Cowboy – Ηλεκτρικά ποδήλατα στο App Store, Cowboy Classic – Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για τους αστικούς αναβάτες – Cowboy (Γαλλία)

Ποδήλατα καουμπόη

Παρά την πρόσθετη ισχύ, η αποτελεσματικότητα της μπαταρίας παραμένει η προτεραιότητά μας. Έχουμε εισαγάγει την εξοικονόμηση ενέργειας – πάντα το ίδιο αίσθημα απαλότητας του AdaptivePower, αλλά με 25 % περισσότερη απόδοση όταν ταξιδεύετε στην απόσταση ή δεν έχετε χυμό για ένα ταξίδι επιστροφής. Μεταβείτε στη λειτουργία ECO ανά πάσα στιγμή στον πίνακα ελέγχου σας στην εφαρμογή.

Cowboy – ηλεκτρικά ποδήλατα 4+

Θα ξεκινήσω με το πώς μου αρέσει πολύ το ποδήλατο. Υπάρχουν μερικά λεπτότερα σημεία για κριτική, αλλά πρόκειται για την εφαρμογή.

Σοβαρά, εδώ είναι μια εύκολη ιδέα. Το ποδήλατο λειτουργεί μόνο με την εφαρμογή, οπότε πρέπει να έχετε το τηλέφωνό σας, έτσι ώστε το ποδήλατο να μπορεί εύκολα τώρα τι ώρα είναι όπου βρίσκεστε (η εφαρμογή σας λέει ήδη για τον καιρό)
Συγχρονίστε τον φωτισμό στο χρόνο (και τον καιρό)!

Μην με κάνει να πουλόβερ το τηλέφωνό μου έξω, ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε το κουμπί φώτων. Μπορεί να ξεκλειδώσει την εγγύτητα, αν είναι σκοτεινό (το τηλέφωνο γνωρίζει πότε ο ήλιος ρυθμίζει) έχουν την επιλογή όπου τα φώτα θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.

Ιδανικά με κάποιο είδος προσαρμοστικής φωτεινότητας.

Κάντε το So App Developers.

Creatiftth, 05/04/2020

Εκ πρώτης όψεως

Erg makkelijk στο gebruik σε handige functies. Een mogelijkheid om de fiets te alitndelen βάζει een apple watch zou het wel helemaal afmaken. Daarnaast είναι het een enor toevoeging wanneer i smartphone niet op i stuur hebt bevestigd.

App ιδιωτική ζωή

Ο προγραμματιστής, Cowboy SA, ανέφερε ότι οι πρακτικές απορρήτου της εφαρμογής μπορεί να περιλαμβάνουν χειρισμό δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου της ανάπτυξης.

Δεδομένα που συνδέονται με εσάς

 • Υγεία και άσκηση
 • Ενοικίου
 • Πληροφορίες επαφής
 • Χρήστης ευτυχισμένος
 • Αναγνωριστικά
 • Χρήση δεδομένων
 • Διάγνωση

Οι πρακτικές απορρήτου ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Το iPhone συμβατότητας απαιτεί iOS 15.0 αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 15.0 αργότερα.

Αγγλικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά

Ενοικίαση Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει την ενοικίασή σας ακόμη και όταν δεν είναι ανοιχτή, η οποία μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Πνευματικά δικαιώματα © Copyright Cowboy 2022

 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Υποστήριξη εφαρμογής
 • Πολιτική απορρήτου
 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Υποστήριξη εφαρμογής
 • Πολιτική απορρήτου

Κλασσικός

Με το κλασικό, βρήκατε μια ευκίνητη και απίστευτα γρήγορη μηχανή. Χρησιμοποιήστε τη νέα σας ισχύ σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο σχεδιασμένο για εσάς.

Δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν ένα ποδήλατο που συνδέεται στη ζωή μου, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω χωρίς καουμπόη αναβάτης Rémi

Super Bike, πολύ απλό στη χρήση και με έναν άψογο σχεδιασμό Cowboy Rider Cindy

Η εμπειρία είναι απίστευτη, ο κινητήρας προσαρμόζει την ισχύ καλά στα ταξίδια των 40 χιλιομέτρων ανά ημέρα Cowboy Rider Stéphane

Διαισθητικό και εύκολο στη χρήση. Μια πραγματική ευχαρίστηση να κύκλος. Cowboy Rider Sophie

Εξαιρετικός. Το μέλλον. Cowboy Rider Arthur

Νιώστε τη δύναμη του συνδεδεμένου ηλεκτρικού ποδηλάτου που προσαρμόζεται σε εσάς και τον τρόπο σας κύλισης. Μια νέα προσέγγιση στην απόδοση στο δρόμο.

Ακόμα εξοπλισμένος

Εξατομικευμένα αξεσουάρ για εκπληκτική ευελιξία στο δρόμο, καθώς και ανταλλακτικά όταν το χρειάζεστε.

Η τελευταία έκδοση του Cowboy Electric Bike φαίνεται να προέρχεται από το μέλλον GQ

Ένα από τα 30 καλύτερα τεχνολογικά gadgets όλων των εποχών

Το ηλεκτρικό ποδήλατο σχεδιασμένο για μινιμαλιστές χρόνου

Ένα θαύμα του σχεδιασμού Frandroid

Οι καλύτερες εφευρέσεις 2022 ώρα

Βρείτε τον ρυθμό σας

Με το ενσωματωμένο τιμόνι του πιλοτηρίου και του προφίλ, το κλασικό σας προσφέρει μια αθλητική θέση οδήγησης σε ένα κομψό περιβάλλον. Ανεβαίνετε και κλίνουμε να πάτε κατευθείαν στο σημείο.

Είστε στην εντολή

Ασφάλεια και ανίχνευση συγκρούσεων

Η εφαρμογή σηματοδοτεί τα νευρικά σημεία συγκρούσεων κατά μήκος της διαδρομής σας και οι αισθητήρες ποδηλάτου ανιχνεύουν οποιαδήποτε πτώση για να προειδοποιήσετε τις επαφές έκτακτης ανάγκης σας. Περιλαμβάνεται στο Connect Μάθετε περισσότερα

Ανίχνευση πτήσης

Οι ειδοποιήσεις πτήσης* σας ενημερώνουν εάν κάποιος προσπαθεί να κλέψει το ποδήλατό σας. Το GPS ακολουθεί το σε πραγματικό χρόνο θα σας βοηθήσει να το ανακτήσετε.
* Περιλαμβάνεται με ασφάλιση πτήσης

Στη διάθεσή σας

Ο Cowboy είναι εκεί για κάθε στροφή. Η εφαρμογή προσφέρει βοήθεια, πρόσθετη προστασία με την ασφαλιστική σας κάλυψη και ένα δίκτυο τεχνικών στο δρόμο και στο σπίτι.

Διαμορφώσεις

Επιλέξτε από 3 μοναδικές διαμορφώσεις, που έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν τη δύναμη και τη συνδεσιμότητα που ονειρεύεστε

Τα μοντέλα μας

Επιλέξτε ένα ποδήλατο προσαρμοσμένο στο στυλ σας από
Η γκάμα των ποδηλάτων βραβείων μας

Κλασικό | Σημείωση βασισμένη σε σχόλια

Σχόλια αναβάτη

Δείτε εδώ το κλασικό στο δρόμο

Να κυλήσει
Δεν περιμένει

Τώρα παραγγείλετε από € 2.490

Μια αξιόπιστη πρόβλεψη

Με τον Cowboy, η μπαταρία σας δεν θα σας κάνει ποτέ να χάσετε όταν ταξιδεύετε.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί μια τεχνολογία πρόβλεψης για τον υπολογισμό της υπόλοιπης αυτονομίας της μπαταρίας σας σύμφωνα με την οδήγησή σας. Είτε μεταφέρετε ένα μεγάλο φορτίο, χρειάζεστε πρόσθετη βοήθεια για τον κινητήρα ή οδηγείτε σε περίπλοκη κυκλοφορία, θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την αυτονομία που πρέπει να φτάσετε στον προορισμό σας και να πάτε σπίτι.

Και αν εντοπίσουμε ότι σύντομα θα είστε επίπεδες ή ότι η αυτονομία της μπαταρίας σας δεν θα είναι αρκετή για την επιστροφή, θα σας ενημερώσουμε ότι είναι καιρός να το επαναφορτίσετε.

Παρά την πρόσθετη ισχύ, η αποτελεσματικότητα της μπαταρίας παραμένει η προτεραιότητά μας. Έχουμε εισαγάγει την εξοικονόμηση ενέργειας – πάντα το ίδιο αίσθημα απαλότητας του AdaptivePower, αλλά με 25 % περισσότερη απόδοση όταν ταξιδεύετε στην απόσταση ή δεν έχετε χυμό για ένα ταξίδι επιστροφής. Μεταβείτε στη λειτουργία ECO ανά πάσα στιγμή στον πίνακα ελέγχου σας στην εφαρμογή.

Εκτίμηση επιπέδου μπαταρίας

Με τον Cowboy, όλα βρίσκονται υπό έλεγχο. Σας ενημερώνουμε για το επίπεδο μπαταρίας σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε ταξίδι, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να κάνετε τις ρυθμίσεις σας.

Η προγνωστική εφαρμογή της εφαρμογής εκτιμά την αυτονομία που θα έχετε στο τέλος του ταξιδιού. Εάν η μπαταρία σας είναι σχεδόν επίπεδη, σας προειδοποιούμε να είστε ώρα να την επαναφορτίσετε. Αρκεί τότε για να αφαιρέσετε την μπαταρία από μια στροφή κλειδιού και να την επαναφορτίσετε μέσα. Ζυγίζει μόνο 2,4 kg και επαναφορτίζεται εντελώς σε 3,5 ώρες.

Η καλή συντήρηση της μπαταρίας σας θα διατηρήσει την αυτονομία της σε ένα βέλτιστο επίπεδο και θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε περαιτέρω. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου εκφορτώνονται σύμφωνα με τις συνθήκες, ειδικά αν είναι κρύο. Μπορούν στη συνέχεια να χάσουν έως και 10 χιλιόμετρα αυτονομίας. Περισσότερες απότομες αυξήσεις και κυκλοφοριακές συμφόρησης μπορούν επίσης να έχουν αντίκτυπο.

Λειτουργία του AdaptivePower

Ελεγκτής

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, ο ελεγκτής του κινητήρα ανιχνεύει οποιαδήποτε αντίσταση που πιθανόν να σας επιβραδύνει, όπως μια κίνηση, απότομη άνοδο ή πρόσθετο φορτίο. Προσαρμόζει αυτόματα και σας παρέχει την απαραίτητη ισχύ για να αψηφήσετε τα στοιχεία.

Αισθητήρες

Ο συμπαγής και ο σιωπηλός κινητήρας παράγει 45 nm ροπής από το πρώτο εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι αισθητήρες σας εγγυώνται την απαραίτητη ισχύ για να ανεβείτε με ευκολία την άνοδο με ευκολία.

Κινητήρας

Μείνετε στον έλεγχο. Όποια και αν είναι η ταχύτητά σας, ο κινητήρας σας παρέχει συνεχή υποστήριξη. Δεν χρειάζεται ταχύτητες, έχετε μόνιμη πηγή ενέργειας.