Διεπαφή διαχείρισης Box: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν?, Πλαίσιο διαχειριστή Internet: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση (192.168.1.1)?

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον διαχειριστή ενός πλαισίου Διαδικτύου (192.168.1.1)

Contents

Διάφοροι λόγοι μπορούν να παρακινήσουν έναν χρήστη να συνδεθεί με τη διεπαφή διαχείρισης ενός πλαισίου Διαδικτύου. Από τον τελευταίο, ο συνδρομητής μπορεί να βρει μεγάλο αριθμό πληροφοριών που χρησιμοποιούνται στο κουτί του Διαδικτύου και στη σύνδεσή του. Μπορεί επίσης να διαμορφώσει το πλαίσιο του Διαδικτύου του: WiFi, Firewall, DNS κ.λπ. Ακολουθεί μια παρουσίαση των διαφορετικών στοιχείων που μπορούν να προβληθούν ή να γίνουν από τη διεπαφή για να διαχειριστείτε το πλαίσιο σας στο Διαδίκτυο

Διαχείριση Box της Bouygues Telecom: Σύνδεση και διαμόρφωση

Συνδέω-συωδεομαι

Για να συνδεθείτε στη διεπαφή διαχείρισης Bouygues Telecom Bbox, πρέπει να συνδεθείτε στη διεύθυνση https: // mabbox.Μοσχάρι.FR στο πρόγραμμα περιήγησής του, από μια συσκευή που συνδέεται με το εν λόγω box. Μόλις συνδεθεί, θα πρέπει να προσδιορίσετε τον εαυτό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στις διάφορες παραμέτρους του πλαισίου Internet.

Οι κύριες διαθέσιμες επιλογές στη διεπαφή διαχείρισης Box ::

 • το όνομα του δικτύου WiFi και του κωδικού πρόσβασης
 • ώρες σύνδεσης στο διαδίκτυο, δραστηριότητες WiFi ή τηλεφωνίας ·
 • Διαβούλευση συσκευών που συνδέονται με το bbox
 • Πρόσβαση στα διαγνωστικά για να ελέγξετε τη λειτουργία του πλαισίου.
 • Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεπαφή διαχείρισης Bbox στο Bouygues Telecom ?
 • Οι δυνατότητες που διατίθενται με την ηλεκτρονική διεπαφή του Box of Bouygues Telecom
 • Η καρτέλα “Διαδίκτυο” της διεπαφής διαχείρισης Box
 • Καρτέλα Box: Ποιες πληροφορίες και δυνατότητες προσφέρονται εκεί ?
 • Αλλάξτε το όνομα του δικτύου και του κωδικού πρόσβασης SSID μέσω της καρτέλας Bbox WiFi
 • Η καρτέλα “Τηλέφωνο” της διεπαφής διαχείρισης του Box Bouygues Telecom
 • Διαχείριση συνδέσεων USB από τη διεπαφή τηλεπικοινωνιών Box Bouygues
 • Διαχείριση συνδέσεων καλωδίων με την καρτέλα “Ethernet” διαχείριση “Ethernet”
 • Καρτέλα Diagnostic Interface Bbox: Δοκιμάστε την κατάλληλη λειτουργία των υπηρεσιών

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 05/03/2023

Το Bbox Telecom Bbox προσφέρει εύκολα, από το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, Πρόσβαση στη διεπαφή για τη διαχείριση του πλαισίου Internet τους. Αυτή η διεπαφή καθιστά δυνατή τη διαχείριση πολλών στοιχείων γενικής διοίκησης, αλλά και σχετικά με το WiFi, τη σταθερή τηλεφωνία ή την πρόσβαση στο διαδίκτυο. Πώς να συνδεθείτε στη διασύνδεση Bbox της Bouygues Telecom ? Τι παράμετροι διαχειρίζονται και τροποποιούν ? Πώς να ελέγξετε την κατάσταση της σύνδεσής του με αυτήν τη διεπαφή ? Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να χρησιμοποιήσετε το bbox του Bouygues Telecom.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεπαφή διαχείρισης Bbox στο Bouygues Telecom ?

Όποιο και αν είναι διαθέσιμο το μοντέλο bbox, η μέθοδος σύνδεσης στη διεπαφή του παραμένει η ίδια. Πρέπει να περάσετε από το πρόγραμμα περιήγησής σας για να εισαγάγετε τη σωστή διεύθυνση URL και να προσδιορίσετε τον εαυτό σας.

Σύνδεση με το

Η διαδικασία για σύνδεση με τη διεπαφή διαχείρισης του Bouygues Telecom Internet Box.

Εδώ είναι τα διάφορα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε Συνδεθείτε στη διεπαφή Bouygues Telecom Bbox Administration ::

 1. Από έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο πλαίσιο Internet, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και εισαγάγετε τη διεύθυνση https: // mabbox.Μοσχάρι.FR ή IP 192 διεύθυνση.168.1.354;
 2. Εάν αυτή είναι η πρώτη σύνδεση, κάντε κλικ στο “Ξεκινήστε την εγκατάσταση”
 3. Εάν είναι απαραίτητο, ορίστε ένα αναγνωριστικό και έναν κωδικό πρόσβασης
 4. Επιλέξτε ένα όνομα δικτύου SSID (WIFI) και έναν κωδικό πρόσβασης WiFi.

Για τις επόμενες συνδέσεις, μόλις δημιουργηθούν τα αναγνωριστικά σύνδεσης, απλώς εισάγετε τις για να συνδεθείτε. Αυτή η διεπαφή είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή χωρίς περιορισμούς. Επιτρέπει να Διαμορφώστε όλες τις υπηρεσίες Που σχετίζεται με το κουτί του Διαδικτύου Bouygues Telecom. Οι διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης παρουσιάζονται παρακάτω.

Μια πρώτη σύνδεση καλωδίου με τα παλιά κουτιά

Με τα παλαιότερα μοντέλα του Bouygues Telecom Internet Box, η σύνδεση καλωδίων είναι απαραίτητη, ενώ σε πιο πρόσφατα μοντέλα, η πρόσβαση στη διεπαφή λειτουργεί επίσης με WiFi. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το καλώδιο σας επιτρέπει να μην χρειαστεί να ταυτοποιήσετε με σύνδεση με το bbox.

Οι δυνατότητες που διατίθενται με την ηλεκτρονική διεπαφή του Box of Bouygues Telecom

Μόλις συνδεθεί στη διεπαφή διαχείρισης Box, Ο συνδρομητής Bouygues Telecom έχει πρόσβαση σε επτά διαφορετικές καρτέλες : Διαδίκτυο, bbox, wi-fi, τηλέφωνο, USB, Ethernet και διάγνωση. Από κάθε μία από αυτές τις καρτέλες, προσφέρονται διαφορετικές επιλογές και πολλές παράμετροι. Αυτό σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε τις υπηρεσίες του bbox σύμφωνα με τις ανάγκες του. Ακολουθούν οι διάφορες επιλογές που είναι προσβάσιμες σε αυτές τις διαφορετικές καρτέλες της διασύνδεσης Box του Bouygues Telecom.

Η καρτέλα “Διαδίκτυο” της διεπαφής διαχείρισης Box

Η πρώτη καρτέλα διαθέσιμη μία φορά στη διεπαφή Bbox είναι η καρτέλα “Διαδίκτυο”. Αυτή η καρτέλα επιτρέπει Βρείτε τις γενικές πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο του Bbox. Είναι κυρίως δυνατόν να βρείτε τη διεύθυνση IP, τον τύπο της σύνδεσης στο Διαδίκτυο (ADSL, VDSL ή οπτικές ίνες), τη χρέωση κατηφορίας (λήψη) και το ποσό (μεταφόρτωση).

Αυτή η πρώτη καρτέλα δεν σας επιτρέπει να τροποποιήσετε μερικές παραμέτρους που είναι. Από την άλλη πλευρά, επιτρέπει να έχει Επισκόπηση της σύνδεσης της σύνδεσης Όπως και με ένα τεστ χρεωστικής. Εάν οι εμφανιζόμενες ροές είναι σαφώς κάτω από εκείνες που υποσχέθηκαν από την εγγραφή συνδρομής, είναι αναμφισβήτητα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Να είστε προσεκτικοί όμως: Οι ροές που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα δεν είναι αυτές που λαμβάνονται στις διάφορες συσκευές. Αυτά είναι λογικά χαμηλότερα εάν δεν χρειάζονται ολόκληρο το εύρος ζώνης, ή αν ο τύπος που χρησιμοποιείται, συνήθως WiFi, έχει τα δικά της τεχνικά όρια.

THD για να αντικαταστήσετε την ευρυζωνική σύνδεση

Διαβάστε επίσης ADSL ή Fiber: Ποιες διαφορές μεταξύ των τεχνολογιών πρόσβασης στο Διαδίκτυο ?

Καρτέλα Box: Ποιες πληροφορίες και δυνατότητες προσφέρονται εκεί ?

Η δεύτερη καρτέλα της διεπαφής διαχείρισης του Bouygues Telecom Internet Box είναι η καρτέλα “Box”.

Από αυτήν την καρτέλα Box, εδώ είναι τα διαφορετικά διαθέσιμα στοιχεία:

 • Γενικές πληροφορίες σχετικά με το bbox, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου και του σειριακού αριθμού
 • Την επιλογή απομακρυσμένης πρόσβασης, για σύνδεση με τη διεπαφή χωρίς να συνδέεται απευθείας από το bbox
 • Έλεγχος πρόσβασης, για τον καθορισμό των κανόνων σύνδεσης κάθε συσκευής που σχετίζεται με το bbox και τις ώρες πρόσβασης στο WiFi
 • Πολλά τεχνικά στοιχεία όπως το τείχος προστασίας, το DNS ή η ανακατεύθυνση των θυρών
 • Ενεργοποίηση “Mode Game” για κουτιά παιχνιδιών Internet ή ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις.

Δεδομένου ότι το εδάφιο “Access Control” είναι διαθέσιμες πολλές άλλες επιλογές. Αυτό είναι όπου ο συνδρομητής Bouygues Telecom μπορεί να επιλέξει Αποκλείστε πλήρως τη σύνδεση στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια ορισμένων ωρών. Προσέξτε να μην συγχέετε το Internet που μπλοκάρει με την αυτόματη περικοπή WiFi. Η αποκλεισμός στο διαδίκτυο δεν επιτρέπει τη σύνδεση στο καλώδιο στο πλαίσιο Internet. Από την ίδια ενότητα, είναι επίσης δυνατό να μετονομάσετε τις συσκευές που συνδέονται με το bbox για να τα αναγνωρίσετε πιο εύκολα.

Συνδεθείτε στο bbox από απόσταση

Για να συνδεθείτε στο Box από απόσταση, δεν θα πρέπει μόνο να ενεργοποιηθεί η σχετική λειτουργικότητα. Είναι επίσης απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση IP που αναφέρεται στο μπλοκ Internet, η διεύθυνση που πρέπει να εισαχθεί στη διεύθυνση URL του προγράμματος περιήγησής του για απευθείας πρόσβαση στη διεπαφή Bbox από οποιαδήποτε συσκευή. Στη συνέχεια, απλώς εισαγάγετε τα αναγνωριστικά σας για να συνδεθείτε.

Αλλάξτε το όνομα του δικτύου και του κωδικού πρόσβασης SSID μέσω της καρτέλας Bbox WiFi

Μία από τις πιο πρακτικές καρτέλες της διεπαφής διαχείρισης Bbox είναι αναμφισβήτητα η καρτέλα WiFi. Από τότε που ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει δύο σημαντικά στοιχεία: Το όνομα δικτύου SSID και τον κωδικό πρόσβασης για να συνδέσετε μια συσκευή με WiFi. Αυτή η σελίδα σας επιτρέπει επίσης να διαχειριστείτε το WiFi ευρύτερα.

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης Box

Είναι δυνατόν να αλλάξετε το όνομα του δικτύου Wi-Fi (SSID) καθώς και του σχετικού κωδικού πρόσβασης.

Από αυτήν την καρτέλα, είναι δυνατόν να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi, Ορίστε τα δίκτυα 2,4 και 5 GHz, Για να επιλέξετε το όνομα (SSID) των δικτύων Wi-Fi και να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασης του Bbox Wi-Fi. Είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε ώρες δραστηριότητας Wi-Fi ή ακόμη και να συμβουλευτείτε τον κατάλογο των συνδεδεμένων συσκευών και την ποιότητα της λήψης Wi-Fi σε αυτά.

Το όνομα του δικτύου SSID και ο κωδικός πρόσβασης WiFi του Bbox ορίζονται στην πρώτη σύνδεση με τα περισσότερα μοντέλα Box. Συνιστάται στη συνέχεια να ορίσετε γρήγορα τις ώρες δραστηριότητας WiFi. Κόψτε το τη νύχτα ή κατά τη διάρκεια των ωρών απουσίας περιορίζουν την κατανάλωση ενέργειας του bbox.

Προστατέψτε τα παιδιά στο Διαδίκτυο

Διαβάστε επίσης Γονική και Διαδίκτυο Ελέγχου: Λύσεις παρόχων πρόσβασης

Η καρτέλα “Τηλέφωνο” της διεπαφής διαχείρισης του Box Bouygues Telecom

Η ακόλουθη καρτέλα στη διεπαφή διαχείρισης του Bouygues Telecom Internet Box είναι η καρτέλα “Τηλέφωνο”.

Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε Σταθερά στοιχεία τηλεφωνίας, Αλλά και για να διαμορφώσετε πολλά πολύ πρακτικά χαρακτηριστικά:

 • Διαβουλεύοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας και τον ορισμό των ωρών σταθερής τηλεφωνίας
 • Διαβούλευση του περιοδικού κλήσης και των φωνητικών μηνυμάτων του
 • αποκλεισμός καλυμμένων κλήσεων και ορισμός του αριθμού μεταφοράς κλήσεων.

Έτσι, από αυτήν την καρτέλα, είναι δυνατόν Απενεργοποιήστε την υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας Για ώρες που επιλέχθηκαν έτσι ώστε να μην διαταραχθούν. Αυτή η επιλογή, με το μπλοκάρισμα των καλυμμένων αριθμών τηλεφώνου, επιτρέπει ειδικότερα να φιλτράρουν μια σειρά από ανεπιθύμητες κλήσεις, για παράδειγμα από το Teleprospects.

Συνθέστε έναν αριθμό από τη διεπαφή

Είναι δυνατό να συνθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου απευθείας από τη διεπαφή διαχείρισης Box. Αρκεί να κάνετε κλικ στα τρία σημεία απέναντι από το “My Number”. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χτυπήσει μια κοντινή συσκευή για παράδειγμα.

Διαχείριση συνδέσεων USB από τη διεπαφή τηλεπικοινωνιών Box Bouygues

Τα διαφορετικά μοντέλα Bobox της Bouygues Telecom έχουν θύρες USB. Αυτά μπορούν να φιλοξενήσουν μια μεγάλη ποικιλία συσκευών και είναι δυνατόν να τα διαχειριστούν από τότε Η διεπαφή διαχείρισης του Box. Επομένως, είναι πρώτος δυνατός ο έλεγχος των στοιχείων που συνδέονται επί του παρόντος στο USB στο bbox και να συμβουλευτείτε το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο USB.

Οι συνδρομητές μπορούν επίσης Ενεργοποιήστε την κοινή χρήση αρχείων σε DLNA ή SAMBA. Τέλος, από αυτό το μενού της διεπαφής διαχείρισης Box.

Οι επιλογές κοινής χρήσης επιτρέπουν συσκευές που συνδέονται με το bbox τουΠρόσβαση στα διαθέσιμα αρχεία στο Box USB Υποστήριξη από Bouygues Telecom. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε ορισμένα αρχεία από διάφορες συσκευές ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε την υποστήριξη αποθήκευσης για παράδειγμα.

Bouygues Telecom Printer

Διαβάστε επίσης πώς να διαμορφώσετε και να μοιραστείτε έναν εκτυπωτή με ένα Box Bouygues Telecom ?

Διαχείριση συνδέσεων καλωδίων με την καρτέλα “Ethernet” διαχείριση “Ethernet”

Εάν οι περισσότερες συνδέσεις γίνονται από WiFi, ορισμένες συσκευές επωφελούνται περισσότερο από μια σύνδεση καλωδίου Ethernet RJ45. Αυτό συμβαίνει για σταθερούς υπολογιστές, έξυπνες τηλεοράσεις ή περισσότερες κονσόλες παιχνιδιών. Επομένως, μια καρτέλα της διεπαφής διαχείρισης Box Διαχειριστείτε αυτές τις συνδέσεις καλωδίων.

Εδώ είναι οι διαθέσιμες επιλογές από το μπλοκ “Ethernet” που βρίσκεται στη διεπαφή διαχείρισης Box της Bouygues Telecom:

 • παρατηρήστε την ποιότητα της σύνδεσης Ethernet
 • Ελέγξτε τη λίστα ενεργών και συνδεδεμένων συσκευών
 • Δείτε τις ανενεργές συσκευές και τις συνδέσεις CPLS
 • Εξασφαλίστε την ποιότητα της σύνδεσης των συνδεδεμένων συσκευών.

Αυτή η καρτέλα προσφέρει μικρή επιλογή διαμόρφωσης και ως εκ τούτου χρησιμεύει για να ελέγξει την κατάλληλη λειτουργία των συνδέσεων.

Τα πλεονεκτήματα του Ethernet

Οι συνδέσεις WiFi χρησιμοποιούνται πολύ πιο λόγω της απουσίας καλωδίου και της απλότητας της διαμόρφωσής τους. Ωστόσο, οι συνδέσεις Ethernet παρέχουν καλύτερη απόδοση τόσο στη ροή όσο και στην καθυστέρηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παραμένουν απαραίτητες για ορισμένες δραστηριότητες όπως τα τυχερά παιχνίδια, οι λήψεις και, ιδανικά, η ροή βίντεο.

Καρτέλα Diagnostic Interface Bbox: Δοκιμάστε την κατάλληλη λειτουργία των υπηρεσιών

Σε περίπτωση προφανούς προβλήματος με ορισμένες υπηρεσίες του Bouygues Telecom Internet Box, είναι δυνατόν να αποκτήσετε πρόσβαση στην καρτέλα “Διαγνωστική”. Από αυτήν την καρτέλα της διεπαφής διαχείρισης Bbox, Μπορούν να πραγματοποιηθούν διάφορες δοκιμές και διαγνωστικά για την επαλήθευση της λειτουργίας ορισμένων υπηρεσιών ::

 1. Η διάγνωση τηλεφωνίας σάς επιτρέπει να ελέγξετε τη σωστή λειτουργία της γραμμής σταθερής τηλεφωνίας
 2. Η ενότητα “Διαγνωστική διαγνωστική” σας επιτρέπει να ελέγξετε τη σύνδεση, να αναλύσετε την κυκλοφορία και να ελέγξετε την απόδοση DNS
 3. Η διάγνωση WiFi επαληθεύει τη λειτουργία ασύρματων συνδέσεων 2,4 GHz και 5 GHz
 4. Η διάγνωση της τηλεόρασης καθιστά δυνατή την έλεγχο της λειτουργίας της τηλεόρασης μέσω του Διαδικτύου (IPTV).

Αυτή η ενότητα της διεπαφής διαχείρισης Box της BoxiS της Bouygues είναι επομένως απαραίτητη όταν μια υπηρεσία δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Μόλις γίνει η διάγνωση, αν σας επιτρέψει να προσδιορίσετε ένα πρόβλημα, η κατάσταση των τηλεπικοινωνιών Bouygues και Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή για να ζητήσετε βοήθεια στην επίλυση προβλημάτων.

Συμβουλές από το δικό μουΜικρόΚουτί

Το Interface Administration της Bouygues Telecom προσφέρει πολλά πολύ πρακτικά χαρακτηριστικά. Θα πρέπει να έχει πρόσβαση γρήγορα μετά την εγκατάσταση του bbox σας για να διαμορφώσετε τα πάντα και να επιστρέψετε τακτικά για να διασφαλίσετε ότι οι παράμετροι παραμένουν σύμφωνα με τις ανάγκες.

Καλά σχέδια αυτή τη στιγμή

Bbox Fit Fiber Optics στην πώληση

Το κόκκινο κουτί του Red by SFR βρίσκεται σε προώθηση

Προχωρήστε περισσότερο με το bbox του από την Bouygues Telecom

Πώς να αντικαταστήσετε το bbox σας ?

Αλλαγή πλαισίου Bouygues Telecom

Χρησιμοποιήστε την επιλογή Multi-TV του Bouygues

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον διαχειριστή ενός πλαισίου Διαδικτύου (192.168.1.1) ?

Διαμορφώστε το πλαίσιο Διαδικτύου σας

Τα πλαίσια Internet έχουν όλα ένα περιβάλλον διαχείρισης ή διαχειριστή προσβάσιμα από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ορισμένα πλαίσια Internet μπορούν επίσης να διαχειρίζονται μερικώς από το χώρο των συνδρομητών ή από μια εφαρμογή για κινητά. Χάρη σε αυτό το διαδικτυακό περιβάλλον, οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν να διαμορφώσουν τη σύνδεσή τους WiFi, να δημιουργήσουν προφίλ χρήστη, να διαμορφώσουν ένα DNS ή ακόμη και να ελέγξουν την κατάλληλη λειτουργία της σύνδεσής τους.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον διαχειριστή ενός πλαισίου Internet:

 • Μέσω της διεύθυνσης LiveBox/ ή 192.168.1.1 για κουτιά πορτοκαλιού.
 • Μέσω διεύθυνσης URL 192.168.1.1 για κουτιά SFR.
 • Μέσω της διεύθυνσης http: // mabbox.Μοσχάρι.FR ή 192.168.1.254 για κουτιά τηλεπικοινωνιών Bouygues.
 • Μέσω της διεύθυνσης Mafreebox.πλαίσιο freebox.FR για δωρεάν κουτιά.
 • Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον διαχειριστή ενός πλαισίου Διαδικτύου ανάλογα με τον πάροχο πρόσβασης ?
 • Πρόσβαση στη διεπαφή διαχείρισης ενός πορτοκαλί ή sosh livebox
 • Συνδεθείτε στο διαχειριστή του πλαισίου SFR και το κόκκινο από το SFR
 • Πώς να διαμορφώσετε ένα πλαίσιο διαδικτύου Bouygues Telecom (BBOX) ?
 • Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεπαφή διαχείρισης ενός δωρεάν πλαισίου Διαδικτύου ?
 • Γιατί να συνδεθείτε στη διεπαφή διαχείρισης ενός πλαισίου Διαδικτύου ?
 • Διεύθυνση IP, Διεύθυνση MAC, Μοντέλο πλαισίου: Γνωρίστε τις πληροφορίες κλειδιών από ένα πλαίσιο Διαδικτύου
 • Αλλάξτε το όνομα του δικτύου και τον κωδικό πρόσβασης WiFi
 • Διαμορφώστε το πλαίσιο Internet: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία ECO και σταθείτε στο πλαίσιο Internet
 • Ελέγξτε τη σωστή λειτουργία της σύνδεσης και του εξοπλισμού
 • Επανεκκίνηση ή επαναφορά του πλαισίου Διαδικτύου από τον διαχειριστή του πλαισίου Internet
 • Δημιουργία προφίλ χρηστών του πλαισίου Διαδικτύου
 • Διαμορφώστε το τείχος προστασίας του πλαισίου Internet από τη διεπαφή διαχείρισης
 • Διαμορφώστε ένα DNS από τη διεπαφή του πλαισίου Internet του
 • Blacklister ή λευκές συνδέσεις στο πλαίσιο Internet

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 07/26/2023

Οι συνδρομητές του Internet Box μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πλαίσιο Internet τους ανά πάσα στιγμή. Αυτός ο χώρος καθιστά δυνατή την εξεύρεση γενικών πληροφοριών σχετικά με το πλαίσιο Internet, αλλά και για τη διαμόρφωση του πλαισίου Internet, όπως ο κωδικός πρόσβασης WiFi ή το τείχος προστασίας. Κάθε πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο έχει τη δική του διεπαφή, η οποία μπορεί ακόμα να ποικίλει από ένα κουτί στο διαδίκτυο σε άλλο. Εδώ είναι πώς να συνδεθείτε στον διαχειριστή ενός πλαισίου Internet σύμφωνα με τον πάροχο πρόσβασης, καθώς και τους λόγους για την πρόσβαση σε αυτό.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον διαχειριστή ενός πλαισίου Διαδικτύου σύμφωνα με τον πάροχο πρόσβασης ?

Όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου επιτρέπουν την πρόσβαση στον διαχειριστή στο πλαίσιο του Διαδικτύου τους. Ωστόσο, σύμφωνα με τον προμηθευτή και το μοντέλο πλαισίου Internet, οι μέθοδοι σύνδεσης δεν είναι οι ίδιες και είναι επίσης δυνατό να συνδεθείτε με αυτό από την εφαρμογή για κινητά και τον χώρο συνδρομητών. Ορισμένα πλαίσια Διαδικτύου έχουν ακόμη μια οθόνη που επιτρέπει την πρόσβαση στις πιο σημαντικές πληροφορίες. Εδώ είναι πώς να συνδεθείτε στη διεπαφή διαχείρισης των τεσσάρων κύριων παρόχων πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Πρόσβαση στο

Ανακαλύψτε παρακάτω όλες τις πληροφορίες για να συνδεθείτε στον διαχειριστή του πλαισίου σας στο Διαδίκτυο.

Πρόσβαση στη διεπαφή διαχείρισης ενός πορτοκαλί ή sosh livebox

Οι συνδρομητές της Orange μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δύο μεγάλες διεπαφές για τη διαχείριση του πλαισίου Internet τους. Αφενός, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την περιοχή πελατών τους ή την εφαρμογή MA LiveBox Mobile. Από αυτό το διάστημα, οι χρήστες μπορούν να βρουν όλες τις γενικές πληροφορίες στο πλαίσιο Internet τους, αλλά και να διαχειριστούν WiFi (Watch, SSID και κωδικός πρόσβασης).

Η δεύτερη λύση είναι να συνδεθείτε online διεπαφή, μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού. Για να γίνει αυτό, οι συνδρομητές πρέπει να εισέλθουν στη διεύθυνση livebox/ ή 192.168.1.1 στη γραμμή URL τους. Στη συνέχεια, πρέπει μόνο να αναγνωριστούν για να έχουν πρόσβαση στη διεπαφή livebox. Τα προεπιλεγμένα αναγνωριστικά είναι: “admin” και ο κωδικός πρόσβασης είναι το κλειδί ασφαλείας που εμφανίζεται στο πλαίσιο Internet. Τέλος, η συσκευή πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο LiveBox σε καλώδιο Ethernet ή WiFi.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαχειριστή σε ένα livebox, οι συνδρομητές πορτοκαλί μπορούν επομένως:

 1. Από έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο πλαίσιο Internet, μεταβείτε στη διεύθυνση livebox/ ή 192.168.1.1;
 2. Στο παράθυρο ελέγχου ταυτότητας που εμφανίζεται, εισαγάγετε τα αναγνωριστικά σας
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί “Σύνδεση”.

Εκτός από αυτές τις δύο λύσεις, το livebox 6 του πορτοκαλιού είναι εξοπλισμένο με ένα Οθόνη LCD που σας επιτρέπει να εμφανίζετε ορισμένες πληροφορίες, Συγκεκριμένα, το όνομα του δικτύου SSID και ο κωδικός πρόσβασης που συνδέεται με αυτό. Είναι δυνατόν να εμφανιστεί ένας κωδικός QR για να συνδέσετε γρήγορα ένα smartphone στο πλαίσιο Internet.

Διαφοροποιήστε τις ίνες, l

Διαβάστε επίσης Fiber, ADSL ή καλώδιο: Τι να επιλέξετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο ?

Συνδεθείτε στο διαχειριστή του πλαισίου SFR και το κόκκινο από το SFR

Στην περίπτωση ενός πλαισίου Internet SFR ή κόκκινου από SFR, η κύρια λύση για τη διαμόρφωση του πλαισίου Internet είναι να συνδεθείτε στο διαχειριστή online. Μόνο μία διεύθυνση εδώ: http: // 192.168.1.1, για να εισαγάγετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, συνδέεται με το εν λόγω πλαίσιο Internet. Μόλις συνδεθεί, ο χρήστης του Διαδικτύου πρέπει να προσδιορίσει τον εαυτό του για να έχει πρόσβαση στη διεπαφή και να αρχίσει να διαμορφώνει το πλαίσιο του Διαδικτύου του.

Το SFR προσφέρει επίσης την εφαρμογή SFR & ME για κινητά. Ωστόσο, Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί πάνω απ ‘όλα ως χώρος συνδρομητών. Όσον αφορά το πλαίσιο SFR Internet, η εφαρμογή SFR & I επιτρέπει μόνο σε μια διάγνωση να εντοπίσει μια πιθανή κατανομή στο ίδιο το κουτί και να το επιλύσει. Μια λειτουργία που παραμένει πολύ πρακτική.

Εδώ είναι πώς να συνδεθείτε στο SFR Internet Box Admin και Red by SFR:

 1. Ελέγξτε ότι ο υπολογιστής είναι καλά συνδεδεμένος με WiFi ή από Ethernet στο πλαίσιο Internet
 2. Πατήστε τη διεύθυνση http: // 192.168.1.1 στη γραμμή διευθύνσεων στην κορυφή του προγράμματος περιήγησης
 3. Αντιγράψτε την σύνδεση και τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης που αναφέρεται στην ετικέτα του πλαισίου Internet
 4. Πατήστε το κουμπί του πλαισίου Internet για επιβεβαίωση της σύνδεσης.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης της διεπαφής διαχείρισης

Μόλις στη διεπαφή διαμόρφωσης του πλαισίου Internet SFR, συνιστάται έντονα να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης. Για να γίνει αυτό, οι συνδρομητές μπορούν να μεταβούν στην ενότητα “Ασφάλεια”, στη συνέχεια, στις “βασικές ρυθμίσεις” και στο “Αναγνωριστικό & κωδικό πρόσβασης”. Πρέπει πρώτα να εισαγάγετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης, πριν ενημερώσετε το νέο. Τέλος, ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει μια πρόσθετη λειτουργία προστασίας για να εξασφαλίσει πρόσβαση στη διεπαφή της διαμόρφωσης του πλαισίου Internet.

Πώς να διαμορφώσετε ένα πλαίσιο διαδικτύου Bouygues Telecom (BBOX) ?

Το Bouygues Telecom σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το πλαίσιο Διαδικτύου σας με δύο διαφορετικούς τρόπους: μέσω της διαδικτυακής σας διεπαφής ή από την περιοχή του πελάτη σας. Αυτή η τελευταία λύση επιτρέπει Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις βασικές παραμέτρους του bbox, Συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης WiFi, της επαλήθευσης της κατάστασης του δικτύου ή ακόμη και της πλήρους διάγνωσης σε περίπτωση προβλήματος.

Όσον αφορά τη διεπαφή στο διαδίκτυο, οι συνδρομητές πρέπει να συνδεθούν Url https: // mabbox.Μοσχάρι.FR ή στο 192.168.1.254. Είναι επιτακτική ανάγκη να συνδεθείτε στο πλαίσιο Internet (με Wi-Fi ή Cable) για πρόσβαση στη διεπαφή μέσω μιας από αυτές τις δύο διευθύνσεις.

Δείτε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε το πλαίσιο Internet Bouygues Telecom:

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση https: // mabbox.Μοσχάρι.FR ή 192.168.1.254;
 2. Μια οθόνη φαίνεται να προσφέρει την εγκατάσταση της διεπαφής
 3. Πατήστε το κουμπί WiFi στο πλαίσιο Internet
 4. Ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης για να έχετε πρόσβαση στις παραμέτρους στη συνέχεια.

Μόλις διαμορφωθεί σωστά ο χώρος, ο συνδρομητής μπορεί να συνδεθεί μόλις το επιθυμεί Διαμορφώστε το κουτί του Διαδικτύου Bouygues Telecom. Μόλις έχει πρόσβαση στη διαχείριση του πλαισίου Internet, ο πελάτης μπορεί να διαμορφώσει τη συσκευή σε διάφορα επίπεδα.

Εκτελέστε μια δοκιμή d

Διαβάστε επίσης Internet Επιλεξιμότητα Test Fiber, ADSL και 4G Box: Πώς να το κάνετε ?

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεπαφή διαχείρισης ενός δωρεάν πλαισίου Διαδικτύου ?

Στην περίπτωση ενός δωρεάν πλαισίου Internet, υπάρχουν τρεις τρόποι για να διαμορφώσετε το πλαίσιο Internet: Η ηλεκτρονική περιοχή πελατών, η εφαρμογή FreeBox Connect Mobile και η διεπαφή διαχείρισης. Το απλούστερο, για τη συντριπτική πλειοψηφία των επιλογών, είναι να περάσετε από την εφαρμογή FreeBox Connect Mobile. Το τελευταίο σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις σημαντικές παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένου του WiFi (όνομα δικτύου, κωδικός πρόσβασης και αναμονής) ή.

Για να διαμορφώσετε το δωρεάν πλαίσιο Internet στη μικρότερη λεπτομέρεια, είναι απαραίτητο να Περάστε από το διαδικτυακό περιβάλλον διαχείρισης, το Freebox OS, στη διεύθυνση Mafreebox.πλαίσιο freebox.Fr.

Έτσι, εδώ είναι πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεπαφή διαμόρφωσης ενός δωρεάν πλαισίου Internet:

 1. Συνδέστε τη συσκευή στο Διαδίκτυο και πληκτρολογήστε το mafreebox.πλαίσιο freebox.FR σε ένα πρόγραμμα περιήγησης
 2. Κατά τη διάρκεια της πρώτης σύνδεσης, κάντε κλικ στο “Πρώτη σύνδεση”
 3. Ορίστε έναν μόνο κωδικό πρόσβασης, που ισχύει για τις επόμενες συνδέσεις
 4. Πρόσβαση στο διαχειριστή του πλαισίου Internet κάνοντας κλικ στο “Connection”.

Συνδεθείτε με το κουμπί WPS

Τα περισσότερα πλαίσια Internet έχουν ένα κουμπί WPS. Αυτό το κουμπί σάς επιτρέπει να ανοίξετε την πρόσβαση, προσωρινά, στο πλαίσιο Internet στο WiFi. Είναι ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος σύνδεσης μιας συσκευής με WiFi και το οποίο δεν απαιτεί κωδικό πρόσβασης, ο τελευταίος αντικαθίσταται από την πίεση από το κουμπί WPS.

Γιατί να συνδεθείτε στη διεπαφή διαχείρισης ενός πλαισίου Διαδικτύου ?

Διάφοροι λόγοι μπορούν να παρακινήσουν έναν χρήστη να συνδεθεί με τη διεπαφή διαχείρισης ενός πλαισίου Διαδικτύου. Από τον τελευταίο, ο συνδρομητής μπορεί να βρει μεγάλο αριθμό πληροφοριών που χρησιμοποιούνται στο κουτί του Διαδικτύου και στη σύνδεσή του. Μπορεί επίσης να διαμορφώσει το πλαίσιο του Διαδικτύου του: WiFi, Firewall, DNS κ.λπ. Ακολουθεί μια παρουσίαση των διαφορετικών στοιχείων που μπορούν να προβληθούν ή να γίνουν από τη διεπαφή για να διαχειριστείτε το πλαίσιο σας στο Διαδίκτυο

Διεύθυνση IP, Διεύθυνση MAC, Μοντέλο πλαισίου: Γνωρίστε τις πληροφορίες κλειδιών από ένα πλαίσιο Διαδικτύου

Η διεπαφή της διαχείρισης ενός πλαισίου Internet σάς επιτρέπει να γνωρίζετε όλες τις βασικές πληροφορίες που είναι συγκεκριμένες για αυτό και που καθορίζουν το προφίλ χρήστη. Μεταξύ αυτών των στοιχείων, υπάρχει ιδιαίτερα το Μοντέλο κουτιού Internet (LiveBox 5, Box NB6, Box, κ.λπ.Ουσία. Εάν πρέπει να ζητήσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων του κιβωτίου σας στο διαδίκτυο, η παροχή του ακριβούς μοντέλου είναι απαραίτητη. Εκτός από αυτό, ο συνδρομητής μπορεί επίσης να βρει τον σειριακό αριθμό του πλαισίου Internet, που αναφέρεται γενικά στην ετικέτα του.

Για στοιχεία αυτού του είδους, η διέλευση από τη διεπαφή της διαχείρισης του πλαισίου Διαδικτύου σας επιτρέπει να βρείτε βασικές πληροφορίες όπως η δημόσια διεύθυνση IP που χρησιμοποιείται και η παρουσία μιας διεύθυνσης IPv6. Αυτή η διεύθυνση IP είναι αυτή που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του online συνδρομητή. Με τη διεύθυνση IP, είναι επίσης δυνατόν Βρείτε τη διεύθυνση MAC, Μια σειρά χαρακτήρων που προσδιορίζουν την ίδια τη συσκευή.

Βασικές πληροφορίες σχετικά με το πλαίσιο Διαδικτύου που διατίθενται στον διαχειριστή:

 • Το ακριβές μοντέλο του πλαισίου Internet
 • ο σειριακός αριθμός της συσκευής
 • η δημόσια διεύθυνση IP ·
 • Διεύθυνση MAC.

Δημόσια / ιδιωτική διεύθυνση IP: Τι διαφορά ?

Τα πλαίσια Internet έχουν δύο διευθύνσεις IPv4. Η ιδιωτική διεύθυνση είναι αυτή που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση σε τοπικό. Η δημόσια διεύθυνση είναι αυτή που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του χρήστη του πλαισίου Διαδικτύου στο παγκόσμιο δίκτυο.

Αλλάξτε το όνομα του δικτύου και τον κωδικό πρόσβασης WiFi

Ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που πρέπει να κάνετε με την πρόσβαση στο online διεπαφή ενός κουτιού Internet είναι Είναι σε θέση να διαμορφώσει το WiFi. Αυτή η λειτουργία είναι τόσο χρήσιμη που αυτή είναι μία από τις πρώτες που έχουν μεταναστεύσει σε χώρους πελατών και κινητές εφαρμογές παρόχων πρόσβασης.

Έτσι, από τον διαχειριστή του πλαισίου Internet, ο συνδρομητής μπορεί:

 • Αλλαγή κωδικού πρόσβασης WiFi
 • Αλλάξτε το όνομα του δικτύου WiFi
 • Διαμορφώστε χωριστά τα δίκτυα 2,5 GHz και 5 GHz (ή ακόμα και 6 GHz στο WiFi 6th).

Η επιλογή ενός ονόματος δικτύου WiFi σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ευκολότερο και ταχύτερο όνομα δικτύου για να βρείτε από αυτό που αποδίδεται από προεπιλογή. Η επιλογή του κωδικού πρόσβασης επιτρέπει επίσης εύκολα με ένα εύκολο να θυμάστε το πλήκτρο WiFi. Είναι ακόμη δυνατό να δημιουργήσετε έναν κωδικό QR σαρωτή για να συνδέσετε γρήγορα μια νέα συσκευή στο δίκτυο του πλαισίου Internet. Σύμφωνα με το κουτί, ο κωδικός QR μπορεί να εμφανιστεί σε οθόνη LCD στο μπροστινό μέρος.

Αλλάξτε το όνομα του δικτύου WiFi (SSID) D

Διαβάστε επίσης πώς να αλλάξετε το όνομα του δικτύου WiFi (SSID) του πλαισίου του Internet του ?

Διαμορφώστε το πλαίσιο Internet: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία ECO και σταθείτε στο πλαίσιο Internet

Τα πλαίσια Internet είναι γνωστό ότι καταναλώνουν πολλή ενέργεια, ειδικά με ασύρματες συνδέσεις. Από τη διεπαφή του πλαισίου Internet, οι συνδρομητές μπορούν γενικά να ενεργοποιήσουν μια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Αυτή η λειτουργικότητα λειτουργεί διαφορετικά από το ένα ISP σε άλλο, αλλά όλα έχουν ένα κοινό πράγμα: επιτρέπουν Επιλέξτε χρονοδιαγράμματα στο WiFi.

Εκτός από αυτή τη λειτουργικότητα, ο οικολογικός τρόπος ενός πλαισίου Internet μπορεί επίσης να ::

 • να μειώσει την ένταση των LED
 • Απενεργοποιούν ορισμένες υπηρεσίες (τηλεόραση, τηλεφωνία, wifi)
 • Η αποκατάσταση ρέει στις θύρες Ethernet
 • Ενεργοποιήστε το βαθύ ρολόι (Συνολικό ρολόι όλων των υπηρεσιών).

Η διαμόρφωση του πλαισίου Internet επιτρέπει καλά Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας της συσκευής. Η τοποθέτηση στο WiFi μπορεί να προγραμματιστεί κάθε βράδυ, για παράδειγμα, καθώς και το βαθύ ρολόι, αν είναι διαθέσιμο. Είναι επίσης απαραίτητο να απενεργοποιήσετε τις αχρησιμοποίητες υπηρεσίες μόλις εγκατασταθεί το πλαίσιο Internet. Αυτά τα στοιχεία διαμόρφωσης πρέπει να συμπληρωθούν με χρήσεις που είναι υπεύθυνες για την ίδια τη σύνδεση.

Τι εξοικονόμηση με την ημέρα πριν από το πλαίσιο Διαδικτύου ?

Την ημέρα πριν από το WiFi μειώνει μετριοπαθή η κατανάλωση ενέργειας του κιβωτίου Internet, της τάξης των 1 ή 2 kWh κατά τη διάρκεια της περιόδου παρακολούθησης. Το βαθύ ρολόι, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να έχετε μια κατανάλωση ενέργειας του κιβωτίου Internet κοντά στο 0 και, για τις ημέρες απουσίας ή των νύχτας, είναι πιο ενδιαφέρουσα όταν είναι διαθέσιμη.

Ελέγξτε τη σωστή λειτουργία της σύνδεσης και του εξοπλισμού

Εκτός από τη διαμόρφωση WiFi, επιτρέπει επίσης η πρόσβαση στη διεπαφή διαχείρισης του πλαισίου Διαδικτύου Ελέγξτε την κατάσταση σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Επομένως, ένα διαγνωστικό εργαλείο καθιστά δυνατό τον έλεγχο των ροών σύνδεσης, αλλά και την κατάλληλη λειτουργία των υπηρεσιών που σχετίζονται με το πλαίσιο Internet (WiFi, TV, τηλεφωνία). Μια τέτοια διάγνωση μπορεί να γίνει από τον συνδρομητή μόλις βρει ένα πρόβλημα σύνδεσης. Αυτό σας ενημερώνει αν το πρόβλημα προέρχεται από το πλαίσιο Internet ή εάν προέρχεται από το δίκτυο.

Σε περίπτωση που η διάγνωση σας ενημερώνει ότι το πρόβλημα προέρχεται από το πλαίσιο Internet, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του αποτελέσματος του. Έτσι, Ο συνδρομητής μπορεί να μεταδώσει αυτή τη σύλληψη στον χειριστή του με τη μορφή συνημμένου για να δώσετε όλες τις πιθανές πληροφορίες στην εξυπηρέτηση πελατών. Το τελευταίο θα είναι στη συνέχεια σε θέση να επιλύσει την κατανομή πολύ πιο εύκολα.

Δοκιμή χρεωστικής διαδικτυακής

Διαβάστε επίσης Δοκιμάστε τη ροή (ταχύτητα) και το ping της ίνας ή του ADSL Internet Box

Επανεκκίνηση ή επαναφορά του πλαισίου Διαδικτύου από τον διαχειριστή του πλαισίου Internet

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά της διεπαφής διαχείρισης του πλαισίου Internet είναι η επανεκκίνηση και η επαναφορά. Αυτές οι δύο λειτουργίες είναι εφικτό χωρίς τη διεπαφή, μέσω των κουμπιών on/off και reset. Ωστόσο, η μετάβαση από τη διεπαφή σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε δοκιμές στο πλαίσιο Internet και να ενεργοποιήσετε αυτές τις δύο λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε την ίδια τη διεπαφή.

Η επιλογή RESART προσφέρει απλά σβήνετε εν συντομία το πλαίσιο Διαδικτύου για να το ενεργοποιήσετε ξανά. Αυτό συχνά επιλύει μικρά προβλήματα για πρόσβαση σε υπηρεσίες. Η επανεκκίνηση είναι συχνά απαραίτητη αφού ο χρήστης του Διαδικτύου έχει αλλάξει ορισμένες παραμέτρους του πλαισίου Διαδικτύου. Η επαναφορά είναι μια πιο ριζοσπαστική διαδικασία. Επιτρέπει να Βάλτε το κουτί στο διαδίκτυο στο εργοστάσιο του. Αυτή η διαδικασία συνιστάται εάν το πλαίσιο Internet έχει πολλά επίμονα προβλήματα που δεν επιλύονται διαφορετικά.

Επανεκκινήστε ως έσχατη λύση

Είναι απαραίτητο να επαναφέρετε το πλαίσιο Διαδικτύου μόνο ως έσχατη λύση και με την ένδειξη ενός συμβούλου στον προμηθευτή του. Αυτή η διαδικασία διαγράφει όλες τις παραμέτρους που καταγράφηκαν και μετά από μια πλήρη επανεκκίνηση, ο συνδρομητής πρέπει να επαναλάβει τα πάντα με 0. Σημειώστε ότι εάν ο κωδικός πρόσβασης WiFi έχει αλλάξει, επιστρέφει επίσης στο πρωτότυπο.

Δημιουργία προφίλ χρηστών του πλαισίου Διαδικτύου

Τα περισσότερα πλαίσια στο Διαδίκτυο δημιουργούν επίσης προφίλ χρηστών. Αυτά τα προφίλ συνδέονται γενικά με συστήματα γονικού ελέγχου. Ένα προφίλ χρήστη σχετίζεται με συγκεκριμένες συσκευές, προσδιορίζονται από τις διευθύνσεις MAC τους. Ο χρήστης μπορεί έτσι να επιλέξει ακριβείς ώρες στις οποίες μπορεί να συνδεθεί ο χρήστης του προφίλ. Είναι επίσης δυνατή η πρόληψη του προφίλ από την πρόσβαση σε ορισμένες διευθύνσεις IP και σε ορισμένους συγκεκριμένους ιστότοπους.

Η δημιουργία προφίλ χρηστών είναι μια πιο περίπλοκη διαδικασία από ό, τι άλλες διαθέσιμες επιλογές μέσω της διεπαφής διαχείρισης πλαισίου Internet. Ωστόσο, αυτό εξασφαλίζει να προσφέρει Ρυθμισμένη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια σύνδεσης. Στην πραγματικότητα, είναι δυνατό να εμποδίσετε την πρόσβαση σε διευθύνσεις MAC που δεν θα καταγράφονται σε οποιαδήποτε συσκευή, καθιστώντας την παρενόχληση του πλαισίου Internet πολύ πιο δύσκολη.

Αφαίρεση του πλαισίου Internet δωρεάν

Για να διαβάσετε επίσης ποιοι νόμιμοι λόγοι για να τερματίσετε το κουτί του Διαδικτύου δωρεάν ?

Διαμορφώστε το τείχος προστασίας του πλαισίου Internet από τη διεπαφή διαχείρισης

Μεταξύ των πιο προηγμένων επιλογών που διατίθενται μέσω της διεπαφής διαχείρισης του πλαισίου Internet, υπάρχει τείχος προστασίας. Το τείχος προστασίας πρέπει να ενεργοποιηθεί εκ των προτέρων Από τον διαχειριστή του πλαισίου Διαδικτύου. Μόλις ενεργοποιηθεί, είναι δυνατόν να διαμορφώσετε το πλαίσιο Internet με διάφορους τρόπους.

Γενικά, ο συνδρομητής μπορεί τουλάχιστον Επιλέξτε το επίπεδο προστασίας του τείχους προστασίας (χαμηλό, μεσαίο ή υψηλό). Από προεπιλογή, είναι απαραίτητο να διατηρηθεί χαμηλή ή μεσαία προστασία. Η υψηλή προστασία μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα της σύνδεσης, επειδή φιλτράρει με ακρίβεια όλες τις εισερχόμενες συνδέσεις. Αυτό μπορεί επίσης να εμποδίσει την πρόσβαση σε αξιόπιστους ιστότοπους.

Στην ιδανική περίπτωση, είναι δυνατόν Εξατομικεύστε το τείχος προστασίας του πλαισίου Internet. Αυτή η τελευταία λύση διεύθυνσης σε πιο έμπειρους χρήστες που μπορούν έτσι να εφαρμόσουν την ασφάλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένες διευθύνσεις για να μπλοκάρετε στο πλαίσιο Internet.

Επιλογές γονικού ελέγχου

Για να απλουστεύσετε τον έλεγχο πρόσβασης στο διαδίκτυο στο σπίτι, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου συχνά προσφέρουν επιλογές γονικού ελέγχου. Το τελευταίο έχει μια απλή διεπαφή για τη διαχείριση των ωρών πρόσβασης στο διαδίκτυο καθώς και των εξουσιοδοτημένων ή απαγορευμένων ιστότοπων. Συνιστάται να πλησιάσετε τον προμηθευτή του για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες.

Διαμορφώστε ένα DNS από τη διεπαφή του πλαισίου Internet του

Οι προηγμένοι χρήστες μπορούν επίσης να διαμορφώσουν το DNS του πλαισίου Internet τους. Ο συνδρομητής μπορεί έτσι να εξατομικεύσει περαιτέρω τη σύνδεσή του. Για να αλλάξει τη διεύθυνση DNS, πρέπει να έχει μια νέα διεύθυνση για να εισέλθει, είτε CloudFlare, Google DNS είτε Opendns. Η αλλαγή DNS επηρεάζει άμεσα την πλοήγηση και σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε κανονικά απρόσιτες τοποθεσίες και αντίστροφα. Συχνά, είναι δυνατόν να διαχειριστείτε το DN σας απευθείας από τον υπολογιστή σας ή από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, το οποίο είναι συχνά απλούστερο. Η αλλαγή του DNS στο πλαίσιο Internet, ωστόσο, καθιστά δυνατή την εκμετάλλευση αυτής της αλλαγής σε όλες τις συσκευές που συνδέονται με το πλαίσιο Internet.

Η διαμόρφωση του DNS είναι πολύ απλή στα Bouygues Telecom, SFR και δωρεάν πλαίσια Internet. Απλά μεταβείτε στην επαρκή καρτέλα και εισαγάγετε χειροκίνητα ή νέα διεύθυνση IP. Στην περίπτωση του πορτοκαλιού όμως, Δεν είναι πλέον δυνατό να αλλάξετε το DNS από το livebox 4. Ωστόσο, ο συνδρομητής μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα δρομολογητή στο πλαίσιο του Διαδικτύου για να εγκαταστήσει ένα DNS ή απλά να χρησιμοποιήσει ένα DNS στις συσκευές που το χρειάζονται.

Παρακολουθήστε την τηλεόραση σε έναν υπολογιστή δωρεάν

Διαβάστε επίσης Watch TV στον υπολογιστή σας (PC/MAC): Ποιες είναι οι λύσεις ?

Blacklister ή λευκές συνδέσεις στο πλαίσιο Internet

Οι προχωρημένοι χρήστες των πλαισίων Internet μπορούν επίσης, στα περισσότερα πλαίσια του Διαδικτύου, Δημιουργήστε “Λευκές λίστες” και “Μαύρες λίστες”. Ο ευκολότερος τρόπος για τη δημιουργία είναι η μαύρη λίστα. Είναι δυνατό να επιλέξετε μια συνδεδεμένη συσκευή και να απαγορεύσετε οποιαδήποτε μελλοντική σύνδεση με αυτήν. Για να γίνει αυτό, ένα δεξί κλικ είναι αρκετό για την πλειοψηφία των πλαισίων Internet, αλλά είναι επίσης δυνατό να μην το χειροκίνητα (ή να αντιγράψετε / επικολλήσει) τη διεύθυνση MAC της συσκευής σε μια λίστα με συσκευές που απαγορεύονται.

Αντίθετα, η “Λευκή λίστα” είναι μια πολύ πιο περιοριστική λύση, γιατί Μόνο συσκευές με καταγεγραμμένες διευθύνσεις MAC μπορούν να συνδεθούν στο πλαίσιο Internet. Αυτό χρησιμοποιείται στο πλαίσιο της διαχείρισης προφίλ χρήστη για παράδειγμα.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Είμαστε δώδεκα υπάλληλοι. Οι σύνδεσμοι που παρακολουθούνται στο περιεχόμενό μας μπορούν να παρέχουν εισόδημα σε όλα τα.Fr. Αυτό δεν σας κοστίζει περισσότερο, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ποιοτικό περιεχόμενο και να αναπτύξετε νέα έργα. Ορισμένα περιεχόμενα χρηματοδοτούνται και αναγνωρίζονται ως τέτοια. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία, είναι εδώ.