Canva, PowerPoint: Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία για να δημιουργήσετε τις δικές σας δημιουργίες?, PowerPoint και Canva, Εργαλεία για μια επιτυχημένη παρουσίαση

PowerPoint Canva

Θα θέλατε να βελτιώσετε τα κοινωνικά σας δίκτυα με ελκυστικά γραφικά, αλλά έχετε λίγες ή μικρές δεξιότητες γραφικών ? Ανεξάρτητα από το Canva, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε όσο θέλετε, και αυτό σε λίγα μόνο κλικ.

Canva, PowerPoint: Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία για να δημιουργήσετε τις δικές σας δημιουργίες ?

Canva και PowerPoint, εργαλεία για τη δημιουργία οπτικών και παρουσιάσεων σε μερικά μόνο κλικ.

Canva και PowerPoint, εργαλεία για τη δημιουργία οπτικών και παρουσιάσεων σε μερικά μόνο κλικ.

Orange Pro Editor

Canva, PowerPoint: Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία για να δημιουργήσετε τις δικές σας δημιουργίες;

Σε έναν κόσμο όπου μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, είναι απαραίτητο να είναι σε θέση να δημιουργήσετε γρήγορα γραφικά για να επικοινωνήσετε με τα ψηφιακά σας κανάλια (ιστότοπος, κοινωνικά δίκτυα), αλλά και να παρουσιάσετε αποτελεσματικά τα έργα σας ή/και τη δραστηριότητά σας. Το Canva και το PowerPoint είναι εκεί για αυτό.

Canva, για να δημιουργήσετε εύκολα (και δωρεάν) ποιοτικά γραφικά

Θα θέλατε να βελτιώσετε τα κοινωνικά σας δίκτυα με ελκυστικά γραφικά, αλλά έχετε λίγες ή μικρές δεξιότητες γραφικών ? Ανεξάρτητα από το Canva, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε όσο θέλετε, και αυτό σε λίγα μόνο κλικ.

Συγκεκριμένα, αφού δημιούργησε έναν λογαριασμό (για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο ” κανω ΕΓΓΡΑΦΗ “Δεξιά προς τα δεξιά στην οθόνη σας), το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εξερευνήσετε το διαθέσιμο περιεχόμενο πριν τα αλλάξετε με τη θέλησή σας.

Πρώτα απ ‘όλα, κάντε κλικ στο κουμπί ” Δημιουργήστε ένα σχέδιο »». Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει (λογότυπο, αφίσα, δημοσίευση Instagram, φυλλάδιο, συναρμολόγηση φωτογραφιών κ.λπ.) Στη συνέχεια, αφού εντοπίσατε το μοντέλο που σας ταιριάζει, σύρετε το στο χώρο εργασίας. Στη συνέχεια, τροποποιήστε ή προσθέστε κείμενα ή εικόνες όπως θεωρείτε κατάλληλο.

Μόλις τελειώσει το οπτικό σας, μπορείτε να το μοιραστείτε ή να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ στα κουμπιά στο επάνω μέρος της σελίδας. Το αρχείο σας θα είναι από προεπιλογή σε μορφή PDF, ιδανικό για κοινή χρήση στο διαδίκτυο.

PowerPoint, για να δημιουργήσετε εύκολα δυναμικές παρουσιάσεις

Θέλετε να παρουσιάσετε τα νέα σας προϊόντα σε έναν διανομέα ? Θέλετε να εξηγήσετε το νέο σας έργο στους οικονομικούς σας συνεργάτες ή να αναφέρετε λεπτομερώς τους υπαλλήλους σας ένα καινοτόμο σχέδιο δράσης μάρκετινγκ ? Το PowerPoint, το οποίο είναι μέρος της σουίτας γραφείου της Microsoft Office, μπορεί να σας βοηθήσει.

Αυτό το λογισμικό καθιστά δυνατή την πραγματοποίηση παρουσιάσεων με τη μορφή διαφανειών. Είναι δυνατόν να ενσωματωθούν κείμενα, εικόνες, κινούμενα σχέδια, πίνακες ή ακόμα και γραφικά. Η αρχή: Μετακίνηση των διαφανειών κατά τη διάρκεια του γηπέδου σας.

Και εκεί ξανά, δεν χρειάζεται να είναι ειδικός στον τομέα της πληροφορικής για να κάνετε αποτελεσματικές παρουσιάσεις. Εάν είναι αδύνατο να περιγράψετε όλες τις δυνατότητες που προσφέρονται από το λογισμικό σε μερικές γραμμές, γνωρίζετε ότι για να προσθέσετε μια νέα διαφάνεια, απλά κάντε κλικ στην καρτέλα ” Νέα διαφάνεια »Στη συνέχεια, κάντε την επιλογή σας από τα προτεινόμενα μοντέλα.

Στη συνέχεια, εξαρτάται από εσάς να δείτε τι θέλετε να ενσωματώσετε: ένα απλό κείμενο, ένα τραπέζι, ένα γραφικό, μια εικόνα, ένα βίντεο κ.λπ. Για να το κάνετε αυτό, δύο επιλογές: είτε κάντε κλικ στο ” Εισαγωγή “Και επιλέξτε τι είδους ένθετο στοιχείου, απλώς σύρετε μια εικόνα ή βίντεο από τον υπολογιστή σας στο PowerPoint για να το συμπεριλάβετε στην παρουσίασή σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να μειώσετε ή να μεγεθύνετε το μέγεθος των στοιχείων, να αλλάξετε τη σειρά των διαφανειών ή να επιλέξετε ένα γραφικό θέμα για να βελτιώσετε την απόδοση της διαφάνειας σας (κάντε κλικ στην καρτέλα ” Δημιουργία »Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα θέμα από τη λίστα).

Όσον αφορά την αλλαγή της διαφάνειας, κάντε κλικ στο ” Μεταβάσεις Και επιλέξτε μια μετάβαση (ξεδιπλώνοντας, λιωμένη εμφάνιση, μετατράπηκε σε αποτέλεσμα σελίδας κ.λπ.) στη λίστα.

Μόλις ολοκληρωθεί η παρουσίασή σας, αποθηκεύστε την. Για να το ξεκινήσετε, κάντε κλικ στην καρτέλα ” Παρουσίαση ” Επειτα ” Από την αρχή »». Χρησιμοποιήστε τα υψηλά και χαμηλά βέλη για να μετακινηθείτε στις διαφάνειες και πατήστε “Escape” για να φύγετε.

Θα δείτε: Με λίγη πρακτική, θα καταφέρετε γρήγορα να δημιουργήσετε ποιοτικές παρουσιάσεις.

Απρόσκοπτος

banner_2023.png

PowerPoint και Canva, Εργαλεία για μια επιτυχημένη παρουσίαση

02.05.2023 | Μέθοδοι εργασίας | Gaëlle Dubath

Unine_blog-canva.png

Παρουσιάσεις, όλοι προετοιμάζουμε για αυτούς κατά τη διάρκεια των σπουδών μας. Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία παρουσίασης όπως το Canva και το PowerPoint επαρκώς ? Προτείνουμε κάποιες πρακτικές συμβουλές για τον καλύτερο έλεγχο αυτών των εργαλείων.

Σημείωμα ισχύος

Έχετε χρησιμοποιήσει σίγουρα το PowerPoint για να κάνετε μια παρουσίαση. Ας ρίξουμε μια ματιά στις διαφορετικές δυνατότητες που προσφέρει αυτό το εργαλείο.

Για να ξεκινήσετε, αν επιλέξετε ένα μοντέλο για την παρουσίασή σας, βελτιώστε την έρευνά σας με λέξεις -κλειδιά για να βρείτε πρωτότυπα μοντέλα.

1-DS.png

Εάν επιλέξετε να ξεκινήσετε από μια νέα παρουσίαση, εδώ είναι ένας οδηγός των κύριων χαρακτηριστικών που πρέπει να γνωρίζετε:

2-DS.png

3-DS.png

4-DS.png

5-DS.png

6-DS.png

7-DS.png

8-DS.png

Μπορώ να πάω

Το Canva είναι μια εναλλακτική λύση για την παραδοσιακή παρουσίαση του PowerPoint. Αυτό το εργαλείο καθιστά δυνατή την πραγματοποίηση παρουσιάσεων αλλά και ενός γ.V. ή τη διάταξη των εγγράφων για παράδειγμα.

  1. Για να ξεκινήσετε, δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Canva. Στις ρυθμίσεις (ο τροχός στο επάνω δεξιά), υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της γλώσσας του Canva στα γαλλικά.
  2. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία της παρουσίασης επιλέγοντας “Δημιουργία σχεδίου” και εισάγοντας μια λέξη -κλειδί (για παράδειγμα “προφορική παρουσίαση”).
  3. Στα αριστερά της οθόνης εμφανίζεται μια λειτουργική γραμμή που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε την παρουσίασή σας. Εδώ είναι μια περιγραφή:

9-DS.png

  1. Μόλις ολοκληρωθεί η παρουσίαση, μπορείτε είτε να το προβάλλετε απευθείας στην οθόνη κάνοντας κλικ στο “Present” είτε πατήστε “Λήψη” και επιλέξτε τη μορφή εξαγωγής (συνιστάται το πρότυπο PDF). Με αυτήν την τελευταία επιλογή, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις σελίδες που θέλετε να κατεβάσετε ή όχι.

Πρακτικές συμβουλές σχετικά με τη χρήση αυτού του εργαλείου

  • Η παρουσίαση μπορεί να μοιραστεί με άλλους χρήστες και χρήστες. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επιλέξετε “Μοιραστείτε” για να στείλετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης. Είναι επίσης δυνατή η θέσπιση σχολίων σε άλλους χρήστες και χρήστες χάρη στο εργαλείο στα δεξιά της οθόνης.
  • Το “κινούμενο” εργαλείο στην κορυφαία μπάρα δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταβάσεων μεταξύ των διαφανειών της παρουσίασης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη διάρκεια αυτής της μετάβασης.
  • Ένα μεγάλο μέρος των στοιχείων, των φωτογραφιών και των σχεδίων Canva είναι δωρεάν, αλλά ορισμένοι απαιτούν λογαριασμό premium. Γι ‘αυτό προσέξτε να μην επιλέξετε τα στοιχεία που έχουν γεμίσει ή ένα στέμμα εάν δεν θέλετε να πληρώσετε κατά την εξαγωγή της παρουσίασης !

Πηγές

Βρήκατε χρήσιμο αυτό το άρθρο ? Σας ευχαριστούμε για να μας στείλετε τα σχόλιά σας !
Ψάχνουμε επίσης για τους μαθητές να συνεισφέρουν στο blog.
Γράψτε το U.S ! Επικοινωνία[email protected]