Κατεβάστε CyberGhost VPN – Internet, Utilities, Security, VPN – Numériques, Κατεβάστε το Cyberghost VPN 7.3.11.5357 για Windows |

Cyberghost VPN

Μετατράπηξη μορφών βίντεο, ήχου και εικόνας

Cyberghost VPN

Multi Platform και επίσης διαθέσιμη στην εφαρμογή Mobile, το CyberGhost VPN προσφέρει μια ασφαλή υπηρεσία σύνδεσης που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε στο Διαδίκτυο ανώνυμα.

Ειδική προσφορά : Από 1,99 € ανά μήνα αντί για € 3,75 (- 47 %)

  • Windows XP/Vista/7/8/10/11
  • iOS iPhone / iPad
  • Android
  • macOS
  • Λίνουξ
  • Επέκταση Google Chrome
  • Επέκταση Mozilla Firefox

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN ?

Ποιες είναι οι ειδήσεις της τελευταίας έκδοσης του Cyberghost VPN ?

Με τα οποία τα οστά Cyberghost VPN είναι συμβατά ?

Περιγραφή

Ένα VPN, ή το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (στο αγγλικό εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) δημιουργεί μια ασφαλή σήραγγα σύνδεσης που προστατεύει όχι μόνο τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες, αλλά σας επιτρέπει να σερφάρετε ανώνυμο στο Διαδίκτυο. Επίσης, καθιστά δυνατή την καταστρατήγηση ορισμένων περιορισμών σε ορισμένες ξένες χώρες όπου ορισμένοι χώροι είναι απρόσιτες λόγω της γεωγραφικής κατανομής των χρηστών.

Το CyberGhost VPN προσφέρει να συνδεθεί δωρεάν σε πύλη VPN. Έτσι, όλη η κυκλοφορία στο Διαδίκτυο είναι κρυπτογραφημένη και ο υπολογιστής σας δεν είναι πλέον ορατός από τους ιστότοπους που επισκέπτεστε. Η διεύθυνση IP σας είναι γνωστή μόνο στην πύλη που χρησιμοποιείται.

Αναγνωρισμένο ως ένα από τα πιο δημοφιλή στην αγορά, το CyberGhost VPN έχει κρυπτογράφηση AES 256 -bit που υπολογίζει όλες τις ανταλλαγές σας και αποτρέπει ακόμη και τον ISP σας από δεδομένα στην ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN ?

Το Cyberghost VPN σας προσφέρει να γίνετε αόρατοι όταν είστε συνδεδεμένοι. Αρκετά πρωτόκολλα σας διατίθενται για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη προστασία της ιδιωτικής σας ζωής: IKEV2, L2TP και OPENVPN.

Η λήψη και η χρήση του λογισμικού CyberGhost VPN είναι πολύ απλή. Επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί στα διάφορα βήματα εγκατάστασης. Καμία εφαρμογή τρίτου μέρους δεν θα εγκατασταθεί χωρίς να γνωρίζετε.

Πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να συνδεθείτε εάν έχετε ήδη. Πάνω από 6.500 διακομιστές VPN διανέμονται σε περισσότερες από 90 χώρες και σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από απεριόριστο και σταθερό εύρος ζώνης. Για περισσότερη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα, γνωρίζετε ότι το λογισμικό δεν διατηρεί δεδομένα χρήστη ή κανένα αρχείο καταγραφής.

Συγκεκριμένα, πώς πρέπει να προχωρήσετε στη διαμόρφωση του CyberGhost VPN ?

Οι χρήστες αρχαρίων μπορούν να συνδεθούν με τον καλύτερο διακομιστή με τα μάτια κλειστά. Πράγματι, ένα απλό κλικ σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια σύνδεση με τον καλύτερο διακομιστή. Η διεπαφή λογισμικού είναι στα γαλλικά και είναι προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες. Παρουσιάζει τα διαφορετικά μενού του με σαφή και διαισθητικό τρόπο για να έχει πρόσβαση πιο γρήγορα.

Διασύνδεση VPN CyberGhost

Για τους χρήστες που επιθυμούν να προχωρήσουν περαιτέρω και να επιλέξουν τον ίδιο τον ασφαλή διακομιστή τους, θα είναι σε θέση να αναπτύξουν το στοιχείο που εμφανίζει όλη τη λειτουργικότητα του λογισμικού. Θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το διακομιστή τους από όλα αυτά τα διαθέσιμα, να το θέσουν στο αγαπημένο για να το βρουν γρηγορότερα για τις επόμενες συνδέσεις ή ακόμα και να επιλέξουν έναν συγκεκριμένο διακομιστή ανάλογα με την online δραστηριότητα που θέλουν να εκτελέσουν.

Το CyberGhost VPN σας προσφέρει μια επιλογή διακομιστών για τη λήψη αρχείων Torrents (μέσω του δικτύου P2P), αλλά και για ιστοσελίδες ροής. Λήψη torrents που απαιτούν σημαντική ταχύτητα φόρτωσης, οι ταχύτεροι διακομιστές εμφανίζονται σε προτεραιότητα. Για την ανάγνωση βίντεο ή ροής περιεχομένου πολυμέσων, οι βελτιστοποιημένοι διακομιστές διατίθενται για να αποκτήσουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς ορισμένων χωρών. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή για να δείτε όλα τα περιεχόμενα του ιστότοπου SVOD Ανοησία, Ακόμη και βίντεο που δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στη Γαλλία. Σημειώστε ότι αυτό το περιεχόμενο θα είναι στην αρχική έκδοση από την άλλη πλευρά. Αλλά μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με τον γαλλικό λογαριασμό Netflix από το εξωτερικό.

Επιλογή διακομιστών και προηγμένου VPN cyberghost

Για κάθε κατάλογο διακομιστών, μπορείτε να φιλτράρετε ανάλογα με την απόσταση (από την πλησιέστερη χώρα όσο το δυνατόν πιο κοντά) ή ανάλογα με τον χρόνο φόρτωσης (σε ποσοστό).

Αλλά τα χαρακτηριστικά του Cyberghost VPN δεν σταματούν εκεί. Μια συνάρτηση διακόπτη Kill σάς επιτρέπει να σταματήσετε αυτόματα τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όταν το VPN σας είναι απενεργοποιημένο, εξασφαλίζοντας έτσι την ανωνυμία σας και την ασφάλεια της ιδιωτικής σας ζωής, όταν η σύνδεσή σας με τον διακομιστή διακόπτεται για παράδειγμα.

Μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών λογισμικού, μπορούμε επίσης να αναφέρουμε την ενεργοποίηση μιας επιλογής για την αποφυγή διαρροών DNS χάρη στη χρήση των ονομάτων. Στις ρυθμίσεις απορρήτου του CyberGhost VPN, έχετε επίσης τη δυνατότητα ενεργοποίησης τομέων DNS που χρησιμοποιούνται για ιχνηλάτες, κακόβουλο λογισμικό και άλλες υπηρεσίες ανίχνευσης διαφήμισης.

Στο μενού Smart Rules, το CyberGhost VPN σας επιτρέπει να προστατεύσετε την εμπιστευτικότητα σας με τους δικούς σας κανόνες, μέσω άλλων επιλογών διαμόρφωσης. Συγκεκριμένα, μπορείτε να ξεκινήσετε αυτόματα μια ασφαλή σύνδεση όταν ξεκινάτε το λογισμικό καθώς και το πρόγραμμα περιήγησής σας. Μια υπηρεσία προστασίας WiFi είναι επίσης ενσωματωμένη. Το συνηθισμένο δίκτυο WiFi διατηρείται στη μνήμη και εξουσιοδοτείται, και οποιοδήποτε νέο δίκτυο WiFi, ασφαλές ή όχι, ανιχνεύεται και αναφέρεται.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να αυτοματοποιήσετε την ενεργοποίηση του CyberGhost VPN και τη σύνδεση σε έναν ασφαλή απομακρυσμένο διακομιστή, εάν ξεκινήσετε άλλες συγκεκριμένες εφαρμογές που θα έχετε ρυθμίσει στο μενού Smart Rules.

Σημειώστε ότι το CyberGhost VPN είναι πολλαπλές πλατφόρμες και ρυθμίζει τον υπολογιστή σας (Windows, Mac OS X, Linux), στο smartphone ή το tablet σας (Android, iPad, iPad), αλλά και στη συνδεδεμένη τηλεόρασή σας (FiretV, AndroidTV, Smart TV, Apple TV) ή την κονσόλα καθιστικού σας (Xbox One και Xbox 360, PS3 και 4).

Το Cyberghost VPN προσφέρει να συνδεθεί με τις γέφυρες VPN παγκοσμίως, αλλά μόνο για 24 ώρες. Για να επωφεληθείτε από απεριόριστη κυκλοφορία, χωρίς όριο διάρκειας και μεγαλύτερο αριθμό πύλων, πρέπει να εγγραφείτε σε λογαριασμό premium. Η πληρωμένη υπηρεσία σας επιτρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε την ειδική υπηρεσία IP που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με μια σταθερή διεύθυνση IP με ασφάλεια. Φυσικά, αυτό το αφοσιωμένο IP είναι διαφορετικό από την πραγματική διεύθυνση IP σας προκειμένου να διατηρήσετε την ασφάλεια της ιδιωτικής σας ζωής και της ανωνυμίας σας στο Διαδίκτυο. Κάθε λογαριασμός σάς επιτρέπει να συνδέετε ταυτόχρονα 7 συσκευές.

Ποιες είναι οι ειδήσεις της τελευταίας έκδοσης του Cyberghost VPN ?

Το CyberGhost VPN διαθέτει νέους διακομιστές, με περισσότερους από 7.000 διακομιστές σε 5 ηπείρους, κάθε ενημέρωση κάθε ενημέρωσης.

Δεδομένου ότι η έκδοση 8, μια εντελώς νέα, πιο νηφάλια και πιο διαισθητική διεπαφή, έχει ταχύτερα προσβάσιμα σε βασικά χαρακτηριστικά. Το νέο πρωτόκολλο Wireguard προστίθεται σε άλλα πρωτόκολλα για τη βελτίωση των ασφαλών ροών.

Με τα οποία τα οστά Cyberghost VPN είναι συμβατά ?

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το CyberGhost VPN σε υπολογιστές που είναι εξοπλισμένοι με το λειτουργικό σύστημα Windows 7/8/10, Mac OS X και Linux.

Για χρήστες smartphones και tablet, πρέπει να έχετε Android 5.0 τουλάχιστον 0 ή iOS 13.0 ή αργότερα για τους οπαδούς iPhone και iPad.

Σημειώστε ότι είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε το CyberGhost VPN στη συνδεδεμένη τηλεόρασή σας, όπως το FiretV, το AndroidTV, το Smart TV και το Apple TV, αλλά και στην κονσόλα του καθιστικού σας όπως το Xbox One και το Xbox 360 και το PlayStation 3 και 4, το δρομολογητή σας ή το NAS Θεολογία.

Επεκτάσεις για Google Chrome Και Mozilla Firefox είναι επίσης διαθέσιμα.

Cyberghost VPN

Πηγαίνετε γύρω από τη λογοκρισία στο διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε

Κατεβάστε

Συνιστώμενες αιτήσεις για εσάς

Εικονίδιο Όπερα GX

Ένα πρόγραμμα περιήγησης που προορίζεται για παίκτες

Εικονίδιο formatefactory

Μετατράπηξη μορφών βίντεο, ήχου και εικόνας

Εικονίδιο γραφείου WPS

Ένα εργαλείο δημοσίευσης με ισχυρές λειτουργίες

Εικονίδιο όπερας

Ένα ισχυρό, ευέλικτο και προσαρμόσιμο πρόγραμμα περιήγησης

Εικονίδιο επιφάνειας εργασίας Whatsapp

Χρησιμοποιήστε το WhatsApp στον υπολογιστή σας

Εικονιδίου

Οι αυτοματισμοί κάνουν κλικ στον υπολογιστή σας

Εικονίδιο VPN Proton

Ένα ισχυρό, δωρεάν, ασφαλές και απεριόριστο VPN

GTA IV: Εικονίδιο San Andreas

Ο Σαν Αντρέας επανέρχεται στη ζωή στο GTA IV

Περισσότερες πληροφορίες

Αδεια Δοκιμαστική έκδοση
Λειτουργικό σύστημα Παράθυρα
Κατηγορία Δίκτυα
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

Εφαρμογές VPN

Εικονίδιο ψίφον

Παρείχε πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όσους υποφέρουν από λογοκρισία

Εικονίδιο VPN Hotspot Shield

Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο με ασφάλεια και ανώνυμα

Εικονίδιο ιξώδους

Ένας πελάτης πρώτης κατηγορίας OpenVPN

Εικονίδιο hola unblocker

Ξεκλειδώστε τις περιορισμένες σελίδες σε ορισμένες περιοχές

Εικονίδιο proxpn

Καλύψτε το IP σας για να πλέετε σε ασφαλή και χωρίς περιορισμούς

Εικονίδιο Fortticlient

Εικονίδιο ασπίδας VPN

X-vpn-anti-track & unblock εικονίδιο

Πλοηγηθείτε ανώνυμα και ασφαλή στο Διαδίκτυο

Παρόμοιο με το CyberGhost VPN

Planet VPN - ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ VPN

Δωρεάν, γρήγορη και ασφαλής VPN

Εικονίδιο φρουράς wifi

Ελέγξτε ποιος συνδέεται με το δίκτυό σας WiFi

Εικονίδιο express VPN

Πλοηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς λογοκρισία

Εικονίδιο επιφάνειας εργασίας Fing

Ανακαλύψτε τις συσκευές που συνδέονται με το δίκτυο WiFi σας

VPN Απεριόριστο εικονίδιο

Ένα εργαλείο συνδέσεων VPN

Ostototo hotspot εικονίδιο

Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε σημείο πρόσβασης Wi-Fi

Εικονίδιο VPN Proton

Ένα ισχυρό, δωρεάν, ασφαλές και απεριόριστο VPN

Εικονίδιο Wireless Network Watcher

Αναζητήστε υπολογιστές συνδεδεμένους στο δίκτυό σας

Ανακαλύψτε εφαρμογές Διαδικτύου

Εικονίδιο ψίφον

Παρείχε πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όσους υποφέρουν από λογοκρισία

Εικονίδιο Φορητό WINSCP

Εικονίδιο winscp

Ένας πολύ ασφαλής πελάτης FTP

Εικονίδιο ταχεία

Πλοηγηθείτε χωρίς φράγμα

Εικονίδιο Netspot

NETSPOT: Αναλύστε και αντιμετωπίστε ασύρματα δίκτυα

Εικονίδιο ιξώδους

Ένας πελάτης πρώτης κατηγορίας OpenVPN

Εικονίδιο Google Drive

Το Virtual Disk Player της Google

Εικονίδιο

Ένας εξαιρετικός διαχειριστής περιεχομένου ανοιχτού κώδικα