Citadine Car – Οδηγός αγοράς – UFC -Que Choisir, η κορυφή των αυτοκινήτων της πόλης | CNEWS

Η κορυφή των αυτοκινήτων της πόλης

Contents

i3, BMW, από € 27.990 (συνάγεται οικολογικά μπόνους). Οι υπερμεγέθη τροχοί του, οι τετραγωνικές του γραμμές και τα μπλε κλειδιά του δίνουν στη BMW i3 έναν μικρό αέρα 4×4 του μέλλοντος. Στο εσωτερικό, η μπαταρία ενσωματωμένη κάτω από το πάτωμα δίνει μια εντύπωση χώρου. Η καμπίνα έχει σχεδιαστεί με φυσικά ή ανακυκλωμένα υλικά και έχει όλη την πολυτέλεια στην οποία η γερμανική μάρκα έχει συνηθίσει τους πελάτες της. Το i3 παρέχει στους επιβάτες ένα άνετο και ανυψωμένο κάθισμα, ιδανικό για αστική οδήγηση. Επιπλέον, τα οφέλη του αυτοκινήτου – ως επιλογή – από ένα σύστημα επέκτασης αυτονομίας. [© BMW]

Αυτοκινητόδρομο

Το τμήμα της πόλης είναι μακράν ο πιο εκπροσωπούμενος στη Γαλλία. Πρέπει να ειπωθεί ότι είναι διαθέσιμο σε πολλά μοντέλα για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες: κάτοικοι πόλεων σε 3 ή 5 πόρτες, από 2 έως 5 θέσεις, χαμηλό κόστος ή υψηλό, κλπ. Όλοι μοιράζονται ένα κοινό σημείο: καλή συμπαγής και σημαντική ευελιξία που αποσκοπεί να τα κάνει όσο το δυνατόν πιο πρακτικά στην πόλη, τον τόπο αγαπημένων τους.

 • 1. Τι είναι ένα αυτοκίνητο της πόλης ?
 • 2. Ποιοι είναι οι καλύτεροι κάτοικοι της πόλης στη Γαλλία ?
 • 3. Ποιες είναι οι διαφορετικές κατηγορίες αυτοκινήτων της πόλης ?
 • 4. Τα αυτοκίνητα προσαρμόστηκαν στην πόλη
 • 5. Κίτρινο σε 2, 4 ή 5 μέρη ?
 • 6. Πρέπει να επιλέξετε έναν κάτοικο της πόλης σε 3 ή 5 πόρτες ?
 • 7. Γιατί όχι ένα διάλειμμα της πόλης ?
 • 8. Και η εμφάνιση σε όλα αυτά ?
 • 9. Υψηλούς κατοίκους της πόλης, υπάρχει
 • 10. Βενζίνη, ντίζελ, υβριδικό ή ηλεκτρικό ?
 • 11. Χαμηλού κόστους πόλης κάτοικος για να οδηγήσει φθηνά
 • 12. Σημαντικές διαφορές τιμών
 • 13. Καλύτερα και καλύτερα εξοπλισμένα
 • 14. Υπάρχουν εργαζόμενοι στην πόλη “Made in France” ?

Συνοψίζοντας

 • Ένα αυτοκίνητο της πόλης είναι μικρό και γενικά μετρά το μέγιστο 4 μ.
 • Υπάρχουν 3 κατηγορίες κατοίκων της πόλης: Micro-Taradin (τμήμα B0), μίνι πόλεις (τμήμα Α ή Β1) και ευέλικτα αυτοκίνητα της πόλης (Τμήμα Β ή Β2).
 • Τα αυτοκίνητα της πόλης είναι διαθέσιμα σε 3 ή 5 -door εκδόσεις, υπάρχουν επίσης σε διάφορα αμάξωμα (sedan, φορτηγό ή μετατρέψιμο) και μπορούν να φιλοξενήσουν ανάλογα με τα μοντέλα 2, 4 ή 5 κατοίκων.
 • Οι τιμές της πόλης ποικίλλουν έντονα, είτε πρόκειται για μοντέλο χαμηλού κόστους είτε για μια υψηλής έκδοσης με κατάσταση -τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Οι τιμές κυμαίνονται από € 8.000 έως περισσότερα από 34.000 €.
 • Τα αυτοκίνητα της πόλης μπορούν να λάβουν διάφορους τύπους κινητήρων: βενζίνη, ντίζελ, υβρίδιο ή ηλεκτρικό. Μπορούν επίσης να είναι εξοπλισμένα με ένα σύστημα bicarburation που συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα με LPG, GNV ή E85.
 • Τα αυτοκίνητα της πόλης μπορούν να λάβουν ένα πολύ σημαντικό επίπεδο εξοπλισμού που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε αυτό των υψηλότερων κατηγοριών. Αλλά προσέξτε, θα πρέπει να πάρετε τα χέρια σας στην τσέπη σας επειδή οι τιμές πετούν μακριά. Επομένως, είναι σοφό να διαθέτετε τις ανάγκες σας.

Τι είναι ένα αυτοκίνητο της πόλης ?

Το αυτοκίνητο της πόλης, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι ένα μικρό αυτοκίνητο που προορίζεται για την πόλη. Οι περιεχόμενες διαστάσεις του δίνουν καλή ευελιξία επιτρέποντάς του να γλιστρήσει παντού και να παρκάρει στους μικρότερους χώρους στάθμευσης. Τα αυτοκίνητα της πόλης είναι πολύ δημοφιλή στη γαλλική αγορά και έχουν, για αρκετά χρόνια, πολύ περισσότερο από το ήμισυ των συνολικών πωλήσεων αυτοκινήτων. Και αυτό το τμήμα αυξάνεται τακτικά για πάνω από 7 χρόνια σύμφωνα με στοιχεία της CCFA (Επιτροπή Γαλλικών Αυτοκινήτων). Από τα 20 καλύτερα μοντέλα που πωλούν το 2019, 10 ανήκουν στην κατηγορία Citadines.

Η αγορά της πόλης στη Γαλλία

Καμπύλη χρονών

Πηγή: CCFA

Ποιοι είναι οι καλύτεροι κάτοικοι της πόλης στη Γαλλία ?

Το 2019, μεταξύ των 100 καλύτερων αυτοκινήτων στη Γαλλία όλα τα τμήματα σε συνδυασμό, υπάρχουν 28 αυτοκίνητα της πόλης. Και αν όχι η πιο εκπροσωπούμενη κατηγορία αυτοκινήτων όσον αφορά τα εμπορικά σήματα και τα μοντέλα, είναι σε αριθμό εγγραφών. Οι γαλλικές μάρκες, υπό την προϋπόθεση ότι η Dacia εξετάζει ένα εξαγωνικό εμπορικό σήμα λόγω της συμμετοχής της στο Renault Group, εκπροσωπείται σε μεγάλο βαθμό στα αυτοκίνητα της πόλης και μόνο καταλαμβάνει τις πρώτες δέκα έδρες των πωλήσεων αυτοκινήτων όλα τα τμήματα σε συνδυασμό με όλα τα τμήματα συνδυασμένα. Οι πρώτες ξένες μάρκες για να ενσωματώσουν τον κατάλογο των 100 καλύτερων πωλητών έριξαν τους κατοίκους της πόλης τους: Toyota με το Yaris (14η) στη συνέχεια Volkswagen και το πουκάμισό του (15 th). Ακολουθήστε το Opel Corsa και το Ford Fiesta που παίρνουν αντίστοιχα το 19ο και το 20ο μέρη. Τέλος, ας υπογραμμίσουμε το εξαιρετικό αποτέλεσμα του Dweller της Renault Zoé City, το μόνο 100 % ηλεκτρικό αυτοκίνητο για την ενσωμάτωση των 100 καλύτερων πωλήσεων στη Γαλλία και η οποία είναι 30η, όλες οι κατηγορίες σε συνδυασμό.

Palmarks των 30 καλύτερων αυτοκινήτων στη Γαλλία το 2019 (στο Orange, City Cars)

(1) Το Renault Clio V εμφανίστηκε στη γαλλική αγορά στα μέσα του 2019.
Πηγή: CCFA

Ποιες είναι οι διαφορετικές κατηγορίες αυτοκινήτων της πόλης ?

Μέσα από τα αυτοκίνητα της πόλης, υπάρχουν και άλλες υποκατηγορίες που ταξινομούνται ανάλογα με το μήκος των μοντέλων:

 • μικρο-τιμδίνες
 • μίνι-πόλεις αυτοκίνητα?
 • ευέλικτοι κάτοικοι της πόλης.

Μικρο-πόλεις

Μιλάμε για το τμήμα B0 εδώ που αφορά πολύ μικρά αυτοκίνητα, αρκετά λίγα, των οποίων το συνολικό μήκος είναι κοντά στα 3 m. Γενικά, μπορούν να φιλοξενήσουν μόνο 2 επιβάτες και αυτά είναι παραδείγματα συμπαγούς.

Visual 1 Microphones Citadine Smart Fortwo Toyota IQ

Μίνι κίτρινοι

Αυτή είναι η ενδιάμεση κατηγορία στο τμήμα του κέντρου της πόλης. Το μέγεθος του μίνι-taradin είναι μικρότερο από 3,7 m. Γενικά σε αυτήν την κατηγορία (τμήμα Α ή Β1) βρίσκουμε τα φθηνότερα αυτοκίνητα του τμήματος.

Visual 2 Minis Citradines Citroen C1 Fiat 500

Visual 3 Minis Citadines Renault Twingo Volkswagen Up

Παραδείγματα μίνι πόλεις

Ευέλικτοι κάτοικοι της πόλης

Είναι το Must του τμήματος του κέντρου της πόλης: το τμήμα B ή B2, το μήκος του οποίου είναι περίπου 4 m. Συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις αυτοκινήτων. Υπάρχουν αστέρια όπως το Peugeot 208 ή το Renault Clio. Οι κατασκευαστές υψηλού επιπέδου έχουν ακόμη ενδιαφέρεται για αυτό και προσφέρουν πολύ καλά εξοπλισμένα αυτοκίνητα και ένα φινίρισμα που δεν έχει τίποτα να ζηλεύσει στα ανώτερα τμήματα. Αυτό είναι για παράδειγμα η περίπτωση των Audi A1, DS Automobiles DS3 ή Volkswagen Polo.

Visual 4 Peugeot 208 Renault Clio Versatile Citadines

Visual 5 Versatile City Dewes Audia A1 Volkswagen Polo

Παραδείγματα ευέλικτων κατοίκων της πόλης

Τα αυτοκίνητα προσαρμόστηκαν στην πόλη

Όταν ψάχνετε για ένα αυτοκίνητο της πόλης, χρειαζόμαστε ιδιαίτερα ένα εύχρηστο αυτοκίνητο. Επομένως, η διάμετρος ληστείας θα είναι ένα αποφασιστικό κριτήριο κατά την επιλογή. Προσέξτε να ελέγξετε καλά εάν είναι μια τιμή γνωστή ως “μεταξύ τοίχων” (σε υπόγειο χώρο στάθμευσης για παράδειγμα) ή “μεταξύ των πεζοδρομίων” (στο δρόμο). Στην πρώτη περίπτωση, αυτό χαρακτηρίζει τη δυνατότητα του αυτοκινήτου να κάνει μια στροφή μεταξύ δύο τοίχων, η οποία λαμβάνει υπόψη ολόκληρο το μήκος του αυτοκινήτου. Στη δεύτερη, για την τιμή “μεταξύ των πεζοδρομίων”, ο μπροστινός προφυλακτήρας μπορεί να υπερβεί χωρίς αυτό να προκαλέσει ζημιά στο αμάξωμα.

Αλλά αν αποδειχθούν πολύ βολικοί, τα αυτοκίνητα της πόλης δεν έχουν πολύ γενναιόδωρο όγκο κορμού. Αυτό είναι ακόμη πιο αληθινό εάν είναι ένα κέντρο μικρο-πόλης όπου ο κορμός μειώνεται στο συμπαγές του τμήμα. Λογικά ένα ευπροσάρμοστο αυτοκίνητο της πόλης θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει επιβλητικές αποσκευές.

Τα χαρακτηριστικά ορισμένων αυτοκινήτων της πόλης

(1) Ο όγκος μίνι κορμού μετράται με τα πίσω καθίσματα στη θέση του και μέχρι τα παράθυρα. Ο μέγιστος όγκος του κορμού μετράται με τα διπλωμένα πίσω καθίσματα και μέχρι την οροφή.

Κίτρινο σε 2, 4 ή 5 μέρη ?

Η κατηγορία των αυτοκινήτων της πόλης έχει αυτό εξαιρετικό ότι προσφέρει αρκετές επιλογές σε αριθμό θέσεων. Υπάρχουν πράγματι μοντέλα σε 2, 4 ή 5 μέρη. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, για το τελευταίο, τα 3 μέρη στο πίσω μέρος είναι συχνά στενά και δεν επιτρέπουν στους επιβάτες να ταξιδεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε καλές συνθήκες. Ακόμη και για έναν μεγαλύτερο ευέλικτο κάτοικο της πόλης, η 5η θέση θα πρέπει επομένως να θεωρείται επιπλέον μέρος, για περιστασιακή χρήση.

Τα μοντέλα 2 θέσεων είναι μόνο εκείνα της κατηγορίας μικρο-πόλης: Smart Fortwo ή Toyota IQ.

Τα μοντέλα που προσφέρουν 4 θέσεις ανήκουν στο τμήμα Mini Citadines. Αυτή είναι η περίπτωση του Citroën C1, του Fiat 500, του Renault Twingo, του Smart Forfour ή της Volkswagen Up!.

Για να έχετε 5 θέσεις, θα είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα ευπροσάρμοστο αυτοκίνητο της πόλης.

Πρέπει να επιλέξετε έναν κάτοικο της πόλης σε 3 ή 5 πόρτες ?

Παρουσιάστηκε πριν από λίγα χρόνια, οι 3 -door κάτοικοι της πόλης γίνονται όλο και πιο σπάνιοι. Εκτός αν πρόκειται για μικρο-πόλεις 2 θέσεων, είναι επομένως αρκετά δύσκολο να επιλέξετε 3 πόρτες. Μπορεί να μην είναι χειρότερο επειδή λόγω του πτερυγίου των θυρών, η πρόσβαση μπορεί να γίνει πολύ περίπλοκη όταν ο υπαίθριος χώρος είναι περιορισμένος, όπως σε ένα χώρο στάθμευσης στο υπόγειο για παράδειγμα και η πρόσβαση στα πίσω καθίσματα δεν είναι ποτέ εύκολη. Για να μην αναφέρουμε τον κίνδυνο διαμόρφωσης των θυρών στο άνοιγμα ενάντια σε εμπόδιο.

Εάν πρέπει να εγκαταστήσετε ένα κάθισμα αυτοκινήτου στο πίσω μέρος, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα αυτοκίνητο 5 πόλης.

Γιατί όχι ένα διάλειμμα της πόλης ?

Είναι δυνατόν να συμφιλιωθούν το μικρό αυτοκίνητο και ο χώρος φόρτωσης επιλέγοντας ένα διάλειμμα. Αυτός ο τύπος σώματος, ο οποίος φιλοξενεί έναν κορμό μιας σχετικά γενναιόδωρης διάστασης, αναπτύσσεται κυρίως για ευέλικτους κατοίκους της πόλης. Βρίσκουμε για παράδειγμα το Mini Clubman, το Renault Clio Estate, το Seat Ibiza St ή το Skoda Fabia Combi.

Πριν επιλέξετε, είναι συνετό να συγκρίνετε το ύψος του κατωφλίου φόρτωσης. Αντιστοιχεί στο ύψος της γραμμής κατωφλίου στο επίπεδο του δρόμου. Όσο χαμηλότερο είναι, τόσο το καλύτερο, γιατί θα σας εμποδίσει να σηκώσετε την φόρτωση πολύ ψηλά για να το αποθηκεύσετε στον κορμό.

Σπάστε τον όγκο των αυτοκινήτων της πόλης

Renault Clio Estate

Skoda Fabia Combi

(1) Ο όγκος μίνι κορμού μετράται με τα πίσω καθίσματα στη θέση του και μέχρι τα παράθυρα. Ο μέγιστος όγκος του κορμού μετράται με τα διπλωμένα πίσω καθίσματα και μέχρι την οροφή.

Και η εμφάνιση σε όλα αυτά ?

Τα αυτοκίνητα της πόλης έχουν συχνά αναπτυχθεί για χρήση χρησιμότητας του αστικού αυτοκινήτου με έμφαση αποκλειστικά στην πρακτική πλευρά. Τα τελευταία χρόνια, η οπτική πτυχή έχει γίνει ένα πραγματικό κριτήριο επιλογής και μοντέλα με ιδιαίτερα επεξεργασμένο σχεδιασμό έχει εμφανιστεί. Αυτή είναι η περίπτωση των Alfa Mito, DS DS3, Fiat 500, Mini … τέλος του τέλους από την άποψη του κομψού, ορισμένα αυτοκίνητα της πόλης μειώνονται ακόμη και σε μετατρέψιμη ή ανακαλύψει εκδοχή όπως το Fiat 500C, DS3 Cabrio, Mini Cabrio … Αλλά αυτές οι εκδόσεις είναι γενικά αρκετά ακριβές: μετράνε κατά μέσο όρο 15 έως 20 % περισσότερο από ό, τι για ένα παραδοσιακό αμάξωμα.

Υψηλούς κατοίκους της πόλης, υπάρχει

Ορισμένα αυτοκίνητα της πόλης λαμβάνουν το κράτος -τον εξοπλισμό. Ότι αφορούν την ασφάλεια (πολλαπλές αερόσακοι, ESP, προειδοποίηση διασταύρωσης γραμμής, ανιχνευτής τυφλών σημείων, αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης κ.λπ.) ή άνεση (κλιματισμός Bizone, ψηφιακό μετρητή, χωρίς επαφή, συνδεσιμότητα Bluetooth κ.λπ.). Μεταξύ αυτών των μοντέλων, το πιο ακριβό στην κατηγορία, μπορούμε να αναφέρουμε το Audi A1, το DS3, το Mini ή το Opel Adam.

Ορισμένοι κατασκευαστές προσφέρουν ακόμη και υψηλές φινιρίσματα για τα παραδοσιακά μοντέλα τους. Τα υλικά και το επίπεδο εξοπλισμού αναθεωρούνται προς τα πάνω. Αυτό είναι για παράδειγμα η περίπτωση της Renault που μειώνει το clio στο αρχικό φινίρισμα του Παρισιού. Σημειώστε ότι η τιμή είναι ανάλογα και χρειάζονται τουλάχιστον 24.000 ευρώ για αυτήν την έκδοση. Να συγκριθεί με τα € 14.100 της έκδοσης Life Life Version.

Βενζίνη, ντίζελ, υβριδικό ή ηλεκτρικό ?

Diesel City Cars

Η κατανομή των κινητήρων στην κατηγορία Citadine εξελίχθηκε πρόσφατα. Αφού έδωσαν το τραγούδι των σειρήνων του ντίζελ, οι κατασκευαστές τελικά μείωσαν σημαντικά αυτόν τον κινητήρα των καταλόγων τους. Πρέπει να ειπωθεί ότι η όλο και λιγότερο επωφελής φορολογία και η προγραμματισμένη εξόρυξη των κέντρων της πόλης περιπλέκουν την τεχνολογία πληροφορικής-ακανόνιστα καθήκον. Επιπλέον, αυτός ο κινητήρας δεν είναι πολύ κατάλληλος για αποκλειστικά αστική χρήση και μπορεί να αντιμετωπίσει ανησυχίες ρύπανσης (στροβιλοσυμπιεστή, φίλτρο σωματιδίων, βαλβίδα EGR κ.λπ.), με τιμολόγιο αρκετών χιλιάδων ευρώ στο κλειδί. Ευτυχώς, για μερικά χρόνια, έχουν προσφερθεί όλο και λιγότερα μοντέλα στο ντίζελ και μόνο μερικά ευπροσάρμοστα αυτοκίνητα της πόλης, που προορίζονται να βγουν από τις πόλεις και να ταξιδεύουν περισσότερο, μπορούν ακόμα να λάβουν αυτόν τον κινητήρα.

Υβριδικοί κάτοικοι της πόλης

Οι υβριδικοί κάτοικοι της πόλης δεν είναι συνηθισμένοι, ο πιο διαδεδομένος στη Γαλλία είναι η Toyota Yaris. Αλλά αυτό δεν είναι ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό που σας επιτρέπει να οδηγείτε αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα σε όλα τα ηλεκτρικά. Για να γίνει αυτό, θα ήταν απαραίτητο να αναλάβετε ένα μεγάλο όγκο μπαταρίας, η οποία μερικές φορές δεν είναι συμβατή με τον διαθέσιμο μέρος σε ένα αυτοκίνητο της πόλης. Στα τέλη του 2020, η Renault θα πρέπει να προσφέρει μια υβριδική έκδοση του Clio, το Clio E-Tech. Με το SO -Called Self -Tentensable Hybrid Motialization και τα 140 hp, αυτό το υβρίδιο θα επιτρέψει, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, να οδηγεί σε ηλεκτρικά μέχρι το 80 % του χρόνου στην πόλη (μόνο κατά τη στιγμή των εκκινήσεων) και να μειώσει το Κατανάλωση καυσίμου έως 40 % σε σύγκριση με έναν ισοδύναμο βενζινοκινητήρα. Η Honda θα αγοράσει την Jazz ταυτόχρονα, ένα νέο μοντέλο που διατίθεται μόνο στο Hybrid.

Οι κύριες υβριδικές αστικότητες που διατίθενται στη Γαλλία το 2020

Yaris 1.5 VVT-I υβριδικό

(1) Τα στοιχεία του κατασκευαστή σύμφωνα με τον κύκλο έγκρισης WLTP.

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Παραδόξως, τα 100 % ηλεκτρικά μοντέλα δεν είναι ακόμη πολύ διαδεδομένα στο τμήμα του κέντρου της πόλης, όταν είναι στην πόλη ότι αυτή η κινητήριας ενημέρωσης παίρνει το πλήρες νόημά της. Η καλύτερη πώληση στη Γαλλία, η Renault Zoé, έφτασε μόνο στην αγορά το 2012. Οι παλαιότεροι είναι σίγουρα το Smart Electric Drive (ή το Smart Ed) που εμφανίστηκε το 2009 (μετονομάστηκε σε EQ το 2020 στην 3η γενιά του Smart) καθώς και το Triptych C-Zéro, Mitsubishi I-Miev και Peugeot του 2010 τότε Η BMW i3 διατίθεται στο εμπόριο από το 2013. Αλλά η επιλογή αυξάνεται το 2020 και θα εμφανιστούν πολλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της πόλης: η Fiat ανακοίνωσε την εμπορία μιας ηλεκτρικής έκδοσης του Fiat 500, η ​​Honda θα προσφέρει το Honda E, Mini La Cooper SE, η Opel παρουσιάζει το Cors- e, Peugeot an E-208, Renault A Twingo ZE και η ομάδα Volkswagen ένα νέο κάθισμα MII Electric, Skoda Citigoe και Volkswagen E-up Trio!

Τα κύρια αυτοκίνητα ηλεκτρικής πόλης που διατίθενται στη Γαλλία το 2020

(1) Τα στοιχεία του κατασκευαστή σύμφωνα με τον κύκλο έγκρισης WLTP.

Κάτοικοι της πόλης

Για τους βενζινοκινητήρες, είναι δυνατόν να επιλέξετε τα μοντέλα “bicarburation”. Λειτουργούν σε φυσικό αέριο (GNV, μια λύση που υπάρχει ιδιαίτερα για τα εταιρικά αυτοκίνητα, επειδή το GNV δεν έχει ακόμη προσφερθεί σε σταθμούς εξυπηρέτησης), LPG (υγροποιημένο πετρελαϊκό αέριο) ή E85. Εάν τα δύο πρώτα απαιτούν τον μετασχηματισμό του οχήματος με τη συναρμολόγηση ενός δεύτερου πλήρους κύκλου τροφοδοσίας καυσίμου (δεξαμενή, σωλήνες, μπεκ ψεκασμού κ.λπ.), το τελευταίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την απλή συναρμολόγηση ενός προσαρμογέα στο Electronic Level Management. Αυτές οι τροποποιήσεις θα κοστίζουν 1.000 έως 2.000 € ανάλογα με την πολυπλοκότητα των οχημάτων. Στη συνέχεια, θα χρειαστούν αρκετά χρόνια για να γίνει η επένδυση που θα δικαιολογηθεί ειδικά για όσους οδηγούν περισσότερο.

Σταματήστε και ξεκινήστε

Εάν έχετε τη δυνατότητα, επιλέξτε ένα μοντέλο εξοπλισμένο με το σύστημα Stop & Start, πραγματικά πανταχού παρόν στα πρόσφατα αυτοκίνητα της πόλης. Αυτή η συσκευή κόβει τον κινητήρα όταν σταματά και εξασφαλίζει αυτόματα την επανεκκίνηση του μόλις τα κιτ του οδηγού, αγγίζει το τιμόνι ή χαλαρώνει το πόδι του πεντάλ φρένου. Επιτρέπει λοιπόν μια ενδιαφέρουσα εξοικονόμηση κατανάλωσης: έως περίπου 15 %. Προσέξτε, ωστόσο, υπό ορισμένες συνθήκες, αυτό το σύστημα είναι αναποτελεσματικό, όταν η μπαταρία δεν διαθέτει επαρκές επίπεδο φορτίου ή όταν ο κινητήρας είναι κρύος για παράδειγμα. Πράγματι, η ηλεκτρονική διαχείριση έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει τη μηχανική και την εγγύηση, με όλα τα χτυπήματα, την επανεκκίνηση του κινητήρα.

Χαμηλού κόστους πόλης κάτοικος για να οδηγήσει φθηνά

Η Dacia έχει επιβάλει στο μυαλό ως ένα φτηνό αυτοκίνητο συνώνυμο. Η επιτυχία του στον τομέα της Citadine καταδεικνύει αυτό και το Sandero είναι το 5ο καλύτερο αυτοκίνητο στη Γαλλία το 2019 όλες τις κατηγορίες και είναι ακόμη και ο 4ος μεταξύ των κατοίκων της πόλης. Αλλά αν το αυτοκίνητο προσφέρεται από € 8.290, θα πρέπει να αγνοήσετε τον τεχνολογικό εξοπλισμό, το δέρμα ή ακόμα και τον κλιματισμό και να είστε ικανοποιημένοι με σκληρά πλαστικά, όχι πολύ ευχάριστα στην αφή. Και είναι το ίδιο ilk σε άλλα μοντέλα χαμηλού κόστους, που πωλούνται για λιγότερο από 12.000 €. Για παράδειγμα, στο Ford Ka+ (του οποίου το μάρκετινγκ σταμάτησε στα τέλη του 2019), λυπάμαι για μια εργονομία απόσυρσης σε σύγκριση με τον πιο σύγχρονο ανταγωνισμό λόγω πολλών κουμπιών στην κεντρική κονσόλα και στο τιμόνι (το αυτοκίνητο δεν έχει οθόνη αφής). Το Kia Picanto, των οποίων οι τιμές υπερβαίνουν τα € 11.000, δεν είναι πραγματικά καλύτερες και λυπάμαι το 2017, κατά την απελευθέρωση της 3ης γενιάς, σκληρά υλικά, τα οποία ακούγονται κοίλα και φαίνονται ευαίσθητα στις γρατζουνιές, καθώς και οι ανησυχίες της εργονομίας: χαμηλοί έλεγχοι, υπερφορτωμένο τιμόνι ..

Η κορυφή των αυτοκινήτων της πόλης

Peugeot 108, από € 10.250. Chic City Car, ένα μοντέλο ελαφρότητας, είναι ιδανικό για μικρές καθημερινές διαδρομές. Στην πόλη, καταναλώνει σχετικά λίγα (4,5 l/100 km), αλλά μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει μεγαλύτερες διαδρομές. Το εύρος αυξάνεται σε βελτίωση με την έκδοση εκδόσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν τα τελευταία τεχνολογικά αξεσουάρ, όπως η κορυφή ! και η οροφή του. Το μικρό “περισσότερο” του μοντέλου είναι η ποικιλία πιθανών συνδυασμών για την εξατομίκευση του εξωτερικού και του εσωτερικού, ποικίλων χρωμάτων και ατμόσφαιρων. Προσαρμόζεται έτσι στις επιθυμίες του ιδιοκτήτη του.[© Peugeot]

Clio αρχικό Παρίσι, Renault, από € 21.700. Αυτό είναι ένα νέο clio υψηλότερο -άκρο. Η αρχική γραμμή του Παρισιού δίνει στο διάσημο αυτοκίνητο της πόλης μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση: ξεχωρίζει χάρη σε μια ασπίδα με το Chrome Finishes. Μέσα σε κάθε φάρο, βρίσκουμε την αρχική υπογραφή του Παρισιού. Με την επιλογή σταθερής γυάλινης οροφής, η φωτεινότητα γίνεται βέλτιστη και προσθέτει στην άνεση.[© Renault]

i3, BMW, από € 27.990 (συνάγεται οικολογικά μπόνους). Οι υπερμεγέθη τροχοί του, οι τετραγωνικές του γραμμές και τα μπλε κλειδιά του δίνουν στη BMW i3 έναν μικρό αέρα 4×4 του μέλλοντος. Στο εσωτερικό, η μπαταρία ενσωματωμένη κάτω από το πάτωμα δίνει μια εντύπωση χώρου. Η καμπίνα έχει σχεδιαστεί με φυσικά ή ανακυκλωμένα υλικά και έχει όλη την πολυτέλεια στην οποία η γερμανική μάρκα έχει συνηθίσει τους πελάτες της. Το i3 παρέχει στους επιβάτες ένα άνετο και ανυψωμένο κάθισμα, ιδανικό για αστική οδήγηση. Επιπλέον, τα οφέλη του αυτοκινήτου – ως επιλογή – από ένα σύστημα επέκτασης αυτονομίας. [© BMW]

Mini Cooper, από € 17.250. Είναι αναγνωρίσιμη από το vintage σχήμα της. Το μοντέλο του τριών -έχει κάνει μια εξαίρεση στις σειρές των αυτοκινήτων της πόλης που έχουν όλα τα πενταετή απόκλιση τους. Αλλά αυτό συμβαίνει τώρα με το Mini, του οποίου ο Cooper υπάρχει επίσης σε μια εκτεταμένη έκδοση, ένα ειδικό μοντέλο που δεν αλλάζει αυτό το συναίσθημα της οδήγησης μιας κοπής Minikart για την πόλη. Διακεκριμένο και σπορ, διατηρεί την ιστορική του εικόνα μάρκας, εύχρηστη κατά βούληση, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό χειρισμό στους κύριους άξονες.[© mini]

Toyota Yaris 2, από € 13.600. Χάρη στο πολύ συμπαγές πρότυπο και την μεγάλη του ελιγμό, η Toyota Yaris γλιστρά και κερδίζει εύκολα. Φοράει στη νέα της έκδοση με πιο σημαντικές καμπύλες. Το πολύ αρχικό μπροστινό πλαίσιο εμφανίζει ένα μεγάλο στόμα εξαερισμού. Από την πλευρά οδήγησης, επωφελείται από πολύ ευχάριστη βοήθεια τιμονιού. Το μικρό αυτοκίνητο της πόλης σχεδιάστηκε για την πόλη, αλλά προσαρμόζεται επίσης στο δρόμο χάρη σε εξαιρετικούς κινητήρες. Πολύ δυναμική, η Toyota Yaris συνδυάζει την αθλητική και την άνεση στην απόλαυση των τεσσάρων επιβατών της. [© Toyota]

Dacia Sandero, από € 7.990. Υπάρχει κάτι για κάθε γεύση. Στην είσοδο, το Sandero είναι πολύ μικρό – σε πενταετή έκδοση, παραμένει ένα μεγάλο αυτοκίνητο της πόλης – και λειτουργική. Νηφάλιος, άνετος και κλασικός. Πάνω από τα μοντέλα, διευρύνεται και τείνει στο οικογενειακό όχημα, μέχρι το μεγάλο βήμα, με την εμφάνιση 4×4, αλλά εξακολουθεί να κόβεται για την πόλη. Ευρύτερη από τις αδελφές του, παίζει σε μια πιο ευρύχωρη καμπίνα και μια οδήγηση ως ευχάριστη έξω από την πόλη, που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι είναι πάνω απ ‘όλα ένα αυτοκίνητο της πόλης.[© Dancia]

Fiat Panda, από € 9.990. Πρόκειται για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης με κυβικά σχήματα, ιδανικό για αστική κυκλοφορία. Αλλά το fiat panda είναι επίσης ένα κακοήθημα αυτοκίνητο, στο οποίο είναι κρυμμένοι πολλοί αποθηκευτικοί. Το εσωτερικό είναι εκπληκτικά ευρύχωρο, τέσσερις έως πέντε επιβάτες μπορούν να ταξιδεύουν άνετα. Αυτό το μεγάλο εσωτερικό είναι επίσης εντελώς αρθρωτό. Τα πίσω καθίσματα και το μέτωπο των επιβατών μπορούν να διπλωθούν, προσφέροντας έναν πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Ιδιότητες που το καθιστούν μίνιουτ για. [© Fiat]

MII, κάθισμα, από € 9.640. Σε τρεις -Door Version, το MII το παίζει πολύ μικρή μορφή. Συμπαγές, ευέλικτο και άνετο, είναι ιδιαίτερα ιδανικό για να γλιστρήσετε και να εξασφαλίσετε πολύπλοκες ελιγμούς στο κέντρο της πόλης. Το Sober Interior, η ακαμψία των καθισμάτων προκαλεί το εσωτερικό ενός Twingo, προσαρμόσιμο στο φθόνο, στην αγορά. Από την πλευρά της διακόσμησης, μια ειδική σειρά που κωδικοποιείται από το Mango θυμάται ότι το MII απευθύνεται ιδιαίτερα σε ένα γυναικείο ακροατήριο, αναζητώντας ένα αυτοκίνητο τσέπης, εύκολο στην αποθήκευση στην πόλη.[© SEAT]

Ford Fiesta, από € 8.990. Η Ford ανακαλύπτει το Fiesta για πάνω από σαράντα χρόνια. Σήμερα, βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας, εξοπλισμένο με πολλαπλά αξεσουάρ στα τελευταία μοντέλα. Υπάρχει το σύστημα Keyfree, το οποίο ανοίγει και κλειδώνει τις πόρτες χωρίς να αφήνει το κλειδί από την τσάντα του, το χωρίς επαφή, μια κάμερα αντιστροφής ή το σύστημα Stop & Go, το οποίο κόβει τον κινητήρα σε σύντομες στάσεις (κόκκινα φώτα με παράδειγμα) για αποθήκευση καυσίμου. Η έκδοση EcoBoost ορισμένων μοντέλων ενισχύει αυτήν την πράσινη τάση, με πολύ χαμηλή κατανάλωση, για οδήγηση, η οποία είναι σχεδόν σπορ.[© Ford]

Ion, Peugeot, από € 14.990 (συνάγεται οικολογικό μπόνους). Με το μειωμένο μέγεθος του, το ιόν Peugeot εισάγεται παντού: είναι κατασκευασμένο για την πόλη. Το μικρό αυτοκίνητο της πόλης είναι απλό και διακριτικό με πολύ εκλεπτυσμένες γραμμές, αλλά το πολύ μεγάλο παρμπρίζ του δίνει επίσης μια πρωτότυπη εμφάνιση. Ένας ενσωματωμένος υπολογιστής, το απομακρυσμένο κεντρικό κλείδωμα, τα μπροστινά και τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, τα ημερήσια φώτα, οι δύο αναδιπλασιασμένοι κάτοχοι κυπέλλου και η υποδοχή 12 V: Η άνεση ολοκληρώνεται. Το ιόν Peugeot μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα και έχει ένα μικρό στήθος. Αλλά είναι επίσης αρθρωτό. Σε μερικούς χειρισμούς, τα πίσω καθίσματα μπορούν να αφαιρεθούν για να δημιουργήσουν χώρο για μεγάλο όγκο φόρτωσης. [© Peugeot]

BlueCar, Bolloré, από € 12.000 (συνάγεται οικολογικό μπόνους). Autolib ‘στο Παρίσι, Bluelly στη Λυών, BlueCub στο Μπορντό, το BlueCar διασχίζει τους δρόμους των μεγάλων πόλεων της Γαλλίας. Για την έκδοση που προορίζεται για το ευρύ κοινό, έχει ντυθεί με μπλε ναυτικό. Αυτό το μικρό αυτοκίνητο, με αυτονομία 250 χιλιομέτρων, σχεδιάστηκε για να είναι πάνω από όλα πρακτικά. Τέσσερα άτομα μπορούν να ταξιδέψουν εκεί, διαθέτουν ένα στάνταρ στο στήθος και μια οθόνη αφής με ενσωματωμένο GPS, καθώς και δείκτη μπαταρίας. Το BlueCar έχει το διπλό πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να επαναφορτίσει στα τερματικά αυτόματης autolib και να είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.[© Le Meur – Lenormand – DPPI/BlueCar]

Όλα τα νέα συμπαγή αυτοκίνητα

καινούριο αυτοκίνητο

Ένα μεγάλο μέρος των νέων αναζητήσεων αυτοκινήτων ανά ανάγκη αφορά το μέγεθος και πολλοί αγοραστές που στοχεύουν ένα μικρό αυτοκίνητο. Αυτό το συμπαγές αυτοκίνητο που έχει προσιτή τιμή αγοράς, φυσικά, αλλά πάνω απ ‘όλα μειωμένο μήκος σε σύγκριση με άλλα μοντέλα και το οποίο ονομάζεται συνήθως πόλη ή μίνι πόλεις.

Χάρη στη χαμηλή διάστασή του, ικανοποιεί τις κύριες ανάγκες κινητικότητας ενός αυτοκινητιστή στην πόλη: ιππασία χωρίς δυσκολία σε μια πυκνή και σφιχτή κυκλοφορία, καθώς και πάρκο γρήγορα σε ένα σφόνδυλο, στο δρόμο ή στο υπόγειο πάρκινγκ. Αυτή είναι η περίπτωσή σας ? Θέλετε να αγοράσετε ένα νέο, πρακτικό και αποτελεσματικό αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης σε καθημερινή βάση ? Θα έχετε μια ευρεία επιλογή.

Πράγματι, η γαλλική αγορά αυτοκινήτων είναι γεμάτη από αστικά οχήματα, τα οποία συγκεντρώνουν επίσης το μεγαλύτερο μέρος των εγγραφών νέων αυτοκινήτων. Οι γαλλικοί κατασκευαστές και οι ξένοι κατασκευαστές προσφέρουν πολλά μεγέθη, 2 μέτρα 70 έως 4 μέτρα, με 3 ή 5 πόρτες, 2 ή 4 θέσεις και κορμό 200 έως 300 λίτρων. Renault Twingo και Clio, Peugeot 108 και 208, Citroën C1 και C3 για παράδειγμα. Εάν θέλετε να δείτε μια λίστα με μικρά νέα αυτοκίνητα που διατίθενται από αντιπροσώπους και πράκτορες εγγύτητας, σε επίπεδα έκπτωσης μέχρι -44%, αυτό συμβαίνει σε αυτή τη σελίδα του Kidioui Comparator !

Νέο αυτοκίνητο για να σταθμεύσει εύκολα

νέο αυτοκίνητο για να σταθμεύσει εύκολα

Στις αστικές περιοχές, οι χώροι στάθμευσης είναι συχνά περιορισμένοι και περιορισμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί αγοραστές που ζουν στην πόλη ή κυκλοφορούν τακτικά εκεί, αναζητούν ένα νέο αυτοκίνητο για να σταθμεύουν εύκολα. Η αρχή είναι απλή: όσο χαμηλότερο είναι το μέγεθος ενός μοντέλου αυτοκινήτου, τόσο περισσότερο η ακτίνα του και η μείωση της ληστείας του μειώνουν. Ως εκ τούτου, χρειάζεται λιγότερο χώρο ή σφόνδυλο για να ληστέψει το όχημα. Επιπλέον, θα υπάρχουν περισσότερα εκμεταλλεύσιμα μέρη με συμπαγή αυτοκίνητα παρά με μεγαλύτερα οχήματα, χωρίς να φοβούνται να τρίβουν ή να καταστρέφουν το μπροστινό ή το πίσω μέρος του αμάξου.

Με άλλα λόγια, ένα μικρό νέο αυτοκίνητο που είναι εύκολο να σταθμεύσει απαιτεί λίγο χρόνο και προσπάθεια από κάθε θέση, κλασικό, σε επεισόδιο ή μάχη. Ως εκ τούτου, η χρησιμότητά του, αν πρέπει να φτιάξετε αρκετούς ελιγμούς την ημέρα, ειδικά σε στενά μέρη όπως γκαράζ στο υπόγειο. Η βασίλισσα του Domaine είναι το Smart Fortwo (2M70), αλλά υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσμα μικρών κατοίκων 4 πόλης 4 -θέσεων εύκολο να σταθμεύσουν: Fiat 500, Ford Ka+, Kia Picanto, Volkswagen, κλπ. Δεν χρειάζεται να τονίσω ενώ μπορείτε να απλοποιήσετε τη ζωή σας επιλέγοντας το σωστό μοντέλο: Από αυτή την ενότητα, συγκρίνετε μόνο το νέο αυτοκίνητο προσφέρει να σταθμεύσει εύκολα ..

Νέο αυτοκίνητο για να κυλήσει εύκολα

νέο αυτοκίνητο για να κυλήσει εύκολα

Εκτός από το να είσαι γρήγορος στο πάρκο, μπορεί επίσης να ψάχνετε για ένα νέο αυτοκίνητο για να οδηγείτε εύκολα, ιδίως στην πόλη. Είναι αλήθεια ότι ένα συμπαγές όχημα θα σας επιτρέψει να δανειστείτε οποιοδήποτε στενό χωρίς κρύο ιδρώτα και να γλιστρήσετε σε φορτωμένη κυκλοφορία χωρίς φόβο. Εάν κυκλοφορήσετε τις περισσότερες φορές σε αστικές περιοχές, αυτό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για να παραμείνετε γαλήνια πίσω από το τιμόνι. Ειδικά επειδή ένα νέο μικρό αυτοκίνητο για οδήγηση στην πόλη θα είναι συχνά ευκολότερο και εύκολο να χειριστεί από ένα υψηλότερο αυτοκίνητο και κινητήρα. Ενώ είναι τόσο αξιόπιστο και αντιδραστικό σε κάθε κόκκινη πυρκαγιά που αρχίζει λόγω του χαμηλού βάρους της.

Κάθε μοντέλο αυτοκινήτου που αναφέρεται παραπάνω καθώς και τα Dacia Sandero, Toyota Yaris, Volkswagen Polo ή Opel Corsa (4m) είναι αυτού του είδους. Αυτό σας ενδιαφέρει ως μέρος του έργου αγοράς σας ? Ξεκινήστε την αναζήτησή σας για νέα αυτοκίνητα για να οδηγήσετε εύκολα τώρα: απαριθμούμε εδώ όλες τις προσφορές μίνι-πόλης και αυτοκινήτων σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και πράκτορα κοντά σας.

Το μελλοντικό σας αυτοκίνητο πρέπει να καλύψει άλλη ανάγκη ?

 • Νέο οικογενειακό αυτοκίνητο
 • Νέο οικολογικό αυτοκίνητο
 • Τώρα-όλα-ερεθίσματα αυτοκίνητο
 • Νέο επαγγελματικό αυτοκίνητο
 • Νέο αυτοκίνητο με εξοπλισμό
 • Νέο αυτοκίνητο με χρώμα