Electric Scooter: Αυτή η διπλή προώθηση υπογεγραμμένη Amazon θα σπάσει όλους., Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ πηγαίνει στην κορυφή των πωλήσεων του Αμαζονίου χάρη σε αυτό το καλό σχέδιο φλας.

Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ πηγαίνει στην κορυφή των πωλήσεων του Αμαζονίου χάρη σε αυτό το καλό σχέδιο φλας

Η γραφή του κεφαλαίου δεν συμμετείχε στη σύνταξη αυτού του άρθρου.

Electric Scooter: Αυτή η διπλή προώθηση υπογεγραμμένη Amazon θα σπάσει όλους

Επωφεληθείτε από τη διπλή προώθηση του Αμαζονίου στο ηλεκτρικό σκούτερ ZWHEEL. Μπορείτε να το πάρετε σε λιγότερο από 300 ευρώ και να πάρετε μια καλή συμφωνία σε αυτό το νέο μέσο τέλειου ταξιδιού όταν ο καιρός είναι καλός και που μειώνει τα έξοδα καυσίμου σας.

Δημοσιεύτηκε στις 06/09/2023 στις 11:20 π.μ

Η γραφή του κεφαλαίου δεν συμμετείχε στη σύνταξη αυτού του άρθρου.

Το ηλεκτρικό σκούτερ είναι η νέα μεταφορά καλοκαιρινής μεταφοράς. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε ολόκληρη την πόλη και να πάτε στη δουλειά χωρίς να πάρετε τις δημόσιες συγκοινωνίες ή να περάσετε ώρες σε κυκλοφοριακές συμφόρηση με το αυτοκίνητο. Πιο πρακτικό, οικονομικό και οικολογικό, το ηλεκτρικό σκούτερ Zwheel είναι διαθέσιμο με διπλή προώθηση στο Amazon και κοστίζει 269 ευρώ αντί για 329 ευρώ. Απολαμβάνετε ήδη μια άμεση έκπτωση που μειώνει την τιμή της κάτω από 300 ευρώ. Αλλά επωφελείται επίσης από ένα κουπόνι μείωσης 30 ευρώ για ενεργοποίηση έτσι ώστε η παράδοση να ισχύει αυτόματα κατά την πληρωμή της παραγγελίας σας. Η παράδοση είναι δωρεάν και γρήγορη όταν παραγγείλετε στο Amazon με την Prime Subscription. Προετοιμαστείτε για μια ηλεκτριστική αστική εμπειρία χάρη σε αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο μετακίνησης στην πόλη.

Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ στην προώθηση στο Amazon είναι πτυσσόμενο. Εύκολο στη μεταφορά, μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς να αναλάβετε χώρο, που σας επιτρέπει να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς με το σκούτερ σας ή να το αποθηκεύσετε στον κορμό ενός αυτοκινήτου όταν πηγαίνετε διακοπές, για παράδειγμα. Διαθέτει μπαταρία 7,5 AH που μπορεί να φτάσει σε εύρος έως 20 χλμ. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 25 km/h χάρη σε έναν κινητήρα 300 watts. Το ηλεκτρικό σκούτερ Zwheel είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα διπλής πέδησης, οπίσθια φώτα LED και συμπαγή ελαστικά για μέγιστη ασφάλεια στο δρόμο. Χρησιμοποιήστε την ειδική εφαρμογή για να μάθετε την κατάσταση του σκούτερ σε πραγματικό χρόνο (μπαταρία, ταχύτητα κ.λπ.).

Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ πηγαίνει στην κορυφή των πωλήσεων του Αμαζονίου χάρη σε αυτό το καλό σχέδιο φλας

Ξεχάστε τις κυκλοφοριακές συμφόρηση με το Aovopro Electric Scooter. Το Amazon σας προσφέρει αυτή τη στιγμή εντός 290 ευρώ. Μια μεγάλη ευκαιρία να ανταλλάξετε το αυτοκίνητό σας για ένα πολύ δημοφιλές μέσο μεταφοράς.

Δημοσιεύτηκε στις 04/21/2023 στις 4:16 μ.μ

Η γραφή του κεφαλαίου δεν συμμετείχε στη σύνταξη αυτού του άρθρου.

Το Aovopro Electric Scooter, το οποίο επωφελείται από έκπτωση 3 % στο Amazon, θα αλλάξει τον τρόπο που μετακινείτε. Με αυτό, τα καθημερινά σας ταξίδια θα πάρουν μια άλλη διάσταση. Θα βρείτε το Aovopro Electric Scooter στα 289 ευρώ αντί για 299 ευρώ στο Amazon. Επιπλέον, μπορείτε να το πληρώσετε σε 4 φορές και έχετε παραδώσει σε μια εργάσιμη ημέρα. Πράγματι, με την εγγραφή στο Amazon Prime, θα επωφεληθείτε από την ελεύθερη παράδοση προτεραιότητας. Και αυτό δεν είναι όλο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές υπηρεσίες. Έτσι, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε χιλιάδες ταινίες και σειρές με μπόνους βίντεο. Αν σας αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια, τότε το Prime Gaming θα σας γεμίσει, με δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα. Τέλος, η Prime Reading σας επιτρέπει να διαβάσετε εκατοντάδες τίτλους. Όλα αυτά, για 69,99 ευρώ ετησίως με ένα μήνα που προσφέρεται. Amazon Prime, είναι επίσης προσβάσιμες πωλήσεις flash και πρόσκληση στην Prime Day.

Το Amazon σας προσφέρει μια μεγάλη προώθηση στο Aovopro Electric Scooter. Με αυτό, τελείωσε την ατελείωτη αναμονή σε κυκλοφοριακές συμφόρηση. Θα εξοικονομήσετε χρόνο και θα ανακαλύψετε ξανά την πόλη σας. Το τιμόνι του είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος, για να προσαρμοστεί σε όλα τα προφίλ. Με την αίτησή του, θα μπορείτε να συμβουλευτείτε την ταχύτητά σας, τα χιλιόμετρα ταξίδεψαν και πολλά άλλα. Το Aovopro Electric Scooter σας υπόσχεται μια αυτονομία έως και 30 χιλιομέτρων. Όσον αφορά την μπαταρία του, φορτώνεται σε 4 ώρες. Μπορείτε να το φορτώσετε τη νύχτα, θα είναι έτοιμο για την επόμενη μέρα. Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ μπορεί να φτάσει με ταχύτητα 25 χλμ./. Είναι εξοπλισμένο με δύο ελαστικά 8,5 ιντσών και δύο φρένα για την ασφάλειά σας. Επιπλέον, έχει φωτισμό να είναι ορατός από άλλους χρήστες, ακόμη και τη νύχτα. Πολύ συμπαγές, μπορεί επίσης να λυγίσει για να πάρει τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή να το πάρει στις διακοπές.

Μερικοί σύνδεσμοι μπορούν να δημιουργήσουν μια επιτροπή κεφαλαίου. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν.