωση να κυκλοφορούν στις πλαγιές και τις ζώνες κύκλου όταν υπάρχουν. Διαφορετικά, μπορούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους των οποίων η μέγιστη εξουσιοδοτημένη ταχύτητα είναι μικρότερη ή ίση με 50 km/h. Εξαιρουμένων των συσσωμάτωσης, η κυκλοφορία των ηλεκτρικών σκούτερ απαγορεύεται αυστηρά στο δρόμο και περιορίζεται σε διαδρομές πράσινου και κύκλου.

Ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα που επιτρέπεται στο ηλεκτρικό σκούτερ ?

Εάν είναι δυνατόν να αγοράσετε υπερβολικά ηλεκτρικά σκούτερ, μερικές φορές με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και ταχύτητες προσέγγισης 50, ή ακόμα και 100 km/h, η μέγιστη ταχύτητα που επιτρέπεται στους δημόσιους δρόμους περιορίζεται αυστηρά σε 25 km/h. Σε περίπτωση αδικήματος, το πρόστιμο ανέρχεται σε € 1.500.

Πρέπει να διασφαλίσουμε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Ένα ηλεκτρικό σκούτερ ταξινομείται μεταξύ της μηχανοκίνητης προσωπικής κίνησης (EDPM) και απαιτεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Τουλάχιστον, ο ιδιοκτήτης πρέπει να είναι σίγουρος για αστική ευθύνη. Σε αυτό προστίθενται άλλες ασφάλισης, προαιρετικά, για να προστατευθούν σε περίπτωση κλοπής ή βανδαλισμού για παράδειγμα.

Ποιος είναι ο χρόνος φόρτισης για ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Όλα θα εξαρτηθούν από την χωρητικότητα της μπαταρίας, αλλά και από τη διαμόρφωση του φορτιστή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρειάζονται 4 έως 7 ώρες για πλήρες φορτίο.

Μπορούμε να ταξιδέψουμε με το ηλεκτρικό, μετρό ή το ηλεκτρικό σκούτερ του ?

Εκτός από το τοπικό διάταγμα, οι κανονισμοί δεν απαγορεύουν τη μεταφορά ηλεκτρικού σκούτερ σε λεωφορείο ή μετρό. Ωστόσο, απαγορεύεται τυπικά να μετακινηθείτε στους διαδρόμους, στις αποβάθρες ή στα κουπιά στο σκούτερ σας. Για το αεροπλάνο, είναι πολύ πιο περίπλοκο ! Λόγω της μπαταρίας και των κινδύνων που συνδέονται με ένα βραχυκύκλωμα που μπορεί να οδηγήσει σε ένα ξεκίνημα πυρκαγιάς, το ηλεκτρικό σκούτερ θεωρείται “επικίνδυνο άρθρο”. Επομένως, θα είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο να το φέρετε μαζί σας, είτε στο Hold είτε στην καμπίνα.

Ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα ενός ηλεκτρικού σκούτερ ?

Οι κανονισμοί όριο στα 25 km/h η ταχύτητα ενός σκούτερ στον δημόσιο αυτοκινητόδρομο. Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές προσφέρουν πολύ πιο ισχυρά μοντέλα. Προορίζεται για ιδιωτική χρήση, μπορούν να φτάσουν τα 50, 70 ή ακόμα και 100 km/h της τελικής ταχύτητας.

Είναι νόμιμο να οδηγείτε ένα ηλεκτρικό σκούτερ στο δρόμο ?

Στη Γαλλία, οι κανονισμοί σχετικά με τη χρήση ηλεκτρικών σκούτερ τροποποιήθηκαν το 2019 για να εποπτεύουν καλύτερα τη χρήση τους και να εγγυηθούν την ασφάλεια των χρηστών του δρόμου. Αυτός ο κανονισμός ορίζει ότι τα ηλεκτρικά σκούτερ πρέπει να χρησιμοποιούνται σε διαδρομές κύκλου όταν είναι διαθέσιμα, διαφορετικά στο δρόμο όταν ο δρόμος περιορίζεται σε 50 km/h (στην πόλη).

Η μέγιστη ταχύτητα που επιτρέπεται για ηλεκτρικά σκούτερ είναι 25 km/h.

Οι χρήστες ηλεκτρικών σκούτερ πρέπει να σέβονται τον κωδικό αυτοκινητόδρομου και τους κανόνες προτεραιότητας.

Απαγορεύεται να κυλήσει σε πεζοδρόμια σε ηλεκτρικά σκούτερ, εκτός εάν η παρακμή του δημάρχου σε ορισμένους δήμους. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να οδηγείτε με μέτριο ρυθμό και μην ενοχλείτε τους πεζούς.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ηλεκτρικό σκούτερ στη βροχή ?

Μπορούμε, αλλά είναι ταλαιπωρία και αρκετά επικίνδυνο ! Τα σύγχρονα ηλεκτρικά σκούτερ είναι συχνά εξοπλισμένα με αδιάβροχα ηλεκτρικά μέρη, γεγονός που τους καθιστά ικανούς να λειτουργούν κάτω από το φως έως τη μέτρια βροχή. Ωστόσο, αποφύγετε μεγάλες λακκούβες νερού που μπορούν να βλάψουν τα μέρη και ιδιαίτερα να επιβραδύνουν ! Η βροχή κάνει τις επιφάνειες ολισθηρές και επομένως πολύ επικίνδυνες, ειδικά αν χρησιμοποιείτε ένα ηλεκτρικό σκούτερ εισόδου, με χαμηλές τροχούς. Αν το σκούτερ σας είναι παλιό και τα ελαστικά του έχουν γίνει ομαλά: Αποφύγετε την κυλίνδρους σε βροχερό καιρό με κάθε κόστος !

Πόσο μπορείτε να φτάσετε σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Ο κώδικας αυτοκινητοδρόμου ορίζει ότι απαγορεύεται η μεταφορά άλλου επιβάτη στο σκούτερ. Αυτή η απαγόρευση δικαιολογείται από το γεγονός ότι η αύξηση των δύο σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ μπορεί να την εξισορροπήσει, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο ατυχήματος. Εάν μεταφέρετε έναν επιβάτη, διακινδυνεύετε πρόστιμο € 135.

Πώς να διατηρήσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Η τακτική συντήρηση του ηλεκτρικού σκούτερ σας εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία του και θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του. Εάν τα περισσότερα ηλεκτρικά σκούτερ είναι εξοπλισμένα με κινητήρες χωρίς ψήκτρες, συντήρηση -ελεύθερη, εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη διατήρηση του τμήματος του κύκλου σε καλή κατάσταση:

– Καθαρισμός: Εξαλείψτε τη βρωμιά και τη σκόνη που συσσωρεύονται κατά τη χρήση με ένα υγρό πανί, αποφεύγοντας να υγροποιήσουν τα ηλεκτρικά μέρη.

– Λίπανση: Τα κινητά μέρη του ηλεκτρικού σκούτερ, όπως οι τροχοί και οι μηχανισμοί αναδίπλωσης, πρέπει να λιπαίνονται τακτικά για να αποφεύγονται η φθορά και οι θόρυβοι.

– Έλεγχος ελαστικών: Ελέγξτε ότι είναι καλά φουσκωμένα και σε καλή κατάσταση. Τα υποβιβασμένα ή κατεστραμμένα ελαστικά μπορούν να επηρεάσουν το σκούτερ ισχύος και να σας θέσουν σε κίνδυνο.

– Φρένα: Τα φρένα που πρέπει να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν σωστά τα φρένα.

– Αποθήκευση: Όταν δεν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρικό σας σκούτερ για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποθηκεύστε το σε ξηρό μέρος και από το άμεσο ηλιακό φως.

Ποιο είναι το ελαφρύτερο ηλεκτρικό σκούτερ ?

Υπάρχουν πολλά ελαφριά ηλεκτρικά σκούτερ στην αγορά, αλλά είναι δύσκολο να ορίσετε ένα μόνο ηλεκτρικό σκούτερ ως το ελαφρύτερο, επειδή εξαρτάται από τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου. Και πάνω απ ‘όλα, τα νέα μοντέλα εμφανίζονται συνεχώς !

Υπάρχουν βοηθήματα για να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Στη Γαλλία, δεν υπάρχουν άμεσα βοηθήματα ή μπόνους για την αγορά ηλεκτρικού σκούτερ. Όπως και με τα ηλεκτρικά ποδήλατα, ορισμένες κοινότητες, ωστόσο, προσφέρουν συγκεκριμένη βοήθεια. Για να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλούμε να ρωτήσετε με τον δήμο σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρικό σας σκούτερ για να φτάσετε στη δουλειά, μπορείτε να διεκδικήσετε πακέτο βιώσιμης κινητικότητας. Το ποσό της ετήσιας φροντίδας θα εξαρτηθεί από τον τύπο του εργοδότη:

Στον δημόσιο τομέα, το ποσό εκτείνεται από € 100 έως 300 ετησίως και ανά αντιπρόσωπο, απαλλαγμένη από το φόρο.

Στον ιδιωτικό τομέα, η βοήθεια μπορεί να φτάσει μέχρι και 800 €/έτος και ανά εργαζόμενο. Εξαιρείται από τις φορολογικές και κοινωνικές συνεισφορές. Ωστόσο, ο εργοδότης σας πρέπει να έχει επικυρώσει την εφαρμογή του συστήματος (προαιρετικά)

Γαλλικό ηλεκτρικό σκούτερ

Γαλλικό σκούτερ

Γεια σας συρόμενα οπαδοί.
Σήμερα μπορούμε να κλάψουμε “cocorico” �� !
Ναι, είναι καιρός να δείξουμε έναν μικρό σοβινισμό επιτίθεται στο θέμα του Γαλλικά ηλεκτρικά σκούτερ. Λοιπόν ναι, η Γαλλία έχει επίσης τις δικές της μάρκες ηλεκτρικού σκούτερ, τι νομίζετε ?
Αυτά τα εμπορικά σήματα, θα τα αναθεωρήσουμε επίσης. Στη συνέχεια, για να τελειώσουμε με στυλ, θα σας προσφέρουμε τα κορυφαία μας 5 Ηλεκτρικά σκούτερ για γάλλους ενήλικες.
Εν ολίγοις, έχουμε ένα πρόγραμμα φορτωμένο σε προοπτική για αυτό το άρθρο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τώρα: Πάμε �� !
Περιεχόμενα :

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Γεια σας, το όνομά μου είναι Julien. Δημιούργησα το blog του Trot’s Secure γιατί, όπως και εσείς, δεν ήξερα ποιο ηλεκτρικό σκούτερ και εξοπλισμό για να επιλέξετε.

Δοκίμασα περισσότερα από 60 σκούτερ και + 600 αξεσουάρ για να σας βοηθήσω να βρείτε το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Η αποστολή μου: να σας δώσω Σαφείς συμβουλές και προσβάσιμες σε όλους Για 100% ευχάριστη εμπειρία με ηλεκτρικό σκούτερ !

Εγώ. Ηλεκτρικό σκούτερ: γαλλικές μάρκες

Φτιαγμένο σε φρέσκα ηλεκτρικά σκούτερ

Η πιο γνωστή γαλλική μάρκα Electric Scooter είναι αναμφισβήτητα Speedtrott. Πρόκειται για ένα πρόσφατο εμπορικό σήμα στην αγορά, προσφέροντας ηλεκτρικά οχήματα υψηλής ποιότητας με πιστοποίηση CE. Αυτό βεβαιώνει ότι τα προϊόντα που πωλούνται από το εμπορικό σήμα συμμορφώνονται με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ειδικά όσον αφορά την οικολογία και την ασφάλεια.

Αλλά θα έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε λεπτομερέστερα στα προϊόντα που διατίθενται στο εμπόριο από την Speedtrott.

Σημειώστε ότι αν ψάχνετε για ένα γαλλικό ηλεκτρικό σκούτερ με κάθε κόστος, άλλες μάρκες μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Αυτό συμβαίνει με: Trottix, Smolt & Co, Lab’elle και Weegoboard.

1. Τροττίξ

Για όσους από εσάς επιδιώκουν απολύτως να καταναλώνουν τοπικά, το Trottix είναι το ιδανικό εμπορικό σήμα. Προσφέρει μόνο Γαλλικά κατασκευαστικά ηλεκτρικά σκούτερ. Όλα τα μοντέλα τους είναι Σχεδιασμένο και συναρμολογημένο στην εθνική επικράτεια. Από το 2014, η Trottix κρατάει το χέρι στις διαδικασίες κατασκευής των συσκευών του. Η μάρκα επέλεξε να συνεργαστεί με τους τοπικούς παίκτες για να μειώσει τις εκπομπές CO2 που σχετίζονται με την παράδοση των εξαρτημάτων, αλλά επίσης, για να επωφεληθούν από το καλύτερο γαλλικό εργατικό δυναμικό. Για αυτό, λέω χαμηλό καπέλο !

2. Smolt & Co

Στο Smolt & Co, τα σκούτερ τους είναι λίγο κοσμήματα τους. Είναι σχεδιασμένα, δοκιμασμένα και χαϊδεμένα στα δικά τους εργαστήρια. Αυτό 100 % γαλλική μάρκα εκπροσωπείται από μια ομάδα μόνο 4 ατόμων. Εν ολίγοις, μια πραγματική επιχείρηση ενθουσιωδών, πλησιέστερα στο Trott τους και που εργάζονται για να σας παραδώσουν Το καλύτερο της παραγωγής βιοτεχνίας.

3. Σαββατοκύριακο

Το Weegoboard είναι ένα εμπορικό σήμα που ειδικεύεται στο Ηλεκτρική αστική κινητικότητα που έγινε στη Γαλλία. Ποδήλατο, σκούτερ, hoverboard, σκούτερ … προσφέρει πολλές σειρές οχήματος για ολίσθηση σε αστικές περιοχές.

Αυτή η μάρκα του Παρισιού γεννήθηκε το 2014. Όπως και η Speedtrott, είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της και τα ψηλά τελειώματα τους. Διαθέτει πιστοποιήσεις CE, FCC και ROHS. Τόσα πολλά ακρωνύμια που λένε ότι τα οχήματα του Σαββατοκύριακου δεν είναι σκουπίδια ! Ως μπόνους, οι κάτοικοι της Γαλλίας επωφελούνται από την ελεύθερη παράδοση εντός 24 έως 48 ωρών.

4. ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ

Το Lab’elle είναι μια μάρκα που ξεκίνησε από την ομάδα Airlab Industry: Ο ειδικός στην ηλεκτρική κινητικότητα. Στον κατάλογό του, υπάρχει μόνο ένα ηλεκτρικό σκούτερ σχεδιασμένο και συναρμολογημένο στη Γαλλία (και αυτό αρκεί). Όπως σύντομα θα το ανακαλύψετε, ο τελευταίος έχει κάτι να ευχαριστήσει. Τα εργαστήρια σχεδιασμού και παραγωγής Lab’elle χωρίζονται μεταξύ Nîmes, Montpellier και Valence.

Δωρεάν ασφαλής επιταγή

Θέλετε να αυξήσετε την ασφάλειά σας ? Ο ασφαλής μας έλεγχος σάς βοηθά να φτάσετε εκεί !

Tailor -Maade Report σύμφωνα με τις ανάγκες σας
Εξατομικευμένος εξοπλισμός
Εξοικονόμηση 100%

Ii. Γιατί να επιλέξετε ένα γαλλικό σκούτερ ?

Γιατί το-Buy-Trottinete-Electrique-Francaise

Κάντε την επιλογή ενός Γαλλική μάρκα ηλεκτρικό σκούτερ, Δεν είναι μόνο να ευνοήσουμε το βραχυκύκλωμα. Λοιπόν ναι, η επιλογή ενός “μπλε λευκού κόκκινου” σκούτερ έχει πολλά άλλα πλεονεκτήματα από το να μπορεί να καυχηθεί για την κατανάλωση τοπικών (αλλά και μερικά μειονεκτήματα). Ας δούμε λοιπόν όλα μαζί !

1. Τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών σκούτερ που έγιναν στη Γαλλία

Η αγορά ενός γαλλικού σκούτερ συνοδεύεται από πολλά πλεονεκτήματα. Έτσι θα τα αναθεωρήσουμε. Θα δείτε ότι αν, βασικό, θέλατε να πάτε σε γαλλικές μάρκες, αυτό θα πρέπει να σας ενισχύσει στην επιλογή σας. Εάν εξακολουθείτε να διστάσετε, νομίζω ότι η κλίμακα μπορεί να κλίνει υπέρ της σημαίας Tricolor !

Πρώτον, οι γαλλικές μάρκες επωφελούνται από την εθνική τεχνογνωσία. Ό, τι λένε, οι Γάλλοι μηχανικοί και οι τεχνικοί παραμένουν ειδικευμένοι άνθρωποι ικανοί να παράγουν αξιόπιστες και καινοτόμες συσκευές. Επομένως, τα γαλλικά ηλεκτρικά σκούτερ είναι οχήματα υψηλής ποιότητας.

κατα δευτερον, Η γεωγραφική εγγύτητα παίζει το πλεονέκτημά σας. Επιλέγοντας ένα γαλλικό Trott, είστε σίγουροι ότι μπορείτε να το βρείτε εύκολα στο κατάστημα ή να το παραγγείλετε στο διαδίκτυο. Τα έξοδα αποστολής είναι γενικά χαμηλότερα (μερικές φορές η παράδοση είναι ακόμη και δωρεάν) και οι προθεσμίες είναι πραγματικά μειωμένες (μεταξύ 24 και 48 ωρών). Σε περίπτωση δυσλειτουργίας, μπορείτε επίσης να λάβετε κατάλληλη βοήθεια από την εξυπηρέτηση πελατών, καθώς είναι επίσης γαλλικά.

Από οικολογική άποψη, η οδήγηση με ηλεκτρική συσκευή είναι ήδη ένα πρώτο βήμα. Ωστόσο, αν αυτό δεν προέρχεται από το άλλο άκρο του κόσμου, είναι ακόμα καλύτερο όχι ? Δυστυχώς, Ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος Η εισαγωγή προϊόντων συχνά επισκιάζεται από τον αντίκτυπο των ίδιων των προϊόντων ..

Προφανώς αγοράστε Συσκευές που παράγονται στη Γαλλία συνοδεύεται επίσης από όλα τα πλεονεκτήματα που πρέπει να αγοράσετε οποιοδήποτε γαλλικό προϊόν (θέσεις εργασίας, ανάκαμψη της οικονομίας, καλές συνθήκες εργασίας εγγυημένες, δίκαιη αμοιβή κ.λπ.Ουσία.

2. Τα μειονεκτήματα της “τοπικής κατανάλωσης”

Το μετάλλιο έχει πάντα την οπισθοδρόμηση, μπορείτε να φανταστείτε … όλα δεν μπορούν να είναι όλα ροζ (αλλιώς όλοι θα αγοράζουμε γαλλικά trotts και αυτό το άρθρο δεν θα είχε νόημα ��‍♂️).

Αλλά στη συνέχεια, Ποια είναι τα μειονεκτήματα για να αγοράσετε ένα γαλλικό ηλεκτρικό σκούτερ ?

Ήδη, πρέπει να πείτε ένα πράγμα, αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, η αγορά γαλλικών δεν είναι καλή επιλογή. Γνωρίζετε ότι καθώς και εγώ, αν οι εταιρείες μεταφέρονται στο άλλο άκρο του κόσμου, είναι επειδή τους επιτρέπει να είναι όλο και πιο ανταγωνιστικές από την άποψη της τιμής. Αν ψάχνετε για ένα φτηνό ηλεκτρικό σκούτερ, δεν είναι με τα γαλλικά μοντέλα που θα βρείτε την ευτυχία σας. Η ποιότητα έχει μια τιμή όπως λένε (αυτό δεν σημαίνει ότι οι ξένες μάρκες έχουν κακή ποιότητα … καλά, όχι όλα).

Επί πλέον, Ο περιορισμός του εαυτού σας στη γαλλική αγορά είναι επίσης περιορισμένος από την άποψη της επιλογής. Για να το θέσω διαφορετικά, αν ψάχνετε για ένα γαλλικό ηλεκτρικό σκούτερ All -Terrain με τετραπλασιάσεις, κινητήρα 1000 W, σύνδεση Bluetooth, επιλογή μασάζ ποδιών και σέλα θέρμανσης, είναι απίθανο να βρείτε την ευτυχία σας (εκτός από αυτό, εγώ Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ένα τέτοιο μοντέλο, αλλά παραδέχομαι ότι θα ήταν υπέροχο) !

Πάντως, Γαλλικό σκούτερ ή όχι, δεν πρέπει να παραμελείτε την ασφάλειά σας ! Ναι, φορώντας κράνος και άλλη προστασία θα μπορούσε να αποφύγει πολλά προβλήματα σε περίπτωση πτώσης. Όσο για το κέρατο, τους δείκτες και τα φώτα φωτός, μπορούν να αποφύγουν αυτό που σας πέφτει ! Θα βρείτε όλα αυτά τα άρθρα μαζί μας: τι περιμένετε να ρίξετε μια ματιά �� ?