Βαθιά – Γαλλική μετάφραση αγγλικών | Μεταφραστής, Deeppl Pro | Μεταφράστε σε πλήρη κείμενα και έγγραφα (λέξη και άλλα)

Deepl Pro – γρήγορες, ακριβείς και ασφαλείς μεταφράσεις

Πραγματικά το καλύτερο στον τομέα ..
Το χρησιμοποιώ για περισσότερο από ένα χρόνο στο iMac (pro version) είναι εντυπωσιακό με την ακρίβεια και τις λεπτομέρειες, ακόμη και την ευελιξία επειδή προσφέρει να τροποποιήσει ορισμένες στροφές όταν γνωρίζετε τη γλώσσα λίγο ..
Είχα πάρει για να με βοηθήσει ή να επιβεβαιώσω ορισμένα κείμενα στα αγγλικά, τώρα έρχομαι να αναζητήσω μόνος μου … (Αυτό είναι το μόνο αρνητικό σημείο …)
Μόλις το ανακάλυψα στο iPhone και το iPad, οπότε θα είναι ακόμα χειρότερο ..

Μετάφραση του “βαθύ” στα γαλλικά

Το κείμενό σας έχει μεταφραστεί εν μέρει.
Δεν μπορείτε να μεταφράσετε περισσότερα από 999 χαρακτήρες τη φορά.
Συνδέστε ή εγγραφείτε δωρεάν στο PROMT.Ένα και Μεταφράστε ακόμη περισσότερο !

Λεξικό

Πήρε μια βαθιά ανάσα.
Πήρε μια βαθιά έμπνευση.
Άλλες μεταφράσεις 2
Αναστέναξε βαθιά .

Εκφράσεις (21)

 1. Deep Blue Sea – Deep Blue Sea
 2. Βαθύ χρώμα – σκοτεινό
 3. Βαθύ χρώμα – σκοτεινό
 4. Deep Freeze – καταψύκτης
 5. Deep Fryer – τηγάνισμα
 6. Βαθιά λύπη – βαθιά λύπη
 7. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή – αναπνεύστε βαθιά
 8. Βαθιά μπάλα – μεγάλη μπάλα
 9. Βαθιά δέσμευση – βαθιά σύνδεση
 10. Βαθιά έκπτωση – σημαντική έκπτωση

Περιβάλλοντα

Πήρε μια βαθιά ανάσα. Πήρε μια βαθιά έμπνευση.
Έδωσε ένα βαθύ αναστεναγμό. Αναστέναξε βαθιά .
Πόσο βαθιά είναι οι περικοπές? Τι βάθος είναι οι πληγές ?
Έχω μια βαθιά αγάπη για την Ιαπωνία. Έχω μεγάλο ενδιαφέρον για την Ιαπωνία.
Ο ποταμός είναι βαθιά εδώ. Ο ποταμός είναι βαθύ, εδώ.

Τα παραδείγματα παρέχονται μόνο για γλωσσικούς σκοπούς, δηλαδή για να μελετήσουμε τη χρήση λέξεων σε μία γλώσσα και τις μεταφράσεις τους σε άλλη. Εξάγονται αυτόματα από ανοιχτές πηγές χρησιμοποιώντας δίγλωσσους αλγόριθμους αναζήτησης δεδομένων. Εάν βρείτε ορθογραφία, στίξη ή άλλο σφάλμα είτε στο πρωτότυπο είτε στη μετάφραση, χρησιμοποιήστε την επιλογή “Αναφορά ενός προβλήματος” ή γράψτε μας.

Μετάφραση

Μετάφραση

Promt Master NMT

Promt Master NMT

Κατεβάστε την εφαρμογή Promt Mobile.Ενας

Δωρεάν online μεταφραστής από τα αγγλικά στα γαλλικά

Θέλετε να συνομιλήσετε με συνομιλητές από όλο τον κόσμο, να καταλάβετε τι τραγουδάει ο Billie Eilish, διαβάζοντας αγγλικούς ιστότοπους στα γαλλικά ? Προωθώ.Κάποιος θα μεταφράσει αμέσως το αγγλικό σας κείμενο στα γαλλικά και σε περισσότερες από 20 γλώσσες.

Ακριβής μετάφραση με μεταγραφή

Με Promt.Ένα, επωφεληθείτε από μια ακριβή μετάφραση των αγγλικών στα γαλλικά, και για λέξεις και προτάσεις κοιτάξτε την αγγλική μεταγραφή, προφορά και μεταφραστικές παραλλαγές με παραδείγματα χρήσης σε διαφορετικά πλαίσια. Ο δωρεάν online μεταφραστής Promt.Το ένα είναι μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση στο Google Translate και σε άλλες υπηρεσίες που παρέχουν τη μετάφραση των αγγλικών στα γαλλικά και τα γαλλικά στα αγγλικά.

Deepl Pro – Γρήγορες, ακριβείς και ασφαλείς μεταφράσεις

Μεταφράστε όσα κείμενα επιθυμείτε χωρίς να ανησυχείτε για τον αριθμό των χαρακτήρων που περιέχουν.

Μετάφραση ολόκληρων αρχείων

Αλλάξτε τη γλώσσα ενός εγγράφου διατηρώντας παράλληλα την αρχική του μορφή για μέγιστη αποθήκευση χρόνου.

Αυξημένη προσαρμογή
Προσαρμόστε στο φθόνο των μεταφράσεων και των αποτελεσμάτων που προσφέρονται από τον μεταφραστή DEEPL.
Μέγιστη προστασία δεδομένων

Επωφεληθείτε από τα καλύτερα πρότυπα προστασίας δεδομένων στον κόσμο και τη διαγραφή των κειμένων σας αμέσως μετά τη μετάφρασή τους.

Βρείτε το ιδανικό πακέτο

Περισσότεροι από 500.000 επαγγελματίες μεταφράζονται ακόμη πιο αποτελεσματικά χάρη στο Deeppl Pro. Γιατί όχι εσύ ?

Το καλύτερο Αυτόματος μεταφραστής στον κόσμο

Τα νευρωνικά δίκτυα DEEPPL εισέρχονται στις πιο λεπτές αποχρώσεις και τα αναπαράγετε στη μετάφραση, για ένα τελικό αποτέλεσμα που υπερβαίνει σαφώς εκείνο των άλλων υπηρεσιών αυτόματης μετάφρασης. Κατά τη διάρκεια τυφλών δοκιμών που αντιτίθενται στον μεταφραστή στους ανταγωνιστές του, οι μεταφραστές χορήγησαν τρεις φορές πιο συχνά την προτίμησή τους στις μεταφράσεις του DEEPL μεταφραστή. Το DEEPL αποκτά επίσης απαράμιλλα αποτελέσματα σε δοκιμές επιστημονικής αξιολόγησης.

Ασφάλεια μέγιστα δεδομένα

Όταν χρησιμοποιείτε το Deeppl Pro, τα δεδομένα σας προστατεύονται από μέγιστα μέτρα ασφαλείας. Εγγυόμαστε συνδρομητές Deepl Pro ότι τα κείμενα τους διαγράφονται αμέσως μετά τη διαδικασία μετάφρασης και ότι η σύνδεση με τους διακομιστές μας είναι πάντα κρυπτογραφημένη. Επομένως, τα κείμενά σας χρησιμοποιούνται μόνο για τη μόνη μετάφρασή τους και κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση.

Βρίσκεται στη Γερμανία, η εταιρεία DEEPL είναι πιστοποιημένη από το ISO 27001 και σέβεται σχολαστικά τα ευρωπαϊκά πρότυπα που σχετίζονται με το GDPR.

Μετάφραση ολόκληρα έγγραφα

Το Deepl Pro σας επιτρέπει να μεταφράσετε ένα ολόκληρο έγγραφο με ένα μόνο κλικ. Οι γραμματοσειρές χαρακτήρων, οι εικόνες και οι διατάξεις θα παραμείνουν άθικτες. Στη συνέχεια, μπορείτε να επεξεργαστείτε το αρχείο που μεταφράζεται όπως λέτε κατάλληλα.

Μην περιμένετε πια και μεταφράστε τα αρχεία λέξεων σας τώρα (.Docx), powerpoint (.Pptx), pdf (.pdf) και κείμενο (.Txt) με deeppl pro. Άλλες μορφές αρχείων θα προσφερθούν σύντομα.

Πρόσβαση API

Η συνδρομή DEEPP API πακέτο καθιστά δυνατή την ενσωμάτωση του REST DEEPL API (στο JSON) στα προϊόντα και τις πλατφόρμες σας. Θα μπορούσατε να ενσωματώσετε την καλύτερη τεχνολογία μετάφρασης στον κόσμο σε ένα πλήθος νέων εφαρμογών. Η εταιρεία σας θα μπορούσε, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσει το Deepl Pro για να μεταφράσει άμεσα αιτήματα από το εξωτερικό, απλοποιώντας έτσι τις εμπορικές της συναλλαγές, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις σχέσεις των πελατών της.

Ενσωμάτωση σε εργαλεία TAO

Ενσωματωμένο με εργαλεία TAO, η τεχνολογία Deeppl Pro μπορεί να ωφελήσει όλες τις γλώσσες των γλωσσών, είτε ανεξάρτητους είτε μεταφραστές εργαζομένων, παροχές γλωσσικών υπηρεσιών ή μέλη μιας πολυεπίπεδο υπηρεσίας επικοινωνίας.

Μεταφραστή Deepl 4+

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν και χρησιμοποιούν το DEEPL για την ποιότητα της μετάφρασης του κειμένου. Τα σφάλματα είναι πολύ σπάνια σε αυτό το εργαλείο. Αυτό είναι ένα εργαλείο “βαθιάς μάθησης”, εξ ου και το όνομά του Deepl. Είναι η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης στην υπηρεσία των γλωσσικών εργαλείων: το μηχάνημα μαθαίνει ορθογραφία, γραμματική και σύνταξη και γίνεται εγγενώς πολύγλωσσος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφράσετε πολύ μακρά κείμενα, ακόμα κι αν είναι κουραστική, αλλά ξέρετε ότι το αποτέλεσμα είναι εκεί.
Οι προηγμένες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες με συνδρομή θα εμφανιστούν σίγουρα στην εφαρμογή για κινητά σύντομα. Ένα καλό συμπλήρωμα σε αυτήν την εφαρμογή είναι αυτό του Sayhi που αναπτύχθηκε από το Amazon. Με αυτές τις δύο εφαρμογές, έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε πολύ πιο εύκολα γραπτώς ή προφορικά.

Ο Myasaguesque Artsist, 12/29/2021

Εξαιρετικός μεταφραστής.

Η εφαρμογή είναι νεαρή και εξελίσσεται γρήγορα. Τα νέα χαρακτηριστικά προστίθενται γρήγορα. Ο αλγόριθμος μετάφρασης είναι μακράν ο καλύτερος. Η διαφορά είναι πολύ σημαντική (χρησιμοποιώ γαλλικά, μανταρίνια και αγγλικά). Μερικές εργονομικές ανησυχίες για την επίλυση. Η αγαπημένη μου επιθυμία είναι ότι προσθέτουν τη μεταγραφή των μεταγραφών Mandarin (και ditto για τα άλλα γραπτά που δεν βοηθούν το λατινικό αλφάβητο. Μου άρεσε επίσης όταν η εφαρμογή αντιστρέφει αυτόματα την κατεύθυνση της μετάφρασης σύμφωνα με τη γλώσσα του κειμένου που δόθηκε ως είσοδος. Έχετε αυτό το προαιρετικό τουλάχιστον θα ήταν καλό.

Εξοχος !!

Πραγματικά το καλύτερο στον τομέα ..
Το χρησιμοποιώ για περισσότερο από ένα χρόνο στο iMac (pro version) είναι εντυπωσιακό με την ακρίβεια και τις λεπτομέρειες, ακόμη και την ευελιξία επειδή προσφέρει να τροποποιήσει ορισμένες στροφές όταν γνωρίζετε τη γλώσσα λίγο ..
Είχα πάρει για να με βοηθήσει ή να επιβεβαιώσω ορισμένα κείμενα στα αγγλικά, τώρα έρχομαι να αναζητήσω μόνος μου … (Αυτό είναι το μόνο αρνητικό σημείο …)
Μόλις το ανακάλυψα στο iPhone και το iPad, οπότε θα είναι ακόμα χειρότερο ..

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής Deepl GmbH έδειξε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής από την άποψη της εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που δεν καθορίζουν κανένα σύνδεσμο μαζί σας

 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Διαγνωστικός

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 15.5 ή αργότερα. Το iPad απαιτεί iPados 15.5 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 15.5 ή αργότερα.

Γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά, απλοποιημένα κινεζικά, κορεατικά, ισπανικά, ινδονησιακά, ιταλικά, ιαπωνικά, ολλανδικά, πολωνικά, πορτογαλικά, ρωσικά

Πνευματικά δικαιώματα © 2023 Το DEEPL είναι

 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Βοήθεια
 • Συμφωνία εμπιστευτικότητας
 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Βοήθεια
 • Συμφωνία εμπιστευτικότητας