Decathlon Press – Press Files, Press Coleses, News and Sport and Decathlon Events, Coach Decathlon: Sport/Running on the App Store

Coach Decathlon: Sport/τρέξιμο 4

08/30/2023 – Decathlon Sports Education

Αίθουσα τύπου

Επιστρέφει στο σχολείο για decathlon ! Μεγέθυνση στις καινοτομίες της ναυαρχίδας, την προσφορά εξυπηρέτησης και την περιβαλλοντική προσέγγιση.

Το Kiprun γίνεται η μάρκα αφιερωμένη στον αγώνα δρόμου και μονοπατιών

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ιστορία της λειτουργίας στο Decathlon, με το Kiprun που γίνεται η μάρκα αφιερωμένη στον αγώνα δρόμου, το μονοπάτι και τον αθλητισμό.

Η Quechua συνοδεύει τα παιδιά έξω !

Επειδή ο καιρός δεν σταματά τα παιδιά πρόθυμα για περιπέτειες, η Quechua εξακολουθεί να δίνει έμφαση στη βιωσιμότητα.
Προϊόντα που αντιστέκονται σε όλα, ακόμη και σε παιδιά !

Νέα υπαίθρια πτώση χειμώνα 2023 Συλλογή | Quechua Forclaz

Επειδή το κρύο δεν πρέπει πλέον να είναι φρένο στις εξερευνήσεις, ανακαλύψτε την επιλογή πτώσης/χειμώνα των Quechua και Forclaz, ειδικά σχεδιασμένο για ενθουσιώδες περιπέτειας.

Σχεδιασμός από το decathlon

Πίσω από τις σκηνές του σχεδιασμού και τη δημιουργική διαδικασία του decathlon: πάθος, συμπερίληψη και ομαδικό πνεύμα στο επίκεντρο των καινοτομιών decathlon

08/30/2023 – Decathlon Sports Education

Νέα: Παιδικά παπούτσια 500

Έξυπνα και πολύχρωμα παπούτσια για παιδιά πάντα σε κίνηση. Σχεδιασμένο για να σέβεται τη φυσική ανάπτυξη του παιδιού και να τους βοηθήσει να αναπτύξουν την αυτονομία του.

Διορισμός της Jimena Almetares: Chief Digital Officer

Η Jimena Almetares διορίστηκε στην ομάδα διαχείρισης Decathlon ως ψηφιακός διευθυντής (Chief Digital Officer). Εντάχθηκε στο Decathlon τον Αύγουστο του 2023.

Δεκάθλο
(Επαν)

Το κατάστημα Decathlon Hautepierre, μετακόμισε από τις 13 Σεπτεμβρίου 2023 και βρίσκει την αρχική του θέση, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου Auchan Hautepierre.

Μια επιστροφή κάτω από το σημάδι του αθλητισμού
Με decathlon

Το Decathlon υποστηρίζει όλους τους επαγγελματίες για την έναρξη του σχολικού έτους, προσφέροντας δωρεάν και υπεύθυνες αθλητικές δραστηριότητες, να ανακαλύψετε με οικογένεια ή φίλους.

Coach Decathlon: Sport/τρέξιμο 4+

Καλό απόγευμα. Βρήκε μια σημαντική εφαρμογή εφαρμογής, όταν καταγράφηκε για μια τρέχουσα προπόνηση, ο τρέχων και ο μέσος ρυθμός εμφανίζεται εσφαλμένα. Ο ρυθμός δεν μπορεί να είναι 6 λεπτά και 71 δευτερόλεπτα ή ένας μέσος ρυθμός 6 λεπτών και 73 δευτερολέπτων. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ελάττωμα για τους εκπαιδευόμενους. Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο ρυθμός υποδεικνύεται σωστά ως 6 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Είναι απαραίτητο να διορθωθεί η οθόνη (ελέγξτε τον υπολογισμό) του τρέχοντος και του μέσου ρυθμού κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Κάντε την οθόνη όχι όπως είναι τώρα 6.71 (αυτό δεν είναι ενημερωτικό), αλλά όπως και στο στιγμιότυπο οθόνης στο τέλος της προπόνησης 6’43 ”. Έτσι θα είναι πιο σωστό, κατανοητό και σε ένα στυλ χρόνου εμφάνισης.

Απόκριση προγραμματιστών ,

Γεια σας, Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την εμπειρία σας και ζητούμε συγνώμη για το πρόβλημα που σας ενθαρρύνετε. Θα μεταφέρω την ειδοποίησή σας στην ομάδα σχεδιασμού και προγραμματισμού μας. Τα λέμε σύντομα στο προπονητή Decathlon!

Το λατρεύω!

Είναι μια υπέροχη εφαρμογή! Περιλαμβάνει το σκανδιναβικό περπάτημα που κάνω. Το μόνο πράγμα είναι ότι δεν ξέρω πόσο ακριβής είναι. Ο σύζυγός μου και εγώ το χρησιμοποιούμε και μας δίνει διαφορετικά αποτελέσματα απόστασης όταν περπατάμε μαζί..Αλλά υποθέτω αρκετά κλειστό ��

Απόκριση προγραμματιστών ,

Γειά σου !
Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας. Χαίρομαι που το διαβάζω.
Πράγματι, 2 διαφορετικές συσκευές που θα είναι διαφορετικές. Αλλά το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πραγματικά κλειστό.
Ματιά,
Μυθιστόρημα

App ιδιωτική ζωή

Ο προγραμματιστής, Decathlon, ανέφερε ότι οι πρακτικές απορρήτου της εφαρμογής μπορεί να περιλαμβάνουν χειρισμό δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου της ανάπτυξης.

Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση σας

 • Αναγνωριστικά
 • Χρήση δεδομένων

Δεδομένα που συνδέονται με εσάς

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν και να συνδεθούν με την ταυτότητά σας:

 • Υγεία και άσκηση
 • Ενοικίου
 • Πληροφορίες επαφής
 • Χρήστης ευτυχισμένος
 • Αναγνωριστικά
 • Χρήση δεδομένων
 • Διάγνωση
 • Άλλα δεδομένα

Δεδομένα που δεν συνδέονται με εσάς

Τα ακόλουθα δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν, αλλά δεν συνδέονται με την ταυτότητά σας:

 • Αναγνωριστικά
 • Χρήση δεδομένων

Οι πρακτικές απορρήτου ενδέχεται να διαφέρουν, για παράδειγμα, με βάση τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Το iPhone συμβατότητας απαιτεί iOS 14.0 αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 14.0 αργότερα.

Αγγλικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογού, Ρωσικά, Ισπανικά, Τουρκικά