Ο κ. Cuisine Smart, το νέο ρομπότ κ. Cuisine Lidl είναι προς πώληση (με αλλαγή)

Το νέο ρομπότ Monsieur Cuisine Lidl διατίθεται προς πώληση (με αλλαγή)

Το Mister Cuisine Connect κάνει μια επιστροφή στα καταστήματα Lidl από αυτή τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου. Για την περίσταση, η μάρκα διανομής παρέχει μια ενδιαφέρουσα προσφορά για όλα τα μέλη του προγράμματος Lidl Plus.

Κύριε κουζίνα έξυπνη

Κύριε κουζίνα έξυπνη – Το σύγχρονο ρομπότ οικιακής χρήσης. Ανακαλύψτε έναν εντελώς νέο τρόπο μαγειρέματος χάρη σε διάφορες λειτουργίες. Η νέα οθόνη αφής 8 -ιντσών σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε εύκολα μεταξύ των βημάτων της προετοιμασίας. Τα πολλά βήματα συνδυάζονται χρόνο εξοικονόμησης. Πλήρη αξεσουάρ για να απλοποιήσετε σχεδόν όλες τις εργασίες στην κουζίνα. Η έκτακτη απόδοση της συσκευής εγγυάται ταχεία και ποιοτικά αποτελέσματα. Έρχεται σε επαφή με άλλα πλεονεκτήματα μαγειρέματος. Δοκιμάστε νέες συνταγές, ανακαλύψτε ξανά τις παλιές και προχωρήστε πέρα ​​από τον εαυτό σας. Με τον κ. Smart Cuisine, έχετε το τέλειο εξάρτημα κουζίνας δίπλα σας!

Λειτουργίες

 • 10 επίπεδα ταχύτητας και λειτουργία turbo
 • 11 αυτόματα προγράμματα
 • Ρύθμιση θερμοκρασίας: 37-130 ° C

Εξοπλισμός

 • Καινοτόμες τεχνικές ενημερώσεις για το ρομπότ κουζίνας High -end
 • Πολυλειτουργία – Για να μαγειρέψετε, να ψήνετε, να ζυμώνετε, να ζυμώνετε, να ανακατέψτε, να κόψετε, να συντρίψετε, να αλέθετε, ναρέ και να γαλακτωματοποιείτε
 • 8 “Περισσότερη και μεγαλύτερη • Μαγειρική -Πιλελατή -Πάνω από 600 προεγκατεστημένες συνταγές με οδηγίες βήμα -βύθους
 • Ενσωματωμένη κλίμακα κουζίνας
 • Ισχύς κινητήρα: 1000 W; Ο ανθεκτικός μας κινητήρας με ροπή και αυξημένη ισχύ μπορεί να προετοιμάσει έως και διπλάσια ζύμη με τον προκάτοχό της.
 • Το κάλυμμα μαγειρέματος, το ένθετο μαγειρέματος, το ένθετο του καλαθιού ατμού, το κάλυμμα με το άνοιγμα πλήρωσης, το στοιχείο μαγειρέματος, το μίξερ 4,5 L σε ανοξείδωτο χάλυβα με λαβή για χειρισμό με ένα χέρι
 • Με πολλά αξεσουάρ πλυντηρίου πιάτων. Spatula, Doser Cup για γέμιση, λεπίδες, συμβουλή μίξερ
 • Μαγείρεμα με εικονικές οδηγίες: Παρακολουθήστε κάθε στάδιο των συνταγών που επιλέγονται σε βίντεο και έτσι λάβετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
 • Πρόσθετες έξυπνες λειτουργίες: Προετοιμάστε τη λίστα των εβδομαδιαίων αγώνων χάρη στην ημερήσια διάταξη και τώρα δημιουργήστε τις δικές σας μεμονωμένες συνταγές με το κιτ συνταγής.

Προγράμματα αυτόματης μαγειρικής

 • 11 αυτόματα προγράμματα

Λειτουργίες μαγειρέματος

Ο ιδανικός εξοπλισμός για όλες τις περιπτώσεις χάρη στους 11 τρόπους μαγειρικής της επιλογής σας! Επωφεληθείτε από την ποικιλομορφία σε πολλές συσκευές και εξοικονομήστε χρήματα και τόπο!

Μην χάσετε τις προσφορές μας!

 • Νομική ειδοποίηση
 • Προστασία δεδομένων
 • Συμμόρφωση

Επικοινωνία Αριθμός: +41 71 588 05 10 Γράψτε ένα μήνυμα MON – SAM: 8:00 π.μ. – 6:00 μ.μ

Θυγατρικές κοντά κοντά Τρέχουσα θέση

Το νέο ρομπότ Monsieur Cuisine Lidl διατίθεται προς πώληση (με αλλαγή)

Ο αναμίκτης του 2022 είναι εκεί ! Πρέπει να το αγοράσουμε ?

Δημοσιεύτηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2022 στις 9:30 π.μ

Λιπαρός

Είναι μια ειδική ιδέα δώρων, αλλά μια ιδέα δώρου ούτως ή άλλως ! Και για πολλούς Γάλλους, είναι ακόμη και έκτακτη ανάγκη. Από τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, όλα τα Lidl de France έχουν προσθέσει στο τμήμα τους ένα νέο μίξερ Mister Monsieur Smart Mixer, όπως θέλει η παράδοση της μάρκας πριν από το τέλος του έτους εορτασμούς. Για το 2022, φτάνει με πολλά νέα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση.

Το ρομπότ Monsieur Cuisine Lidl ήταν γρήγορα θύμα της επιτυχίας του στο παρελθόν, καθώς το εμπορικό σήμα του Lidl Silvercrest είχε εξοπλίσει με όλα όσα είναι απαραίτητο να κάνουν νόστιμες συνταγές χωρίς την ανάγκη για άλλο εργαλείο. Μίξερ, κουζίνα, σπάτουλα, ντράμερ … η κουζίνα μπορεί να κάνει τα πάντα και αυτό σε χαμηλότερη τιμή. Μια λειτουργία μαγειρέματος ατμού είναι ακόμη διαθέσιμη.

Η έξυπνη κουζίνα σπάει τις τιμές της

4 φορές φθηνότερο από τον ανταγωνιστή του το Thermomix, όπως οι συνάδελφοί μας από Περιοδικό περιοδικό, Επομένως, ο νέος μίξερ του Lidl είναι επομένως από τη Δευτέρα, τα καλά νέα αφορά πρώτα την τιμή του. Κοστίζει μόνο 429 ευρώ χάρη σε μια αρκετά εξαιρετική μείωση που προσφέρει η Lidl. Αλλά η τιμή της μειώνεται ακόμη χαμηλότερη χάρη στην κάρτα Lidl+Advantage, δωρεάν, η οποία σας επιτρέπει να αγοράσετε την κουζίνα Lidl μόνο για 359 ευρώ.

Η άμεση μείωση των 70 ευρώ θα προκαλέσει όλεθρο στο πάνω από 1.500 Lidl της Γαλλίας αυτή την εβδομάδα σε μια εποχή που η περίοδος των διακοπών χαρακτηρίζεται από αχαλίνωτο πληθωρισμό.

Lidl Mr. Robot Kitchen 2022

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την έξυπνη κουζίνα Lidl

1/ είναι συμβατός βοηθός Google

Ναι, αυτό δεν είναι αστείο, το νέο ρομπότ Lidl είναι συμβατό με τον βοηθό Google. Ένας τρόπος να μπορέσετε να το παραγγείλετε με φωνή και από απόσταση.

2/ Σας επιτρέπει να σχεδιάζετε συνταγές γεύματος

Έξυπνος, ο κύριος είναι πολύ πρακτικός, ώστε ποτέ να εξαντλήσετε την ιδέα των γευμάτων και να έχετε πάντα καλά προϊόντα ανάλογα με τις συνταγές. Πράγματι, το ρομπότ κουζίνας μπορεί να δημιουργήσει λίστες αγορών και να σχεδιάσει γεύματα.

3/ πολύ καλύτερα από το μοντέλο του 2019

Η Silvercrest είχε δοκιμάσει εναντίον του Thermomix το 2019 για το πρώτο ρομπότ κουζίνας, καθώς ο ανταγωνισμός ήταν ισχυρός και ότι το προϊόν πολύ φθηνότερο ανταγωνίστηκε την αναφορά του τομέα. Σήμερα, για να βγούμε από αυτό, η Lidl ξεκίνησε την έξυπνη κουζίνα και η τελευταία προσθέτει μια μεγαλύτερη οθόνη, ένα παγκοσμίως πιο συμπαγές μέγεθος και ισχυρότερες ικανότητες (ταχύτερη, πιο ισχυρή).

Η Lidl ξεχωρίζει σήμερα την κουζίνα του Mister Connaft με μια πολύ ελκυστική τιμή !

Το Mister Cuisine Connect κάνει μια επιστροφή στα καταστήματα Lidl από αυτή τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου. Για την περίσταση, η μάρκα διανομής παρέχει μια ενδιαφέρουσα προσφορά για όλα τα μέλη του προγράμματος Lidl Plus.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Σημείωση: 3 από τα 5

Αγορά Amazon

Λειτουργία του πίνακα τιμών
Απενεργοποιήστε τον αποκλεισμό διαφήμισης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους παραπάνω συνδέσμους.

Σήμερα, το Mister Cuisine Connect επιστρέφει στα καταστήματα Lidl. Τέσσερα χρόνια μετά την εκτόξευσή του, το επίφοβη ρομπότ ποιότητας/τιμών κάνει μια επιστροφή στο Discounter “Signs”Με τιμή κόστους € 299“”. Αυτό είναι σε κάθε περίπτωση αυτό που ανακοινώνεται στον κατάλογο της μάρκας, αυτή η τιμή λαμβάνει υπόψη το κουπόνι αγοράς € 50 που χρησιμοποιείται σε σούπερ μάρκετ που προορίζεται για μέλη του προγράμματος Lidl Plus. Αυτή η προσφορά ισχύει από τις 5 έως τις 11 Ιουνίου και μέχρι τα αποθέματα.

Με το μάρκετινγκ στη Γαλλία το συνδεδεμένο ρομπότ πολλαπλών λειτουργιών, η Lidl έχει σίγουρα αναστατωθεί η αγορά και οι πρωτοπόροι του τομέα (Vorwerk και Magimix) και για καλό λόγο: το ρομπότ πωλείται τέσσερις φορές φθηνότερα από αυτά του ανταγωνισμού. Αναπόφευκτα, σε μια τέτοια τιμή, όλα δεν είναι τέλεια, μακριά από αυτό. Μπορούμε να λυπούμε τη συμφόρηση, τη βραδύτητά του να φτάσει στις χαμηλές θερμοκρασίες και τα τελειώματα του ρομπότ και των αξεσουάρ του, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει ότι δεν θα μπορέσουν να υπομείνουν τη δοκιμασία του χρόνου και εκατοντάδων χειρισμών. Ωστόσο, με την μεγάλη οθόνη αφής 7 -ιντσών που παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες συνταγές, την αποδοτικότητα ανάμιξης και την ικανότητά της να συμμορφώνεται με τις προγραμματισμένες θερμοκρασίες, η κουζίνα δεν λείπει από δυνατά σημεία για να κερδίσει σε αυτήν την πολύ ανταγωνιστική αγορά.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ακολουθήστε όλα τα ψηφιακά νέα στο Google News