Κατεβάστε το Dashlane (δωρεάν) – Clubic, Download Dashlane – Safety – Digital

Λήψη dashlane

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ταμπλό

Το Dashlane είναι ένας από τους καλύτερους διαχειριστές αναγνωριστικών και κωδικών πρόσβασης στον κόσμο. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το ασφαλές λογισμικό σε iOS, Android ή online έκδοση, ως επέκταση του προγράμματος περιήγησης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστή κάτω από macOS ή Windows.

Windows, MacOS, Android, iOS

Star Star Star Star Star
3.1 (189 σημειώσεις)
File_download 7014 (30 μέρες)

 • Dashlane για macos
 • Dashlane για Android
 • Dashlane για iOS
 • Dashlane για Windows

Η σύστασή σας έχει ληφθεί υπόψη, σας ευχαριστώ !

Δωρεάν antivirus που απονεμήθηκε για την αποτελεσματικότητά του

Ασφάλεια αντι-μαλλιού Το Avast σαρώνει το μηχάνημά σας σε πραγματικό χρόνο αναζητώντας πιθανές απειλές

Προστασία δικτύου Wi-Fi Το Avast εξασφαλίζει το δίκτυο Wi-Fi και όλες τις συσκευές που συνδέονται με αυτό

Ένα ελαφρύ antivirus Το Antivirus Avast έχει ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του μηχανήματός σας

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, κάντε κλικ εδώ

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες

Επωφεληθείτε από το Avast

Προκειμένου να λάβετε υπόψη τη γνώμη σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ:
Επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ

Συνδυάζοντας πολλές θετικές απόψεις στο Google Play Store και στο App Store, το Dashlane είναι ένας από τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης για λήψη αυτήν τη στιγμή. MultiplateForm, αυτό το γαλλικό εργαλείο εξασφαλίζει την ασφάλεια των ηλεκτρονικών λογαριασμών. Πολλές ενημερώσεις βελτιώνουν τακτικά τα χαρακτηριστικά αυτής της υπηρεσίας, με βάση ένα σύστημα 256 -bit.

Όντας ένα από τα πιο ολοκληρωμένα λογισμικά στην αγορά, το Dashlane είναι να κατεβάσετε στο iPhone και το Android Phone. Είναι συμβατό με τα Windows 10 και MacOS. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί στο Διαδίκτυο ως επέκταση του προγράμματος περιήγησης Chrome, Safari, Edge και Firefox. Το Dashlane είναι διαθέσιμο σε δωρεάν άδεια ή με συνδρομή πληρωμής.

 • Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Dashlane ?
 • Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά του Dashlane ?
 • Dashlane: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των πληρωμένων εκδόσεων ?
 • Σε ποιες πλατφόρμες είναι διαθέσιμες ?
 • Τι εναλλακτικές λύσεις για το Dashlane ?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Dashlane ?

Ο ρόλος ενός διαχειριστή κωδικού πρόσβασης είναι να επιτρέψει στους χρήστες του να μην ανησυχούν πλέον για μια πιθανή ξεχασμό. Για δωρεάν download στο iPhone ή άλλο smartphone, το Dashlane είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ασφαλείας.

Ως καλός διαχειριστής κωδικού πρόσβασης, η γαλλική υπηρεσία Dashlane δεν σκουπίζει την προστασία δεδομένων στο Διαδίκτυο. Εξασφαλίζοντας την επιτήρηση πολλών τοποθεσιών, τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν την αποστολή ειδοποιήσεων όταν ένα σφάλμα ή μια απόπειρα πειρατείας απειλεί δεδομένα. Αυτό το λογισμικό που βασίζεται σε σύστημα 256 -bit, καθιστά επίσης δυνατή την εξασφάλιση αναγνωριστικών και κωδικών πρόσβασης χάρη στον διπλό έλεγχο ταυτότητας (2FA).

Εκτός από την αποθήκευση όλων των αναγνωριστικών και των κωδικών πρόσβασης στη βάση δεδομένων υπηρεσίας, το Dashlane τους επιτρέπει να τα συγχρονίζουν σε όλες τις συσκευές χρήστη. Συνεπώς, οι φόρμες σύνδεσης κάθε ιστότοπου ενημερώνονται αυτόματα. Ενα πρόβλημα ? Υπάρχουν βοήθεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπάρχουν κοινότητες γάτας και αμοιβαίας βοήθειας.

Για όλους αυτούς τους λόγους, το Dashlane, σωστά, θεωρείται ένα από τα πιο πλήρη και ασφαλές λογισμικό στην αγορά. Σχετικά με αυτό το θέμα, βρείτε τη σύγκριση των καλύτερων διαχειριστών κωδικών πρόσβασης .

Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά του Dashlane ?

Οι προγραμματιστές Dashlane προσφέρουν τακτικές ενημερώσεις. Μεταξύ των τελευταίων καινοτομιών που προσφέρει αυτός ο εξαιρετικός διαχειριστής κωδικού πρόσβασης, μετράμε συγκεκριμένα:

 • Η γεννήτρια αλλαγής κωδικού πρόσβασης, για να τροποποιήσει τον κωδικό πρόσβασης ενός από τους λογαριασμούς του σε λίγα μόνο κλικ.
 • Η πιθανότητα εισόδου στην τραπεζική και προσωπικά σας στοιχεία (ζωτική κάρτα, δελτία ταυτότητας κ.λπ.Ουσία.
 • Η εφαρμογή ενός ποιοτικού web-app στα Windows & Mac OS με επέκταση του προγράμματος περιήγησης.
 • Η χρήση βιομετρικής ανάλυσης (δακτυλικά αποτυπώματα σε συμβατά smartphones) για να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή για κινητά.

Dashlane: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των πληρωμένων εκδόσεων ?

Το οικονομικό μοντέλο του Dashlane χωρίζεται σε διάφορες προσφορές. Η δωρεάν έκδοση επιτρέπει την απλή διαχείριση των κωδικών πρόσβασης (έως και 50) σε μια συσκευή, με αυτόματη καταχώρηση προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών πληρωμής.

Υπάρχουν αρκετές πληρωμένες προσφορές:

 • Η έκδοση Essentials (€ 2,49 το μήνα) επιτρέπει στο χρήστη να επωφεληθεί από τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, με ασφαλή κοινή χρήση και αυτόματη τροποποίηση των κωδικών πρόσβασης. Επιπλέον, ο αριθμός των κωδικών πρόσβασης που υποστηρίζονται από αυτήν την έκδοση είναι απεριόριστη.
 • Η έκδοση premium (€ 3,99 το μήνα) επιτρέπει υποστήριξη σε απεριόριστο αριθμό συσκευών και προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Για παράδειγμα, ο Dashlane παρακολουθεί 5 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Dark Web, αλλά προσφέρει επίσης ένα VPN για να προστατευθεί στα δίκτυα Wi-Fi. Υπάρχει μια δοκιμαστική έκδοση ενός μηνών.
 • Τέλος, η οικογενειακή προσφορά (€ 5,99 το μήνα) καθιστά δυνατή τη συγκέντρωση 6 προσφορών υψηλής ποιότητας σε μία συνδρομή. Έτσι, αντί να πληρώσουμε € 23,94 για να επωφεληθούν από αυτές τις 6 συνδρομές, μπορούμε να συνεισφέρουμε σε αρκετές και το ίδιο λιγότερο ακριβό συνδρομή.

Σε ποιες πλατφόρμες είναι διαθέσιμες ?

Μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό Dashlane από διάφορες πλατφόρμες ταυτόχρονα. Έτσι, αν πηγαίνουμε στο Netflix μέσω του iPhone σας, του υπολογιστή σας Windows ή του Mac, το λογισμικό ασφαλείας θα μας βοηθήσει πάντα να βρούμε τον σωστό κωδικό πρόσβασης.

Ταμπλό

Το Dashlane είναι λογισμικό που συγχρονίζει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη του προκειμένου να τα επαναχρησιμοποιήσει αυτόματα και με ασφάλεια κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών δραστηριοτήτων τους.

 • Android
 • iOS iPhone / iPad / Apple Watch
 • Επέκταση Google Chrome
 • Επέκταση της Microsoft Edge
 • Επέκταση Mozilla Firefox

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Dashlane ?

Ποιες είναι οι ειδήσεις της τελευταίας έκδοσης του Dashlane ?

Με τα οποία τα οστά Dashlane είναι συμβατά ?

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Dashlane ?

Περιγραφή

Το Dashlane είναι ένας διαχειριστής κωδικού πρόσβασης τύπου λογισμικού, ο οποίος σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε προσωπικά δεδομένα (αναγνωριστικά, κωδικοί πρόσβασης κ.λπ.) του χρήστη για να αποφευχθούν προβλήματα που σχετίζονται με την ξεχνώντας έναν κωδικό πρόσβασης, να είναι σε θέση να συνδεθεί ταχύτερα χρησιμοποιώντας ένα αυτόματο σύστημα και να προστατεύσει καλύτερα τους λογαριασμούς τους.

Το Dashlane καταγράφει τους κωδικούς πρόσβασης στο Διαδίκτυο και τις πληροφορίες που απαιτούνται για τη συμπλήρωση των εντύπων αυτόματα ή την τοποθέτηση παραγγελιών online. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε αυτόματα, και αυτό στην πληρότητα. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε παραγγελίες και αγορές πιο γρήγορα και επίσης να σας εγγυάται περισσότερη ασφάλεια, επειδή δεν πρέπει να εισαχθούν πληροφορίες στο πληκτρολόγιο, γεγονός που αποφεύγει τον κίνδυνο πιθανών αμοιβών.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Dashlane ?

Διατίθεται για λήψη για υπολογιστές (Windows και Mac) και smartphones (Android και iOS), το Dashlane δημιουργεί ένα ασφαλές ψηφιακό ασφαλές που συγκεντρώνει όλα τα αναγνωριστικά και τους κωδικούς σύνδεσης σας, καθώς και τις πληρωμές πληρωμών και τις προσωπικές σας πληροφορίες. Αυτός ο διαχειριστής κωδικού πρόσβασης συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές σας και έτσι σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας για να έχετε πρόσβαση σε αυτό παντού.

Χρησιμοποιήστε έναν διαχειριστή κωδικού πρόσβασης έτσι ώστε το Dashlane να εξουσιοδοτεί έτσι την αυτόματη πλήρωση των εντύπων σύνδεσης. Αυτή η αυτοματοποιημένη διαδικασία αποφεύγει όχι μόνο τη χειροκίνητη καταχώρηση, η οποία θα μπορούσε να παρεμποδιστεί από το λογισμικό κατασκοπείας όπως το Keyloggers, αλλά διευκολύνει επίσης την εφαρμογή ισχυρών κωδικών πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο. Πράγματι, η αποθήκευση όλων των αναγνωριστικών σύνδεσης εμποδίζει τους χρήστες να χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για διάφορους λογαριασμούς online προκειμένου να έχουν μόνο έναν κωδικό πρόσβασης ή να χρησιμοποιούν χαμηλούς κωδικούς πρόσβασης.

Η διεπαφή του Dashlane είναι σε γαλλικά, σύγχρονα και εργονομικά. Εμφανίζει έναν κύριο πίνακα ελέγχου στον οποίο υποδεικνύονται οι αδύναμοι κωδικοί πρόσβασης, χρησιμοποιούνται για διάφορους λογαριασμούς ή συμβιβασμούς. Θα χρειαστεί πρώτα να λύσετε όλα αυτά τα προβλήματα ασφαλείας.

Εκτός από την καταγραφή και τη συγκέντρωση των μεθόδων πληρωμής και των αναγνωριστικών τραπεζών, ώστε να μην πρέπει να τις εισάγετε με το χέρι, αυτή η εφαρμογή διατηρεί ιστορικό των αγορών σας για να ελέγξετε τις ροές σας.

Για την ασφάλειά σας, το Dashlane σας ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο, σε περίπτωση απόπειρας πειρατείας ή ελάττωμα ασφαλείας, όπως ένας κωδικός πρόσβασης ή ένας ιστότοπος συμβιβασμού ή όταν χρησιμοποιείται ο ίδιος κωδικός πρόσβασης για αρκετούς λογαριασμούς online.

Για να απλοποιήσετε περαιτέρω την ψηφιακή σας ζωή, το Dashlane ενσωματώνει μια ισχυρή γεννήτρια κωδικού πρόσβασης. Όταν εγγραφείτε και δημιουργείτε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό (σε έναν ιστότοπο), ο διαχειριστής κωδικού πρόσβασης σας προσφέρει να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης, δηλαδή δύσκολο να χαράξετε ή να αποκρυπτογραφήσετε. Η υπηρεσία σας επιτρέπει να καθορίσετε, με απλά πλαίσια ελέγχου, εάν χρειάζεστε ειδικούς χαρακτήρες, γράμματα, αριθμούς κ.λπ. Μόλις επικυρώσατε τη δημιουργία του λογαριασμού σας, τα αναγνωριστικά σας θα αποθηκευτούν αυτόματα στο ψηφιακό σας ασφαλές και προσβάσιμο στις συσκευές σας με συγχρονισμό (πληρωμένη έκδοση).

Σημειώστε ότι το dashlane είναι προσβάσιμο από έναν μόνο κύριο κωδικό πρόσβασης που είστε μόνοι. Δεν μπορεί να αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας, ούτε σε διακομιστή Dashlane. Έτσι, κανένα μέσο ανάκαμψης δεν είναι δυνατό αν δεν θυμάστε πλέον. Ο διαχειριστής υποστηρίζει τον έλεγχο ταυτότητας διπλού ελέγχου ταυτότητας (ή 2 -παράγοντες) όταν συνδέεστε στο Dashlane από μια νέα συσκευή, για να ελέγξετε την ταυτότητά σας. Πρέπει να ενεργοποιήσετε τον διπλό έλεγχο ταυτότητας στις ρυθμίσεις λογισμικού και να εγκαταστήσετε μια ειδική εφαρμογή όπως το Google Authenticator, το Authy ή το FreeotP στο smartphone Android ή iPhone για να λάβετε τον ενιαίο προσωρινό κωδικό για σύνδεση.

Το Dashlane παρέχει στους χρήστες της, μια δωρεάν προσφορά, αλλά περιορίζεται σε 1 συσκευή και 50 κωδικούς πρόσβασης. Αυτή η δωρεάν άδεια ενσωματώνει την αυτόματη καταχώρηση των εντύπων σύνδεσης και πληρωμής, εξατομικευμένες ειδοποιήσεις ασφαλείας, διπλό έλεγχο ταυτότητας και ασφαλή κοινή χρήση έως 5 λογαριασμών.

Η άδεια Premium Paid Dashlane προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της δωρεάν έκδοσης χωρίς όριο του αριθμού των κωδικών πρόσβασης ή της συσκευής. Παρακολουθεί επίσης το σκοτεινό ιστό και σας ειδοποιεί εάν τα αναγνωριστικά σας κυκλοφορούν εκεί. Ένα VPN περιλαμβάνεται για την προστασία του δικτύου σας WiFi.

Μια άδεια οικογένειας Dashlane σας επιτρέπει να προσκαλέσετε έως και 5 μέλη της οικογένειας και να διαχειρίζεστε τα δικαιώματά τους και τις ηλεκτρονικές αγορές τους. Ένας ιδιωτικός λογαριασμός είναι προφανώς διαθέσιμος για κάθε μέλος με όλα τα πλεονεκτήματα των αδειών δωρεάν και πριμοδότησης.

Ποιες είναι οι ειδήσεις της τελευταίας έκδοσης του Dashlane ?

Η επέκταση Dashlane για το πρόγραμμα περιήγησης ενημερώθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και κάνει τη γεννήτρια κωδικού πρόσβασης απευθείας στα πεδία κωδικού πρόσβασης, αντί να πηγαίνει στην επέκταση.

Εκτός από τις διορθώσεις σφαλμάτων, η εφαρμογή για κινητά για iOS σας επιτρέπει τώρα από την ενημέρωση της 1ης Μαρτίου 2021, για να προσθέσετε ένα γραφικό στοιχείο αφιερωμένο στην ανάλυση κωδικού πρόσβασης, απευθείας στην αρχική σας οθόνη.

Με τα οποία τα οστά Dashlane είναι συμβατά ?

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Dashlane σε Windows PC, Mac και σε smartphones Android και iPhone (iOS 14.0 ή αργότερα) και μπορεί να συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές σας (πληρωμένη έκδοση).

Για να το χρησιμοποιήσετε, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε το διαδικτυακό σας και το λογαριασμό Dashlane θα εγκαταστήσουν plugins του προγράμματος περιήγησης στο Google, το Mozilla Firefox και το Microsoft Edge για να ανακάμψουν και να συγκεντρώσουν τα δεδομένα σας. Οι υπολογιστές Linux μπορούν να δημιουργήσουν το online λογαριασμό τους και να χρησιμοποιήσουν προγράμματα περιήγησης ιστού. Θα έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας για να τα ενημερώσετε εάν είναι απαραίτητο. Τέλος, το Dashlane σας επιτρέπει να εξάγετε τα δεδομένα σας με ασφάλεια σε μορφή Excel CSV.

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Dashlane ?

Οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης έχουν γίνει σε λίγα χρόνια και με τη μετεωρική ανάπτυξη επιθέσεων και αμυχών, το λογισμικό απαραίτητο σε καθημερινή βάση. Οι Navigators ενσωματώνουν ήδη χαρακτηριστικά αντιγράφων ασφαλείας κωδικού πρόσβασης, για να συγχρονιστούν σε όλες τις συσκευές σας και μερικές (όπως το Google Chrome ή το Mozilla Firefox προσφέρουν ακόμη και γεννήτριες με ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης), αλλά δεν παρέχουν αρκετή ασφάλεια στους χρήστες. Οι περισσότερες λύσεις αγοράς προσφέρουν να κατεβάσουν δωρεάν λογισμικό, επεκτάσεις ή εφαρμογές, αλλά όλες προσφέρουν πληρωμένες λύσεις με τη μορφή συνδρομής, για άτομα που επιθυμούν να αυξήσουν το επίπεδο ασφάλειας ή εταιρείες που επιδιώκουν να προστατευθούν από απειλές στον ιστό. Μεταξύ αυτών των διαχειριστών κωδικών πρόσβασης, μερικοί ξεχωρίζουν προσφέροντας βασικά χαρακτηριστικά, συνοδευόμενα από ενδιαφέρουσες επιλογές ασφαλείας.

Διατίθεται στην έκδοση Desktop, στην επέκταση του προγράμματος περιήγησης ιστού και στην εφαρμογή Mobile, το Bitwarden είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς διαχειριστές κωδικών πρόσβασης της στιγμής. Δεν περιορίζει την δωρεάν έκδοση σε αριθμό κωδικών πρόσβασης, προτείνει να αποθηκεύσετε τα αναγνωριστικά της τράπεζάς σας και ενσωματώνει ένα ασφαλές σημειωματάριο. Υποστηρίζει διπλό έλεγχο ταυτότητας και ενσωματώνει μια γεννήτρια κωδικού πρόσβασης.

Παρόλο που η φήμη του LastPass παραβιάζεται από πρόσφατα τεχνικά προβλήματα (Ιανουάριος 2021), αυτός ο διαχειριστής κωδικού πρόσβασης είναι παρόλα αυτά ένας από τους ηγέτες της αγοράς. Προσφέροντας ασφαλείς υπηρεσίες υψηλής απόδοσης για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αναγνωριστικών σύνδεσης, το LastPass είναι εύκολο στη χρήση και η δωρεάν προσφορά της δεν περιορίζεται σε αριθμό κωδικών πρόσβασης που είναι αποθηκευμένοι. Υποστηρίζει τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων και σας επιτρέπει επίσης να σημειώσετε και να τις εξασφαλίσετε στο ψηφιακό σας χρηματοκιβώτιο.

Δημοσιεύθηκε από το NORDVPN, το Nordpass είναι ένας διαχειριστής κωδικού πρόσβασης που περιορίζεται σε μία μόνο συσκευή. Το κύριο πλεονέκτημά του: ένα κλειδί κρυπτογράφησης στο XCHACHA20, ένα από τα πιο αποτελεσματικά επί του παρόντος. Ο έλεγχος ταυτότητας με 2 παράγοντες, γεννήτρια ισχυρών κωδικών πρόσβασης, ψηφιακού ασφαλούς, το βασικό είναι εξασφαλισμένο ή ακόμα περισσότερο με την ασφάλεια των τραπεζικών σας αναγνωριστικών και των προσωπικών σας σημειώσεων.

Το Roboform ή ο Roboform Password Manager παρέχει επίσης όλες τις λειτουργίες ασφαλείας κωδικού πρόσβασης. Με μια διεπαφή που έχει ενημερωθεί πρόσφατα, έχει το πλεονέκτημα ότι διευκολύνει την εισαγωγή δεδομένων εάν πρέπει να αλλάξετε τον διαχειριστή κωδικού πρόσβασης. Πράγματι, εάν χρησιμοποιείτε το 1Password, το Dashlane, το LastPass, το Keepass, τον Keeper ή το Enpass και θέλετε να πάτε στο Roboform, μπορείτε να εισαγάγετε τα δεδομένα σας μέσω ενός αρχείου CSV.

Το LessPass είναι μια δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία, προσβάσιμη σε όλους, μόνο μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού σας. Έχει την ιδιαιτερότητα της μη εξοικονόμησης δεδομένων. Η αρχή της λειτουργίας του είναι εντελώς διαφορετική από τις άλλες. Είναι μια γεννήτρια κωδικού πρόσβασης που σας επιτρέπει να βρείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας εισάγοντας τις ίδιες πληροφορίες. Ενημερώστε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου, το αναγνωριστικό σας, τον κύριο κωδικό πρόσβασής σας καθώς και τις απαιτούμενες παραμέτρους (μικροσκοπικά, κεφαλαία, στοιχεία κ.λπ.) και ο παράγοντας που δημιουργείται θα είναι ακριβώς ο ίδιος κάθε φορά. Από την άλλη πλευρά, δεν συμπληρώνει αυτόματα τα πεδία με φόρμες σύνδεσης.