Πώς να ενεργοποιήσετε το Crunchyroll σε όλες τις συσκευές? Πλήρης οδηγός, πώς να πάρετε το Crunchyroll στην τηλεόραση Samsung?

Πώς να πάρετε το Crunchyroll στην τηλεόραση Samsung

Contents

Το Crunchyroll έχει μια τεράστια συλλογή από διαφορετικά manga και anime. Μπορείτε να βρείτε το almpal κάθε είδος, ακόμα και το παλαιότερο και το τελευταίο anime, σε αυτόν τον ιστότοπο. Therefore, if you want to watch these fantastic series, it is essential to make your birthday crunchyroll before activating crunchyroll throughwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.Crunchyroll/Activate.Αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε γρήγορα και να κάνετε μια συμφωνία στο Crunchyroll.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Crunchyroll σε όλες τις συσκευές? – Πλήρης οδηγός

Σε αυτό το άρθρο, θα οδηγήσετε για το Crunchyroll και πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Crunchyroll μέσω του www.Crunchyroll/Activate και απολαύστε το αγαπημένο σας anime.

Το Crunchyroll έχει γίνει η μεγάλη πλατφόρμα στον κόσμο, η οποία διαρρέει όλα τα είδη anime shows. Έχει περίπου 300 εκατομμύρια συνδρομητές. Επομένως, εάν είστε επίσης οπαδός του anime και παρακολουθείτε για να παρακολουθήσετε τις καλύτερες παρουσιάσεις ποιότητας, τότε το Crunchyroll είναι το μέρος σας. Σε αυτό το άρθρο, θα οδηγήσετε για το Crunchyroll και πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Crunchyroll μέσω του www.Crunchyroll/Activate και απολαύστε το αγαπημένο σας anime.

Τώρα, το anime είναι ένα από τα πιο αγαπημένα δείχνει ότι οι άνθρωποι παρακολουθούν τώρα. Μέρα με τη μέρα, αυξάνεται ο ανεμιστήρας του anime. Σύμφωνα με διαφορετικές αναφορές, λέγεται ότι περίπου το 60% των τηλεοπτικών σειρών του κόσμου είναι τώρα anime.Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι προσπαθούν τώρα να βρουν αυθεντικές σελίδες και εφαρμογές που μπορούν να μεταδώσουν όλα τα απελευθερωμένα anime. Οι εφαρμογές και οι πλατφόρμες που διατίθενται στο Διαδίκτυο δεν εμφανίζουν σωστά τη σειρά ή έχουν κάποια λάθη όταν το παρακολουθούν. Αλλά τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε anime μέσω του Crunchyroll.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Crunchyroll σε όλες τις συσκευές?

Το Crunchyroll είναι διαθέσιμο σε διάφορες πλατφόρμες, περιλαμβάνεται Roku, PlayStation, Wii U, Xbox, Apple TV και πολλές άλλες πλατφόρμες. Αυτό βοηθά κάθε άτομο να πάρει τα χέρια στο αγαπημένο του anime και να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο του να το παρακολουθήσει με ευκολία.

Έτσι, εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς κρεβάτι που θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε το Crunchyroll μέσω του www.Το Crunchyroll/Activate ήταν διαφορετικός ιστότοπος.

Crunchyroll on Roku Ενεργοποίηση:

Η πρώτη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μεταδώσετε anime μέσω του Crunchyroll είναι το Roku. Πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα για να πάρετε το www.Crunchyroll/Activate Code και ενεργοποιήστε το Crunchyroll σε αυτό.

 1. Πρώτον και το κύριο βήμα είναι να ανοίξετε την αρχική οθόνη της εφαρμογής Roku.
 2. Πηγαίνετε στη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε “Crunchyroll” για να πάρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
 3. Τώρα από την αναπτυσσόμενη λίστα, επιλέξτε την εφαρμογή.
 4. Αφού επιλέξετε την εφαρμογή, προσθέστε την στη λίστα καναλιών κάντε κλικ στο “Προσθήκη κανάλι.””
 5. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, μπορείτε να μεταβείτε στο κανάλι και να ξεκινήσετε το Crunchyroll.
 6. Ουγγιά που ξεκινάτε με επιτυχία την εφαρμογή, επιλέξτε την επιλογή σύνδεσης.
 7. Μετά την επιλογή της επιλογής, ένα www.Ο κώδικας Crunchyroll/Activate θα εμφανιστεί στην οθόνη σας.
 8. Τώρα πάρτε το κινητό σας και το ανοιχτό Crunchyroll στο πρόγραμμα περιήγησης.
 9. Αφού ανοίξει η σελίδα, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό.
 10. Μετά την υπογραφή του λογαριασμού, προσθέστε τον ίδιο κωδικό που εμφανίστηκε στην οθόνη.
 11. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή “Συσκευή σύνδεσης”.
 12. Μόλις κάνετε αυτό το βήμα, θα δείτε ότι η τηλεόρασή σας συνδέεται αυτόματα με το Crunchyroll και τώρα μπορείτε να απολαύσετε το anime σας στο Roku.

Crunchyroll on Android Ενεργοποιήστε:

Εάν έχετε ένα τηλέφωνο ή tablet Android και θέλετε να απολαύσετε το anime σε αυτό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Crunchyroll σε αυτό. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ενεργοποιήσετε το Crunchyroll μέσω του www.Crunchyroll/Ενεργοποιήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας Android.

 1. Πρώτα απ ‘όλα, μεταβείτε στο Play Store που υπάρχει στη συσκευή σας Android.
 2. Πρέπει να αναζητήσετε Crunchyroll στη γραμμή αναζήτησης στο Play Store.
 3. Μετά από αυτό, πρέπει να “εγκαταστήσετε” την εφαρμογή από το κατάστημα στη συσκευή σας.
 4. Μόλις μεταφορτωθεί πλήρως η εφαρμογή, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή.
 5. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Log In.
 6. Εδώ πρέπει να προσθέσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, πατήστε στο “Σύνδεση” για να δημιουργήσετε το λογαριασμό και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
 7. Μετά από αυτή τη διαδικασία, θα συνδεθείτε με επιτυχία στον λογαριασμό και μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στον ιστότοπο Crunchyroll.
 8. Το Crunchyroll ενεργοποιείται στο PlayStation:
 9. Το PlayStation είναι μια άλλη συσκευή που υποστηρίζει το Crunchyroll. Ως εκ τούτου, τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να δραστηριοποιήσετε την εφαρμογή μέσω του www.Crunchyroll/Activate, και μπορείτε να απολαύσετε το anime σε αυτό.
 10. Το πρώτο βήμα είναι ότι πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Crunchyroll στο PlayStation σας.
 11. Ξεκινήστε την εφαρμογή και χρησιμοποιήστε το μενού για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Premium Crunchyroll όταν η εφαρμογή μεταφορτώνεται με επιτυχία.
 12. Πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Σύνδεση” από το μενού περιβάλλοντος.
 13. Μεταβείτε στον διακομιστή κινητών σας, ανοίξτε το www.Crunchyroll/Activate και συνδεθείτε στον λογαριασμό.
 14. Μετά από αυτό, πρέπει να εισαγάγετε το www.Κωδικός Crunchyroll/Activate στην οθόνη PlayStation σας.
 15. Μόλις εισαγάγετε τον κωδικό, το PlayStation σας θα συγχρονίσει με το κινητό και τώρα μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα πρόσβαση στο καλύτερο anime στο Crunchyroll.

Crunchyroll on Xbox Activate:

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το Crunchyroll σε όλα τα είδη Xboxes. Έτσι, αν έχετε ένα Xbox ή οποιοδήποτε είδος Xbox και παρακολουθήστε για να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας anime, πρέπει να ενεργοποιήσετε το Crunchyroll μέσω του www.Crunchyroll/Activate. Ακολουθούν τα βήματα που μπορεί να σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε το Crunchyroll.

 1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Crunchyroll μέσω του Microsoft Store στο Xbox. Τότε πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο xbox σας.
 2. Αφού κατεβάσετε το Crunchyroll, πρέπει να ανοίξετε και να φτάσετε στη σελίδα μενού με το χέρι που υπάρχει στην επάνω δεξιά γωνία.
 3. Στο μενού, κάντε κλικ στο κουμπί “Σύνδεση”.
 4. Στη συνέχεια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας και να ανοίξετε την εφαρμογή Crunchyroll στο πρόγραμμα περιήγησης.
 5. Τότε πρέπει να πάτε στο www.Σελίδα Crunchyroll/Activate.
 6. Εδώ, πρέπει να προσθέσετε όλες τις ζωτικές πληροφορίες όπως το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, τη διεύθυνση email κ.λπ.
 7. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσθέσετε το www.Κωδικός Crunchyroll/Activate στην οθόνη Xbox στο κινητό σας.
 8. Αφού προσθέσετε τον κωδικό, το Xbox θα συγχρονίσει με το κινητό, το οποίο δείχνει ότι έχετε ενεργοποιήσει την εφαρμογή Crunchyroll στο Xbox σας.

Το Crunchyroll στο iOS ενεργοποιεί:

Οι συσκευές iOS είναι μία από τις περισσότερες συσκευές του κόσμου. Εάν έχετε μια συσκευή iOS, όπως ένα iPhone, iPad ή ακόμα και βιβλίο Mac, τότε τα παρακάτω είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή.

 1. Πρώτον, πρέπει να πάτε σε εσάς στο App Store της συσκευής iOS σας.
 2. Μετά από αυτό, μεταβείτε στη γραμμή αναζήτησης και αναζητήστε την εφαρμογή Crunchyroll.
 3. Αφού εντοπίσετε τη σωστή εφαρμογή, πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας.
 4. Overe Η εφαρμογή Crunchyroll λαμβάνεται, ανοίξτε την εφαρμογή δίνοντας όλη την άδεια για να ξεκινήσει.
 5. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή “Σύνδεση”.
 6. Τώρα πρέπει να προσθέσετε πληροφορίες όπως το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.
 7. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη συνδρομή της επιλογής σας και αρχίστε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές γρήγορα και ομαλά.

Crunchyroll Activat στην Apple TV:

Η Apple TV είναι επίσης η συσκευή που υποστηρίζει την εφαρμογή Crunchyroll σε αυτήν. Τώρα μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε το Crunchyroll στην εφαρμογή της τηλεόρασης ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

 1. Το πρώτο και το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε εάν έχετε εγγραφεί στον λογαριασμό σας Apple. Εάν δεν βεβαιώνεστε ότι κάνετε τα γενέθλιά σας. Διαφορετικά, ο Crunchyroll δεν θα λειτουργήσει.
 2. Τώρα μεταβείτε στο κατάστημα Apple που υπάρχει στην τηλεόρασή σας Apple και αναζητήστε το Crunchyroll.
 3. Αφού υπολογίσετε ποια είναι η σωστή εφαρμογή, κάντε κλικ στο κουμπί λήψης και περιμένετε μέχρι να κατεβάσετε πλήρως η εφαρμογή.
 4. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης, κάντε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής Crunchyroll για να ανοίξετε την εφαρμογή.
 5. Τώρα κάντε κλικ στο “Σύνδεση” και προσθέστε τα στοιχεία σας.
 6. Τότε θα πρέπει να προσθέσετε το www.Crunchyroll/Activate Code, και μετά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία την εφαρμογή για να παρακολουθήσετε την καλύτερη σειρά anime.

Αυτές είναι όλες οι βασικές συσκευές που υποστηρίζουν το Crunchyroll και μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο και το πιο αγαπημένο.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Crunchyroll?

Το Crunchyroll έχει μια τεράστια συλλογή από διαφορετικά manga και anime. Μπορείτε να βρείτε το almpal κάθε είδος, ακόμα και το παλαιότερο και το τελευταίο anime, σε αυτόν τον ιστότοπο. Therefore, if you want to watch these fantastic series, it is essential to make your birthday crunchyroll before activating crunchyroll throughwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.Crunchyroll/Activate.Αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε γρήγορα και να κάνετε μια συμφωνία στο Crunchyroll.

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το κάνετε.

 1. Πρώτον, αναζητήστε Crunchyroll στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης.
 2. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας, το όνομα χρήστη, τα γενέθλια και το φύλο σας.
 3. Αφού εισαγάγετε όλες τις βασικές και σημαντικές πληροφορίες, πρέπει να επιλέξετε τα πακέτα συνδρομής. Μπορείτε επίσης να υπογράψετε δωρεάν και να χρησιμοποιήσετε την επιλογή δοκιμής 14 ημερών εάν θέλετε να έχετε μια εμπειρία και να ελέγξετε την αποτελεσματικότητα της πλατφόρμας.

Πώς να παρακολουθήσετε βίντεο εκτός σύνδεσης στις συσκευές σας?

Αφού ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.Crunchyroll/Activate στις συσκευές σας, ίσως θελήσετε να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές εκτός σύνδεσης. Τότε το ίδιο το crunchyroll μπορεί να μην λειτουργεί σωστά. Για αυτό, χρειάζεστε μια άλλη εφαρμογή που ονομάζεται Steamgaga Crunchyroll Downloader. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε τις αγαπημένες σας εποχές για να τις παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θα έχετε την καλύτερη ποιότητα εικόνας και το καλύτερο σύστημα ήχου αν το παρακολουθήσετε στο Streamgaga Crunchyroll Downloader.

Συχνές ερωτήσεις:

Τι είναι το Crunchyroll?

Το Crunchyroll είναι μια διάσημη εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε όλα τα είδη anime και manga. Έχει μια συλλογή από παλιά, νέα και κάθε είδους είδος anime.

Μπορώ να μεταφέρω crunchyroll στην Apple TV?

Ναι, πολλές διαφορετικές συσκευές μπορούν να υποστηρίξουν το Crunchyroll, όπως οι συσκευές Xbox, PlayStation, Android και iOS. Η Apple TV επίσης υποστηρίζει το Crunchyroll και μπορείτε γρήγορα να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας μέσω του www.Crunchyroll/Activate.

Πρέπει να αγοράσω Crunchyroll?

Ναι, το Crunchyroll έχει συμμετοχή στο Premium που μπορείτε να αγοράσετε. Αυτή η ιδιότητα μέλους θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε κάθε είδους επίδειξη από οποιοδήποτε είδος με βίντεο ποιότητας HD.

Πώς να πάρετε το Crunchyroll στην τηλεόραση Samsung ?

Δεν μπορείτε να μάθετε πώς να κατεβάσετε το Crunchyroll στην τηλεόρασή σας Samsung ? Μην ανησυχείς. Σας βοηθάμε ! Εδώ είναι η λίστα των βημάτων που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγκαταστήσετε το Crunchyroll στη Samsung.

Η Samsung ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές στον τομέα της έξυπνης τηλεόρασης, προσφέροντας μεγάλες επιλογές που κυμαίνονται από πιο γιγαντιαίες οθόνες έως εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Οι έξυπνες τηλεοράσεις σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο, η οποία ανοίγει τις πόρτες σε πολλές δυνατότητες και καινοτομίες.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές της επιλογής σας από το κατάστημα της τηλεόρασης, με μερικές εξαιρέσεις. Οι εραστές anime, ειδικότερα, μπορεί να γνωρίζουν την εφαρμογή Crunchyroll, επειδή είναι ένα από τα πιο δημοφιλή για anime και dramas streaming.

Τι είναι το Crunchyroll ?

Το Crunchyroll είναι μια πλατφόρμα ροής anime που προσφέρει περισσότερους από χίλιους τίτλους και σημαντικό αριθμό εποχών και επεισοδίων. Ο αμερικανικός διανομέας anime έχει επίσης άδεια παραγωγής.

Τα αρχεία anime, manga και dorama είναι εντυπωσιακά και μπορείτε να κάνετε δωρεάν streaming με διαφημίσεις ή να αγοράσετε μια συνδρομή για να μεταβείτε στην έκδοση premium και να κάνετε ροή χωρίς διαφημίσεις που σας διακόπτουν. Ένα άλλο δημοφιλές κατάστημα εξυπηρέτησης, εκτός από τα βίντεο ποιότητας HD και μια φιλική διεπαφή.

Συμβατά συστήματα και συσκευές

 1. ios
 2. Android
 3. Nintendo wii u
 4. Παράθυρα
 5. PlayStation
 6. Amazon Fire TV3
 7. Xbox
 8. Είδος
 9. Χρωμονοσκάλων

Πώς να πάρετε το Crunchyroll σε μια τηλεόραση Samsung ?

Εάν αναρωτιέστε πώς να πάρετε το Crunchyroll στην Samsung TV όταν δεν είναι πουθενά στη λίστα των συμβατών συσκευών, μην ανησυχείτε ! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πάρετε, και εδώ είναι το καλύτερο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

1. Σύνδεση USB ή HDMI

Εάν έχετε Crunchyroll στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην τηλεόραση Samsung συνδέοντας το τηλέφωνο και την τηλεόραση με καλώδιο HDMI ή USB. Αυτά τα καλώδια προσφέρονται σε προσιτή τιμή και σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις της Samsung είναι εξοπλισμένες με θύρες HDMI/USB στο πίσω μέρος.

Εάν η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι πρόβλημα, αυτή η μέθοδος θα σας ταιριάζει τέλεια. Το μειονέκτημα είναι ότι το τηλέφωνο πρέπει να παραμείνει μόνιμα συνδεδεμένο.

2. Χρησιμοποιήστε το Google Chromecast

Το Google Chromecast είναι μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές διάχυσης, που σας επιτρέπει να μεταδίδετε σχεδόν ό, τι θέλετε από το τηλέφωνό σας ή τον υπολογιστή σας στην τηλεόρασή σας με σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να πάρετε το Crunchyroll στην Samsung TV.

Βήμα 1: Συνδέστε τη συσκευή Chromecast στην τηλεόρασή σας και βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας και το Chromecast μοιράζονται την ίδια σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Βήμα 2: Εγκαταστήστε την εφαρμογή Crunchyroll στο τηλέφωνό σας και συνδεθείτε.

Βήμα 3: Επιλέξτε την ταινία ή την εκπομπή που θέλετε να παρακολουθήσετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο cast στο επάνω δεξιά του βίντεο.

Βήμα 4: Μεταξύ των συσκευών που εμφανίζονται για τη χύτευση, επιλέξτε τη συσκευή σας Chromecast συνδεδεμένη στην τηλεόρασή σας.

Βήμα 5: Η ανάγνωση του βίντεο ξεκινά αμέσως στην τηλεόρασή σας.

3. Χρησιμοποιώντας το ραβδί πυρκαγιάς του Αμαζονίου

Μπορείτε να πάρετε το Crunchyroll στην τηλεόρασή σας Samsung χρησιμοποιώντας ένα ραβδί Amazon Fire, επειδή μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε Crunchyroll από το κατάστημα Amazon. Εδώ είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να μεταδώσετε βίντεο ροής στο Crunchyroll στην τηλεόρασή σας Samsung.

Βήμα 1: Συνδέστε το ραβδί σας στη τηλεόραση Samsung μέσω καλωδίου HDMI.

Βήμα 2: Αποκτήστε πρόσβαση στην αρχική οθόνη και στην επάνω αριστερή γωνία, θα βρείτε ένα εικονίδιο αναζήτησης. Κάντε κλικ σε αυτό.

Βήμα 3: Αναζητήστε την εφαρμογή Crunchyroll και εγκαταστήστε την.

Βήμα 4: Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, μπορείτε να ξεκινήσετε την εφαρμογή από τις εφαρμογές μου.

Βήμα 5: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή δημιουργήστε ένα νέο.

Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε anime και streaming show με crunchyroll στην τηλεόραση Samsung χωρίς πρόβλημα.

3 τρόποι για να παρακολουθήσετε ροή anime crunchyroll

1. Αναγνώστες DVD/Blu-ray

Η πλειοψηφία των τρέχουσας συσκευής υποστηρίζουν τις συνδέσεις στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των παικτών DVD και Blu-ray. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή Crunchyroll στα αντίστοιχα καταστήματά τους και να την εγκαταστήσετε. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να εκτελέσετε το Crunchyroll στην τηλεόραση Samsung.

Οι συσκευές όπως το Roku είναι συμβατές με το Crunchyroll και θα σας βοηθήσουν να μεταδώσετε κινούμενες ταινίες χωρίς πρόβλημα.

2. Με κονσόλες παιχνιδιού

Οι κονσόλες παιχνιδιών συνδέονται εύκολα στο Διαδίκτυο για αγώνες και online streaming. Επομένως, μπορείτε να πάρετε το Crunchyroll στο PlayStation, το Xbox και το Wii U και τη ροή.

Η σύνδεση των κονσολών παιχνιδιών στην τηλεόραση δεν είναι τίποτα. Απλά συνδέστε το καλώδιο HDMI και στα δύο άκρα και συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Στη συνέχεια, αναζητήστε την εφαρμογή Crunchyroll στο Blind και κατεβάστε την. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να το βρείτε στη συλλογή εφαρμογών σας και να απολαύσετε το Crunchyroll στην τηλεόρασή σας Samsung.

3. Κοινή χρήση οθόνης μέσω του τηλεφώνου σας

Η κοινή χρήση οθόνης γίνεται το πρότυπο σε smartphones και άλλες συσκευές. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Crunchyroll από το App Store και το Play Store. Στη συνέχεια, συνδέστε ή εγγραφείτε στις απαιτούμενες πληροφορίες.

Κάθε φορά που διαβάζετε κάτι στην εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας Crunchyroll, θα βρείτε ένα εικονίδιο κοινής χρήσης οθόνης. Επιλέξτε την τηλεόραση Samsung από τις διαθέσιμες συσκευές και παίξτε αυτό που θέλετε !

Παρακολουθήστε τα βίντεο offline crunchyroll με ένα τρίτο downloader

Ο Crunchyroll πρόσθεσε πρόσφατα τη φροντίδα εκτός σύνδεσης και οι συνδρομητές μπορούν τώρα να κατεβάσουν επεισόδια και να τα παρακολουθήσουν χωρίς Διαδίκτυο. Ωστόσο, η λήψη μπορεί να πάρει χρόνο και τα βίντεο μπορεί να μην λειτουργούν σωστά χωρίς Διαδίκτυο.

Streamgaga Crunchyroll Downloader

Για να σας εξοικονομήσετε, το Streamgaga προσφέρει downloader crunchyroll.

Χαρακτηριστικά του Streamgaga Crunchyroll Downloader:

 • Λήψη σε 1080p
 • Κοιτάξτε το anime χωρίς διαφήμιση
 • Λήψη σε μορφή MP4
 • Λήψη υψηλής ταχύτητας
 • Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τους υπότιτλους
 • Λήψη σε λειτουργία παρτίδας

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το Streamgaga Crunchyroll Downloader και να επιλέξετε Crunchyroll κάτω από “Υπηρεσίες συνεχούς ροής” για να ανοίξετε το βίντεό σας. Στη συνέχεια, συνδέστε και επιλέξτε τις προτιμήσεις ήχου και υπότιτλων. Τέλος, κάντε κλικ στο “Λήψη τώρα”.

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε αυτά τα βίντεο στην οθόνη με το Streamgaga U-Next Recorder.

Συχνές ερωτήσεις

Το Crunchyroll είναι δωρεάν ?

Ναι, μπορείτε να κάνετε streaming crunchyroll χωρίς να πληρώσετε. Ωστόσο, τα βίντεό σας μπορούν να διακοπεί από διαφημίσεις.

Πόσο είναι η συνδρομή Crunchyroll ?

Υπάρχουν τρεις τύποι συνδρομών: fan, mega fan και τελικός ανεμιστήρας με κόστος $ 7.99/μήνα, $ 9.99/μήνα και 14.99 $, αντίστοιχα, αντίστοιχα.

Πόσα animes και δράματα στο Crunchyroll ?

Το Crunchyroll προσφέρει περισσότερα από 30.000 επεισόδια anime με περισσότερους από χιλιάδες τίτλους.

Η τελευταία λέξη

Η συλλογή anime crunchyroll είναι απαράμιλλη και οι λάτρεις του anime το λατρεύουν. Η Samsung Television δεν είναι συμβατή με αυτήν την εφαρμογή, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα μέσα για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα.

Μπορείτε να επιλέξετε την πιο πρακτική τεχνική από τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω και να πάρετε το Crunchyroll στην Samsung TV. Επιπλέον, ιστότοποι όπως το Streamgaga μπορούν να σας βοηθήσουν να κατεβάσετε βίντεο Crunchyroll. Με ένα τυπικό κλειδί USB ή μια μέθοδο κοινής χρήσης οθόνης, μπορείτε να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας anime σε μια μεγαλύτερη οθόνη για καλύτερη εμπειρία.