Η Ταχυδρομική Τράπεζα δημοκρατεί την άμεση μεταφορά | Ομάδα Caisse des Dépôts, οροφή μεταφοράς La Banque Postale: Ποιο είναι το μέγιστο ποσό? Σοφός

Μεταφορά οροφής La Banque Postale: Ποιο είναι το μέγιστο ποσό

Contents

Με την ταχυδρομική τραπεζική, είναι δυνατόν να γίνουν τυποποιημένες μεταφορές και άμεσες μεταφορές. Αυτοί οι δύο τύποι μεταφοράς υπόκεινται σε ένα καπάκι.

Η Ταχυδρομική Τράπεζα εκδημοκρατίζει τη άμεση μεταφορά

Το Banque Postale κυκλοφόρησε το Instant Online Transformation For Online 1 από την 1η Ιανουαρίου και θα γενικεύσει τη χρήση του με τα 20 εκατομμύρια πελάτες της από τον Μάιο. Ο στόχος: Να καταστεί η καινοτομία προσβάσιμη στον μεγαλύτερο αριθμό, απλοποιήστε τις ψηφιακές διαδρομές πελατών και επιταχύνετε την ανάπτυξη νέων μέσων πληρωμής.

Ο Αμεση μεταφορά Ή Ροπή πληρωμή Σας επιτρέπει να εκτελέσετε, όλο το χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα, Συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και των διακοπών, αμετάκλητη πληρωμή σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Επιτρέπει Μεταφορά χρημάτων σε πραγματικό χρόνο, από την αίτηση κινητής τηλεφωνίας ή μέσω της διαδικτυακής τράπεζας της Η ταχυδρομική τράπεζα , και να τα φτιάξεις Το ταμείο είναι άμεσα διαθέσιμο για τον δικαιούχο.

Η στιγμιαία μεταφορά θα αντικαταστήσει σταδιακά την τυπική μεταφορά Για όλες τις περιστασιακές μεταφορές που έγιναν στην ευρωπαϊκή περιοχή SEPA μέχρι € 1.000 για άτομα και 7.700 € για νομικά πρόσωπα.

Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το δελτίο τύπου

(1) Από την 1η Ιανουαρίου 2022 για τα άτομα και την 1η Απριλίου 2022 για νομικά πρόσωπα

(2) Την 1η Ιανουαρίου 2022, ο χώρος SEPA, για την περιοχή πληρωμών μεμονωμένα ευρώ (ενιαίος χώρος πληρωμών σε ευρώ) καλύπτει τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Plus Andorra, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Μονακό, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Άγιος -Marin, Ελβετία και το Βατικανό.

Μεταφορά οροφής La Banque Postale: Ποιο είναι το μέγιστο ποσό?

Η γνώση των οροφών που εφαρμόζονται στις μεταφορές της ταχυδρομικής τράπεζας είναι σημαντική πριν γίνει πελάτης της τράπεζας. Ποιο είναι λοιπόν το ποσό που μπορεί να απολυθεί με τη λειτουργία με την ταχυδρομική τράπεζα ? Ποιοι είναι οι τύποι μεταφοράς που μπορούν να γίνουν και ποια είναι τα όρια του καθενός ? Τέλος, μπορούμε να αυξήσουμε το ανώτατο όριο μεταφοράς και αν συμβαίνει αυτό, πώς να προχωρήσουμε ? Σας λέμε τα πάντα !

Με έναν σοφό λογαριασμό, κάντε τις μεταφορές χρημάτων σας, εθνικό και διεθνές, σε κάθε απλότητα και σε περισσότερες από 70 χώρες !

Επιπλέον, όπου η πλειοψηφία των τραπεζών λαμβάνει σημαντικές επιτροπές για μεταφορές, ο Wise βασίζεται στην πραγματική τιμή της αγοράς όταν συζητάμε νομίσματα.

Μεταφορά οροφής La Banque Postale: Τα όρια που πρέπει να γνωρίζετε

Όλες οι παραδοσιακές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της ταχυδρομικής τραπεζικής, εφαρμόζουν όρια σε μεταφορές. Στην τραπεζική ορολογία, αυτό το όριο ονομάζεται οροφή και ο χρήστης πρέπει να το γνωρίζει πριν από τη μεταφορά.

Με την ταχυδρομική τραπεζική, είναι δυνατόν να γίνουν τυποποιημένες μεταφορές και άμεσες μεταφορές. Αυτοί οι δύο τύποι μεταφοράς υπόκεινται σε ένα καπάκι.

Τυπική οροφή μεταφοράς la banque postale

Η τυποποιημένη μεταφορά ορίζει οποιαδήποτε λειτουργία που περιλαμβάνει τη μεταφορά χρημάτων που εκδίδονται σε τρίτους λογαριασμούς. Στο La Banque Postale, το ανώτατο όριο μεταφοράς είναι € 4.000 ανά επιχείρηση και ανά ημέρα¹. Με άλλα λόγια, οι μεταφορές των οποίων το ποσό υπερβαίνει αυτό το ανώτατο όριο δεν θα περάσει, εκτός αν αυξήσετε αυτό το όριο.

Σημειώστε ότι οι ξεχωριστές μεταφορές της ταχυδρομικής τράπεζας, δηλαδή που εκδίδονται σε τράπεζες που ανήκουν στη ζώνη του ευρώ, υπόκεινται επίσης σε αυτό το ανώτατο όριο.

Απενική οροφή μεταφοράς τραπεζών Ταχυδρομείο

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η άμεση μεταφορά ορίζει τις μεταφορές που αντιμετωπίζονται αμέσως από την τράπεζα που μεταδίδει την παραγγελία. Αυτές οι μεταφορές αντιμετωπίζονται γενικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, συμπεριλαμβανομένης της νύχτας, των διακοπών και των Σαββατοκύριακων. Στο La Banque Postale, το ανώτατο όριο μεταφοράς είναι € 1.000 ανά επιχείρηση και ανά ημέρα¹.

Για πληροφορίες, υπάρχει επίσης η άμεση ξεχωριστή μεταφορά. Για να μάθετε το ανώτατο όριο που εφαρμόζεται σε αυτόν τον τύπο μεταφοράς, σας συμβουλεύεται να πάρετε ένα κλιπ με τον τραπεζικό σας σύμβουλο, επειδή η ταχυδρομική τράπεζα δεν έχει επισκεφτεί επίσημα για το θέμα αυτό.

Με έναν σοφό λογαριασμό, μπορείτε να στείλετε έως και 6 εκατομμύρια ευρώ ανά μεταφορά.
Μάθετε περισσότερα →

Τροποποιήστε το ανώτατο όριο μιας ταχυδρομικής τραπεζικής μεταφοράς: Πώς να προχωρήσετε ?

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, οι μεταφορές των οποίων το ποσό υπερβαίνει το ανώτατο όριο που εφαρμόζεται από την τράπεζα δεν θα εκτελεστεί. Ωστόσο, είναι δυνατόνΑυξήστε το ανώτατο όριο μεταφοράς ταχυδρομικών τραπεζών.

Για να τροποποιήσετε την οροφή μεταφοράς La Banque Postale, εδώ είναι μερικές μέθοδοι που πρέπει να λάβετε υπόψη:

  • Μεταβείτε στην ταχυδρομική εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας, αποκτήστε πρόσβαση στον προσωπικό χώρο και ακολουθήστε τα αναφερόμενα στάδια. Οι διατυπώσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν και τα έγγραφα που πρέπει να παρέχονται θα εξαρτηθούν από το προφίλ του πελάτη.
  • Επικοινωνήστε με τον τραπεζικό σύμβουλό του στην ταχυδρομική τράπεζα και μοιραστείτε την επιθυμία της να αυξήσει το ανώτατο όριο μεταφοράς. Είναι ο ασφαλέστερος και πιο αξιόπιστος τρόπος αύξησης των περιορισμών που εφαρμόζονται στις μεταφορές της ταχυδρομικής τράπεζας.
  • Επικοινωνήστε με το χρηματοοικονομικό κέντρο ταχυδρομικών τραπεζών μέσω τηλεφώνου, στη Γαλλία ή από το εξωτερικό και εκφράστε την επιθυμία του να αυξήσει τις οροφές των μεταφορών. Και πάλι, ο πελάτης θα πρέπει να έχει πρόσβαση στις απαιτήσεις της τράπεζας όσον αφορά τις διατυπώσεις που πρόκειται να ολοκληρωθούν και τα έγγραφα για την παροχή, εάν είναι απαραίτητο.

transfer_international_wise

FAQ FAQ Defer La Banque Postale

Ας ολοκληρώσουμε αυτήν την επισκόπηση στο ανώτατο όριο μεταφοράς ταχυδρομικών τραπεζών με αυτές τις συχνές ερωτήσεις για να μάθετε περισσότερα για αυτό το θέμα.

Ποιο είναι το ανώτατο όριο μιας ξεχωριστής μεταφοράς με την ταχυδρομική τράπεζα ?

Η μεταφορά ταχυδρομικών τραπεζών SEPA υποδηλώνει μεταφορές χρημάτων από ταχυδρομική τράπεζα σε τράπεζα που βρίσκεται στη ζώνη του ευρώ. Το ανώτατο όριο που σχετίζεται με αυτή τη μεταφορά στην ταχυδρομική τράπεζα είναι € 4.000 ανά επιχείρηση και ανά ημέρα.

Ποιο είναι το ανώτατο όριο μιας μεταφοράς στο διαδίκτυο με την ταχυδρομική τράπεζα ?

Η Ταχυδρομική Τράπεζα ενίσχυσε την ηλεκτρονική της παρουσία τα τελευταία χρόνια. Είναι πλέον δυνατή η πραγματοποίηση διαφόρων τραπεζικών εργασιών μέσω της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας της ταχυδρομικής τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων των μεταβιβάσεων. Το ανώτατο όριο μεταφοράς μέσω του Διαδικτύου με την Ταχυδρομική Τράπεζα είναι το ίδιο με αυτό που έγιναν από τις μεταφορές από παράθυρο τράπεζας.

Ποιο είναι το ανώτατο όριο μιας διεθνούς μεταφοράς στην ταχυδρομική τραπεζική ?

Η Ταχυδρομική Τράπεζα καθιστά δυνατή την πραγματοποίηση διεθνών μεταφορών, δηλαδή για να μετατρέψετε χρήματα σε μια τράπεζα εκτός της ζώνης SEPA. Για να μάθετε το ανώτατο όριο που εφαρμόζεται σε αυτόν τον τύπο μεταφοράς, είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε με την χρηματοπιστωτική υπηρεσία ταχυδρομικών τραπεζών.

Με σοφά, στείλτε χρήματα σε περισσότερες από 70 χώρες με χαμηλότερο κόστος !

Με έναν σοφό λογαριασμό, μπορείτε να κάνετε μεταφορές εύκολα σε περισσότερες από 70 χώρες, με πλεονεκτικό κόστος.

Πράγματι, οι μεταφορές χρημάτων με σοφούς βασίζονται στην πραγματική τιμή της αγοράς όταν μετατρέπουν τα νομίσματα, όπου οι τράπεζες λαμβάνουν σημαντικές προμήθειες μέσω αυξημένης πορείας.

Με σοφά, διαχειριστείτε τα χρήματά σας χωρίς σύνορα και πραγματοποιήστε τις διάφορες οικονομικές σας δραστηριότητες χωρίς κρυφά έξοδα και υπερβολικές προμήθειες !

  1. Ανώτατο όριο τυποποιημένων και άμεσων μεταφορών της ταχυδρομικής τράπεζας.

Η πηγή έλεγξε την τελευταία φορά στις 12 Απριλίου 2023.

Αυτή η δημοσίευση παρέχεται μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν αποσκοπεί στην κάλυψη όλων των πτυχών των θεμάτων που ασχολείται με. Αυτή δεν είναι η μόνη πηγή συμβουλών για την οποία πρέπει να βασίζεστε. Πρέπει να λάβετε επαγγελματικές ή εξειδικευμένες συμβουλές πριν από τη λήψη ή για να αποχωρήσετε, για να λάβετε οποιαδήποτε απόφαση με βάση το περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή τη δημοσίευση δεν αποτελούν νομικές, φορολογικές συμβουλές ή άλλες επαγγελματικές συμβουλές από την Wise Payments Limited ή τις συνδεδεμένες εταιρείες της. Τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν εγγυώνται παρόμοιο αποτέλεσμα. Δεν κάνουμε καμία δήλωση, εγγυημένη, ρητή ή σιωπηρή, ότι το περιεχόμενο της δημοσίευσης είναι ακριβές, πλήρες ή ενημερωμένοι.

Εδώ και αλλού, τα χρήματά σας ανά πάσα στιγμή

Προσωπική χρηματοδότηση

Taptap Αποστολή γνώμη: Τι είναι και πώς λειτουργεί?

Τι είναι το Taptap Send και πώς λειτουργεί ? Πώς να το χρησιμοποιήσετε και τι κοστίζει ασχολείται με τις μεταφορές ? Μιλάμε για αυτό !

Σούφιαν Μπάμπα

30.06.23 Διαβάστε σε 4 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Οροφή μεταφοράς LCL: Ποιο είναι το μέγιστο ποσό?

Ποιο είναι το ανώτατο όριο μεταφοράς LCL ? Πώς να το αυξήσετε ? Ποιοι είναι οι τύποι μεταφοράς που μπορούν να γίνουν στο LCL ? Σας λέμε τα πάντα !

Σούφιαν Μπάμπα

27.06.23 Διαβάστε σε 2 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Οροφή μεταφοράς Fortuneo: Ποιο είναι το μέγιστο ποσό?

Ποιο είναι το ανώτατο όριο μεταφοράς Fortuneo ? Πώς να το τροποποιήσετε ? Οι τύποι μεταφορών που μπορούν να γίνουν σε αυτήν την ηλεκτρονική τράπεζα ? Ερευνα !

Σούφιαν Μπάμπα

27.06.23 Διαβάστε σε 3 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Αμοιβαία οροφή μεταφοράς πίστωσης: Ποιο είναι το μέγιστο ποσό?

Τι είναι το ανώτατο όριο των μεταφορών στο Crédit Mutuel ? Πώς να αυξήσετε αυτό το ανώτατο όριο και τους τύπους μεταφορών που μπορούν να γίνουν ? Ερευνα !

Σούφιαν Μπάμπα

27.06.23 Διαβάστε σε 3 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Γεια σας οροφή μεταφοράς τραπεζών: Ποιο είναι το μέγιστο ποσό?

Ποιο είναι το μέγιστο ποσό που μπορεί να μετατραπεί με την Hello Bank! ? Πώς να αυξήσετε το ανώτατο όριο ? Ποιο είναι το ψηφιακό κλειδί ? Ερευνα !

Σούφιαν Μπάμπα

27.06.23 Διαβάστε σε 3 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Οροφή μεταφοράς HSBC: Ποιο είναι το μέγιστο ποσό?

Ποιο είναι το μέγιστο ποσό μεταφοράς HSBC ? Μπορούμε να αναθεωρήσουμε αυτές τις οροφές προς τα πάνω και αν ναι, πώς να προχωρήσουμε ? Σας λέμε τα πάντα !