Δωρεάν λήψη ενημερώσεων υπολογιστών (Drivers, BIOS, Firmware, Applications), 9 καλύτερες ενημερώσεις πιλότων για να διατηρήσετε τους πιλότους υλικού σας ενημερωμένα

9 Καλύτερες ενημερώσεις πιλότων για να διατηρήσετε τα προγράμματα οδήγησης υλικού σας ενημερωμένα

Το Drivermax είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή, ειδικά αν ψάχνετε για ένα καλό δωρεάν εργαλείο ενημέρωσης πιλοτικών. Η ανάλυσή του επέτρεψε να βρεθεί ένας καλός αριθμός παρωχημένων πιλότων και σας επιτρέπει επίσης να κατεβάσετε πολλά σημαντικά εξαρτήματα εάν λείπουν.

Ενημέρωση οδηγού

Το εργαλείο εργαλείων SANDISK SSD Dashboard
Το Solid State Drive (SSD) επωφελείται τακτικά από ενημερώσεις στο εσωτερικό λογισμικό (firmware) προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση και η συμβατότητα τους. Για να εκτελέσετε αυτήν την ενημέρωση απλά, το Sandisk προσφέρει την εφαρμογή Dashboard SSD, η οποία προσφέρει επίσης πολλά άλλα χαρακτηριστικά συντήρησης και βελτιστοποίησης που παρουσιάζουμε σε αυτό το αρχείο.

Οδηγός ενημέρωσης SSD
Τα SSD είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για την ενίσχυση της απόδοσης του υπολογιστή. Ωστόσο, για να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτό το εξοπλισμό, είναι συχνά απαραίτητο να ενημερώνεται το υλικολογισμικό του. Εδώ είναι ένας οδηγός που εξηγεί βήμα προς βήμα πώς να εκτελέσετε αυτήν τη λειτουργία.

HD Western Digital WD TV Live Multimedia Readers
Οι αναγνώστες της Western Digital Multimedia της Western της σειράς WD TV Live επωφελήθηκαν πρόσφατα από σημαντικές ενημερώσεις για το υλικολογισμικό τους για τη διόρθωση πολλών σφαλμάτων και την παροχή αρκετών νέων χαρακτηριστικών που θα σας παρουσιάσουμε σε αυτή την περίπτωση, αφού εξηγήσαμε λεπτομερώς μέχρι σήμερα.

9 Καλύτερες ενημερώσεις πιλότων για να διατηρήσετε τα προγράμματα οδήγησης υλικού σας ενημερωμένα

9 Καλύτερες ενημερώσεις πιλότων για να διατηρήσετε τον εξοπλισμό σας για τις συσκευές σας ενημερωμένες

Οι πιλότοι του υλικού είναι ένα από τα πιο σημαντικά λογισμικά στον υπολογιστή σας, αν όχι το πιο σημαντικό. Δυστυχώς, πολλοί χρήστες τους παραμελούν, επειδή το λειτουργικό σύστημα κάνει αποδεκτή εργασία για την εγκατάσταση των οδηγών έτσι ώστε ο υπολογιστής να λειτουργεί γρήγορα.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, ο πιλότος είναι λογισμικό που ελέγχει τα εξαρτήματα υλικού έτσι ώστε να λειτουργούν σωστά, όπως και ο οδηγός ενός αυτοκινήτου. Με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείτε να βάλετε ένα άτομο 90 ετών σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και να περιμένετε να κερδίσετε το κύπελλο, δεν μπορείτε να περιμένετε από τον υπολογιστή σας να λειτουργήσει σωστά με παλιούς οδηγούς.

Τα Windows συνήθως ενημερώνουν τους οδηγούς όταν ενημερώνονται, αλλά δεν καλύπτει όλα τα στοιχεία του υλικού και όλους τους κατασκευαστές. Μπορεί λοιπόν να χάσει πολλές ενημερώσεις ή ακόμα και να μην εγκαταστήσει καθόλου πιλότο, πράγμα που οδηγεί στη δυσλειτουργία του στοιχείου.

Εάν παρατηρήσετε μπλοκαρίσματα, καταστροφές, δυσλειτουργίες ή επιβράδυνση στην απόδοση, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι πρόκειται για πιλοτικό πρόβλημα. Δυστυχώς, η χειροκίνητη ενημέρωση των πιλότων είναι αρκετά κουραστική, επειδή πρέπει να βρείτε το προβληματικό στοιχείο, το μοντέλο του, το πρόγραμμα οδήγησης που έχει εγκατασταθεί σήμερα και στη συνέχεια αναζητήστε την τελευταία online έκδοση.

Εάν δεν θέλετε να ενοχλήσετε τον εαυτό σας, ένα αυτόματο εργαλείο ενημέρωσης πιλοτικής ενημέρωσης μπορεί να ενημερώσει όλα τα προγράμματα οδήγησης υλικού της συσκευής σας και να τα διατηρήσετε για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή σας. Αυτά τα εργαλεία έχουν μια τεράστια βάση δεδομένων εκατομμυρίων πιλότων που σας εξασφαλίζουν να αποκτήσετε τον τελευταίο οδηγό ή ακόμα και τους πρώην οδηγούς εξοπλισμού που δεν βρίσκονται συνήθως.

Θα βρείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα λογισμικά αυτόματης ενημέρωσης για τους οδηγούς που θα λύσουν όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τους πιλότους διατηρώντας τους ενημερωμένα.

Παρατηρήσαμε: Για εμπειρία, χρησιμοποιώ ένα πρόσφατα εγκατεστημένο Windows 10 PC, το οποίο ενημερώνεται στην τελευταία έκδοση για να διασφαλίσει ότι όλοι οι πιλότοι των Windows έχουν ήδη εγκατασταθεί. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το στιγμιότυπο οθόνης κάθε παρακάτω εργαλείου για να δείτε πόσους παρωχημένους πιλότους κατάφεραν να βρουν σε αυτόν τον υπολογιστή.

Drivermax

Το Drivermax είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή, ειδικά αν ψάχνετε για ένα καλό δωρεάν εργαλείο ενημέρωσης πιλοτικών. Η ανάλυσή του επέτρεψε να βρεθεί ένας καλός αριθμός παρωχημένων πιλότων και σας επιτρέπει επίσης να κατεβάσετε πολλά σημαντικά εξαρτήματα εάν λείπουν.

Drivermax

Εκτός από την ενημέρωση των οδηγών, μπορεί να κατεβάσει εξαρτήματα όπως το Microsoft Visual C Runtime, Java, Microsoft .Καθαρό πλαίσιο, άμεση x και άλλα στοιχεία που διευκολύνουν την εκτέλεση παιχνιδιών και εφαρμογών.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η ελεύθερη έκδοση της σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύσετε τους οδηγούς και να τα αποκαταστήσετε ανά πάσα στιγμή, μια συνάρτηση που γενικά βρίσκεται σε πληρωμένες εκδόσεις άλλων εργαλείων. Συνολικά, το DriverMax είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την με ασφάλεια τους οδηγούς και την εγκατάσταση πρόσθετων στοιχείων εάν το χρειάζεστε, όλα δωρεάν. Η πληρωμένη έκδοση διευκολύνει μόνο τα πράγματα.

Updater του προγράμματος οδήγησης AVG

Ένα πολύ απλό εργαλείο ενημέρωσης πιλοτικής ενημέρωσης που κάνει τη δουλειά με ελάχιστη σύγχυση. Το AVG Driver Updater σάς επιτρέπει να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης σε δύο κλικ. Απλά πατήστε το κουμπί Αναλυτής Για να αναλύσετε όλους τους οδηγούς της συσκευής σας και να τα συγκρίνετε με τη βάση δεδομένων. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ενημερώστε την επιλογή Για να κατεβάσετε τους παρωχημένους πιλότους και να τις εγκαταστήσετε αυτόματα.

Μπορείτε να εμφανίσετε τις λεπτομέρειες των παρωχημένων πιλότων, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας δημοσίευσης και της ημερομηνίας εγκατάστασης στον υπολογιστή σας. Εάν δεν θέλετε να ενημερώσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα οδήγησης, απλώς καταργήστε το από τη λίστα.

Updater του προγράμματος οδήγησης AVG

Στις ρυθμίσεις, μπορείτε να ορίσετε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμη μια νέα ενημερωμένη έκδοση πιλοτικής για ένα από τα εξαρτήματα υλικού σας. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις πιλοτικής πριν από την ανάλυση για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε λανθασμένη εγκατάσταση πιλοτικής εγκατάστασης.

Μπορείτε να λάβετε αυτό το πρόγραμμα ενημερωμένης ενημέρωσης σε τιμή 39,99 $/έτος. Δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας την δωρεάν δοκιμαστική έκδοση.

Booster του οδηγού IOBIT

Το IOBIT Driver Booster Pro είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο που ενημερώνει τους οδηγούς εξοπλισμού σας και προσφέρει πρόσθετα εργαλεία για την επίλυση σχετικών προβλημάτων και τη βελτίωση της εμπειρίας του παιχνιδιού. Η δωρεάν έκδοση του αρκεί για να αναλύσει και να ενημερώσει σημαντικά προγράμματα οδήγησης, αλλά θα πρέπει να κάνετε κλικ σε κάθε παρωχημένο πιλότο για να το ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο.

IOBIT Driver Booster Pro

Η έκδοση Pro θα ενημερώσει αυτόματα όλους τους παρωχημένους πιλότους και θα εγκαταστήσει τα σημαντικά στοιχεία παιχνιδιού που λείπουν για τον υπολογιστή σας, όπως το Microsoft Visual C . Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα προγράμματα οδήγησης πριν από την ενημέρωσή τους και η έκδοση Pro έχει ένα κουμπί “Rollback” (προς τα πίσω) Πρακτική για να ακυρώσετε γρήγορα οποιαδήποτε τροποποίηση.

Τα εργαλεία του παραρτήματος περιλαμβάνουν έναν αυτόματο επισκευαστή ήχου, έναν επισκευαστή δικτύου, έναν επισκευαστή ανάλυσης, έναν επισκευαστή σφαλμάτων πιλότου και ένα εργαλείο για τη διαγραφή δεδομένων από τις αποσυνδεδεμένες συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Μπορείτε ακόμη να το διαμορφώσετε για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης εκτός σύνδεσης, τα οποία μπορεί να είναι χρήσιμα για την ενημέρωση διαφόρων συσκευών ή την ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης καρτών δικτύου.

Ενημέρωση των πιλότων Avast

Το Avast διαθέτει επίσης ένα εργαλείο ενημέρωσης οδηγού υψηλής ποιότητας που σας επιτρέπει να βρείτε και να ενημερώσετε τους οδηγούς. Το Avast Driver Updater θα αναλύσει γρήγορα τον υπολογιστή σας σε αναζήτηση παρωχημένων πιλότων και μπορείτε να τις ενημερώσετε με ένα μόνο κλικ.

Avast Driver Updater

Αυτό το εργαλείο είναι πολύ παρόμοιο από την άποψη των χαρακτηριστικών και την αναλυτική ισχύ προς το AVG Driver Updater, από αυτό που έχω δει. Βρήκε τον ίδιο αριθμό παρωχημένων πιλότων. Μπορείτε να εμφανίσετε λεπτομέρειες σχετικά με τους οδηγούς και να διαμορφώσετε τις ειδοποιήσεις για νέους πιλότους για ενημέρωση. Ωστόσο, λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα και η πλήρης ανάλυση τελείωσε τουλάχιστον τρεις φορές ταχύτερα για μένα.

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τους οδηγούς σας για να επιστρέψετε εύκολα. Η εφαρμογή θα σας κοστίσει £ 34.99/έτος, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας την πλήρως λειτουργική δοκιμαστική έκδοση 15 ημερών.

Εύκολος οδηγός

Ένα άλλο πρόγραμμα για την ενημέρωση των οδηγών πλούσιων σε λειτουργίες με πολλά παράρτημα για τη διευκόλυνση των πραγμάτων. Ο εύκολος οδηγός σάρωσε γρήγορα τον υπολογιστή μου, ενώ βρήκε τον μεγαλύτερο αριθμό παρωχημένων πιλότων, όπως ακριβώς και ο ενισχυτής οδηγού IOBIT. Η δωρεάν έκδοση είναι αρκετά καλή και βρίσκει όλους τους πιλότους παρωχημένους, αλλά πρέπει να τους ενημερώσετε με το χέρι.

Εύκολος οδηγός

Η πληρωμένη έκδοση σάς επιτρέπει να ενημερώνετε όλα τα προγράμματα οδήγησης ταυτόχρονα και μπορείτε να αποθηκεύσετε και να επαναφέρετε τους οδηγούς σε περίπτωση προβλήματος. Επιπλέον, μπορείτε να εμφανίσετε πληροφορίες πλήρους εξοπλισμού στο πρόγραμμα οδήγησης Easy Interface και να αναλύσετε τους οδηγούς εκτός σύνδεσης.

Υπάρχει επίσης η επιλογή διαχείρισης του διακομιστή μεσολάβησης στο Διαδίκτυο, δημιουργήστε ένα πλήρες σημείο αποκατάστασης του συστήματος και σχεδιάστε αυτόματες αναλύσεις. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι επίσης διαθέσιμα στην δωρεάν έκδοση.

Οδηγός οδηγού

Το DriverPack είναι ένα εντελώς δωρεάν εργαλείο ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης που είναι απολύτως κατάλληλο για τους αρχάριους χρήστες, επειδή μπορεί να διαχειρίζεται αυτόματα όλες τις ανάγκες ενημέρωσης των πιλότων χωρίς παρέμβαση χρήστη. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί Ξεκινήστε την εγκατάσταση έτσι ώστε να αναλύει και να ενημερώνει αυτόματα όλους τους πιλότους.

Οδηγός οδηγού

Εάν θέλετε να διαχειριστείτε τους οδηγούς για να εγκαταστήσετε και να αγνοήσετε χειροκίνητα, κάντε κλικ στο κουμπί Ανοίξτε τη λειτουργία εμπειρογνωμόνων (δύσκολο να δει) παρακάτω για να ληφθεί ο πλήρης έλεγχος. Σε λειτουργία εμπειρογνωμόνων, το εργαλείο παραθέτει όλους τους πιλότους για να ενημερώσουν και ακόμη και προσφέρει εναλλακτικούς οδηγούς εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο ιστότοπος DriverPack προσφέρει επίσης μια έκδοση εκτός σύνδεσης που μπορείτε να κατεβάσετε για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης εκτός σύνδεσης (αρχείο 25 GB). Στην πραγματικότητα, σας επιτρέπουν να κατεβάσετε δωρεάν ολόκληρη τη βάση δεδομένων του οδηγού και να την χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε.

Οδηγός οδηγού

Σύμφωνα με την εμπειρία μου, ο DriverFix δεν βρήκε τόσο πολλούς παρωχημένους πιλότους όπως και οι άλλοι, αλλά παρατήρησα επίσης ότι δεν αναλύει τους πιλότους για τις συνδεδεμένες συσκευές όπως το ποντίκι/το πληκτρολόγιο. Μπορεί να είναι καλό, επειδή αυτές οι συσκευές τείνουν να σταματήσουν να λειτουργούν εάν εγκατασταθεί ένας κακός οδηγός.

Οδηγός οδηγού

Εκτός από αυτό, το DriverFix διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη ενημέρωση των οδηγών, το αντίγραφο ασφαλείας και η πλήρης αποκατάσταση και οι ειδοποιήσεις και οι ειδοποιήσεις. Διατηρεί επίσης ένα πλήρες ιστορικό των πιλότων που έχουν εγκατασταθεί. Θα πρέπει να πάρετε μια συνδρομή πληρωμής για να ενημερώσετε έναν απεριόριστο αριθμό πιλότων.

Βούστης

Στον υπολογιστή μου, ο Auslogics Driver Updater χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αναλύσει όλους τους πιλότους, περίπου 4 φορές περισσότερο από τον μέσο χρόνο των άλλων εργαλείων που αναφέρονται εδώ. Ωστόσο, βρήκε 23 παρωχημένους πιλότους, κάτι που είναι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο εργαλείο σε αυτόν τον κατάλογο. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι βρήκε επίσης έναν σημαντικό πιλότο ασφαλείας που δεν έχουν εντοπίσει άλλα εργαλεία.

Auslogics Driver Updater

Η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει να ενημερώνετε μόνο τα προγράμματα οδήγησης και περιορίζεται σε πολλές ενημερώσεις. Η πληρωμένη έκδοση σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από απεριόριστο αριθμό ενημερώσεων, αυτόματη εγκατάσταση, πλήρη αντίγραφο ασφαλείας και αυτόματο προγραμματισμό.

Όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του είναι παρόμοια με αυτά των άλλων εργαλείων, αλλά είναι σίγουρα πιο αποτελεσματικό από άλλα όταν πρόκειται να βρεθούν παρωχημένοι πιλότοι. Εάν άλλα εργαλεία αποτύχουν να λύσουν το πρόβλημα του προγράμματος οδήγησης, αυτό το εργαλείο μπορεί να είναι χρήσιμο.

Σαμπού

Αυτό το Pilot Update Tool έχει επίσης κάνει καλή δουλειά για να βρει παρωχημένους πιλότους και βρήκε 11 οδηγούς χωρίς να συμπεριλάβει τους πιλότους των Enfuhable Peripherals. Μου άρεσε πραγματικά η διεπαφή του Ashampoo Driver Updater επειδή παραθέτει παρωχημένη και ενημερωμένη και μπορείτε γρήγορα να δείτε όλες τις λεπτομέρειες με ένα κλικ. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για να βρείτε χειροκίνητα τους οδηγούς εάν νομίζετε ότι το εργαλείο δεν έχει βρει καλή έκδοση.

Ashampoo Driver Updater

Το εργαλείο είναι επίσης πιο προσαρμόσιμο, με τη δυνατότητα δημιουργίας μιας λίστας αγνοούμενης για να αποφύγετε την ενημέρωση των πιλότων που θεωρείτε προβλήματα. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα μετά την ενημέρωση ενός προγράμματος οδήγησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αγνοούμενη λίστα για να αποτρέψετε την ενημέρωσή του στο μέλλον. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε αναλύσεις έτσι ώστε οι πιλότοι σας να είναι ενημερωμένοι.

Όπως και άλλα εργαλεία, η πληρωμένη έκδοση σας επιτρέπει επίσης να ενημερώσετε τους οδηγούς με ένα κλικ, ενώ άλλες λειτουργίες είναι διαθέσιμες δωρεάν.

συμπέρασμα

Προσωπικά, μου αρέσει το IOBIT Driver Booster Pro επειδή ενημερώνει γρήγορα τους πιλότους χωρίς να βάζει το χρονοδιακόπτη ή τον περιορισμό του εύρους ζώνης για να κάνει τη διαδικασία κουραστική.

Για περισσότερα από 9 χρόνια, ο Karrar έχει γράψει σε όλα όσα σχετίζονται με τα Windows και το Google, υπογραμμίζοντας τη βελτίωση της ασφάλειας και την αναζήτηση μέσων βελτιστοποίησης της χρήσης των συσκευών μας.

Ενημερώσεις πιλότων

  1. Drivermax
  2. Updater του προγράμματος οδήγησης AVG
  3. Booster του οδηγού IOBIT
  4. Ενημέρωση των πιλότων Avast
  5. Εύκολος οδηγός
  6. Οδηγός οδηγού
  7. Οδηγός οδηγού
  8. Βούστης
  9. Σαμπού