Ποια είναι η τιμή σε ώρες εκτός λειτουργίας για ηλεκτρική ενέργεια?, Ρυθμιζόμενη τιμή EDF Blue Price 2023: Τιμή ανά kWh Off -peak/Base

Ρυθμιζόμενη τιμή EDF Blue Price 2023: Τιμή ανά kWh Off -peak/Base

Contents

Είναι η τιμή EDF μπλε το φθηνότερο ? Κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης το 2022, ο ρυθμός EDF Blue ήταν το φθηνότερο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας χάρη στο σύστημα της ασπίδας τιμών ενέργειας που αναπτύχθηκε από το κράτος για να καλύψει την αύξηση. Οι μειώσεις των προσφορών της αγοράς (είτε σε εναλλακτικούς προμηθευτές είτε στο ίδιο το EDF) που χορηγήθηκαν σε σύγκριση με το ρυθμιζόμενο μπλε επιτόκιο έχουν διαγραφεί.

Ποια είναι η τιμή στο OFF -PEAK για ηλεκτρική ενέργεια ?

�� Η επιλογή πλήρους/εκτός αιχμής είναι κερδοφόρα ? Υπολογίστε την κερδοφορία μεταξύ της ώρας εκτός λειτουργίας και της επιλογής βάσης για τη διαμονή σας δωρεάν
09 75 18 41 65 Πρόγραμμα Μια υπενθύμιση
(Δωρεάν υπηρεσία Selectra – ανοικτή προς το παρόν)

Η τηλεφωνική πλατφόρμα έκλεισε επί του παρόντος (δωρεάν υπηρεσία – Ανοιχτή Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο από τις 8:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.)

Συνολική συνολική άμεση ενέργεια

Για τις ώρες εκτός λειτουργίας
λιγότερο ακριβό

Βρείτε το πλέγμα τιμών KWH σε πλήρεις ώρες και OFF -PEAKE HOURS για το 2023 και τις συμβουλές μας για τα διάφορα προφίλ κατανάλωσης. Για τους καταναλωτές να είναι επωφελής η επιλογή off-peak ?

2 ώρες την ημέρα εκτός λειτουργίας -οι ώρες παροχής δεν θα ενεργοποιηθούν πλέον μεταξύ του μεσημέρι και των 2 μ.μ !
Ανησυχείτε ? Είναι η αλλαγή των ωρών πλήρους ωρών/εκτός αιχμής ? Για να μειωθεί ο κίνδυνος έλλειψης ηλεκτρικής ενέργειας στη Γαλλία, το κράτος επιθυμεί να ενεργήσει στις κορυφές της κατανάλωσης. Το διάταγμα της 22ης Σεπτεμβρίου 2022 σχετικά με τις συσκευές καταμέτρησης σε δημόσια δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας εξουσιοδοτεί την Enedis Κόψτε την ώρα 2 ώρες την ημέρα.
Μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για όλες τις ερωτήσεις/απαντήσεις ! Συχνές ερωτήσεις των 2 ωρών ανά ημέρα εκτός λειτουργίας -οι ώρες δεν ενεργοποιήθηκαν και περικοπή ρεύματος

Η τιμή των ωρών εκτός λειτουργίας του EDF με ρυθμιζόμενο επιτόκιο

Τιμή σε € Συμπεριλαμβανομένου του φόρου της προσφοράς ρυθμιζόμενου ηλεκτρικού ρεύματος που ρυθμίζεται μέχρι σήμερα στις 25/09/2023

�� Τιμές ηλεκτρικής ενέργειας σε ώρες εκτός λειτουργίας EDF και Totalnergies

Η επιλογή πλήρους ώρας -Peak Hours (HPHC) επιτρέπει επωφεληθείτε από μια μειωμένη τιμή kWh κατά τις ώρες Όπου η ζήτηση στον ηλεκτρικό ρεύμα είναι η χαμηλότερη (γενικά τη νύχτα, γεγονός που εξηγεί ότι η τιμή των ωρών πλήρους και εκτός λειτουργίας ονομάζεται μερικές φορές η τιμή ημέρας / νύχτας). Το ποσό αυτής της μείωσης ποικίλλει από έναν προμηθευτή στον άλλο.

ΜΕΓΑΛΟ’Η επιλογή HPHC προσφέρεται από πολλούς προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας. Για να δημιουργήσουμε μια σύγκριση των τιμών, επιλέξαμε δύο από τους κύριους Γάλλους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας: ο EDF, ο ιστορικός και ο συνολικός προμηθευτής, που ονομάστηκε προηγουμένως Total Direct Energie. Άνοιξη και άμεση energie). Παρουσιάζουμε κάτω από την προσφορά online TotalNergies και τη ρυθμιζόμενη τιμή του EDF. Σημειώστε ότι αυτοί οι δύο μεγάλοι προμηθευτές προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προσφορών. Για σύγκριση όλων των προμηθευτών της αγοράς, χρησιμοποιήστε τον συγκριτή μας.

Η τιμή της συνδρομής, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, αντιστοιχεί στο Σταθερό μερίδιο του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος. Επομένως, η τιμή του δεν ποικίλλει ανάλογα με την κατανάλωση KWH. Βρείτε το πλέγμα τιμολόγησης της ετήσιας συνδρομής για άτομα που αφορούν την προσφορά των ωοειδών ωρών και της μπλε τιμής του EDF σε πλήρεις ώρες εκτός λειτουργίας -.

Ο Η τιμή KWH αντιστοιχεί στη μεταβλητή μερίδιο του τιμολογίου, είναι απαραίτητο να πολλαπλασιαστεί με τον αριθμό των kWh που καταναλώνεται. Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει τις τιμές του kWh της προσφοράς Onlinenergies online και της ρυθμιζόμενης τιμής του EDF Blue Sky σε ώρες εκτός αιχμής για τα άτομα.

€ Τιμές για την περιοδεία Eco Electricity of the Totalnergies Supervished Supplier 25/09/2023

�� Η πλήρης ώρα εκτός αιχμής είναι ένα καλό σχέδιο ?

Η επωφελής επιλογή -ώρα ώρας για μεγάλους καταναλωτές.

Το 2018, 13 εκατομμύρια νοικοκυριά είχαν την επιλογή πλήρους ώρας. Η μέση κατανάλωση γαλλικών είναι 7.000 kWh/έτος για όσους έχουν τις ώρες και τις ώρες εκτός λειτουργίας έναντι λιγότερο από 3.000 kWh/έτος για όσους είναι προαιρετικές βάσεις. Είναι επομένως ο μεγαλύτερος καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας που έχουν την επιλογή πλήρους ώρας και OFF -PEAK Ώρες και αυτό είναι λογικό. Αυτή είναι η μόνη περίπτωση στην οποία η προτιμησιακή τιμή της KWH σε ώρες εκτός λειτουργίας αντισταθμίζει την υψηλή τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας σε ολόκληρες ώρες και το πρόσθετο κόστος της συνδρομής.

Ηλεκτρικό σωρό

. που μπορούν να μεταφέρουν την κατανάλωσή τους τουλάχιστον 30% κατά τη διάρκεια των ωρών εκτός λειτουργίας.

Για έναν μεγάλο καταναλωτή, πώς να γνωρίζετε αν η επιλογή OFF -PEAK Hour θα ήταν ανταγωνιστική σύμφωνα με τα προφίλ ? Στην πραγματικότητα, η επιλογή είναι ελκυστική μόνο για τους μεγάλους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας που μπορούν Μετακινήστε τουλάχιστον το 30% της κατανάλωσής τους Κατά τη διάρκεια των ωρών εκτός λειτουργίας (επομένως, γενικά, τη νύχτα).

Συνεπώς, είναι απαραίτητο Αναλύστε τις περισσότερες ενεργειακές χρήσεις και δείτε αν είναι δυνατόν να μετακινήσετε μέρος της κατανάλωσής σας τη νύχτα. Εάν ο θερμαντήρας νερού μπορεί, για παράδειγμα, να λειτουργήσει τη νύχτα, εάν η κυκλοφορία μεγάλων οικιακών συσκευών (πλυντήριο, στεγνωτήριο, πλυντήριο πιάτων) μπορεί να προγραμματιστεί για να τρέξει σε ώρες εκτός αιχμής, η επιλογή πλήρους ώρας μπορεί τότε να είναι ανταγωνιστικός. Εάν το ζεστό νερό και η θέρμανση δεν είναι ηλεκτρικά, δεν είναι ενδιαφέρον να επιλέξετε την επιλογή OFF -PEAK Hour, αφού θα είναι πιο ακριβό από την επιλογή βάσης.

Συμβουλή για χρήστη δεξαμενής ζεστού νερού. Τα περισσότερα μπαλόνια ζεστού νερού μπορούν να είναι προγραμματιζόμενα για να λειτουργούν κυρίως σε ώρες εκτός λειτουργίας και να κάνουν την επιλογή πλήρους ώρας και κοίλων ωρών ενδιαφέρουσα επιλογή. Στον ηλεκτρικό πίνακα, υπάρχουν 3 θέσεις: αναγκαστικός περίπατος (λειτουργεί ανά πάσα στιγμή), αυτοκίνητο (λειτουργεί μόνο σε ώρες εκτός λειτουργίας) και Διαταραχές (δεν λειτουργεί πια). Συνιστάται να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης λειτουργίας που επιτρέπει στη δεξαμενή ζεστού νερού να λειτουργεί μόνο κατά τη διάρκεια των ωρών εκτός λειτουργίας. Κατά τη διάρκεια ολόκληρων ωρών, η δεξαμενή ζεστού νερού σταματάει.

Επίδειξη σε στοιχεία για την ανταγωνιστικότητα των ωρών εκτός λειτουργίας για ένα διαμέρισμα

Διαμέρισμα 80 m² σε 6 kVA και με κατανάλωση 10.000 kWh/έτος

Για να λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με τη φθηνότερη επιλογή τιμών στην περίπτωσή της, είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία Selectra στο ☎️ 09 75 18 41 65 (Δευτέρα-Ανδρέντα 7 π.μ. έως 9 μ.μ., Σάββατο 8:30 π.μ. έως 6:30 μ.μ. 9 π.μ. έως 5 μ.μ.).

Προσομοιώσεις που έγιναν μέσω του Selectra Comparator με βάση τις ρυθμιζόμενες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας τον Σεπτέμβριο του 2022, Power 6 KVA για 80 m² όλα τα ηλεκτρικά στέγαση με 2 κατοίκους.

Για την πλήρη ώρα εκτός λειτουργίας -η επιλογή Hours για να είναι επωφελής, είναι επομένως απαραίτητο η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας να πρέπει να είναι Περισσότερο από 30 % σε ώρες εκτός λειτουργίας αν βρίσκεστε σε 6 kva.

Διαμέρισμα 100 m² σε 9 kVA και με κατανάλωση 12.000 kWh/έτος

9 KVA: Προσομοίωση ετήσιων λογαριασμών ανάλογα με την κατανάλωση σε kWh και την προαιρετική επιλογή – στρογγυλές ορθοστάτες

Νοικοκυριό Βάση (€ TTC) OFF -PEAK HOURES (€ TTC)
Κατανάλωση 12.000 kWh/έτος Συνδρομή/έτος Κατανάλωση Σύνολο Συνδρομή/έτος Κατανάλωση πλήρους ωρών Κατανάλωση κοίλες ώρες Σύνολο
Εάν HP = 80 % και HC = 20 % 170 € 2088 € 2258 € 183 € 1767 € 352 € 2303 € €
Εάν HP = 70 % και HC = 30 % 170 € 2088 € 2258 € 183 € 1546 € 529 € 2259 € €
Εάν HP = 60 % και HC = 40 % 170 € 2088 € 2258 € 183 € 1326 € 706 € 2214 € €
Εάν HP = 50 % και HC = 50 % 170 € 2088 € 2258 € 183 € 1105 € 882 € 2170 € €
Εάν HP = 40 % και HC = 60 % 170 € 2088 € 2258 € 183 € 884 € 1158 € 2125 € €

Προσομοιώσεις που έγιναν μέσω του Selectra Comparator με βάση τις ρυθμιζόμενες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας το Σεπτέμβριο του 2022, ισχύς 9 kVA για 100 m² όλα τα ηλεκτρικά στέγαση με 3 κατοίκους.

Για την πλήρη ώρα εκτός λειτουργίας -η επιλογή Hours για να είναι επωφελής, είναι επομένως απαραίτητο η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας να πρέπει να είναι Περισσότερο από 30 % σε ώρες εκτός λειτουργίας αν βρίσκεστε σε 9 kva.

�� Πώς μπορώ να ξέρω αν έχω ώρες – ?

Για να μάθετε αν η συνδρομή είναι προαιρετική OFF -PEAK ή βασική επιλογή, πρέπει Κοιτάξτε τον τελευταίο λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας : Στην ενότητα “Χαρακτηριστικά της τιμής σας”, η επιλογή τιμής θα αναφέρεται στη “βάση” ή στο “Off -Peak Hours”.

Τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας Off

Επιπλέον, σε περίπτωση κίνησης, είναι δυνατόν να εξετάσουμε τη δήλωση του μετρητή σας (συχνά κατασκευασμένες στο απόθεμα – μάθετε περισσότερα και κατεβάστε ένα απόθεμα). Εάν ο δείκτης κατανάλωσης εμφανίζεται σε μία μόνο γραμμή, δεν υπάρχουν ώρες εκτός λειτουργίας, ο συνδρομητής είναι επομένως προαιρετικός, με μία μόνο τιμή kWh. Εάν η κατανάλωση εμφανίζεται σε δύο διαφορετικές γραμμές, είναι η επιλογή OFF -Peak Hour που έχει εγγραφεί.

Είναι επίσης δυνατό να βρείτε αυτές τις πληροφορίες εξετάζοντας τον μετρητή σας:

Σύνδεσμος επικοινωνίας και έξυπνος μετρητής

Για ένα Linky επικοινωνία και έξυπνος μετρητής, Πατήστε το κουμπί κύλισης “+” μέχρι να εμφανιστεί η επιλογή τιμής.

Ηλεκτρομηχανικοί μετρητές

Για ένα ηλεκτρομηχανικός μετρητής (Old Metal Wheel Version): Εάν διαθέτει δύο κλήσεις, είναι διαθέσιμη η επιλογή OFF -PEAK Hour, εμφανίζει το καθένα ένα δείκτη κατανάλωσης (μία σε ώρες και μία στις ώρες εκτός λειτουργίας). Εάν έχει μόνο ένα, είναι η βασική επιλογή που λειτουργεί, οπότε δεν υπάρχουν ώρες εκτός λειτουργίας.

Ηλεκτρονικός μετρητής

Για ένα ηλεκτρονικός μετρητής : Κοιτάξτε πόσα διαφορετικά ευρετήρια εμφανίζονται όταν πατήσετε το κουμπί κύλισης: Εάν εμφανιστεί μόνο ένας δείκτης, δεν υπάρχουν παρατάξεις. Εάν εμφανιστεί ένας δεύτερος δείκτης πατώντας ξανά το κουμπί κύλισης, ενεργοποιείται η επιλογή OFF -PEAK.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επιλογή OFF -PEAK HOUR είναι διαθέσιμη μόνο από το 6 kVA Meter Power: 3 kVA Οι συνδρομητές είναι αναγκαστικά προαιρετικά βάση.

�� Όταν ισχύει η νυχτερινή τιμή ?

Υπάρχει Οκτώ κοίλες ώρες την ημέρα. Μέχρι την έλευση των μετρητών Linky, τις ακριβείς ώρες των ωρών εκτός λειτουργίας καθορίστηκαν σύμφωνα με τους δήμους ή τις περιοχές για μεγάλες πόλεις. Τώρα οι ώρες είναι τυχαία σε κάθε πάγκο σύνδεσης.

Γενικά, οι ώρες εκτός λειτουργίας βρίσκονται σε ένα μόνο μπλοκ, τη νύχτα, εξ ου και το όνομα της νύχτας που μερικές φορές συνδέεται με αυτά. Αλλά, μπορεί να συμβεί ότι χωρίζονται μεταξύ της ημέρας (1:30 π.μ. κατά τη διάρκεια του γεύματος ή το απόγευμα) και τη νύχτα (6:30 π.μ.).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι αδύνατο να επιλέξετε αυτές τις κοίλες ώρες μόνοι σας. Αυτά καθορίζονται σύμφωνα με τους δήμους. Οι ώρες εκτός λειτουργίας αναφέρονται στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, με τα άλλα χαρακτηριστικά της τιμής (συχνά στο πίσω μέρος του τιμολογίου). Οι ώρες εκτός αιχμής είναι επίσης διαθέσιμες παρακάτω ενημερώνοντας την πόλη ή τον ταχυδρομικό κώδικα του, Στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο “Γνωρίστε τις ώρες του“”.

Γνωρίστε τις ώρες και έχω έναν πάγκο σύνδεσης

Τα χρονοδιαγράμματα των ωρών εκτός λειτουργίας σας κατανέμονται τυχαία από την Enedis. Εάν έχετε ήδη OFF -PEAK Ώρες πριν εγκαταστήσετε τον μετρητή σύνδεσης, τα προγράμματα παραμένουν αμετάβλητα. Από την άλλη πλευρά, μόλις εγκατασταθεί ο νέος μετρητής, αλλάζετε την επιλογή τιμής σας και θέλετε να επωφεληθείτε από τις ώρες εκτός λειτουργίας, το Enedis θα σας αποδώσει σε ώρες, ανεξάρτητα από την πόλη σας.

Για να γνωρίζετε τις ώρες εκτός λειτουργίας που σχετίζονται με τον μετρητή σύνδεσης, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα:

Ποιες είναι οι ώρες εκτός λειτουργίας του μετρητή μου ?

Προκειμένου να αποκτήσετε τις ώρες λειτουργίας που σχετίζονται με τον μετρητή σύνδεσης, χρειαζόμαστε τον αριθμό PDL σας (σημείο παράδοσης).

Γνωρίστε τις ώρες εκτός λειτουργίας μου αν δεν έχω πάγκο σύνδεσης

Γνωρίστε τις ώρες εκτός αιχμής του μη επενδυτικού μετρητή μου

Γνωρίστε τις ώρες του στην πόλη του

Εισαγάγετε τον δήμο ή τον ταχυδρομικό σας κώδικα για να δείτε τις κοίλες ώρες: *

 • Allex – 26400
 • Arpavon – 26110
 • Arthemonay – 26260
 • Acelon – 26340
 • Aulan – 26570

Συμβουλευτείτε τα προγράμματα υπό φόρτωση.

Τιμολόγιο EDF Βρείτε τις ώρες ηλεκτρικής ενέργειας

��’hy ?

Εάν έχετε έναν μετρητή σύνδεσης, μια αλλαγή επιλογής τιμής (πέρασμα από την επιλογή HPHC στην επιλογή βάσης ή αντίστροφα) δεν χρεώνεται, γιατί Δεν απαιτεί την παρέμβαση ενός τεχνικού. Ωστόσο, εάν δεν έχετε ακόμα τον μετρητή σύνδεσης, Μια παρέμβαση από έναν τεχνικό είναι απαραίτητη και χρεώνεται € 60,80 (Βραβείο Enedis ενημερωμένο την 1η Σεπτεμβρίου 2023).

Xavier Pinon

Μετά από ένα διεθνές επιχειρηματικό δίπλωμα με ειδικότητα ενέργειας, ο Xavier συν-crere της εταιρείας Selectra με Aurian de Maupeou. Έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Η Ενεργειακή Λιανική Αγορά, ο Ανταγωνισμός σε Δράση στην Ηλεκτρική Ενέργεια και το Αέριο” (2015) σε συνεργασία με τον Thomas Véron. Ο Xavier δημοσιεύει τακτικά άρθρα σχετικά με τα διεθνή νέα της ηλεκτρικής ενέργειας και των συγκρίσεων μεταξύ των χωρών.

Εξοικονομήστε χρήματα στον ηλεκτρικό ρεύμα και/ή στο λογαριασμό αερίου Συγκρίνετε τις τιμές ενέργειας με τον συγκριτή SELECTRA !
09 75 18 41 65 Δωρεάν υπενθύμιση
(Non -sturchared Number – Δωρεάν υπηρεσία – Ανοίγεται αυτή τη στιγμή) Ανακοίνωση

Η τηλεφωνική πλατφόρμα έκλεισε επί του παρόντος (δωρεάν υπηρεσία – Ανοιχτή Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο από τις 8:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.)

Ρυθμιζόμενη τιμή EDF Blue Price 2023: Τιμή ανά kWh Off -peak/Base

Ρυθμισμένη τιμή EDF μπλε

Το μπλε επιτόκιο είναι το ρυθμιζόμενο ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας, που καθορίζεται από τις δημόσιες αρχές, το οποίο απευθύνεται σε ιδιώτες πελάτες και επαγγελματίες με μετρητή ισχύος μικρότερη ή ίση με 36 kVA. Μετά από αύξηση +4 % τον Φεβρουάριο του 2022 και +15 % τον Φεβρουάριο του 2023, η τιμή ανά kWh του EDF είναι τώρα 0.€ 2276 σε βάση 6 kva με ρυθμιζόμενο μπλε επιτόκιο. Τον Φεβρουάριο του 2024 προγραμματίζεται μια νέα αύξηση, αλλά δεν πρέπει να υπερβαίνει το +10 % σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Bruno Le Maire.

Για τα άτομα, η μπλε τιμή του EDF είναι διαθέσιμη σε τέσσερις επιλογές καταμέτρησης (επιλογές τιμολογίων):

Ρυθμιζόμενη edf blue rate: Τα βασικά στοιχεία που πρέπει να θυμάστε

 • Τον Φεβρουάριο του 2024, ο ρυθμιζόμενος μπλε ρυθμός του EDF θα πρέπει να αυξηθεί περαιτέρω, Αλλά η αύξηση δεν θα υπερβαίνει το +10 % Χάρη στην ασπίδα των τιμών σύμφωνα με τις δηλώσεις του Bruno Le Maire, Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών.
 • Τον Αύγουστο του 2023, ο ρυθμιζόμενος μπλε ρυθμός του EDF αυξήθηκε κατά 10% συμπεριλαμβανομένου του φόρου (αύξηση του κράτους, αντί για +75 %, συμπεριλαμβανομένου του φόρου), αφού αυξήθηκε κατά 15 % το Φεβρουάριο του 2023 και 4 Φεβρουαρίου 2022
 • Αρκετές επιλογές τιμολόγησης:
  • Επιλογή βάσης: Μόνο μία τιμή ανά kWh για την μπλε τιμή μπλε βάσης
  • Εκκλησιασμένες ώρες εκτός λειτουργίας -ώρες: δύο τιμές ανά kWh ανάλογα με την ώρα της ημέρας: το KWH είναι φθηνότερο 8 ώρες την ημέρα (τη νύχτα κατά κανόνα) και το υπόλοιπο του χρόνου (4 μ.μ.)
  • Επιλογή EJP: Τρεις τιμές kWh σύμφωνα με την ημέρα του έτους
  • Επιλογή Tempo: Έξι τιμές ανά kWh, ανάλογα με την ημέρα και την ώρα της ημέρας:
   • Τρεις τύποι ημερών : Κόκκινο (πολύ ακριβό kWh, 22 ημέρες το χειμώνα), λευκό (kWh μέτρια ακριβό, 43 ημέρες το χρόνο) και μπλε (kWh σε πλεονεκτικές τιμές κάθε άλλη μέρες)
   • ένα πλήρες ποσοστό ώρας και μια τιμή εκτός λειτουργίαςΓια καθένα από αυτά τα είδη ημέρας.

   �� Ρυθμιζόμενα πλέγματα eDF μπλε τιμολόγια

   Οι περισσότεροι γαλλικοί μετρητές χωρίζονται σε σχεδόν ίσα μέρη μεταξύ της επιλογής βάσης και της επιλογής Off -Peak Hour (διαφορετικές επιλογές τιμών).

   1. EDF μπλε τιμές τιμών
    1. Η προαιρετική τιμή EDF μπλε βάση
    2. Η προαιρετική τιμή EDF μπλε OFF -PEAK Ώρες
    3. Η προαιρετική τιμή EDF μπλε EJP
    4. Η προαιρετική τιμή EDF μπλε ρυθμός

    Γραφικό: Selectra – Πηγή: CRE

    Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο ρυθμιζόμενος ρυθμός ισχύος (TRV) αντιστοιχεί στον ρυθμό μπλε. Το EDF είναι επίσης ο μόνος προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας που εξουσιοδοτείται στις ρυθμιζόμενες τιμές της αγοράς. Παραμένει η πιο διαδεδομένη συνδρομή για άτομα στη Γαλλία, αν και δεν είναι η πιο πλεονεκτική συνδρομή. Πράγματι, από το 2007, οι καταναλωτές έχουν την επιλογή μεταξύ της αγοράς της ηλεκτρικής ενέργειας με το ρυθμισμένο μπλε επιτόκιο στο EDF ή σε τιμές αγοράς στον προμηθευτή της επιλογής τους, μερικές φορές φθηνότερες από το μπλε επιτόκιο.

    KWH Τιμή της τιμής EDF Blue
    Ρυθμιζόμενο ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας

    3 KVA

    0.2276 €
    Πλήρεις ώρες/εκτός λειτουργίας : μη διαθέσιμο σε 3 kVA

    6 KVA

    0.2276 €
    Πλήρεις ώρες : 0.2460 €
    OFF -PEAK Ώρες : 0.1828 €

    9 KVA

    0.2276 €
    Πλήρεις ώρες : 0.2460 €
    OFF -PEAK Ώρες : 0.1828 €

    Τιμές € TTC Προαιρετική βάση ενημερωμένη την 1η Σεπτεμβρίου 2023
    Σε μπλε χρώμα: KWH Τιμή του ρυθμιζόμενου ποσοστού ηλεκτρικής ενέργειας (ρυθμός EDF μπλε) σε πλήρεις ώρες εκτός λειτουργίας –

    Ανακαλύψτε την πλήρη τιμή των TRVs EDF με τους παρακάτω πίνακες !

    Η τιμή της βάσης τιμών Blue: Grid Grid

    Τιμή σε € Συμπεριλαμβανομένου του φόρου της προσφοράς ρυθμιζόμενου ηλεκτρικού ρεύματος που ρυθμίζεται μέχρι σήμερα στις 25/09/2023

    Η τιμή της μπλε τιμής προαιρετική ώρα Hugs Hours: Πλέγμα τιμών

    Τιμή σε € Συμπεριλαμβανομένου του φόρου της προσφοράς ρυθμιζόμενου ηλεκτρικού ρεύματος που ρυθμίζεται μέχρι σήμερα στις 25/09/2023

    Γνωρίστε το EDF OFF -POEK HORES TIMES χάρη στον αριθμό PDL σας

    Επειδή η συνδρομή της είναι πιο ακριβή από τη βασική τιμή, η τιμή εκτός ώρας είναι κατάλληλη μόνο για χρήστες που καταναλώνουν πολύ ηλεκτρικό ρεύμα τη νύχτα (πλυντήριο ρούχων / πλυντήριο ρούχων και προγραμματιζόμενη νύχτα δεξαμενής ζεστού νερού κ.λπ.Ουσία. Η επιλογή OFF -PEAK Hour είναι διαθέσιμη μόνο από ισχύ 6 kVA.

    ΕΥΡΗΜΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ Ότι ο ρυθμός EDF μπλε
    Μερικοί ανταγωνιστικοί προμηθευτές της EDF προσφέρουν φθηνότερες τιμές. Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε με το Selectra στο:

    Ανακοίνωση – Η υπηρεσία μη συμβαλλομένου EDF

    Η τιμή της επιλογής EJP Blue Price: Pricing Grid

    Η επιλογή EJP δεν διατίθεται πλέον στο εμπόριο από το EDF από το 1998. Αυτό το επιτόκιο εξακολουθεί να υπάρχει για τους συνδρομητές που έχουν εγγραφεί πριν από αυτή την ημερομηνία και έχουν διατηρήσει πάντα την επιλογή. Το EDF προσφέρει μια διπλή τιμή με την επιλογή EJP: τιμές 4 φορές πιο ακριβές για 22 ημέρες (εξαπλώστε κατά τη διάρκεια του χειμώνα) και 2 φορές φθηνότερα τις 323 ημέρες που απομένουν.

    Πλέγμα τιμών της προσφοράς τιμών που ρυθμίζονται από ηλεκτρική ενέργεια από την επιλογή EDF EJP

    Ετήσια τιμή συνδρομής Κανονική τιμή ημέρας kwh Τιμή kWh Day EJP
    9 KVA 187.56 € 0.1518 € 1.4958 €
    12 KVA 223.20 € 0.1518 € 1.4958 €
    15 kVA 259.44 € 0.1518 € 1.4958 €
    18 KVA 294.60 € 0.1518 € 1.4958 €
    36 KVA 515.52 € 0.1518 € 1.4958 €

    Τιμή σε € Συμπεριλαμβανομένου του φόρου της προσφοράς ρυθμιζόμενου ηλεκτρικού ρεύματος που ρυθμίζεται μέχρι σήμερα στις 25/09/2023

    EJP: Μια τιμή και πάλι επωφελής, το ποσοστό EJP είναι και πάλι ενδιαφέρον για τους καταναλωτές σε ένα πλαίσιο ενεργειακής κρίσης όπου η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας έχει αυξηθεί. Ωστόσο, η επιλογή EJP δεν διατίθεται πλέον στο εμπόριο από την EDF και ορισμένοι εναλλακτικοί προμηθευτές προσφέρουν φθηνότερες τιμές καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Το κύριο μειονέκτημα της επιλογής EJP είναι ότι απαιτεί παρακολούθηση εάν το αύριο είναι το EJP για να μειώσει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και να αποφύγει να πληρώσει πάρα πολύ. Πράγματι, κατά τη διάρκεια των ημερών EJP, η τιμή ανά kWh είναι 4 φορές υψηλότερη.

    Η τιμή του μπλε επιλογής τιμών: Πλέγμα τιμών

    Η επιλογή Tempo έχει αντικαταστήσει με κάποιο τρόπο την επιλογή EDF EJP. Το EDF προσφέρει 6 διαφορετικές τιμές με την επιλογή Tempo: πλήρεις και κοίλες ώρες για διαφορετικούς τύπους εποχιακών ουσιών.

    Πλέγμα τιμών της προσφοράς τιμών που ρυθμίζονται από ηλεκτρική ενέργεια από το EDF Tempo Option Tempo

    Ετήσια τιμή συνδρομής �� kWh Price Blue ⚪ kWh Τιμή Λευκή Ημέρα �� kWh Red Day Price
    OFF -PEAK HOURES (HC) Πλήρεις ώρες (HP) Hc Ιπποδύναμη Hc Ιπποδύναμη
    6 KVA 153.60 € 0.1056 € 0.1369 € 0.1246 € 0.1654 € 0.1328 € 0.7324 €
    9 KVA 192.00 € 0.1056 € 0.1369 € 0.1246 € 0.1654 € 0.1328 € 0.7324 €
    12 KVA 231.48 € 0.1056 € 0.1369 € 0.1246 € 0.1654 € 0.1328 € 0.7324 €
    15 kVA 267.60 € 0.1056 € 0.1369 € 0.1246 € 0.1654 € 0.1328 € 0.7324 €
    18 KVA 303.48 € 0.1056 € 0.1369 € 0.1246 € 0.1654 € 0.1328 € 0.7324 €
    30 kVA 457.56 € 0.1056 € 0.1369 € 0.1246 € 0.1654 € 0.1328 € 0.7324 €
    36 KVA 531.36 € 0.1056 € 0.1369 € 0.1246 € 0.1654 € 0.1328 € 0.7324 €

    Τιμή σε € Συμπεριλαμβανομένου του φόρου της προσφοράς ρυθμιζόμενου ηλεκτρικού ρεύματος που ρυθμίζεται μέχρι σήμερα στις 25/09/2023

    Tempo: Μια σύνθετη τιμή Η τιμή του ρυθμού είναι οι πιο περίπλοκες και λιγότερο διαδεδομένες τιμές που πωλούνται από την EDF. Δεν συνιστάται για τους καταναλωτές εξοπλισμένους με ηλεκτρική θέρμανση. Επιπλέον, αυτή η επιλογή προορίζεται μόνο για τις υψηλότερες εξουσίες του μετρητή (από 6 kva). Ωστόσο, με την ενεργειακή κρίση, η επιλογή Tempo είναι από τις πιο επωφελείς στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

    �� Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στο ρυθμιζόμενο ποσοστό EDF Blue ?

    Τιμολόγιο EDF

    Η EDF προσφέρει τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην ακόλουθη προσφορά τιμών EDF Blue:

    • Περιοχή πελατών ο λογαριασμός μου EDF : Ο προσωπικός χώρος του EDF καθιστά δυνατή τη διαχείριση της σύμβασής σας EDF, για να συμβουλευτείτε τα τιμολόγιά σας, να κάνετε την πληρωμή, να κατεβάσετε την απόδειξη της διεύθυνσης EDF ή να ακολουθήσετε την κατανάλωση EDF
    • Edf & me mobile Application : Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει την πρόσβαση στην περιοχή του πελάτη σας στον λογαριασμό μου στο smartphone ή στο tablet
    • Εργαλείο ε.quilibre : Αυτό το εργαλείο προσβάσιμο στην περιοχή πελάτη EDF επιτρέπει την αποθήκευση στο τιμολόγιο EDF
    • Δήλωση εμπιστοσύνης EDF : Αυτό το εργαλείο προσβάσιμο στην περιοχή πελάτη EDF καθιστά δυνατή την αύξηση του μετρητή EDF και τη μετάδοση του στον προμηθευτή για να πληρώσει για κατανάλωση στην πραγματικότητα.

    �� Οι γενικές προϋποθέσεις πώλησης (GTC) της Blue Price EDF

    Όπως όλοι οι προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, η EDF παρέχει τις γενικές συνθήκες πωλήσεων (CGV) σε απευθείας σύνδεση για την ρυθμιζόμενη προσφορά τιμής μπλε επιτοκίου. Για να συμβουλευτείτε το CGV του ρυθμού EDF Blue, απλά κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί:

    Το ρυθμιζόμενο μπλε επιτόκιο που διατίθεται στο εμπόριο από την EDF είναι σύμβαση χωρίς δέσμευση περιόδου ενός έτους με σιωπηρή ανανέωση. Ακόμη και αν η σύμβαση ενός έτους βρίσκεται σε εξέλιξη, ο πελάτης μπορεί να τερματίσει το συμβόλαιο του EDF Blue Tariff ανά πάσα στιγμή, δωρεάν, χωρίς καθυστέρηση και χωρίς λόγο. Σε περίπτωση τερματισμού για αλλαγή προμηθευτή, διατηρώντας παράλληλα το όνομα του κατόχου της σύμβασης και τη διεύθυνση, δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί προσέγγιση τερματισμού με το EDF. Αυτός είναι ο νέος προμηθευτής που επιλέχθηκε αυτόματα και δωρεάν για να τερματίσει τη σύμβαση στο EDF.

    Οι πελάτες που έχουν εγγραφεί στο Blue Tariff στο EDF μπορούν να επιλέξουν δύο μεθόδους χρέωσης:

    • Εκεί μηνιαία πληρωμή : Ο πελάτης πληρώνει ένα σταθερό ποσό μηνιαίως, με βάση την εκτίμηση της ετήσιας κατανάλωσης του προκειμένου να διανείμει τα έξοδα κατά τη διάρκεια του έτους. Αυτή η μέθοδος χρέωσης προορίζεται για τους πελάτες που επιλέγουν πληρωμή με άμεση χρέωση.
    • Εκεί διμηνιαίος : Ο πελάτης μπορεί να χρεωθεί είτε σε εκτίμηση είτε με βάση την πραγματική του κατανάλωση μεταδίδοντας μια αυτόματη λήψη στο EDF (“Εμπιστοσύνη της εμπιστοσύνης”, το ισοδύναμο του Autore, CF. πιο χαμηλα).

    Ο τρόπος πληρωμής είναι επίσης στην επιλογή του καταναλωτή. Οι πελάτες στο EDF Blue Rate μπορούν να πληρώσουν για το τιμολόγιό τους από:

    • κάρτα τράπεζας : Ο πελάτης πληρώνει το τιμολόγιό του συνδέοντας την περιοχή του πελάτη του στον ιστότοπο EDF ή τηλεφωνικά καλώντας τον αυτοματοποιημένο φωνητικό διακομιστή EDF στο ☎️ 0 800 123 333 ;
    • χρέωση : Αυτή η μέθοδος πληρωμής είναι διαθέσιμος ως μέρος μηνιαίας πληρωμής σε διάστημα 10 ή 11 μηνών
    • τηλεμεταφορά : Κάθε τιμολόγιο, ο πελάτης πηγαίνει στον προσωπικό του online χώρο για να επικυρώσει την πληρωμή με άμεση χρέωση
    • έλεγχος ;
    • ΥΠΟΔΕΙΞΗ;
    • μετρητά : Ο πελάτης πρέπει στη συνέχεια να δημιουργήσει μια “εντολή μετρήσεων” στο ταχυδρομείο. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε να επωφεληθείτε από τη “Σύμβαση Λογαριασμού” EDF Count “έτσι ώστε η πληρωμή να γίνεται χωρίς κόστος.

    �� Η αύξηση της ρυθμιζόμενης τιμής EDF Blue κατά 15% καλύφθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2023

    Ο ρυθμός μπλε καθορίζεται από την Επιτροπή Ρυθμιστικής Ενέργειας (CRE), α Ανεξάρτητη δημόσια οργάνωση. Η μπλε τιμή έχει οριστεί για την κάλυψη του λειτουργικού κόστους του EDF (εμπορικά έξοδα, συντήρηση και εκμετάλλευση του δικτύου, αλλά και κόστος παραγωγής) ή τα έξοδα αυτά αυξάνονται για αρκετά χρόνια. Το μπλε επιτόκιο έχει αυξηθεί κάθε χρόνο για 15 χρόνια, εκτός από μια μικρή πτώση το 2016.

    Αυτές οι αυξήσεις πρέπει να επεκταθούν, Δεδομένου ότι οι αυξήσεις τα τελευταία χρόνια δεν επαρκούν για την κάλυψη της αύξησης των λειτουργικών δαπανών του πυρηνικού στόλου του EDF, των οποίων οι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής γερνά. Προστέθηκε σε αυτό είναι το κόστος αναβάθμισης του πυρηνικού πάρκου μετά από εκδηλώσεις Fukushima, καθώς και επενδύσεις σε δίκτυα μεταφοράς και διανομής. Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ένα Οι φόροι ενέργειας αυξάνονται, και ειδικότερα το CSPE που οικονομικά χρηματοδοτεί την ανάπτυξη πράσινων ενεργειών.

    Το 2020, η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας (ρυθμιζόμενο ποσοστό που αντιστοιχεί στον μπλε επιτόκιο) αυξήθηκε δύο φορές κατά 2,4 % τον Φεβρουάριο και 1,54 % τον Αύγουστο, ακολουθούμενη από νέες αυξήσεις το 2021 από 1,6 % τον Φεβρουάριο και 0,48 % τον Αύγουστο. Τον Σεπτέμβριο του 2021, το Η τιμή ηλεκτρικής ενέργειας έχει αυξηθεί στις ευρωπαϊκές υποτροφίες. Αυτή η νέα αύξηση εξηγείται από πολλούς παράγοντες: την επανάληψη της δραστηριότητας μετά την κρίση υγείας COVVI-19, την αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου +300 % μετά την αύξηση της ζήτησης για εργοστάσια αερίου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, την ανεπάρκεια της παραγωγής ανανεώσιμων πηγών ενέργειας λόγω της παραγωγής λόγω Κακές καιρικές συνθήκες ..

    Σύμφωνα με τους υπολογισμούς εμπειρογνωμόνων, η αναμενόμενη αύξηση Τον Φεβρουάριο του 2022 ήταν 44,5 % Excl, Κατά τη διάρκεια της εξαμηνιαίας αναθεώρησης που πρότεινε το CRE. Για να βοηθήσει τους Γάλλους καταναλωτές να αντιμετωπίσουν αυτήν την έκρηξη στις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας, η κυβέρνηση ανακοίνωσε το ανώτατο όριο αυτού αύξηση στο +4%. Η ασπίδα τιμών ενέργειας επιτρέπει στους καταναλωτές να μην υποβληθούν στην υψηλή αύξηση των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας, καθιστώντας έτσι την αγορά λιγότερο ελκυστική.

    Πράγματι, για το χειμώνα πτώσης 2022/2023, η τιμή EDF Blue είναι η πιο ανταγωνιστική προσφορά. Πολλοί ανταγωνιστές της EDF αγωνίζονται να ανταγωνιστούν το ρυθμιζόμενο ποσοστό που μπλοκαρίστηκε μέχρι το τέλος του 2022. Μερικοί έχουν ανασταλεί προσωρινά νέες συνδρομές. Άλλοι εναλλακτικοί προμηθευτές καταφέρνουν να προσφέρουν ίδιες τιμές στο EDF Blue Rate. Ορισμένοι προμηθευτές, ωστόσο, καταφέρνουν να ανταγωνιστούν με την EDF, όπως η Mint Energie που προσφέρει τιμή ανά kWh HT 10% φθηνότερο από το ρυθμιζόμενο επιτόκιο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

    Από την 1η Φεβρουαρίου 2023, ο ρυθμός EDF Blue και πάλι υποβλήθηκε σε ένα καπάκι που καλύφθηκε στο 15 %, συμπεριλαμβανομένου του φόρου (αντί του 99,22 % συμπεριλαμβανομένου του φόρου, χωρίς την ασπίδα των τιμών). Παρά την αύξηση αυτή, αυτή η προσφορά ναυαρχίδας EDF παραμένει μεταξύ των φθηνότερων στην αγορά με την ενεργειακή κρίση. Σύμφωνα με τον ιστότοπο υπηρεσίας-δημόσιου.FR, η αύξηση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος είναι κατά μέσο όρο € 25 το μήνα αντί για 200 ευρώ το μήνα (χωρίς την ασπίδα τιμών) για τα νοικοκυριά που θέρμανση με ηλεκτρική ενέργεια.

    �� Πώς να βρείτε φθηνότερα από την μπλε τιμή του EDF ?

    οικονομική οικονομία

    Ο ρυθμός ηλεκτρικής ενέργειας του μπλε παραμένει ο πιο συνηθισμένος. Πολλοί καταναλωτές δεν διαθέτουν πληροφορίες σχετικά με την ενεργειακή αγορά και δεν τολμούν να ανταγωνιστούν. Ωστόσο, όλοι οι Γάλλοι (συνδρομητές στο EDF ή σε εναλλακτικό προμηθευτή) τροφοδοτούνται από την ίδια ηλεκτρική ενέργεια και επωφελούνται από την ίδια τεχνική υπηρεσία (δημόσια υπηρεσία που παρέχεται από την Enedis, πρώην ERDF, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή).

    Είναι η τιμή EDF μπλε το φθηνότερο ? Κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης το 2022, ο ρυθμός EDF Blue ήταν το φθηνότερο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας χάρη στο σύστημα της ασπίδας τιμών ενέργειας που αναπτύχθηκε από το κράτος για να καλύψει την αύξηση. Οι μειώσεις των προσφορών της αγοράς (είτε σε εναλλακτικούς προμηθευτές είτε στο ίδιο το EDF) που χορηγήθηκαν σε σύγκριση με το ρυθμιζόμενο μπλε επιτόκιο έχουν διαγραφεί.

    Ωστόσο, από τις αρχές του 2023, ορισμένες προσφορές αγοράς προσφέρουν κυρίως εναλλακτικούς προμηθευτές έχουν προσφέρει περισσότερες ανταγωνιστικές τιμές. Μερικοί εναλλακτικοί προμηθευτές ευρετηριασμένα τις τιμές τους στις ρυθμιζόμενες τιμές προσφέροντας μειώσεις επίπεδης κατάστασης x ή y%, Εξασφαλίζοντας έτσι τον πελάτη να αποθηκεύσει στο τιμολόγιο του σε σχέση με το μπλε επιτόκιο.