Αγοράστε το πρωτόκολλο Callisto για το Xbox One – Microsoft Store FR -TD, τροποποιήστε τις ρυθμίσεις σύνδεσης Microsoft Store στο Xbox One – Microsoft Support

Αλλάξτε τη σύνδεση αγοράς Microsoft Store Connects στο Xbox One

Επιβιώνει για να ξεφύγει από τις φρίκες του Callisto. Ο παίκτης θα πρέπει να προσαρμόσει τις τεχνικές μάχης του χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό συνδυασμό πυροβολισμού και μάχης για να νικήσει τα πλάσματα που συνεχίζουν να εξελίσσονται. Θα πρέπει επίσης να διερευνήσει τις εγκαταστάσεις για να ξεκλειδώσει νέα όπλα και εξοπλισμό για να ξεφύγει από τη φρίκη του νεκρού φεγγαριού του Δία.

Το πρωτόκολλο Callisto για το Xbox One

Επιβιώνει για να ξεφύγει από τις φρίκες του Callisto. Ο παίκτης θα πρέπει να προσαρμόσει τις τεχνικές μάχης του χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό συνδυασμό πυροβολισμού και μάχης για να νικήσει τα πλάσματα που συνεχίζουν να εξελίσσονται. Θα πρέπει επίσης να διερευνήσει τις εγκαταστάσεις για να ξεκλειδώσει νέα όπλα και εξοπλισμό για να ξεφύγει από τη φρίκη του νεκρού φεγγαριού του Δία.

Δεν πωλείται ξεχωριστά
Ανακαλύψτε τις προσφορές

Το πρωτόκολλο Callisto για το Xbox One

Το πρωτόκολλο Callisto για το Xbox One

Συμπεριλαμβανεται σε

Το Callisto Protocol ™ για το Xbox One

Το Callisto Protocol ™ για το Xbox One – Digital Deluxe Edition

Το Callisto Protocol ™ για το Xbox Series X | S – Digital Deluxe Edition

Εμφάνιση περισσότερων

Διαθέσιμο σε

Χαρακτηριστικά

Οι εγγραφές του Xbox Cloud

Περιγραφή

Σε αυτή την αφήγηση τρόμου επιβίωσης στο τρίτο πρόσωπο που θα πραγματοποιηθεί 300 χρόνια στο μέλλον, ο παίκτης θα παίξει τον Jacob Lee, έναν άνθρωπο θύμα του πεπρωμένου του που στάλθηκε στη μαύρη φυλακή, ένα μέγιστο σωφρονιστικό ίδρυμα που βρίσκεται στο Callisto, ένα φεγγάρι του Δία. Όταν οι κρατούμενοι αρχίζουν να μετατρέπονται σε τερατώδη πλάσματα, η φυλακή βυθίζεται σε χάος. Για να επιβιώσει, ο Ιακώβ πρέπει να ξεφύγει από τη φυλακή του Μαύρου Σιδήρου. Λίγο λίγο, όλα τα μακάβρια μυστικά θαμμένα κάτω από την επιφάνεια του Callisto θα του αποκαλύψουν. Ο Jacob θα πρέπει να προσαρμόσει τις τεχνικές μάχης του, έναν μοναδικό συνδυασμό πυροβολισμού και μάχης, για να ξεπεράσει τα πλάσματα που συνεχίζουν να εξελίσσονται. Θα πρέπει επίσης να διερευνήσει τις εγκαταστάσεις για να ξεκλειδώσει νέα όπλα, εξοπλισμό και δεξιότητες για να ξεφύγει από τους κινδύνους και τις φρίκες του Dead Moon of Jupiter. Τεχνολογία τρόμου Το πρωτόκολλο Callisto είναι μια φρίκη επιβίωσης νέας γενιάς που σχεδιάστηκε από τον Glen Schofield. Το πρωτόκολλο του Callisto, ένα έξυπνο μείγμα ανάμεσα στην ένταση και τη βιαιότητα αφενός, και οι οδυνηρές σκηνές της απελπισίας και της ανθρωπότητας από την άλλη, βυθίζει τους παίκτες στην καρδιά μιας συναρπαστικής ιστορίας, όπου οι ανιχνευτές φρίκες πένουν στις μικρότερες γωνίες. Ανακαλύψτε τα μυστικά της εταιρείας United Jupiter Τα γεγονότα του πρωτοκόλλου Callisto πραγματοποιούνται το έτος 2320 στο Callisto, The Dead Moon of Jupiter. Ο παίκτης παίζει τον Jacob Lee εκεί, έναν μαύρο κρατούμενο φυλακή. Ενώ μια μυστηριώδης επιδημία βυθίζει το φεγγάρι στο χάος, ο Ιακώβ πρέπει να αντιμετωπίσει τους βαθύτερους φόβους του για να νικήσει τα διψασμένα πλάσματα του αίματος που ξεκίνησαν στην αναζήτηση, αλλά επίσης να ανακαλύψουν τα σκοτεινά μυστικά που κρύβονται από την ισχυρή εταιρεία United Jupiter Company. Καταπολέμηση της βιαιότητας και της στρατηγικής Το πρωτόκολλο Callisto προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό πυροβολισμού και μάχης, συμπεριλαμβανομένου ενός βαρυτικού όπλου χωρίς προηγούμενο που χρησιμοποιείται προηγουμένως από τους φρουρούς της μαύρης φυλακής για τον έλεγχο του πληθυσμού. Για να επιβιώσει, ο παίκτης θα πρέπει να κυριαρχήσει το οπλοστάσιό του στα δάχτυλά του ! Πράγματι, θα αναγκαστεί να πλησιάσει τους τερατώδους αντίπαλούς του για να αποφασίσει τα μέλη ή να χτυπήσει τα πόδια τους και να δείξει μεγάλη δημιουργικότητα, εκμεταλλευόμενοι το περιβάλλον του για να επιβιώσουν στους θανατηφόρους κινδύνους που θα συναντήσει το δρόμο του. Αντιμέτωποι με την ιδιαιτερότητα του νεκρού φεγγαριού του Δία Callisto, ένα από τα πιο εχθρικά και απομονωμένα περιβάλλοντα στο σύμπαν, αποτελεί τρομακτική απειλή για τον Ιακώβ στον απελπισμένο αγώνα του για να επιβιώσει. Ο παίκτης πρέπει όχι μόνο να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά στις φρίκες της φυλακής του μαύρου σιδήρου, αλλά και να αντιμετωπίσει τα εκατονταετηφόρα μυστικά που αγκαλιάζουν στην επιφάνεια και τα βάθη του νεκρού φεγγαριού του Δία για πολύ καιρό.

Στιγμιότυπο οθόνης

Εισάγετε την ημερομηνία γέννησής σας

Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Microsoft για να εμφανίσετε αυτά τα περιεχόμενα. Περιεχόμενο δυνητικά δεσμευμένο για ενήλικες.

Μπορεί να μην έχετε πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο

Αλλάξτε τη σύνδεση αγοράς Microsoft Store Connects στο Xbox One

Το Microsoft Store στο Xbox ζητά τον κωδικό πρόσβασής σας κάθε φορά που αγοράζετε κάτι. Για να απλοποιήσετε την αγορά και να αγνοήσετε το βήμα του κωδικού πρόσβασης:

  1. Πατήστε το πλήκτρο Xbox Για να ανοίξετε τον οδηγό.
  2. Επιλέγω Ρυθμίσεις >λογαριασμός >Κλειδί σύνδεσης, ασφάλειας και ασφάλειας. Μπορεί να σας προσκληθείτε να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας.
  3. Επιλέγω Επεξεργαστείτε τις προτιμήσεις σύνδεσης και ασφάλειας.
  4. Μετακινηθείτε προς τα δεξιά και επιλέξτε Καθιστώ προσωπικόν.
  5. Μετακινηθείτε προς τα δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ζητήστε το κλειδί ασφαλείας μου για να κάνετε αγορές, Στη συνέχεια, επιλέξτε Δεν απαιτείται κλειδί ασφαλείας.

Facebook LinkedIn ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χρειάζεστε βοήθεια ?

Θέλετε περισσότερες επιλογές ?

Εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα της συνδρομής, περιηγηθείτε στα μαθήματα κατάρτισης, μάθετε πώς να εξασφαλίσετε τη συσκευή σας κ.λπ.

Οι κοινότητες σας επιτρέπουν να κάνετε ερωτήσεις και να απαντήσετε, να δώσετε τα σχόλιά σας και να επωφεληθείτε από τη γνώμη εμπειρογνωμόνων σε γνώση -βαθιά γνώση.