Όλα τα νέα για τα υβριδικά και υβριδικά αυτοκίνητα επαναφορτιζόμενα, ηλεκτρικό αυτοκίνητο και επαναφορτιζόμενα αυτοκίνητα DS

Υβριδικά αυτοκίνητα

Contents

12/16/2022 Gael Brianceau

Όλα τα νέα των υβριδικών και υβριδικών αυτοκινήτων επαναφορτιζόμενες

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, η τέταρτη γενιά του Prius δεν θα περίμενε πολύ για να προσθέσει μια επαναφορτιζόμενη έκδοση στην περιοχή του

Για να αποφευχθούν οι περιορισμοί των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τα υβριδικά αυτοκίνητα παραμένουν μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση το 2017. Με τους δύο ελάχιστους κινητήρες και τις μπαταρίες τους, είναι σίγουρα πιο ακριβά από τα ισοδύναμα βενζίνης ή ντίζελ τους. Αλλά αποδεικνύονται επίσης πιο νηφάλια, σε κάθε περίπτωση στην πόλη, την επικράτεια της προτίμησής τους, και δεν υποφέρουν από πρόβλημα αυτονομίας. Τα επαναφορτιζόμενα υβρίδια προσθέτουν ακόμη και ένα άλλο επιχείρημα. Με το κόστος ενός ακόμη υψηλότερου ρυθμού: η πιθανότητα σύνδεσης με το δίκτυο για την επίτευξη μεγαλύτερων αποστάσεων σε 100 % ηλεκτρική λειτουργία. Εάν οι υβριδικοί κάτοικοι της πόλης είναι σπάνιοι, αυτή η τεχνολογία αρχίζει να αναπτύσσεται σε συμπαγή, οικογένεια, δρόμους ή SUV, ακόμη και στον αθλητισμό. Έτσι, για να σας ενημερώσουμε, βρείτε τη δοκιμή των κύριων υβριδικών αυτοκινήτων στην αγορά ή ειδήσεις για νέα προϊόντα, κάντε κλικ στα παρακάτω αντικείμενα. Και αν είναι μάλλον το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έχει τις ευχές σας, βρείτε το αρχείο μας γνωρίζοντας τα πάντα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Citroën C5 X: Ένας νέος φθηνότερος επαναφορτιζόμενος υβριδικός κινητήρας για την οικογένεια

Citroën C5 X: Ένας νέος φθηνότερος επαναφορτιζόμενος υβριδικός κινητήρας για την οικογένεια

Σχεδόν λείπει από τα μοντέλα Peugeot-Citroën, το 1.6 turbo 180 hp χωρίς ηλεκτροκίνηση εξακολουθεί να αντέχει κάτω από την κουκούλα του C5 x. Αλλά ο μεγάλος Citroën γύρισε επίσης την πλάτη του το 2023, προς όφελος του 180 επαναφορτιζόμενου υβριδίου.

02/03/2023 François Lemaur

Ανακαλύψτε όλα τα υβριδικά και τα μοντέλα plug-in που θα ξεκινήσουν το 2023

Όλα τα υβριδικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά αυτοκίνητα αναμένονται το 2023

Τα επαναφορτιζόμενα υβριδικά και υβριδικά μοντέλα θα είναι πολυάριθμα το 2023. Είτε πρόκειται για αναστύψεις είτε για αντικατάσταση, αναμένονται περίπου 50 νέα προϊόντα.

01/14/2023 Didier Ric

Alfa Romeo Tonale: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το επαναφορτιζόμενο υβριδικό SUV Q4

Alfa Romeo Tonale: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το επαναφορτιζόμενο υβριδικό SUV Q4

Το νέο Alfa Romeo Tonale Phev Q4 αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα στη στρατηγική “από 0 έως 0” της Alfa Romeo. Πράγματι, από ένα ηλεκτροκίνητο εμπορικό σήμα 0% στις αρχές του 2022, είναι μια φιλοδοξία να γίνετε μηδενικό εύρος εκπομπών και 100% ηλεκτρικό το 2027. 5 χρόνια για να είναι η ταχύτερη μάρκα αυτοκινήτων για να φτάσετε στην ουδετερότητα του άνθρακα.

Το ηλεκτρικό αστικό SUV Jeep Avenger θα εκλεγεί αυτοκίνητο του έτους 2023;

Μπορεί ο Jeep να κάνει την ληστεία με το μικρό ηλεκτρικό SUV Avenger ?

Από τη δημιουργία του το 1964, η εκλογή του ευρωπαϊκού αυτοκινήτου της χρονιάς δεν στέφθηκε ποτέ τζιπ. Η έκδοση του 2023 θα ήταν η σωστή, με ένα Jeep Avenger που δεν στερείται περιουσιακών στοιχείων ?

01/09/2023 Didier Ric

Η δεύτερη γενιά Kia Niro είναι ένας από τους υποψηφίους για το ευρωπαϊκό αυτοκίνητο του έτους 2023

Kia Niro, εκλεγμένο αυτοκίνητο της χρονιάς 2023, μια σχεδόν αδύνατη αποστολή ?

Μεταξύ των επτά φιναλίστ για την εκλογή του αυτοκινήτου του έτους 2023, θα ήταν ο υποψήφιος που είναι λιγότερο πιθανό να ανέβει στο πρώτο βήμα του βάθρου ? Τι ένα ανυπέρβλητο ελάττωμα κρύβει, τι είναι το φτέρ του Achille του ?

01/06/2023 Didier Ric

Με τον ηλεκτροκίνητο τετρακύλινδρο, το Mercedes-AMG C63 S είναι ένα PHEV το οποίο ανακοινώνει 156 g/km CO2

Mercedes-AMG C63 S Δοκιμή: Όχι αυτό που νομίζετε ότι είναι φυσιολογικό ?

Το C63 ζει με το χρόνο του, εγκαταλείποντας το V8 για έναν ηλεκτροκίνητο τετρακύλινδρο. Με 680 hp, το μηχάνημα είναι απίστευτο, αλλά από την πλευρά των συναισθημάτων ο λογαριασμός δεν υπάρχει για όσους έχουν γνωρίσει τον κόσμο πριν.

12/16/2022 Gael Brianceau

Το Mercedes-AMG S 63 ζει με το χρόνο της, καθιστώντας το PHEV ικανό να ταξιδέψει περίπου τριάντα χιλιόμετρα στο ηλεκτρικό

Ανεβείτε μαζί μας στην κατηγορία Mercedes Slved S από την AMG

Η Mercedes Class S είναι η Limousine κατ ‘εξοχήν, συνώνυμη με την πολυτέλεια και την άνεση. Αλλά όταν εμπλέκεται η AMG, οι σοφοί Mercedes μετατρέπονται σε εκλογικό τέρας 802 hp. Ξενάγηση.

06/12/2022 Gael Brianceau

Το Peugeot 3008 παραμένει μια αναφορά ακόμη και σε επαναφορτιζόμενο υβριδικό

Επαναφορτιζόμενο υβριδικό SUV: Ποιο μοντέλο για την οικογένεια και φθηνή για οδήγηση ?

Τα επαναφορτιζόμενα υβριδικά οικογενειακά SUV αρχίζουν να είναι πολυάριθμα στην αγορά. Για να κάνετε τη σωστή επιλογή, οι συγκρίσεις της ηλεκτρικής αυτονομίας και της κενής κατανάλωσης μπαταρίας είναι σημαντικές.

03/12/2022 François Lemaur

Το Wey Coffee 01 επαναφορτιζόμενο υβριδικό SUV

Καταγράψτε την αυτονομία και τη σπασμένη τιμή: Δοκιμή του επαναφορτιζόμενου υβριδικού καφέ Wey 01

Με μεγάλα χτυπήματα υπερθετικών στην ηλεκτρική αυτονομία, την εξουσία και τον εξοπλισμό, ενώ παίρνει τον αντίθετο τρόπο από την πλευρά των τιμών, ο καφές 01, το πρώτο όχημα που προσφέρεται στην Ευρώπη από τον κινεζικό κατασκευαστή Wey, υπόσχεται το. Super Deal ή Mirage ? Απάντηση με τη δοκιμή μας.

01/12/2022 Pierre Lefebvre

Το νέο Toyota Prius

New Toyota Prius 2023: Ο πρωτοπόρος των υβριδικών αυτοκινήτων αλλάζει τα πάντα !

Εάν η Toyota ξεκίνησε τελικά σε ολόκληρο το ηλεκτρικό, εξακολουθεί να μετράει τόσο πολύ στο υβρίδιο. Ιδίως στο Prius του, πρωτοπόρος του είδους και του οποίου η πέμπτη γενιά μεταξύ σήμερα στη σκηνή.

12/16/2022 François Lemaur

Nissan Qashqai E-Power: Οι πραγματικές κατανάλωση αυτού του υβριδικού που πωλείται ως ηλεκτρικό

Nissan Qashqai E-Power: Οι πραγματικές κατανάλωσης αυτού του υβριδικού που πωλείται ως ηλεκτρικό

Για την τρίτη γενιά του Qashqai, η Nissan έχει αναπτύξει μια καινοτόμο υβριδική τεχνολογία, ανακοίνωσε ως ηλεκτρικό. Παρέμεινε να γνωρίζει τις πραγματικές κατανάλωσης αυτού του αστείου υβριδίου.

12/13/2022 François Lemaur

Renault Austral E-Tech 200: Αλήθεια για τη νέα υβριδική μηχανή

Renault Austral E-Tech 200: Αλήθεια για τον νέο υβριδικό κινητήρα του διαμαντιού που δεν έχει συσσωρευτεί

Πλήρως εκσυγχρονισμένος σε μορφή, το νέο Renault Austral είναι επίσης επί των πλεονεκτημάτων, με ένα νέο κανάλι υβριδικής έλξης 200 hp στο High -End Finishes. Η έγκριση, η κατανάλωση, η απόδοση, το περιοδικό Automobile σας λένε τα πάντα σχετικά με αυτόν τον αδημοσίευτο κινητήρα.

11/11/2022 François Lemaur

Νέο DS 7 επαναφορτιζόμενο υβριδικό: Θα είναι πραγματικά περισσότερο από το παλιό;

Νέο DS 7 επαναφορτιζόμενο υβριδικό: Πραγματικά πηγαίνει περισσότερο από το παλιό ?

Για την αποχώρηση του, το DS 7 δεν έχει προσφέρει μόνο ένα άγγιγμα τουαλέτα. Οι επαναφορτιζόμενες υβριδικές εκδόσεις έχουν επίσης αλλάξει μπαταρία υπέρ ενός μεγαλύτερου στοιχείου.

09/11/2022 François Lemaur

Toyota Corolla

4 ευέλικτα υβριδικά αυτοκίνητα και φθηνά για να κυλήσετε

Περίπου δέκα χρόνια πριν, μόνο μια χούφτα υβριδικά αυτοκίνητα ήταν διαθέσιμα στην αγορά. Μετρούνται σήμερα από δεκάδες, και είναι μόνο χαλασμένο για επιλογή. Σε αυτό το κορυφαίο 4 μοντέλα που δεν επαναφορτίζουμε, η ευελιξία ισοδυναμεί μόνο με νηφαλιότητα !

05/11/2022 François Lemaur και το συντακτικό προσωπικό

Το plug-in Peugeot 3008 κατεβαίνει με τη χρήση μιας ισχυρής επαναφορτιζόμενης υβριδικής έκδοσης 180 hp

Peugeot 3008: Τώρα 3 επαναφορτιζόμενοι υβριδικοί κινητήρες για το οικογενειακό SUV

Σε επαναφορτιζόμενο υβριδικό, το Peugeot 3008 άφησε μόνο την επιλογή μεταξύ 225 και 300 hp. Ένα ζευγάρι ολοκληρώθηκε από αυτό το Νοέμβριο με έκδοση 180 hp με χαρακτηριστικά κοντά στο 225 αλλά λίγο φθηνότερο.

03/11/2022 François Lemaur

Το νέο Range Rover Sport υβριδικό επαναφορτιζόμενο

Τι είναι η νέα επαναφορτιζόμενη υβριδική αθλητική οργή αξίζει ?

Όπως και ο μεγάλος αδελφός του, το Range Rover Sport παίζει εξισορρόπησης μεταξύ πολυτελείας, υψηλής απόδοσης, μυϊκής υβριδοποίησης και αυθεντικών χωρών όλων των ερεθημάτων. Αλλά, αν η αλχημεία δουλέψει, δεν είναι χωρίς αντισυμβαλλόμενα.

03/11/2022 Pierre Lefebvre

3 επαναφορτιζόμενα υβριδικά αυτοκίνητα που μετρήθηκαν για να αγοράσουν χωρίς σκέψη!

3 επαναφορτιζόμενα υβριδικά αυτοκίνητα που μετρήθηκαν για να αγοράσουν χωρίς σκέψη !

Που αποστέλλονται στην αρχή, επαναφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία, ωστόσο, πολλά πλεονεκτήματα σε καθημερινή βάση για όσους ξέρουν πώς να κάνουν καλή χρήση του. Εάν έχετε την απαραίτητη υποδομή, εδώ είναι 3 μοντέλα που δεν θα σας απογοητεύσουν.

10/29/2022 François Lemaur και το συντακτικό προσωπικό

Το νέο Suzuki S-Cross σε μια υβριδική έκδοση δεν δίνεται, αλλά είναι καλά εξοπλισμένο

Suzuki S-Cross Hybrid Test: Δεν είναι μια χρυσή περίπτωση σύμφωνα με τα μέτρα μας !

Ειδικός στην υβριδοποίηση μικροφώνου, η Suzuki αλλάζει bracquets πηγαίνοντας στην “αυτοεξυπηρετήσιμη” τεχνολογία. Αλλά πολύ ακριβό και όχι αρκετά νηφάλιο, το νέο S-Cross 1.5 Το Dualjet Hybrid δεν πείσει.

24/10/2022 Gael Brianceau

Alfa Romeo Tonale Hybrid: 130 ή 160 hp;

Alfa Romeo Tonale Hybrid: 130 ή 160 hp ? Τα αποκλειστικά μας μέτρα για να επιλέξουμε το δικαίωμα

Δεν υπάρχουν πολλές λύσεις για να οδηγήσετε διαφορετικά εάν θέλετε να οδηγήσετε στο SUV. Εκτός από το να στραφούν στο νέο Alfa Romeo Tonale. Παραμένει να επιλέξετε μεταξύ των 130 και των 160 hp σε βενζίνη. Το AM σας βοηθά, με τα επίσημα μέτρα της.

24/10/2022 François Lemaur

Στην πόλη, αυτή η ηλεκτρονική δύναμη είναι δυναμισμός, ως μεγάλη γλυκύτητα για χρήση. Αλλά πίνει λίγο πολύ

Νέο Nissan Qashqai E-Power: Ποιο είναι το SUV ηλεκτρικής πρόωσης που δεν έχει επαναφορτιστεί ?

Με τον αρχικό υβριδισμό του, όπου μόνο ένας ηλεκτρικός κινητήρας προκαλεί τους τροχούς ενώ 1.5 Η εκλεπτυσμένη ουσία είναι υπεύθυνη για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, αυτό το Qashqai είναι πολύ σιωπηλό και μαλακό για χρήση. Αλλά δεν είναι τόσο νηφάλιο όσο ελπίζαμε.

10/22/2022 Christophe Congrega

E-tens

E-τεταμένο εύρος

Εύρος ηλεκτρικών οχημάτων και επαναφορτιζόμενων υβριδικών αυτοκινήτων

Μεταβείτε στη λειτουργία μηδενικής εκπομπής και απολαύστε μια άνευ προηγουμένου εμπειρία οδήγησης στα ηλεκτρικά μας αυτοκίνητα και επαναφορτιζόμενα υβριδικά οχήματα. Η ηλεκτρονική τεχνολογία διατίθεται σε κάθε νέα μοντέλα αυτοκινήτων DS: 100% ηλεκτρικό σε DS 3 ή επαναφορτιζόμενο υβριδικό σε DS 4, DS 7 και DS 9. Προκειμένου να προβλεφθεί οι βαθιές αλλαγές στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, η μάρκα υιοθετεί μια επιθετική στρατηγική και στοχεύει να γίνει 100% ηλεκτρικό από το 2024.

Η καινοτομία αυτοκινήτων γεννιέται από τον διαγωνισμό

Με τη δέσμευσή μας καθώς και τον τίτλο του διπλού πρωταθλητή στη Formula E, έχουμε ενσωματώσει στις επαναφορτιζόμενες τεχνολογίες ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων από το Motorsport ως ανάκαμψη ενέργειας κατά τη διάρκεια της πέδησης. Γεννήθηκε από την απόδοση, τα ηλεκτρικά μας μοντέλα ανοίγουν άλλους ορίζοντες σε εσάς, με στυλ.

Νέο DS 7

Βελτίωση για τον μοναδικό οδηγό

Νέο DS 7

Επαναφορτιζόμενος υβριδικός

DS 3

Η τέχνη της βελτίωσης

DS 3

DS 9

Η δύναμη της κομψότητας

DS 9

Επαναφορτιζόμενος υβριδικός

Νέο DS 3

Η τέχνη της βελτίωσης

Νέο DS 3

DS 4

Όταν η τεχνολογία ονειρεύεται το ταξίδι

DS 4

Επαναφορτιζόμενος υβριδικός

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Τα πλεονεκτήματα ενός επαναφορτιζόμενου ή ηλεκτρικού υβριδικού οχήματος

Οφέλη για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

100% οφέλη ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Πλεονεκτήματα ηλεκτρικού οχήματος

Ηλεκτρικά πλεονεκτήματα

Απόδοση και ευχαρίστηση

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία στα ηλεκτρικά μας αυτοκίνητα και τα επαναφορτιζόμενα υβριδικά οχήματα:

 • Η οδήγηση μηδενικής ρύπανσης, χωρίς θόρυβο ή δόνηση στο ηλεκτρικό.
 • Μειωμένες εκπομπές και τη δύναμη ενός κινητήρα θερμότητας και έναν επαναφορτιζόμενο υβριδικό κινητήρα

Κυλήστε στην πόλη σε όλες τις περιπτώσεις

Roll σε ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο υβριδικό αυτοκίνητο χωρίς περιορισμούς κυκλοφορίας:

 • Δωρεάν στάθμευση σε ορισμένες πόλεις για ηλεκτρικά οχήματα
 • Ελευθερία κυκλοφορίας σε περιοχές χαμηλής εκπομπής (ZFE) και κατά τη διάρκεια της ρύπανσης

Οικολογικό μπόνους και μπόνους μετατροπής

Επωφεληθείτε από την κρατική βοήθεια για να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό όχημα ή ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό αυτοκίνητο:

 • Ένα οικολογικό πλεονέκτημα € 6000 για ένα ηλεκτρικό όχημα ή επαναφορτιζόμενο υβριδικό.
 • Το μπόνους μετατροπής μέχρι € 5.000 για ένα νέο ή μεταχειρισμένο όχημα

Κέρδη για τη συντήρηση και τα καύσιμα

Τα οχήματα μηδενικών εκπομπών και τα επαναφορτιζόμενα υβριδικά αυτοκίνητα επιτρέπουν πολλές εξοικονόμηση:

 • Μειωμένη συντήρηση ορισμένων τμημάτων που φθείρονται λιγότερο γρήγορα όπως δίσκοι φρένων
 • Εξοικονόμηση καυσίμων επειδή το κόστος φόρτισης είναι πολύ χαμηλότερο από το κόστος ντίζελ ή βενζίνης

Κάνατε για ένα ηλεκτρικό όχημα ?

Η τελειοποίηση πηγαίνει σε ηλεκτρική λειτουργία 100 %

Μόνο εσείς πρεσβευτές

Μοιραστείτε την εμπειρία σας και γίνετε πρεσβευτής

Μόνο εσείς πρεσβευτές

Ανταλλαγή Με έναν πρεσβευτή e-tens

Χάρη σε μια διαδραστική κάρτα, επικοινωνήστε με τον πρεσβευτή της επιλογής σας ανάλογα με την τοποθεσία του ή το όχημα που κατέχει. Θα είναι ευτυχής να μοιραστεί μαζί σας την εμπειρία του από το σύμπαν των αυτοκινήτων.

Μόνο εσείς πρεσβευτές

Γίνομαι Πρεσβευτής ηλεκτρονικού

Μοιραστείτε την εμπειρία σας E-TENS (επαναφορτιζόμενη ή 100% ηλεκτρικά υβριδικά οχήματα). Επωφεληθείτε από αποκλειστικά πλεονεκτήματα για εσάς και τα θεϊκά σας παιδιά.

Όλες οι ερωτήσεις σας σχετικά με το ηλεκτρικό και το υβριδικό

Νομικές ειδοποιήσεις ¹ Electric: Οι ανεξάρτητες υποδεικνυόμενες τιμές αυτονομίας και κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας είναι σύμφωνα με τη διαδικασία δοκιμής WLTP βάσει των οποίων έχουν ληφθεί νέα οχήματα από την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης και διάφορους παράγοντες όπως: ταχύτητα, θερμική άνεση στο όχημα, στυλ οδήγησης και εξωτερική θερμοκρασία. Ο χρόνος επαναφόρτισης εξαρτάται ιδιαίτερα από τη δύναμη του φορτιστή στο όχημα, το καλώδιο φόρτισης, καθώς και τον τύπο και τη δύναμη του χρησιμοποιούμενου σταθμού φόρτισης. Φροντίστε να πλησιάσετε στο σημείο πώλησής σας για περισσότερες πληροφορίες. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Hybrid: Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου, των εκπομπών CO₂ και της αυτονομίας που υποδεικνύουν ότι συμμορφώνονται με τη διαδικασία δοκιμής WLTP βάσει των οποίων έχουν ληφθεί νέα οχήματα από την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Αυτή η διαδικασία WLTP αντικαθιστά τον ευρωπαϊκό κύκλο οδήγησης (NEDC), ο οποίος ήταν η διαδικασία δοκιμής που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως. Οι συνθήκες δοκιμής είναι πιο ρεαλιστικές, η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂ που μετρήθηκαν σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP είναι, σε πολλές περιπτώσεις, υψηλότερες από αυτές που μετρήθηκαν σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου, των εκπομπών CO₂ και της αυτονομίας μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης και διάφορους παράγοντες όπως η συχνότητα επαναφόρτισης, το στυλ οδήγησης, η ταχύτητα, ο ειδικός εξοπλισμός, οι επιλογές, οι τύποι ελαστικών, η εξωτερική θερμοκρασία και η θερμική άνεση στο πλοίο όχημα. Φροντίστε να πλησιάσετε στο σημείο πώλησής σας για περισσότερες πληροφορίες. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 • Διαμορφώστε το DS σας
 • Προσφορές για άτομα
 • Προσφορές για επαγγελματίες
 • Κλείστε μια δοκιμή
 • Επαναφόρτιση και ηλεκτρική αυτονομία
 • Λύσεις χρηματοδότησης DS
 • Βρείτε ένα σημείο πώλησης
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • ΠΡΟΣΛΗΨΗ
 • Κάντε ένα ραντεβού στο διαδίκτυο
 • Βοήθεια DS
 • Υπηρεσίες DS
 • Αξεσουάρ DS
 • Πακέτα συντήρησης DS
 • Βρείτε ένα ανταλλακτικό
 • Μόνο εσύ
 • Τεχνολογίες
 • Store DS Lifestyle DS
 • ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ τυποι
 • Μεταχειρισμένα οχήματα
 • Ενοικίαση DS
 • Ανάκτηση του οχήματός σας
 • Το DS προτιμά το Totalnergies
 • νομικές πληροφορίες
 • Πολιτική απορρήτου
 • Προσιτότητα
 • Προτιμήσεις μπισκότων

Για σύντομες διαδρομές, ευνοούν το περπάτημα ή το ποδήλατο #Sédéplacemounspolluer Βρείτε κατανάλωση και εκπομπές