Ηλεκτρικό και υβριδικό αυτοκίνητο πίστωσης | Αφοσιωμένος δημόσιος υπάλληλος, πιστώσεις ηλεκτρικού αυτοκινήτου ή υβριδικό – Crédit Mutuel

Πιστωτική ή ενοικίαση: Πώς να χρηματοδοτήσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο 

Contents

Σε καθημερινή βάση, πάρτε τις δημόσιες μεταφορές #Sédéplacemounspolluer

Πίστωση για την αγορά ηλεκτρικού ή υβριδικού αυτοκινήτου

Για περίοδο 6 έως 12 μηνών ,
από € 1.500.

Βαθμολογία που ισχύει από τις 01/09/2023 στις 30/09/2023 .

Πράκτορες του δημόσιου τομέα, πηγαίνετε στο ηλεκτρικό
Ανακαλύψτε το δάνειο BFM Liberty 1 – καθαρό όχημα

Δεν υπάρχει έλλειψη λόγων για τη μετάβαση στο ηλεκτρικό: θέλετε μια εναλλακτική λύση για τα καύσιμα βενζίνης και ντίζελ,
Προθυμία να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα, τα κυβερνητικά κίνητρα, την κινητικότητα που διευκολύνεται στην πόλη ..
Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τις συνήθειες σας και να οδηγήσετε πιο πράσινο και υπεύθυνο ?
Πράκτορες του δημόσιου τομέα, σας βοηθάμε να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο
με το δικό μας Δάνειο δανείου Liberty 1Καθαρό όχημα.

Επιλέξτε τη γαλλική αμοιβαία τράπεζα για να επωφεληθείτε από ολόκληρη την προσφορά SG και τα αποκλειστικά πλεονεκτήματα.
Περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια πελάτες μας εμπιστεύονται ήδη.

Αεροσκάφος

Συμφωνία AERAS (Βεβαιωθείτε και δανείζεστε με επιθετικό κίνδυνο για την υγεία): Για κάθε ερώτηση σχετικά με τη συμφωνία Aeras, μπορείτε να μάθετε για τον διακομιστή φωνητικών πληροφοριών στο 0 801 010 801 (ελεύθερος πράσινος αριθμός) ή από την “υπηρεσία αναφοράς” μέσω τηλεφώνου Από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. στις 01 58 10 97 52 ή 01 58 10 97 54. Για να μάθετε περισσότερα, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της συμφωνίας Aeras (www.Περιοχές-info.F).

Προσωπικά δεδομένα

Η διεύθυνση email σας είναι υποχρεωτική για την επεξεργασία του αιτήματός σας. Χρησιμοποιείται από το BFM, τον ελεγκτή, μόνο για να σας στείλει το αίτημά σας προσομοίωσης μέσω email.

Επωφεληθείτε από το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής καθώς και δικαίωμα στον περιορισμό των θεραπειών που μπορείτε να ασκήσετε στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή στέλνοντας μια επιστολή, καθορίζοντας την ταυτότητά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο BFM – Υπηρεσία Γνώσης Πελατών – 56 Rue de la Glacière – CS 11408 – 75705 Paris Cedex 13.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ορίσετε γενικές και συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζουν τον τρόπο που εννοείτε ότι αυτά τα δικαιώματα ασκούνται μετά το θάνατό σας.

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Εθνική Επιτροπή για την Προστασία Δεδομένων (CNIL), μια αρχή ελέγχου που είναι υπεύθυνη για τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις προσωπικών δεδομένων.

Παράδειγμα δανείου καθαρού οχήματος για ποσό 2.000 ευρώ για περίοδο 12 μηνών

Σταθερό taeg του:

Σταθερό ετήσιο ποσοστό οφειλέτη 0,99%

Μηνιαίες πληρωμές:

Εξαιρώντας την ασφάλιση που ονομάζεται 2 falcultative

Συνολικό ποσό που οφείλεται:

Χωρίς αμοιβές και αποκλείοντας την ασφάλιση που ονομάζεται 2 προαιρετικά

Πιστωτικά εσείς εμπλέκονται και πρέπειεπιστρέφομαι. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε.

Σε περίπτωση συμμετοχής στην SO -Called Group Insurance (2), συνδρομή € 1,23 το μήνα, για να προσθέσει στην προθεσμία πίστωσης. Το συνολικό ποσό που οφείλεται στο SO -που ονομάζεται (2) προαιρετική ασφάλιση: € 14.76, δηλαδή ένα TAEA (αποτελεσματικό ετήσιο ασφάλιση) 1,38 %, που δεν περιλαμβάνεται στο δάνειο του δανείου. Οι συνθήκες που ισχύουν από τις 01/09/2023 έως τις 30/09/2023 για οποιαδήποτε συνδρομή στην τυπική σύμβαση (για ασφαλισμένους ηλικίας κάτω των 60 ετών). Για πίστωση άλλης διάρκειας ή/και ποσού ή για οποιαδήποτε συνδρομή στην ανώτερη σύμβαση (για τον ασφαλισμένο 60 ετών και πέραν), ρωτήστε τον σύμβουλό σας στον Οργανισμό SG.

3 βήματα για να ζητήσετε χρηματοδότηση
του ηλεκτρικού ή υβριδικού σας αυτοκινήτου

Τα οφέλη του Liberty 1 – Loan Loan 1 – Καθαρές όχημα

Εύκαμπτος

Η προσφορά ισχύει σε οποιοδήποτε τύπο καθαρού οχήματος: ηλεκτρικό, υβριδικό, νέο ή χρησιμοποιημένο.

Εύκαμπτος

Δωρεάν διαμόρφωση μηνιαίων πληρωμών (4) .
Δωρεάν (5) αναβολή των προθεσμιών σας κατά τη διάρκεια του δανείου σας.

Προσμονή

Συνολική ή μερική πρόωρη επιστροφή χωρίς κόστος.

Δωρεάν

Χωρίς τέλη αρχείου.

Προσαρμοσμένος

Επιλογή του ποσού και της διάρκειας του δανείου σας (1)
Καθυστερημένη απόσβεση (3) απαλλαγμένη από 1 έως 3 μήνες.

Ασφαλής

Ασφάλιση δανείου για βέλτιστη προστασία σε περίπτωση απρόβλεπτων εκδηλώσεων (2) . Απλοποιημένη συμμετοχή: Δεν υπάρχει ιατρική διατύπωση μέχρι € 20.000 και απλοποιημένο ερωτηματολόγιο για την υγεία από € 20.000 έως € 50.000 για – 60 χρόνια.

Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα υβριδικό και ηλεκτρικό αυτοκίνητο ?
Επικοινωνήστε μαζί μας

Να υπενθυμίσουμε αμέσως **

Οι σύμβουλοι μας σας υπενθυμίζουν σε λιγότερο από 10 λεπτά. Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών, σας ενημερώνουμε ότι η τηλεφωνική σας συνομιλία θα εγγραφεί. Μπορείτε αν θέλετε να αντιταχθείτε σε αυτήν την εγγραφή, υποδεικνύοντας τον στον σύμβουλό μας μόλις επικοινωνήσει μαζί σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων και να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, κάντε κλικ εδώ

Ανακαλέσετε αργότερα

Οι σύμβουλοι μας σας απαντούν σύμφωνα με τη διαθεσιμότητά σας.

Ανοίξτε τον λογαριασμό σας

Ανοίξτε τον λογαριασμό σας SG και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της γαλλικής αμοιβαίας τράπεζας. € 80 που προσφέρονται για το online άνοιγμα ενός πρώτου τραπεζικού λογαριασμού. *

Αρκετά κίνητρα πιέζουν για να πάρουν την ηλεκτρική ή υβριδική στροφή: είτε οικολογικά είτε οικονομικά για να προβλέψουν διακυμάνσεις στην τιμή καυσίμου.
Πράγματι, αυτά τα μοντέλα δεν εκπέμπουν, λίγο ή καθόλου CO2, και επιτρέπουν την εξοικονόμηση καυσίμων. Δεδομένου ότι στην περίπτωση ενός υβριδικού κινητήρα, υπάρχει ένας συνδυασμός θερμικής (βενζίνης ή ντίζελ) και ηλεκτρικού. Όσον αφορά τον ηλεκτρικό κινητήρα, επαναφορτίζεται σε συγκεκριμένα τερματικά που μπορούν να εφαρμοστούν στο σπίτι, αν δεν είναι διαθέσιμα στην πόλη ή σε πρατήριο καυσίμων. Βεβαίως, είναι απαραίτητο να συμπεριληφθεί το κόστος αυτής της ενέργειας στην εκτίμηση του προϋπολογισμού σας, αλλά παραμένει λιγότερο σε σύγκριση με αυτό της θερμικής. [Μάθε περισσότερα]

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από οικονομικά κίνητρα όπως:
– Εκπτώσεις στην ασφάλιση αυτοκινήτου σας: Πολλοί ασφαλιστές ενθαρρύνουν να σεβαστούν περισσότερο το περιβάλλον, παρέχοντας πλεονεκτήματα τιμολόγησης με τη μορφή μπόνους.
– Το μπόνους μετατροπής: Μπορείτε να φτάσετε μέχρι και 5.000 ευρώ για την αγορά ηλεκτρικού ή επαναφορτιζόμενου υβριδικού οχήματος, υπό την προϋπόθεση ότι η αυτονομία της στην ηλεκτρική λειτουργία είναι πάνω από 50 χλμ.
– Απο Υβριδικές ή ηλεκτρικές πιστώσεις αυτοκινήτων αφιερωμένες σε δημόσιους υπαλλήλους Με ελκυστικό ρυθμό σας επιτρέπουν να εξομαλύνετε την επένδυσή σας με την πάροδο του χρόνου. [Μάθε περισσότερα]

Έτοιμος να πάρει το τιμόνι ηλεκτρικής ή υβριδικής ? Προσομοιώστε το ηλεκτρικό και υβριδικό σας αυτοκίνητο πίστωσης ?

Πώς να διευκολύνετε τη μετάβασή σας σε ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα ?

Για να αντικαταστήσετε το ντίζελ ή το βενζινοκίνητο όχημα ή απλά να εξοπλίσετε τον εαυτό σας, μπορείτε να επιλέξετε την πράσινη κινητικότητα που συμφιλιώνει την πρακτικότητα, τη μικρότερη ρύπανση και το σεβασμό για το περιβάλλον και τη ρύθμιση της ζωής.
Για να επιλέξετε το καθαρό αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα στα οικολογικά και οικονομικά σας κίνητρα, προσφέρουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες.

Τι πλεονεκτήματα να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα ?

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το όχημά σας με ένα λιγότερο ρυπογόνο, καθαρότερο όχημα και να ενεργήσετε συγκεκριμένα για την προστασία του περιβάλλοντος με υπεύθυνο τρόπο.
Η πράσινη κινητικότητα είναι επίσης ένας τρόπος για την πρόβλεψη της αύξησης της ενέργειας και των περιορισμών της πόλης ενώ απολαμβάνετε κυβερνητικά κίνητρα και Πιστώσεις αφιερωμένες σε ηλεκτρικά ή καθαρά οχήματα.

Συμβουλές για να επιλέξετε το σωστό όχημα:

 • Ορίστε το προφίλ του αυτοκινητιστή σας σύμφωνα με τις χρήσεις και τον τρόπο ζωής σας.
  Αυτός ο προβληματισμός θα σας επιτρέψει να κατευθυνθείτε πιο εύκολα στο όχημα που σας ταιριάζει.
 • Αναλύστε την ανάγκη σας για αυτονομία. Ακόμη και αν το εδαφικό δίκτυο των σταθμών φόρτισης είναι όλο και πιο πυκνό, η εγκατάσταση ενός τερματικού στο σπίτι σας μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και να σας επιτρέψει να βελτιστοποιήσετε τα έξοδά σας.
 • Η αξιολόγηση του προϋπολογισμού σας για να εκτιμήσετε ποιο σενάριο μεταξύ μιας νέας ή μεταχειρισμένης αγοράς θα είναι το πιο ενδιαφέρον για εσάς. Για να γίνει αυτό, πρέπει να εξετάσετε τη βοήθεια και τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών οχημάτων για τη χρηματοδότησή τους (Ηλεκτρικό ή υβριδικό πίστωση αυτοκινήτου, κρατικό μπόνους, οικολογικό μπόνους…), και στη συντήρησή τους (Μπόνους επαναφόρτισης, ασφαλιστικά οφέλη…).

Βρείτε αυτές τις συμβουλές λεπτομερώς στη δημόσια πλατφόρμα πληροφοριών σας εδώ.

Ένα άλλο έργο που πρέπει να ολοκληρωθεί ?
Ανακαλύψτε τις προσφορές αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας μας

Νέα πίστωση αυτοκινήτου

Αγοράστε το νέο αυτοκίνητο των ονείρων σας

Μεταχειρισμένη πίστωση αυτοκινήτου

Χρηματοδότηση του μεταχειρισμένου οχήματός σας

Μοτοσικλέτα/σκούτερ

Επιλέξτε ένα δύο -wheeler με προσαρμοσμένη πίστωση

Το δάνειο επιτρέπεται σε 1 ευρώ ανά ημέρα

Χρηματοδότηση της εκπαίδευσης οδήγησης

Ο ιδιοκτήτης δανείου BFM 1 είναι μια λύση χρηματοδότησης που προτείνεται από τη γαλλική αμοιβαία τράπεζα για να σας βοηθήσει να χρηματοδοτήσετε την αγορά του νέου σας ή μεταχειρισμένου υβριδικού ή ηλεκτρικού οχήματος.

(1) Μη -προσβεβλημένο δάνειο, που χορηγείται και υπόκειται στην αποδοχή του αρχείου σας από τη γαλλική αμοιβαία τράπεζα και να διεξάγετε τραπεζικό λογαριασμό στην υπηρεσία Société Générale (με την επιθυμητή κατοικία μισθών). Νομική περίοδος απόσυρσης 14 ημερών. Δείτε τις προϋποθέσεις στο Société Générale Agency.
(2) Ομάδα ασφαλιστικής σύμβασης που είναι γνωστή ως – θάνατος – συνολική και μη αναστρέψιμη απώλεια αυτονομίας – συνολική ή μερική μόνιμη αναπηρία – συνολική προσωρινή ανικανότητα για εργασία, που εγγράφεται από τη γαλλική αμοιβαία τράπεζα, με το SOGECAP (Société Anonyme που διέπεται από τον κώδικα ασφάλισης) και Παρουσιάζεται από την Société Générale, υπό την ιδιότητά του ως ασφαλιστηρίου, του οποίου η έδρα βρίσκεται 29, Boulevard Haussmann (Παρίσι IXE), υπό την ιδιότητά του ως ασφαλιστικού ενδιάμεσου, εγγραφή Orias N ° 07 022 493 (WWW.Orias.F). Είναι προαιρετικό αλλά συνιστάται. Το τυπικό ποσοστό ασφάλισης που δίνεται ως ένδειξη που μπορεί να εξελιχθεί και να αποκλείει πιθανή έκπληξη.
(3) Με την επιφύλαξη της αποδοχής από τη γαλλική αμοιβαία τράπεζα. Μέσα στο όριο των 3 μηνών το μέγιστο και υπό τους όρους που καθορίζονται για τη σύμβαση πίστωσης. Κατά τη διάρκεια της καθυστέρησης της απόσβεσης, λαμβάνεται μόνο το ενδιαφέρον και εάν ληφθεί η ασφαλιστική συνδρομή.
(4) Με την επιφύλαξη της αποδοχής από τη γαλλική αμοιβαία τράπεζα. Εξαιρουμένων των ασφαλιστικών εισφορών που ενδέχεται να εγγραφούν. Πιθανή ανάπτυξη σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τα όρια που καθορίζονται για τη σύμβαση πίστωσης.
(5) Με την επιφύλαξη της αποδοχής από τη γαλλική αμοιβαία τράπεζα. Εξαιρουμένων των ασφαλιστικών εισφορών που ενδέχεται να εγγραφούν. Πιθανή αναβολή σύμφωνα με τις όρια και τα όρια που ορίζονται για τη σύμβαση πίστωσης.

* Μπόνους ανοίγματος λογαριασμού ύψους € 80: Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 12/31/2023 σε μη -Société Générale σημαντικοί πελάτες για ένα πρώτο online αίτημα για μια εταιρεία τραπεζικού λογαριασμού Société Générale. Το ασφάλιστρο των 80 ευρώ εξαρτάται από τη δημιουργία τουλάχιστον 5 πληρωμών κατά τους πρώτους τρεις μήνες μετά το αποτελεσματικό άνοιγμα του λογαριασμού και καταβάλλεται στον τραπεζικό λογαριασμό το αργότερο τέσσερις μήνες μετά το άνοιγμά του.

** Η γαλλική αμοιβαία τράπεζα, ως διαχειριστής επεξεργασίας, επεξεργάζεται τα δεδομένα που συλλέγονται για να εξασφαλίσουν τη διαχείριση του αιτήματός σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων και να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε την ενότητα “Προσωπικά Δεδομένα” στο κάτω μέρος του ιστότοπου ή κάντε κλικ εδώ.

Πιστωτική ή ενοικίαση: Πώς να χρηματοδοτήσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο ?

Θέλετε να αποκτήσετε ένα πιο οικολογικό όχημα ? Οικολογικό μπόνους, μπόνους μετατροπής, αγορά με πίστωση ή ενοικίαση, σας δίνουμε τα κλειδιά για να πάτε στο τέλος του έργου σας.

Τα πλεονεκτήματα της πίστωσης και της ενοικίασης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

 • Πιστώσεις 1 έως € 75.000 χωρίς να απαιτείται 2
 • Πιστώσεις με αναβολή 3 και πιθανές πρώιμες επιστροφές
 • Οι ευέλικτοι τύποι ενοικίασης με μακροχρόνια επιλογή αγοράς και ενοικίασης
 • Έλεγχος του προϋπολογισμού με all inclusive ενοίκιο

Βοηθά να αγοράσει ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο

Η επιλογή ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι οικολογικά πιο υπεύθυνη από αυτή ενός θερμικού οχήματος, αλλά το κόστος απόκτησης είναι γενικά υψηλότερο. Για να ελαφρύνετε το νομοσχέδιο, το κράτος και οι περιοχές έχουν δημιουργήσει βοήθεια για να ενθαρρύνετε τους αυτοκινητιστές στη μετάβαση ενέργειας και σας επιτρέπουν να συμβιβάσετε τις οικονομικές και οικολογικές σας απαιτήσεις. Ας κάνουμε ένα check in !

Το οικολογικό μπόνους

Πρόκειται για βοήθεια που χορηγείται από το κράτος για να ενθαρρύνει την αγορά ή μίσθωση οχημάτων (νέα ή χρησιμοποιούμενα) που δεν εκπέμπουν CO2 (ηλεκτρικό ή υδρογόνο). Το ποσό του μπορεί να ανέλθει στα 7.000 ευρώ σχετικά με τους όρους.

Νέα οχήματα

Οικολογική κλίμακα μπόνους

Κατηγορίες Κλίμακες από την 1η Ιανουαρίου 2023
Ηλεκτρικά και/ή υδρογόνια οχήματα μέγιστου € 47.000 συμπεριλαμβανομένου του φόρου και λιγότερο από 2,4 τόνους για άτομα των οποίων τα φορολογικά έσοδα αναφοράς είναι

€ 7,000* Μέγιστο (καλυμμένο στο 27% της τιμής του οχήματος)
Ηλεκτρικά και/ή υδρογόνια οχήματα μέγιστου € 47.000 συμπεριλαμβανομένου του φόρου και λιγότερο από 2,4 τόνους € 5.000 μέγιστο (καλύπτονται στο 27% της τιμής του οχήματος)

* Το ανώτατο όριο του 27% της τιμής απόκτησης ισχύει για το “βασικό” μπόνους € 5.000, αλλά όχι για αύξηση των € 2.000.

Μεταχειρισμένα οχήματα

Το ποσό του οικολογικού μπόνους για ένα ηλεκτρικό όχημα είναι 1.000 €.

Προϋποθέσεις για την απόκτηση του οικολογικού μπόνους

Τα νέα αυτοκίνητα πρέπει:

 • Ζυγίστε λιγότερο από 2,4 τόνους για ιδιωτικά οχήματα
 • κοστίζει λιγότερο από 47.000 €
 • Κολλήστε την ηλεκτρική ενέργεια ή το υδρογόνο, ή αυτές τις δύο συνδυασμένες πηγές ενέργειας (χωρίς υβριδικό όχημα)
 • να αγοραστεί ή να νοικιάσει για τουλάχιστον 2 χρόνια
 • να εγγραφείτε στη Γαλλία.

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα πρέπει:

 • Δεν ταξίδεψε πάνω από 6.000 χλμ
 • να είναι τουλάχιστον 2 ετών και να μην πωληθεί εντός 2 ετών από την απόκτηση τους.

Σχετικά με τον αιτούντα:

 • Πρέπει να κατοικηθεί στη Γαλλία
 • Το ίδιο άτομο μπορεί να έχει μόνο ένα μπόνους κάθε 3 χρόνια
 • Αναλαμβάνει να μην μεταπωλήσει το όχημα που επωφελήθηκε από το μπόνους το έτος που ακολουθεί την απόκτηση, υπό την ποινή της ανάγκης να επιστρέψει το αντιληπτό μπόνους.

Το μπόνους μετατροπής (ή ασφάλιστρο απορριμμάτων)

Αυτό το μπόνους, σωρευτικό με το οικολογικό μπόνους, είναι μια βοήθεια για την αγορά ή την ενοικίαση ενός μικρού ρυπογόνου οχήματος σε αντάλλαγμα για την έκπτωση ενός παλιού ρυπογόνου οχήματος (από το Crit’air 3).

Ποσό της πριμοδότησης μετατροπής

Οροι Αυτοκίνηση Το εισόδημα φόρου αναφοράς (RFR) ανά μετοχή < 6358 € et gros rouleurs 4 Το εισόδημα φόρου αναφοράς (RFR) ανά μετοχή < 14 089 € Φορολογικό εισόδημα αναφοράς (RFR) ανά μετοχή μεταξύ € 14.089 και € 22.983
Όλοι οι φόροι περιελάμβαναν τιμή < 47 000 €
Βάρος < 2,4 t
Ηλεκτρικό (μπαταρία ή υδρογόνο) € 6.000 (καλύπτονται στο 80% της τιμής του οχήματος) 2.500 €
Όλοι οι φόροι περιελάμβαναν τιμή < 47 000 €
Βάρος < 2,4 t
Crit’air 1 € 4.000 (καλύπτονται στο 80% της τιμής του οχήματος) 1.500 €

Συνθήκες του μπόνους μετατροπής

 • Το ενισχυμένο όχημα πρέπει να έχει εγγραφεί για πρώτη φορά πριν από το 2011 για ένα όχημα ντίζελ και πριν από το 2006 για βενζινοκίνητο όχημα.
 • Εάν το νέο όχημα είναι νέο ή καταχωρημένο για λιγότερο από 6 μήνες, θα πρέπει να εκδίδει μέγιστο 122 g CO2 ανά χιλιόμετρα .
 • Εάν χρησιμοποιηθεί το νέο όχημα, θα πρέπει να εκδίδει μέγιστο 132 g CO2 ανά χλμ .
 • Όσον αφορά το μπόνους, το κόστος απόκτησης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα € 47.000, συμπεριλαμβανομένου του φόρου και το βάρος πρέπει να είναι μικρότερο από 2,4 τόνους.
 • Ένα φυσικό άτομο μπορεί να επωφεληθεί μόνο από αυτό.

Το ποσό της πριμοδότησης μπορεί να φτάσει, με τις καλύτερες περιπτώσεις, τα € 6.000 για ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο. Το ποσό αυξάνεται κατά € 1.000 σε ZFE (ζώνες χαμηλής εκμετάλλευσης) και μπορεί να φτάσει τα € 3.000 εάν μια τοπική κοινότητα χορηγεί βοήθεια του ίδιου είδους στο ZFE .

Περιφερειακή βοήθεια

Τοπική βοήθεια μπορεί να σας προσφερθεί, υπό συνθήκες. Συμβουλευτείτε τους ιστότοπους της περιοχής, του τμήματος ή της κοινοποίησης απευθείας για να μάθετε για την επιλεξιμότητά σας για συσκευές.

Πίστωση για την αγορά του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου

Σας προσφέρονται 2 δάνεια αυτοκινήτων για να χρηματοδοτήσετε την αγορά του ηλεκτρικού ή υβριδικού σας αυτοκινήτου, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του οχήματος που επιλέγετε και τον αντίκτυπό του στο περιβάλλον. Για να απαντήσουμε στις δεσμεύσεις μας υπέρ της οικολογικής μετάβασης και να ενθαρρύνουμε την πιο υπεύθυνη κινητικότητα, έχουμε θέσει το Πιστωτικό επιτόκιο για ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα σε 3,68% σταθερό Taeg.

 • Προσφέρονται αμοιβές
 • Έκθεση μηνιαίας πληρωμής δυνατή 3
 • Απόφαση σε τοπικό επίπεδο από το ταμείο σας
 • Εξατομικευμένη παρακολούθηση του έργου σας
 • Προσφέρονται αμοιβές
 • Έκθεση μηνιαίας πληρωμής δυνατή 3
 • Απόφαση σε τοπικό επίπεδο από το ταμείο σας
 • Εξατομικευμένη παρακολούθηση του έργου σας

Παράδειγμα Auto Taeg σταθερό στο 3,68%: Για ένα ποσό € 10.000, διαρκεί 5 χρόνια και προορίζεται για χρηματοδότηση 1 από ένα νέο ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα, επιστρέφετε 59 μηνιαίες πληρωμές ύψους € 182,46 και ένα τελευταίο από € 182,18 . Παγκόσμιος Ετήσιος Ετήσιος Ποσοσός (TAEG) Σταθερό 3,68% (σταθερό ποσοστό οφειλέτη: 3,62%). Συνολικό ποσό που οφείλεται στον οφειλέτη: € 10.947,32 . Χωρίς τέλη αρχείου. Το ποσό των μηνιαίων πληρωμών που αναφέρονται παραπάνω δεν περιλαμβάνει την προαιρετική επιλογή που συνήθως προτείνεται: ασφάλιση θανάτου, συνολική και μη αναστρέψιμη απώλεια αυτονομίας, ανικανότητα για εργασία και μόνιμη αναπηρία. Ασφάλιση που υπολογίζεται στο υπόλοιπο κεφάλαιο, με ποσό 1ης μηνιαίας συνδρομής € 11,66, συνολικό ποσό κατά τη διάρκεια της πίστωσης € 364,04 και ένα αποτελεσματικό ετήσιο ασφάλιση (TAEA) 1,46%. Συνθήκες στις 08/01/2023.

Παράδειγμα Auto Taeg σταθερό στο 4,45%: Για ποσό ύψους € 10.000, διαρκείας 5 ετών και προορίζεται για χρηματοδότηση 1 νέου οχήματος χωρίς οικολογική ποινή, επιστρέφετε 59 μηνιαίες πληρωμές ύψους € 185,79 και ένα τελευταίο από € 186,09 . Παγκόσμιος Ετήσιος Ετήσιος Ποσοσός (TAEG) σταθερό 4,45% (σταθερό ποσοστό οφειλέτη: 4,36%). Συνολικό ποσό που οφείλεται από τον οφειλέτη: € 11.147,70 . Χωρίς τέλη αρχείου. Το ποσό των μηνιαίων πληρωμών που αναφέρονται παραπάνω δεν περιλαμβάνει την προαιρετική επιλογή που συνήθως προτείνεται: ασφάλιση θανάτου, συνολική και μη αναστρέψιμη απώλεια αυτονομίας, ανικανότητα για εργασία και μόνιμη αναπηρία. Ασφάλιση που υπολογίζεται για το υπόλοιπο οφειλόμενο κεφάλαιο, με ποσό 1ης μηνιαίας συνδρομής ύψους € 11,66, συνολικό ποσό κατά τη διάρκεια της πίστωσης € 366,20 και ένα αποτελεσματικό ετήσιο ασφαλιστικό επιτόκιο (TAEA) 1,47%. Συνθήκες στις 08/01/2023.

Χρηματοδοτείτε το ηλεκτρικό όχημά σας προς ενοικίαση

Δεν επιθυμείτε να γίνετε αμέσως ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου σας ? Σκεφτείτε τη μίσθωση ! Με μακροχρόνια ενοικίαση (LLD) ή ενοικίαση με επιλογή αγοράς (LOA), επωφεληθείτε από ένα όχημα με ενοίκιο κατάλληλο για την κατάστασή σας.

 • Δυνατότητα προόδου οικολογικό μπόνους και μπόνους μετατροπής
 • Μια All -μετακομμένη φόρμουλα : Συντήρηση, βοήθεια και ασφάλιση δανειολήπτη περιλαμβάνονται 5
 • Νέο ή μεταχειρισμένο όχημα : αλλάξτε εύκολα το αυτοκίνητο έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας
 • Ένα εξατομικευμένο συμβόλαιο : Ρυθμίστε τον χρόνο ενοικίασης, τον αριθμό των χιλιομέτρων και την επιθυμητή συνεισφορά

Ηλεκτρικά οχήματα: πλεονεκτική ασφάλιση

Επωφεληθείτε από πλεονεκτήματα για την κάλυψη των μπαταριών καθώς και από τα καλώδια σύνδεσης. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, επωφεληθείτε επίσης από ένα Μείωση των συνεισφορών σας αυτοκινήτων Χάρη στην απαλλαγή από την TSCA (Ειδικός Φόρος για τις Ασφαλιστικές Συμβάσεις). Για να επωφεληθείτε από αυτό, το πιστοποιητικό εγγραφής του οχήματός σας πρέπει να έχει εκδοθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2021.

Σε καθημερινή βάση, πάρτε τις δημόσιες μεταφορές #Sédéplacemounspolluer

Οι ερωτήσεις σας σχετικά με την πίστωση ηλεκτρικού αυτοκινήτου ή το υβριδικό

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πίστωση ηλεκτρικών αυτοκινήτων ή την ενοικίαση μίσθωσης ?

Συμβάσεις που έχουν εγγραφεί στη μίσθωση Crédit Mutuel . Crédit Mutuel Leasing – Εξειδικευμένη εγκατάσταση πίστωσης που εγκρίθηκε από την Αρχή Προγεννικής Ελέγχου και Ψήφισης – Καταχωρήθηκε στο Orias υπό τον αριθμό 09 046 570 (www.Orias.F). Société Anonyme à Capital of 35 353 530 ευρώ – έδρα: Tour D 2, 17 Bis Place Des Reflets, 92988 Paris La Défense Cedex – Γαλλία – RCS Nanterre 642 017 834 – Intracommunicat TVA N ° TVA 77 642 017 834 – Ιστοσελίδα: WWW.Μίσθωση πίστωσης.Fr. Το Crédit Mutuel Leasing είναι μια οντότητα της Crédit Mutuel Alliance Federal.

1 μετά τη μελέτη και με την επιφύλαξη της αποδοχής του αρχείου σας από το Crédit Mutuel Caisse. Μετά τη λήξη της νομικής περιόδου απόσυρσης των 14 ημερών και τη νομική περίοδο παροχής κεφαλαίων.

2 με ή χωρίς συμβολή για τη χρηματοδότηση του οχήματος με πίστωση. Δείτε τις συνθήκες μετρητών.

3 Με την επιλογή Modulconso, είναι δυνατόν να αναβληθούν οι προθεσμίες 2 ετησίως, πάνω από 12 μήνες ολισθηρά. Οι προθεσμίες των οποίων η εισφορά καθυστερεί δεν δημιουργούν υπολογισμό πρόσθετων συμφερόντων αλλά αναβάλλονται στο τέλος της πίστωσης.

4 άτομα των οποίων η απόσταση μεταξύ του σπιτιού τους και του τόπου εργασίας τους είναι μεγαλύτερη από 30 χλμ. Ή εκτελεί περισσότερα από 12.000 χλμ. Ετησίως ως μέρος της επαγγελματικής τους δραστηριότητας με το προσωπικό τους όχημα.

5 Σύμφωνα με την επιλεγμένη φόρμουλα.