Μετατρέψτε το deezer σε λίστα αναπαραγωγής Spotify | Συντονίστε τη μουσική μου, Tuto πώς να μεταφέρω τη λίστα αναπαραγωγής Deezer στο Spotify και αντίστροφα?

Πώς να μεταφέρετε τη λίστα αναπαραγωγής Deezer στο Spotify και αντίστροφα

Contents

Με περίπου 73 εκατομμύρια τίτλους, ο Deezer είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μουσικής ακρόασης. Αλλά για καλύτερη ακρόαση, θα πρέπει να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής. Πώς να φτιάξετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Deezer ? Εδώ είναι η απάντηση.

Μετατρέψτε το deezer σε spotify

Μεταφέρετε τη μουσική βιβλιοθήκη Deezer στη λίστα αναπαραγωγής Spotify σε λίγα βήματα

Αρχή

Μετατρέψτε λίστες ανάγνωσης από το Deezer σε Spotify

Έχετε ακούσει μια υπέροχη λίστα τραγουδιών στο Deezer, αλλά χρησιμοποιείτε το Spotify ? Αυτό δεν είναι πλέον πρόβλημα. Με το Tunemymusic μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε λίστα αναπαραγωγής Deezer σε Spotify σε μερικά βήματα !

Πώς να μεταφέρετε το deezer στη λίστα ανάγνωσης Spotify ?

Λίψτε τους λογαριασμούς σας και εξουσιοδοτείτε το Tunemymusic.

Επιλέξτε τι να μεταφέρετε – φροντίζουμε τα αγαπημένα σας τραγούδια, τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, τα αγαπημένα σας άλμπουμ και τις λίστες ανάγνωσής σας που διοργανώνονται.

Κάνω! Οι λίστες αναπαραγωγής και η μουσική σας θα μεταφερθούν αυτόματα στον λογαριασμό σας Spotify.

Διαβάστε μερικά δροσερά περιεχόμενα

Spotify vs Deezer – Συγκρίνοντας τις υπηρεσίες Spotify και Deezer Music Streaming Η βιομηχανία streaming πλημμυρίζεται με μουσικές εφαρμογές που προσέφεραν σχεδόν παρόμοια χαρακτηριστικά. Έχω δοκιμάσει δύο από τα κορυφαία σε αυτήν την αγορά, Spotify και Deezer. Το καλό, το κακό και η ετυμηγορία, που τέθηκε πριν σύντομες και στο σημείο. Η τελική ετυμηγορία στην περίπτωση του Spotify vs Deezer. Διαβάστε το post

Πώς να φτιάξετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify Μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify και να διαχειριστείτε όλα τα τραγούδια σας σε ένα μόνο μέρος. Κάντε μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify σε εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας και επιφάνειας εργασίας. Διαβάστε το post

Τι είναι το Spotify? Μάθετε τα πάντα για τη μουσική πλατφόρμα Don γνωρίζετε τι είναι το Spotify ή είναι ξεπερασμένο για την πλατφόρμα? Μάθετε τα πάντα για τα μέσα και τα outs της μεγαλύτερης εφαρμογής μουσικής. Διαβάστε το post

Λίστα με τον καλύτερο έλεγχο υπηρεσιών ροής μουσικής τώρα για τον τελικό κατάλογο των καλύτερων υπηρεσιών ροής μουσικής που διατίθενται σήμερα. Όλα ταξινομημένα και χαρακτηριστικά με τη λειτουργία. Διαβάστε το post

Πώς να μεταφέρετε τη λίστα αναπαραγωγής Deezer στο Spotify και αντίστροφα ?

Ο Deezer είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές περιεχομένου μουσικής στον κόσμο. Πολλοί χρησιμοποιούν το Deezer για να κατεβάσουν τη λίστα αναπαραγωγής τους, να το κρατήσουν και να το ακούσουν όπως κρίνουν κατάλληλο. Το Spotify, νεοφερμένος, σας επιτρέπει επίσης να ακούσετε μουσική online ή εκτός. Οι δύο εφαρμογές μπορούν ακόμη και να συνδεθούν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ακούσετε το δικό σας Λίστα αναπαραγωγής Στο Spotify.

Πολλοί αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν, και αν ναι, πώς να το κάνω. Γι ‘αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει και να σας δείξει πώς Μεταφέρετε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer στο Spotify. Θα σας δείξει επίσης πώς να μεταφέρετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify στο Deezer, πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer, πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer και τελικά να σας πω για το Wondershare Uniconverter, το καλύτερο λογισμικό Playlist Spotify Deezer Converter.

 • Μέρος 1. Πώς να μεταφέρω το deezer μου σε λίστες αναπαραγωγής Spotify ?
 • Μέρος 2ο. Πώς να μεταφέρετε το spotify σας σε λίστες αναπαραγωγής Deezer ?
 • Μέρος 3. Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Deezer στο PC και το Mobile ?
 • Μέρος 4. Σε -βαθιά γνώση της λίστας αναπαραγωγής Deezer

Μέρος 1. Πώς να μεταφέρω το deezer μου σε λίστες αναπαραγωγής Spotify ?

Οι Deezer και Spotify εκτιμούνται πολύ από τους χρήστες του Διαδικτύου που επιθυμούν να ακούσουν μουσική. Η ευκολία χρήσης και η προσβασιμότητά τους επιτρέπουν σε όλους να είναι άνετοι. Ωστόσο, η κυριαρχία όλων των χαρακτηριστικών δεν είναι εύκολη. Αλλά, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Για να ξεκινήσετε, εδώ είναι πώς να μεταφέρετε το playlist deezer στο Spotify.

Βήμα 1 Ανοίξτε μια εφαρμογή Ιστού και επιλέξτε τις λίστες αναπαραγωγής σας

Ανοίξτε την επιλεγμένη εφαρμογή ιστού όπως το SongShift. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το SongShift είναι ένας μετατροπέας Playlist Spotify Deezer. Επιλέξτε την καρτέλα playlist στη συλλογή σας.

Βήμα 2 Συνδέστε το Deezer και επιλέξτε τις λίστες αναπαραγωγής Deezer

Συνδέστε το Deezer κάνοντας κλικ στη φούσκα του στην αριστερή μπάρα. Με τον έλεγχο του αντίστοιχου πλαισίου στα αριστερά κάθε λίστα αναπαραγωγής, επιλέξτε τις λίστες αναπαραγωγής Deezer που θέλετε να μεταφέρετε.

Βήμα 3 Επιλέξτε το εργαλείο μετατροπής και επιλέξτε Spotify

Στη γραμμή εργαλείων στο επάνω μέρος της λίστας, επιλέξτε το εργαλείο μετατροπής. Επιλέξτε Spotify στην υπηρεσία προορισμού. Εάν η εφαρμογή σας ζητήσει να συνδέσετε το Spotify, συνδέστε την.

Βήμα 4 Ξεκινήστε να μεταφέρετε το deezer σας σε λίστες αναπαραγωγής Spotify

Η μεταφορά ξεκινά μόλις επιλέξετε Spotify στην υπηρεσία προορισμού. Τώρα, αν μεταφέρετε αρκετές λίστες αναπαραγωγής κάθε φορά, θα γίνει στο παρασκήνιο. Εάν υπάρχουν αντίστοιχα αρχεία στο Spotify, τότε οι λίστες αναπαραγωγής σας θα είναι διαθέσιμες στο Spotify. Ας μάθουμε να μεταφέρουμε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify Ver Deezer.

Μέρος 2ο. Πώς να μεταφέρετε το spotify σας σε λίστες αναπαραγωγής Deezer ?

Στο προηγούμενο μέρος, μάθαμε να μεταφέρουμε το deezer σας σε λίστες αναπαραγωγής Spotify. Δεν ήταν πολύ περίπλοκο. Σε αυτό το μέρος, θα δείτε πώς να μεταφέρετε τη λίστα αναπαραγωγής Spotify στο Deezer.

Βήμα 1 Ανοίξτε μια εφαρμογή ιστού και επιλέξτε την πηγή μουσικής

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε μία από τις εφαρμογές ιστού που επιτρέπεται από το Spotify, όπως το Soundiiz και επιλέξτε πρώτα την πηγή μουσικής. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το Soundiiz είναι ένας playlist spotify deezer μετατροπέας.

Βήμα 2 Επιλέξτε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify για μεταφορά στο Deezer

Επιλέξτε τις λίστες αναπαραγωγής Spotify που θέλουμε να μεταφέρουμε στο Deezer.

Βήμα 3 Επιλέξτε την πλατφόρμα

Επιλέξτε Deezer ως πλατφόρμα από άλλες πλατφόρμες, πλατφόρμα στην οποία θα μεταφερθούν οι λίστες αναπαραγωγής. Ανάλογα με τις εφαρμογές ιστού που επιλέχθηκαν, μερικές φορές πρέπει να επιλέξετε το εργαλείο μετατροπής στη γραμμή εργαλείων στο επάνω μέρος της λίστας.

Βήμα 4 Ξεκινήστε τη μεταφορά του Spotify σε λίστες αναπαραγωγής Deezer

Μετά την επιλογή της πλατφόρμας Deezer εμφανίζεται, εμφανίζεται μια περίληψη των επιλεγμένων λιστών αναπαραγωγής. Αυτή είναι η στιγμή που μπορείτε να ξεκινήσετε τη μεταφορά. Εάν υπάρχει αλληλογραφία, οι λίστες αναπαραγωγής σας θα είναι διαθέσιμες στο Deezer. Εάν μεταφέρετε αρκετές λίστες αναπαραγωγής κάθε φορά, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο παρασκήνιο.

Μέρος 3. Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Deezer στο PC και το Mobile ?

Με περίπου 73 εκατομμύρια τίτλους, ο Deezer είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μουσικής ακρόασης. Αλλά για καλύτερη ακρόαση, θα πρέπει να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής. Πώς να φτιάξετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Deezer ? Εδώ είναι η απάντηση.

1. Πώς να φτιάξετε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer σε έναν υπολογιστή ?

Βήμα 1 Επιλέξτε Λίστα αναπαραγωγής σε αγαπημένα Deezer

Στο Deezer, πηγαίνετε στα αγαπημένα. Επιλέξτε λίστες αναπαραγωγής και, στη συνέχεια, επιλέξτε Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής.

Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής στο Deezer PC

Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής στο Deezer PC

Βήμα 2 Εισαγάγετε τις πληροφορίες από τη λίστα αναπαραγωγής Deezer

Εισαγάγετε το όνομα της λίστας αναπαραγωγής σας. Επιλέξτε το εικονίδιο της κάμερας εάν θέλετε να κατεβάσετε μια εικόνα. Ελέγξτε το πλαίσιο για να κάνετε τη λίστα αναπαραγωγής σας ιδιωτικό ή συνεργατικό.

Εισαγάγετε πληροφορίες από τη λίστα αναπαραγωγής Deezer

Βήμα 3 Επιλέξτε Δημιουργία για να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Deezer

Επιλέξτε Δημιουργία και εδώ είναι η λίστα αναπαραγωγής Deezer που δημιουργήθηκε !

Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής στο Deezer

2. Πώς να φτιάξετε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer στο κινητό ?

Βήμα 1 πηγαίνετε στα αγαπημένα και επιλέξτε τη λίστα αναπαραγωγής

Μεταβείτε στα αγαπημένα στην εφαρμογή Deezer. Επιλέξτε τη λίστα αναπαραγωγής στη μουσική και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Δημιουργία νέας λίστας αναπαραγωγής”.

Βήμα 2 Συμπληρώστε τις πληροφορίες Playlist Deezer

Εισαγάγετε το όνομα της λίστας αναπαραγωγής Deezer. Επιλέξτε το εικονίδιο της λίστας αναπαραγωγής σας είτε με τη λήψη φωτογραφίας είτε με τη λήψη μιας εικόνας. Χάρη στο δρομέα, επιλέξτε εάν η λίστα αναπαραγωγής σας είναι ιδιωτική ή συνεργατική. Μια λίστα αναπαραγωγής συνεργασίας είναι μια δημόσια λίστα αναπαραγωγής. Η επιλογή συνεργασίας είναι διαθέσιμη μόνο στο Android. Οι χρήστες του iOS μπορούν να τροποποιήσουν τις ρυθμίσεις λίστας αναπαραγωγής συνεργασίας στον ιστότοπο ή στην εφαρμογή του υπολογιστή.

Βήμα 3 Δημιουργήστε τη λίστα αναπαραγωγής σας στο Deezer

Επιλέξτε Δημιουργία για να δημιουργήσετε τη δημιουργία playlist deezer.

Μέρος 4. Σε -βαθιά γνώση της λίστας αναπαραγωγής Deezer

Ο Deezer έχει βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου. Αυτή τη στιγμή χειραγωγεί τη λίστα αναπαραγωγής Deezer είναι πολύ πιο εύκολη. Η δημιουργία συνεργατικών λιστών αναπαραγωγής Deezer είναι δυνατή και εύκολη από όλες τις πλατφόρμες (Web, Mobile Application και Application Computer). Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ελάχιστες συνθήκες που απαιτούνται. Για να φτιάξετε ιστορίες Instagram, θα χρειαστείτε iOS 8.3.0 ή υψηλότερη έκδοση, ή Android 6.1.16 ή υψηλότερη έκδοση. Για να μοιραστείτε το Deezer στις ιστορίες του Facebook, θα χρειαστείτε iOS 8.21 ή υψηλότερη έκδοση ή Android 6.2.9 ή υψηλότερη έκδοση. Το εργαλείο κοινής χρήσης στις ιστορίες Facebook είναι διαθέσιμο με iOS ή Android. Τέλος, για το Snapchat, θα χρειαστείτε το iOS 13 ή μια υψηλότερη έκδοση ή Android 6.1.16 ή υψηλότερη έκδοση. Σε αυτό το μέρος, θα δούμε πώς να μοιραστούμε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer και πώς λειτουργεί μια συνεργατική λίστα αναπαραγωγής Deezer.

1. Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer στο Facebook ?

Ας ξεκινήσουμε με το πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer. Εδώ, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να μοιραστείτε τη λίστα αναπαραγωγής Deezer σε κοινωνικά δίκτυα, συστήματα ανταλλαγής μηνυμάτων και άλλες πλατφόρμες. Ας ξεκινήσουμε με το Facebook.

Βήμα 1 Επιλέξτε και ανοίξτε τη λίστα αναπαραγωγής Deezer για να μοιραστείτε

Επιλέξτε τον τίτλο, το άλμπουμ, τον καλλιτέχνη, το playlist, το podcast ή το επεισόδιο του podcast που θέλετε να μοιραστείτε.

Ανοίξτε τη λίστα αναπαραγωγής Deezer για να μοιραστείτε

Βήμα 2 Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις κοινής χρήσης playlist deezer

Στον αναγνώστη, επιλέξτε το εικονίδιο Share. Στο μενού Επιλογές κοινής χρήσης, αντιγράψτε το σύνδεσμο και κολλήστε το στο δίκτυο στο οποίο θέλετε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας: για ιστορίες Facebook, μόλις επιλέξετε αυτήν την επιλογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εκδότη για να εξατομικεύσετε τη δημοσίευσή σας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το Facebook News Feed ή το Facebook Messenger.

Ρυθμίσεις κοινής χρήσης playlist deezer

Γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να μοιραστείτε λέξεις σε ιστορίες Instagram ή στο Snapchat. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε περιεχόμενο με τους οπαδούς σας. Εδώ γνωρίζετε τώρα πώς να μοιραστείτε το περιεχόμενο από το Deezer.

2. Πώς να δημιουργήσετε μια νέα λίστα αναπαραγωγής συνεργασίας στο Deezer ?

Σας επιτρέπει μια συνεργατική λίστα αναπαραγωγής, καθώς και άλλοι χρήστες Deezer, για να προσθέσετε τίτλους στην ίδια λίστα αναπαραγωγής. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε όμορφη μουσική με άλλους ανθρώπους, φίλους ή οπαδούς. Οι συνεργατικές λίστες αναπαραγωγής είναι πάντα δημόσιοι και δεν μπορούν να ρυθμιστούν ως ιδιωτικοί. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ μιας λίστας αναπαραγωγής συνεργασίας και μιας δημόσιας λίστας αναπαραγωγής. Όλοι οι χρήστες του Deezer μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια δημόσια λίστα αναπαραγωγής, αλλά μόνο ο ιδιοκτήτης της λίστας αναπαραγωγής μπορεί να προσθέσει ή να διαγράψει τίτλους. Οι συνεργατικές λίστες αναπαραγωγής είναι πάντα δημόσιοι και όλοι οι χρήστες Deezer μπορούν να προσθέσουν τίτλους. Ωστόσο, μόνο ο ιδιοκτήτης της λίστας αναπαραγωγής μπορεί να διαγράψει τίτλους από μια λίστα αναπαραγωγής συνεργασίας. Τώρα πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής συνεργασίας ?

Από την αίτησή σας για το Android, μπορείτε να συνθέσετε, να τροποποιήσετε και να δημιουργήσετε τις λίστες αναπαραγωγής συνεργασίας σας. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μέλη του Deezer επιτρέπεται να προσθέσουν κομμάτια. Ωστόσο, δεν μπορούν να τα επεξεργαστούν ή να τα διαγράψουν. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα λίστα αναπαραγωγής συνεργασίας στο Deezer.

Βήμα 1 Επιλέξτε την επιλογή για να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer

Από το μενού στα αριστερά της οθόνης, αποκτήστε πρόσβαση στα αγαπημένα σας. Στην καρτέλα “Μουσική”, επιλέξτε “Λίστες αναπαραγωγής”, στη συνέχεια “Δημιουργήστε μια νέα λίστα αναπαραγωγής”.

Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής συνεργατικής Deezer

Βήμα 2 Καθορίστε τις παραμέτρους μιας λίστας συνεργατικής αναπαραγωγής Deezer

Μάθετε το όνομα της λίστας αναπαραγωγής σας και ενδεχομένως προσθέστε μια φωτογραφία κάλυψης. Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή “συνεργατικής”, το κουμπί “Ιδιωτικό” πρέπει να απενεργοποιηθεί. Μια δημόσια λίστα αναπαραγωγής μπορεί να διαβαστεί από όλους τους χρήστες του Deezer, αλλά δεν μπορούν να το αλλάξουν ή να το διαγράψουν. Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας “συνεργατικής”, τα άλλα μέλη μπορούν ωστόσο να καταγράφουν τραγούδια εκεί.

Παράμετροι Δ

Βήμα 3 Επικύρωση κάνοντας κλικ στο “Δημιουργία”.

3. Πώς να μετατρέψετε μια υπάρχουσα λίστα αναπαραγωγής σε μια λίστα αναπαραγωγής συνεργασίας στο Deezer ?

Βήμα 1 Επιλέξτε την επιλογή για τροποποίηση στη λίστα αναπαραγωγής Deezer

Από το μενού “αγαπημένο” στο κάτω μέρος της σελίδας, μεταβείτε στις λίστες αναπαραγωγής σας. Στη λίστα των λιστών αναπαραγωγής σας, αγγίξτε αυτό που θέλετε να τροποποιήσετε, τότε το εικονογράφημα με μολύβι.

Βήμα 2 Κάντε τη λίστα αναπαραγωγής Deezer Collaborative

Από την οθόνη δημοσίευσης playlist, ενεργοποιήστε την επιλογή “συνεργατικός” πριν επικυρώσετε με το κουμπί “Τέλος”. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι μια λίστα αναπαραγωγής μπορεί να συνεργαστεί μόνο αν δεν βρίσκεται σε ιδιωτική λειτουργία.

Κάντε τη λίστα αναπαραγωγής Deezer Collaborative

Σημειώστε ότι πρέπει να έχετε δημιουργήσει τη λίστα αναπαραγωγής για να μπορέσετε να το συνεργαστείτε. Πώς να χρησιμοποιήσετε τη συνεργατική λειτουργία μιας λίστας αναπαραγωγής για να μπορέσετε να το μοιραστείτε με άλλους ? Πράγματι, μοιραστείτε το σύνδεσμο της λίστας αναπαραγωγής σας με τους φίλους σας, την οικογένεια ή άλλους λάτρεις της μουσικής. Άλλοι χρήστες πρέπει να προσθέσουν την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας το εικονίδιο της καρδιάς. Μπορούν στη συνέχεια να προσθέσουν τους τίτλους που θέλουν !

Συμπερασματικά, η χρήση του Deezer επιτρέπει σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν όμορφη μουσική και να μοιραστούν την εμπειρία με τους άλλους. Έχουμε δει πώς λειτουργεί μια λίστα αναπαραγωγής Deezer και πώς Μεταφέρετε μια λίστα αναπαραγωγής Deezer στο Spotify και αντίστροφα. Έχουμε μάθει επίσης πώς λειτουργεί ο Deezer, ειδικά σε σχέση με τις λίστες αναπαραγωγής συνεργασίας και τις λίστες αναπαραγωγής. Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια εφαρμογή ικανή να μοιράζεται βίντεο από όλες τις ιδιότητες σε άτομα που σας αγαπούν: είναι το Wondershare Uniconverter. Με το Wondershare Uniconverter, μετατρέψτε, συμπιέσετε, επεξεργαστείτε, κατεβάστε και κάντε τα βίντεό σας εύκολα. Είναι μια πραγματική επανάσταση ! Είναι εύκολο στη χρήση και σας επιτρέπει να μετατρέψετε 30 φορές ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο μετατροπέα. Είναι εύκολο στη χρήση και σας επιτρέπει να μετατρέψετε σε περισσότερες από 1000 μορφές βίντεο. Μην διστάσετε να το επισκεφθείτε αυτό Spotify μετατροπέας playlist deezer, Η λήψη είναι δωρεάν !

Εικονίδιο μετατροπέα βίντεο Wondershare Uniconverter – Best Deezer Playlist Converter για Windows/Mac

Τελικός βιντεοκλίπς

 • Μετατρέψτε τα βίντεο σε περισσότερες από 1.000 παρτίδες ανά παρτίδα με λιγότερη απώλεια ποιότητας.
 • Συμπίεση βίντεο με εύκολα προσαρμόσιμες ρυθμίσεις.
 • Λήψη και αποθήκευση βίντεο/ήχου YouTube, Deezer, Twitch, Pinterest και 10.000 άλλων ιστότοπων.
 • Χαρακτικά βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή σε DVD ή δίσκο Blu-ray με πολλά ενσωματωμένα μοντέλα μενού.
 • Βίντεο κοπής και καλλιέργειας, καθώς και επεξεργασία βίντεο με εφέ, υπότιτλους, υδατογράφημα κ.λπ
 • Versatile Tool Box που συνδυάζει ένα DVD/CD Engraver, έναν διορθωτή μεταδεδομένων βίντεο, έναν δημιουργό GIF, έναν καταγραφέα οθόνης, έναν μετατροπέα εικόνων και πολλά άλλα.
 • Η ευέλικτη εργαλειοθήκη συνδυάζει σταθερά μεταδεδομένα βίντεο, δημιουργό GIF, συμπιεστή βίντεο και εγγραφή οθόνης.
 • Υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα: Windows NT4/2000/2003/XP/Vista/7/8 και Windows 10 (32 bit & 64 bit), Mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.

Λήψη ασφαλούς

Επαληθευμένος, 5,942,222 Οι άνθρωποι το κατεβάστηκαν.