Πρόβλημα Box: Λάβετε δωρεάν αντιμετώπιση προβλημάτων, ποιες λύσεις για προβλήματα σύνδεσης στο Bouygues Telecom?

Τι λύσεις για προβλήματα σύνδεσης στο Bouygues Telecom

Contents

Συνιστάται να σέβεστε ορισμένες ώρες για να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών της Bouygues Telecom, έτσι ώστε να μην περιμένετε πολύ καιρό στο τηλέφωνο που ένας σύμβουλος λαμβάνει την κλήση σας, όπως την Παρασκευή όλη την ημέρα ή από την Τρίτη έως το Σάββατο από τις 4 μ.μ.

Πώς να λάβετε μια αντιμετώπιση προβλημάτων για ένα πρόβλημα bbox ?

Τα δικα σου Μπούξ έχει κατανεμηθεί ή έχετε ανησυχίες για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο με τον εξοπλισμό σας ? Γνωρίστε ότι υπό αυτές τις συνθήκες μπορείτε να ζητήσετε από τον Bouygues να σας βοηθήσουν. Γι ‘αυτό, είναι διαθέσιμες αρκετές επιλογές σε εσάς. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή μέσω τηλεφώνου ή να μεταβείτε σε ένα από τα καταστήματα τηλεπικοινωνιών Bouygues. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε ηλεκτρονική βοήθεια. Για να έχετε περισσότερες λεπτομέρειες, ανακαλύψτε σε αυτόν τον οδηγό όλες τις λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων για ένα Πρόβλημα bbox.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά Διαδικτύου ?

Οι ειδικοί μας σας συμβουλεύουν στο τηλέφωνο

Επωφεληθείτε από τις προσφορές του συνεργάτη μας

Η περιοχή πελατών μου, πριν καλέσω έναν σύμβουλο

Όταν συναντάτε μια ανησυχία με το δικό σας Box Bouygues Telecom, Το πρώτο αντανακλαστικό που πρέπει να έχετε είναι να μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας. Πράγματι, από αυτό το τμήμα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια διάγνωση του δικού σας Μπούξ απευθείας στο διαδίκτυο. Αυτό θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε πιθανά τεχνικά προβλήματα που σχετίζονται με το κουτί σας, ιδίως τις ανησυχίες που σχετίζονται με:

 • Box Internet Connection;
 • η τηλεόραση ;
 • Σταθερή τηλεφωνία.
 • Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην περιοχή πελατών Bouygues Telecom, απλά πρέπει να:
 • Μεταβείτε στον ιστότοπο του χειριστή
 • Μεταβείτε στο τμήμα “Connect”
 • Αναφέρετε τα αναγνωριστικά σας.

Μόλις συνδεθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, μπορείτε, εκτός από την εκτέλεση μιας ανάλυσης του δικού σας Μπούξ, Επωφεληθείτε από την προσαρμοσμένη βοήθεια συζητώντας άμεσα με έναν σύμβουλο Bouygues.

Χρησιμοποιήστε τηλεφωνική βοήθεια για να ζητήσετε αντιμετώπιση προβλημάτων

Δεν θα μπορούσατε να βρείτε μια ικανοποιητική λύση, συνδέοντας την περιοχή του πελάτη σας ? Να είστε σίγουροι, μπορείτε πάντα να καλέσετε έναν σύμβουλο Bouygues Telecom Για να σας βοηθήσουμε να λύσετε την ανησυχία σας. Για να το κάνετε αυτό, απλά συμμετέχετε σε έναν σύμβουλο στο 1064. Η τεχνική υπηρεσία του χειριστή είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ., εξαιρουμένων των διακοπών.

Ο σύμβουλος που θα έχετε στο διαδίκτυο μπορεί τότε:

 • Να σας βοηθήσουν να πληρώσετε μια ανησυχία που συνδέεται με το Διαδίκτυο
 • σας συνοδεύουν όταν κάνετε τη συσκευή σας διαγνώστε
 • ζητήστε την ανταλλαγή του εξοπλισμού σας εάν είναι απαραίτητο.

Χαίρομαι που γνωρίζουμε: Εάν η αποτυχία δεν μπορεί να προσαρμοστεί εξ αποστάσεως, το εξυπηρέτηση πελατών Θα σας κατευθύνει σε ένα κοντινό κατάστημα για να αντικαταστήσετε το bbox σας.

Αντιμετώπιση προβλημάτων στο χώρο του ξενοδοχείου με καταστήματα Bouygues

Όταν πληροίτε ένα σφάλμα στο πλαίσιο Internet, όπως μια ανησυχία σύνδεσης ή απλώς ότι η συσκευή δεν λειτουργεί, γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να μεταβείτε απευθείας σε ένα κατάστημα Bouygues Telecom.

Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα:

 • Πάρε συμβουλή;
 • ζητήστε υπηρεσία υπηρεσίας μετά την πώληση
 • ζητήστε την ανταλλαγή του δικού σας Μπούξ.

Ο φορέας εκμετάλλευσης έχει περίπου 500 καταστήματα που διανέμονται σε περισσότερες από 30 πόλεις στη Γαλλία.

Πηγαίνοντας απευθείας σε ένα κατάστημα, θα μπορείτε να συνομιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν σύμβουλο και να κάνετε αντιμετώπιση προβλημάτων στο χώρο.

Για να βρείτε το κατάστημα που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο. Απλά μεταβείτε στον ιστότοπο του χειριστή. Μόλις φτάσετε στον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε μια ενότητα με τίτλο “Τα καταστήματα μας”. Απλά πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτό και θα μεταφερθείτε αμέσως σε μια σελίδα όπου μπορείτε να αναζητήσετε ένα κατάστημα κοντά. Θα έχετε δύο δυνατότητες εκείνη τη στιγμή:

 • να είναι γεωγραφικά?
 • Η εισαγωγή της ταχυδρομικής σας διεύθυνσης, έτσι ώστε ο Bouygues να σας λέει το πλησιέστερο κατάστημα.

Bouygues online Βοήθεια αντιμετώπισης προβλημάτων

Bouygues Telecom προσφέρει επίσης διάφορες λύσεις στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσουν να εγκατασταθείτε Ανησυχίες για το bbox.

Στην ιστοσελίδα του, ο χειριστής διαθέτει μια ηλεκτρονική ενότητα Βοήθεια που απαριθμεί δεκάδες επεξηγηματικά φύλλα. Μπορείτε να βρείτε εξηγήσεις με προσφορά και με θέμα. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν στην καλύτερη περίπτωση, η Bouygues Telecom σας προσφέρει ακόμη τη δυνατότητα να κάνετε μια εξατομικευμένη αναζήτηση για το αίτημά σας.

Επιπλέον, ο χειριστής τηλεπικοινωνιών σας παρέχει επίσης ένα ρομπότ βοήθειας. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αυτοματοποιημένη γάτα, πρέπει:

 • Συνδεθείτε στην περιοχή πελάτη σας στον ιστότοπο του χειριστή ή στην εφαρμογή για κινητά Bouygues Telecom,
 • Επιλέξτε την κατηγορία στην οποία ανήκει το αίτημά σας
 • Αδράξτε την ερώτησή σας.

Μόλις τεθεί η ερώτηση, θα μεταφερθείτε στη σελίδα που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας. Είναι ωστόσο σημαντικό να σημειωθεί ότι οι σύμβουλοι συνομιλίας δεν μπορούν να απαντήσουν σε όλες τις τεχνικές ερωτήσεις.

Φόρουμ Διαδικτύου για προβλήματα bbox

Μια από τις λύσεις που έχετε στη διάθεσή σας για να λάβετε μια αντιμετώπιση προβλημάτων του δικού σας Box Bouygues Telecom είναι επίσης να χρησιμοποιήσετε φόρουμ αφιερωμένα στον χειριστή. Μπορείτε να βρείτε σε αυτούς τους δικτυακούς τόπους συμβουλευτικής που ανήκουν στο εμπορικό σήμα, αλλά και άλλους συνδρομητές στο Bouygues Telecom. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των φόρουμ είναι ότι είναι ισχυρό ότι πιθανό ότι άλλοι χρήστες έχουν εκπληρώσει τις ίδιες ανησυχίες με εσάς. Σε αυτό το πλαίσιο, θα είναι σε θέση να σας παρέχουν λύσεις που θα ανταποκριθούν πλήρως στα αιτήματά σας.

Για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε την ερώτησή σας στα φόρουμ αφιερωμένα στους χρήστες Bouygues, απλά πρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ και:

 • Δημιουργία λογαριασμού χρήστη
 • Κάντε μια ερώτηση στο σωστό τμήμα
 • Περιμένετε απαντήσεις από άλλα μέλη του φόρουμ.

Χαίρομαι που γνωρίζετε: Εάν δεν θέλετε να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας σε άλλα μέλη του φόρουμ, έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με την κοινότητα ως ανώνυμο.

Bouygues Αντιμετώπιση τιμής

Όταν το δικό σου Μπούξ σπάει ή πληροί μια δυσλειτουργία, είναι πάντα καλύτερο να:

 • Κάντε διάγνωση της συσκευής από την περιοχή του πελάτη σας
 • Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου ή σε απευθείας σύνδεση.

Εάν αυτές οι λύσεις ήταν σε θέση να επιλύσουν την ανησυχία σας, δεν θα έχετε κανένα κόστος για να προχωρήσετε.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από το κουτί να ανταλλάσσει δωρεάν σε ένα από τα καταστήματα του χειριστή.

Από την άλλη πλευρά, εάν το πρόβλημα του πλαισίου σας στο Διαδίκτυο απαιτεί την κίνηση ενός τεχνικού, ενδέχεται να προκύψουν δύο περιπτώσεις:

 • το πρόβλημα του Μπούξ Μην προέρχονται από την εγκατάστασή σας: Σε αυτή την περίπτωση, τα ταξίδια του ταξιδιού δεν θα τιμολογηθούν σε εσάς
 • Η ανησυχία που συνδέεται με το κουτί είναι το γεγονός σας: το ταξίδι του επισκευαστή θα σας χρεωθεί € 69.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά Διαδικτύου ?

Οι ειδικοί μας σας συμβουλεύουν στο τηλέφωνο

Τι λύσεις για προβλήματα σύνδεσης στο Bouygues Telecom ?

Πρόβλημα σύνδεσης Bouygues

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση με το Telecom του χειριστή Bouygues ? Ανεξάρτητα από τον ενδιαφερόμενο χειριστή, δεν είναι ασυνήθιστο για το δίκτυο να υποβληθεί σε δυσλειτουργίες. Αυτό μπορεί να προέλθει από τον εξοπλισμό σας, αλλά και από το ίδιο το δίκτυο. Αλλά μην πανικοβληθείτε, τις περισσότερες φορές, το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τον χειριστή. Σας λέμε ότι κάνετε για να λύσετε αυτά τα προβλήματα ανάλογα με την προέλευσή τους.

Τι να κάνετε σε περίπτωση προβλήματος σύνδεσης με το Bouygues Telecom ?

Έχετε προβλήματα να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο με τη συνδρομή σας Bouygues Telecom ? Εάν η σύνδεσή σας είναι κακής ποιότητας, εάν δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην τηλεόρασή σας, τότε πρέπει πρώτα να δείτε αν το πρόβλημα δεν προέρχεται από το bbox σας, το οποίο μπορεί να παρουσιάσει δυσλειτουργίες.

Ποια είναι τα τεχνικά προβλήματα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ?

Όταν τα άτομα μεταφέρουν προβλήματα σύνδεσης με το Διαδίκτυο, μερικά είναι αρκετά επαναλαμβανόμενα, όπως: Για παράδειγμα:

 • μια αργή ή ασταθής ροή
 • Την αδυναμία σύνδεσης με το Wi-Fi της Bouygues Telecom
 • Ένα δίκτυο που κόβεται τακτικά
 • Σελίδες Διαδικτύου που δεν ανοίγουν ή αδύνατη σύνδεση με ορισμένους ιστότοπους.

Λίγοι άνθρωποι δεν αντιμετώπισαν ποτέ τέτοιου είδους προβλήματα. Παρ ‘όλα αυτά, δεν οφείλεται στο γεγονός ότι αυτές οι ανησυχίες δεν είναι σοβαρές, ότι είναι παρόλα αυτά ενοχλητικά εάν επαναλαμβάνονται τακτικά. Έτσι, είναι φυσιολογικό να θέλετε να λύσετε τα προβλήματά σας σχετικά με το Wi-Fi με το Bouygues Telecom.

Γιατί δεν καταγράφω πλέον bouygues ?

Διάφοροι λόγοι μπορούν να εξηγήσουν τα προβλήματα σύνδεσης που μπορείτε να πειραματιστείτε στη διαμονή σας. Μπορεί να οφείλονται σε δυσλειτουργία του εξοπλισμού σας, αλλά και από το δίκτυο του χειριστή σας. Εάν αυτή είναι η πρώτη λύση, τότε μπορείτε να προσπαθήσετε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας. Από την άλλη πλευρά, εάν η κατανομή είναι σε εθνικό επίπεδο, τότε η μόνη λύση είναι να περιμένετε έως ότου ο χειριστής λύσει το πρόβλημα.

Ποια λύση για την υλοποίηση δεν έχουν πλέον προβλήματα σύνδεσης ?

Πώς να μάθω αν το κουτί μου έχει δυσλειτουργία ?

Εάν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στο Διαδίκτυο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε ότι το πρόβλημα δεν προέρχεται από το κουτί σας. Κοιτάζοντας το κουτί σας στο Διαδίκτυο Bouygues, μπορείτε γρήγορα να συνειδητοποιήσετε τη λειτουργία του ή όχι.

Γενικά, υπάρχουν φώτα στο κουτί και σας επιτρέπουν να προειδοποιείτε σε περίπτωση δυσλειτουργίας. Μεταξύ αυτών των φώτων υπάρχει το φως του Διαδικτύου:

 • Εάν το φως είναι λευκό και σταθερό, τότε το κουτί σας λειτουργεί κανονικά
 • Εάν το φως είναι απενεργοποιημένο, τότε δεν έχει δημιουργηθεί σύνδεση στο Διαδίκτυο. Συνιστάται στη συνέχεια να ελέγξετε τις συνδέσεις του πλαισίου
 • Εάν το φως είναι απενεργοποιημένο, τότε δεν υπάρχει πλέον σύνδεση στο Διαδίκτυο, η οποία εξηγεί ότι έχετε προβλήματα σύνδεσης.

Ωστόσο, εάν το κουτί σας λειτουργεί κανονικά και δεν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο, τότε υπάρχουν αρκετοί χειρισμοί που μπορείτε να κάνετε. Αυτό θα σας επιτρέψει να προσπαθήσετε να δείτε από πού προέρχεται η κατανομή του πλαισίου σας Bouygues, είτε πρόκειται για οπτικές ίνες, ADSL ή VDSL. Για παράδειγμα, μπορείτε:

 1. Επανεκκινήστε το bbox σας, καθώς και τη συσκευή με την οποία προσπαθείτε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Μερικές φορές το απλό γεγονός της απενεργοποίησης και της επανεκκίνησης μιας συσκευής είναι αρκετό για να φέρει τα πράγματα πίσω στο φυσιολογικό
 2. Ελέγξτε ότι τα καλώδια είναι καλά συνδεδεμένα
 3. Συνδεθείτε στο Διαδίκτυο από άλλο πρόγραμμα περιήγησης
 4. Έλεγχος των παραμέτρων του τείχους προστασίας σας, αφού μια κακή διαμόρφωση μπορεί να έχει συνέπεια της πρόληψης της σύνδεσης σε ορισμένες ιστοσελίδες
 5. Κάντε μια δοκιμή χρέωσης στο Διαδίκτυο για να μάθετε ποια είναι η πραγματική ταχύτητα του κουτιού σας. Μπορεί μερικές φορές να υπάρξει διαφορά μεταξύ της θεωρητικής ταχύτητας που δίνεται από τον χειριστή και της πραγματικής ταχύτητας στη διαμονή σας.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την προέλευση της βλάβης και ο εξοπλισμός σας είναι ελαττωματικός, τότε το καλύτερο είναι να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues Telecom. Ο σύμβουλος που θα λάβει την κλήση σας μπορεί να υποδείξει τη διαδικασία που θα ακολουθήσει και να σας πει εάν ο εξοπλισμός σας μπορεί να επισκευαστεί ή εάν είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί και να αντικατασταθεί από εννέα. Οι κριτικές πελατών της Bouygues δείχνουν επίσης μια ορισμένη ικανοποίηση από αυτήν την εξυπηρέτηση πελατών όταν πρόκειται για την επίλυση μιας δυσκολίας.

Τι να κάνετε σε περίπτωση εθνικής κατάρρευσης ?

Τα προβλήματα σύνδεσης τηλεπικοινωνιών Bouygues δεν συνδέονται απαραιτήτως με το bbox σας. Πράγματι, μπορεί να συμβεί μια κατανομή σε ολόκληρη τη γαλλική επικράτεια, ή τουλάχιστον στην πόλη σας. Διάφοροι λόγοι μπορούν να εξηγήσουν αυτές τις βλάβες:

 • Ισχυρή κακή καιρός (καταιγίδες, καταιγίδες κ.λπ.), οι οποίες μπορούν να βλάψουν τις κεραίες δικτύου
 • Υπερβολική κυκλοφορία δεδομένων
 • Πράξεις βανδαλισμού, με υποβάθμιση του εξοπλισμού, όπως περικοπές καλωδίων ή πτήση εξοπλισμού
 • Εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο δήμο σας.

Εάν συμβαίνει αυτό, τότε θα ενημερωθείτε γρήγορα, αφού οι πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο έχουν τη νομική υποχρέωση να σας ενημερώσουν σε περίπτωση κατανομής. Το Bouygues Telecom σας ενημερώνει με SMS για τα διάφορα στάδια της επίλυσης των σημερινών περιστατικών στη γραμμή σας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε το παγκόσμιο περιστατικό της Bouygues στην ιστοσελίδα του, συνδέοντας την περιοχή του πελάτη σας. Η διαδικασία είναι απλή:

 1. Επιλέξτε την ενότητα “My Box” της σχετικής γραμμής
 2. Κάντε κλικ στο “Ακολουθήστε τα περιστατικά bbox”, τα οποία θα σας επιτρέψουν να μάθετε εάν εντοπίζεται ένα περιστατικό στη γραμμή σας και να βρείτε πρόσβαση στο ακόλουθο του.

Πώς να γνωρίζετε αν το δίκτυό του είναι καλής ποιότητας ?

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ? Το Bouygues Telecom σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε την ποιότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας στη διεύθυνσή σας. Με τη μετάβαση σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να εισαγάγετε την ταχυδρομική σας διεύθυνση και έτσι να μάθετε εάν η κάλυψη του δικτύου στη διεύθυνσή σας είναι καλής ποιότητας ή όχι.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος ?

Τα προβλήματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο με τις Bougyes Telecom δεν έχουν επιλυθεί με τις λύσεις που δόθηκαν προηγουμένως ? Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τον χειριστή για να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σύνδεσής σας, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή: μέσω τηλεφώνου, στην περιοχή πελατών σας, στο φόρουμ ή ακόμα και μέσω της βοήθειας Box.

Για να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο Bouygues Telecom μέσω τηλεφώνου, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και αντιμετώπισης προβλημάτων, μπορείτε να συνθέσετε 1064. Εάν καλέσετε από το εξωτερικό, τότε οι Bouygues να συνθέσουν τον αριθμό είναι +33 660 614 614. Είναι επίσης δυνατό να επικοινωνήσετε με το Telecom του χειριστή Bouygues, συνθέτοντας 611 από το bbox ή από ένα κινητό Bouygues Telecom. Η εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή μπορεί να προσεγγιστεί από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Συνιστάται να σέβεστε ορισμένες ώρες για να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών της Bouygues Telecom, έτσι ώστε να μην περιμένετε πολύ καιρό στο τηλέφωνο που ένας σύμβουλος λαμβάνει την κλήση σας, όπως την Παρασκευή όλη την ημέρα ή από την Τρίτη έως το Σάββατο από τις 4 μ.μ.

Το Boutique-Box-Internet σας βοηθά να βρείτε το συμβόλαιο Διαδικτύου σας !