Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας για ασφάλιστρα μετατροπής | Carizy, 2023 Μπόνους απορριμμάτων: Νέες συνθήκες – Legipermis

Break Bonus 2023: Ποσό και προϋποθέσεις

Contents

Για να δείτε ποια είναι η πιο κερδοφόρα λύση για εσάς, μπορείτε να εκτιμήσετε τη βαθμολογία online αυτοκινήτου δωρεάν στον ιστότοπο Legi που επιτρέπεται .com για να δείτε πόσο γρήγορα μπορείτε να το πουλήσετε. Αυτό θα σας εμποδίσει να χάσετε δυνητικά χρήματα.

Επωφεληθείτε μέχρι € 6000 μπόνους μετατροπής !

Το μπόνους μετατροπής σας προσφέρει την ευκαιρία να καταργήσετε ένα παλιό όχημα προς όφελος ενός πιο ενάρετου μοντέλου.

Ανακαλύψτε το ποσό της πριμοδότησης μετατροπής στο οποίο μπορείτε να είστε επιλέξιμοι σύμφωνα με το σύστημα που ορίζεται από την κυβέρνηση που ισχύει από τις 01 Ιανουαρίου 2023.

Μην περιμένετε πλέον για να το εκμεταλλευτείτε !

Ο Carizy σας συνοδεύει
να πάρω
Το μπόνους μετατροπής

1. Ανακυκλώστε το παλιό σας όχημα

Το παλιό όχημά σας ανακτάται από το σπίτι σας και μεταφέρεται σε ένα Κέντρο VHU Κράτος εγκεκριμένη ανακύκλωση 95% του βάρους του. Λαμβάνετε αποτίμηση του αυτοκινήτου σας μεταξύ 50 € και 500 €.

2. Αγοράστε ένα καθαρό όχημα

Αγοράστε ένα καθαρό όχημα που επιθεωρείται 100 σημεία ελέγχου με ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ 6 μηνών. Φροντίζουμε όλες τις διατυπώσεις και ασφαλή πληρωμή.

3. Λάβετε το μπόνους μετατροπής

Τοποθετήστε το αίτημά σας στον ιστότοπο της κυβέρνησης και λάβετε το ασφάλιστρό σας !

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να επωφεληθώ από το μπόνους μετατροπής αν είμαι πάντα συνδεδεμένος με το φορολογικό νοικοκυριό των γονέων μου ?

Ναί. Για παράδειγμα, εάν το φορολογικό νοικοκυριό των γονέων σας έχει φορολογικό εισόδημα αναφοράς λιγότερο ή ίσο Στα 22.983 ευρώ, τότε θα θεωρηθεί ως φορολογικό εισόδημα αναφοράς με μετοχή μικρότερο ή ίσο με 22.983 ευρώ.

Σε περίπτωση που το όχημα θα τεθεί με το ίδιο όνομα με αυτό που προορίζεται να αγοραστεί ?

Τα εγκεκριμένα κέντρα VHU για την καταστροφή των οχημάτων αποτελούν αντικείμενο έγκρισης που εκδίδεται από τον νομάρχιο του τμήματος. Αυτά τα κέντρα αναγνωρίζονται εύκολα από έναν αριθμό έγκρισης που πρέπει να τοποθετηθεί στην είσοδο της εγκατάστασής τους.

Ποιο είναι το πιστοποιητικό crit’air ?

Το πιστοποιητικό ποιότητας του αέρα, που ονομάζεται Crit’Air, ταξινομεί τα οχήματα σύμφωνα με τις εκπομπές ρύπων εξάτμισης. Οι ταξινομήσεις (ηλεκτρικός εγκληματίας, 1, 2, 3, 4, 5) εξαρτώνται από την ενέργεια του οχήματος (ντίζελ, βενζίνη, ηλεκτρικό, . ), και της ημερομηνίας της πρώτης εγγραφής (The Euro Standard).

Ηλεκτρικό crit’air : Ηλεκτρικό ή υδρογόνο αυτοκίνητοCrit’air 1 : Επαναφορτιζόμενη ή βενζίνη υβριδική καταχωρημένη μετά την 1η Ιανουαρίου 2011Crit’air 2 : Essence καταχωρήθηκε μεταξύ 1 Ιανουαρίου 2006 και 31 Δεκεμβρίου 2010 ή ντίζελ που καταγράφηκε πριν από την 1η Ιανουαρίου 2011Crit’air 3, 4, 5 : Δεν είναι επιλέξιμο για μπόνους μετατροπής

Μπορώ να συνδυάσω το ασφάλιστρο μετατροπής και το οικολογικό μπόνους ?

Το οικολογικό μπόνους και το μπόνους μετατροπής μπορούν να συνδυαστούν για την αγορά ενός νέου ηλεκτρικού οχήματος. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στο: https: // www.Οικολογικός-στερεικός.γούβ.fr/bonus-malus-ecologique-prime-conversion-et-bonus-velo.

Μπορώ να επωφεληθώ από το μπόνους μετατροπής και να πληρώσω την ποινή ?

Το οικολογικό μπόνους και το μπόνους μετατροπής μπορούν να συνδυαστούν για την αγορά ενός νέου ηλεκτρικού οχήματος. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στο: https: // www.Οικολογικός-στερεικός.γούβ.fr/bonus-malus-ecologique-prime-conversion-et-bonus-velo.

Πώς να ελέγξετε ότι το κέντρο VHU στο οποίο θα ανακυκλώσω το όχημά μου είναι εξουσιοδοτημένο από το κράτος ?

Οχι. Το ασφάλιστρο μετατροπής ισχύει για οχήματα των οποίων το ποσοστό εκπομπής CO2 είναι μικρότερο ή ίσο με 137g/km. Η ποινή επηρεάζει τα οχήματα που εκπέμπουν τουλάχιστον 137 γραμμάρια CO2/km.

Break Bonus 2023: Ποσό και προϋποθέσεις

νομοθεσία κώδικα αυτοκινητοδρόμων

τελευταία νέα : Τροποποιήσεις των ποσών στις 01/01/2023

Οι συνθήκες εξελίσσονται από 01/01/2023

 • Το Premium Premium διαγράφεται για νοικοκυριά με RFR/μερίδιο μεγαλύτερη από € 22.983
 • Τα επαναφορτιζόμενα υβρίδια δεν είναι πλέον επιλέξιμα για το Premium Premium
 • Τα οχήματα ντίζελ αποκλείονται πάντα από τη συσκευή (για να αγοράσει το αυτοκίνητο)
 • Το ασφάλιστρο των € 6.000 για την αγορά ηλεκτρικού ή υδρογόνου προορίζεται για πολύ μέτρια νοικοκυριά με RFR/μετοχή μικρότερη ή ίση με € 6,58 ή νοικοκυριά με RFR/μετοχή μικρότερο ή ίσο με € 14.089 αλλά ποια είναι μεγάλοι κύλινδροι (+30 χιλιόμετρα από το χώρο εργασίας ή περισσότερα από 12.000 χλμ./έτος)
 • Για αυτούς τους ίδιους ανθρώπους, α Ασφάλιστρο € 4000 σχεδιάζεται για την αγορά ενός βενζινοκινητήρα με αυτοκόλλητο Crit’Air 1, είτε νέο είτε χρησιμοποιημένο
 • Για τα νοικοκυριά με RFR/μέρος μικρότερο ή ίσο με € 14.089 χωρίς να είναι μεγάλος κύλινδρος, παρέχεται ένα μπόνους 2,500 € για ηλεκτρικά και υδρογόνου και € 1.500 για οχήματα βενζίνης 1 νέος ή χρησιμοποιημένος
 • Για τα νοικοκυριά με RFR/μέρος μεγαλύτερο από 14.089 € και λιγότερο από ή ίσο με 22.983 € Souahting αγοράζουν ένα ηλεκτρικό ή υδρογόνο, το ποσό είναι € 2.500
 • Το μέγιστο κόστος απόκτησης είναι 47.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του φόρου για ένα ηλεκτρικό ή υδρογόνο. Παραμένει σε 50.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του φόρου για μια βενζίνη Crit’Air 1
 • Ένα φυσικό άτομο μπορεί να επωφεληθεί μόνο από το ασφάλιστρο μία φορά
 • Οι συνθήκες που αφορούν το όχημα που πρόκειται να διαλυθούν δεν τροποποιούνται

Για τα οχήματα που παραγγέλθηκαν πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2022, η περίοδος τιμολόγησης θα είναι δυνατή μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023 με τον υπολογισμό των παλαιών συνθηκών του μπόνους στο Casse του 2022.

Μια αλλαγή στα κατώτατα όρια CO2 από τις 01/01/2023

 • Για νέο όχημα ή καταχωρημένο για λιγότερο από 6 μήνες: είναι το μέγιστο ποσοστό εκπομπών CO2 12Z g/km CO2 στο πρότυπο WLTP
 • Για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο: Το μέγιστο ποσοστό εκπομπής CO2 είναι 132 g/km CO2 στο πρότυπο WLTP

Ένα υψηλότερο μπόνους για τα οχήματα φωτός (VUL)

Τα φορτηγά κλάσης 1, 2 και 3 έχουν υψηλότερο μπόνους απορριμμάτων από τις 26 Ιουλίου 2021 ανεξάρτητα από την τιμή της χρησιμότητας (πηγή: διάταγμα N ° 2021-977 της 23ης Ιουλίου 2021).

 • Κατηγορία 1 φορτηγό με βάρος μικρότερο από 1305 kg: € 5.000;
 • Κατηγορία 2 van με βάρος μεταξύ 1305 kg και 1760 kg: € 7.000
 • Κατηγορία 3 van με βάρος μεγαλύτερο από 1760 kg: € 9.000;

Ελάχιστη περίοδος μεταπώλησης σε 12 μήνες

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι καταχρήσεις που σχετίζονται με τη μεταπώληση ηλεκτρικών οχημάτων, η κυβέρνηση έχει θέσει μια νέα ελάχιστη περίοδο σε διάταγμα σε διάταγμα σε διάταγμα (σε σύγκριση με 6 μήνες πριν) για να μεταπωλήσει το αυτοκίνητό της αφού επωφελείται από το ασφάλιστρο Casse (διάταγμα (διάταγμα N ° 2022-669 της 26ης Απριλίου 2022). Η περίοδος αυτή τέθηκε σε ισχύ στις 27 Απριλίου 2022.

Ενημερώνουμε αυτήν τη σελίδα σύμφωνα με τις κανονιστικές εξελίξεις στο Legi επιτρέπονται .com . Εάν δεν δικαιούστε το ασφάλιστρο, Προσφέρουμε επίσης ένα εργαλείο για εκτίμηση δωρεάν, έχετε μια προσφορά ανάκτησης και πωλήστε το αυτοκίνητό σας.

Δεν είναι επιλέξιμο για το ασφάλιστρο ?

Εάν δεν δικαιούστε το μπόνους θραύσης (το όχημα πολύ πρόσφατο ή λόγω του εισοδήματός σας).

Μπορείτε να κάνετε μια δωρεάν εκτίμηση σε 1 λεπτό της αξίας του αυτοκινήτου σας.

Κόκκινο λευκό μπλε σημαία Γαλλία

Αξιόπιστο, γρήγορο, δωρεάν

Αυτοκίνητο 1 αυτοκίνητο 2

εταίρος

Υπηρεσία που παρέχεται από

Συνθήκες της πριμοδότησης μετατροπής το 2023

Δεν είναι επιλέξιμο για το ασφάλιστρο ?

Εάν δεν δικαιούστε το μπόνους θραύσης (το όχημα πολύ πρόσφατο ή λόγω του εισοδήματός σας).

Μπορείτε να κάνετε μια δωρεάν εκτίμηση σε 1 λεπτό της αξίας του αυτοκινήτου σας.

Κόκκινο λευκό μπλε σημαία Γαλλία

Αξιόπιστο, γρήγορο, δωρεάν

Αυτοκίνητο 1 αυτοκίνητο 2

εταίρος

Υπηρεσία που παρέχεται από

Πως δουλεύει ?

Από το 2018, α Νέο μπόνους απορριμμάτων τέθηκε σε ισχύ με το όνομα του μπόνους μετατροπής. Αυτή η βοήθεια για την επανάληψη του κράτους αφορά βενζίνη, ηλεκτρικά ή υδρογόνια αυτοκίνητα για την αγορά ενός νέου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ενάντια στο σπάσιμο ενός παλιού ρυπογονικού αυτοκινήτου σε ένα κέντρο VHU (όχημα έξω από τη χρήση). Για παράδειγμα, αυτό το μπόνους αποκατάστασης καθιστά δυνατή τη μετάδοση ιδίως από ένα παλιό ντίζελ για μια ουσία ή ένα ηλεκτρικό.

Προερχόμενος από τον νόμο περί μεταβατικής ενέργειας, το Breakage Prime στοχεύει να βοηθήσει τα νοικοκυριά να αντικαταστήσουν ένα παλιό όχημα που ρυπαίνει με ένα πιο πρόσφατο αυτοκίνητο με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και λεπτών σωματιδίων.

Τυπικό μπόνους του 2023

Όροι από την 1η Ιανουαρίου 2023

Σε αντάλλαγμα για την ανάκτηση θραύσης ενός παλιού αυτοκινήτου (συμπεριλαμβανομένου του Crit’air 3), μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο εντός του ορίου των € 47.000, συμπεριλαμβανομένου του φόρου (συμπεριλαμβανομένου του πιθανού κόστους ενοικίασης της μπαταρίας) για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και € 50.000 συμπεριλαμβανομένου του φόρου για ένα θερμικό αυτοκίνητο με αυτοκόλλητο Crit’air 1. Θα επωφεληθείτε από Πρωταρχικά ποσά ΕΠΟΜΕΝΟ:

Για την αγορά ενός βενζίνου Crit’air 1 νέο ή χρησιμοποιημένο

Για μια βενζίνη Crit’Air 1 με ποσοστό εκπομπής CO2 μέγιστου 132g/km (WLTP) σε ορισμένες περιπτώσεις ή μέγιστο 122g/km σε νέα (WLTP), το ποσό του μπόνους στο CASSE είναι:

 • 4000 € Περιορίζεται στο 80% της τιμής του οχήματος για τα πιο μέτρια νοικοκυριά (έσοδα από φόρους αναφοράς ανά μετοχή ≤ € 6.358 ανά μετοχή) και εκείνους που διαθέτουν RFR/μετοχή ≤ 14089 € υποχρεωμένα σε μακρά επαγγελματικά ταξίδια (ζουν τουλάχιστον 30 χιλιόμετρα του χώρου εργασίας ή κάνοντας 12.000 χιλιόμετρα ετησίως για να πάτε στη δουλειά με ένα προσωπικό όχημα) ·
 • 1500 € Για νοικοκυριά με RFR/μέρος ≤ 14089 €.
 • 0 € για τους άλλους.

Η μέγιστη τιμή του θερμικού αυτοκινήτου δεν μπορεί να υπερβεί τα € 50.000 συμπεριλαμβανομένου του φόρου.

Για την αγορά καυσίμου ή ντίζελ αυτοκινήτων Crit’air 2

Τα οχήματα βενζίνης ή ντίζελ με αυτοκόλλητο Crit’air 2 δεν είναι πλέον επιλέξιμα για το μπόνους μηδέν είτε νέο είτε χρησιμοποιούνται από την 1η Ιουλίου 2021.

Για την αγορά ενός νέου ή μεταχειρισμένου ή υδρογόνου ηλεκτρικού οχήματος

Με ρυθμό εκπομπής CO2 ≤ 20g/km, το Premium Premium είναι:

 • 6000 € Περιορίζεται στο 80% της τιμής του οχήματος για τα πιο μέτρια νοικοκυριά (έσοδα από φόρους αναφοράς ανά μετοχή ≤ € 6.358 ανά μετοχή) και εκείνους που διαθέτουν RFR/μετοχή ≤ 14089 € υποχρεωμένα σε μακρά επαγγελματικά ταξίδια (ζουν τουλάχιστον 30 χιλιόμετρα του χώρου εργασίας ή κάνοντας 12.000 χιλιόμετρα ετησίως για να πάτε στη δουλειά με ένα προσωπικό όχημα) ·
 • 2500 € Για τα νοικοκυριά με RFR/μέρος ≤ 22983 €;
 • 2500 € νομικά άτομα (εταιρείες) ·
 • 0 € Για νοικοκυριά με RFR/μέρος μεγαλύτερο από € 22.983

Η τιμή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου δεν θα είναι σε θέση να υπερβαίνει τα € 47.000, συμπεριλαμβανομένου του φόρου από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Για την αγορά ενός επαναφορτιζόμενου υβριδικού αυτοκινήτου

Τα υβριδικά οχήματα που μπορούν να φορτωθούν δεν είναι πλέον επιλέξιμα για ασφάλιστρα γρατσουνιών από την 01/01/2023.

Για την αγορά μιας νέας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας (2-wheeled motorized)

Αυτό το μπόνους αφορά τα δύο οχήματα, τα τρία τροχόσπιτα και τα νέα ηλεκτρικά τετράκυκλα με τα ακόλουθα ποσά:

 • 1100 € Για τα νοικοκυριά με RFR/μέρος ≤ 14089 €;
 • 100 € Για όλους τους άλλους με RFR/μέρος ≤ € 22983
 • 100 € για νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις)

Μπόνους διακοπής, μπόνους μετατροπής

Έθεσε μπόνους απορριμμάτων

Δεν είναι επιλέξιμο για το ασφάλιστρο ?

Εάν δεν δικαιούστε το μπόνους θραύσης (το όχημα πολύ πρόσφατο ή λόγω του εισοδήματός σας).

Μπορείτε να κάνετε μια δωρεάν εκτίμηση σε 1 λεπτό της αξίας του αυτοκινήτου σας.

Κόκκινο λευκό μπλε σημαία Γαλλία

Αξιόπιστο, γρήγορο, δωρεάν

Αυτοκίνητο 1 αυτοκίνητο 2

εταίρος

Υπηρεσία που παρέχεται από

Είμαι επιλέξιμος με το εισόδημά μου ?

Τι έτος πρέπει να ληφθεί υπόψη για τα φορολογικά έσοδα ?

Είμαι επιλέξιμος για το ασφάλιστρο σύμφωνα με τη φορολογική μου κατάσταση ? Με τη φορολογική σας ειδοποίηση από το προηγούμενο έτος (έγγραφο που πρόκειται να προβλεφθεί για το αρχείο), γράφεται το ποσό των φορολογικών εσόδων αναφοράς σας. Έτσι, για την αγορά ενός οχήματος το έτος n (για παράδειγμα το 2023), λαμβάνεται υπόψη η φορολογική ανακοίνωση του έτους Ν-1 (επομένως 2022), είναι επομένως το εισόδημα του έτους Ν-2 (επομένως 2021 in το παράδειγμα) που λαμβάνονται υπόψη.

Τα έσοδα από το φόρο αναφοράς κατά μετοχές μικρότερο ή ίσο με € 14089

Εδώ είναι οι συνθήκες εισοδήματος για το 2023 για να αντιστοιχούν σε φορολογικό εισόδημα αναφοράς ανά μετοχή 14089 ευρώ:

Φορολογικά μερίδια (ες) Εισόδημα φόρου αναφοράς ορίων Παράδειγμα
1 14089 € Ενιαίος, συνεργάτης, διαζευγμένος, χήρος χωρίς εξαρτημένο παιδί
1.25 17611.25 € Μονό ή διαζευγμένο με εναλλασσόμενο παιδί
1.5 21133.5 € Μονό ή διαζευγμένο με ένα εξαρτημένο παιδί
1.75 24.655,75 €
2 28178 € Παντρεμένο ή ζευγάρι PACS
2.25 31700.25 €
2.5 35222.5 € Ζευγάρι με παιδί (ίδιο φορολογικό νοικοκυριό)
2.75 € 3,8744,75
3 42.267 € Ζευγάρι με δύο παιδιά (ίδιο φορολογικό νοικοκυριό)
½ πρόσθετη μετοχή 7044.5 €
¼ Πρόσθετη μετοχή 3522,25 €

Τα έσοδα από το φόρο αναφοράς κατά μετοχές μικρότερο ή ίσο με € 22.983

Εδώ είναι οι συνθήκες εισοδήματος για το 2023 για να αντιστοιχούν σε φορολογικό εισόδημα αναφοράς ανά μετοχή 22.983 ευρώ:

Φορολογικά μερίδια (ες) Εισόδημα φόρου αναφοράς ορίων Παράδειγμα
1 22983 € Ενιαίος, συνεργάτης, διαζευγμένος, χήρος χωρίς εξαρτημένο παιδί
1.25 28728.75 € Μονό ή διαζευγμένο με εναλλασσόμενο παιδί
1.5 34474.5 € Μονό ή διαζευγμένο με ένα εξαρτημένο παιδί
1.75 40220.25 €
2 4.5966 € Παντρεμένο ή ζευγάρι PACS
2.25 5,1711,75 €
2.5 € 67457.5 Ζευγάρι με παιδί (ίδιο φορολογικό νοικοκυριό)
2.75 6.3203,25 €
3 68.949 € Ζευγάρι με δύο παιδιά (ίδιο φορολογικό νοικοκυριό)
½ πρόσθετη μετοχή 11491.5 €
¼ Πρόσθετη μετοχή 5745,75 €

Τα έσοδα από το φόρο αναφοράς ανά μετοχή μικρότερο ή ίσο με € 6358

Εδώ είναι το μέγιστο φορολογικό εισόδημα, ανάλογα με τον αριθμό των μετοχών σας για να έχετε ένα RFR/μετοχή μικρότερο ή ίσο με € 6358 για το 2023.

Φορολογικά μερίδια (ες) Εισόδημα φόρου αναφοράς ορίων Παράδειγμα
1 6358 € Ενιαίος, συνεργάτης, διαζευγμένος, χήρος χωρίς εξαρτημένο παιδί
1.25 7947.5 € Μονό ή διαζευγμένο με εναλλασσόμενο παιδί
1.5 9537 € Μονό ή διαζευγμένο με ένα εξαρτημένο παιδί
1.75 11126.5 €
2 12716 € Παντρεμένο ή ζευγάρι PACS
2.25 14305.5 €
2.5 15895 € Ζευγάρι με παιδί (ίδιο φορολογικό νοικοκυριό)
2.75 17484.5 €
3 19074 € Ζευγάρι με δύο παιδιά (ίδιο φορολογικό νοικοκυριό)
½ πρόσθετη μετοχή 3179 €
¼ Πρόσθετη μετοχή 1589.5 €

Παράδειγμα: Είμαι σε ένα ζευγάρι με εξαρτημένο παιδί, έχω 2,5 μετοχές και το εισόδημα αναφοράς του σπιτιού μου είναι 15.000 €. Μπορώ να προσποιηθώ στο μπόνους θραύσης διπλής κατάστασης επειδή το εισόδημα φόρου αναφοράς RFR είναι μικρότερο από 15895 €.

Συνθήκες του μπόνους Casse

Το μπόνους απορριμμάτων υπόκειται σε συγκεκριμένοι όροι στο όχημα που πρέπει να τοποθετηθεί αφενός και το όχημα που θα αποκτηθεί από την άλλη πλευρά.

Συνθήκες για το όχημα να φτιάχνονται

Αυτή η ενίσχυση που σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Οικολογίας αφορά κυρίως την ανάκαμψη των αυτοκινήτων άνω των 10 ετών στη χαμηλή υπολειμματική ακτή αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πρώτη ημερομηνία εγγραφής οχημάτων που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Τα οχήματα Crit’air 3 λαμβάνονται υπόψη. Επομένως, οι συνθήκες ανάκτησης είναι:

Δεν είναι επιλέξιμο για το ασφάλιστρο ?

Εάν δεν δικαιούστε το μπόνους θραύσης (το όχημα πολύ πρόσφατο ή λόγω του εισοδήματός σας).

Μπορείτε να κάνετε μια δωρεάν εκτίμηση σε 1 λεπτό της αξίας του αυτοκινήτου σας.

Κόκκινο λευκό μπλε σημαία Γαλλία

Αξιόπιστο, γρήγορο, δωρεάν

Αυτοκίνητο 1 αυτοκίνητο 2

εταίρος

Υπηρεσία που παρέχεται από

Άλλες πρόσθετες προϋποθέσεις για την καταστροφή του οχήματος:

 • Πρέπει να έχει αποκτηθεί από εσάς για τουλάχιστον ένα έτος σε σύγκριση με την ημερομηνία τιμολόγησης του νέου οχήματος,
 • Πρέπει να είναι ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο (VP) ή ένα φορτηγό (CTTE),
 • Πρέπει να καταχωρηθεί στη Γαλλία,
 • Δεν πρέπει να είναι κατεστραμμένο όχημα (όταν η ποσότητα των επισκευών είναι μεγαλύτερη από την τιμή του οχήματος),
 • Πρέπει να διαλυθεί σε ένα εγκεκριμένο κέντρο “εκτός χρήσης” VHU ή σε μια εγκατάσταση οχημάτων από την ανακάλυψη και αποσυναρμολόγηση των οχημάτων εντός 3 μηνών ή των 6 μηνών μετά την ημερομηνία τιμολόγησης του νέου οχήματος,
 • Πρέπει να έχει αυτόματη ασφάλιση κατά την ημερομηνία παράδοσης του για καταστροφή ή κατά την ημερομηνία τιμολόγησης του νέου οχήματος.
 • Μάιος 2019: Όσον αφορά τα ονόματα των πιστοποιητικών εγγραφής, η κυβέρνηση ζήτησε από τον οργανισμό που ασχολείται με τα αρχεία (ASP) να αποδεχθεί τα αρχεία με διαφορετικά ονόματα στις γκρίζες κάρτες του παλιού οχήματος που θα καταστραφεί και το νέο όχημα για παντρεμένο και Τα ζευγάρια PAC που υπόκεινται στην παροχή απόδειξης όπως το οικογενειακό φυλλάδιο.

Όροι για το όχημα για αγορά ή ενοικίαση

Το μπόνους μετατροπής αφορά οποιοδήποτε όχημα νέο ή χρησιμοποιημένο Λαμβάνοντας μέγιστο 132g CO2/km για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σύμφωνα με την κλίμακα WLTP ή 122g/km σε κλίμακα WLTP για ένα νέο αυτοκίνητο ή που έχει εγγραφεί για λιγότερο από 6 μήνες.

 • Ενα όχημα ουσία Crit’air 1 αυτοκόλλητο του οποίου η ημερομηνία εγγραφής είναι Μετά την 1η Ιανουαρίου 2011 Για τα νοικοκυριά με RFR/μέρος ≤ 14089 € (με τις συνθήκες εκπομπής CO2 που αναφέρονται παραπάνω)
 • Ενα όχημα 100% ηλεκτρικό ή υδρογόνο Vignette Crit’air 0 που εκπέμπει μικρότερη από 20 γραμμάρια CO2 ανά χλμ για τα νοικοκυριά με RFR/μετοχή μικρότερη ή ίση με € 22983 ή για νομικά πρόσωπα (εταιρεία)
 • ΕΝΑ 2 τροχοί, 3 μηχανοκίνητα και νέα ηλεκτρικά τετράγωνα crit’air 0 για νοικοκυριά με RFR/μετοχή μικρότερη ή ίση με € 22983 ή για ένα νομικό πρόσωπο (εταιρεία)
 • ΕΝΑ Ηλεκτρικό όχημα (ηλεκτρικό van) Vignette Crit’air 0 για νοικοκυριά με RFR/μέρος μικρότερο ή ίσο με € 22.983 ή για νομικό πρόσωπο (εταιρεία)

Άλλες πρόσθετες προϋποθέσεις για να αγοράσει το νέο όχημα:

 • Ένα μέγιστο μπόνους απορριμμάτων ανά φυσικό άτομο από την 1η Ιανουαρίου 2023
 • Το όχημα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο στη Γαλλία με τελικό αριθμό,
 • Στην περίπτωση ενοικίασης με επιλογή αγοράς (LOA), η διάρκεια της σύμβασης πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 χρόνια,
 • Για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά: το όχημα δεν πρέπει να πωλείται εντός 12 μηνών ή πριν οδηγήσει τουλάχιστον 6000 χιλιόμετρα,
 • Για 2 τροχούς, 3 τροχούς ή τετράκλι,
 • Δεν πρέπει να είναι κατεστραμμένο όχημα (όταν η ποσότητα των επισκευών είναι μεγαλύτερη από την τιμή του οχήματος),

Μπορούμε να αγγίξουμε το ασφάλιστρο χωρίς να αγοράσουμε όχημα ?

Όχι, η απόκτηση μπόνους απορριμμάτων χωρίς επαναγορά οχήματος είναι αδύνατη.

Εάν δεν δικαιούστε το ασφάλιστρο, Προσφέρουμε επίσης ένα δωρεάν και άμεσο εργαλείο για την εκτίμηση της βαθμολόγησης του αυτοκινήτου του.

Σημασία των βινιέτας Crit’air

Κρούτης

Είναι σωρευτικό με το οικολογικό μπόνους ?

Ναί, Το Premium Premium μπορεί να συνδυαστεί με το οικολογικό μπόνους μόνο για την αγορά ενός νέου ηλεκτρικού οχήματος (ή ενοικίαση τουλάχιστον 2 ετών).

Το 2023, αν προσθέσουμε το μπόνους στη θραύση των € 6.000 (για την απόκτηση ηλεκτρικού οχήματος) με το οικολογικό πλεονέκτημα του μέγιστου € 7.000 (νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο), αυτό, αυτό Συνολική βοήθεια € 13.000.

Πώς να επωφεληθείτε από το Premium Premium ?

Είναι δυνατόν να κάνετε το αίτημά σας στο διαδίκτυο ή μέσω ταχυδρομείου από την κυβέρνηση Teleservice διαθέσιμη στο Διαδίκτυο σε αυτή τη σελίδα.

Για να ακολουθήσετε την πρόοδο του αρχείου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την άμεση επαφή, δηλαδή τον Οργανισμό Υπηρεσίας και Πληρωμών (ASP) που επικυρώνει όλα τα αρχεία Prime Prime Application. Θα βρείτε τον οργανισμό που εξαρτάται από τον ιστότοπο ASP.

Εκτιμήστε το αυτοκίνητό σας για σύγκριση

Για να δείτε ποια είναι η πιο κερδοφόρα λύση για εσάς, μπορείτε να εκτιμήσετε τη βαθμολογία online αυτοκινήτου δωρεάν στον ιστότοπο Legi που επιτρέπεται .com για να δείτε πόσο γρήγορα μπορείτε να το πουλήσετε. Αυτό θα σας εμποδίσει να χάσετε δυνητικά χρήματα.

Δεν είναι επιλέξιμο για το ασφάλιστρο ?

Εάν δεν δικαιούστε το μπόνους θραύσης (το όχημα πολύ πρόσφατο ή λόγω του εισοδήματός σας).

Μπορείτε να κάνετε μια δωρεάν εκτίμηση σε 1 λεπτό της αξίας του αυτοκινήτου σας.

Κόκκινο λευκό μπλε σημαία Γαλλία

Αξιόπιστο, γρήγορο, δωρεάν

Αυτοκίνητο 1 αυτοκίνητο 2

εταίρος

Υπηρεσία που παρέχεται από

 • Βρείτε μια επιτρεπόμενη πρακτική άσκηση
 • Συχνές ερωτήσεις – πρακτική άσκηση
 • Ασφαλής πληρωμή πρακτικής άσκησης
 • Νομική ειδοποίηση
 • Επικοινωνία