Λήψη Disney (δωρεάν) – Clubic, Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο της Disney στα Windows? | Δούλος

Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο της Disney στα Windows

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Ντσενεία+

Η Disney+ είναι μια πλατφόρμα SVOD σε άδεια πληρωμής. Περιέχει πολλές ταινίες, σειρές, κινούμενα σχέδια και έχει αριστοκρατικές άδειες (Star Wars, Marvel, Pixar, National Geographic).

Web, Android, iOS

Star Star_Half Star
3.5 (278 σημειώσεις)
File_download 18221 (30 μέρες)

 • Disney+ για Android
 • Disney+ για iOS
 • Disney+ για ιστό

Η σύστασή σας έχει ληφθεί υπόψη, σας ευχαριστώ !

Δωρεάν antivirus που απονεμήθηκε για την αποτελεσματικότητά του

Ασφάλεια αντι-μαλλιού Το Avast σαρώνει το μηχάνημά σας σε πραγματικό χρόνο αναζητώντας πιθανές απειλές

Προστασία δικτύου Wi-Fi Το Avast εξασφαλίζει το δίκτυο Wi-Fi και όλες τις συσκευές που συνδέονται με αυτό

Ένα ελαφρύ antivirus Το Antivirus Avast έχει ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του μηχανήματός σας

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, κάντε κλικ εδώ

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες

Επωφεληθείτε από το Avast

Προκειμένου να λάβετε υπόψη τη γνώμη σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ:
Επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ

Ξεκίνησε το 2019, η Disney+ είναι ένας από τους γίγαντες στην αγορά SVOD. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει έναν οικογενειακό κατάλογο για να βρείτε την αρχική Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic Classics και National Creations. Υπάρχουν επίσης πρωτότυπες δημιουργίες (οι Mandalorian, Andor, κλπ.Ουσία. Η υπηρεσία διαθέτει όλες τις κλασικές δυνατότητες ροής.

 • Γιατί να χρησιμοποιήσετε τη Disney+ ?
 • Χαρακτηριστικά της Disney+
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε τη Disney+ ?
 • Πώς να εγγραφείτε στη Disney+ ?
 • Εναλλακτικές λύσεις της Disney + ?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τη Disney+ ?

Δημιουργήθηκε το 2019 από τη διάσημη επιχείρηση με μεγάλα αυτιά και ξεκίνησε το 2020 στη Γαλλία, η Disney+ είναι μια πλατφόρμα βίντεο κατόπιν αιτήσεως σε άδεια με μετοχή του πρωτότυπου ή όχι (ταινίες και σειρές) διαθέσιμες στη Streaming. Αρκετά με γίγαντες όπως το Netflix ή το Amazon Prime Video, έχει περισσότερους από 137 εκατομμύρια συνδρομητές παρά ένα πολύ περίπλοκο έτος 2022 .

Η κύρια δύναμη της υπηρεσίας ροής Disney+ είναι να συγκεντρώσει αποκλειστικές άδειες: Εκτός από τα έργα της Disney, υπάρχουν μεγάλα ονόματα όπως το Marvel, το Starwars, το National Geographic ή το Pixar. Η πλατφόρμα έχει επίσης τα προγράμματα των στούντιο του 20ου αιώνα, την υπογραφή ABC, τις εικόνες του Touchstone, τις εικόνες του Χόλιγουντ ή τις εικόνες αναζήτησης.

Το περιεχόμενο Disney+ είναι μάλλον οικογενειακό προσανατολισμένο. Ωστόσο, αυτή η πλατφόρμα SVOD προσφέρει περιεχόμενο για κάποιο χρονικό διάστημα για το ενήλικο κοινό, μέσω της προσφοράς Star (η οποία αύξησε την τιμή της συνολικής συνδρομής κατά 2 ευρώ). Όταν ξεκίνησε, η Disney+ είχε 500 ταινίες και πάνω από 300 σειρές. Το περιεχόμενό του έχει αυξηθεί σημαντικά.

Ο κατάλογος της Disney+

Στην υπηρεσία ροής Disney+, οι θεατές όχι μόνο έχουν πρόσβαση σε κλασικά αλλά και σε αποκλειστικά και πρωτότυπες δημιουργίες. Υπάρχουν ταινίες, σειρές, κινούμενα σχέδια και ντοκιμαντέρ. Μεταξύ αυτών, ας αναφέρουμε ειδικότερα:

 • Ο Περιεχόμενο της Disney : Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τις κλασικές ταινίες και τα κινούμενα σχέδια της μάρκας (The Snow Queen, The Lion King, Mulan και πολλοί άλλοι). Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία δημιούργησε επίσης ζωντανή δράση από τη μεγαλύτερη επιτυχία της: είναι, φυσικά, ορατά στην πλατφόρμα της Disney+.
 • Ο Περιεχόμενα θαύμα : Η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών στο σύμπαν Marvel είναι διαθέσιμες στην υπηρεσία (Avengers, Thor, Doctor Strange, Black Panther, X-Men, κλπ.Ουσία. Υπάρχουν επίσης η σειρά από το franchise (πράκτορες του S.H.Εγώ.μι.μεγάλο.D, Loki, Moon Knight, Wandavision, Jessica Jones, The Punisher, κυρία Marvel, αυτή Hulk….) καθώς και κινούμενα σχέδια (τι γίνεται αν?, Το όνομά μου είναι Groot, κ.λπ.Ουσία.
 • Ο σχέδια-κινούμενα και μικρού μήκους ταινίες pixar (Toy Story, Ratatouille, Cars, Monsters & Cie, κλπ.Ουσία.
 • Ο Περιεχόμενο Star Wars : Ταινίες i έως ix, Rogue One, σόλο αλλά και έργα (Andor, Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian, βιβλίο Boba Fett, κλπ.) Εκτός από την ψυχαγωγία (Lego Star Wars, η κακή παρτίδα, οι Star Wars Rebel, οι πόλεμοι κλώνου κ.λπ.Ουσία.
 • Ο Γεωγραφικά εθνικά περιεχόμενα : Περιλαμβάνουν ταινίες για τη φύση, την ιστορία, τη γεωγραφία καθώς και ντοκιμαντέρ όπως ο κόσμος σύμφωνα με τον Jeff Goldblum και χωρίς όρια με τον Chris Hemsworth.

Εκτός από αυτές τις άδειες, βρίσκουμε στην υπηρεσία ροής Disney+ πολλά άλλα βίντεο, περισσότερο ή λιγότερο πρόσφατα. Τα είδη ποικίλλουν:

 • Comic: Simpsons, Malcolm, σύγχρονη οικογένεια, HPI….
 • Δραματική: Η αρκούδα, η εγκατάλειψη, το ντόπινγκ, η πατρίδα …
 • Θρίλερ / τρόμο: Αμερικανική ιστορία τρόμου, ο λόφος έχει τα μάτια, τη μύγα….

Η χρήση ενός VPN για να σας εντοπίσει σε άλλη χώρα μπορεί να επιστρέψει έναν εμπλουτισμένο κατάλογο, αλλά Αυτό αντέχει στην πολιτική χρήσης της υπηρεσίας.

Εξατομίκευση των αποτελεσμάτων

Σε αντίθεση με την υπηρεσία ροής Netflix, η οποία μελετά τις μικρότερες ενέργειές μας, η εφαρμογή Disney+ είναι πιο διακριτική στις συστάσεις της και υπογραμμίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καθώς και τις καινοτομίες της. Εξακολουθεί να υπάρχει μια ενότητα “Επιλογή για εσάς”.

Ο χρήστης μπορεί να επισημάνει συγκεκριμένο περιεχόμενο στην υπηρεσία Disney+ διαμορφώνοντας το προφίλ του για να υποδείξει ειδικότερα ποια ταξινόμηση ταινιών και σειρών επιθυμεί να δει. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν έχετε παιδιά ή εφήβους στο σπίτι.

Σημειώστε επίσης ότι, αν το λογισμικό Disney+ μας επιτρέπει να προσθέσουμε περιεχόμενο σε μια λίστα αγαπημένων, δεν μπορούμε, ωστόσο, να μην υποδείξουμε αν τους αγαπήσαμε ή όχι. Αυτό περιορίζει σημαντικά το πεδίο των δυνατοτήτων όσον αφορά την προσαρμογή των αποτελεσμάτων.

Χαρακτηριστικά της Disney+

Η Disney+ είναι, τελικά, μια πλατφόρμα αρκετά παρόμοια με αυτή που συνηθίζουμε να συναντηθούμε στη ροή. Έχει ένα σχετική κατηγοριοποίηση Και υπογραμμίζει τα νέα χαρακτηριστικά του καθώς και τις κύριες άδειες της (Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και Star). Τα άλλα περιεχόμενα είναι θεματικά (στη μουσική, σε κωμικές σειρές, τάσεις, αναπόφευκτες κ.λπ.Ουσία. Σημειώνουμε επίσης τα δύο τμήματα: “Συνέχεια ανάγνωσης” και “Επιλογή για εσάς”.

Στο ανώτερο banner, το Disney+ επιτρέπει Ταξινόμηση περιεχομένου ανά τύπο :: Πρωτότυπο, Ταινίες και σειρές. Είναι επίσης διαθέσιμη μια λειτουργία αναζήτησης: μπορείτε να πληκτρολογήσετε τίτλους, ονόματα χαρακτήρων ή είδη. Η Disney+ προσφέρει θεματικές συλλογές σε αυτό το μέρος: Πειρατές της Καραϊβικής, Εποχή των Παγετώνων, Lucasfilm, κλπ.

Κάνοντας κλικ στο αρχείο μιας ταινίας, υπάρχει μια περίληψη καθώς και ένας ορισμένος αριθμός λεπτομερειών (ταξινόμηση, διάρκεια, ημερομηνία κυκλοφορίας, φύλο, διανομή). Εδώ υπάρχουν δύο χρήσιμα χαρακτηριστικά: α Προσθήκη κουμπιού σε μια αγαπημένη λίστα καθώς και ένα κουμπί για να ξεκινήσετε ένα GroupWatch (μια συνεδρία συνεχούς ροής με την οικογένεια ή τους φίλους). Για κάποιο περιεχόμενο, α Υποτμήμα μπόνους προσφέρει making-of και bloopers.

Μόλις ξεκινήσει ο αναγνώστης, βρίσκουμε όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά (επαναλαμβάνονται στην αρχή, διάλειμμα, ανάγνωση, προώθηση ή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας 10 δευτερολέπτων, ήχου ήχου, πλήρους οθόνης και επιλογών υπότιτλων). Σε κινητό και tablet, είναι δυνατόν Λήψη περιεχομένου. Μεταξύ των παρατηρούμενων επιλογών, μπορούμε να ζητήσουμε από τη λήψη να γίνει μόνο όταν εντοπιστεί μια σύνδεση WiFi. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κατεβάσετε τα βίντεο σε περισσότερη ή λιγότερο καλής ποιότητας, οπότε, για παράδειγμα, να μην κορεστεί ο χώρος αποθήκευσης σας.

Η υπηρεσία streaming της Disney+ προεπιλογής των βίντεό της με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Μπορείτε να πάτε από SD σε 4K UHD. Υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά: αυτόματη ανάγνωση επεισοδίων, βίντεο στο παρασκήνιο και ο βασικός γονικός έλεγχος.

Από την πλευρά προσβασιμότητας, η υπηρεσία προσφέρει ιδιαίτερα σε άτομα με ακρόαση αναπηριών Προσαρμόστε τους υπότιτλους (μέγεθος, χρώμα, αδιαφάνεια φόντου, αστυνομικό περίγραμμα). Αυτή η λειτουργία μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για όλους τους θεατές της Disney+.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη Disney+ ?

Η Disney+ είναι μια πλατφόρμα ροής συμβατή με πολλές συσκευές. Μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτό:

 • Από ένα smartphone iOS ή Android.
 • Από ένα tablet (iPados, Android).
 • Από έναν υπολογιστή Windows 10 και 11 (με μια εφαρμογή για λήψη στο Microsoft Store).
 • Από Mac.
 • Από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
 • Από μια κονσόλα (PlayStation 4 και 5, Xbox One, Series X ή S).
 • Από μια συνδεδεμένη τηλεόραση (SmartTV Samsung, Panasonic, κλπ.Ουσία.
 • Από το Amazon Firetv ή το Google Chromecast.
 • Από την Apple TV, το Canal +, το SFR και πολλές άλλες συσκευές.

Η δημιουργία λογαριασμού είναι απαραίτητη για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας. Μόλις εγγραφεί, η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 4 ταυτόχρονες συσκευές και είναι δυνατόν να δημιουργηθούν έως και 7 προφίλ.

Πώς να εγγραφείτε στη Disney+ ?

Η Disney+ είναι μια πλατφόρμα άδειας πληρωμής. Μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 7 ημερών σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας. Η υπηρεσία προσφέρει μια ενιαία συνδρομή, που τερματίζεται ανά πάσα στιγμή και πληρωτέος με δύο τρόπους:

 • Μπορείτε να πληρώσετε μηνιαία 8,99 ευρώ.
 • Μπορείτε να πληρώσετε 89,90 ευρώ ετησίως.

Για να εγγραφείτε, απλά πρέπει να συνδεθείτε στο διαδίκτυο στον επίσημο ιστότοπο της Disney+Application, να ζητήσετε να εγγραφείτε και να δώσετε τη διεύθυνση email σας. Στη συνέχεια, απλώς προχωρήστε βήμα προς βήμα:

 • Αποδοχή των γενικών προϋποθέσεων.
 • Καθορισμός κωδικού πρόσβασης.
 • Επιλέγοντας τον επιθυμητό τύπο συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) και προσθέτοντας τις τραπεζικές πληροφορίες ή τον λογαριασμό του PayPal.

Η υπηρεσία καθώς και όλα τα χαρακτηριστικά της είναι διαθέσιμα απεριόριστα στην κύρια συσκευή σας καθώς και 3 άλλες συσκευές.

Εναλλακτικές λύσεις της Disney + ?

Ο τομέας της ροής είναι σε πλήρη έκρηξη, πολλές εναλλακτικές λύσεις για τη Disney+ υπάρχουν σήμερα. Μεταξύ των πιο γνωστών ανταγωνιστών του, μπορούμε να αναφέρουμε το Netflix . Ιδρύθηκε το 1997, αυτό το Mastodon συμμετείχε στον τομέα streaming το 2007 . Ξεκίνησε στη Γαλλία το 2014, η πλατφόρμα της έχει πάνω από 230 εκατομμύρια συνδρομητές και έχει πάνω από 4.000 περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών έργων που παράγονται εσωτερικά. Σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική αγορά, η Netflix είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη ροή.

Μεταξύ των SVOD Giants, μπορούμε επίσης να υπολογίζουμε στο Amazon Prime Video . Ξεκίνησε το 2016, αυτή η ελκυστική υπηρεσία τιμών έχει έναν τεράστιο κατάλογο ταινιών, σειρών και κινούμενων σχεδίων. Έχει επίσης διάσημους συνεργάτες όπως το MGM, του οποίου το περιεχόμενο απαιτεί ειδική συνδρομή. Ακόμη και αν η διεπαφή του δεν είναι η πιο εργονομική, το βίντεο Amazon Prime έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως η λειτουργία ακτίνων Χ που σας επιτρέπει να μάθετε για τη χύτευση ενός έργου χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από τον φορητό υπολογιστή σας από την τσέπη σας.

Τέλος, ας αναφέρουμε επίσης τη γαλλική πλατφόρμα MyCanal της οποίας η εξαντλητική προσφορά έχει πείσει πολλούς συνδρομητές. Βεβαίως λίγο ακριβό, αυτή η υπηρεσία SVOD που ξεκίνησε το 2013 προσφέρει πρόσφατο περιεχόμενο, ζωντανά προγράμματα και επανάληψη.

Μπορείτε να βρείτε άλλες εφαρμογές για να δοκιμάσετε διαβουλεύοντας τη σύγκριση των καλύτερων πλατφορμών ροής .

Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο Disney+ στα Windows ?

Η Disney ξεκίνησε τη δική της υπηρεσία ροής βίντεο. Το αποκαλούν Ντσενεία+. Περιέχει χιλιάδες ταινίες και σειρές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν οπουδήποτε και έχει αφιερωμένο iPhone, Android, Fire TV, Xbox One και Roku Applications. Αλλά εσύ Μην βρείτε την εφαρμογή Disney πιο συγκεκριμένα για τα Windows, Μπορείτε να βρείτε μόνο την εφαρμογή Xbox One στο κατάστημα της Microsoft. Σημαίνει ότι πρέπει να παρακολουθήσετε βίντεο Disney+ μέσω προγράμματος περιήγησης Windows.

Δύο μέθοδοι που χρησιμοποιούνται ευρέως στο Διαδίκτυο, Προοδευτικές εφαρμογές ιστού (PWAS) και Προγράμματα περιήγησης με βάση το χρωμίου (όπως το νέο Edge Microsoft), επιτρέψτε στους χρήστες να αποθηκεύουν εφαρμογές Disney+ στον υπολογιστή στον υπολογιστή για να αποκτήσουν παρόμοιες εφαρμογές την εμπειρία του προγράμματος, αλλά Δεν μπορούν να κατεβάσουν τα βίντεο Disney+ για να τα παρακολουθήσουν εκτός σύνδεσης Όπως κάνουν σε συσκευές iOS και Android.

Disney+ στα Windows

Πώς μπορείτε να κατεβάσετε τις αγαπημένες σας ταινίες ή σειρές εκτός σύνδεσης στα Windows πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή DisneyPlus για Windows ? Παρακάτω, σας δίνουμε μια λεπτομερή εισαγωγή σε μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο.

Απαιτείται εργαλείο – downloader video tunepat disneyplus

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει επίσημη αίτηση για τη λήψη Disney+ Videos από τα Windows, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα τρίτα εργαλεία για να επιτύχουμε τον στόχο μας. Εδώ προτείνουμε το tunepat disneyplus video downloader.

Εφόσον έχετε συνδρομή Disney+, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στο Disney+Web Player, να αναζητήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες ή τη σειρά σας και να τις κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή MP4 ή MKV . Εκτός από τα βίντεο, το downloader tunepat disneyplus video downloader Υποστηρίζει επίσης τη λήψη υπότιτλων και ακουστικών (συμπεριλαμβανομένων 5.1 Dolby) Σε διαφορετικές γλώσσες. Εάν ο υπολογιστής σας υποστηρίζει την επιτάχυνση του υλικού, η ταχύτητα λήψης θα βελτιωθεί σημαντικά. Μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο.

Χαρακτηριστικά του tunepat disneyplus video downloader

Tunepat disneyplus video downloader

Tunepat disneyplus video downloader

 • ΕντάξειΑποθηκεύστε ταινίες και εκπομπές της Disney+.
 • ΕντάξειΛήψη βίντεο Disney+ υψηλής ποιότητας.
 • ΕντάξειMP4 και MKV ως μορφή εξόδου.
 • ΕντάξειΚρατήστε τους υπότιτλους και τα ακουστικά (συμπεριλαμβανομένων των 5.1 Dolby).
 • Εντάξει100% χωρίς ιούς και plugins.

Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο Disney+ στα Windows ?

Θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε το tunepat disneyplus video downloader για να κατεβάσετε Disney+ Videos στα Windows. Πρώτον, κατεβάστε και εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση του πακέτου εγκατάστασης DisneyPlus Video Downloader και, στη συνέχεια, εκτελέστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

Βήμα 1 Συνδεθείτε στον λογαριασμό DisneyPlus

Εκκίνηση TunePat DisneyPlus Video Downloader και εισαγάγετε οποιαδήποτε λέξη στη ζώνη αναζήτησης, τότε θα εμφανιστεί ένα παράθυρο ζητώντας σας να συνδεθείτε στο DisneyPlus. Και κανένα πρόβλημα, Ο λογαριασμός σας χρησιμοποιείται μόνο για πρόσβαση στη βιβλιοθήκη DisneyPlus Και τα προσωπικά στοιχεία που έχετε εισαγάγει δεν θα καταγράφονται από το tunepat.

Συνδεθείτε στο DisneyPlus on Tunepat

Βήμα 2 Αντιγράψτε και κολλήστε τη διεύθυνση URL στο tunepat

Αναζητήστε ένα βίντεο με την αντιγραφή και την επικόλληση της URL του DisneyPlus Reader στο tunepat disneyplus video downloader.

Ψάξτε για βίντεο Disney+

Βήμα 3 Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις εξόδου

Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις Στην επάνω δεξιά γωνία για να επιλέξετε την ποιότητα εξόδου (Ανυψωμένος, μέσος, χαμηλός), τη μορφή βίντεο (MP4, MKV), το κομμάτι ήχου και τη γλώσσα των υπότιτλων . Μπορείς να διαλέξεις MP4 ως μορφή εξόδου και γαλλικά ως γλώσσα υπότιτλων.

Ρυθμίσεις

Εάν θέλετε να ορίσετε το μέγεθος του αρχείου και τη γλώσσα των υπότιτλων με μεγαλύτερη ακρίβεια, μπορείτε να βρείτε το παράθυρο Προχωρημένη λήψη και ορίστε το. Κατά τη λήψη μιας ταινίας, θα βρείτε ένα κουμπί για το παράθυρο Προχωρημένη λήψη Δίπλα στο εικονίδιο λήψης. Κάντε κλικ στο εικονίδιο λήψης σειράς, τότε θα δείτε το κουμπί Προχωρημένη λήψη Κάτω αριστερά από το παράθυρο συμφραζομένων.

Προχωρημένη λήψη

Βήμα 4 Ξεκινήστε τη λήψη βίντεο Disney+

Κάντε κλικ στο κουμπί Κατεβάστε Για να ξεκινήσετε τη λήψη βίντεο.

Κατεβάστε τα βίντεο Disney+

Βήμα 5 Ελέγξτε το ιστορικό λήψης

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης, κάντε κλικ στο κουμπί Βιβλιοθήκη Για να βρείτε καλά κατεβάσματα βίντεο.

έλεγχος

συμπέρασμα

Εάν ψάχνετε πάντα έναν τρόπο να κατεβάσετε ταινίες και επεισόδια DisneyPlus στα Windows, η μέθοδος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο (Λήψη βίντεο με disneyplus video downloader tunepat) είναι η καλύτερη επιλογή σας. Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή Web (PWA) για να πάρετε μια παρόμοια εμπειρία εφαρμογής, μπορείτε να πάρετε μια λειτουργία λήψης παρόμοια με εκείνη που διατίθεται μόνο σε συσκευές iOS ή Android. Αυτό που θα μπορούσε να είναι καλύτερο από την ίδια τη λειτουργικότητα Disney + Download είναι ότι τα βίντεο που έχουν ληφθεί χρησιμοποιώντας το DisneyPlus Video Downloader δεν υπόκεινται σε περιορισμό λήξης στη συνδρομή και μόλις ληφθεί μπορεί να αποθηκευτεί στον υπολογιστή για πάντα. Φυσικά, μπορείτε επίσης να τα μεταφέρετε στη συσκευή σας όπως το iPad, το PS4, κ.λπ. Δοκίμασέ το τώρα!

Παρατηρήσαμε: Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Tunepat DisneyPlus Video Downloader έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την πλήρη έκδοση, αλλά σας επιτρέπει να κατεβάσετε μόνο τα πρώτα 5 λεπτά κάθε βίντεο. Για να ξεκλειδώσετε τον περιορισμό, σας προτείνεται να αγοράσετε την πλήρη έκδοση.