Disney: Όπως και η Netflix, το τέλος της κοινής χρήσης είναι σε σωλήνες, 100 δωρεάν λογαριασμό Disney και Disney περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2023

100 ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ Η Disney Λογαριασμός περισσότερο Σεπτέμβριος 2023

Contents

Αυτές οι πιστώσεις μπορούν να μετατραπούν σε μια πιο συνδρομή Disney.

Disney+: Όπως το Netflix, το τέλος της κοινής χρήσης είναι στους σωλήνες

Σύμφωνα με πληροφορίες από το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Reuters, η Disney με τη σειρά του σχεδιάζει να τερματίσει την κοινή χρήση λογαριασμών. Πράγματι, η εταιρεία Big Ears δοκιμάζει ήδη το μέτρο σε μια ιδιαίτερα σημαντική αγορά.

Disney+ End Λογαριασμός Κοινή χρήση

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, η Netflix έχει θέσει επίσημα τέρμα για την κοινή χρήση λογαριασμού στη Γαλλία από τον Μάιο του 2023. Από τώρα και στο εξής, οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν € 5,99/μήνα και ανά άτομο. Και ενώ φοβόμασταν μια μαζική έναρξη των πελατών, η υπηρεσία streaming είδε τον αριθμό των συνδρομητών του να εκραγούν.

Κατά το δεύτερο τρίμηνο 2023, Η Netflix κατέγραψε τουλάχιστον 1,8 εκατομμύρια πρόσθετους συνδρομητές, που επιτρέπει στην πλατφόρμα να διδάσκει ξανά τα ύψη 234,5 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στη Disney+

Η Disney+ με τη σειρά του προβλέπει το τέλος της κοινής χρήσης

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μέθοδος αρχίζει να κάνει ζηλιάρη μεταξύ του ανταγωνισμού. Εάν πιστεύουμε ότι οι πληροφορίες που μοιράζονται οι συνάδελφοί μας από το βρετανικό πρακτορείο Reuters, Η Disney με τη σειρά του σχεδιάζει να απαγορεύσει την ανταλλαγή λογαριασμών στη Disney+.

Προς το παρόν, η επιχείρηση με μεγάλα αυτιά δοκιμάζει μια ιδιαίτερα πολλά υποσχόμενη αγορά, δηλαδή την Ινδία. Για καλό λόγο, η ινδική αγορά ροής πρέπει να αντιπροσωπεύει μόνη της 7 δισεκατομμύρια $ το 2027. Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια, η Disney+ Hostar (η παραλλαγή της πλατφόρμας που διατίθεται στην Ινδία και την Ινδονησία) είναι ο αριθμός 1 στην Ινδία, με 50 εκατομμύρια χρήστης στον πάγκο.

Μια διαφορετική μέθοδος από εκείνη του Netflix

Σύμφωνα με το Reuters, η μέθοδος που χρησιμοποιείται από τη Disney για τον περιορισμό της κοινής χρήσης θα είναι λιγότερο αυστηρή από αυτή που χρησιμοποιείται από το Netflix. Ενώ ο παγκόσμιος ηγέτης βασίζεται κυρίως στη γεωγραφική θέση των χρηστών (μέσω της διεύθυνσης IP και του αναγνωριστικού των συσκευών), η Disney απλά θέλει Περιορίστε τον αριθμό των χρηστών που έχουν εξουσιοδοτηθεί σε έναν μόνο λογαριασμό. Επί του παρόντος, οι συνδρομητές του Disney+ Hotstar Premium Formula μπορούν να συνδεθούν με το μέγιστο των 10 αεροσκαφών με έναν μόνο λογαριασμό.

Με τη νέα πολιτική πλατφόρμας, Αυτός ο αριθμός θα μεταβεί στο 4. Σύμφωνα με το Reuters, η Disney επέλεξε να το κάνει αυτό λόγω των συνηθειών των ινδικών χρηστών. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της αμερικανικής εταιρείας, μόνο το 5% των συνδρομητών Premium μοιράζονται το λογαριασμό τους σε περισσότερες από 4 συσκευές. Φυσικά, παραμένει τώρα μια ερώτηση: μετά την Ινδία, Η Disney σκοπεύει να καθορίσει το τέλος της ανταλλαγής λογαριασμών στη Γαλλία και την Ευρώπη ?

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο

+100 ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ Η Disney Λογαριασμός περισσότερο Σεπτέμβριος 2023

Δωρεάν λογαριασμός Disney

Τώρα πάρτε έναν δωρεάν λογαριασμό της Disney και Disney περισσότερο δωρεάν Σεπτέμβριο 2023. Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές χωρίς να πληρώνετε χρήματα. Λάβετε λοιπόν έναν λογαριασμό με την κορυφαία γεννήτρια Disney + δωρεάν 2023.

Θέλετε μια πιο δωρεάν συνδρομή Disney ? Θα σε βοηθησουμε.

Έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους λογαριασμούς της Disney πιο δωρεάν και +100 λειτουργικό δωρεάν λογαριασμό Disney για το 2023 και θα σας δώσουμε τα αναγνωριστικά και τους κωδικούς πρόσβασης λογαριασμών σε αυτό το άρθρο !

Πείτε αντίο σε ακριβές μηνιαίες συνδρομές και την υποχρέωση να χρησιμοποιήσετε τους λογαριασμούς των φίλων σας ! Με τη βοήθεια του άρθρου μας σχετικά με το GuidessStuces, μπορείτε να έχετε έναν πιο δωρεάν λογαριασμό Disney για τον εαυτό σας !. +100 λογαριασμός Disney Plus με τη γεννήτρια λογαριασμών Disney Plus.

Περιεχόμενα

Τι είναι η Disney και η Disney περισσότερο

Είμαι βέβαιος ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τη Disney. Από το Snow White και το Lion King στο Coco και Moana, η Disney Films διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στις περισσότερες από τις παιδικές μας ηλικίες.

Είτε είστε 8 ή 80 ετών, η Disney έχει κάτι να προσφέρει σε όλους. Η Disney+ (προφέρεται “Disney Plus”) είναι η υπηρεσία streaming ειδικά για τη Disney που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε όλες τις ταινίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα που παράγονται από την Walt Disney Company.

Μεταδίδει επίσης περιεχόμενο από το Pixar, το Marvel, το Star Wars και το National Geographic.

Δωρεάν λογαριασμός Disney

Ξεκίνησε στις 12 Νοεμβρίου 2019 και γρήγορα έγινε μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής όλων των εποχών.

Σήμερα, η Disney Plus έχει περισσότερους από 116 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως !

Γνωρίζατε ότι η Disney Plus προσφέρει περισσότερα από 7000 τηλεοπτικά επεισόδια και περισσότερες από 500 ταινίες ?

Εάν είστε έτοιμοι να ξαναζήσετε την παιδική σας ηλικία και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μερικές από τις μεγαλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που δεν έγιναν ποτέ, ήρθε η ώρα να εγγραφείτε στη Disney Plus.

Η πιο δωρεάν λίστα λογαριασμών της Disney θα σας βοηθήσει να το κάνετε !

Διαβάστε επίσης:

Ποιο είναι το κόστος του λογαριασμού Disney Plus ?

Η Disney Plus κάνει μια συνδρομή που μπορεί να πληρωθεί είτε μηνιαία είτε ετησίως.

Η μηνιαία έκδοση της Disney Plus κοστίζει 6,99 $ και σας δίνει πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή τηλεοπτικών σειρών και ταινιών Disney Plus.

Η ετήσια συνδρομή κοστίζει 79,99 $ για 12 μήνες. Σε σύγκριση, είναι 15 % φθηνότερο από τη λήψη της μηνιαίας συνδρομής για 12 μήνες.

Υπάρχει επίσης ένας ειδικός τύπος συνδρομής που ονομάζεται Disney Plus + Hulu + ESPN Bundle.

Κοστίζει 12,99 δολάρια το μήνα (με διαφήμιση) ή 18,99 $ (χωρίς διαφήμιση) και σας δίνει πρόσβαση στο περιεχόμενο streaming του Hulu και του ESPN επίσης !

Εάν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά αυτά τα έξοδα συνδρομής, μην ανησυχείτε.

Θα σας δείξουμε διάφορους τρόπους για να αποκτήσετε περισσότερους δωρεάν λογαριασμούς της Disney και θα σας παρέχουμε επίσης μερικούς από αυτούς τους λογαριασμούς σε αυτό το άρθρο !

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό Disney

Πριν προχωρήσουμε στη λίστα Λογαριασμών πιο δωρεάν Disney, εδώ είναι μερικοί τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν έναν λογαριασμό της Disney !

Αυτή είναι μια καλή επιλογή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν τυχαίο λογαριασμό και μάλλον θέλετε έναν καταγεγραμμένο λογαριασμό στο όνομά σας.

1. Λάβετε έναν δωρεάν λογαριασμό της Disney σε δίκη

Κατά τη στιγμή της εκτόξευσής της, η Disney Plus προσέφερε δωρεάν δοκιμή 7 ημερών σε νέους συνδρομητές.

Οι άνθρωποι συνέχισαν να καταγράφουν διαφορετικά αναγνωριστικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επεκτείνουν τη δοκιμή επ ‘αόριστον.

Αυτή η επιλογή δυστυχώς δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Αλλά υπάρχει ακόμα ένας τρόπος για να λάβετε έναν πιο δωρεάν λογαριασμό της Disney.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα δωρεάν Xbox Ultimate Pass of Pass of Pass.

Υπάρχει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών που σας δίνει πρόσβαση στη Disney Plus. Μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμαστική περίοδος, μπορείτε να ακυρώσετε τη δέσμη Xbox Ultimate Pass Bundle.

2. Χρησιμοποιήστε αποδοχικές ιστοσελίδες για ανταμοιβές

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ιστότοπων και αποδοτικών εφαρμογών που σας δίνουν χρήματα ή πιστώσεις για απλές ενέργειες, όπως η ανταπόκριση σε έρευνες, παίζοντας παιχνίδια ή παρακολούθηση διαφημίσεων.

Αυτές οι πιστώσεις μπορούν να μετατραπούν σε μια πιο συνδρομή Disney.

Έχω καταρτίσει τη λίστα μερικών δημοφιλών ιστότοπων σε απευθείας σύνδεση κερδών εδώ. Μπορείτε να τα επισκεφθείτε και να ανακαλύψετε τις προσφορές τους !

Διαβάστε επίσης:

Δωρεάν λογαριασμός Disney: καλύτερες λίστες

Έρχουμε τώρα στο τμήμα που περιμένατε ! Η λίστα με τους καλύτερους λογαριασμούς Disney και Disney πιο δωρεάν. Αποκτήστε το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασης της Disney Disney, οι λογαριασμοί αυτοί έχουν συλλεχθεί σε όλο το διαδίκτυο και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στη Disney δωρεάν !

Έχουμε καταχωρίσει τις διευθύνσεις email και τους κωδικούς πρόσβασης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε.

Φροντίστε να τα εισαγάγετε σωστά. Εάν παρατηρήσετε ότι ένα συγκεκριμένο ηλεκτρονικό αναγνωριστικό/κωδικός πρόσβασης δεν λειτουργεί, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε το επόμενο μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει !

Δωρεάν λογαριασμός Disney Plus, πάρτε τώρα έναν δωρεάν λογαριασμό Disney.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Κωδικός πρόσβασης
[email protected] pingpong17
[email protected] Sallytomato9
Αρετάτα[email protected] 4,1201asfd66
[email protected] Rehan 4876 $
[email protected] Νοέμβριος 1999!
[email protected] Derrick2023
[email protected] Manu1015
[email protected] foryoumate $
[email protected] Cor43win#

!! Amazon Prime Video 1 μήνα δωρεάν!!
Εδώ είναι το Amazon Prime Video δωρεάν 30 ημέρες Για Παρακολουθήστε και κατεβάστε ταινίες και σειρές.
ακόμη και εκτός σύνδεσης.

Λογαριασμός Disney περισσότερο Δωρεάν Σεπτέμβριος 2023

Τώρα πάρτε έναν δωρεάν λογαριασμό Disney 2023: +10 Disney + δωρεάν λογαριασμός

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Κωδικός πρόσβασης
[email protected] Lovegod2562
[email protected] Stuart10
προορίζω[email protected] Rnnb85siv
[email protected] Κωδικός πρόσβασης1234
[email protected] Starbuck12
[email protected] Yeibpmizmfk
νάντα[email protected] Phillies2056
[email protected] Inbkxmuxp
[email protected] 123456789

Disney Plus 2023 Γεννήτρια λογαριασμών

Εδώ +10 Λογαριασμός Disney + με τη γεννήτρια λογαριασμών Disney +.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Κωδικός πρόσβασης
[email protected] Buddy1275
[email protected] Queenelsa27
[email protected] Mariana20207
[email protected] Prova1234
Alexandera450@nycstudents.καθαρά Αλεξανδάζαμ

Διαβάστε επίσης:

Πώς να παρακολουθήσετε τη Disney περισσότερο οπουδήποτε με ένα VPN

Δυστυχώς, η Disney More είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες περιοχές.

Αυτές είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Κάτω Χώρες, η Ινδία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ιταλία, ο Καναδάς, η Ιρλανδία, από την Ελβετία, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστρία.

Εάν βρίσκεστε εκτός αυτών των χωρών (ακόμη και αν έχετε λογαριασμό), θα δείτε ένα σφάλμα του μηνύματος τοποθεσίας να εμφανιστεί.

Οι θεατές θα σημειώσουν επίσης ότι η Disney Plus προσφέρει διαφορετικό περιεχόμενο ανάλογα με το πού είναι.

Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακάμψετε τις Geo-Restrictions που δημιουργήθηκε από τη Disney Plus.

Ένα VPN θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που έχει να προσφέρει η υπηρεσία streaming.

Θα σας παρουσιάσουμε τους αγαπημένους μας προμηθευτές VPN και θα εξηγήσουμε βήμα προς βήμα πώς να τα χρησιμοποιήσετε σε αυτό το άρθρο.

Διαβάστε επίσης:

 • Empire Streaming APK: Λήψη για δωρεάν Android

Ξεκλειδώστε τη Disney Plus στη χώρα σας: Ένας μικρός οδηγός

 1. Αποκτήστε ένα αξιόπιστο VPN – Συνιστούμε το PureVPN.
 2. Συνδεθείτε σε διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες (ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα με τον κατάλογο που θέλετε να έχετε πρόσβαση στη Disney Plus).
 3. Συνδεθείτε στο Disney Plus στη συσκευή σας.
 4. Αρχίστε να παρακολουθείτε τη Disney Plus.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε τη Disney Plus ?

Ένα VPN είναι απαραίτητο για να εξετάσουμε τη Disney Plus επειδή η υπηρεσία είναι γεωγραφική για να σέβεται τους νόμους για τις άδειες.

Αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο σε πολλές χώρες. Εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Disney Plus από ένα μέρος όπου η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος.

Ευτυχώς, μια καλή φήμη VPN μπορεί να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα για εσάς.

Ένα VPN θα αλλάξει τη διεύθυνση IP σας ενώ παράλληλα παρακάμπτοντας το GeoBlocs, καθιστώντας το περιεχόμενο της Disney πιο διαθέσιμο για εσάς. Το A VPN προσφέρει επίσης μια ολόκληρη σειρά παροχών ασφαλείας για την προστασία σας στο διαδίκτυο, όπως η κρυπτογράφηση των δεδομένων και των φίλτρων αντι-Spam.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν λειτουργούν όλα τα VPN με τη Disney Plus, καθώς η πλατφόρμα χρησιμοποιεί την τεχνολογία για την ανίχνευση και την εμπλοκή της κυκλοφορίας VPN όταν είναι δυνατόν.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές λαμπρές επιλογές που διατίθενται στην αγορά, ικανές να παρακάμψουν όλους τους περιορισμούς της Disney Plus και να παρέχουν πρόσβαση στην πλήρη βιβλιοθήκη περιεχομένου από οπουδήποτε στον κόσμο.

Στην επόμενη ενότητα, θα παρουσιάσουμε τις τρεις καλύτερες επιλογές VPN για να ξεκλειδώσουμε τη Disney Plus.

Καλύτερο VPN για να παρακολουθήσετε τη Disney Plus

Η εύρεση ενός τέλειου VPN για εσάς μπορεί να είναι μια δύσκολη προσπάθεια να ολοκληρώσετε.

Για να είναι ρεαλιστική, η αγορά VPN αυξάνεται και βελτιώνεται κάθε μέρα.

Κάθε προμηθευτής είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να σας εντυπωσιάσει. Γι ‘αυτό βλέπουμε μεγάλες και ελκυστικές λίστες χαρακτηριστικών ασφαλείας στους ιστότοπούς τους.

Αλλά ας σταματήσουμε εδώ και να σκεφτούμε για μια στιγμή. Πριν πέσετε για το πιο διάσημο ή φθηνότερο VPN, θα πρέπει να αναρωτηθείτε για τις υπηρεσίες του.

Θα σας προσφέρει σταθερή ασφάλεια στο διαδίκτυο, μπορείτε να απολαύσετε streaming και torrenting, και γιατί όχι παιχνίδια ?

Επιπλέον, είναι ο προμηθευτής ικανός να παρακάμψει τη Disney Plus γεωγραφικούς περιορισμούς ?

PureVPN: Εξαιρετικό VPN για ροή

Με το PureVPN, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Disney Plus και άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως το DAZN και το BBC IPlayer χωρίς καμία δυσκολία.

Επιλέγοντας αυτόν τον προμηθευτή VPN, θα είστε χαλασμένοι με ένα ευρύ φάσμα διακομιστών και τοποθεσιών για να επιλέξετε.

Το PureVPN προσφέρει περισσότερους από 6.500 διακομιστές σε 78 χώρες. Έτσι, αυτή η λεπτομέρεια καλύπτει σχεδόν την έλλειψη ταχύτητας συνδέσεων δικτύου.

Ωστόσο, μπορείτε πάντα να απολαύσετε βίντεο καλής ποιότητας, χωρίς αμφιβολία.

Το PureVPN προσφέρει μια τιμή τόσο χαμηλή όσο $ 3,33/μήνα και μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε γνώμη για 31 ημέρες χάρη στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων του.

Οφέλη:

 • Ξεκλειδώστε το Netflix, το BBC IPlayer και πολλά άλλα.
 • Στρατιωτική ποιότητα κρυπτογράφηση.
 • Φανταστική γκάμα διακομιστών.
 • Μόνιμος έλεγχος

Πώς να εγγραφείτε στη Disney περισσότερο χωρίς ξένα μέσα πληρωμής ?

Δυστυχώς, η Disney Plus ενδιαφέρεται για την πραγματική σας τοποθεσία. Ευτυχώς, η πρόσβαση στο περιεχόμενό του με ένα VPN είναι μια καλή λύση. Ωστόσο, ένα VPN δεν θα σας βοηθήσει στο στάδιο πληρωμής.

Παρ ‘όλα αυτά, είναι πάντα δυνατό να σφετεριστεί αυτό το βήμα για να εγγραφείτε για τη Disney περισσότερο χωρίς τη μέθοδο ξένων πληρωμών.

Θα βρείτε παρακάτω μια εξήγηση για το πώς να προχωρήσετε στο Android και την Apple:

Πώς να πληρώσετε για έναν λογαριασμό Disney περισσότερο από οπουδήποτε με το Google Play Store

 1. Επιλέξτε ένα αξιόπιστο VPN για να παρακάμψετε τη Disney Plus Geo-Restrictions. Δώστε την ευκαιρία Καθαρός.
 2. Λήψη και διαμόρφωση του λογισμικού
 3. Συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή
 4. Αποκτήστε μια κάρτα δώρου Google Play US
 5. Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό Google Play
 6. Ανοίξτε το κατάστημα Google Play και συνδεθείτε στον νέο σας λογαριασμό.
 7. Ανταλλάξτε την κάρτα δώρων
 8. Κατεβάστε την εφαρμογή Disney Plus από το Google Play Store και το Register.

Πώς να πληρώσετε για έναν λογαριασμό Disney περισσότερο από οπουδήποτε με την Apple ID

 1. Επιλέξτε ένα αξιόπιστο VPN για να παρακάμψετε τη Disney Plus Geo-Restrictions. δοκιμάστε Καθαρός Επειδή ξεκλειδώνει πολύ καλά τους ιστότοπους ροής.
 2. Λήψη και διαμόρφωση του λογισμικού
 3. Συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή
 4. Μεταβείτε στο App Store και δημιουργήστε ένα νέο αναγνωριστικό μήλου.
 5. Επιλέξτε τις Ηνωμένες Πολιτείες ως χώρα/περιοχή
 6. Αποκτήστε μια κάρτα δώρων στο Amazon.com
 7. Συνδεθείτε στο App Store με το νέο σας αμερικανικό αναγνωριστικό μήλου.
 8. Πρόσβαση στον λογαριασμό σας και ανταλλάξτε μια κάρτα δώρου.
 9. Λήψη και εκκίνηση της εφαρμογής Disney Plus
 10. Όταν ξεκινάτε τη συνδρομή σας, η Apple θα συνάγει το κόστος της αμερικανικής κάρτας δώρου σας.
 11. Επιλέξτε μια ταινία και απολαύστε την !

Πώς να παρακολουθήσετε τη Disney περισσότερο από οπουδήποτε

Ένα VPN σας επιτρέπει να κοιτάξετε τη Disney περισσότερο από οπουδήποτε στον κόσμο.

Μπορεί να φαίνεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια, αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτά τα τέσσερα βασικά βήματα και μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα και ταινίες, όπου κι αν βρίσκεστε:

 1. Βρείτε και κατεβάστε ένα VPN στον υπολογιστή ή τον δρομολογητή σας. Προτείνουμε Καθαρός.
 2. Εγκαταστήστε το VPN στη συσκευή σας.
 3. Συνδεθείτε σε έναν διακομιστή σε μια θέση συν, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή ο Καναδάς (άλλες τοποθεσίες παρατίθενται στην εισαγωγή αυτού του άρθρου !Ουσία.
 4. Ανοίξτε την εφαρμογή Disney Plus ή επισκεφθείτε τον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να ξεκινήσετε τη ροή.

Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν τη Disney

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Disney περισσότερο δωρεάν με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, η Verizon Wireless προσφέρει Disney περισσότερο δωρεάν για τους πρώτους έξι μήνες.

Οι πελάτες των ΗΠΑ Mobile μπορούν επίσης να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στη Disney Plus, όπως και οι συνδρομητές της Amazon Music.

Παρόλο που το συνιστούμε συνήθως, είναι επίσης δυνατό να παρακολουθήσετε τη Disney περισσότερο χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν VPN.

Ορισμένοι προμηθευτές VPN προσφέρουν για παράδειγμα μια δωρεάν δοκιμή, και άλλοι έχουν επιλογές freemium.

Οι δωρεάν επιλογές συνοδεύονται γενικά από οροφές δεδομένων και συχνά χρηματοδοτούνται από την πώληση δεδομένων και ακολουθούν διαφημίσεις.

Δεν εξαρτώνται από αυτό όταν πρόκειται για μέτρα ασφαλείας όπως η κρυπτογράφηση δεδομένων και συχνά δεν έχουν την απαραίτητη τεχνολογία για να ξεκλειδώσουν τις κύριες πλατφόρμες ροής. Μερικές καλές δωρεάν εναλλακτικές λύσεις VPN είναι Atlas VPN και ProtonVPN.

Τι μπορείτε να δείτε στη Disney Plus ?

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Disney διαχέει περισσότερο το περιεχόμενο της Disney – η βιβλιοθήκη της είναι γεμάτη από νέα χαρακτηριστικά και παλιά κλασικά.

Έχει επίσης έναν τεράστιο κατάλογο δημοφιλών ταινιών και εκπομπών, από το Pixar έως το Marvel, και πολλά άλλα. Ακολουθούν μερικά δημοφιλή παραδείγματα:

 • Οι Σίμπσονς
 • Πόλεμος των άστρων
 • Είδωλο
 • Disney Fairy Tales Weddings
 • Μουλανός
 • Οι φρουροί του γαλαξία
 • Chip ‘n’ Dale
 • Χάμιλτον
 • Μαύρη χήρα
 • Θορυβώδης

Συχνές ερωτήσεις

Μπορούμε να δούμε το Disney Plus με ένα VPN ?

Ναι, χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο και φημισμένο VPN (όπως αυτά που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο), μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο της Disney περισσότερο σε όλο τον κόσμο.

Είναι παράνομο να χρησιμοποιείτε ένα VPN με Disney Plus ?

Οχι. Η χρήση ενός VPN είναι εντελώς νόμιμη, ώστε να μπορείτε να είστε ήσυχοι και να χρησιμοποιήσετε ένα για να παρακολουθήσετε τη Disney.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τη Disney Plus από άλλη χώρα ?

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Disney περισσότερο από οποιαδήποτε χώρα εγκαθιστώντας ένα VPN, αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας και συνδέοντας σε ένα διακομιστή σε ένα μέρος όπου βρίσκεται η Disney Plus.

Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στη Disney περισσότερο έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες ?

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη Disney περισσότερο εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών σε όλες τις χώρες όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να συνδεθείτε σε μια τοποθεσία Plus Disney από οπουδήποτε στον κόσμο.

συμπέρασμα

Ελπίζω ότι η λίστα μας με τους καλύτερους δωρεάν λογαριασμούς Disney και Disney Plus θα σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε δωρεάν όλες τις τηλεοπτικές σειρές και όλες τις ταινίες της Disney.

Βεβαιωθείτε ότι δοκιμάζετε επίσης τις δύο μεθόδους που αναφέραμε για έναν δωρεάν λογαριασμό δοκιμής.

Διαβάστε επίσης: