Το διάσημο Dyson V8 Extra Pleaner Pleaner είναι σπασμένες τιμές κατά τη διάρκεια των γαλλικών ημερών, V8 Extra: Αυτή η ηλεκτρική σκούπα Dyson είναι η φθηνότερη γαλλική ημέρες χάρη σε αυτήν την προσφορά

V8 Extra: Αυτή η ηλεκτρική σκούπα Dyson είναι η φθηνότερη των γαλλικών ημερών χάρη σε αυτήν την προσφορά

Η άνοιξη για τις γαλλικές ημέρες ξεκίνησε επίσημα από την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 στη Γαλλία και τελειώνει την επόμενη Τρίτη. Από τώρα και στο εξής, αρκετοί έμποροι έχουν ήδη τραβήξει τις καλύτερες προσφορές τους. Εδώ είναι οι προσφορές που προτείνουμε στο Frandroid.

Το διάσημο Dyson V8 επιπλέον ηλεκτρικό σκούπα είναι σπασμένες τιμές κατά τις γαλλικές ημέρες

Εάν θέλετε να κάνετε το κατάλυμα σας μια ομορφιά, τότε αυτό το επιπλέον σκούπα Dyson V8 επιπλέον, η τιμή του οποίου πέφτει στο CDISCONT.

Αυτή τη στιγμή και κατά τη διάρκεια των γαλλικών ημερών, το CDISCONT σας προσφέρει μια δελεαστική τιμή στο επιπλέον Dyson V8. Αυτό παρουσιάζεται στα 299,99 ευρώ με άμεση έκπτωση 89 ευρώ. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτό, θα πρέπει να το κάνετε γρήγορα, επειδή η προώθηση είναι μόνο σύντομη χωρίς να μετράτε ότι τα αποθέματα θα μειωθούν γρήγορα δεδομένου του αιτήματος.

Στον ιστότοπο CDISCONT, το Extra Dyson V8 επηρεάζεται από μια υπέροχη προσφορά !

Αυτή η ηλεκτρική σκούπα Balai από τη διάσημη μάρκα Dyson θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο στις δουλειές των νοικοκυριών σας. Θα κενώσετε το ένα χέρι και χωρίς να το συνειδητοποιήσετε, καθώς είναι αποτελεσματικό και εξοπλισμένο με ενδιαφέροντα αξεσουάρ. Η σκόνη θα είναι μόνο μια μακρινή μνήμη σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Μετά το πέρασμα του, θα επωφεληθείτε από έναν καθαρότερο και πιο υγιεινό αέρα, ιδανικό εάν υποφέρετε από αλλεργίες.

Επωφεληθείτε από την προσφορά στο Dyson V8 επιπλέον ηλεκτρικό κενό σε μειωμένη τιμή

Ο κινητήρας Dyson V8 σε τιμή των 299,99 ευρώ με έκπτωση 89 ευρώ στο CDISCONT τρέχει στις 125.000 σ.α.λ. για να σας παρέχει μια ισχυρή και χωρίς συμβιβασμό αναρρόφησης. Με τις δύο βούρτσες πολλαπλών ορίων, θα αφαιρέσει τόσο τη σκόνη όσο και τα μαλλιά, τα μαλλιά των ζώων και τα συντρίμμια σε όλες τις επιφάνειες, τα χαλιά, τα χαλιά ή τα σκληρά δάπεδα. Χάρη στην ισχυρή μπαταρία της, μπορεί να παρέχει έως και 40 λεπτά ισχυρής αναρρόφησης χωρίς μείωση της διατροφής. Οι στερεές τρίχες νάιλον βοηθούν στην απομάκρυνση της σκόνης από χαλιά ή σκληρά δάπεδα, ενώ η μίνι μηχανοκίνητη βούρτσα μπορεί απαλά επίπλωση κενού όπως καναπέδες και κουρτίνες. Το μακρύ κορόιδο θα είναι ιδανικό για περιορισμένα μέρη. Ο προσαρμογέας για έπιπλα χαμηλού και ύψους που περιστρέφεται στους 90 ° θα φιλοξενήσει τη σκόνη κάτω και πάνω στα έπιπλα έτσι ώστε να μην είστε κουρασμένοι μετά τον καθαρισμό σας. Η συσκευή σας στη συνέχεια συνδέεται με τον σταθμό τοίχου φόρτωσης και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε πριν από την επόμενη χρήση του.

Η γραφή του BFMTV δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του περιεχομένου. Το BFMTV είναι πιθανό να λάβει αμοιβή όταν ένας από τους αναγνώστες μας προχωρά σε μια αγορά μέσω των συνδέσμων που ενσωματώνονται σε αυτό το άρθρο.

V8 Extra: Αυτή η ηλεκτρική σκούπα Dyson είναι η φθηνότερη των γαλλικών ημερών χάρη σε αυτήν την προσφορά

Όσον αφορά την αναρρόφηση, ο Dyson συντρίβει έναν καλό αριθμό ανταγωνιστών του. Η ποιότητα των προϊόντων της δικαιολογεί την υψηλή τιμή τους, αλλά ευτυχώς, είναι μερικές φορές δυνατή η εύρεση ασβεστών από ορείχαλκο της μάρκας σε μείωση. Αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτών των γαλλικών ημερών με το Dyson V8 Extra, η τιμή του οποίου πηγαίνει από 349 ευρώ σε 299 ευρώ στο Darty.

Δυστυχώς, αυτή η προσφορά ολοκληρώνεται τώρα. Μην πανικοβληθείτε, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες συμβουλές που είναι διαθέσιμες σήμερα στο Frandroid ή στο Twitter Fundroid Good Peals

Η αγορά banner αναρροφής αναμφισβήτητα κυριαρχείται από το Dyson. Δύσκολο να ανταγωνιστούν με τη βρετανική μάρκα σε αυτόν τον τομέα, καθώς τα μοντέλα του λάμπουν από τη δύναμή τους, την ευελιξία τους ή ακόμα και την πιο ήσυχη φιλοδοξία τους από άλλες αναφορές. Δυστυχώς, οι τιμές των ηλεκτρικών κενού Dyson είναι συχνά πολύ υψηλές. Έτσι, είναι κάτι περισσότερο από σκόπιμο να κοιτάξουμε από την πλευρά των παλιών αναφορών της μάρκας, οι οποίες είναι εξίσου ευέλικτες με τις πρόσφατες. Αυτό είναι για παράδειγμα η περίπτωση του επιπλέον V8, το οποίο δεν είναι πλέον πολύ νεαρό, αλλά που θα καθαρίσει αποτελεσματικά τα πατώματά σας, χάρη στην όμορφη δύναμη αναρρόφησης του. Είναι κατά τη διάρκεια των γαλλικών ημερών ότι μπορούμε να το βρούμε σε λιγότερο από 300 ευρώ.

Επιπλέον dyson v8 dyson

 • Μια εύχρηστη ηλεκτρική σκούπα
 • Καλή δύναμη αναρρόφησης
 • Μια αυτονομία των 40 λεπτών

Συνήθως εμφανίζεται στα 349 ευρώ, το Dyson V8 Extra Pleaner Vacuum προσφέρεται τώρα στα 299 ευρώ στο Darty.

Μια εύχρηστη ηλεκτρική σκούπα

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της αναρροφητικής σκούπας Dyson είναι πραγματικά η εξαιρετική τους ελιγμών. Το επιπλέον V8 έχει έτσι τη χαρακτηριστική ασύρματη μορφή ραβδί του κατασκευαστή, η οποία θα είναι πολύ εύκολο να χειριστεί και να μετακινηθεί, που θέλετε να πιπιλίζουν τα πατώματά σας, τα έπιπλα ύψους ή ακόμα και το ανώτατο όριο σας. Ειδική αναφορά για το βάρος του. Διαφορετικά, μπορεί ακόμη και να μετατραπεί σε ηλεκτρική σκούπα χεριών σε μία μόνο χειρονομία εάν είναι απαραίτητο. Για να λειτουργήσει, δεν υπάρχει ανάγκη σύνδεσης οποιασδήποτε υποδοχής: η πίεση στη σκανδάλη είναι αρκετή για να ενεργοποιήσει την ηλεκτρική κενό.

Για το V8 Extra για να εξασφαλίσει την αποστολή του όσο το δυνατόν καλύτερα, θα συνοδεύεται από αρκετά πολύ χρήσιμα αξεσουάρ, ξεκινώντας από διάφορες βούρτσες. Για παράδειγμα, θα έχουμε δικαίωμα σε μια βούρτσα μοτοσικλέτας που χάλια τα μαλλιά των ζώων ενώ θα τα ξεδιπλώσουμε και θα καθαρίσει ιδιαίτερα τα χαλιά καθώς και μια μίνι μηχανοκίνητη βούρτσα που θα αφαιρέσει την πιο ένθετη σκόνη. Ένας προσαρμογέας για χαμηλά έπιπλα και ένα μακρύ κορόιδο για περιορισμένα μέρη ολοκληρώνουν το σύνολο, χωρίς να ξεχνάμε τον σταθμό υποδοχής τοίχου για να επαναφορτίσει και να αποθηκεύσει τη συσκευή κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Επαρκής δύναμη για να φτιάξετε το δίχτυ

Εάν η Dyson έχει κάνει πολύ καλύτερο επίπεδο ισχύος αναρρόφησης από την έξοδο του επιπλέον V8, το τελευταίο θα εξασφαλίσει καλή απόδοση χάρη στον κινητήρα του με την τεχνολογία Cyclone 2 ακτινική, ικανή να εκτελέσει 110.000 σ.α.λ. Η ισχυρή φυγοκεντρική δύναμη που παράγεται έτσι θα ωθήσει τη σκόνη στη δεξαμενή της ηλεκτρικής σκούπας, συμπεριλαμβανομένων πολύ μικρών σωματιδίων. Και αυτό δεν είναι όλα: το επιπλέον V8 είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα φιλτραρίσματος που του επιτρέπει να καταγράφει αποτελεσματικά αλλεργιογόνα.

Από την πλευρά της αυτονομίας, το επιπλέον V8 μπορεί, ανάλογα με το εμπορικό σήμα, να λειτουργεί για 40 λεπτά σε ένα μόνο φορτίο. Και όσον αφορά την αποχέτευση του συλλέκτη, ένας έξυπνος μηχανισμός θα σας επιτρέψει να βγάλετε τη σκόνη σε μια μοναδική χειρονομία χωρίς να χρειάζεται να βάλετε τα χέρια σας στη βρωμιά για να το πετάξετε.

Όλα για τις γαλλικές ημέρες της άνοιξης του 2023

Η άνοιξη για τις γαλλικές ημέρες ξεκίνησε επίσημα από την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 στη Γαλλία και τελειώνει την επόμενη Τρίτη. Από τώρα και στο εξής, αρκετοί έμποροι έχουν ήδη τραβήξει τις καλύτερες προσφορές τους. Εδώ είναι οι προσφορές που προτείνουμε στο Frandroid.

 • Οι καλύτερες προσφορές smartphone από τις γαλλικές μέρες
 • Οι καλύτερες προσφορές από τις γαλλικές μέρες στο Amazon
 • Οι καλύτερες προσφορές από τις γαλλικές μέρες στο CDISCONT
 • Οι καλύτερες προσφορές από τις γαλλικές μέρες στο FNAC και το Darty
 • Οι καλύτερες προσφορές από τις γαλλικές μέρες στο Boulanger

Για να μην χάσετε κανένα καλό σχέδιο αυτού του γεγονότος, εδώ είναι μερικά αντανακλαστικά για να υιοθετήσετε τώρα, ώστε να μην χάσετε τίποτα από τις προσφορές που προτείνουμε:

 • Ακολουθήστε μας στο λογαριασμό μας στο Twitter @frandroidpromos αφιερωμένο μόνο στις καλές προσφορές (θυμηθείτε να ενεργοποιήσετε το κουδούνι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο)
 • Κατεβάστε την εφαρμογή Fandroid (διαθέσιμη σε iOS και Android) για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στην κατηγορία “καλές προσφορές” και έτσι να λάβετε σε πραγματικό χρόνο τα νέα άρθρα που σχετίζονται με τις γαλλικές ημέρες
 • Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο καλές προσφορές για να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε προσφορές στην προεπισκόπηση (όχι περισσότερα από ένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά ημέρα, ξεβιδωμένο σε 1 κλικ, χωρίς διανομή σε τρίτους):

Frandroid Καλές προσφορές

Καταγράφεται ! Παρακολουθήστε το γραμματοκιβώτιό σας, θα ακούσετε για εμάς !

Μην χάσετε κανένα καλό σχέδιο με το ενημερωτικό δελτίο μας

Τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω αυτής της φόρμας προορίζονται για το Humanoid, εκδοτικό της εταιρείας του ιστότοπου Frandroid ως ελεγκτή θεραπείας. Δεν θα πωληθούν σε τρίτους σε τρίτους. Αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με την επιφύλαξη της συγκατάθεσης σας για να σας στείλουν με νέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες σχετικά με το συντακτικό περιεχόμενο που δημοσιεύθηκε στο Frandroid. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ξεβιδώνουν σε κάθε ένα από αυτά. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε όλη την πολιτική μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, φορητότητας και αντιπολίτευσης για νόμιμους λόγους για προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Για να ασκήσετε ένα από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε να κάνετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας άσκησης ειδικών δικαιωμάτων.

Ορισμένοι σύνδεσμοι αυτού του άρθρου είναι συνδεδεμένοι. Θα εξηγήσουμε τα πάντα εδώ.

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).

Όλες οι τελευταίες καλές προσφορές