CPASBIEN: Επίσημη διεύθυνση, νομιμότητα, νέα, όλες οι πληροφορίες!, Λήψη δεν είναι καλό com torrent δωρεάν.

Λήψη δεν είναι καλό com torrent δωρεάν

Contents

Από το τέλος του 2019, το CPASBIEN έχει μετατραπεί σε oxtorrent (το οποίο είναι επίσης Το νέο όνομα του Torrent9Ουσία. Επομένως, αν και υπάρχει σήμερα μια διεύθυνση που μπορεί να εμφανίζεται ως επίσημη (CPASBIAN.TF), η πραγματική διεύθυνση του CPASBIEN είναι στην πραγματικότητα oxtorrent.com.

CPASBIEN: Επίσημη διεύθυνση, νομιμότητα, νέα, όλες οι πληροφορίες !

Το CPASBIEN ήταν ένας από τους πιο διάσημους ιστότοπους λήψης Torrent στη Γαλλία για πάνω από 12 χρόνια. Δωρεάν και προσβάσιμο σε όλους, αυτός ο torrent tracker βίωσε, κατά τη διάρκεια της εμπορίας του, σχεδόν 30 εκατομμύρια μηνιαίοι επισκέπτες. Τι λες για σήμερα ? Ποια είναι η επίσημη διεύθυνση του CPasbien ? Είναι ο ιστότοπος νόμιμος ? Σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε για το cpasbien.

CPASBIAN

Τι είναι το cpasbien ?

Το CPASBIEN είναι ένας torrent tracker. Είναι επομένως ένας ιστότοπος στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να βρουν αρχεία (torrents) για λήψη. Αυτά μπορεί να είναι διάφοροι τύποι αρχείων όπως ταινίες και σειρές.

Δωρεάν πρόσβαση (δωρεάν) και χωρίς εγγραφή, είναι πολύ απλό στη χρήση και έφτασε στη γαλλική αγορά το 2008. Αυτά είναι τα 12 χρόνια της αρχαιότητας που κάνουν το CPASBIEN μία από τις αναφορές για τους οπαδούς λήψης Torrent.

Ποια είναι η επίσημη διεύθυνσή του ?

Η επίσημη διεύθυνση του CPASBIEN δεν είναι CPASBIEN.TF. Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος είναι μόνο ένας από τους πολλούς ιστότοπους που προσπαθεί να σερφάρει τη φήμη αυτής της πλατφόρμας.

Από το τέλος του 2019, το CPASBIEN έχει μετατραπεί σε oxtorrent (το οποίο είναι επίσης Το νέο όνομα του Torrent9Ουσία. Επομένως, αν και υπάρχει σήμερα μια διεύθυνση που μπορεί να εμφανίζεται ως επίσημη (CPASBIAN.TF), η πραγματική διεύθυνση του CPASBIEN είναι στην πραγματικότητα oxtorrent.com.

Είναι εκεί που όλα τα αρχεία είναι προσβάσιμα και δεν θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τις πολύπλοκες διαδικασίες που το CPASBIEN.Το TF σας ζητά να κάνετε.

Πώς λειτουργεί η CPASBIAN ?

Το CPASBIEN (ή, τώρα, Oxtorrent) είναι απλά ένας torrent tracker. Μιλάμε επίσης για τον κατάλογο Torrents. Επομένως, δεν είναι άμεσα ένας ιστότοπος λήψης (σε αντίθεση Ζώνη καταλόγου) Αλλά απλά σε ένα μέρος όπου τα αρχεία torrents παρατίθενται.

Επομένως, οι χρήστες πρέπει πρώτα να κατεβάσουν το αρχείο torrent και στη συνέχεια να το ανοίξουν μέσω λογισμικού BitTorrent, όπως το uTorrent. Μόνο τότε θα ξεκινήσει η λήψη. Κατά τη λήψη, το πρωτόκολλο P2P σημαίνει ότι ανταλλάσσετε επίσης το αρχείο με άλλους ανθρώπους που θέλουν να κατεβάσουν. Είναι τότε η διεύθυνση IP σας και είναι επιπλέον Ο λόγος για τον οποίο σχεδόν όλοι οι άνθρωποι κατεβάστηκαν από το CPASBIEN χρησιμοποιούν το VPN.

Σημειώστε, επί του παρόντος, ο “ψευδής” ιστοσελίδα CPASBIEN έχει μια πολύ περίπλοκη διαδικασία για να κατεβάσετε το torrent. Σας ζητά να κατεβάσετε εφαρμογές στο κινητό σας. Προφανώς, δεν είναι καθόλου σκόπιμο να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι, αλλά μάλλον να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του CPASBIEN, OXTORRENT.com.

Λήψη CPASBIEN

Εάν έχετε αυτό το μήνυμα “Το torrent σας είναι έτοιμο” με τον γραμμικό κώδικα στο CPASBIEN, γνωρίζετε αμέσως ότι δεν είστε στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Κανονικά, κάνοντας κλικ στο “Download the Torrent” το αρχείο θα πρέπει να κατεβάσετε απευθείας. Μην εγκαταστήσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουν.

Είναι νόμιμο ?

Ας πάμε κατευθείαν στο σημείο: Όχι, το CPASBIEN δεν είναι νόμιμο.

Γιατί είναι παράνομο ? Στο CPasbien, ή μάλλον, το Oxtorrent (η νέα επίσημη διεύθυνση), θα βρείτε δεκάδες χιλιάδες αρχεία: ταινίες, σειρές, λογισμικό, μουσική ή ebook. Από μόνη της, η λήψη και η κοινή χρήση τους δεν θα είχε τίποτα λάθος αν ήταν απαλλαγμένοι από δικαιώματα. Εάν οι ταινίες στην πλατφόρμα ήταν μόνο βίντεο από τις διακοπές του Michel στα βουνά, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Προφανώς, δεν είναι οι διακοπές του Michel για τις οποίες μιλάμε εδώ. Στο CPASBIEN, η συντριπτική πλειοψηφία των διαθέσιμων torrents δεν είναι δικαιώματα. Αυτό σημαίνει ότι τα πνευματικά δικαιώματα δεν κρατούνται από εκείνον που προσφέρει αρχεία δωρεάν πρόσβασης.

Όταν κατεβάζετε τα torrents σας στον πελάτη σας bittorrent, το μοιράζεστε και επομένως είναι παράνομες. Πράγματι, μοιράζεστε, με τη σειρά του, ένα αρχείο για το οποίο δεν έχετε τα δικαιώματα. Αυτή είναι ακριβώς η ίδια αρχή σε μια πλατφόρμα ροής όπως Ώρα ποπ κορν που χρησιμοποιεί πραγματικά το πρωτόκολλο P2P.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, όταν κατεβάζετε τα αρχεία, η διεύθυνση IP σας είναι απόλυτα ορατή. Μπορείτε επίσης να δείτε όλα τα IPs των ανθρώπων που κατεβάζετε/μοιράζεστε. Για να κρύψουν το IP τους, Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου χρησιμοποιούν έπειτα VPNs έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να επιστρέψει σε αυτούς.

Στο τέλος, το CPASBIEN είναι επομένως πραγματικά παράνομο. Η βασική του αρχή δεν είναι, αλλά το περιεχόμενό της δεν μπορεί να εγκριθεί. Ως εκ τούτου, σας προσκαλούμε να μείνετε μακριά από αυτόν τον τύπο πλατφόρμας και να επιλέξετε τη ροή ή τη λήψη του νομικού περιεχομένου.

Πώς να εξηγήσετε την επιτυχία του ?

Είναι εύκολο να εξηγηθεί η επιτυχία του CPasbien. Πράγματι, το πρώτο επιχείρημα αυτής της πλατφόρμας είναι ότι είναι δωρεάν. Επίσης, δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία. Η πολύ ευρεία επιλογή ταινιών, σειράς ή λογισμικού είναι επίσης ένα επιχείρημα βάρους για να εξηγηθεί η επιτυχία του CPASBIEN.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, παρατηρήσαμε μια πολύ σημαντική μείωση της συμμετοχής των τόπων Torrent. Αυτό εξηγείται αρκετά απλό: η εμφάνιση νομικών και πληρωμένων πλατφορμών με περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με το Netflix, για παράδειγμα.

Το CPASBIEN αντιμετώπισε νόμιμη ροή (Netflix)

Αντιμέτωποι με την παράνομη πτυχή της λήψης και της κοινής χρήσης των χείμαρων, όλο και περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου περνούν στη δεξιά πλευρά της γραμμής σταματώντας τις παράνομες δραστηριότητες για να μεταβιβάσουν νόμιμα.

Παρόλο που οι πλατφόρμες ροής ή νομικής λήψης χρεώνονται, τα λίγα ευρώ που πληρώνουν ανά μήνα δεν φαίνεται πλέον να διαταράσσουν τους χρήστες του Διαδικτύου που προτιμούν αυτό, να εκθέσουν τον εαυτό τους σε κινδύνους.

Συχνές ερωτήσεις

Τέλος, πρόκειται να ομαδοποιήσουμε εδώ μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το CPASBIEN.

Ποια είναι η επίσημη διεύθυνση του CPasbien ?

Από το τέλος του 2019, το CPasbien δεν υπάρχει τεχνικά. Αντικαταστάθηκε από το Oxtorrent. Επομένως, η επίσημη διεύθυνση του CPASBIEN δεν είναι (αντίθετα με αυτό που μπορεί κανείς να σκεφτεί) CPASBIEN.TF, αλλά oxtorrent.com.

Είναι το CPASBIEN νόμιμο ?

Όχι, το cpasbien δεν είναι νόμιμο. Το περιεχόμενό του δεν είναι απαλλαγμένο από το δικαίωμα, καθώς προσφέρει ταινίες και σειρές για τις οποίες δεν έχει δικαιώματα. Με τη λήψη και την κοινή χρήση αρχείων στο CPASBIEN, έτσι είστε παράνομοι.

Τι εναλλακτική λύση για το cpasbien ?

Η καλύτερη εναλλακτική λύση για το CPASBIEN είναι σίγουρα ο νέος επίσημος ιστότοπός της: Oxtorrent. Διαφορετικά, υπάρχουν και άλλες φημισμένες τοποθεσίες torrent όπως το yggtorrent για παράδειγμα. Όλοι όμως είναι παράνομοι.

Τι είναι ο γραμμωτός κώδικας στο CPasbien ?

Εάν, όταν θέλετε να κατεβάσετε ένα torrent έχετε ένα barcode, είναι επειδή είστε στο κακό cpasbien. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που προσπαθούν να σερφάρετε το όνομά τους, αλλά η μόνη πραγματική διεύθυνση είναι τώρα oxtorrent.com. Εκεί, δεν θα έχετε το πρόβλημα του γραμμωτού κώδικα ή των εφαρμογών για λήψη, προκειμένου να αποκτήσετε το torrent σας.

Είναι απάτη ?

Το 2020, το CPasbien δεν υπάρχει τεχνικά. Έχει αντικατασταθεί από το Oxtorrent που είναι επίσης ο καρπός μιας συγχώνευσης με το Torrent9. Εάν βρίσκεστε σε μια τοποθεσία CPASBIAN, είναι σίγουρα μια απάτη επειδή δεν πρέπει πλέον να υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση, όλες αυτές οι πλατφόρμες είναι παράνομες.

Λήψη δεν είναι καλό com torrent δωρεάν

Το σενάριο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που περιλαμβάνει περισσότερες από 50 πύλες πληρωμών Μια περιοχή διαχείρισης επανενεργοποιεί έναν διαχειριστή αρχείων για λογαριασμούς χρηστών για εξωτερικούς διακομιστές αρχείων ΚΑΛΟΣ περισσότερο [. ] Το λογισμικό είναι ΚΑΛΟΣ Ιδρύθηκε με την πρώτη έκδοση πριν από 6 χρόνια και πάνω από 3.000 ενεργές τοποθεσίες που τη χρησιμοποιούν, υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων plugins που μπορούν να προσθέσουν επιπλέον χαρακτηριστικά όπως η υποστήριξη για εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας και tablet multimedia player download ftp Η λήψη του χείμαρος Και ακόμη περισσότερο / Δημιουργήστε τη δική σας υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων με το Methareare Hosting File Hosting MetHarishare είναι ένα σενάριο PHP που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας επαγγελματική υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων από την οποία μπορείτε να σχεδιάσετε ένα εισόδημα.

Το σενάριο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτεταμένης περιοχής διαχείρισης. Το MetHarishare είναι ένα σενάριο PHP που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας επαγγελματική υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων από την οποία μπορείτε να σχεδιάσετε ένα εισόδημα: ο πλήρης κωδικός PHP παρέχεται μη -κωδικός έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να εκτελούν προσαρμογές ως. Το SC διαβάσει περισσότερα

Internet and Communication> Κοινή χρήση αρχείων> Script Hosting File Metishare 5.3.1.2

.Καθαρή βιβλιοθήκη εκτέλεσης για τους Δελφούς 6.0.4.0

Καθαρό έτσι εναντίον # Visual Basic [. ] καθαρό χωρίς την ανάγκη για καταχωρήσεις μητρώου εγγραφής com ή αλλαγές στις βιβλιοθήκες, χωρίς εγγραφή com Βιβλιοθήκες / Η καλύτερη βιβλιοθήκη για συνεργασία με το πλαίσιο Καθαρό από τους Δελφούς. Η Βιβλιοθήκη: Net Runtime για τους Δελφούς είναι η καλύτερη βιβλιοθήκη για να συνεργαστείτε με το πλαίσιο [. ] Η βιβλιοθήκη, ο καθαρός χρόνος εκτέλεσης για το Delphi Cnclrlibrary είναι η καλύτερη βιβλιοθήκη για να συνεργαστείτε με / καθαρό πλαίσιο και βιβλιοθήκες | Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έναν τρόπο αλληλεπίδρασης με γραπτές εφαρμογές σε οποιαδήποτε από τις γλώσσες. Net Delphi: Net Jsript [. ] καθαρό κ.λπ., από τους Δελφούς.

Επιτρέπει στους Δελφούς να χρησιμοποιούν βιβλιοθήκες | καθαρά; Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: Δεν απαιτείται πρόσθετο DLL κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης: απαιτείται καθαρό κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης [. ] Υπάρχουν εργαλεία για τη δημιουργία των βιβλιοθηκών σας, καθαρό σε αρχεία Delphi / Delphi για κατανάλωση βιβλιοθηκών. Καθαρό διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη> .καθαρό> .Καθαρή βιβλιοθήκη εκτέλεσης για τους Δελφούς 6.0.4.0

Το 2015 μπορεί να ημερολόγιο

Το ημερολόγιο του 2015 περιλαμβάνει τη φάση της ομάδας Α Β εναντίον και D το τρίμηνο -τα ημι -πρώτα ο αγώνας της 3ης θέσης και ΚΑΛΟΣ Προφανώς ο μεγάλος τελικός στις 8 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στο Bata [. ΚΑΛΟΣ Σκέφτηκα ότι αυτό το ημερολόγιο σας παρουσιάζει με τη μορφή ενός πίνακα όλων των αγώνων του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί ανάκληση στις 17 Ιανουαρίου έως τις 8 Φεβρουαρίου 2015 στην Ισημερινή Γουινέα και όχι πλέον στο Μαρόκο όπως είχε προγραμματιστεί πριν, κατεβάστε το ημερολόγιο CAN 2015 δωρεάν Ο υπολογιστής σας ή ο Mac σας και ακολουθήστε το Αφρικανικό Κύπελλο Ποδοσφαιρικών Εθνών από τον υπολογιστή σας / Αυτό το δωρεάν ημερολόγιο σε μορφή Excel σας δίνει την αφίσα για κάθε συνάντηση με την ημερομηνία και την ώρα των αγώνων | Τόσο αδύνατο να χάσετε την αγαπημένη σας ομάδα. Το Αφρικανικό Κύπελλο των Εθνών είναι ένα από τα βασικά και τα πιο ακολουθούμενα ποδοσφαιρικά γεγονότα στον κόσμο.

Έτσι, αν θέλετε να συμμετάσχετε στο πάρτι, κατεβάσετε το ημερολόγιο CAN 2015 δωρεάν, θα βοηθήσετε πολύ για τους πρώτους δύο μήνες του 2015 [. ] CALEN Διαβάστε περισσότερα

WATCH SCREEM> Sport> Can 2015 Can Ημερολόγιο

Picwish: Retouching φωτογραφιών

Η διεπαφή του Picwish έχει προσαρμοστεί και για όλα τα επίπεδα ΚΑΛΟΣ Για αρχάριους που οι επαγγελματίες [. ] Επιπλέον, είναι επίσης δυνατό να αλλάξετε το χρώμα του φόντου επιλέγοντας από τις ολοκληρωμένες παλέτες χρώματος ή ΚΑΛΟΣ προσθέτοντας ένα εξατομικευμένο υπόβαθρο.

Picwish: Ένα επαγγελματικό εργαλείο ρετουσάυσης φωτογραφιών χάρη στην ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη που μπορείτε να διαγράψετε αυτόματα το φόντο σε 1 κλικ και να αλλάξετε το χρώμα φόντου για να έχετε μια όμορφη εικόνα / picwish είναι ένας επεξεργαστής φωτογραφιών που σας επιτρέπει να διαγράψετε το φόντο διαγραφής Ένα filigree derpect an Εικόνες εικόνας και συμπίεση από παρτίδες | Περισσότερα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα σύντομα στην επόμενη έκδοση. Εύκολο στη χρήση με το Picwish Θα έχετε μια όμορφη φωτογραφία σε λίγα δευτερόλεπτα: τα κύρια χαρακτηριστικά που προσφέρονται από το Picwish είναι τα εξής: Διαγράψτε το κάτω μέρος μιας εικόνας χάρη στο Picwish μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για να αφαιρέσετε το φόντο των εικόνων [. ] Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο που απλά πρέπει να εισαγάγετε αρχεία εικόνας στο πρόγραμμα και το τελευταίο θα διαγράψει αυτόματα το φόντο, αφαιρέστε ένα υδατογράφημα picwish. & NBSP Διαβάστε περισσότερα

Multimedia> Φωτογραφία και γραφικά> Picwish: Επεξεργασία φωτογραφιών

Επισκευή

Συνδυάστε αυτήν την αποκαλυπτική λειτουργικότητα με μηχανισμούς ανάγνωσης και ανάκτησης ΚΑΛΟΣ Πιο αποτελεσματική λειτουργικότητα της ανάλυσης των χαμένων αρχείων λύσεων παράκαμψης για ένα ευρύ φάσμα σκαφών περιορισμού ή ελλείψεις λογισμικού και έχετε ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο ανάκτησης δεδομένων [. ] Η επισκευή CDDVD παίρνει τα δεδομένα πίσω είναι ένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων για τα υπομνήματα DVD CD, χωρίς συσσωρευμένο κόστος εάν χρειάζεστε διάφορους τύπους υποστηρικτών ή συστήματα αρχείων που υποστηρίζονται / επισκευάζονται Δεν συσσωρεύεται κόστος εάν χρειάζεστε διάφορους τύπους υποστηρίξεων ή συστήματα υποστηριζόμενων αρχείων.

Το RepairCDDVD είναι ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο αλλά εύκολο εργαλείο ανάκτησης δεδομένων: υποστηρίζει όλες τις μορφές δίσκου και όλα τα τρέχοντα συστήματα αρχείων [[. ] Εισαγάγετε ένα δίσκο, εκκίνηση επισκευής CDDDVD Επιλέξτε τον αναγνώστη ή την υποστήριξη εάν δεν έχει ήδη επιλεγεί και αφήσει το RepairCDDVD. Combi Διαβάστε περισσότερα

Βοηθητικά προγράμματα> backup> seaintcddvd

Footagestio 2 Επεξεργαστής βίντεο

Το FootAgestioDio 2 μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα σε ένα βήμα: μετατροπές των μετατροπών διόρθωσης χρωμάτων προτύπων σε HDR και SDR μετατρέποντας το γάμμα των φωτογραφικών μηχανών και τις μετατροπές του ήχου του ήχου χρωματομετρικού χώρου ΚΑΛΟΣ Εξάλλου.

Εισαγωγή μιας ευρείας ποικιλίας μορφών και ακολουθιών επαγγελματικών και γενικών δημόσιων εικόνων που κωδικοποιούν και ανακατασκευάζουν σε επαγγελματικές και γενικές δημόσιες μορφές, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής HDR10 των προτύπων συχνότητας εικόνων και διαστάσεων με την οπτική ροή και τη μετατροπή της προοδευτικής σε αλληλοσυνδεόμενη μετατροπή των ακολουθιών εικόνων στο πρότυπο Οι μορφές υποστηρίζουν από SDR HDR σε PQ/HLG και Gamma και χρωματομετρικούς χώρους του Panasonic Sony Canon DJI GoPro ARR και κάμερες ΚΑΛΟΣ Ακόμη πιο επαγγελματική διόρθωση χρώματος μετατρέψτε τα βίντεο HDR σε τέλεια SDR μετατρέψτε τα βίντεο SDR σε τέλεια HDR μετατρέψτε το γάμα και το χώρο χρώματος της φωτογραφικής μηχανής σας σε SDR και HDR Perfect Cut Divide και να επισυνάψετε βίντεο με μετατροπές Denoiser Precision και φίλτρα ήχου Το λογότυπο της προεπισκόπησης σε πραγματικό χρόνο στο SDR . Foota Διαβάστε περισσότερα

Multimedia> Video> FootAgestio 2 Επεξεργαστής βίντεο

Reaper για Windows

Και του βύσματος ήχου όπως το VST2 VST3, συμπεριλαμβανομένου του ARA LV2 JSFX και ΚΑΛΟΣ Περισσότερα εκτός από [. ] Κάντε το Rever και εκπαιδεύστε τις δημιουργίες μουσικής σας.

Το Reaper είναι αποτελεσματικό και προσιτό λογισμικό εγγραφής έργων ήχου για ερασιτέχνες και διαφωτισμένους / Reaper συνθέτες σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πραγματικό στούντιο εγγραφής στον υπολογιστή σας | Χαρακτηριστικά του Reaper. Με αυτό το λογισμικό Mao Music Computer Aid από τον Mixer Son Son Audio File Editor και το MIDI μπορείτε! Αναμιγνύετε ελεύθερα τον ήχο βίντεο υποστηρίζει βίντεο και σταθερές εικόνες σε οποιοδήποτε κομμάτι [. ] Κάθε κομμάτι υποστηρίζει έως και 64 κανάλια διαδρομής μεμονωμένα, αυτό το λογισμικό είναι συμβατό με πολλές μορφές Mp3 WAV OGG ORBIS MIDI αρχεία ήχου κ.λπ. / η διεπαφή του είναι πλήρως προσαρμόσιμη, ώστε οι χρήστες του να έχουν εύκολα παραγγελίες που χρειάζονται | Η γραμμή εργαλείων Icônes στη σελίδα όλα είναι αρθρωτά στον Reaper. Είναι ένα αποτελεσματικό και πλήρες ελαφρύ εργαλείο για ερασιτέχνες και γνώστες της εγγραφής και. Και διαβάστε περισσότερα

Multimedia> Audio και MP3> Reaper για Windows

Donotspy11

Παρόλο που πολλές παράμετροι αντιστοιχούν σε αυτό που μπορείτε να διαμορφώσετε χρησιμοποιώντας παραμέτρους και διάφορες άλλες εφαρμογές υπάρχουν επίσης ρυθμίσεις που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω των εφαρμογών που παρέχονται από τα Windows [. ]] Το Donotspy11 είναι ο διάδοχος του Donotspy10 Το πρώτο εργαλείο κατά της eSpionage στον κόσμο για τα Windows 10, η απλή διεπαφή χρήστη σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τον τρόπο με τον οποίο τα Windows 10 Windows 11 Microsoft Edge και το Microsoft Office σέβονται τη ζωή σας PR Donotspy11 είναι ο διάδοχος του Donotspy10 the Εργαλείο πρώτης παγκόσμιας κατασκοπείας για τα Windows 10.

Η απλή διεπαφή χρήστη σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τον τρόπο με τον οποίο τα Windows 10 Windows 11 Microsoft Edge και το Microsoft Office σέβονται το απόρρητό σας | Η Microsoft εισήγαγε πολλές νέες λειτουργίες “διαγνωστικών” με τα Windows 10. Αυτές οι υπηρεσίες βοηθούν τη Microsoft να συλλέξει δεδομένα χρήσης και επομένως να παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση: ωστόσο η συλλογή και η ανταλλαγή δεδομένων σας με μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες στον κόσμο θέτουν σε κίνδυνο την ιδιωτική σας ζωή σε κίνδυνο [. ] Ορισμένες υπηρεσίες είναι σε θέση να καταγράψουν την καταχώρηση του πληκτρολογίου σας και οποιαδήποτε άλλη αλληλεπίδραση με τον χρήστη, άλλους. Διαβάστε περισσότερα

Antivirus and Security> Privacy> Donotspy11

Express animate – 2d animation για mac

Τα express animated λειτουργίες περιλαμβάνουν:* Προσθήκη βίντεο ή αρχεία εικόνων στα μοντέλα ταινιών σας* Τα αντικείμενα μπορούν να μετακινηθούν το μέγεθος και ακόμη περισσότερα* πολλά ψηφιακά εφέ που περιλαμβάνουν: αρνητικά και ΚΑΛΟΣ Περισσότερα που μπορούν να προστεθούν στα στοιχεία σας* Τα πλαίσια κλειδιών μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε αντικείμενο και παράμετρο* Προσθήκη κειμένου στα έργα βίντεο σας* Ζωντίστε το κείμενο και τις λέξεις των λέξεων* Προσθέστε κομμάτια ήχου ή αποθηκεύστε το ήχο* Εφαρμόστε εφέ με ηχητικά κομμάτια* Ομάδα* Στοιχεία για εύκολη συναρμολόγηση* Προσθέστε στρώματα σε αντικείμενα [. ] Ανακαλύψτε πώς να δημιουργήσετε βίντεο κινούμενων σχεδίων γρήγορα στο Mac σας με το Express Animate, Express Animate είναι εύκολο στη χρήση λογισμικού για να ζωντανέψει τα σχέδια κειμένου και άλλες εικόνες / στο Mac σας Μάθετε πώς να φτιάξετε 2D κινούμενα σχέδια όπως κινούμενα σχέδια ή ακόμα και να δημιουργήσετε ένα manga | Δημιουργήστε συναρπαστικά κινούμενα σχέδια ή προσθέστε κινούμενα σχέδια στα βίντεό σας με express animat.

Αυτό το επαγγελματικό και ισχυρό λογισμικό κινουμένων σχεδίων που έχει σχεδιαστεί για το Mac OS είναι η ιδανική λύση αν θέλετε να ζωντανέψετε φόρμες και εικόνες κειμένου. Το F διαβάστε περισσότερα

Multimedia> 2D και 3D animation> express animate – 2d animation για mac

Drawpad – Λογισμικό ψηφιακού σχεδίου για Mac

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογότυπο των προσκλήσεων και ΚΑΛΟΣ Περισσότερα για το Mac σας [. ] Δημιουργήστε και τροποποιήστε τις ψηφιακές εικόνες σε λίγα λεπτά με αυτό το ελεύθερο λογισμικό γεμάτο με βασικά εργαλεία σχεδίασης, αυτό το λογισμικό infographic έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη δημιουργία εικόνων / δοκιμής drawpad και δεν θα μπορείτε πλέον να περάσετε | Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία σχεδίασης Easy -to και δημιουργήστε επαγγελματικές εικόνες σε λίγα λεπτά. Το Drawpad Plus για το MAC είναι ένα εργαλείο γραφικής σύνθεσης που σχεδιάστηκε εύκολα για να δημιουργήσει και να χειριστεί εικόνες Mac OS.

Είναι ένα βασικό εργαλείο για οποιοδήποτε είδος infographic project [. ] Με ένα φιλικό προς το χρήστη διασύνδεση και τα ισχυρά εργαλεία DrawPad είναι ένα βασικό πρόγραμμα για τα infographics όλων των επιπέδων, τα χαρακτηριστικά DrawPad περιλαμβάνουν: εργαλεία βούρτσας και φτερών για σκίτσα ή έργα βαφής με εικόνες ή διανυσματικές εικόνες προσθέτουν εφέ ως λοξότμρες και σκιές Ένα υποβαθμισμένο στερεό χρώμα Ένα μοτίβο ή μια περιστροφή υφής αλλαγή μεγέθους ή συμμετρία σχήματα ένθετων: ορθογώνιο πολυγώνες αστέρια φυσαλίδες και περισσότερα ένθετα από το. Διαβάζω

Multimedia> Photo and Graphics> Drawpad – Λογισμικό ψηφιακού σχεδίου για Mac

Κοίτα με

Κανένα πρόγραμμα εγκατάστασης απλά αντιγράψτε το εκτελέσιμο και εκτελέστε το ! Και ΚΑΛΟΣ Εξάλλου [. ] Το Watchme είναι ένα πρόγραμμα χρονισμού πλούσιο σε χαρακτηριστικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ακολουθήσουν το χρόνο για ένα συγκεκριμένο ρολόι δεν είναι ένα πρόγραμμα χρονισμού πλούσιο σε λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ακολουθήσουν το χρόνο για ένα ορισμένο αριθμό εργασιών ή διαφορετικά γεγονότα μαζί ή ανεξάρτητα από το ένα ,Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε μούδιασμα WATCH Όνομα σε κάθε ένα από αυτά και καταγράψτε πρόσθετες σημειώσεις και πληροφορίες σχετικά με το τι χρονολογείτε μια εξαιρετική λύση για όσους πρέπει να ακολουθήσουν το χρόνο τους για ωριαία τιμολόγηση των φύλλων του χρόνου και άλλων | Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: τη δυνατότητα διαχείρισης πολλών χρονομετρητών ταυτόχρονα.

Συγκεντρώστε τους χρονομετρητές σε διάφορες καρτέλες για ευκολότερη διαχείριση: Δώστε. Χωρίς ανάγνωση περισσότερα

Βοηθητικά προγράμματα> ρολόγια> WATCHME

IOBIT απεγκαταστήστε

Ο εκπαιδευτής εγκατάστασης πραγματικού χρόνου υποστηρίζει την δημοσιοποίηση της έναρξης του συστήματος των προγραμματισμένων καθηκόντων της καταχώρησης των DLL και ΚΑΛΟΣ Άλλα στοιχεία που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης για ένα μέλλον στην απεγκατάσταση του προγράμματος [. ] Το IOBIT UNINSTALLER είναι ένα εργαλείο απεγκατάστασης απεγκατάστασης απεγκατάστασης Uninstaller είναι ένα τέλειο εργαλείο απεγκατάστασης, παρέχει έναν εύκολο και σίγουρο τρόπο για να διαγράψετε πλήρως τα ανεπιθύμητα προγράμματα Windows Applications της πλατφόρμας UNWP των Windows UWP ως την πρώτη χρησιμότητα της απεγκατάστασης που έχει την ιδέα του Η διαγραφή των προγραμμάτων IOBIT Uninstaller Grouped έχει προηγμένους αλγόριθμους για την ανίχνευση bundleware όταν έχουν μόλις εγκατασταθεί, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες να απεγκαταστήσουν όλα τα ανεπιθύμητα και ταχεία bundleware.

Η μεμονωμένη βάση δεδομένων της μονάδας των ανθεκτικών προγραμμάτων υποστηρίζει τη διαγραφή περισσότερων από 1000 προγραμμάτων ανυποχώρησης και εγγυήσεις ότι όλα τα υπολείμματα θα διαγραφούν από τον υπολογιστή σαν να μην υπήρχαν ποτέ | Η εξαναγκασμό απεγκατάστασης+ σας βοηθά να απεγκαταστήσετε τα προγράμματα που δεν το κάνουν. Παρακολουθείτε διαβάστε περισσότερα

Βοηθητικά προγράμματα> Καθαρισμός και εγκαταστάτες> IOBIT Unintallar

Advanced SystemCare Ultimate

Ισχυρό και πλήρες βοηθητικό πρόγραμμα ασφάλειας και απόδοσης για τον υπολογιστή με τον τελευταίο κινητήρα Bitdefender Bitdefender και τον κινητήρα IOBIT Anti -Ransomware βελτιώθηκε σημαντικά το Advanced SystemCare Ultimate 16 μεταφέρει την ασφάλεια του υπολογιστή σας σε επίπεδο ΚΑΛΟΣ ανώτερος [. ] Με τον τελευταίο παγκόσμιο ηγέτη του κινητήρα antivirus και ο κινητήρας anti -ansomware βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό βελτιωμένο το Advanced SystemCare Ultimate 16 φέρει την ασφάλεια του υπολογιστή σας σε επίπεδο ΚΑΛΟΣ υψηλότερο,+ εντελώς συμβατό με την υποστήριξη των Windows 11+ για 37 τοπικές γλώσσες+ και ΚΑΛΟΣ άλλα πράγματα που μπορείτε να ανακαλύψετε.

Advanced SystemCare Ultimate 16 Δημοσιεύθηκε από τον διάσημο συντάκτη IOBIT | Παρέχει στους χρήστες μια μοναδική λύση για την προστασία του ransomware και άλλων κακόβουλων λογισμικών από τους ιούς για να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα του συστήματός σας καθώς και για να καθαρίσετε τη βελτιστοποίηση και την επιτάχυνση του υπολογιστή σας. Δεν προστατεύει μόνο τον υπολογιστή σας έναντι διαφόρων λογισμικών λογισμικού διαφημίσεων διαφημιστικού λογισμικού διαφημιστικού λογισμικού από το Trojan Boots με πειρατές κ.λπ. Χρησιμοποιημένο διαβάστε περισσότερα

Antivirus and Safety> Antivirus> Advanced SystemCare Ultimate

Desk FX – Ενίσχυση ήχου για δωρεάν Windows

Express Animated χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: πολλά ηχητικά εφέ όπως: Excize Inplify reformation Choir Wahwah Vibrato Tremolo και ΚΑΛΟΣ Άλλοι είναι ιδανικοί για την αύξηση / ενίσχυση του μπάσου στα κομμάτια μουσικής σας τρεις λειτουργία εξισορρόπησης: παραμετρική και γραφική οπτική μια σειρά από απεριόριστα εφέ για να σας δώσει περισσότερη ευελιξία υψηλής και χαμηλής διέλευσης φίλτρα για να αφαιρέσετε τον ανεπιθύμητο θόρυβο σε ολόκληρο το σύστημα με έως και 20 λωρίδες Pandora Spotify youtube streaming ταινία ή τηλεοπτικά βιντεοπαιχνίδια και ακόμη περισσότερα [. ] Ενισχύστε και τροποποιήστε τον ήχο που βγαίνει από τα ηχεία σας ή τα ακουστικά σας για καλύτερη εμπειρία ακρόασης, το DeskFX είναι ένα φιλικό λογισμικό που σας επιτρέπει να τροποποιήσετε και να ενισχύσετε τους ήχους που προέρχονται από τα ηχεία σας ή τα ακουστικά σας στο Windows PC / Add Effects In πραγματικός χρόνος και απολαύστε το αποτέλεσμα.

Το DeskFX είναι ένα λογισμικό ενισχυτή ήχου ειδικά σχεδιασμένο για να σας επιτρέψει να τροποποιήσετε και να βελτιώσετε τη μουσική και τους ήχους που παίζονται στα ακουστικά σας ή από τα ηχεία σας. Χρησιμοποιήστε τον γραφικό ισοσταθμιστή για να ενισχύσετε τα μπάσα και άλλους ήχους για να δημιουργήσετε ένα. & NBSP Διαβάστε περισσότερα

Multimedia> Audio and Mp3> Desk FX – Ενίσχυση ήχου για δωρεάν Windows

Express Animate – Λογισμικό κινούμενων σχεδίων 2D για Windows και Mac

Δημιουργήστε κινούμενα σχέδια από manga και ΚΑΛΟΣ Άλλοι τύποι κινούμενων εικόνων ή προσθέστε κινούμενα σχέδια στα βίντεό σας με λογισμικό animat animat 2D για Windows ή Mac [. ] Επαγγελματικό και εύκολο -To -Χρήση λογισμικού animation 2D για Windows και Mac, Express Animate έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί εικόνες και κινούμενα σχέδια κειμένου / Χρήση ψηφιακών σχεδίων ή να δημιουργεί τα δικά σας σχήματα και να τα ζωντανέψει εύκολα στον υπολογιστή σας ή στο Mac | Αυτό το δωρεάν λογισμικό κινουμένων σχεδίων σάς επιτρέπει να ζωντανέψετε φόρμες κειμένου και άλλες εισαγόμενες εικόνες. Βελτιώστε τα κινηματογραφικά σας έργα στη μετα -παραγωγή με βασικές εικόνες κινούμενες εικόνες μάσκες και εικονικών αντικειμένων: Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία εφέ και εργαλεία κινούμενων σχεδίων για να προσθέσετε Flair στο έργο σας.

Με το express animate μπορείτε ειδικότερα: προσθέστε αρχεία βίντεο και εικόνων στον καμβά της ταινίας σας μετακίνηση επανασχεδιασμένα και περιστρεφόμενα αντικείμενα Εφαρμόστε ψηφιακά εφέ για να ρυθμίσετε τις τιμές της συντροφιάς ή της φωτεινότητας ή απλά προσθέστε αρνητικό αποτέλεσμα στις εικόνες σας, προσθέστε και ζωντανό Κείμενο και λέξεις λέξεων ή σκέψεων προσθέτουν εικόνες. CR & EA Διαβάστε περισσότερα

Multimedia> 2D και 3D Animation> Express Animate – 2D Λογισμικό κινούμενων σχεδίων για Windows και Mac

Easeus Key Finder

Το κύριο παράθυρό του είναι διαισθητικό και ΚΑΛΟΣ Οργανωμένο επειδή όλα τα δεδομένα που εξάγονται από το εγκατεστημένο λογισμικό σας ομαδοποιούνται σε κατηγορίες ΚΑΛΟΣ ονομάστηκε [. ] Λογισμικό Για να βρείτε το πλήκτρο ενεργοποίησης των Windows και Windows Server ή την άδεια χρήσης περισσότερων από 1000 εγκατεστημένων εφαρμογών, το Finder Key EaseUS μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα αναγνωριστικά προϊόντων του λειτουργικού συστήματος ή διάφορες εγκατεστημένες εφαρμογές / αναγνωριστικά WLAN και οι κωδικοί πρόσβασης των προγραμμάτων περιήγησης είναι επίσης προσβάσιμες με αυτό χρησιμότητα | Το EaseUS Key Finder επιτρέπει σε οποιονδήποτε χρήστη των Windows ή διακομιστές να βρουν κλειδιά προϊόντων σε μερικά κλικ. Ανακτήστε πλήκτρα λογισμικού όπως το Windows Office Adobe SQL Server Exchange Server και το Autodesk: Αποκτήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης από το αποθηκευμένο πρόγραμμα περιήγησης όπως το Chrome Edge IE και ο Firefox [. ] Η εύρεση όλων των κωδικών πρόσβασης WiFi που συνδέονται με τον τρέχοντα υπολογιστή εντοπίστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης αναγνωριστικού Windows, το Finder Key EaseUS μπορεί επίσης να αναλύσει τον σκληρό δίσκο ενός συστήματος που δεν έχει υποβληθεί ή σε ένα νεκρό σύστημα και να βρει όλα τα πιθανά κλειδιά από αυτό.

Όλα τα πλήκτρα. Διαβάστε περισσότερα

Βοηθητικά προγράμματα> Προσβασιμότητα> Finder Key Easeus

Ενημερώστε την πόλη σας

Αυτό το εργαλείο επικοινωνίας είναι στην πραγματικότητα μια συμμετοχική και συνεργατική εφαρμογή που ενθαρρύνει τους πολίτες να επενδύσουν ΚΑΛΟΣ να είναι από την πόλη όπου κατοικούν [. ] Εφαρμογή αστικών εκθέσεων Δωρεάν αίτηση για να αναφέρετε όλες τις ανωμαλίες στο δημαρχείο σας σε δημόσιο χώρο και σε δημοτικά κτίρια που ενημερώνουν τον κακό σας προορίζεται για όλους τους πολίτες που επιθυμούν να κάνουν τον δήμο καθαριστή βοηθώντας το δημαρχείο να σημειώσει ανωμαλίες όλων των ειδών σε πράσινα δρόμους Χώροι ή σε όλα τα δημόσια κτίρια όπως βιβλιοθήκες ή δωμάτια πολλαπλών χρήσεων ή γυμναστήρια, η δωρεάν εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα λειτουργικά συστήματα όπως το Android PlayStore και το iOS AppStore / είναι συμβατό με όλα τα smartphones στην αγορά | Η λειτουργία είναι πολύ απλή, αρκεί να εγγραφείτε αρχικά εισάγοντας το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την πόλη σας. Η λειτουργία της εφαρμογής ενημερώνει την πόλη σας είναι πολύ απλή: ας πάρουμε το παράδειγμα μιας φωλιάς κότα που σημειώνεται σε ένα δρόμο.

Απλά πρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία του για να Geolocate τον εαυτό σας και να εισαγάγετε μια μικρή περιγραφή του προβλήματος, η αναφορά μεταδίδεται αυτόματα σε τεχνικές υπηρεσίες ή. αυτό o διαβάστε περισσότερα

Antivirus and Security >> ενημερώστε την πόλη σας

Εναλλακτική λύση στο itextsharp

Εργα ΚΑΛΟΣ Με τις διοικήσεις διευκόλυνσης cloud computing, συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Azure [. ] Το ITEXTSHARP προσφέρει άδεια AGLP για άδειες ανοιχτού κώδικα ή εμπορικές άδειες, επιτρέπει στους μηχανικούς να δημιουργούν για να τροποποιήσουν και να διαβάζουν έγγραφα PDF με το ITEXTSHARP στο C# / ITEXT είναι πρώτα απ ‘όλα μια βιβλιοθήκη Java | Επιτρέπει στους μηχανικούς να δημιουργούν για να τροποποιήσουν και να διαβάζουν τα έγγραφα PDF με το iTextSharp στο C#. Το Itext είναι πρώτα απ ‘όλα μια βιβλιοθήκη Java: η έκδοση [. ] Το καθαρό θεωρείται από τους μηχανικούς ότι έχει γεύση Java στη διεπαφή κώδικα, το IronPDF παρέχει άδειες για εμπορικά έργα.

C# | Το καθαρό HTML σε PDF βρίσκεται στο επίκεντρο του μοντέλου για να δημιουργήσει ένα PDF. Γράφτηκε στο C# αποκλειστικά για μηχανικούς: καθαρό [. ] Η εναλλακτική μας ITEXTSHARP https: // ineronpdf, com/docs/question/itextsharp/μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στο ASP/NET Core και το Framework Ventures για MVC Web Console και Desktop Applications σε Windows MacOS Linux Docker Azure Cloud | Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν: HTML σε PDF δημιουργεί έγγραφα PDF από HTML CSS Javascript και Images URL στο PDF. Fonct Διαβάστε περισσότερα

Office and Productivity> Office> Εναλλακτική λύση στο iTextsharp

Ρώτλος

Το Com Keylogger Netbull μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπικούς σκοπούς παρακολούθηση των παιδιών των συζύγων και επίσης ΚΑΛΟΣ Για επαγγελματικές σκοπούς παρακολούθησης των εργαζομένων.

Εκτός από ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών παρακολούθησης NetBull είναι σε θέση να ανακτήσει τα ονόματα χρηστών και τις λέξεις PAS εκτός από ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών επιτήρησης NetBull είναι σε θέση να ανακτήσει τα ονόματα χρηστών και τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται σε προγράμματα περιήγησης Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome Safari και μπορεί να περιορίσει/μπλοκ πρόσβαση σε αυτό που netbull ? Εκτός από ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών παρακολούθησης NetBull είναι σε θέση να ανακτήσει τα ονόματα χρηστών και τους κωδικούς πρόσβασης που είναι αποθηκευμένα στο Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome Safari Browsers και μπορούν να περιορίσουν/να αποκλείσουν την πρόσβαση των χρηστών σε συγκεκριμένους ιστότοπους και προγράμματα Όλα όσα κάνει ο χρήστης στο εποπτευόμενο / κάρτα | Τα προγράμματα URL Furtive Surveillance είναι απαραίτητα αυτές τις μέρες και το NetBull είναι ένα από τα καλύτερα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Το NetBull είναι κάτι περισσότερο από ένα keylogger είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα ασφαλείας: Το NetBull είναι το. com

Internet and Communication> Utilities> NetBull

Κυκλοφοριακά αυτοκίνητα παζλ

Τα αυτοκίνητα κυκλοφορίας τα αυτοκίνητα παζλ είναι ελεύθερα να παίξουν ΚΑΛΟΣ ότι ορισμένα άρθρα στο παιχνίδι μπορούν επίσης να αγοραστούν για πραγματικά χρήματα.

Θα είστε η ιδιοφυΐα του παζλ κυκλοφορίας για να σώσετε τις κυκλοφοριακές συμφόρησης ? Θα είστε η ιδιοφυΐα του παζλ κυκλοφορίας για να σώσετε τις κυκλοφοριακές συμφόρησης ? Καλώς ήλθατε στο παζλ κυκλοφορίας!Αγκαλιάστε τον εαυτό σας σε προκλήσεις και ξεκλειδώστε το παζλ πρόσθεσης της κυκλοφορίας αυτοκινήτων, είστε η ιδιοφυΐα του παζλ για να κάνετε το δρόμο σας μέσα από τα παιχνίδια κυκλοφορίας και να σώσετε το παζλ κυκλοφορίας της πόλης κατά τις ώρες αιχμής!Γίνετε ο βασιλιάς της κυκλοφορίας!Η δέσμευση της ζώνης σας βάλτε τις κάρτες σας και απολαύστε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες σε αγώνα αγώνα 3 παζλ με την οικογένειά σας !Εξερευνήστε ένα παιχνίδι του αγώνα 3 που διεγείρουν και διασκέδαση με την οικογένεια με ένα εκπληκτικό μοναδικό παζλ, ενώ ταξιδεύετε σε παιχνίδια κυκλοφορίας και αποθηκεύστε την πόλη του παζλ της κυκλοφοριακής συμφόρησης, το ασταμάτητο παιχνίδι του αγώνα 3 κυκλοφοριακής συμφόρησης Προκλήσεις και οχήματα όπως ταξί Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά / χρησιμοποιήστε τις κινήσεις σας με σύνεση για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και θα ξεκλειδώσετε τα οχήματα από την κυκλοφοριακή συμφόρηση για να φτάσετε στην ώρα αιχμής των προορισμών τους ευχαριστώ. Το Traff διαβάστε περισσότερα