Deezer Promo Code ➽ 25% μείωση / επαλήθευση, Deezer Premium: Μουσική, podcast & απεριόριστη λίστα αναπαραγωγής – SFR

Ασφάλιστρο Deezer

3 Πλεονεκτήματα για χρήση deezer

Κωδικός προώθησης Deezer

Ο Deezer είναι μια γαλλική πλατφόρμα αφιερωμένη στην ακρόαση απεριόριστης μουσικής. Από την ιστοσελίδα ή την αίτησή του, έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 56 εκατομμύρια τίτλους. Δημιουργήστε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής, ανακαλύψτε νέους καλλιτέχνες χάρη στη λειτουργικότητα ροής και ακούστε τη μουσική σας όπου κι αν βρίσκεστε: μια σύνδεση στο Διαδίκτυο δεν είναι πάντα απαραίτητη. Με τα παριζιάνικα κουπόνια μείωσης, εγγραφείτε στη συνδρομή σας στο Deezer σε εξαιρετική τιμή. …

Deezer έγκυρους κωδικούς προώθησης τον Σεπτέμβριο του 2023

Το καλό σχέδιο ισχύει μέχρι τις 01/01/2025 ενεργοποιημένη 869 φορές
Ετήσιο Premium Deezer: 25% εξοικονόμηση

Δείτε τις συνθήκες

Το καλό σχέδιο ισχύει μέχρι την 01/01/2025 ενεργοποιημένη 924 φορές
Deezer Premium: 3 μήνες που προσφέρονται στη συνέχεια € 10.99/μήνα

Δείτε τις συνθήκες

Το καλό σχέδιο ισχύει μέχρι την 01/01/2025 ενεργοποιημένη 275 φορές
Οικογένεια Deezer: 3 μήνες που προσφέρονται στη συνέχεια € 17,99/μήνα

Δείτε τις συνθήκες

Αυτή η προσφορά σας δίνει πρόσβαση σε μια δωρεάν περίοδο οικογενειακής εξυπηρέτησης 3 month -old deezer. Στο τέλος της δωρεάν δοκιμαστικής σας περιόδου, θα εγγραφείτε αυτόματα στο Deezer Famille και θα χρεωθείτε με την τυπική τιμή των € 17,99 το μήνα, εκτός εάν επαναπροσδιορίσετε τη συνδρομή σας τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την αυτόματη ανανέωση. Αυτή η προσφορά είναι χωρίς υποχρέωση: μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας όταν επιθυμείτε. Αυτή η προσφορά προορίζεται για χρήστες που δεν έχουν επωφεληθεί ποτέ από μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ή την προώθηση του Deezer και/ή δεν είναι σήμερα ή δεν έχουν ποτέ εγγραφεί σε μια προσφορά Deezer. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο μία φορά ανά χρήστη. Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά, θα πρέπει να εισαγάγετε έγκυρες τραπεζικές πληροφορίες και θα χρειαστεί να έχετε λογαριασμό χρήστη ή να δημιουργήσετε ένα και να αποδεχτείτε τους γενικούς όρους χρήσης της υπηρεσίας (διαθέσιμες στο http: // www.Δελτίο.com/legal/cgu).

Το καλό σχέδιο ισχύει μέχρι τις 01/01/2025 ενεργοποιημένη 408 φορές
Deezer Student: 3 μήνες που προσφέρονται στη συνέχεια € 5,99/μήνα

Δείτε τις συνθήκες

Σχετικά με τους κωδικούς προώθησης Deezer

4 Κώδικες μείωσης Deezer σας προσφέρονται αυτήν την εβδομάδα στην ενότητα Codes Promo:

 1. 4 Καλό σχέδιο Deezer
 2. 0 κωδικός προώθησης Deezer
 3. 0 Προσφορά έκπτωσης για την παράδοση της παραγγελίας σας

Οι προσφορές μείωσης των 4 Deezer ελέγχθηκαν πριν από λιγότερο από 5 ημέρες. Το μέγιστο ποσό μείωσης είναι 25%.

Οι ερωτήσεις σας σχετικά με τον Deezer

�� Πού να αποκτήσετε έναν κωδικό προώθησης Deezer ?

Μπορείτε να συμβουλευτείτε όλα τα πλεονεκτήματα και όλες τις εκπτώσεις της στιγμής σε αυτήν τη σελίδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε την επιλογή σας ! Επιστρέψτε τακτικά για να επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας: Η ομάδα μας προσθέτει νέες προσφορές το συντομότερο δυνατό.

�� Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό προώθησης Deezer ?

Για να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό σας, μεταβείτε στην ειδική σελίδα. Βρίσκετε εκεί μια κεντρική τοποθεσία που σας επιτρέπει να εισάγετε απευθείας την αλφαριθμητική σουίτα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πλαίσιο επικύρωσης. Αυτό είναι, το πλεονέκτημά σας λαμβάνεται υπόψη από την πλατφόρμα !

�� Σε ποιον απευθύνονται τα κουπόνια Deezer ?

Οι έγκυρες εκπτώσεις στην πλατφόρμα μουσικής προορίζονται για όλους όσους επιθυμούν να εγγραφούν. Για να λάβετε μια συνδρομή, πρέπει να έχετε κάρτα πληρωμής (πιστωτική κάρτα, Visa, MasterCard, American Express) ή λογαριασμό PayPal. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την τράπεζα Direct Debit.

Καλύτεροι κωδικοί μείωσης του Deezer

Μείωση Λεπτομέρεια Ημερομηνία λήξης
-25% Ετήσιο Premium Deezer: 25% εξοικονόμηση 01/01/2025
Προσφορά Deezer Premium: 3 μήνες που προσφέρονται στη συνέχεια € 10.99/μήνα 01/01/2025

Εξοικονομήστε στο Deezer

3 Πλεονεκτήματα για χρήση deezer

Με τον Deezer, Επωφεληθείτε από πολλά πλεονεκτήματα. Εδώ είναι τα τρία κύρια περιουσιακά στοιχεία αυτής της μουσικής πλατφόρμας.

Πρωτα απο ολα, Το Deezer σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας. Αυτό σημαίνει ότι η πλατφόρμα είναι σε θέση να διατηρήσει τα αγαπημένα σας τραγούδια στη μνήμη. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε έναν καλλιτέχνη, τίτλο ή άλμπουμ. Εμφανίζονται πολλά αποτελέσματα. Επιλέξτε αυτό που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο περισσότερο σύμβολο. Μπορείτε να προσθέσετε το τραγούδι σε μία από τις λίστες αναπαραγωγής σας.

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, υπάρχουν αρκετές συνδρομές, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν. Οι προσφορές Premium, HiFi και Family σας επιτρέπουν να κατεβάσετε ορισμένους τίτλους (ή ολόκληρη τη βιβλιοθήκη σας), ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε Ακόμα και όταν δεν έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Παίρνετε το αεροπλάνο και πρέπει να κόψετε τα δεδομένα του κινητού σας ? Με το Deezer, δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε χωρίς τα αγαπημένα σας τραγούδια. Μπορείτε να τους ακούσετε οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, όσο θέλετε !

Τελικά, Η πλατφόρμα σας προσκαλεί να ανακαλύψετε νέους τίτλους που αντιστοιχούν στις μουσικές σας προτιμήσεις χάρη στη λειτουργικότητα της ροής. Το τελευταίο δημιουργεί μια εξατομικευμένη και απεριόριστη λίστα αναπαραγωγής για εσάς. Εγγραφείτε στη συνδρομή σας στην καλύτερη τιμή χάρη στα κουπόνια μας και επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα της μουσικής πλατφόρμας.

Κατεβάστε την εφαρμογή Deezer για να έχετε μουσική στην τσέπη σας

Ο Deezer δεν είναι μόνο ένας ιστότοπος, Είναι επίσης μια εφαρμογή που λειτουργεί σε πολλά υποστηρίγματα : κινητά τηλέφωνα, δισκία, υπολογιστές, συστήματα ήχου, φωνητικοί βοηθοί, συνδεδεμένα αντικείμενα, τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών καθώς και ορισμένα αυτοκίνητα. Η εφαρμογή μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μουσική σας ανά πάσα στιγμή.

Έχει επίσης τα ίδια χαρακτηριστικά με τον ιστότοπο. Επομένως, μπορείτε να αναζητήσετε τραγούδια, καλλιτέχνες, άλμπουμ, playlist ή podcasts και να δημιουργήσετε τη βιβλιοθήκη σας. Με την εφαρμογή για κινητά και υπολογιστή, κατεβάστε τους αγαπημένους σας τίτλους για να τους ακούσετε σε λειτουργία εκτός σύνδεσης (από τη συνδρομή Premium). Θέλετε να ανακαλύψετε νέους ήχους που θα μπορούσαν να σας ευχαριστήσουν: πρόσβαση μόλις επιθυμείτε στον πόρο ροής.

Η εφαρμογή μπορεί να μεταφορτωθεί από όλους τους χρήστες, ανεξάρτητα από τη συνδρομή τους (Δωρεάν, φοιτητής, πριμοδότηση, HIFI ή οικογένεια). Οι συνθήκες παραμένουν αυστηρά πανομοιότυπες με εκείνες του ιστότοπου. Θέλετε να αποφύγετε τη διαφήμιση ή να προσφέρετε λογαριασμό στους ανθρώπους που σας αγαπούν ? Αλλάξτε τον τύπο σας κατά τη μάχη του προϋπολογισμού σας χάρη στα κουπόνια μείωσης μας. Σημειώστε ότι οι προσφορές της μουσικής πλατφόρμας δεν περιλαμβάνουν καμία δέσμευση.

Τελευταία ενημέρωση: 3 Ιουλίου 2023

Ασφάλιστρο Deezer

Περισσότεροι από 90 εκατομμύρια τίτλοι, λίστες αναπαραγωγής, ανακαλύψεις και podcasts πολύ απλά

Ακούστε τους τίτλους της επιλογής σας, χωρίς καμία διαφήμιση, και κατεβάστε τα αγαπημένα σας για να τους ακούσετε εκτός σύνδεσης. Επωφεληθείτε από όλες τις συσκευές σας.

Για να επωφεληθείτε από την προσφορά

Προσθέστε την επιλογή Premium Deezer στο καλάθι σας
Επιλέξτε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας και επικυρώστε το καλάθι σας
Κατεβάστε την εφαρμογή Deezer και απολαύστε την επιλογή σας στο κινητό σας ή την τηλεόρασή σας
Είστε ήδη ένας πελάτης SFR εγγραφείτε από την περιοχή του πελάτη σας

Πριμοδότηση SFR-Deezer

Περισσότεροι από 90 εκατομμύρια τίτλοι, λίστες αναπαραγωγής, podcasts και ραδιόφωνο

Τα πλεονεκτήματά σας

 • Περισσότεροι από 90 εκατομμύρια τίτλοι
 • Χιλιάδες podcasts
 • Εξατομικευμένες συστάσεις
 • Χωρίς διαφήμιση
 • Εξωτερική λειτουργία σύνδεσης
 • Υψηλή ποιότητα
 • Οι στίχοι των τραγουδιών
 • Songcatcher, ταυτοποίηση της μουσικής γύρω σας
 • Διατίθεται σε όλες τις συσκευές σας

Κατεβάστε την εφαρμογή

Λήψη l

Λήψη l

Θα θέλατε επίσης

Οικογένεια Deezer πάνω από 90 εκατομμύρια τίτλους, λίστες αναπαραγωγής, podcasts και ραδιόφωνο
Για 4 μήνες, τότε € 17.99/μήνα χωρίς δέσμευση

Nextory One – Βιβλία, κόμικς και βιβλία ήχου μια πλούσια υπηρεσία ψηφιακού βιβλίου, προσβάσιμα κάθε στιγμή.

CAFEYN Ένας κατάλογος τύπου, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων σας περιοδικών
Αντί για € 10/μήνα χωρίς δέσμευση

Premium Deezer:

Premium Deezer με το επιτόκιο διαφημίσεων € 7/μήνα για 12 μήνες. Προσφορά υπό όρους που ισχύουν από 08/22/2023 έως 09/10/2023 και προορίζονται για συνδρομητές SFR Mobile. Στο τέλος της προωθητικής σας προσφοράς, θα μετατραπεί αυτόματα σε συνδρομή Deezer Premium και θα χρεωθείτε στην τυπική τιμή € 10,99 το μήνα, εκτός εάν τερματίσετε τη συνδρομή σας τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την αυτόματη ανανέωση. Αυτή η προσφορά προορίζεται για χρήστες που δεν έχουν επωφεληθεί ποτέ από μια προσφορά Deezer ή οποιαδήποτε δωρεάν, συνολική ή μερική προώθηση ή δοκιμαστική περίοδο τους τελευταίους 12 μήνες. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο μία φορά από τον χρήστη στη Γαλλία και δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη διαφημιστική προσφορά Deezer. Για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά και θα πρέπει να έχετε λογαριασμό χρήστη Deezer ή να δημιουργήσετε ένα και να αποδεχτείτε τους γενικούς όρους χρήσης της υπηρεσίας (διαθέσιμες στο https: // www.Δελτίο.com/legal/cgu).

Η αποκλειστική προσφορά Premium Deezer για τους συνδρομητές SFR

Το Deezer είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα διανομής γαλλικής μουσικής και podcast. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η SFR ενώνει τις δυνάμεις μαζί της για να προσφέρει στους συνδρομητές της την προσφορά Premium Deezer σε προτιμησιακή τιμή.
Η υπηρεσία ακρόασης Deezer streaming προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους χρήστες της. Το Deezer Premium είναι ένας κατάλογος πάνω από 50 εκατομμύρια τίτλους, λίστες αναπαραγωγής, podcasts και ραδιόφωνα. Οι αγαπημένοι σας μουσικοί καλλιτέχνες πρέπει να ακουστούν σε streaming και απεριόριστο, χωρίς διαφήμιση. Θα βρείτε επίσης τα αγαπημένα σας προγράμματα Radios Radios χάρη στα χιλιάδες podcast που είναι διαθέσιμα στο Deezer. Το Premium Deezer χρησιμοποιείται επίσης εκτός σύνδεσης, χάρη στη λειτουργία λήψης.

Ο Deezer είναι μια πραγματική μουσική και ακουστική βιβλιοθήκη που μπορείτε να βάλετε μακριά όπως θεωρείτε κατάλληλο. Τα αγαπημένα σας άλμπουμ, τίτλοι, καλλιτέχνες ή podcasts είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στο προφίλ σας, απεριόριστο και χωρίς διαφήμιση.

Το Deezer είναι επίσης διαφορετικές υπηρεσίες που εξακολουθούν να βελτιώνουν την ποιότητα της ακρόασης και την ευχαρίστηση της κοινής μουσικής. Χάρη στη ροή, ο Deezer σάς κάνει να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική καθώς και άλλα τραγούδια που ίσως θέλετε ! Χιλιάδες λίστες αναπαραγωγής είναι επίσης διαθέσιμες για κάθε στιγμή της ημέρας σας, για εορταστικές ατμόσφαιρες ή για πιο ήσυχες στιγμές. Με το Song Catcher, οι τίτλοι μουσικής δεν έχουν μυστικά για εσάς: Μάθετε τα ονόματα των νέων τραγουδιών που μόλις ανακαλύψατε και σας αρέσει. Τέλος, το κερασάκι στο κέικ, παρέχεται πολύ μεγάλος αριθμός μουσικών τίτλων στο Deezer. Τραγουδήστε με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες για αυτοσχέδιες καραώνες !

Η προσφορά Deezer της SFR είναι επίσης για όλη την οικογένεια

Το SFR σας προσφέρει επίσης Deezer Famille: Η προσφορά Deezer για όλη την οικογένεια και σε προτιμησιακές τιμές ! Όλες οι υπηρεσίες Deezer είναι προφανώς διαθέσιμες. 50 εκατομμύρια τίτλοι, ακούγοντας απεριόριστα και εκτός σύνδεσης, χιλιάδες podcasts και λίστες αναπαραγωγής. Η προσφορά της οικογένειας Deezer είναι επίσης η δυνατότητα πολλαπλασιασμού λογαριασμών και συνδέσεων με την απεριόριστη υπηρεσία μουσικής ροής μας. Έτσι, και στα 6 ανεξάρτητα προφίλ που μπορούν να δημιουργηθούν στην εφαρμογή Deezer. Τα 6 προφίλ μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα και σε όλα τα υποστηρίγματα: tablet, smartphone, υπολογιστή, έξυπνη τηλεόραση.